9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️چرا رهبر انقلاب، زمان اجرای طوفان الاقصی را بسیار دقیق و حساس توصیف کرد؛ عبدالباری عطوان پاسخ میدهد؛
🔺️«عبدالباری عطوان» تحلیلگر برجسته جهان عرب: این همان چیزی است که آمریکا و اسرائیل را دیوانه کرده زیرا آنها نقشه بسیار دقیقی برای سلطه بر منطقه داشتند.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️ماجرایی شنیدنی از کرامت و بزرگواری #امیرالمومنین و اهلبیت نسبت به دشمنانشان از زبان مرحوم آیتالله #بهجت؛
⚡️حلول ماه ذیالحجه و سالروز ازدواج امام علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) و روز ازدواج مبارک.
🔺️امیرالمومنین علی علیهالسلام:
از خدا همسری بخواهید كه اگر یاد پروردگار كردید، همراهیتان كند.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️جواب تمامی سوالها دربارۀ تایید صلاحیت نامزدهای انتخابات؛
🔺بدون تعارف از زبان طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️اذعان رسانه سعودی الشرق به قدرت و تواناییهای ایران در عرصههای مختلف علمی و نظامی!
🔺️ناصر قلاوون، استاد اقتصاد سیاسی و روابط بینالملل در انگلیس: ایران زیر ساختهای قدرتمند دارد مانند نخبگان علمی؛ موشکهای دوربُرد که اخیرا در حمله به اسرائیل به نمایش درآمد، مزیت سوم تبدیل توانایی بالقوه به توانایی نظامی بالفعل در پنج تا شش ماه است.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️برسد به دست حاکمان عربی؛ کودک فلسطینی درس صبر، شجاعت و استقامت میدهد!
🔺️کودک فلسطینی اهل غزه: سال تحصیلی را از دست دادیم اما به بالاترین مراتب علمی در صبر، شجاعت، مبارزهطلبی و استقامت رسیدیم.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️خونشویی جنایات اسرائیل در شبکه صهیونیستی اینترنشنال؛ ۲۵ هزار کشته غیرنظامی که نسلکشی به حساب نمیآید!
🔺️تحلیلگر اسرائیلی شبکه اینترنشنال در حالی از شمار شهدای غزه میکاهد و شهادت ۲۲ تا ۲۵ هزار غیرنظامی را نسلکشی نمیداند که از ابتدای جنگ علیه غزه فقط ۱۵ هزار کودک فلسطینی به شهادت رسیدهاند.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
10.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️برای تکمیل حماسه؛
🔺️اشاره رهبر انقلاب به کار بزرگی که برای تکمیل حماسه تشییع رئیسی عزیز و شهدای همراهش در انتخابات پیشرو برعهده ملت ایران است.
🔺️حماسهی انتخابات، مکمّل حماسهی بدرقهی شهیدان است؛ این کار مکمّل کاری است که قبلاً در بدرقهی شهیدان کردید.
🔺️به همراه تذکر اخیر رهبر انقلاب به نامزدهای #انتخابات درباره اخلاق انتخاباتی!
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️اسرائیل #شرمطلق است؛ چه نگاه عمیقی داشته این مرد!
🔺#امامموسیصدر: ما اسرائیل را شر مطلق میدانیم. در دنیا هیچچیز بدتر از اسرائیل نیست.
🔺️اگر اسرائیل و شیطان با یکدیگر بجنگند، ما در کنار شیطان میایستیم.
🔺️اگر اسرائیل با کمونیسم بجنگد، ما در کنار کمونیسم میایستیم.
🔺️اگر اسرائیل با جناح راست بجنگد، ما در کنار جناح راست میایستیم.
🔺️این است معنای اسرائیل شر مطلق است. من شخصاً در حد مطالعات و باورهایم هیچ نهادی خطرناکتر از اسرائیل نمیشناسم.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
35.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️رئیس جمهوری که جهیزیه تمامی دختران یک روستا را فراهم کرد!
🔺️رئیس جمهور شهید، بعد از بازدید از روستای لانو، جهیزیه همهی دختران روستا را فراهم کرد. روستایی که حتی تا به حال فرماندار را به خود ندیده بود چه برسد به رئیس جمهور.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️همستر کامبت و رئیسجمهور آینده!
1️⃣ چند ماه است، نوعی از درآمد به وجود آمده که شما روی صفحه نمایش گوشی ضربه میزنی و در عوض آن به شما اعتباری داده میشود! اعتباری که #احتمالا بعد از مدتی قابلیت نقد شدن دارد. این مدل درآمدزایی با ناتکوین شروع شد و این روزها با همستر کامبت به اوج خود رسیده. بازیای که در پیامرسان تلگرام در جریان است و یکی از علل نصب عجیب تلگرام در این روزهاست.
2️⃣ نصب تلگرام توسط افرادی دارد اتفاق میافتد که برای خیلی از ما باورپذیر نیست! اما چرا این اتفاق در حال رخ دادن است؟!
👈 مردم به دلایل مختلف که بسیار جای بحث دارد، #کوتاهمدت فکر میکنند و #سود_ناموجه امروز را بر هر نفع بلندمدتِ پایدار ترجیح میدهند.
3️⃣ خرداد ۱۳۹۵ در سوئیس یک رفراندوم برگزار شد. موضوع رفراندوم این بود که ترجیح میدهید ماهانه ۲۲۶۰ یورو یارانه از دولت دریافت کنید یا اینکه دولت خودش این پول را در جایی که درست میداند هزینه کند؟!
🔺️۷۸ درصد از مردم مخالف دریافت یارانه بودند!! یکی از استدلالهایی که میآوردند این بود که این طرح میتواند از انگیزههای اقتصادی و حس مسئولیت فردی شهروندان بکاهد!!
4️⃣ نتیجهی نه چندان پنهانِ رفراندومی که در سوئیس برگزار شد این بود که مردم به دولت اعتماد دارند، آنقدر که از پولِ مفتِ ماهانه ۲۲۶۰ یورو برای هر نفر میگذرند و ترجیح میدهند دولت تصمیم بگیرد با آن پول چگونه رفاه اجتماعی را بالاتر ببرد.
5️⃣ اعتماد به دولت و در نگاه کلانتر به حاکمیت، بزرگترین موهبتی است که برای یک کشور میتواند ایجاد شود. این موضوع شاید بزرگترین سرمایهی هر حاکمیتی محسوب میشود و رئیسجمهور و سایر مسئولین عالیرتبه، نقش بسیار برجستهای در ایجاد این اعتماد یا از بین بردن آن دارد.
🔺️برای مثال رجوع کنیم به ترغیب مردم توسط دکتر روحانی برای ورود سرمایههایشان به بورس! چه شد؟! سرمایه مردم بر باد رفت و دیگر مردم به بورس اعتماد نکردند! در بسیاری از طرحهای اقتصادی دیگر که توسط دولت اجرا شده نیز، همین رویه جاری بوده و مردم عمدتاً همراهی نمیکنند!
6️⃣ دولت ناگزیر از اصلاحات اقتصادی بزرگ است و این موضوع بدون همراهی و مشارکت مردم امکانپذیر نیست.
🔺️برای همراهی مردم نیز ناگزیر هستیم #اعتماد_اجتماعی را به مردم بازگردانیم تا از سودهای ناموجه امروز برای نفع پایدار بزرگتر بگذرند!
7️⃣ یکی از ویژگیهای رئیسجمهور #اعتمادزا و #اعتمادافزا بودن است! لذا اگر به دنبال بازگرداندن اعتماد اجتماعی و تولید سرمایه اجتماعی هستیم، ناگزیریم روی افرادی سرمایهگذاری کنیم که خاصه خودشان #اعتمادزُدا نبودهاند!
بیشتر مینویسم ...
✍ حمید کثیری
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️آيا زنان مىتوانند رئيسجمهور شوند؟!
🔺️در اين كه خانمها مىتوانند رئيسجمهورى باشند يا خير، در ميان فقها، چه در ميان مراجع و چه در ميان فقيهان مجلس خبرگان [قانون اساسی]، نظر يكسانى وجود نداشت. عدهاى آن را منطبق با موازين اسلام مىدانستند و عدهاى نمىدانستند. قانون اساسى ناچار بود مطابق با رأى اكثريتِ دو سوم كل نمايندگان، كه تقريباً به صورت معدل نمايشگر رأى اكثريت دو سوم مردم ما باشند، تنظيم شود تا پشتوانه اسلامى و اعتقادى و دينى آن محكم باشد و چون رأى نياورد متن به صورتى تنظيم شد كه ان شاءالله در آينده اگر اين بينشى كه مىتواند گستردهتر شود حمايت دو سوم مردم را به دست آورَد، آن وقت راه براى اين منظور هموار شود.
🔺️دقت بفرماييد خواهران! شما مىدانيد كه عملاً و براى مدت طولانى، جامعه ما وقتى مىخواهد رأى بدهد و انتخاب بكند، به آن مرحلهاى كه خواهرى براى تصدى اين گونه سمتها فرصت و رأى كافى را به دست بياورد نمىرسد. اين مسألهاى است كه از نظر زمان با آن روبهرو خواهيم بود. اين بود كه اصل به اين صورت تنظيم شد. ابتدا اصل را طورى تنظيم كرده بودند كه صريحاً مىخواست بگويد از نظر اسلامى بانوان نمىتوانند رئيسجمهور شوند كه اين رأى نياورد، چون آراء مخالف حتى از فقهاى حاضر در جلسه زياد بود. بنابراين به اين صورت درآمد كه قانون اساسى به بن بست كشيده نشود ولى معلوم باشد كه اين مسأله در روند زمان بايد همچنان مورد توجه قرار بگيرد و همه خواهران و برادران به اين اهميت بدهيد كه قانون اساسى شما قانونى باشد كه لااقل از طرف دو سوم مردمتان مورد حمايت قرار گرفته باشد. اين خيلى مهمتر است.
🔺️اين مطلب را كمى توضيح مىدهم. سنت بيانگر قرآن است. سنّت باطل كننده قرآن نيست ولى بيانگر قرآن است. در قرآن كريم آيهاى كه با صراحت امكان رياست جمهورى يك زن را نفى كند نداريم. به همين دليل برخى از صاحبنظران فقيه در مجلس هم اين مطلب را نمىپذيرفتند. چند روايت داريم كه مفاد آنها فرمانروايى و زمامدارى را از زن سلب مىكند. منتها اين روايات ضد قرآن نيست تا يكباره درباره آنها تصميم بگيرند و بگويند آنها را كنار بگذاريم. در قرآن اين مسأله نه نفى و نه اثبات مىشود، يعنى نه در قرآن آيهاى هست كه با صراحت و دلالت كافى بگويد كه زن نمىتواند زمامدار باشد و نه در قرآن آيهاى هست كه با صراحت بگويد زن مىتواند زمامدار باشد. اگر در قرآن آيه صريحى داشتيم كه مىگفت و تصريح مىكرد كه زن مىتواند زمامدار باشد، آنوقت احاديث از اعتبار مىافتاد. حديث مخالف قرآن اعتبارى ندارد. ولى وقتى درباره مسألهاى در قرآن با صراحت بحثى نمىشود آن وقت نوبت به روشنگرىِ سنّت مىرسد.
🔺️دقت بفرماييد! ما مىگوييم در جامعه زن و مرد وجود دارد. مسلّماً، و نه منحصراً، مرد مىتواند اين سمت را بپذيرد. براى پذيرش او نه در كتاب منعى هست و نه در سنت. به اين ترتيب قدر مسلم اين است كه مرد مىتواند اين كار را بكند. آنچه در آن سؤال هست اين است كه آيا زن مسلمان هم مىتواند رئيسجمهورى باشد يا خير؟ چرا اين سؤال وجود دارد؟ به دليل اين روايات. قرآن نفى كننده آن نيست. در قرآن نسبت به اين قسمت، نه راجع به مرد و نه راجع به زن، نصىّ وجود ندارد. درباره نفى زمامدارى مرد مطلبى نيست و بنابراين تكليف مرد روشن مىشود. اما راجع به زن، چون بعضى از روايات هست، يك سؤال و يك ابهام به وجود مىآيد كه بايد آن را فقيهانه روشن كرد نه با احساسات، كه ان شاءالله در آينده براى شوراى فقها مسأله حل مىشود. براى خود من دلايلى كه در روايات آورده مىشود كه زن نمىتواند زمامدار و رئيسجمهورى باشد كافى نيست و هيچ وقت هم كافى نبوده است. از ابتدا كه در اين مسأله به صورت بررسى اجتهادى تحقيق كردم دلايل برايم غير كافى بوده است. ولى تا اين نظر به صورت گسترده مورد قبول تحقيقىِ دو سوم آراء ملت و فقهاى ملت در نيايد و مورد قبول قرار نگيرد براى آن شتابزدگى نكنيد.
🔺️بنابراين عرض من اين است كه قانون اساسى فعلى آن قدرِ مسلّم را گفته است، يعنى رجال مذهبى مىتوانند زمامدار باشند و فعلاً راجع به زنان مسأله را مسكوت گذاشته تا وقتى كه زمينه فقاهتى گسترده آن به صورت روشن آماده شود. در آن موقع مىتوان اين را مطرح كرد و به تصويب رساند و به آن مرحله رسيد.
📚 سیدمحمد حسینی بهشتی، مبانی نظری قانون اساسی، صص۶۷-۶۸
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
9.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️اظهارات تحلیلگر و خبرنگار اینترنشنال از ناتوانی کارفرمایش در رویارویی با حزبالله!
🔺️مهرداد فرهمند، تحلیلگر مسائل خاورمیانه: اسرائیل زمانی میگفت میخواهد حزبالله را نابود کند اما نتوانست؛ الان حزبالله قدرتمندتر از آن زمان است، نیروهای آنها خیلی کارآمدتر از نیروهای حماس هستند و از لحاظ تسلیحاتی هم پیشرفتهتر هستند.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی