هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
🚩خرمآبادی از معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور رفت
🔹دادستان کل کشور در احکامی جداگانه جاویدنیا را به سمت سرپرست جدید معاون فضای مجازی دادستانی کل کشور و عبدلاصمد خرم آبادی را به عنوان معاون جدید نظارت بر دادسراها منصوب کرد.
📡 @TasnimNews
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖌 #یادداشت_روز
🔹من به لبخند گرگ بدبینم!
#حسین_شریعتمداری
🔸 ۱- روی سخن در این یادداشت با شورای محترم نگهبان است و سخن درباره وظیفه خطیری است که در مواجهه با کنوانسیون به اصطلاح «مبارزه با تامین مالی تروریسم- CFT- بر عهده دارد. انتظاری که در حوزه ماموریت و شرح وظایف این شورا قابل تعریف است و آن پیشگیری از خطری است که تصویب نهایی این کنوانسیون میتواند به ملت و نظام تحمیل کند.
درباره FATF و مخصوصا کنوانسیون CFT که یکی از پیوستهای چهارگانه آن است بحث و بررسیهای فراوانی صورت گرفته و کیهان نیز طی نزدیک به دو سال گذشته، بارها در گزارشها و یادداشتهای خود به آن پرداخته و به گونهای مستند از فاجعهای که تصویب این سند در پی دارد خبر داده است که نیازی به تکرار آن نیست، ولی دولت محترم در مقابل مستندات ارائه شده پاسخ قابل قبولی ارائه نکرده است. با این حال در یادداشت پیشروی ابتدا به دو نمونه از استدلالهای دولت و سایر موافقان این سند که اصلیترین سخن آنان است اشاره میکنیم و در ادامه به انتظاری که از شورای محترم نگهبان درمیان است میپردازیم.
۲- روز چهارشنبه ۱۸مهرماه، آخرین بخش از لوایح چهارگانه FATF که عنوان «مبارزه با تامین مالی تروریسم- CFT» را داشت با رای لرزان ۱۴۳ موافق در مقابل ۱۲۰ رای مخالف و ۵ رای ممتنع به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید. اصلیترین دلیلی که موافقان این لایحه برای ضرورت تصویب آن ارائه میکردند، همان بود که آقای ظریف در جلسه علنی آن روز مجلس بر زبان آورد؛ «نه بنده و نه آقای رئیسجمهور نمیتوانیم تضمین دهیم که با پیوستن به لایحه حمایت مالی از تروریسم مشکلاتمان حل خواهد شد، اما میتوانیم تضمین بدهیم که با نپیوستن به این لایحه، آمریکا بهانه مهمی را برای افزایش مشکلات ما پیدا خواهد کرد»! همین؟! جناب دکتر ظریف تنها خاصیت این کنوانسیون را در گرفتن بهانه از دست آمریکا میدانند! یعنی تاکید میکنند که این لایحه غیر از آنکه -به زعم ایشان- قرار است بهانه را از دست آمریکا بگیرد، هیچ خاصیت دیگری ندارد! به بیان دیگر، از نگاه وزیر محترم امور خارجه کشورمان، ملاک و معیار قانونگذاری در ایران اسلامی باید تامین خواستههای آمریکا باشد! با این توضیح که هرگاه آمریکا با موضوع یا پدیدهای در ایران اسلامی مخالفت کرد و علیه آن بهانهای ساز کرد، باید مجلس و دولت به صف شوند و قانونی وضع کنند که تامینکننده خواسته آمریکا باشد تا بهانهای که تراشیده است را از دستش خارج کند! آیا استدلال جناب ظریف در بیان ضرورت تصویب کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم-CFT- میتواند معنا و مفهومی غیراز این داشته باشد؟! باید از ایشان پرسید، مگر طی چهل سال گذشته، بهانه تراشیهای آمریکا علیه ایران اسلامی نقطه پایانی داشته است؟! و مگر هماکنون دهها بهانه دیگر در آستین ندارد؟! آیا برای تامین نظر آمریکا و گرفتن بهانههایی که تراشیده است و همه روزه نیز بر تعداد آن افزوده میشود، باید به خواستههایش تن بدهیم؟! و در یک کلمه، دست بسته تسلیم آمریکا بشویم؟! با عرض پوزش و با اطمینان از اینکه آقای ظریف به تبعات و پیآمدهای نظر خود توجه نداشتهاند باید پرسید اینگونه قانونگذاری با دیکته کردن نظرات آمریکا به نظام سیاسی ایران که در دوره طاغوت مطرح بود چه تفاوتی دارد؟! آن روزها سفارتخانههای آمریکا و انگلیس خواسته خود را به دولت دیکته میکردند و دولت برای تامین نظر آنان- بخوانید گرفتن بهانه از دست آنها- خود را موظف! به پذیرش آنچه دیکته شده بود میدانست! و امروز از آن سوی آبها نظر خود را به عنوان مسئله و قانونی که برایشان قابل قبول نیست (همان بهانه) اعلام میکنند و ما خود را موظف به پذیرش آن میدانیم!
این تصور که آمریکا برای بهانهجویي علیه ایران اسلامی نیاز به فراهم آوردن مقدمات و زمینه دارد نیز خیالی خام است. مگر ترامپ برای خروج از برجام که اگر ما هم از آن خارج شویم به موفقیت بزرگی دست یافتهایم- نیازی به مقدمهچینی و زمینهسازی داشت...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/144535
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📂 #تیتر_اول
🔹گزارش خبری تحلیلی کیهان:
احترام پاسپورت ایرانی پیشکش امنیت دیپلماتهایمان را تأمین کنید!
http://kayhan.ir/fa/news/144532
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از مصباح دوستان
🔰 علامه مصباح:
🔆 حسین (ع) باب رحمتی است که حتی کافران نیز دوست دارند از آن باب داخل شوند
🔆 خاصیت پیاده روی اربعین، استحکام رابطه قلبی و چندبرابر شدن محبت نسبت به سیدالشهدا(ع) است
🔹 وقتی با پای پیاده، مسیری را به سمت سیدالشهدا(ع) قدم بر می داریم و تمرکز و توجه ما به یک جهت و سمت است، محبت ما نیز به اباعبدالله (ع) بیشتر می شود.
🔸 به عبارت بهتر اگر اهل کربلا بودیم و هر روز به زیارت می رفتیم، معلوم نبود فایده آن به اندازه وقتی باشد که انسان با پای پیاده برای زیارت حسین (ع) قدم بر می دارد؛ چرا که این پیاده طی کردن مسیر ناشی از محبت و معرفت است و چون همه مسیر، توجه و تمرکز به سمت حسین (ع) است، بیشتر می تواند محبت نسبت به ایشان را افزایش دهد.
🔹 وقتی انسان چند روز از همه آنچه که دوست دارد، دل می کند و نه برای دیدن اباعبدالله (ع) – بلکه فقط دیدن صحن و سرا و در و دیوار حرمش – همه سختی های پیاده روی را برای خود همواره می کند، طبیعتا نشان از معرفت و توجه و تمرکز بر معشوق است و همین توجه، محبت انسان را بیشتر می کند.
🔸 خاصیت حرکت برای حسین (ع) و تحمل سختی های پیاده روی را، استحکام ارتباط قلبی با حضرت دانست و افزود: اگر کسی بگوید زائر امام حسین (ع) در اربعین که با پای پیاده و با توجه، خود را به کربلا می رساند، محبتش نسبت به سیدالشهدا(ع) چند برابر می شود، سخن گزافی نگفته است.
🔹 حال آیا تصور چنین چیزی ممکن است که امام حسین (ع) به زائرش که سختی را به جان خریده و کارهای خود را تعطیل کرده تا به زیارت او بیاید، بی اعتنایی کند؟
🔸 وقتی آن ها یک سلام و خشک و خالی که از راه دور داده شود را بی پاسخ نمی گذارند، چگونه ممکن است چند روز توجه خالصانه و تحمل سختی را نادیده بگیرند؟ لذا یک زیارت خالصانه بسیاری از مشکلات جسمی و روحی را حل می کند
🔹 خداوند متعال اراده کرده که حسین (ع) به قدری جاذبه داشته باشد که حتی کافرانی که خدا را قبول ندارند ، به حسین (ع) علاقه مند باشند. خداوند اراده کرده که یک باب رحمتی داشته باشد که حتی کافران هم دوست بدارند تا از این در وارد شوند و چه بسا بسیاری از این افراد که در محبت خود صادق باشند، هدایت شوند یا حتی در لحظه مرگ، حقیقت را ببینند و ایمان آورده و عاقبت به خیر شوند.
🔸 محبت بهترین وسیله ای است که می توان انسان را از مسیری به مسیر دیگر کشانید؛ خداوند این راه را به وسیله حسین (ع) باز کرده تا کسانی با محبت حسین (ع)، مسیرشان را عوض کرده و به خدا مرتبط شوند؛ کم نبوده اند کسانی که دین نداشتند،اما بواسطه حسین (ع) ایمان آوردند یا گنهکار بودند، اما از اصحاب خاص شدند.
🔹 اگر همین الآن صادقانه در دل با سیدالشهدا (ع) قرار بگذاریم که آگاهانه مرتکب کاری نشویم تا ایشان ناراحت شود، همین قول، زمینه رسیدن به مقاماتی را فراهم می کند که تصور آن هم برای ما ممکن نیست و البته این کار مؤونه زیادی هم ندارد.
🔸 آیا خیلی مشکل است که انسان کاری نکند که بهترین دوستش آزرده شود؟ برای این که این عهد و پیمان یادمان نرود، بعد از نماز، سلامی به ایشان بدهیم و عهدمان را یادآوری کنیم.
🔹هر چند دادن سلام و ادای احترام در لفظ و ظاهر، بسیار مهم است، اما اصل، توجه قلبی است، مهم این است که با قلب و دل به سوی امام حسین (ع) نزدیک شویم؛ توجه قلبی، همه جا و همیشه نیز میسر است؛ وقتی انسان حاضر است برای یک امر دنیوی چندین سال زحمت بکشد که مثلا خانه ای تهیه کند، آیا ارزش ندارد با یک توجه قلبی ارتباطش با سیدالشهدا(ع) را افزایش دهد؟ آن هم توجه به محبوب که خودش لذت بخش است.
🌺علامه مصباح درجمع طلاب مدرسه علمیه رشد ( شرکت کننده در حماسه عظیم پیاده روی اربعین)🌺
👈 32 مهرماه 97
https://eitaa.com/mesbahedustan
https://sapp.ir/mesbahedustan
هدایت شده از حمید رسایی
رسایی درتجمع چندهزار نفری مردم، روحانیون وبازاریان همدان درمخالفت باتصویب fatf : از فتنه های آخرالزمان نهراسیم چراکه رسول خدا فرمود: فتنه های آخرالزمان سبب آشکار شدن چهره منافقین میشود.
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حمید رسایی
رسایی در تجمع بزرگ طلاب، روحانیون، بازاریان و مردم همدان در اعتراض به تصویب fatf : برخلاف ادعای ظریف، الحاق به کنوانسیون cft بهانه جویی غرب را بیشتر میکند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ دبیر اجرایی fatf: برای خروج از لیست سیاه، هیچ تضمینی به ایران نمیدهیم
برجام که تضمین جان کری را داشت، عاقبتش آن شد! وای به حال fatf که اساسا تضمینی ندارد!
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
1_30720247.pdf
2.81M
✴️ارتباط گیری, تعامل و مکالمه
📣نسخه نهایی جزوه اربعین/ آموزش مکالمه با مخاطب عراقی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
@asatid_enghelabi
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
🔴 افتخار به آدمکشی
🔻باراک؛ وزیر جنگ سابق رژیم اشغالگر قدس :
هنگامی که وزیر بودم، بیش از ۳۰۰ فلسطینی را در حمله متمرکز طی سه و نیم دقیقه به قتل رساندم!!، اما دولت کنونی اسرائیل در برابر حماس تسلیم شده است.
__________________
🔴 #کانال_اساتیدانقلابی
@asatid_enghelabi
هدایت شده از استاد نیوز
﷽
💎 #کلام_ولایت
موضوع:حدّ یَقفِ فشار آمریکا کجاست؟
️ دشمن، سیاسی و سیاستمدار است؛ مغزِ طرّاحِ سیاسی دارد، فکر می کند که چهکار باید بکند. یکی از طرّاحی ها این است که حرف آخر را اوّل نزنند؛ آرام آرام و بتدریج طلبکاری ایجاد نمایند و طرفِ مقابل را وادار به عقبنشینی کنند.
⚠️بهمجرّدی که عقبنشینی کردید، طلبکاری دیگری شروع خواهد شد.حالا بعضی ها می گویند چیزی بدهیم، چیزی بگیریم❕
✔️بدهیمش درست است، بگیریمش درست نیست؛ هیچ چیز نخواهند داد.
♨️شعارهایی را درست می کنند؛ ایران را در محور شرارت گذاشتهاند. فلان کارها را بکنیم تا ما را از محور شرارت بردارند این شد حرف⛔️
⚠️ غلط کردند گذاشتند که حالا بخواهند بردارند. دوباره و هر وقت لازم شد، ما را در محور شرارت می گذارند.
⭕️ اگر قرار است قدرتی این امکان و توان را پیدا کند که اخمهایش را در هم بکشد و بگوید من قوی هستم و می زنم و می بَرم و می بندم؛ حواستان جمع باشد، انسان جا بخورد، این جاخوردن، حدّ یقف ندارد❕
⭕️ شما این سنگر را عقب می نشینید، فرض کنید فلان الحاقیه را قبول می کنید، بعد یک مطالبه دیگری را مطرح می کنند: فلان دولت غیرقانونی را به بار اورد❕ باز همان فشارها و همان تهدیدها. بهمجرّدی که فلان دولت غیرقانونی را به رسمیت شناختید، باز یک درخواست دیگر مطرح می شود: اسم اسلام را از قانون اساسیتان بردارید❕
⏳شما باید ذرّهذرّه عقب بنشینید؛ این حدّ یَقِفی ندارد. من این موضوع را بارها به بعضی از مسؤولانی که دچار وسوسه و واهمههایی بودند، گفتهام که حدّ یَقفِ فشار آمریکا کجاست❔ آن را مشخّص کنید، که اگر به آنجا رسیدیم، دیگر بعد از آن هیچ فشاری علیه ما نخواهد بود❕
✔️من عرض کنم حدّ یقف کجاست، آنجایی است که شما {⛔️ که چنین حقّی را نه شما دارید، نه من⛔️} از طرف ملت ایران اعلام کنید که ما اسلام، جمهوری اسلامی و حکومت مردمی را نمی خواهیم؛ هر کسی که شما مصلحت می دانید، بیاید در این مملکت حکومت کند❕
💠 این حدّ یَقِف است؛ اوّلِ اسارت مملکت. مگر می توانیم⛔️ من و شما مگر می توانیم مملکت را به دست دشمن بدهیم❔ مگر ما چنین حقی داریم❕این ملت ما را برای این سرِ کار نیاورد.❕
✔️به نظر من در امکانات و اقتدار دشمن مبالغه می شود. نه اینکه بنده خبر ندارم؛ نه، من از اغلب شما از امکاناتی که دارند و وسایلی که می سازند، بیشتر اطّلاع دارم، چون اینجا مرکز سیل اطّلاعات گوناگون از جاهای دیگر است و ما می دانیم در دنیا چه خبر است.
🛰 سلاح و تجهیزات و ابزارهای جاسوسی و ابزارهای اطّلاعاتی و ... برای ایجاد سیطره
هدایت شده از استاد نیوز
یک قدرت بر ملتی که بخواهد بایستد، کافی نیست. لذا می بینید که امروز در حرفهایشان می گویند که بایستی از درون با ایران برخورد کرد؛ باید ارادهها؛ اراده بر ایستادگی را سُست کرد.
⭕️اگر اراده یک ملت - که در اراده مسؤولینش تجسّم و تجسّد پیدا می کند - سُست نشود، هیچ کاری نمی توانند بکنند.
دشمنان فشار میآورند؛ سختی هست. برای استقلال و حفظ هویّت یک ملت و شرمنده نشدن در مقابل تاریخ، تحمّل این سختی ها لازم است.
⭕️شما تصوّر کنید اگر شاه سلطان حسین صفوی بهجای اینکه دروازههای اصفهان را بر روی مهاجمان می گشود ، فکر می کرد که اگر به فکر خودم هستم، یک جان بیشتر ندارم و این قدر هم عمر کردهام، مگر دیگر چقدر عمر خواهم کرد؟ اگر به فکر مردم هستم، که در صورت تسلیم کردن شهر اصفهان، بلایی بر سر مردم خواهد آمد که از بلایی که در صورت جنگیدنِ با مهاجمان بر سرشان میآید، کمتر نیست، هرگز شهر را تسلیم نمی کرد.❕
⭕️ تاریخ اصفهان را نگاه کنید و ببینید بعد از آن که مهاجمان وارد اصفهان، کاشان، مناطق مرکزی ایران، فارس و مناطق دیگر شدند، چه بلایی بر سر این مردم آوردند و چه کشتاری بعد از تسلیم شدن مردم کردند.
♨️ مهاجمان نگفتند که چون خودتان تسلیم شدید، پاداشتان این است که همهتان در امن و امان زندگی کنید.
⭕️... امروز هم همینطور است... ⭕️
🗄منبع ؛دیدار با اعضاء مجلس خبرگان۱۳۸۲/۳/۷
🆔 https://sapp.ir/ostad_news
🆔 https://eitaa.com/ostadnews
🆔 HTTPS://iGap.net/ostad_news👌⭕
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
🚩اداره کل هواشناسی ایلام به زائران اربعین هشدار داد
کارشناس هواشناسی ایلام:
🔹ورود سامانه بارشی به ایلام موجب سردی هواو لغزندگی و آبگرفتگی معابر و جادهها میشود.
🔹سامانه بارشی از روز شنبه تقویت و تا ساعاتی از روز دوشنبه ادامه دارد.
🔹 همراه داشتن لباس گرم، تجهیز وسایل نقلیه خودروی به موارد ایمنی، عدم توقف در مسیر رودخانهها و اتراق و استراحت در اینگونه مناطق به زائران اربعین توصیه میشود
http://tn.ai/1856678
📡, @tasnimnews
💢عامل بدبختی دولت ها چهار چیزست
♦️قال الامام علي (علیه السلام): يستَدَلَّ عَلَي ادبارِ الدُّوَلِ بِاَربَعٍ: تَضييعِ الاُصولِ وَ التَّمَسُّکِ بِالفُرُوعِ وَ َتقديمِ الاَراذِلِ وَ تَاخيرِ الاَفاضِلِ.
♦️امام علي (علیه السلام) فرمودند: چهار چيز باعث شکست دولت ها مي شود: ضايع کردن اصول (مسائل مهم) و سرگرم شدن به فروع (امور کم اهميت) و و به کار گماردن آدم هاي پست و کنار گذاردن انسان هاي فاضل.
📚غرر الحکم، ص 342
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
حاجی دلیگانی(عضو کمیسیون برنامه و بودجه):الحاق ایران به FATF مغایر قانون اساسی است.طبق تعریف این کنوانسیون همه بچههای جبهه و جنگ مصداق تروریست هستند که شامل سردار جنگل و رئیس علی دلواری هم میشود.
@Afsaran_ir
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 و اینچنین بشار جعفری نماینده سوریه در کمتر از 2 دقیقه نماینده سعودی را نابود کرد:
کشور شما قانون اساسی که هیچ، حتی اسم هم نداره...
@Afsaran_ir
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
💠 امام علے(ع):
【 خداوند بر رهبران عادل واجب کرده که سطح زندگی خود را با مردم ناتوان برابر کنند تا فقیر را فقرش برآشفته نسازد. 】
@Afsaran_ir
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
🔺 تحلیلهای فلجکننده، خطرناکتر از تحریمهای فلجکننده!
کانال افسران:
@Afsaran_ir
هدایت شده از طب و سلامتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🍃 #ویژه_پیاده_روی_اربعین_کربلا
💦🍃پیشگیری از ابتلا به بیماری های مسری
📚 #استاد_تبریزیان
هدایت شده از طب و سلامتی
⚜️امام صادق ؏⚜️
💦🍃کشمش بخورید چراکه از صفرا جلوگیری می کند عصب را تقویت و افسردگی را می بردو خلق را نیکو و خون را پاک و غم و اندوه را می برد.
📚 طب الصادق
🌺🍂 یکی از چیزهایی که خوبه توی پیاده روی اربعین باهاتون باشه #کشمشه
🌿 @TebbolAeme 🌿
هدایت شده از پژوهشکده شورای نگهبان
#نهادهای_مشابه_شورای_نگهبان_در_سایر_کشورها
💠 نظارت بر انتخابات در فرانسه توسط نهاد شورای قانون اساسی
🔸شورای قانون اساسی فرانسه (Conseil Constitutionnel Le) نهاد دادرسی اساسی از طریق نظارت سیاسی است که متشکل از ۹ عضو منتخب از سوی رئيس جمهور، رئيس مجلس شورای ملی و رئيس مجلس سنا میباشد. علاوه بر اعضای مذکور، روسای جمهور قبلی کشور نیز در طول مدت عمر خود اعضای استحقاقی این شورا هستند. رئیس شورا از سوی رئیس جمهور منصوب میشود.
🔹 شورا وظایف چهارگانهای بر عهده دارد که عبارتند از: ۱– صیانت از مجموعه قانون اساسی ۲- تفسیر. ۳- نظارت بر انتخابات مجلسین، ریاست جمهوری و همه پرسی. ۴- صلاحیت مشورتی.
🔸عملکرد آماری شورای قانون اساسی فرانسه از بدو تأسیس تا سال ۲۰۱۴ بیشترین کارکرد شورا را در محور انتخابات ( ۳۰۹۶ از ۴۱۶۶ نظر و تصمیم) نشان میدهد (جمعی از نویسندگان، دادرسی اساسی تطبیقی، ۱۳۹۳: ۸۷).
🔹در انتخابات ریاست جمهوری، نظارت شورا شامل مرحله مراقبت و پیشگیری از وقوع تخلف و مرحله رسیدگی و پیگیری تخلفات و در نهایت اعلام نتایج قطعی رأیگیری است ( مواد ۵۸ و ۶۰ قانون اساسی فرانسه).
🔸در این انتخابات پس از دستور شروع انتخابات، شورای قانون اساسی معرفینامههای داوطلبان توسط نخبگان سیاسی جامعه را دریافت و رعایت شرایط ارائه معرفینامه را لحاظ میکند.(تقیزاده، ۱۳۸۶: ۶۰)
🔹 در فرآیند انتخابات نیز شورا میتواند مطابق ماده ۴۸ تصویبنامه نوامبر ۱۹۵۸ از میان قضات عمومی یا اداری نمایندگانی انتخاب کند تا مستقیما از تخلفات احتمالی آگاهی یابند.
🔸 در صورتیکه تخلفی از این طریق یا اعتراض نماینده داوطلبان و یا حتی رای دهندگان گزارش شود و اثبات شود، شورا میتواند نتایج را به صورت کلی یا جزئی ابطال کند. برای مثال در گزارش شورا از میان ۶۹۲۴۲ مرکز رای گیری، در دور اول انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۷، ۴۹۶۱ رای و در دور دوم ۱۶۴۷۶ رای ابطال گردیدهاست ( Conseil Constitutionnel annual report,2017, p 13).
🔹 همچنین با توجه به نظارت شورا بر کمیسیون ملی صالح در کنترل هزینههای تبلیغات انتخاباتی، در انتخابات سال ۲۰۱۲ از اعتراض نیکلاس سارکوزی به تصمیم کمیسیون ملی حسابهای کمپین انتخاباتی، خطای کمیسیون توسط شورا در تصمیم شماره ۱۵۶_۲۰۱۳ تصحیح گردید.
🔸در خصوص انتخابات مجلسین نیز درصورت اعتراض افرادی که نامشان در فهرست انتخاباتی حوزه مورد نظر درج است و همچنین نامزدها با ارائه دلایل تخلف، انتخابات لغو میشود. در دورههای گذشته رسیدگی به شکایتها و اعتراضها در خصوص انتخابات مجلس ملی و مجلس سنا با استفاده از مکانیسم «تصویب اعتبارنامهها» بر عهدهی خود این مجالس بوده است.
🔹قانون اساسی ۱۹۵۸م. این صلاحیت را به شورای قانون اساسی واگذار کرده است. (ماده ۵۹) شورا پس از بررسی و رسیدگی میتواند بر حسب مورد، شکایت را رد، انتخابات را باطل و یا این که نتایج اعلام شده را اصلاح کند. به عنوان نمونه در انتخابات پارلمانی ۱۱ و ۱۸ ژوئن ۲۰۱۷، ۲۹۷ درخواست اعتراضی به شورا ارائه شده که از این میان ۲۴۲ درخواست رد و ۵۵ درخواست تا دسامبر سال ۲۰۱۷ همچنان تحت بررسی شورا از حیث صحت یا عدم صحت گزارش درخواستکنندگان بودهاست (ibid).
🔸در تصمیم شماره ۴۵۴۳-۲۰۱۱ نیز براساس درخواست آقای بلانک انتخابات مجلس سنا در دپارتمان لوزر باطل اعلام گردید (همان، ۱۳۹۳: ۸۵).
کانال رسمی #پژوهشکده_شورای_نگهبان
👇👇👇
🆔 @shora_rc