پولشوئی گسترده بانک سوئیسی
بنابر گزارش روزنامه “لوموند“، بانک “اچ.اس.بی.سی“، فقط در فاصله نوامبر 2006 تا مارس 2007، بیش از 180 میلیارد یوروی متعلق به بیش از یکصد هزار مشتری خود را به ژنو منتقل کرده است.
این خبر مربوط است به 09/02/2015 و این مبلغ فقط توسط یک شعبه ، و فقط در یک سال صورت گرفته ، برابر با کل بودجه دوسال ایران است
یعنی فقط یک اختلاس و پولشوئی کوچک در اروپا و سوئیس ، بیش از همه اختلاس های تاریخ ایران است
این خبر سانسور حرفه ای شده
و در لابلای اخبار گم شده است
مشروح را در فایل PDF (برای پرینت)
و WORD (برای سلکت و کپی و پیست )
در کانال « اخبار و روابط بین الملل» ببینید
@BEINOLMELAL1
استفاده از مطالب این کانال توسط هر شخص حقیقی و حقوقی
با و بدون ذکر منبع
آزاد است
هدایت شده از عصر امام خمینی (ره)
⚠️راه شناخت منحرف از غیرمنحرف!
🔻گمان نشود که کسانی که #ایمان ندارند اینها هم #خدمت به کشور میکنند و فرقی مابین آنها و آن کسانی که ایمان دارند نیست. «والَّذِینَ کَفَرُوا یَتَمَتَّعُونَ و یَأْکُلُونَ کَمَا تأکُلُ الأَنعَامُ والنَّارُ مَثویً لَهُم» کسی که ایمان ندارد نظیر #حیوانات خوراکش هست. یعنی در آخور الاغ، نبی اکرم کاه بریزد یا ابوجهل کاه بریزد، هیچ فرقی به حال او نمیکند. او میخواهد بخورد. حیوان میخواهد، میل دارد کسی تیمارش کند؛ این تیمار کننده علی بن ابیطالب باشد یا ابن ملجم، این فرقی به حالش نمیکند. اگر ابن ملجم بهتر تیمار کرد، با او بیشتر رفیق است.
🔹این #آیه شریفه، که این مطلب را میفرماید، #دستور_کلی است برای شناخت #منحرف از #غیر_منحرف که ما چطور منحرفها را بشناسیم، و چطور غیر منحرفها را.
🔺#منحرفها آنها هستند که فرقی به حالشان نمیکند که این اتومبیل، که به دستشان آمده از راه صحیح آمده یا از راه #دزدی. #خیانت شده است و این به دستش رسیده است یا اینکه نه، روی امانت و روی یک کسب صحیح [به دست] آمده است؛ هیچ فرقی به حال او نمیکند. او اتومبیل را میخواهد؛ او خوبی اتومبیل را میبیند؛ از کجا آمده، این اصلاً پیش او مطرح نیست؛ چنانچه پیش #انعام (چهارپایان) مطرح نیست که از کجا آمد.
امام خمینی (ره)
۳ خرداد ۱۳۵۸
#نجومی_بگیر
#محتکر
✅ @asremamkhomeini
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
🍃شهيد مطهرى يك تعبيرى دارد در كتاب هايش كه من ديدم آقاى مصباح در بحث هاى راجع به فلسفه حق و اخلاق، آن را به زيبايى پرورانده و منطقى آن را پيش برده اند و آن يك نوع مچ گيرى تئوريك است .
🍃حرف ايشان اين است كه چرا غرب، در حوزه منافع مادى، الزام را جایز می داند؟ مثلا می گويند بهداشت اجبارى، ويروس سارس يا ايدز می آيد، آزادى و اختيار فردى و حقوق بشر و دلم می خواهد و دلم نمی خواهد و از اين حرف ها نداريم، بايد واكسينه بشوى، بايد قرنطينه بشوى ، به فلان كشور حق سفر ندارى و ... سربازى را اجبارى می كنند، براى اين كه امنيت مادى برايشان محترم است، آزادى افراد را سلب می كنند و به او می گويند بخواهى يا نخواهى، بايد چند سال اجبارى بروى، هر چقدر هم بگويى كه من آمادگى ندارم و كف پايم صاف است، فايده ندارد، بحث امنيت اجتماعى و سود محسوس مادى است براى همين آزادى و انديويجواليسم و مدارا و تسامح و تساهل نداريم.
آموزش اجبارى ! بايد بچه هايتان را بگذاريد درس بخوانند ...
تا اين جايش را همه می فهمند كه يك ارزش هايى وجود داردكه بالاتر از آزادى است و همه دنيا اين را قبول دارند.
👈براى همين است كه ميگويند ارزش امنيت از آزادى بالاتر است، براى همين بايد بروى سربازى، ارزش سلامتى از آزادى بيشتر است، براى همين بايد اين واكسن را بزنى.
مگر اين الزام ها و قوانين معنى اش اين نيست كه يك چيزهايى ارزش اش از آزادى بيشتر است؟ پس تا اين جا می فهمند كه يك ارزش هايى وجود دارد كه می تواند آزادى را محدود كند، اما تا نوبت به مفاهيم ارزشى و مباحث اخلاقى ميرسد، يك مرتبه همه آزادي خواه می شوند و می گويند به چه حقى آزادى انسان ها را محدود می كنيد؟! آزادى عقيده را چرا محدود می كنيد؟! آزادى بيان را چرا محدود می كنيد؟! وقتى نوبت بهداشت و امنيت و آموزش است، شديدترين ديكتاتورى ها موجه است؟
ما اشكالى هم به آن نداريم، بايد هم اين طور باشد اما چرا وقتى نوبت به اخلاق و دين و توحيد می رسد، يك مرتبه آزادى ارزش و اعتبار پيدا می كند!؟
" آزادى براى آزادى؟" سال١٣٨٣
✅ کانال نشر مردمی آثار استاد رحیم پور ازغدی👇
@Ostad_Rahimpour_Azghadi
هدایت شده از حرز امام جواد علیه السلام ❤️
#بخوانیم
🔷اوصاف #پیامبر اکرم(ص) از زبان #سید_الشهدا (ع)
(بخش اول)
🔷تعابيرى كه امام #حسين (ع) راجع به ايشان دارند، تعابير بسيار بلندى است. مى فرمايند: پيامبر(ص) «دائم الْفِكْرِ» بود؛ هميشه در #تفكر بود، هرگز از #فكر كردن خسته نمى شد، «متَواصِلُ الاْحزانِ» بود؛ يعنى همواره در غم شيرين با وقارى فرو رفته بود و معلوم مى شد كه غم متصلى است و بخش اعظم اين غم، در دل پيغمبر(ص) است، حال آن كه معمولا بر لبش، لبخند جارى بود اما غم سنگين و ريشه دارى در دل با او بود. آيا غم ناشى از درك يك حقيقت بزرگ بود؟ غم مردم بود؟ «ولَيست لَه راحة» هرگز پيامبر (ص) را بی غم بی دغدغه نمى ديدم، هميشه دغدغه چيزى داشت. «طَويلُ السكْت» بود، پيامبر اهل سكوتهاى طولانى بود، «لايتَكَلَّم فى غَيرِ حاجة»، جز وقتى كه لازم و مفيد بود، سخن نگفت. بناى پيامبر بر سكوت بود، الا وقتى كه حرف زدن، ضرورت و فايده اى مى داشت و بايد حقيقتى را آشكار مى كرد، يا بايد از عدالتى دفاع مى كرد، در برابر منكر يا بى عدالتى بر مى آشفت و مشكل كسى را حل مى كرد و الا ساكت بود.
🔶گزیده ای از #کتاب محمد پیامبری برای همیشه #استاد_رحیم_پور
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
✅ کانال نشر مردمی آثار استاد رحیم پور ازغدی👇
@Ostad_Rahimpour_Azghadi
هدایت شده از حرز امام جواد علیه السلام ❤️
#بخوانیم
🔷 اوصاف #پیامبر اکرم ص از زبان #سید_الشهدا ع
(بخش دوم)
[ امام حسین ع ] مى فرمايد كه او لَین و اهل مدارا بود اما توخالى و جافى نبود، در عين حال ترسناك هم نبود، پيامبر(ص) هميشه در بين ما حرمت و ابهت داشت اما هيچ وقت از او نمى ترسيديم، نعمت هرچند اندك، نزد او بزرگ بود. بدِ هيچ چيز و هيچ كس را نمی گفت. هرگز براى امر دنيوى و براى #منافع خود، عصبانى نشد. در مورد حقوق شخص خود اهل گذشت بود اما در مورد حقوق مردم - حق ُالنّاس يا حقُ اللّه- ايشان فورى بر مى آشفت و موضع میگرفت ووقتى غضب میکرد خشمش، خشم شخصى ومادى نبود، خشم عقيدتى بود، خشم براى مردم بود، خشم براى عدالت بود، و وقتى خشم
می کرد « لَم يقُم لِغَضَبِهِ شیء حتّى ينْتَصِرَ لَه» تا باطل و ظلم را به زانو در
نمی اورد، از پا نمى نشست. وقتى #خشم مى كرد، مى ايستاد تا به هر قيمتى
حقيقت را به كرسى بنشاند. اينها اوصاف پيامبر(ص) از زبان سيدالشهداء(ع)
است.
🔶گزیده ای از کتاب #محمد پیامبری برای همیشه #استاد_رحیم_پور
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
✅ کانال نشر مردمی آثار استاد رحیم پور ازغدی👇
@Ostad_Rahimpour_Azghadi
هدایت شده از حرز امام جواد علیه السلام ❤️
#بخوانیم
🔷 اوصاف #پیامبر اکرم (ص) از زبان سید الشهدا (ع)
(بخش سوم)
🔷 #پيامبر (ص) براى مردم پدر بود،
«و صاروا عِنْده سِواء»؛ و همه مردم بدون استثناء در چشم او مساوى بودند، براى هيچ كس بى دليل، احترامى بيش از بقيه يا بى احترامى قائل نمى شد. پيامبر(ص)، اهل «تَسوِيةُ النَّظَرِ والْاِستِماعِ بين َالنَّاسِ بود؛ يعنى حتى
نگاهش بين مردم به تساوى مى چرخيد و حتى به سخنان افراد كه گوش مى داد، به طرز مساوى گوش مى داد. تا اين حد بر #حقوق_بشر تأكيد و دقت داشتند. حتى حق نگاه كردن به او و حق گوش دادن به سخنانش #سيدالشهدا (ع) فرمود: پيامبر(ص) حتى در اين حقوق، مساوات را رعايت مى كرد. محال بود كه بى دليل به كسى دو برابر ديگرى نگاه كند و يا به
حرفهاى كسى با اشتياق گوش كند و به سخنان ديگرى بدون دليل. اصحاب ايشان مى گفتند كه پيامبر(ص) به گونهاى به حرفهاى ما گوش
مى سپرد كه ما فكر مى كرديم ايشان استفاده مى كند و ما عجب نكته جالبى گفتيم؛ يعنى گمان مى كرديم كه چيزى نمى دانست و اكنون توسط ما دانا مى شود، حتى در گوش دادن به سخنان كسى، اجازه نمى داد كه گوينده تحقير بشود. وقتى كسى فكر مى كرد دارد حرف مهمى مى زند، پيامبر(ص) چنان با توجه و جديت به سخنانش دل مى داد كه او خجالت نكشد .
🔶گزیده ای از کتاب #محمد پیامبری برای همیشه #استاد_رحیم_پور
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
✅ کانال نشر مردمی آثار استاد رحیم پور ازغدی👇
@Ostad_Rahimpour_Azghadi
آیا شهردار اصلاحطلب در شرف تایید توسط وزارت کشور دنبال استخدام مستشار خارجی است؟:
اگر واقعا بدنبال استخدام "مستشار خارجی" است بهتر است کمی تامل کند و به نتایج ولوازم حرفش بیندیشد.
بعید است نداند که استخدام مستشار خارجی ممنوع و خلاف اصل ۸۲ قانون اساسی است
بعید است نداند اینهمه جوانان فارغ التحصیل رشته های مهندسی در کشور بیکار واماده اشتغالند.
بعید است نداند جوانان متخصص ایرانی تا کنون کشور را ساخته اند و بزرگترین پروژه های ساختمانی و معماری و مهندسی را در عرصه های مختلف جنگ و سدسازی و کارخانه ها و ......به خوبی به پایان برده اند آن هم با کمترین هزینه
.وزارت کشور باید بدون هیچگونه ملاحظه ای منافع ملت را در نظر بگیرد و در مورد سابقه و لاحقه شهرداران بررسی و توجه کند و سپس آنها را تایید کند
هدایت شده از خبر فوری
🔹 رییس سازمان بازرسی کشور:حساب خریداران سکه بررسی میشود
🔹 یکی از این افراد ۴۷۱ حساب داشت
🔹وامی که صرف خرید ۵ هزار سکه شد
ادامه در👇
khabarfoori.com/detail/534480
🔹 رشد نابرابریهای وحشتناک؛ محصول نئولیبرالیسم
🔸 روزنامه اعتماد دیروز در یادداشتی نوشت: «نظم جهانی که سازمان ملل محور اساسی آن است اکنون دچار بحران ساختاری است. این بحران در ترکیب اعضای شورای امنیت است و پنج قدرت بزرگ درباره سرنوشت ملتها تصمیم میگیرند. در این شورا کشورهای پهناوری چون هند، برزیل، نمایندهای از جهان اسلام، آلمان و ژاپن حضور ندارند. نابرابری وقتی بارز و شفاف میگردد که عدم حضور یک نماینده از جهان اسلام یک میلیارد و پانصد میلیون نفری یا نمایندهای از هند با جمعیتی بالغ بر یک میلیارد نفر را شاهدیم.»
http://kayhan.ir/fa/news/145776
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖌 #یادداشت_روز
🔹تحلیلهایی که با آمدن ترامپ به خبر تبدیل میشوند
#جعفر_بلوری
🔸️مطالعه تاریخ به ما میگوید، قوانین به اصطلاح بینالمللی را غالبا فاتحان جنگ مینویسند. در دنیای «سیاست منهای اخلاق» نیز طبیعی است، قوانین طوری نوشته شوند که، منافع همین فاتحان جنگ تامین شود. نحوه فاتح شدن هم اصلا مهم نیست. میتوان با بمباران اتمی یک کشور و کشتن صدها هزار زن و کودک بیگناه در کسری از ثانیه، زهرچشم گرفت و پیروز شد و قانون را نوشت، و در همین حین، ادعای دفاع از حقوق بشر را یدک کشید و کشورهای دیگر را به اتهام نقض آن تحریم و توبیخ کرد. میتوان با داشتن صدها کلاهک هستهای که به گفته دانشمندان، میتوانند ۸ بار کره زمین را نابود کنند، از لزوم خلع سلاح هستهای و خطرات آن سخنرانی کرد و قانون نوشت! سازمان ملل و سازوکار آن، پس از جنگ جهانی دوم، به شکلی که اشاره کردیم با طی مراحلی از سوی فاتحان جنگ نوشته، تشکیل و تکمیل شد.
تکلیف سایر کشورها نیز مشخص است.کشورهایی که در جنگها شکست میخورند، به ظاهر در این سازوکارها بازی داده میشوند اما با توجه به امتیازهای ویژهای که تشکیلدهندگان چنین سازوکارهایی برای خود قائل میشوند(مثل حق وتو) میتوان نتیجه گرفت، این کشورها را صرفا برای حفظ ظاهر بازی میدهند.
هر چه زمان میگذرد، تایید این نکته که، بسیاری از سازوکارهای بینالمللی که از سوی آن چند کشور تهیه شدهاند، برای تامین امنیت خود آنها بوده نه دنیا، راحتتر میشود. هر چه جلو میرویم مشخصتر میشود که غالب چنین سازوکارهایی صرفا تشکیل شدهاند تا منافع مشروع و نامشروع آنها تامین گردند و اگر گاهی حقی هم به یک کشور معمولی داده میشود، یا مهم نبوده یا برای القای این دروغ بوده که، سازوکارها عادلانه است!
تا پیش از روی کار آمدن دونالد ترامپ، اثبات این «حقایق» نیاز به تحلیل و کمی زحمت داشت. تحلیل را میشود بالا و پایین کرد و روی درستی یا غلطی آن حرف زد اما روی کار آمدن ترامپ کمک کرد، بفهمیم اینکه برخی میگفتند بسیاری از این سازوکارها و به قول برخی، قواعد و چارچوبهای بینالمللی بیش از هر چیز با هدف تامین منافع همانها ساخته شدهاند نه تامین صلح یا گرفتن حق یا جلوگیری از نقض حقوق بشر و...، تحلیل نیست، خبر است.
یک خبرنگار منتقد که چند بار در حمایت از آلسعود مطلب نوشته و موضع گرفته، با نیت نجات آلسعود(نه از بین بردن آن) انتقاداتی را علیه سعودی مطرح کرده است. بن سلمان نیز شخصا دستور قتل فجیع وی در داخل کنسولگری خود در اسلامبول را صادر کرده است. ۱۸ نفر از جلادان سعودی در پوشش دیپلمات وارد کنسولگری شده و با ارهبرقی به جان این خبرنگار افتاده و.... ترامپ خیلی صریح و بیپرده از بن سلمان و قاتلان وحشی خاشقجی حمایت کرد. نه تحلیل کرد، نه حاشیه رفت. صراحتا گفت، بن سلمان، چه خاشقجی را کشته باشد چه نکشته باشد دست از حمایت او بر نمیدارد. تاکید کرد از او ۴۵۰ میلیارد دلار گرفته و برای مقابله با ایران به نفتش نیاز دارد. همین چند روز پیش هم خبر رسید که طی...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/147928
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📌 #خبر_ویژه
🔹قانون اقدام متقابل، شرط برجام بود چرا آن را به اجرا نمیگذارید؟!
🔸قانون اقدام متقابل در مقابل بدعهدی طرفهای برجامی چه شد؟ چرا اجرا نمیشود؟
▫️روزنامه رسالت ضمن طرح این پرسش نوشت: ما در برابر بدعهدی و نقض عهد آمریکا چه اقدامی کردهایم؟ یکی از شروط ۹ گانه در پذیرش برجام این بود که با وضع هرگونه تحریم در هر سطح و به هر بهانهای توسط هر یک از کشورهای طرف مذاکره نقض برجام محسوب میشود و دولت موظف است طبق بند ۳ مصوبه با اقدام متقابل مجلس شورای اسلامی، برجام را متوقف و عملیات غنیسازی ۱۹۰ هزار سو را عملیاتی نماید.
▪️برجام از روز اول نقض شد، داراییهای ایران مصادره شد، تحریمهای ۱۰ ساله قانون داماتو تمدید شد، قانون کاتسا تصویب شد و آمریکا به هیچ یک از تعهدات خود عمل نکرد و از برجام خارج شد. نه تنها این فجایع در نقض تعهدات صورت گرفت، بلکه با پررویی از براندازی نظام و اعمال تحریمهای جدید در وسعت ۷۰۰ شخص حقیقی و حقوقی سخن به میان آوردند. علیرغم همه این تبهکاریها و زدن زیر تعهدات، هر از چندی آژانس گزارش میدهد ایران مو به مو به تعهدات خود عمل میکند.
هزینه راهبردی «توافق به هر قیمت» ما را به کجا میبرد؟ چرا اقدام متقابل صورت نمیگیرد؟ چرا غنیسازی ۱۹۰ هزار سو را عملیاتی نمیکنیم؟
برجام نه به بار بود، نه به دار، به دیپلماتهای مذاکره کننده مدال درجه یک خدمت دادند. حالا که معلوم شده است دستاوردهای برجام تقریباً هیچ بوده، تکلیف آن مدالها و مزایای پرداخت شده به حضرات چیست؟
▫️با کمال تأسف باز دنبال توافقاتی هستند که از پیش میگویند اگر فلان پیمان یا بهمان کنوانسیون را نپذیریم، نمیتوانیم قول دهیم مشکلات حل شود! یکی نیست از این حضرات بپرسد اگر قول نمیدهید، پس چرا اصلاً سخن از توافق و مذاکره و پیوستن به پیمانهای مشکوکی به میان میآید که فقط شمار «داده»های ما را بالا میبرد و سخنی از «ستانده»ها نیست؟
سه سال است از اجرای برجام میگذرد، حتی...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/147929
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#گفت_و_شنود
🔹تلگرام!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper