هدایت شده از اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
دلسوزانه یک معلم حقوق عمومی با محمدجواد ظریف
🔹مشارکت بیشتر اقوام در اداره کشور و در چارچوب شرع مقدس، في نفسه امر نامطلوبی نیست و فایدههایی نیز برای آن متصور است؛ اما کموکیف این تصمیم میباید در سطح عالی نظام و در چارچوب سیاستهای کلی انجام شود.
🔹جناب آقای ظریف، از شما انتظار میرود، این نکته ساده را درک کنید که در وضعیت موجود، تاکید بر این امر، سبب ایجاد گسلهای جدید قومی و مذهبی یا تشدید گسلهای سابق خواهد شد.
🔹تاکید شما بر این امر یا ناشی از سادهاندیشی و عدم توجه به عواقب و لوازم مخالفت مکرر مجلس با این امر است و یا ناشی از عناد و عمل آگاهانه خلاف مصلحت نظام است که احتمال امر نخست، تکلیفی بر پایه (ضع امر اخیک علی احسنه) است.
🔺متاسفانه در قانون اساسی، محدودیت کمی و کیفی برای انتخاب معاونان رییس جمهور وجود ندارد و در این زمینه، تأييد مجلس را نیاز ندارد. بنابراین، امکان دور زدن مجلس در این زمینه وجود دارد!
⛔️ اما #رئیس_جمهور_منتخب_و_محترم هم توجه بفرمایند، گرچه معاونان ایشان قابل استیضاح نیستند، اما چون امور آنان مرتبط با انجام وظایف ریاست جمهوریست، لذا اگر رئیس جمهور خلاف سیاستها یا خطمشی کلان کشور عمل نماید و معاوناني بر وى تحميل شود كه عملكرد معاونان از سوی دیوان عالی کشور یا مجلس شورای اسلامی، مصداق تخلف رئيس جمهور از وظايف قانونى باشد، برای وی در قالب امکان استیضاح و رأى به عدم کفایت، مسئوليتآفرین خواهد شد.
🇮🇷 اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔https://eitaa.com/joinchat/359333911Cd8a553d432
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
🌀 عدالت سیاسی لازمه عدالت اقتصادی
🔹 امیر مومنان عدالت را #قراردادن_هرچیز_در_جایگاهش(وضع الشی فی موضعه) و #رعایت_استحقاق_ها (اعطاء کل ذی حق حقه) می داند، این یعنی در توزیع مناصب سیاسی باید براساس #شایسته_سالاری عمل کرد نه بر اساس سهمیه های حزبی، قومیتی, جنسیتی و نژادی
🔹 اگر عدالت در توزیع مناصب سیاسی رعایت نشود، عدالت اقتصادی نیز محقق نخواهد شد؛ زیرا صاحب منصب سیاسی تصمیم میگیرد که چگونه فرصتها و ثروتها بین مردم توزیع شود.
✍️توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
هدایت شده از عبدالحسین خسروپناه
🔎صفحه استاد خسروپناه در ویراستی: 👇
https://virasty.com/Khosropanah_ir/1721464399178297165
🆔 @khosropanah_ir
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌سلام! سلام! جوش تمام!
💥تصور دبیر کل حزب کارگزاران از رفع تحریمها!
✅واقعاً شما قبول دارید؟
سلام! سلام! جوش تمام!
⭕️بله. قبول دارم!
✳️پ.ن :
برنامه لغو تحریم ها را هم از زبان آقای مرعشی بشنوید.
واقعاً آقای مرعشی در شورای راهبری کابینه دولت پزشکیان است؟
#رفع_تحریمها
#امضای_جان_کری
#دشمن_بدعهد
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📸 جریمه یک میلیون تومانی برای بوق زدن نامتعارف
🔸ایجاد آلودگی صوتی توسط خودروها در قانون راهنمایی و رانندگی تخلف است و رقمی بین ۶۰ هزار تا یک میلیون تومان جریمه برای آن در نظر گرفته شده است.
🔸با افزایش جرائم رانندگی از ۲۳ تیرماه، هر رانندهای که مرتکب تخلفات رانندگی شود با نرخهای جدید جریمه میشود. بر اساس جدول جدید جرائم راهنمایی و رانندگی، برای بوق زدن نامتعارف مبلغ یک میلیون تومان جریمه در نظر گرفته شده است.
@Kayhan_online
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
🔴انتشار شماره جدید کیهان فرهنگی
۳۰ تير ۱۴۰۳
❇️تازهترین شماره کیهان فرهنگی به همراه موضوعات درباره «هویت دینی استعمارشناسی ایرانی»، «سه ضلع مغفول در منطق حکمرانی اسلامی» «تند باد نیمه خرداد»، « اسلامستیزی در پوشش مدرنسازی نظام آموزشی» و نیز مطالب متنوع دیگر چاپ و در اختیار علاقهمندان قرار گرفت.
❇️«نخبگان تراز و فلسفه وجودی نظام» عنوان طلیعه این شماره کیهان فرهنگی است که مدیر مسئول با اشاره به انتخابات ریاستجمهوری گفته است: مردم به #رئیسجمهور_در_چهارچوب_قانون_اساسی رأی دادهاند و انتظار دارند رئیسجمهور محترم و منتخب، پس از #تنفیذ_مشروعیتبخش_حکم توسط ولی امر مسلمین و انجام مراسم تحلیف در مجلس شورای اسلامی، به عنوان مقام دوم رسمی کشور در رأس قوه مجریه قرار گیرد و در #چهارچوب_کلیت_قانون_اساسی و حدود و اختیاراتی که برای وی به ویژه در مبحث اول از فصل نهم قانون اساسی مشخص شده است به انجام وظیفه بپردازد.
همه میدانند که نظام جمهوری اسلامی یک نظام نیمهپارلمانی ذیل ولایت فقیه است و رئیسجمهور و دولت وی پس از طی مراحل قانونی، مانند سایر قوا تحت نظارت ولایت مطلقه فقیه قرار دارند؛ بنا به همین ویژگی،مانند سایر نظامهای مشابه، #دولت_ضرورتاً_تحت_نظارت_مجلس_شکل_میگیرد_و_ادامه_حیات_میدهد؛ بنابراین هم شکلگیری دولت و هم تداوم حیات آن به نوع تعامل دولت با مجلس بستگی تام دارد؛ لذا ضروری است قبلا با معرفی افراد پیشنهادی خود برای تصدی مقام وزارت و کسب رأی اعتماد نمایندگان منتخب ملت برای تک تک آنها، ابتدا، هیئت وزیران را تشکیل دهد و پس از تشکیل هیئت وزیران و پیش از هر اقدام دیگری طبق صراحت قانون اساسی، برای کلیت هیئت دولت و ترکیب آن رأی اعتماد بگیرد.
دکتر اصلانی در ادامه افزوده است: چینش وزرا و شکلگیری هیئت وزیران البته تنها به دست رئیسجمهور نیست، بلکه بر عهده مجلس نیز است و هرگونه ضعف و ناکارآمدی یا قوت و قدرت دولت به هر دو نهاد برمیگردد. نمیتوان به وزیرانی ضعیف و ناکارآمد رأی داد، دولتی ضعیف و ناکارآمد روی کار آورد و در ادامه بر آن نیز نظارت نکرد، سپس فرافکنی نمود و قصور و تقصیر را به گردن فرد یا نهاد دیگری انداخت و از زیر بار مسئولیت گریخت؛ #حاکمیت_قانون ایجاب میکند که شکلگیری دولت و تداوم آن با #نظارت_جدی_بموقع_و_قاطع هر دو نهاد صورت گیرد.
📣«هویت دینی استعمارشناسی ایرانی» عنوان مطلب بعدی به قلم دکتر موسی نجفی است که در بخشی از آن نوشته است: انقلاب اسلامی، که جلوهای از تمدن نوین اسلامی است، با احیای دوبارۀ تمدن اسلامی به مسلمانان هویت و شخصیت متعالی داده است و تأکید میکند که «اگر مؤمن باشید، بالاترید». این پیامی است که نظم جدیدی در بطن خود دارد و با نظم جهانی چند قرن اخیر در غرب مقابلۀ جدی خواهد کرد.
وی در بخش دیگری تأکید کرده است: نفرت از استعمار بهطور عمیق و پیوسته چنانکه بایسته و شایسته است در افکار عمومی مردم ایران ظهور و بروز نداشته است. متأسفانه، دراینباره نوعی «آلزایمر تاریخی» وجود دارد، چراکه این موضوع آشکارا در فراموشکردن نسلکشی میلیونها تن از ایرانیان در قحطی بزرگ قرن گذشته، انحراف نهضت مشروطه، کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹، و کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ دیده میشود.
✳️«سه ضلع مغفول در منطق حکمرانی اسلامی» توسط حجتالاسلام محمدعلی افضلی به رشته تحریر درآمده است. در بخشی از آن میخوانید: ناآشنا بودن برخی تصمیمگیران و تصمیمسازان با دانش «فقه» در بسیاری موارد باعث اختلال در فهم منطق حکمرانی در نظام جمهوری اسلامی شده است. بهعنوان نمونه، در دانش فقه این نکته ثابت شده که «حجاب» مسئلهای ضروری است و انکار آن به منزله انکار ضروری است. بنابراین نظام اسلامی، که فقاهت یکی از اصلیترین اضلاع منطقش را تشکیل میدهد، اساسا نمیتواند به کنار گذاشتن این حکم ضروری شرعی بیندیشد.
📌«ایران قوی یا ضعیفسازی ایران» مطلب دیگری از محمد ایمانی است که در بخشی از آن آمده است: دو قطبیسازی، و فعال کردن شکافهای اجتماعی، قومیتی، مذهبی، جنسیتی و صنفی، ولو در پوشش رقابت انتخاباتی، رفتاری ذاتا استعماری است؛ کاری است که سرویسهای جاسوسی انگلیس، آمریکا و اسرائیل، همواره به تبعیت از فرعون انجام دادهاند.
✅همچنین در این شماره میخوانیم: «معنای غدیر استمرار حاکمیت الهی اسلامی است» رهنمودهای امام خامنهای/ «ولایت مرگپذیر نیست»گفتاری اخلاقی از آیتاللهالعظمی عبدالله جوادی آملی/«اسلامستیزی در پوشش مدرن سازی نظام آموزشی/» به قلم حجتالاسلام میلاد آهنگر«سیاستهای کلی نظام و صدرنشینی قاعده برتر» از حمیدرضا سلیمی و...
⭕️متن کامل در زیر
https://kayhan.ir/001Dzd
🔴اثر تنفیذ حکم رئیس جمهور در تمشیت امور
✳️دوره ۴ ساله ریاست جمهوری از تاریخ تنفیذ مشروعیت بخش حکم داوطلب محترمی که توسط ملت در انتخابات ریاست جمهوری بعنوان رئیس جمهور انتخاب شده است آغاز میشود و قبل از تنفیذ هیچ مسئولیتی بر عهده او قرار ندارد.
ماده یک قانون انتخابات ریاستجمهوری به این امر تصریح و تعیین تکلیف کرده است. بنابراین، قبل از طی مراحل قانونی تنفیذ و تحلیف، منتخب جدید مسئولیتی ندارد و همچنان طبق صراحت اصل ۱۳۱ قانون اساسی تصدی امور ریاست جمهوری و مسئولیت قوه مجریه کشور تا روز تنفیذ برعهده سرپرست محترم ریاست جمهوری یعنی معاون اول یا هر فردی است رهبری طبق قانون اساسی اجازه داده است و او قانونا عهدهدار وظایف و اختیارات رئیس جمهور خواهد بود. حتی پس از شروع کار رئیس جمهور جدید نیز منوط به خواست رئیسجمهور جدید میتواند به عنوان معاون اول به کارش ادامه دهد.
اگرچه مشورت با منتخب جدید توسط معاون اول منع قانونی ندارد ولی همه مسئولیت های اجرایی بر عهده معاون اول است و تمام تصمیمات و اقدامات وی در ظرف زمانی مقرر واجد اعتبار قانونی است.
رئیس جمهور واجد اختیارات گسترده ای در بخش اجرایی کشور است و میزان و کیفیت حرکت کشور بستگی تام به عملکرد ویژه او در انجام وظایفش دارد.
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
مراقب دو به هم زنی دشمن مشترک در فضای سایبری باشید
🔹رهبر انقلاب، در دیدار امروز نمایندگان مجلس:
🔻«نکتهی سوّم مربوط به حاکمیّت اخلاق در مباحثات صحن عمومی مجلس است. عزیزان من! مجلس باید مرکز انتشار و صدور آرامش و طمأنینه به سطح افکار عمومی کشور باشد؛ باید شما از مجلس امواج مثبت صادر کنید برای مردم؛ مجلس نباید منشأ تشنّج در افکار عمومی مردم بشود؛ یا سیاهنمایی کردن، منفیبافی کردن، که گاهی اوقات در بعضی از مجالس، از ناحیهی بعضی از نمایندگان دیده شد؛ البتّه اغلب نمایندگان همیشه پایبند به این مبانی مهم و معتبر بودهاند؛ واقعاً ما این را بدون تعارف عرض میکنیم، واقعیّت این است؛ امّا در مواردی هم خلاف این مشاهده شد.
🔻حضور نمایندگان، نه فقط در مجلس [بلکه] در مجامع عمومی ــ خیلی از شماها در مجامع عمومی، در نمازجمعهها، در شهرهای مختلف پیش از خطبهها حضور پیدا میکنید ــ یا در فضای مجازی که امروز حاکم بر خیلی از فعّالیّتهای همه است، باید آرامشبخش باشد؛ اختلافبرانگیز نباید باشد. هر جا شما سخنی میگویید، حرفی میزنید، نظری میدهید، مخاطب شما دلگرم بشود به اینکه شما طرفدار اتّحاد و اتّفاق و همدستی و همدلی نیروها هستید؛ خلاف این را نبایستی پیام بدهید. این حفظ امنیّت روانی مردم است و این مطلب مهمّی است.
🔻البتّه غافل هم نباید بود؛ بنده کاملاً اعتقاد دارم و اطّلاع دارم که لشکر سایبری دشمن منتظر سوءاستفاده است؛ گاهی اوقات آنها از زبان رقیب سیاسی شما به شما دشنام میدهند، برای اینکه شما را عصبانی کنند؛ یا به شخصیّت مورد احترام شما، یا یک شخصیّت موجّه دینی یا سیاسی اهانت میکنند، برای اینکه شما را برافروخته کنند؛ این هم هست. به این هم بایستی توجّه داشت؛ یعنی هر چه شما در فضای مجازی میبینید، اگر برخلاف نظر شما است، همیشه باور نکنید که این را آن کسی که رقیب سیاسی یا مخالف سیاسی شما است، گذاشته؛ نه، ممکن است دشمن مشترک هر دوی شما گذاشته باشد».
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمدرضا میرشمسی
معیارهایی که آقای پزشکیان و مجلس شورای اسلامی برای تشکیل کابینه باید رعایت کنند:
امین
صادق
متدین
معتقد به نظام از بُن دندان
با ایمان
امیدوار به آینده
دارای نگاه مثبت به افق
متشرع
دارای اشتهار به پاکدستی و صداقت
نداشتن سابقه سوء
دارای نگرش ملی و نه جناحی
کارآمد.
🔸 محمدرضا میرشمسی
☑️ پاک باش و خدمتگزار
@drm_mirshamsi
هدایت شده از ٖؒ﷽مسجـב امام خمینے (رهٖؒ﷽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 فصلالخطاب رهبر انقلاب پیرامون شاخصهای اعضای کابینه دولت جدید:
۱. صادق باشند
۲. امین باشند
۳. متدین و متشرع باشند
۴. از بن دندان به جمهوری اسلامی و نظام اسلامی معتقد باشد!
۵. ایمان
۶. امید به آینده؛ افق آینده را روشن بیینند/ آنها که در نظرشان افق آینده تاریک است و کاری نمی شود کرد، نمی شود به آنها مسئولیتهای کلیدی داد
۷.تشرع ،متشرع بودن یکی از معیارهای مهم است
۸. اشتهار به پاکدستی و صداقت
۹. سابقه سوء نداشته باشند
۱۰. نگرش ملی داشته باشند/ غرق در مسائل جناحی و سیاسی نشوند
۱۱. کارآمدی لازم (بر اساس سوابق و تحقیق و ...)
انشاءلله هیئت وزیران کارآمد و به دردبخور، متدین و انقلابی بر سر کار بیایند و بتوانند مسائل کشور را پیش ببرند.
🛑#جهاد_تبیین
🏴@TABEIN_14
❌دوستان انقلابی این فراز سخنان رهبر انقلاب را چندین بار گوش بدهيد. ازین به بعد شاخصه های اصلی برای ارزیابی وزرای دولت پزشکیان اینهاست و مطالبه گری خواهیم کرد.❗❗
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑چه توهینها و تخریبهایی که در این سالها در فضای مجازی به این نیروهای مخلص و خدمتگزار اهل ایثار و شهادت نکردند!
ببینید حجم تخریبها و تبلیغات منفی تا چه حد بوده که این شهروند میگه باورم نمیشه شما کمکم کردین!!!!!
این کمک در برابر حجم تلاشها و از خودگذشتگیهای این افراد در حفظ مرزها و امنیت و نظم و...، کوچکترین کار است! اما جامعهی تحت تاثیر فضای مجازی، آنچنان دچار خطای شناختی شده است که از همین رفتار عادی هم تعجب میکند!
آنهم جامعهای که خودش بیاعتنا از کنار این شهروند محتاج به کمک عبور میکند!
#پلیس_مظلوم
#خدمت
#جنگ_شناختی
@Fanosiran
هدایت شده از فارس معارف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در دنیای زهیرها و شمرها تو زهیر باش
🔹آیتالله حائری: زهیر و شمر هر دو هم در کربلا بودند و هم در صفین. در جنگ صفین، زهیر در کنار معاویه بود و شمر در کنار امیرالمومنین. زهیر در هر دو میدان صفین و کربلا بنا بر فطرت عمل کرد و شمر در هر دو، بنا بر طبیعت.
🔹زهیر در صفین به امر فطرتش رفته بود؛ چون میخواست بهخاطر مظلوم با ظالم بجنگد، اما ظالم را اشتباه گرفته بود. شمر هم در هر دو میدان بهدنبال قدرت بود. او هم اشتباه کرده بود و خیال میکرد که در کنار علی(ع) به قدرت دست پیدا میکند. هر دو در میدان کربلا اشتباهشان را اصلاح کردند.
🔹آنچه اساسی است این است که انسان همۀ زینتهای دنیا را فدای فطرت کند. امنیت بزرگترین زینت این حیات است. انسان باید ناامنی در کنار خدا را بر امنیت در مقابل خدا ترجیح دهد.
@FarsMaaref
🔴فصلنامه علمی پژوهشی «اندیشههای حقوق عمومی» پذیرای مقالات علمی پژوهشی اساتید و دانشجویان دکتری حقوق دانشگاه هاست.
https://hoghoughi.nashriyat.ir/node/219
سامانه ارسال و پیگیری مقالات:
http://nashriyat.ir/SendArticle
دو فصلنامه اندیشههای حقوق عمومی
صاحب امتیاز: موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
رتبه نشریه: علمی
مدیر مسئول: سیدابراهیم حسینی
سردبیر:فیروز اصلانی
جانشین سردبیر:
مدیر اجرائی: علی آقا محمدی
اعضای هیأت تحریریه: فیروز اصلانی - محمود رجبی - عزیزالله فهیمی - غلامعلی قاسمی - احمد مومنی راد - سیدمحمود نبویان - محمدجواد نوروزی فرانی
تلفن: 02532113480
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
🔻 برای این شهید صلوات بفرستید و آخرین حلقه هم نباشید تا نگویند هیچ کس را نداشت
✍شهید سیف الله #شیعه_زاده از شهدای بهزیستی استان مازندران که با یک زیر پیراهن راهی جبهه شد و هیچکس در جبهه نفهمید که او خانواده ای ندارد. کم سخن می گفت و با سن کم، سخت ترین کار جبهه یعنی بیسیم چی بودن را قبول کرده بود
سرانجام توسط منافقین اسیر شد برگه و کدهای عملیات را قبل از اسارت خورد و منافقین پس از شهادت رساندن وی، برای به دست آوردن رمز و کد های بیسیم سینه و شکمش رو شکافتند ولی چیزی نصیب آنها نشد ...
🇮🇷 شادی روح مطهر شهدای اسلام و انقلاب بویژه شهید شیعه زاده صلوات
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
#آخرین_حلقه_نباشید
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ #خط_دیدار | بیانات مهم امروز رهبر انقلاب: اطلاع دارم که لشکر سایبری دشمن منتظر سوءاستفاده است؛ مراقب باشید!
✏️ رهبر انقلاب: بنده کاملاً اعتقاد دارم و اطّلاع دارم که لشکر سایبری دشمن منتظر سوءاستفاده است؛ گاهی اوقات آنها از زبان رقیب سیاسی شما به شما دشنام میدهند، برای اینکه شما را عصبانی کنند؛ یا به شخصیّت مورد احترام شما، یا یک شخصیّت موجّه دینی یا سیاسی اهانت میکنند، برای اینکه شما را برافروخته کنند؛ این هم هست. به این هم بایستی توجّه داشت؛ یعنی هر چه شما در فضای مجازی میبینید، اگر برخلاف نظر شما است، همیشه باور نکنید که این را آن کسی که رقیب سیاسی یا مخالف سیاسی شما است، گذاشته؛ نه، ممکن است دشمن مشترک هر دوی شما گذاشته باشد. ۱۴۰۳/۴/۳۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از محصنات ۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 مادهی نهم قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر
و فرمایشات حضرت آقا در این رابطه
#نهضت_آگاهسازی
#نهضت_مطالبهگری
┈┄┅═✾═┅┄┈
🛎 کانال"خبری|تحلیلی"
زنـانعفـیـــفهجهــانمُـحـــصَـنـــــــات(۲)
🆔 @mohsanat2_ir
هدایت شده از مهدوی زادگان
🔸 بیانات روشنگرانه و وحدت بخش ولی فقیه
فضای ملتهب و اضطراب آمیز و فتنه انگیز پیش آمده پس از انتخابات ١۵ تیر اقتضا می کرد که فصل الخطاب و عمود خیمه نظام اسلامی وارد صحنه شده در راستای روشنگری و وحدت بخشی نکات مهمی را برای همه عوامل تاثیر گذار در سیاست امروز جمهوری اسلامی اعم از ملت و جریانات سیاسی انقلابی و غیر انقلابی و رئیس جمهور منتخب و نمایندگان مجلس و حتی جریان های انحرافی و برانداز یادآور شود و گوشزد نماید.
از این رو، دیدار امروز ( ٣١ تیر ١۴٠٣ ) ولی فقیه با رئیس جمهور منتخب و نمایندگان مجلس خیلی جامع و فراگیر بود و خطاب ایشان محدود به حاضرین در این دیدار نیست.
دقیقا به همین خاطر، مهم ترین تهدید تحریف بیانات امروز ولی فقیه آن است که برخی ها نخواهند خود را مخاطب این بیانات بدانند و یا فرمایشات مقام معظم رهبری را حمل بر توصیه های ارشادی کنند. در حالی که چنین نیست.
بیانات امروز ولی فقیه همچون گذشته مولوی است و همه عوامل تاثیر گذار را در بر می گیرد. و البته شمول این خطاب نسبت به رئیس جمهور منتخب و نمایندگان مجلس خیلی پر رنگ تر است.
این نکته را نیز نباید از نظر دور داشت که تبعیت واقعی از فرمایشات مولوی ولی فقیه به عمل است و نه به حرف و سخن. انشالله
✍داود مهدوی زادگان
👉 @mahdavizadegan
هدایت شده از مهدوی زادگان
🖌 قدردان مردم سالاری دینی باشیم
وقتی می شنویم که در شورای راهبردی انتخاب وزرای دولت چهاردهم افرادی حضور دارند یا طرف مشورت قرار می گیرند که بعضاً با نظام اسلامی زاویه جدی دارند و از پایان علائم حیاتی این نظام سخن گفته اند یا برای تغییر قوانین اسلامی طومار امضا جمع کرده اند یا سابقه محکومیت قضایی دارند، این سوال برای هر انسان منصف و دلسوخته انقلاب شکل میگیرد که اگر اکنون در رژیم منحوس پهلوی به سر می بردیم این سنخ از مخالفین و معارضین سیاسی در نظام طاغوت چه شأن و جایگاهی داشتند؟
آیا این دسته از مخالفین رژیم منحوس پهلوی به مثل جمهوری اسلامی چنین موقعیتی را پیدا می کردند که در جابجایی قدرت آنهم در بالاترین سطح سیاسی ایفای نقش کنند؛ یعنی وزیر و مدیران عالی رتبه حکومتی تعیین کنند؟ برای مثال آیا مخالفین انقلابی مانند مطهری، بهشتی، خامنه ای و رجایی و شریعتی یا مخالفین ملایمی مانند بازرگان و سحابی در دوره پهلوی چنین موقعیتی را داشتند که بتوانند در جابجایی قدرت و انتخاب مقامات عالی رتبه سیاسی و فرهنگی حکومت دخالت کنند یا خیر؟
مسلماً چنین نبوده است. هیچیک از این افراد نه فقط در انتخاب مقامات دخالت نداشتند بلکه اغلب آنها در محرومیت و محدودیت های شدید سیاسی و امنیتی به سر می بردند.
طرح این مسأله ی واضح و روشن از این جهت اهمیت دارد که اولا التفات عمومی به حقیقت مردم سالاری دینی در ایران قوت بیشتری پیدا کند و بیش از گذشته در حمایت و پاسداشت گوهری که خود ملت در پدید آمدن آن نقش داشتند، اهتمام بورزند. چون همچنان دشمنان ملت در صدد نابودی یا مصادره به مطلوب کردن های نا مشروع این گوهر درخشان هستند.
ثالثاً و مهم تر از آن توجه دادن به این عده از افراد زاویه دار با نظام اسلامی است که باید در پندار و گفتارشان تجدید نظرهای جدی به عمل آورند و قدر دان جمهوری اسلامی باشند که به آنان اجازه می دهد علیرغم همه گونه بدگویی و بدخواهی هایی که داشته و دارند در جابجایی سطوح عالی قدرت مداخله کنند.
اینان باید به این حقیقت اذعان کنند که گفتمان یا عمل سیاسی آنان نبوده که چنین شأن و جایگاهی را به آنها اعطا کرده است. اگر این چنین است، چرا در دوره پهلوی شاهد این اتفاق نبودیم. چرا نتوانستند میراث مشروطه را حفظ کنند و نگذارند به سادگی به چنگ نظامیان مستبد و دیکتاتور و استکبار جهانی بیافتد.
باید این افراد از روشنفکر بازی های پوچ و بیهوده خود دست بردارند و همچون ملت قدردان و حافظ مردم سالاری دینی ایران که حاصل خون هزاران شهید و مجاهدت مردان و زنان بزرگ خدا جو است، باشند. اگر این گوهر مردمی صدمه ببیند، آنها گمان نکنند که از گزند اتفاقات بعدی در امان خواهند بود بلکه آنان دوباره مجبور خواهند شد در موقعیت هایی بسیار ناچیز پادویی استبدادی بدتر از استبداد پهلوی را کنند.
✍ داود مهدوی زادگان
👉 @mahdavizadegan
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 موفقیت رئیسجمهور در اداره کشور، موفقیت همه ماست
✏️رهبر انقلاب: من توصیهی مؤکّدی که اینجا یادداشت کردهام، تعامل سازندهی [مجلس شورای اسلامی] با دولت جدید است. همه کمک کنند که رئیسجمهور منتخب بتواند وظایفی را که در قبال کشور دارد، انجام بدهد.
✏️اگر ما توانستیم جوری رفتار کنیم که رئیسجمهور موفّق بشود، این موفّقیّت همهی ما است؛ اگر او در ادارهی کشور، در پیشبرد اقتصاد کشور، در مسائل بینالمللی کشور، در مسائل فرهنگی کشور به موفّقیّت دست پیدا کند، همهی ما به موفّقیّت دست [پیدا] کردهایم؛ پیروزی او پیروزی همهی ما است؛ این را باید واقعاً از بن دندان باور کنیم.
🔸بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم. ۱۴۰۳/۴/۳۱
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
.
فردا خیلی دیر است؛
همین امروز آقای پزشکیان!
🔹حتما برای مردم عادی و کارشناسان، باور کردنی نیست؛ اما رسانه های وابسته به جبهه اصلاحات تایید می کنند که در رای گیری سه کارگروه برای پیشنهاد وزیران و مدیران ارشد اقتصادی، آقای عباس آخوندی (وزیر راه و شهرسازی دولت روحانی) نفر اول تا سوم بوده است!
🔻از جمله: وزارت و راه شهر سازی (همان جا که کج کاری های آخوندی، بستر ساز تورم بیش از ۷۰۰ درصدی مسکن شد و او را راس فهرست ناکارآمدترین وزرای دولت روحانی قرار داد)؛ وزارت اقتصاد و امور دارایی، و ریاست سازمان راهبردی "برنامه و بودجه"! (خبرهای مشابهی درباره اعضا و نامزدهای برخی کمیته های دیگر به گوش می رسد).
🔹آقای پزشکیان امروز گفت: "قطعا با وحدت میتوانیم موفق باشیم. من به تنهایی هیچ کاری نمیتوانم بکنم". این که رئیس جمهور منتخب به تنهایی نمی تواند کاری بکند و همه باید او را کمک کنند سخن درستی است و همه باید به کمک او بشتابند.
🔻اما موفقیت آقای پزشکیان در خدمتگزاری که آرزوی همه ماست، یک شرط مهم دارد و آن این که خود ایشان، افراد ناکارآمد، بد سابقه، ناراضی تراش و تندرو را از اطراف خود براند؛ و اجازه هم ندهد که حتی به رده های میانی دولت نزدیک شوند؛ چه رسد به وزارت، یا سازمان ها و معاونت های مهم اقتصادی.
🔹آقای پزشکیان، دیروز هم -در حالی که مخاطب اصلی اعتراضش، شورای راهبریِ ظریف و کمیته های پیشنهاد وزیر بود- گفت: "انتخاب مسئولان، برای ما معضل شده، چون شعار دادیم انتخاب برتر میکنیم، اما حالا به همه میگوییم کمک کنید، اما آدمهای خودشان را معرفی میکنند؛ نمیدانم باید چه کار کنیم".
🔻چاره اول، خلوت کردن اطراف پزشکیان از افراطیون، لابیست ها و سهم خواهانی است که خیال می کنند سرمایه گذار و بالا آورنده رئیس جمهور منتخب هستند و باید از موضع طلبکاری، مهره های خود را دور تا دور وی بچینند؛ میان او و نخبگان دلسوز دیوار بکشند، و طعمه شکار شده "قدرت و ثروت بیت المال" را میان خود تقسیم کنند!
🔹اکنون و همین جاست که نامه امیر مومنان (ع) به مالک اشتر درباره ضرورت راندن خواص و اطرافیان زیاده خواه و گرفتن طرف مردم، و همچنین عتاب حضرت به اشعث بن قیس به خاطر طعمه انگاراری منصب، باید به کار آقای پزشکیان بیاید و گرنه، فردا خیلی دیر است.
محمد ایمانی
.
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📷 اعتبارنامه پزشکیان توسط اعضای شورای نگهبان امضا شد
🔸هادی طحاننظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان گفت: «اعتبارنامه رئیسجمهور منتخب دکتر مسعود پزشکیان در جلسه صبح امروز (چهارشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۳) شورای نگهبان به امضای اعضا رسید و به دفتر رهبر معظم انقلاب تقدیم شد.»
@Kayhan_online
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📜 روزشمار KHAMENEI.IR تا تنفیذ چهاردهم
🎤 #تحلیل_و_تبیین | تنفیذ بهمثابه یکپارچگی ارکان نظام
📝 بازشناسی و واکاوی اثرات حقوقی تنفیذ و جنبههای قانونی آن در یادداشتی از دکتر سیداحمد حبیبنژاد، دانشیار حقوق دانشگاه تهران
🔹 هرچند در قانون اساسی واژه تنفیذ نیامده و از واژه امضا در بند ۹ اصل ۱۱۰ استفاده شده ولی در ماده اول قانون انتخابات ریاستجمهوری واژه تنفیذ آمده است.
🔹 در حقیقت، وظایفی که توسط قوای سهگانه اعمال میشوند، شئون و وظایفی هستند که مربوط به مقام رهبری هستند و وی صلاحیت دارد تا این وظایف را اعمال نماید.
🔹 تنفیذ از سویی مستفاد از نص قانون اساسی است و از سویی یادگار رویهای پرتکرار در طول تاریخ نظام جمهوری اسلامی ایران است.
⏰ ۲ روز تا #تنفیذ_چهاردهم
🔍 ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/57145
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
💐به کوری چشم دشمنان و بدخواهان انقلاب و کشور، و تحریم کنندگان و مخالفان مشارکت سیاسی، به لطف خدا #مراسم_تنفیذ حکم ریاستجمهوری مسعود پزشکیان رئیسجمهور منتخب از جانب رهبر انقلاب اسلامی، فردا ساعت ۱۰ صبح، در حسینیه امام خمینی(ره) و با حضور مقامات کشوری و لشکری، رؤسا و اساتید حوزه و دانشگاه، نمایندگان اصناف مختلف، جمعی از خانوادههای معظم شهدا و سفرای مقیم در تهران برگزار خواهد شد.
این مراسم بهطور زنده از شبکه یک سیما و شبکه خبر و رادیو ایران و همچنین شبکههای برونمرزی صداوسیما پخش خواهد شد.
مراسم تنفیذ حکم چهاردهمین دوره ریاستجمهوری همچنین بصورت زنده از وبسایتهای khamenei.ir و leader.ir پخش خواهد شد.
⭕️برای مطالعه بیشتر درباره تنفیذ رک.
✅نگاهی به مقوله تنفیذ رأی مردم و آثار آن/ دکتر فیروز اصلانی، دانشیار حقوق عمومی دانشگاه تهران
https://khl.ink/f/7616
❇️تنفیذ، پیوند اسلامیت و جمهوریت نظام است/دکتر مصطفی ملکوتیان، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران
https://khl.ink/f/57125
✳️هیچ بندی از قانون اساسی تشریفاتی نیست/ دکتر محسن اسماعیلی/ دانشیار حقوق خصوصی دانشگاه تهران
https://khl.ink/f/7550
✅ فلسفه تنفیذ/آیت الله حائری شیرازی
https://khl.ink/f/7618