eitaa logo
ترنم بهشتی .شهر دیر
148 دنبال‌کننده
185 عکس
72 ویدیو
3 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
"تکرار بیش از حد؛ ممنوع!!!" 🔹بعضی مواقع برای تغییر رفتارهای همسرمان، به تکرار بیش از حد متوسل می‌شویم و مرتب رفتار او را به رویش می‌آوریم و از او می‌خواهیم آن را تغییر دهد. 🔸وقتی مسئله‌ای بیش از حد تکرار شود، جایگاه و اهمیت خود را از دست می‌دهد و به مسئله‌ای پیش پا افتاده تبدیل می‌شود. 🔹زن و شوهر‌ها باید توجه داشته باشند که در صورت متوسل شدن به این شیوه، ضمن عصبی کردن طرف مقابل، امکان موفقیت را از دست می‌دهند.
💜تربیت فرزند 🦋 برای شدن کودک، صرف این‌که دائما به او تذکر بدهید مودب باش، تشکر کن، سلام کن و... نه تنها مهارت‌های اجتماعی کودک را افزایش نمی‌دهد بلکه اعتماد به نفس او را نیز کاهش خواهد داد. کودک نوپا تصوری را که شما از ادب دارید،ندارد. اینطور نیست که اگر کودک شما در 2 سالگی سلام نکرد، در بزرگسالی هم سلام نکند. به هیچ وجه کودک نوپا را مجبور به سلام کردن و یا تشکر کردن نکنید و برای آموزش به او، ابتداخودتان همیشه در سلام کردن به او و دیگران و تشکر کردن از او ودیگران پیشدستی کنید.
✅ یکی از مشکلات در خانواده ها، جسور شدن فرزندان نسبت به والدين و ایستادن در مقابل آن‌هاست. آیا می دانید علت عمده آن، از بین رفتن احترام و جایگاه پدر در خانواده است؟ 🔸 چگونه حرمت و عزت پدران را حفظ کنیم؟ 🔸احترام در عمل و حتی در تُن صدا وقتی خانم خانه احترام را در واقعیت زندگی همراه با مهربانی نسبت به مرد پیاده کند، بچه‌ها به طور طبیعی یاد می‌گیرند احترام به پدر چگونه باید باشد. حتی میزان بلندی صدا و لحن خانم هنگام صحبت با مرد خانه می تواند پیغام محبت و احترام را به بچه‌ها مخابره کند. ‌ 🔸 دیدن زحمات مرد خانه بچه‌ها باید بدانند که امکاناتی که در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد، حتی همین نان ساده سر سفره، نتیجه زحمت پدر است. سعی کنید برای خرید‌های کوچک و بزرگ تشکر کنید. ‌ 🔸 پدر، همیشه قهرمان خانه قهرمان داستان‌ها همیشه قهرمان هستند. شما هم این اصل را در زندگی پیاده کنید. همه جا بُعد مثبت شخصیت همسر‌تان را در نظر بگیرید. ‌ 🔸 تعیین مرزها مرزهای احترام، شوخی و توضیح خواستن پدر خانواده باید مشخص شود. با این روش بچه‌ها دچار سردرگمی‌ نخواهند شد که چطور تا دقایقی پیش همراه با پدر بازی می‌کردند اما حالا باید درباره بعضی کارهای شخصی خودشان به پدر، در کمال ادب و آرامش توضیح دهند.
❌ یکی از نمونه های والدین نا آگاه، هستند. ❌ حمایت بیش از حد این والدین, موجب گسترش وابستگی فرزندان می شود فرزندان والدین حمایتگر، در آینده و زندگی مشترک هم به شدت آسیب پذیر هستند. 📛 والدین گرامی، به بهانه نگرانی برای آسایش فرزندان، آنها را ناتوان و وابسته نگه ندارید. ⚠️خوب زندگی کردن یک مهارت است که باید یاد بگیریم و به فرزندانمان یاد بدهیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
▪️اول با او ازدواج می‌کنم، بعداً او را همان‌طور که می‌خواهم تغییر می‌دهم: 🔹فرد به امید تغییر طرف مقابل، وارد رابطه ازدواج می‌شود، اما واقعیت این است که انتخاب یک فرد برای ازدواج یعنی پذیرش دیگری با همه معایب و خوبی‌هاست. به علاوه این که هیچ آدمی قدرت تغییر دیگری را بدون درخواست او ندارد. ▪️ شانس فقط یک‌بار در خانه آدم را می‌زند: 🔹فرد، در فرآیند تصمیم‌گیری تحت فشار الزام درونی «شانس» قرار می‌گیرد و بدون تحقیق و بررسی یا مشورت و شناخت کافی از طرف مقابل، عجولانه پاسخ مثیت می‌دهد. ▪️تحت فشار بودن برای ازدواج از طرف خانواده و دوستان و آشنایان. ▪️ ازدواج به دلیل بالا رفتن سن. ▪️ازدواج به دلیل صرفاً پول و ثروت. ▪️ازدواج به دلیل ترحم و دلسوزی برای طرف مقابل. ▪️ازدواج به دلیل احساس تنهایی و دل‌تنگ بودن و فرار از تنهایی.
‌❤️🍃❤️ ❗️ گاهی بین زن و شوهر سر قضیه‌ای مشاجره می‌شود و زن یا مرد به همسرش می‌گوید: «مطمئنم فلان مطلب را به من نگفتی» و همسرش نیز با عصبانیت می‌گوید: «گفتم!» و سر همین قضیه، بگو مگو و مشاجره‌ی سختی رخ می‌دهد.❌ ✍پیشنهاد می‌شود با یک تغییر جزئی در الفاظ خود از ایجاد مشاجره و تشدید شدن ناراحتی و عصبانیّت یکدیگر‌ جلوگیری کنید! 👈مثلاً به همسرتان بگویید: "اگر فلان مطلب را گفتی شرمنده من نشنیدم." یعنی کلمه‌ی«شرمنده نشنیدم» را به‌جای کلمه «نگفتی» به کار ببرید تا همسرتان عصبانی نشده و فضای زندگی متشنّج نگردد.
🔔 متاهلا حواستون باشه 💞واسه همسرت بیشتر از بچه هات ارزش قائل باش و یه کاری بکن بچه ها بدونن شما اول از همه به همسرت توجه داری👌🏻 🔹بعضیا متاسفانه برعکسن ❗ ▪️بعضیام که کلا تعطیلن نه شوهر نه بچه فقط رفیق 🤐
❤️🍃❤️ برای دوام زندگی تون همیشه به همسرتون حال و احساس خوب بدید..! حال و احساس خوب یعنی چی؟ یعنی احساس کنه که: 🔹مهمه 🔹ارزشمنده 🔹و بهش نیاز دارید.. ‌
❤️❤️ ✅زن نیازمند علاقه و محبت شدید شوهر است ✅ و شوهر محتاج تحسین و احترام؛ ✅ زن با رعایت چهار اصلِ: پذیرش، تحسین، سازگاری و قدردانی از شوهر، می‌تواند از همسرش موجودی پایبند به و حمایت‌گر بسازد...