🔰قدرت نفوذی؛ رویکرد جدید ابرقدرتها
🔸از زمانیکه #قدرت_نرم به عنوان رویکردی جدید در اوايل دهه ٧٠ ميلادي (در اوج جنگ سرد) در دستور کار کمیته خطر جاری آمریکا قرار گرفت تاكنون، مدلهاي متعددي از استفاده قدرت براي اعمال و تحميل خواسته های ابرقدرتها بر ساير كشورها بكار گرفته شده است. قدرت سخت، قدرت نرم، قدرت هوشمند و اكنون قدرتي به نام #قدرت_نفوذی .
♦️قدرت نرم چیست و تفاوت آن با قدرت نفوذی چه میباشد؟
در یادداشت زیر به آدرس زیر بخوانید:
https://siasateparsi.ir/fa/news/1245
⚜️ @taammolat74
🔰تحلیلی بر خروج ابراهیم
🔸بدون تعارف #خروج ابراهیم #حاتمی_کیا با تمام فیلم های قبلی اش متفاوت است اگر قرار است با تصویر قبلی از حاتمی کیا به تماشای فیلم بنشینید؛ غافلگیر می شوید!
🔹فیلمی اعتراضی ولی نه از آن فیلم های پر دیالوگ و آتشین؛ نه از آن جدال های بین نسلی! قهرمان فیلم با احساس چهره اش حسش را به مخاطب منتقل می کند و همین است که همه در این چند روز می گویند حاتمی کیا یک نقش اول بی نظیر را خلق کرده است!
🔸اما خبر امروز شوکه کننده بود؛ خانه سینما اعلام کرده که فیلم حاتمی کیا جزو هشت فیلم محبوب آرای مردمی نیست؛ فیلمی که اساسا دارد از پایگاه مردم صحبت می کند! آن هم آرای مردمی که هیچگاه در طول جشنواره شفافیت در خصوص آرای آن وجود نداشته! می شود باور کرد فیلم از باقی فیلم ها کم توفیق تر بوده؛ فکر نمی کنم!
🔹شاید البته جنس اعتراضی فیلم دولت روحانی را ناراحت کرده باشد؛ احتمال می دهم بله! اما این را می دانم این فیلم در همه شهرستان ها؛ در روستاها؛ در خانه های مستضعفین رسوخ می کند و همه این کشاورزان معترض را آیینه ای از وضعیت خود می بینند!
⚜ @taammolat74
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰درنگی در پدیده #قالیباف و آینده سیاسی او
✍یاسر حسین پور
🔸محمدباقر قالیباف در سالهای اخیر به عنوان یک عنصر همیشه مطرح در سیاست ایران، مورد حب و بغض و قضاوتهای بجا و اغلب نابجای موافقین و مخالفین خود قرار دارد.
🔸 موضع گیری های درباره او را می توان در چند دسته عمده قرار داد:
یک: اصلاح طلب های معلوم الحال که با بی تقوایی مثال زدنی از انواع اتهامات مالی و سیاسی برای او پرونده سازی میکنند . شاه دزدهایی که به فراخور حال و صرفا جهت پیروزی در انتخابات #فسادستیز می شوند.
دو: برخی رفقای حزب اللهی که او را به اتهام #تکنوکرات بودن یا #عقایدالتقاطی و عدم #صداقت از جمع انقلابیون طرد میکنند.
سه: برخی دیگر از جماعت حزب اللهی که از او با استناد به برخی کلمات مستند یا غیرمستند رهبری درباره #روحیه_جهادی اش حمایت می کنند.
چهار: برخی از مردم که صرفا با استناد به #کارآمدی و تحول آفرینی او در #نیروی_انتظامی و #شهرداری تهران حامی او هستند.
پنج: برخی از #نواصولگرایان که نه میخواهند برچسب خیانت اصلاح طلبی متوجه آنها باشد نه میخواهند هزینه های اصولگرایی را بپردازند و لذا با میانمایگی در میانه این دو جناح حرکت میکنند.
شش. اصولگرایی که صرفا به جهت سابقه اصولگرایی قالیباف با قبیله گرایی واضح از او صرفا به جهت اصولگرا بودن حمایت میکنند.
🔸اما از اصلاح طلبهای بی ارزش و قدرت طلب که بگذریم متاسفانه هیچ یک از پنج دسته دیگر درست عمل نمیکنند :
نه طرد او کار درستی است و نه اتهاماتی از قبیل تکنوکرات بودن چیزی را حل میکند.
نه استناد به کلمات رهبری و اثبات روحیه جهادی مشکل گشاست
نه کارآمدی برای تصمیم در رای دادن برای پستهای حساسی مثل ریاست جمهوری و ریاست مجلس کافیست.
نه میانمایگی افتخار است.
و نه قبیله گرایی کار درستی است.
🔸اساسا آنچه قالیباف را محبوب میکند قدرت اجرایی بالای اوست و آنچه از ارزشش میکاهد عدم صداقت و شفافیت او در مواضع است که موجب این همه اختلاف نظر درباره او نیز شده است.
اما راه درست برای قضاوت درباره او چیست ؟
نه اتهام بزنید نه قبیله گرایی باشید صادقانه و شفاف از او صداقت و شفافیت بخواهید همان چیزی که در تمام ادوار کاندیداتوری اش نداشت و موجب شکستش هم شد و البته عبرت هم نگرفت.
🔸 حاج باقر باید شفاف و صادقانه توضیح دهد:
یک: چه نسبتی با اصل ولایت فقیه و انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی دارد؟
دو: در دوگانه سازش_مقاومت چه موضعی اتخاذ میکند ؟
سه: نظر صریح او درباره #برجام #توافق_پاریس #سند۲۰۳۰ #fatf #پالرمو و ... چیست؟
چهار: وجه تمایز او با #لاریجانی در مدیریت مجلس چیست؟
پنج: درباره معافیت های مالیاتی سلبریتی ها و سایر اقشار چگونه تصمیم میگیرد؟
شش: تا چه حد با سیاست خارجی دولت و #ظریف موافق است.
هفت: ...
🔸فقط در صورت پاسخ شفاف به این سنخ پرسشهاست که میتوان با طیب خاطر به او اعتماد کرد و ورای رای دادن یا رای ندادن به او، به سرنوشت مجلس بعدی با محوریت قالیباف فکر کرد.
🔶پی افزود
از یاد نبریم که اکنون در میدان جنگ واقع شده ایم و در چنین شرایطی و با وجود رقیبانی کاملا متمایل به #دشمن، و به دور از اخلاق و انصاف، تمرکز بر گسل های اختلاف و ذره بین گذاشتن بر نیروهای خدوم و خودی (با همه عیوبی که دارند یا فکر میکنیم دارند) معقول و منطقی نیست. اما پی جویی پاسخ با سوالات پیشین، شاید برای فهم هندسه سیاسی مجلس آتی و نحوه تعامل جریان انقلابی با آن بسیار راهگشا باشد.
صدالبته در مورد پدیده قالیباف و آینده سیاسی جریان نزدیک به او، گفتنی های زیادی هست که فعلا پرداختن بدان وجهی ندارد.
⚜ @rozaneebefarda
⚜ @taammolat74
🔰نقش تمدنی انقلابها
(نگاهی به انقلابهای بزرگ دنیا)
✍️سید مجید امامی
⏰خواندن ۱۵ دقیقه
🔹در واقع این یک امکان فلسفی و امکان معرفتی به انقلاب اسلامی میدهد که بتواند نوع سومی از انقلابهای قرن بیستم را رقم بزند که تأثیر تمدنی دیگری دارد. شاید انقلابهای مردمی اخیر در خاورمیانه به این الگو نزدیک باشد.
🔸اگر تأثیر تمدنی انقلابهای قبلی همسازی و ائتلاف و دنبالهروی از غرب بود ثمره این انقلاب دیگر دنباله روی از غرب نیست بلکه در واقع آمادهسازی یک تمدن جایگزین به جای تمدن غرب است که این را در اندیشههای امام و در اندیشههای رهبران انقلاب میشود پیدا کرد. یعنی انقلاب ایران برایند حدود 100 سال تلاشهای تمدنی اندیشمندان بیداری اسلامی از سید جمال به بعد است.
🔹این باید پژوهشگران را به سؤال و کنجکاوی بیاندازد که چرا درسنت، انقلاب نداشتیم. انقلاب علت محدثه تمدن است ولی آن زمان، تمدنسازی میشد بدون انقلاب؟ پاسخش خیلی ساده است، نه سرعت تمدنسازی گذشته مثل تمدنسازیهای جدید است و نه عمق تصرف آنها. به قول فروید، عمق تصرفتمدن در زندگی فرهنگی و سنت فرهنگی جوامع به اندازهی این دوران نبوده است.
💢در واقع تمدنهای گذشته با سنتها عجین بودهاند این تمدن جدید است که با سنت و با گذشته نمیتواند عجین شود و در یک دوگانهی کاملا تضادآمیز، سنت را در مقابل تجدد و فرهنگ را در مقابل تمدن و گذشته تاریخی را در مقابل آینده پرشکوه قرار میدهد.
متن کامل را در لینک ذیل بخوانید:
🌐http://vrgl.ir/BdMNR
⚜️ @taammolat74
🔰بسته خبری #مهر_سیمرغ
🔸 هر روز با اخبار جشنواره فجر 98
💢نیمه نخست «فجر ۳۸» چگونه گذشت؟/ سمفونی امیدها و ناامیدیها!
🎞مجید مجیدی
اینکه چهره معتبری همچون مجید مجیدی در سلسله گزارشهای مرتبط با مهمترین رویداد سینمایی کشور، تبدیل به «چهره روز» شود، اصلاً اتفاق غیرمنتظرهای نیست اما ای کاش این انتخاب را نه در شرایط فعلی که به بهانه درخشش «خورشید» و روایت بازخوردهای رونمایی از تازهترین ساخته سینمایی او انجام میدادیم؛ کدام شرایط؟ بخوانید.
🎞فیلم روز؛ روز بلوا
«فساد اقتصادی» احتمالاً یکی از داغترین سوژههایی است که در فیلمهای امسال جشنواره فیلم فجر میتوانست موردتوجه مخاطبان قرار بگیرد. «روز بلوا» به کارگردانی بهروز شعیبی و از محصولات سازمان سینمایی «اوج» یکی از شاخصترین فیلمهایی بود که میدانستیم قرار است با همین سوژه روی پرده برود و همین اندازه هم کافی بود تا برای رونمایی از آن کنجکاو باشیم.
فیلم روایت یک روحانی استاد دانشگاه است که در کنار فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی، دستی هم برآتش اقتصاد دارد. ایراد یک اتهام از سوی مراجع قضائی این روحانی مشهور را با چالشهایی اساسی مواجه میکند و فیلم در واقع روایت عبور این کاراکتر اصلی از دامنه این چالشها و حواشی است.
🎞نکته روز؛ ترینهای نیمه نخست
با احتساب ۱۰ روز اکران فیلمهای جشنواره در سینماهای کشور، شب گذشته و با پایان پنجمین روز اکران فیلمها میتوان حکم به عبور جشنواره سیوهشتم فیلم فجر از نیمه نخست داد؛ نیمهای که در پردیس سینمایی ملت، ۱۵ فیلم از کارگردانان سینمای ایران برای اصحاب رسانه به نمایش درآمد و هر یک بازخوردهای متفاوتی را تجربه کرد.
📍تأثیرگذارترین فیلمها: در میان ۱۵ فیلم بهنمایش درآمده در ۵ روز گذشته در پردیس سینمایی ملت، بیتردید فیلم سینمایی «درخت گردو» به کارگردانی محمدحسین مهدویان، تأثیرگذارترین فیلم بوده است.
📍ویژهترین فیلمها: «روز صفر» به کارگردانی سعید ملکان و «آن شب» به کارگردانی کوروش آهاری را میتوان ویژهترین فیلمهای نیمه نخست جشنواره دانست.
📍غیرمنتظرهترین فیلمها: «آبادان یازده ۶۰» و «ارتش سری» را میتوان غیرمنتظرهترین فیلمهای جشنواره تا به اینجا دانست؛ البته غیرمنتظره به دلیل فاصله بعیدی که هر دو با انتظارات بهوجود آمده پیش از رونمایی داشتند!
📍پرانتقادترین فیلمها: فارغ از ابعاد سینمایی، از منظر محتوا و داستان دو فیلم «قصیده گاو سفید» و «دوزیست» بیشترین بازخورد منفی و انتقادی را در سینمای رسانه تجربه کردند.
📍ناامیدکنندهترین فیلمها: «سه کام حبس» سامان سالور که از بداقبالی جشنواره سیوهشتم بهعنوان فیلم افتتاحیه هم انتخاب شده بود، در همان سئانس اول جشنواره حکم آب سردی را بر تب و تاب اصحاب رسانه برای آغاز یک جشنواره متفاوت داشت.
متن کامل را در لینک ذیل بخوانید👇
🌐mehrnews.com/news/4846086
⚜️@taammolat74
📮دکتر جلیلی جایگاه تاریخی خود را در این برهه انتخابات میداند ولی بعضیها مایلند سعید جلیلی مثل طیفهای زاویهدار سکوت پیشه کند. ایجاد مجلس مستحکم، نفعش از ایجاد "مجلس سایه" بیشتر است و جلیلی بهخوبی این را میداند و البته صراحت گفتار هم برای این همسویی و همدلی نیاز است.
✍علی قلهکی
⚜ @taammolat74
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥معیشت انتخاباتی
🔻 دکتر ابراهیم رزاقی، اقتصاددان و تحلیلگر مسائل اقتصادی:
🔹 دولت با دادن کمک معیشتی اهداف انتخاباتی داشت
🔸 درد یک خانواده ۵-۴ نفره با دادن ماهانه ۲۰۰ هزار تومان درمان نمیشود، آنها شغل میخواهند نه اعانه ۲۰۰ هزار تومانی!
⚜ @taammolat74
تاملات
🎬 جشنواره #منهای_فجر 🔸هرساله به عنوان یکی از بزرگترین رویدادهای فرهنگی کشور و ویترین جامعه سینمایی
🎬 جشنواره #منهای_فجر
🔴آشغالهای دوست داشتنی، همه خوبن بیاید باهم دوست باشیم!
✅ فیلمی به کارگردانی، نویسندگی و تهیهکنندگی محسن امیر یوسفی که سال 91 ساخته شد و سال 98 اکران!
✅ فیلم در بستر اتفاقات سال 88 روایت میشود، پیرزنی میانسال (شیرین یزدان بخش) که با خاطرات عزیزان از دست دادهاش و 4 قاب عکس آنها زندگی میکند. همسرش که گویا از طرفداران مصدق و توبه کردههای بعد انقلاب بوده، پسر بزرگش که اصطلاحا خشکه مقدس و افراطی بوده و در دفاع مقدس به شهادت رسیده، برادرش که یکی از اعضای گروهکهای کمونیستی بوده و در دهه 60 اعدام شده و در نهایت پسر کوچکش که خارج از کشور تحصیل و همانجا زندگی میکند.
⚜️ @FetratArak
⚜️ @taammolat74 👇👇👇
تاملات
🎬 جشنواره #منهای_فجر 🔴آشغالهای دوست داشتنی، همه خوبن بیاید باهم دوست باشیم! ✅ فیلمی به کارگردانی
🔗 ادامه...
✅ در یکی از روزهای بعد از انتخابات 88 عدهای از معترضان خیابانی که از نیروهای امنیتی فرار میکنند به خانه پیرزن پناه آورده و در آن پنهان میشوند، آبها که از آسیاب افتاد از خانه پیرزن بیرون میروند اما به او هشدار میدهند که ممکن است ماموران خانه او را بگردند و بهتر است اگر چیزهای مشکوک یا مسئلهسازی دارد از خانه خارج کند.
✅ عمده زمان فیلم در صحبت بین پیرزن و قاب عکسها میگذرد، مادر {نماد سرزمین ایران} خسته و رنجور از تضادهای بین عزیزانش که هریک نماد نحلههای ایدئولوژیک و فکری قبل و بعد انقلاب هستند، با اندوه و نارضایتی برآمده از وضع کنونی، حالتی آرمانی را تصور میکند که همه این افراد را در کنار هم داشته باشد. گویی که هیچ کدام از این جریانات فکری تفاوتی باهم ندارند و حال بد پیرزن حاصل از سرکوب و از دست دادن آنهاست.
✅ اگر از سبک زندگی مزخرف به نمایش درآمده، سیاه نمایی از جامعه ایران و اسطورهسازی از جوامع غربی در فیلم بگذریم، 6 سال #توقیف به وضوح بیانگر غلظت بد بودن فیلم آشغالهای دوست داشتنی هست، فیلمی که نه در دولت احمدینژاد اجازه انتشار داشت نه در دولت روحانی! اما امسال چه اتفاقی افتاده که مجوز اکران فیلم صادر شده؟!
📂میزان فروش تاکنون: 3 میلیارد!
⛔️امتیاز منفی فیلم: 72
#منهای_فجر
#سینمای_استراتژیک
⚜ @taammolat74
🔰نهاد انتصابی، استراتژی اصلاحات برای چیست؟!
🔸کمتر اصلاحطلب نشانداری است که برای پیروزی روحانی در انتخابات نفسگیر ۹۶ کاری کرده باشد و در دولت دوازدهم به مسند و منصبی دست نیافته باشد. در نتیجه تبرئه خود از روحانی، کودکانه و مضحک به نظر رسید و اسباب تفریح و نشاط رسانهایها را فراهم نمود. در دومین گام، اصلاحطلبان که دولت روحانی را دولت خود دیده بودند، تلاش کردند این گونه القاء کنند که روحانی و تصمیماتش به سرانجام نمیرسد.
🔹این سیاست ابتدا از برجام آغاز شد. حمایت نمادین و برجسته آنان از برجام و شخص محمدجواد ظریف و به ویژه تحقیر مذاکرات پیش از او، نقطه مهمی برای کلید زدن این استراتژی بود که برجام به دلیل کارشکنی دلواپسان به سرانجام نرسید. استراتژیای که شخص رئیس جمهور در مناظرات انتخاباتی ۹۶ و با هدف کمارزش نشان دادن توان موشکی آغاز کرد. این استراتژی نیاز به ادبیاتی داشت تا همچنان در افکار عمومی هراسافکنی کند و البته همراه با ترس، واکنش نیاز آنان را نیز جلب کند. اینجا بود که تاجزاده باز هم با یک کپیبرداری از ادبیات سیاسی آمریکا از «دولت پنهان» سخن گفت و کوشید برای «deep state» آمریکاییها، نهاد و ساختار داخلی یا ایرانی بیابد.
🔸دولت پنهان مورد اشاره آمریکاییها که اکنون از جمله کلیدواژههای پرتکرار دونالد ترامپ است، به نهادهای قدرت نظامی و صنعتی که در سایه و از مجراهای معمولاً غیرشفاف، سیاستها را وضع و اجرا میکنند؛ گفته میشود. این تعبیر البته بارها و بارها توسط رئیس جمهور مورد استفاده قرار گرفته است. اما اصرار و حتی هشتگسازی تاجزاده از دولت پنهان، بهترین و کارآمدترین توجیه برای پوشاندن ضعفهای اداری و خطاهای راهبردی دولت روحانی به ویژه در سیاست خارجی و اقتصاد داخلی بوده است. چیزی که باعث شده حملات دولتیها و اصلاحطلبان به نهادهای نظام به یک اشتراک اساسی در عملیاتهای روانی توئیتری تبدیل شود.
🔹تاجزاده و اصلاحطلبان در جدیدترین طراحی به دنبال اینند که مجلس آینده را نیز یک نهاد انتصابی تصویر کنند تا اولاً ضعف خود در جلب افکار عمومی در کسب قدرت را بپوشانند و ثانیاً برای چالش دولت در مواجهه با یک مجلس قوی، راهحلی پیشدستانه فراهم کرده باشند. بیشترین موجودیتهای نامدار (NER) (مکان، اشخاص، سازمان، سمت) اکانت تاجزاده نشان میدهد او به رغم همه ادا و نمایشی که در قهر و بیاعتنایی به انتخابات دارد، شب و روز از فکر و ذکر مجلس بیرون نمیآید و چه بسا ممکن است مانند رئیسش محمد خاتمی در انتخابات ۹۴، از یک حوزه انتخابیه در دماوند به اصلاحطلبانی که لیست هم ندادهاند، رأی بدهد.
⚜️ @taammolat74
Fadaeian_Fatemiye_Aval_98_Shab3_01.mp3
12.96M
🎼 #نجوای_عاشقانه
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔶🔶🔶
قبول کن تو مرا تا که مستجاب شوم
دوباره گریه کنِ مادرت حساب شوم
مرا خرابِ خودت کن، خرابِ غیر نکن
ز محضرت بروم هر کجا، خراب شوم
به هر دری که زدم قبل تو جواب شدم
به هر دری بزنم بعد تو جواب شوم
خودت کشیدیام از چاه معصیت بیرون
نخواستی که زمینگیرِ منجلاب شوم
بیا که سوختم از درد دوریات عمری
بگو چقدر، بگو تا به کی عذاب شوم؟
🔷🔷🔷
🎙 سیدرضا نریمانی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
⏳ نجوای عاشقانه و مناجات دلنشین هر شب جمعه در کانال تاملات
⚜️ @taammolat74
📮 برای شوکِ انتخاباتی و همچنین خرابکردن راهپیمایی۲۲بهمن و چهلم حاج قاسم،چه چیزی بهتر از استعفای یکمقام دانه درشت!
بنظرم برای خنثیسازی این سناریوها، بهترین پادزهر، معرفی مقام مستعفی در همانروز به دادگاه است.
مطمئنا صاحبان چنین بازیهایی آنقدر مسالهدار هستند که دست قاضی پر باشد.
✍ علی قلهکی
⚜ @taammolat74
تاملات
📮 برای شوکِ انتخاباتی و همچنین خرابکردن راهپیمایی۲۲بهمن و چهلم حاج قاسم،چه چیزی بهتر از استعفای یک
🔰احتمال استعفای یکی از مقامات جدی است.
🔸تا چند روز آینده، وزیر مذاکره یا فردی که بلد نیست، استعفا خواهد کرد.
♦️همه این کارها هم برای تحت الشعاع قرار دادن راهپیمایی 22 بهمن است.
⚜ @ponezs
⚜ @taammolat74
🔰ترفند استعفا
🔸روشی شیک از سوی مسئولین این دولت فخیم برای فرار از پاسخگویی ها و تحمیل فشار به مدیران بالادست و تحمیل هزینه برای جامعه و تحت شعاع قرار دادن مسائل اصلی و مهم انقلاب اسلامی.
🔹گوشه و کنار باز صدای اعمال این ترفند از سوی مسئولی دیگر اینبار شاید خود رئیس!! شنیده میشود. این ترفند در حالی که است که در آستانه ۲۲بهمن و انتخابات مجلس به سر میبریم.
به نظر شما برای مقابله با این ترفند چه باید کرد؟؟؟🤔
⚜ @taammolat74
📮برخی اخبار تأییدنشده از استعفای قطعی روحانی حکایت دارد. عدهای از مقامات بلندپایه، از شب پیش در حال رایزنی برای اقناع وی در خصوص عدم انتشار خبر استعفا هستند تا این اقدام را به بعد از دهه فجر و انتخابات موکول کند. گویا آیهای که رهبر در وصف او به کار برده برایش گران تمام شده
✍فریبرز کلانتری
⚜ @taammolat74
🔰#تهدید_به_استعفا؛ آخرین حربه برجامیان ورشکسته!
🔸صندلی ریاست برای جماعتی که با منطق دنیایی وارد معرکه سیاست شدهاند، یک موقعیت حیاتی است که هرگز حاضر نیستند از آن جدا شوند مگر آنکه با صندلی بهتر و موقعیت بالاتر عوضش کنند!
🔸سناریوی #استعفای_روحانی، دقیقا در همین منطق کهنه، قابل تحلیل است؛ معماران جنگ روانی کهنهکار دولت، با تقلید کورکورانه از تیم رسانهای دولت اصلاحات و بازتکرار اقدام نابجای احمدینژاد، تلاش دارند با تهدید به استعفا، به #باجگیری_سیاسی_از_نظام بپردازند. و در حقیقت هیچ استعفایی در کار نیست!
🔸رهبری معظم انقلاب اسلامی هم اگرچه آستانه صبر استراتژیک شان غیرقابل تصور است اما سیره سیاسی شان نشان داده که با تهدید، اجازه باج گیری و اقدامات خلاف قانون و شرع را نمیدهند و با این وجود، حتی اگر این جماعت ورشکسته سیاسی، دست به #انتخار بزند، بازهم بعید است برای بازگرداندن آنان، حقوق اساسی ملت معامله شود.
🔸لذا به نظر میرسد حربه استعفا تنها برای عقبنشینی طیفی از نیروهای انقلابی طراحی شده که با سیره سیاسی امام و رهبری بیگانه اند و از عواقب احتمالی چنین تصمیم نابخردانه ای #میترسند!
در روزهای آتی معلوم میشود که ماجرای استعفا، فقط یک سناریوی سیاسی است که برای تحت الشعاع قرار دادن شکست جبهه غربگرای داخلی و ایام الله ۲۲بهمن و انتخابات مجلس و البته کاملا به نفع دشمن طراحی شده است و بس.
⚜ @rozaneebefarda
⚜ @taammolat74
📮روحانی تا کرونا
۱- به اطلاع آن دسته از اصولگرایان که به شدت نگران استعفا یا عزل حسن روحانی اند میرساند ایشان تا مهرماه ۱۴۰۰ سرجای خود میماند و اگر بشود تا آخر وقت اضافه هم در ریاست جمهوری خواهد ماند و تکان هم نخواهد خورد!
۲- اصلاح طلبان هم با قدرت در انتخابات شرکت میکنند و آن قدر قدرت طلبند که فقط عزرائیل میتواند این جماعت را از میزها جدا کند!
۳- لازم نیست از کرونا بترسیم چون ۶ سال در دوره روحانی دوام آوردهایم!
✍دکتر محمدصادق کوشکی
⚜ @taammolat74
🔴اعلام آماده باش به تمام شبکه رسانه ای کشوری، و میدانی و دلسوز انقلاب اسلامی و منافع مردم در #تهران!
🔸اگر تا امشب لیست وحدت جریانات انقلابی منتشر شد که هیچ
اما اگر منتشر نشد
آماده آغاز انتقال فعالیت گسترده از فاز #گفتمانی به #مصداقی باشید.
⚜ @taammolat74
🔰در تاریخ معاصر ایران خواهند نوشت
✍ حسین دارابی
🔺با این وضعیت تعدد لیستها، و عدم اتحاد بین دوستان اصولگرا و انقلابی، ۵۰ سال بعد در کتاب تاریخ معاصر ایران خواهند نوشت:
🔻جریان انقلابی و اصولگرا در انتخابات سال ۹۸ مجلس، تنها جریانی بود که بدون داشتن رقیب جدی در میدان، با خودش رقابت کرد و باخت.
⚜ @taammolat74
📮یه مثلی هست که میگن طرف با خودش شطرنج بازی کرد، کیش و مات شد؛
❗️برای اینکه به جای این مَثَل جمله «انقلابیون و اصولگراها بدون حریف جدی انتخابات رو باختن» جایگزین نشه صلوات...🤦♂
#انتخابات_98
✍محمد هوشنگ
⚜ @taammolat74
♨️ #فوری / جبهه انقلاب در انتخابات تهران به وحدت رسید.
🔺شنیدهها حاکی است پس از اوجگیری اختلافات میان نیروهای جبهه انقلاب و انتشار چندین لیست مجزا که با گلایه، اعتراض و سردرگمی مردم مواجه شده بود، دقایقی قبل و با پادرمیانی یکی از چهرههای موجه و مورد قبول تمامی اضلاع جبهه انقلاب، جلسه بسیار مهمی برگزار شد که طبق آنچه که از این جلسه به بیرون درز کرده، مدل پیشنهادی برای وحدت حداکثری به تائید طرفین رسید و بر روی لیست واحد توافق شده است.
جزییات بیشتر در این باره متعاقبا منتشر می شود.
⚜ @taammolat74