🔰در تاریخ معاصر ایران خواهند نوشت
✍ حسین دارابی
🔺با این وضعیت تعدد لیستها، و عدم اتحاد بین دوستان اصولگرا و انقلابی، ۵۰ سال بعد در کتاب تاریخ معاصر ایران خواهند نوشت:
🔻جریان انقلابی و اصولگرا در انتخابات سال ۹۸ مجلس، تنها جریانی بود که بدون داشتن رقیب جدی در میدان، با خودش رقابت کرد و باخت.
⚜ @taammolat74
📮یه مثلی هست که میگن طرف با خودش شطرنج بازی کرد، کیش و مات شد؛
❗️برای اینکه به جای این مَثَل جمله «انقلابیون و اصولگراها بدون حریف جدی انتخابات رو باختن» جایگزین نشه صلوات...🤦♂
#انتخابات_98
✍محمد هوشنگ
⚜ @taammolat74
♨️ #فوری / جبهه انقلاب در انتخابات تهران به وحدت رسید.
🔺شنیدهها حاکی است پس از اوجگیری اختلافات میان نیروهای جبهه انقلاب و انتشار چندین لیست مجزا که با گلایه، اعتراض و سردرگمی مردم مواجه شده بود، دقایقی قبل و با پادرمیانی یکی از چهرههای موجه و مورد قبول تمامی اضلاع جبهه انقلاب، جلسه بسیار مهمی برگزار شد که طبق آنچه که از این جلسه به بیرون درز کرده، مدل پیشنهادی برای وحدت حداکثری به تائید طرفین رسید و بر روی لیست واحد توافق شده است.
جزییات بیشتر در این باره متعاقبا منتشر می شود.
⚜ @taammolat74
📮انتخابات یک جهاد عمومی است؛ انتخابات مایهی تقویت کشور است؛ انتخابات مایهی آبروی نظام اسلامی است.
مقام معظم رهبری
⚜ @taammolat74
🚨 لیست نهایی جبهه انقلاب به این شرح است:
🔹۱-محمدباقر قالیباف
🔸۲- زهره الهیان
🔹۳-فاطمه رهبر
🔸۴-سمیه رفیعی
🔹۵-فاطمه قاسم پور
🔸۶-زهره لاجوردی
🔹۷-بیژن نوباوه
🔸۸-سیدرضا تقوی
🔹۹-سیدمحمود نبویان
🔸۱۰-مرتضی آقاتهرانی
🔹۱۱-سیدمصطفی میرسلیم
🔸۱۲-رضا تقیپور
🔹۱۳-غلامحسین رضوانی
🔸۱۴-الیاس نادران
🔹۱۵-سیدمحسن دهنوی
🔸۱۶-سیدنظام الدین موسوی
🔹۱۷-خضریان
🔸۱۸-مالک شریعتی
🔹۱۹-ایزدخواه
🔸۲۰-مجتبی توانگر
🔹۲۱-رضاخواه
🔸۲۲-شریفیان
🔹۲۳-خاندوزی
🔸۲۴-ابوالفضل عمویی
🔹۲۵-احمد نادری
🔸۲۶-اقبال شاکری
🔹۲۷-محسن روح الامینی
🔸۲۸-اکبری تالارپشتی
🔹۲۹-محسن پیرهادی
🔸۳۰-یزدیخواه
#مجلس_قوی
⚜ @taammolat74
🔰 منطق وحدت
✍سید یاسر جبرائیلی
🔸طی همه این مدتی که با یکدیگر سخن گفتهایم، به خاطر ندارم بدون استدلال و استناد و منطق، حرفی زده و انتظار پذیرش آن از طرف شما را داشته باشم. همواره سعی کردهام آنچه را میدانم و مبنای گفتار و نوشتارم هست نیز، از شما پنهان نکنم.
🔹امروز نیز روا نیست بدون اینکه با هم سخن بگوییم، بدون ارائه استدلالی، از یک لیست انتخاباتی حمایت کنم و ایین حق شما بر گردن حقیر است. پس از انتخابات، مبسوط درباره نسبت خود با شورای ائتلاف سخن خواهم گفت، اما برای امروز، نکاتی معروض میدارم.
اولین نکته حقیر این است که در عصر جدید که عمده بچههای حزبالهی در محیطهای مجازی فعالیت سیاسی میکنند، نمیتوان بدون در نظر گرفتن آنها، در پشت درهای بسته و زیرزمین نشست و کنش سیاسی و انتخاباتی کرد. این بچهها درباره افراد مختلف، نفیا و اثباتا حرف دارند. فلسفه راه دادن موقت و محدود حقیر به شورای انتخاب، یک نگاه بسیار ضعیف و کاملا ناقص به این واقعیت بوده است که الان وقت این بحث و مباحث مرتبط نیست و بماند برای سوم اسفند.
🔸اما درباره آنچه دوم اسفند باید انجام دهیم، واقعیت این است که ما با یک دوگانه شکست و پیروزی مواجهیم و راه سومی نیست. جریان لیبرال یک سازمان رای قابل توجه در این شهر دارد که هر آن ممکن است با یک تَکرار آن را فعال کند و تجربه سال نود و چهار تَکرار شود. یعنی سی بر هیچ شکست بخوریم. هرگز تصور نکنیم که میتوان مثلا پانزده نفر از جریان خود را در مقابل پانزده لیبرال وارد مجلس کرد. الگوی انتخاباتی تهران با توجه به ائتلاف رقیب، تبدیل به شکست یا پیروزی شده است.
🔹در چنین شرایطی راه صواب، وحدت نیرهای انقلابی بر سر یک فهرست واحد بود و شاید تا آخرین روز تبلیغات این گزینه برای ما فعال باشد. اگر وحدت اتفاق میافتاد، یا بیفتد، کار برای طرف مقابل بسیار سخت میشود. اما اگر وحدت نشود، ما نیز هر کدام لیستی را مقابل خود بگذاریم و به تشخیص خود ترمیمش کنیم، فهرست هیچ کداممان شانس ورود به مجلس را نخواهد داشت.
امروز از میان فهرستها، فهرست ایران سربلند در صدر گرایش رای دهندگان به جبهه ما قرار دارد. ممکن است ما کسانی را از این فهرست قبول نداشته باشیم، اما من معتقدم باید به آنها هم رای دهیم!
🔸چرا؟ دلیلش این است که اگر دارویی را به خاطر اندک تلخیاش نخوریم، کل فایده آن را از دست میدهیم. دقت کنیم که با انتخابات مجلس مواجهیم نه ریاست جمهوری. مجلس دویست و نود نماینده دارد.
🔹به عبارت دیگر، حتی اگر مجلس کلا سی نماینده داشت، آن آن پنج نفری که به خاطر بیست و پنج نفر دیگر به آنها رای میدهیم، همچنانکه مقبول ما نیستند، حتما مقبول آن بیست و پنج نفر داخل لیست هم که قبولشان داریم، نخواهند بود.
🔸 در مجلس دویست و نود نفره که اکثریت با بچههای انقلاب باشد، پنج نفری که به خاطر بیست و پنج نفر، تاکتیکی تحملشان کردهایم، هیچ به حساب نمیآیند. لذا این سخن که چون فلانی در لیست است پس من به کل لیست رای نمیدهم، یا کج فهمی است، یا از نیات سوء ناشی میشود.
🔹اگر آقایان وحدت نکردند، با صدای رسا به من و شما می گویند هیچ کدام مادر واقعی بچه در آن مثل معروف نیستند و برایشان نجات ایران مهم نیست. حل این مسئله حیاتی نیز در این فرصت ممکن نیست. اما اگر اینها مادر آن بچه نیستند، در آن سو خطر تصاحب بچه توسط یک قاتل وجود دارد. فهم حقیر این است که امروز باید برای جلوگیری از رسیدن مجلس به یک جریان ضد پیشرفت ایران اسلامی، به فهرست ایران سربلند رای دهیم، اما پس از انتخابات دور هم بنشینیم و برای آینده انقلاب، طرحی نو دراندازیم. با اینهمه، کمتر از آن هستم که فهم خود را برتر از فهم شما بدانم. باز به تشخیص خود عمل کنید. نظراتتان را میخوانم و تا آنجا که وقت اجازه دهد، پاسخگوی شما خواهم بود.
⚜ @syjebraily
⚜ @taammolat74
🔰 نظر دکتر کوشکی درباره لیست ائتلاف
💠بنا به درخواست برخی از دوستان در خصوص نظر مشورتی جهت معرفی نامزدهای انتخابات حوزه تهران اسامی زیر را بر اساس تواناییها و مواضع دینی و انقلابی آنان پیشنهاد میکنم، سید محمود نبویان- زهره سادات لاجوردی- احمد نادری- الیاس نادران- محمد صادق شهبازی- احسان خاندوزی- عبد الحسین روح الامینی- رضا تقی پور- محمد باقر قالیباف-و در صورت تمایل بنده حقیر محمد صادق کوشکی
💠طبیعی است دوستان بزرگوار، براساس شناخت، تحقیق و مشورت فهرست خود را تکمیل خواهد کرد.
💠بدیهی است آن دسته از عزیزانی که برای انتخاب فهرست متحد تهران حجت شرعی دارند، براساس فهرست مذکور رأی خواهند داد.
🔸🔸مهم این است که در برابر خداوند متعال برای هر یک از آرای خود پاسخی قانع کننده داشته باشیم.
⚜ @pas_kouchehaie_enghelab
⚜ @taammolat74
🔰 نامه سرگشاده حمید رسایی به نفرات اصلی ائتلاف و پایداری
🔸جناب آقای دکتر حداد عادل/ قالیباف
جناب آقای دکتر مرتضی آقاتهرانی/ محصولی
🔹حالا که بعد از پنج روز توزیع اقلام تبلیغی، یک شب مانده به برگزاری انتخابات با یکدیگر وحدت کردید، لطفا به این سئوالات پاسخ دهید:
۱. اساسا چرا حدود دو تا سه هفته به صورت هم پنجه کشیدید؟ چرا با یکدیگر تنش جدی داشتید و مردم را آشفته خاطر کردید؟ به عبارت دیگر چرا جدا شده بودید و چرا الان وحدت کردید؟
۲. سوابق، کارنامه و ویژگی افرادی که به عنوان اصلح به مردم معرفی کردهاید، چیست؟ این افراد در بزنگاههای سیاسی و التهابات این چند سال که هر کدام به تنهایی شاخصی است برای اندازهگیری تعهد انقلابی یک رجل سیاسی، چه کارنامهای دارند؟
۳. داماد یکی از اعضای ائتلاف در لیست نهایی شماست، سابقه اجرایی و سیاسی وفرهنگی وی چیست؟ آقای اکبری تالارپشتی که دو دوره نماینده مجلس بوده، اما برای فعالترین رجال سیاسی کشور گمنام است، بر اساس چه ملاکی در لیست است؟ این افراد چطور به یکباره جای چهرههای مقبول در بدنه رایساز جامعه را میگیرند؟ فکر نمیکنید که افکار عمومی منتظر ایت تا ائتلاف حامیان مالی خود را معرفی کند؟
۴. توصیه امروز رهبر انقلاب برای انتخاب کاندیدای اصلح این بوده:
[منتخبین باید] افراد مؤمن، شجاع، وظیفهشناس، پُرانگیزه، وفادار به مردم، وفادار به انقلاب... وفادار به کشور، سرسخت در مقابل دشمن [باشند]؛ در مقابل دشمن احساس ضعف و اظهار ضعف نداشته باشند، چشم و دلِ حریص به مال دنیا نداشته باشند...
🔸سابقه دلبستگی و انفعال در مقابل دشمن هم بایستی یک نقطه منفی و مردود به حساب بیاید. کسانی که این سابقه را دارند که در مقابل دشمن منفعلند، در مقابل دشمن قدرت ایستادگی ندارند، اعتماد به نفس ندارند، اینها انصافاً برای نمایندگی این ملّت مناسب نیستند. این ملّت اعتماد به نفْس ملّی دارد. (۹۸/۱۱/۲۹)
🔹آقایان به مردم توضیح دهید چرا برخی کاندیداهای مطرح با سابقه روشن و قابل افتخار که از تمام این ویژگیهای مد نظر رهبری را برخوردارند، در لیست پایداری و ائتلاف و حالا در لیست مشترک شما نیستتد اما داماد این فرد و لابی مالی آن فرد در لیست قرار دارند؟ مگر رهبر انقلاب معرفی کنندگان لیست را از باندبازی و رفیق بازی منع نکردند؟
۵. افراد حاضر در لیست پیشنهادی شما به مردم، چه نسبت و کارنامهای با این ویژگیهای مد نظر رهبری دارند؟ چقدر جریان استکبار جهانی و نفاق داخلی، مدیران لیبرال و غربزده اعتدال و اصلاحات از شنیدن نام آنها واهمه دارند؟
♦️اگر به این سئوالات پاسخ دهید بسیاری از ابهامات مردم برطرف و دلیل انتشار این لیست، مشخص خواهد شد.
⚜ @rasaee
⚜ @taammolat74
🔰لیست وحدت و اقدامات انتحاری ناشی از آشفتگی سیاسی، در اردوگاه برجامیان
♦️ این تحلیل جدی است...
🔸با نهایی شدن لیست جبهه انقلاب اسلامی، آشفتگی و سراسیمگی سیاسی اصلاحطلبان و اعتدالگرایان(بخوانید برجامیان) از هر زمان دیگری بیشتر شده است.
🔸آنان اکنون بدون هیچ کارنامه و برنامهای، انتظار دارند با تکیه بر یکی دو فایل صوتی و حربه های قدیمی #تکراری، دوباره بر کرسی مجلس بنشینند!
مردم اما هوشیارتر از محاسبات غلط این جماعتند. آنان حتما با درنظر گرفتن منافع ملی، سرنوشت کشور را به سازش و تسلیم و گردن کج کردن نسبت به بیگانهگان گره نمی زنند.
گفتنی است؛ بستههای تخریبی علیه سرلیست جبهه انقلاب، از مدتها قبل آماده شده و حتمن امروز و فردا در حجم وسیعی وارد فضای مجازی خواهد شد.
هوشیاری و مجاهدت در مقابله با این خط کثیف تخریبی، برنده را مشخص خواهد کرد.
ضمن اینکه جهت روشنگری و مطالبه را باید به سمت برجامیان تغییر دهیم.
آنان با اینهمه افتضاح کاری، هنوز هم طلبکار مردم و نظام شده اند!
باید مردم در میز مطالبه و پرسشگری از این جماعت دعوت شوند.همین.
⚜ @rozaneebefarda
⚜ @taammolat74
💢 دوستان عزیز
با نهایی شدن لیست افراد جبهه انقلاب و وحدتی که حاصل شد، و افرادی که در لیست گنجانده شده اند، سوال اساسی برای بسیاری از دوستان پیش آمده که آیا اساسا وحدت ارزشمند است یا خیر؟ یا باید افراد اصلح را انتخاب نمود؟؟
حجت شرعی ما کدام است؟؟
💠ان شالله در این باره یادداشتی را خواهیم نوشت.
دوستان نظرات خودتان را برای بنده ارسال کنید...
⚜ @taammolat74
تاملات
💢 دوستان عزیز با نهایی شدن لیست افراد جبهه انقلاب و وحدتی که حاصل شد، و افرادی که در لیست گنجانده ش
🔰وقتی که وحدت ذبح میشود...
♨️ #اختصاصی
✍ رسول لطفی
🔸بعد از نقدها و جدال و چندصداییها، جبهه انقلاب به وحدت رسید. با پخش خبر وحدت امیدها دوباره به بدنه بازگشت اما دیری نپایید که با بیرون آمدن لیست افراد، از سوی بسیاری مورد سنجش و نقد قرار گرفت.
🔹هر چند قصه وغصه ها در اینباره زیاد است اما اینک زمان گله گشایی نیست. به هر حال بسیار تجربه به همراه داشت. از جمله آنکه فقدان رهبر حکیم و عالم و سیاستمدار برای هدایت دهی جریان حزب الله و حرف آخر زدن بسیار ملموس بود و اینکه هنوز هم نشان می دهد با چالش منیت ها و سهم خواهی ها مواجه هستیم... بگذرد.
🔸اما اینک این لیستی که دوستان ارائه داده اند که کم از مناقشه و خلل نیست، این پرسش به ذهن می آید که آیا واقعا حفظ وحدت از اوجب واجبات است؟!
🔹هوشمندانه این است که بگوییم وحدت برای چه بود؟ مناقشه بنده در این است که سیاست آقایان در وحدت، صرفا رساندن حزب و جناح خود به کرسی مجلس و حذف دست رقیب است.
🔸این سیاست حداقلی، فارغ از اینکه به اصل انقلابی گری فعال و پر انرژی محدودیت می دهد، ذبح وحدت است. فرصت ضربه سخت را به هزیمت فرو می کاهد و ارزش وحدت از دست میرود.
🔹بنابه فرض اگر لیست آقایان ریش سفید، در انتخابات رای کامل گرفت و به مجلس رفت، بعد چه؟! آیا جز این است که با حضور برخی افراد معلوم الحال و فشل لیست و حذف افراد صالح تر از لیست وحدت، بعد از به دست آوردن مجلس به همان ناکارآمدی مجلس امید فعلی مبتلا نخواهیم شد؟!
🔸این نحوه برخورد با وحدت مشکل آفرین است و مردابی است که جبهه انقلاب را فرو خواهد برد. به هر حال بنده این تبیعت بی چون و چرا از این نوع وحدت را لازم الاجراء نمی یابم چون حجت شرعی در این وحدت نمی بینم. لذا ✅همچنان حکم همان انتخاب اصلح است و این بر وحدت ارجح است.
⚜ @taammolat74
📮قصه ی پر غصه ی این روزها بماند برای تاریخ! گذر تاریخ عیار انسان ها و مجموعه ها را دقیق تر نشان می دهد.
وحدت در انتخابات هم محک خوبی بود تا درد #خودبزرگ_پنداری و #خودمحورپنداری برخی آقایان حزب اللهی آشکار شود.
منطق شورای ائتلاف، سهم دهی به احزاب و اشخاص است و ادعای اصلح خارج از خود را خیلی ندارد. انتظار زیادی هم از آنان نیست!
منطق آقایان پایداری را چه شده که هم بوی سهم خواهی میدهد و هم این که امثال یامین پور را نمی تواند در خود جای دهد؟!
✍ محمد جبارپور
⚜ @taammolat74
33.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تحلیل خوب و نکات قابل تامل آقای مرادیان در باب لیست وحدت
🔸چرا دوستان پاسخی به این سوالات نمیدهند؟؟
⚜ @taammolat74
🔰 مسئولین وزارتبهداشت و آشنایان دولت را قرنطینه کنید!
✍ اکبر ابدالی
🔸حجم گسترده اطلاع رسانی در خصوص #کرونا یک روز قبل از انتخابات به شدت مردم را نگران کرده است. یعنی در چین هم اینچنین مردم را نگران نکردند. حق داریم به این قضیه مشکوک باشیم.
🔹 اگر بنا بر تعطیلی مدارس است چرا امروز که 5 شنبه است اعلام می کنید. فردا جمعه است و مدارس تعطیل. چرا فردا شب اعلام نمی کنید!
🔸 به نظر میرسد حجم گسترده اخبار منفی یک روز مانده به انتخابات یک بازی رسانه ای برای کاهش مشارکت مردم باشد. بهتر است کسانی که در حال پمپاژ اخبار منفی به جامعه هستند را تا فردا شب قرنطینه کنند تا بی جهت مردم را نترسانند.
⚜ @taammolat74
📮عجب ویروس هوشمندی است این #کرونا !
دقیقاً روز قبل از انتخابات سروکله اش در ایران پیدا شده و لابد بزودی خواهند گفت یکی از راه های انتقال این ویروس شرکت در صف های #انتخابات و انگشت در جوهر استامپ زدن است
به چه دریوزگی افتاده اند امریکایی ها و چه تقلایی می کنند پاسورهای داخلی شان!
⚜ @taammolat74
تاملات
🔰وقتی که وحدت ذبح میشود... ♨️ #اختصاصی ✍ رسول لطفی 🔸بعد از نقدها و جدال و چندصداییها، جبهه انقلاب
📮میگویند ما نفوذی هستیم چون معتقدیم به جای رای چشم بسته به افرادی که نمیشناسیم، باید افراد را با شناخت انتخاب کرد.
بله، ما نفوذی هستیم. نفوذی انقلابی ها بین اصولگرایان. اصولگرایانی که سالهاست عقل را تعطیل کرده و چشم بسته به افرادی که نمیشناسند رای میدهند و بعد هم پشیمان میشوند!
✍ امیرحسین ثابتی
⚜ @taammolat74
تاملات
🔰وقتی که وحدت ذبح میشود... ♨️ #اختصاصی ✍ رسول لطفی 🔸بعد از نقدها و جدال و چندصداییها، جبهه انقلاب
📮رای به اصلح تکلیف شرعی است، از ترس لولوی موهوم حریف، به لولوهای واقعی لیست خودی رای ندهید!
⚜ @taammolat74
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 در قیامت از ما سوال نمی پرسند که اصولگرا بوده ایم یا اصلاح طلب اما خواهند پرسید که در سایه رأی و نظر ما، آیا راه برای ظهور هموار شد یا خیر؟ در سایه رای و نظر تو، حکومت در اختیار علی(ع) قرار گرفت یا معاویه؟!
⚜ @taammolat74
🔰نقشه بی نظیر
🔸گویا تمام تلاش عده ای آشنا این شده که انتخابات با مهندسی رسانه ها و تاثیر بر افکار مومنین در اکثر حوزه ها به دور دوم کشیده شود...
🔹عدم قطعیت جریان انقلاب در انتخاب قاطعانه نفرات و بازی صالح و اصلح و تقسیم آرا در بیشتر حوزه ها سبب خواهد شد تا چند انقلابی و یک یا دو غیرهمسو به دور دوم بروند...
🔸بعد با استفاده از fatf،سقوطاندن بورس و افزایش قیمت ارز و سنگین کردن معیشت ملت، مردم را از نتیجه پیروزی انقلابیون بترسانند و در 29فروردین ورق را کامل برگردانند..
در این بین انقلابیون اما هنوز در حال استخاره اند ...!
⚜ @taammolat74
🔰رای لیستی، فاقد مبان معرفتی، جهان بینی و عقلانیت
✍ امیررضا مافی
🔸رای لیستی به جای اثبات اصالت افراد لیست، در واقع تلاش برای نفی اصالت افراد رقیب است.آراء سلبی یعنی من برای آنکه «آنها» نیایند به همهی «اینها» رای میدهم.
🔹 چهار سال پیش مردم تهران لیستی رای دادند و شکستخوردگان، امسال با همان سیاق وارد شدند. کارایی اصلاحطلبان را دیدید، حالا کارایی اصولگرایان را که با همان شیوه وارد میشوند و اتفاقا منتقد بودند، ببینید.
🔸چه چهار سال پیش به اصلاحطلبان، چه حالا به اصولگرایان عرض میکنم، رای لیستی فاقد شناخت، ایجاد تضارب آرا و مطالبهگری است.
🔹رای لیستی یعنی فکر کنم جناحم پیروز میشود، حال آنکه نه در اصلاحات و نه در اصولگرایی جناح معرفتی وجود ندارد و در فقدان جناح معرفتی، همهی توافقها بر سر «زر و زور و تزویر» است و همه چیز سلبی است، خصوصا امسال که در نبود اصلاحطلبان و ذوق اصولگرایان از امکان پیروزی گستردهشان، دعواهای درونیشان را نشان داد و ماهیت شهوت قدرت و عدم تقوای لازم را در همهی گروههای سیاسی عیان کرد. به قول معروف حضرات از «هول حلیم داخل دیگ افتادند.»
🔸امروز شکافهای اصولگرایی چنان زیاد و غیرقابل اغماض است که وحدتشان به هیچ نیاید، جز سلب رقیب.
🔹همانطور که اصلاحات فاقد هرگونه جهانبینی معرفتی و تقوای سیاسی است. بر همین اساس به عنوان یک شهروند، رای لیستی را رای فاقد مبنای معرفتی، جهانبینی و عقلانیت میدانم✅ و از همهی طیفها به افرادی که میشناسم و آنها را کارآمد تشخیص میدهم رای خواهم داد.
🔸در پارلمانی که دولت را تعیین نمیکند، تضارب آرا از اکثریت جناحی مهمتر است.زیرا قوانین، شمول بیشتری را برای افراد جامعه خواهد داشت و انتخابات به بازی پرسپولیس استقلال تقلیل نخواهد یافت.
♦️دست آخر اینکه اصولگرایی و اصلاحطلبی تا زمانیکه قبیلهگرایی، فشار و منافع در آنها حاکم است، هیچ اهمیتی ندارند و کشور را به هیچ مقصودی نمیرسانند. کلیشهای ترین جملهی موجود این است که ما امروز بر اساس اصول معین نیاز به اصلاحات گسترده داریم، اما نه اصول معین را اصولگرایان حفاظت میکنند و نه اصلاحات را اصلاحطلبان ایجاد خواهند کرد.
⚜ @taammolat74
💐[ إِنَّ اللَّهَ لَا يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ
حَتَّى يُغَيِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ.... ]💐
✨خداوند سرنوشت هیچ ملتے را
تغییر نمیدهد؛ مگر اینڪه آنان
خود را #تغییر دهند.
{ سوره رعد، آیه ۱۱ }
⚜ @taammolat74
🔰تحلیل عمیق و دقیق از وحید جلیلی
🔸اگر در تهران رأی میدادم صادق شهبازی، وحید اشتری، وحید یامین پور، صادق کوشکی و حمید رسایی را که مغضوب لیستهایند بر صدر برگهام مینوشتم.
🔹صادق شهبازی برای انتخابات مجلس یازدهم از تهران نامزد شده است. او را وحید اشتری و تعدادی دیگر از بچههای جنبش دانشجویی دهه هشتاد همراهی میکنند اگر چه افراد لیستشان را نوعاً نمیشناسم و فعلاً نظری در موردش نمیدهم اما اگر تهران بودم قاعدتاً به این دو نفر رأی میدادم.
🔸آنها را نماینده قرائتی از انقلابیگری میدانم که در دهه پنجم، نیاز قطعی جمهوری اسلامی است. این فرزندان یک لاقبای انقلاب در شرایطی در تهران و بعضی دیگر از شهرستانها نامزد شدهاند که خوشبختانه یا متاسفانه قبایل موجود سیاسی تحملشان را ندارند.
🔹اگر فقط چند نفر از این جماعت وارد مجلس شوند تفاوت سیاست ورزی انقلابی با سیاست ورزی محافظه کارانه آشکار خواهد شد و «مجلس شورای اسلامی»؛ معنای تازهای در جامعه پیدا خواهد کرد.
🔸مشکل جدی محافظه کاری یا اصولگرایی همین است که از تولید معنا سترون شده است و توان تازه گردانی نظام و شکوفا کردن ظرفیتهای بالقوه انقلاب را ندارد. یک اقلیت حزب اللهی در برابر حزب اللابیها میتواند مجلس را «تأویل» کند، یعنی به اول برگرداند، چه اول را مجلس اول بدانیم با دیالمههایش و چه اول را مبنا و مبدأ و اساس، مراد کنیم.
🔹قطعاً حتی آنها که میخواهند لیستی رأی بدهند به اندازه پنج شش تا جای خالی برای کسانی که بشود از ته دل و نه از ترس لولو بهشان رأی داد، دارند. فروپاشی دوقطبی پوسیده و بی برکت موجود کلید خواهد خورد اگر پای گام دومیها به خانه ملت باز شود، انشاالله
♦️من اگر در تهران رأی میدادم صادق شهبازی، وحید اشتری، وحید یامین پور، صادق کوشکی و حمید رسایی را که مغضوب لیستهایند بر صدر برگهام مینوشتم.
⚜ @taammolat74
🔰پیشتازی اصولگرایان در انتخابات مجلس/ ۴۰ درصد، تخمین میزان مشارکت کل کشور تا ساعت ۱۸
🔹مشاهدات میدانی خبرنگاران فارس در تهران و شهرستان ها حاکی از پیروزی نیروهای اصولگرا و کسب اکثریت کرسیهای مجلس یازدهم شورای اسلامی است.
🔹مشاهدات میدانی و آمارهای اولیه خبرنگاران حاضر در حوزههای رایگیری بیانگر اقبال ۶۰ تا ۷۰ درصدی رای دهندگان تهرانی به فهرست ایران سربلند به سرلیستی «محمدباقر قالیباف» دارد.
🔹این اقبال در مناطق مرکزی و جنوبی شهر بالاتر است و در شهرستانهای حاشیه شهر تهران حتی به بیش از ۸۰ درصد میرسد.
🔸برخی برآوردها تا ساعت ۱۸ حکایت از مشارکت ۳۹ تا ۴۰ درصدی در کل کشور ( ۲۳ تا ۲۴ میلیون نفر) و بالغ بر ۳۰ درصد در تهران در انتخابات امروز دارد. احتمال تغییر تا ساعت پایانی اخذ آرا وجود دارد.
🌐fna.ir/dfgfl6
⚜ @Farsna
⚜ @taammolat74