از اینجا بود که خوارج به عنوان یک گروه معترض در برابر حکومت حضرت علی (ع) قرار گرفتند و جنگ نهروان را به وجود آوردند.
در جنگ نهروان اغلب خوارج کشته شدند جز تعداد اندکی - از جمله عبدالرحمان - که به مکه فرار کردند. این گروه به مرور زمان گسترش پیدا کرد و دارای مذهب فکری و اعتقادی شد.
2⃣3⃣
عامل عمده ای که ابن ملجم را وادار به شهادت حضرت علی (ع) کرد، انحراف فکری و اعتقادی او بود. چون خوارج، حضرت علی (ع) را عامل نابسامانیهای مسلمانان و جایز القتل میدانستند که ابن ملجم جزو این گروه بود.
از این رو عبدالرحمان در مکه تصمیم به کشتن حضرت علی (ع) گرفت و به همین منظور روانه کوفه، مرکز حکومت علی (ع) گردید
2⃣4⃣
آنچه علاوه بر ناآگاهی و انحراف فکری ابن ملجم، او را به اجرای این تصمیم تشویق و ترغیب نمود، پیشنهادات و تحریکات قطام بود.
قطام که دختر جوان و زیبایی بود، با خوارج همفکر بود.👈 ابن ملجم به خاطر عقیده باطل و تفکر خارجیگری و در اثر تحریک قطام، حضرت علی (ع) را به شهادت رساند.
2⃣5⃣
در واقعه به شهادت رسیدن امیرالمومنین به دست ابن ملجم عبرت هایی است که همواره باید مد نظر هر انسان با بصیرت و آگاهی قرار گیرد.
2⃣6⃣
نخست اینکه هرچند به گواهی تاریخ، ابن ملجم عامل به شهادت رساندن امام بود، اما عامل اصلی حذف امام و ولی خدا از جامعه، یک 👈«تفکر»👉 بود.
👈 آنکه علی (ع) را به شهادت رساند، تفکری بود که ابن ملجم، تنها یک نمایندهٔ کوچک آن بود.👉
2⃣7⃣
تفکری که منحصر به دوران امام علی نبود. بلکه هم در زمان پیامبر (ص) ریشههای آن بچشم میخورد و هم پس از امام علی (ع) در مقاطع مختلف تاریخی نقش غیر قابل انکاری در منحرف نمودن بسیاری از جریانات اسلامی حتی در دوران معاصر داشته است.
2⃣8⃣
این تفکر همواره از شدت افراطیگری چهرهای زشت و مطرود از دین را به نمایش گذاشته و بحران آفرین بود است وافراط یعنی آنکه میخواهد 👈جلوتر از امام خود حرکت کند.
2⃣9⃣
تفکری که در نهایت بیتدبیری، قادر به تمایز میان دوست و دشمن نیست، اولویتهای جامعه اسلامی را تشخیص نمیدهد، 👈تنها خود را معیار و ملاک دینداری میداند و به راحتی برچسب کفر بر دیگران میزند و آنها را از دایرهٔ اسلام خارج، و کمر به حذف هر که غیر خود میبندد و در نهایت حماقت، معادلات سیاسی را به نفع دشمنان اسلام تغییر میدهند.👉
3⃣0⃣
یکی دیگر از مسایلی که میتواند در این واقعه بسیار عبرت آموز باشد،👈 محل و نقطه انحراف کسی است که در وصف او گفته اوبودند:
«و کان یسارع فی حوائج أمیر المؤمنین (علیه السلام) و خدمته،»
👈یعنی او در کارهای حضرت از دیگران سبقت میگرفت و به ایشان خدمت میکرد.👉
3⃣1⃣
آیت الله بهجت در ذیل این واقعه فرمودند: «همیشه از خدا بخواهیم که عاقبت ما را ختم به خیر کند.»
ایشان میفرماید که یک کسی یک عمری پروانۀ امامش میشود آخر سر امامش را میکُشد، این است که ابن ملجم مثل پروانه بود برای امیرالمؤمنین، به راستی این کدام عیب پنهان است که یک روزی رو میآید
این کدام ضعف ایمان است که یک روزی خودش را نشان میدهد، این کدام گناه استغفار نشده است که یک روزی پدر صاحب بچه را در میآورد، این کدام خوبی غرور یافته است؟
3⃣2⃣
در انتها کلیپی از استاد رائفی پور مرتبط با مطالب فوق ارسال میکنم
#پیشنهاد_دانلود
3⃣3⃣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حقیقت شهادت امیرالمومنین مولا علی (علیهالسلام)
#رد_پای_یهود
3⃣4⃣
پی نوشت:
۱. البلاذری، انساب الاشراف
۲. رشاد، علی اکبر، دانشنامه امام علی (ع)
۳. شیخ مفید، الارشاد
۵. مجلسی، محمدباقر، بحارالانوار
۶. جعفر سبحانی، فروغ ولایت
۷. زندگانی امیرالمؤمنین، سید جعفر شهیدی
۸. التتمة فی تواریخ الأئمة (ع)، العاملی
3⃣5⃣
اللهم اخرجنا من ظلمات الوهم واکرمنا بنور الفهم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج_وانصر_والعافیه
التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بالاخره سپاه رسما وارد خودروسازی شد👌
ورود رسمی متخصصان نیروی هوافضای سپاه به صنعت خودروسازی
@t_n_Eslami
هدایت شده از کانال پویش ملی سبک زندگی سالم
🌐برگزاری لایو مشترک با موضوع :
🍀#تغذیه_سالم #non_gmo
✅سه شنبه ۱۳۹۹/۳/۲۰
🕰 شب راس ساعت 22
👥با حضور #پروفسور_علی_کرمی و میهمان محترم #آقای_دکتر_منتظر
---------------
لایو در پیج دکتر علی کرمی🔻
https://instagram.com/professor_ali_karami
----------------
همه لایوهای ذخیرهشده دکترکرمی🔻
https://www.aparat.com/Dr_karami/videos
-----------------
کمپین ملی نهبه تراریخته درتلگرام🔻
@Non_gmo_1
-----------------
#نه_به_تراریخته #برچسب_زنی_کامل
#ما_حق_انتخاب_داریم #نه_به_سرطان #مصداق_های_نفوذ #سرکرده_تراریخته
#نه_به_مافیای_تراریخته #کرونا
#دانش_آموخته_بنیاد_راکفلر
#نه_به_مافیای_سموم_شیمیایی #پویش_ملی_نه_به_تراریخته
✨﷽✨
🇮🇷سال ۱۳۹۹ ،سال جهش تولید🇮🇷
#گروه_احیای_تمدن_نوین_اسلامی_در_فضای_مجازی_و_نرم
⏰ ساعت: ۲۲:۰۰
🗒 زمان : سه شنبه ۲۰ خرداد ماه ۱۳۹۹
🔊موضوع: #مستر_جیکاک
🆔کانال آرشیو 🔻
@t_n_Eslami
🆔 لینک گروه احیای تمدن در تلگرام🔻
@t_n_Eslmi_92
🆔 #احیای_تمدن_نوین_اسلامی در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/1804992523C5790e595fd
💥 لینک گروه👆
در تاریخ معاصر خوزستان و به خصوص در تاریخ صنعت نفت و نیز جنبش ملی کردن صنعت نفت، از یک شخصیت انگلیسی افسانه ای و اسرار آمیز با نامهای متفاوتی نام برده شده است . این شخصیت با نامهایی مانند "مستر جیکاک"، "دکتر جیکاک"، "میجر جیکاک"، "ماژور جیکاک" و "سید جیکاک" شناخته شده است.»
میجر جیکاک مشهور به مستر جیکاک یا سید جیکاک یکی از ماموران سازمان اطلاعاتی برونمرزی بریتانیا (MI6) درایران بوده است که از پیش از جنگ جهانی دوم تا به ثمر نشستن نهضت ملی شدن صنعت نفت در میان ایل بختیاریو منطقه بویراحمد ایران فعالیت داشته است.
واقعیت این است که مدارک و اسناد کل حوادث کشف نفت در استان خوزستان، مناطق بختیاری نشین ، شهرستان مسجدسلیمان و بعدها جنبش ملی شدن صنعت نفت به صورت مستند موجود و در دسترس همگان می باشد
به عنوان مثال ، اولین کسی که از انگلیسیها و مشخصا ویلیام ناکس دارسی دعوت میکند تا در ایران سرمایهگذاری کنند شخصی است به نام "آنتوان کتابچی خان" که فردی ارمنی - ایرانی بوده که عکس و زندگینامه این فرد در کتابهای دوره قاجاریه موجود میباشد، و نیز عکس و زندگینامه مهندس جان رینولدز انگلیسی که عملا کاشف نفت در مسجد سلیمان بود . همچنین ، عکس و زندگینامه بسیاری از افراد دربار قاجار، خوانین محلی بختیاری، برخی شیو خ عرب، بسیاری از مدیران ارشد انگلیسی شرکت نفت در پالایشگاه های آبادان و مسجد سلیمان ، نفت سفید و حتا متن قراردادها ی نفتی از اول تا به آخر نیز امروزه در کتاب های تاریخ معاصر ایران موجود می باشند .
حرف و حدیثهای زیادی در خصوص شخصیت این فرد مطرح شده اما نکته این جا ست که با توجه به انگلیسی بودن این فرد و با توجه به ذینفوذ بودن او در برههای از تاریخ معاصر خوزستان، مطالب زیادی در مورد ابعاد شخصیت و ویژگیهای فردی مستر جیکاک گفته شده که نیازمند بررسی جدی، عالمانه، منطقی و انتقادی است.همان گونه که پژوهشگران تاریخ معاصر خوزستان و بسیاری از مردم میدانند، نام "جیکاک" عمدتا در رابطه با تحولات دهه 1320 و 1330 شمسی مطرح بوده است ، و باید پذیرفت کسی که در این دو دهه در اینجا حضور داشته است، متعلق به دورانی باستانی نبوده است بلکه در تاریخی حدود 70 سال پیش در اینجا زندگی می کرده است که طبعا دوره بسیار کهنی تلقی نمیشود .