📌جلوگیری از تصرف اراضی ملی منطقه پیکنوئیه اولیا شهرستان حاجی آباد
👤 جمشید سالاری رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان حاجی آباد از جلوگیری تصرف اراضی ملی منطقه پیکنوئیه اولیا توسط مامورین یگان حفاظت اداره منابع طبیعی حاجی آباد و همکاری یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی هرمزگان خبر داد.
مهندس سالاری با هشدار به کسانی که به صورت غیر مجاز و غیرقانونی اقدام به تصرف اراضی ملی می کنند گفت: این اداره از اراضی ملی با آمادگی کامل حفاظت و حراست می کند و با هر گونه دخل و تصرف در این اراضی و زمین خواری به صورت قاطع برخورد کرده و کوچکترین اغماضی ندارد.
🔸وی تصریح کرد: مردم طبیعت دوست میتوانند در تماس با "شماره ۱۳۹ و ۱۵۰۴ کد امداد جنگل و مرتع " گزارشها و اخبار خود را در زمینه تخریب و تصرف اراضی ملی، قاچاق گیاهان دارویی، حفر چاه غیر مجاز در اراضی ملی و ... اطلاعرسانی کنند تا از ورود خسارتهای جبرانناپذیر به عرصههای ملی جلوگیری شود.
روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان حاجی آباد
🏴 کاروان اربعین جهادکشاورزی استان هرمزگان
🚌 تاریخ اعزام : یکشنبه 28 مرداد 1403
.
.
🟢 تا روز شنبه فرصت ثبت نام هست
🤚🏻 از قافله کربلا جا نمونی. ...
🎥📡 باما همراه باشید:
🌐 سایت سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان :
http://www.hormozgan-agri-jahad.com
📨کانال ایتا سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان :
https://eitaa.com/jahadkeshavarzihormozgan
✅کانال واتساپ سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان :
https://whatsapp.com/channel/0029VaZsYqxLNSZviU7BHN1o
🗣کانال سروش سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان:
https://splus.ir/Jahadkeshavarzihormozgan
💻کانال بله سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان:
@jahadkeshavarzihormozgan
📸کانال روبیکا سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان:
rubika.ir/JahadkeshavarzihorMozgan
📌 *روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 «خیابونا خالیه؛فروشگاهها خالیه؛
همه نگرانیم. همه داریم از ترس میلرزیم، نیاز نیست از گفتنش خجالت بکشیم!»
🍁🍃 🍁🍃 🍁🍃
عاشقان اباعبدالله الحسین علیه السلام
🤎🖤چند نکته مهم اخلاق اربعینی در تعامل با عراقی ها
🏴در مصرف آب صرفهجویی کنید. در کشور عراق خانههای بسیاری از تانکر آب استفاده میکنند و این آب محدود است و زود تمام میشود؛ بنابراین از حمام کردن غیرضروری، دوش گرفتن طولانی یا شستوشوی لباس درحالیکه لباس اضافه دارید، پرهیز کنید.
🏴میزبان عراقی در ایام اربعین، زائر امام حسین (علیهالسلام) را صاحب و مالک خانهاش میداند، پس اگر در کنار جاده شما را به خانهشان دعوت کردند، به آنجا رفتید و با خانهای کوچک و فقیرانه مواجه شدید، هرگز چهرهتان را گرفته یا اخمو نشان ندهید یا قصد بازگشت از آن خانه را نکنید. این خانههای کوچک بسیار باصفا هستند و عشق و محبت در آن موج میزند.
🏴 اگر غذای صاحبخانه یا موکبی را نمیپسندید، رویتان را ترش نکنید و هرطور شده چند لقمه میل کنید. به یاد داشته باشید این غذا حاصل صرفهجویی یک ساله آنهاست.
🏴 حتیالمقدور اجازه ندهید میزبان، کارهایتان را انجام دهد، خودتان رختخوابتان را جمع کنید و لباسهایتان را بشویید.
🏴تا زمانی که در خانهها و موکبهای عراقی مهمان هستید، به تمیزی و نظافت محیط اطرافتان اهمیت بدهید و از انداختن زباله در اطراف پرهیز کنید. قبل از خروج از خانه و موکب آنجا را تمیز و مرتب کنید.
🏴به یاد داشته باشید خدماتی که مردم عراق به زوار ارائه میدهند، خودجوش است، درباره کمبودهای احتمالی امکاناتشان در خانهها یا موکبها چیزی به رویشان نیاورید و طلبکار نباشید.
🏴 عراقیها خادم هستند نه مستخدم! مراقب رفتارتان با آنها باشید، هرچند آنها با بزرگواری چیزی به روی شما نیاورند.
🏴در طول مسیر از انداختن زباله بر روی زمین خودداری کنید.
🏴 به آدابورسوم میزبانان احترام بگذارید.
🏴از گذاشتن حنا کف پا برای جلوگیری از تاول زدن جداً پرهیز کنید. حنا در کشور عراق بهقصد شادی گذاشته میشود. آنها روی این موضوع حساس هستند!
🏴هنگام استراحت دیگران (روز یا شب) از بلند حرف زدن جداً اجتناب کنید. خصوصاً هنگامیکه زوار غیر ایرانی حضور دارند.
🏴 از بحثوجدل با یکدیگر بهویژه در برابر عراقیها و زوار دیگر کشورها بهشدت اجتناب کنید.
🏴خیلی زشت است ایرانیها با هم بر سر گرفتن جای خواب، رفتن به سرویس بهداشتی یا حمام و... در مقابل زوار سایر کشورها بحث کنند.
🏴از شوخی کردن، خندیدن، قهقهه زدن و دورهمی گرفتن بهشدت خودداری کنید. این کار از نظر میزبان بهشدت نکوهیده است. به خاطر داشته باشید اصل این سفر بهقصد حضور در مراسم چهلمین روز شهادت سرور و سالار شهیدان و اظهار همدردی با امام سجاد و حضرت زینب و سایر اسرای کربلاست.
🏴 مراقب صحبتهایی که میکنید باشید؛ عراقیها کمابیش به زبان فارسی مسلط هستند.
🕋نماز اول وقت برای عراقی ها خیلی مهمه وبی توجهی زائرین به نماز اول وقت را بد میدانند وناراحت می شوند
🏴هموطن گرامی! هر ایرانی نماینده هشتاد پنج میلیون ایرانی دیگر است. لطفاً نمایندههای شایستهای از طرف ما باشید.
🍃🌸🌺🍃🌹🍃🌺🌸🍃
📌رفع تصرف ۸ هکتار از اراضی ملی منطقه رهدار شهرستان رودان
👤رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان رودان از رفع تصرف ۸ هکتار از اراضی ملی شده واقع در منطقه رهدار این شهرستان مورخ ۱۴۰۳/۰۵/۲۳ خبر داد.
حسین محسنی زاده افزود: این اراضی در راستای اجرای تبصره یک ذیل ماده ۵۵ قانون حفاظت از جنگل ها و مراتع، با تلاش مأمورين یگان حفاظت این اداره و همکاری فرماندهی محترم یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان هرمزگان رفع تصرف گردید.
وی در ادامه تصریح کرد: متصرفان پس از تصرف اقدام به شخم و شیار و لوله کشی بر روی اراضی نموده که با حضور عوامل یگان حفاظت منابع طبیعی تمامی تجهیزات، ادوات و سیستم آبیاری تحت فشار جمع آوری و اراضی متصرف شده توسط متجاوزین از ید آنها خارج شد.
محسنی زاده تأکید کرد: عرصه های منابع طبیعی جزو سرمایه ملی و متعلق به همه نسل هاست که از این رو حفاظت از این عرصه ها از تکالیف و وظایف اصلی مجموعه منابع طبیعی به شمار می آید که به صورت مستمر و دائمی انجام میشود.
ایشان در پایان از عموم مردم درخواست کرد هر گونه تخریب و تصرف به عرصه های ملی را فورا از طریق شماره تلفن ۱۵۰۴ به یگان حفاظت منابع طبیعی اطلاع دهند.
روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان رودان
سلام به همه بزرگواران.
فایل آموزشی تفسیر نور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای قرائتی تقدیم میگردد.
لازم به ذکر است که فایل استخراج شده مربوط به جزء یکم تا سوم هست .ولی مسابقه تفسیر این دوره برای کارکنان فقط جزء دوم قرآن کریم میباشد که میبایست در فایل مذکور مطالعه گردد.
«درخواست افزایش فوق العاده ویژه مدیریت بحران و سختی کار به احکام کارگزینی سازمان منابع طبیعی کشور» تأیید و منتشر شد:
https://www.karzar.net/149780
با به اشتراک گذاری این لینک و ارسال آن برای دیگران، این کارزار را اطلاعرسانی کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️ علیرضا نوریزاده: متأسفم که بگویم، انقلاب [امام]خمینی به قلب انگلیس رسیده است!
🔺اکنون در مرکز نشست سیاسی در لندن شاهد عزاداری و تجمع مسلمانانیم، چند روز دیگر هم که شاهد برگزاری مراسم اربعین هستیم!
بیداری اسلامی ناشی از انقلاب اسلامی در حال گسترش است!
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
هدایت شده از همیار طبیعت
🔹 نیمی از دام موجود در مراتع، مازاد است/ حریق را به حضور دام در مراتع نسبت ندهیم (۱)
🔹 مدیر کل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با اشاره به وجود ۸۰ میلیون واحد دامی در مراتع با وجود ظرفیت ۳۸ میلیون واحدی این اکوسیستم، گفت: اینکه ما به خاطر آتش سوزی بخواهیم تغییری در مراتع انجام شود و دام را وارد عرصه کنیم، از نظر علمی و فنی اشتباه است.
🔹 اخیرا معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی خبر از افزایش ظرفیت دام روستایی برای مقابله با حریق مراتع داده است. خبری که مایه تعجب بسیاری از کارشناسان منابع طبیعی شد زیرا بر اساس طرح تعادل دام و مرتع، دام مازاد در عرصههای طبیعی کشور داریم و همین دام مازاد مایه فرسودگی مراتع کشور که نقش بسیار مهمی در حفاظت از فرسایش خاک و آب ایران را دارند، فراهم کرده است. اما آیا طرح این موضوع از سوی معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی، مبنای علمی دارد و دام میتواند مانع بروز حریق در مراتع کشور شود؟
🔹 مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور بیان کرد: اخیرا به ما فشار آوردهاند که با دستور وزارت جهاد کشاورزی مراتع مورد چرا قرار گیرند زیرا در غیر این صورت آتش سوزی رخ میدهد.
🔹 ترحم بهزاد افزود: با توجه به تحقیقات و بررسیهای انجام شده، مطالعات نشان میدهد که هر میلیمتر افزایش و کاهش بارندگی منجر به هشت دهم کیلوگرم افزایش یا کاهش تولید علوفه در کشور میشود.
🔹 بهزاد گفت: این بررسیها توسط موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع هم مورد تایید قرار گرفته است. ما هر ساله در پایان اردیبهشت ماه، با توجه به میزان بارش انجام شده در دراز مدت و سال گذشته وضعیت مراتع را تخمین میزنیم.
🔹 وی افزود: اگر شرایط بارش نرمال باشد یعنی میزان بارندگی ۲۴۰ میلیمتر باشد، ۱۰.۷ میلیون تن علوفه در مراتع قابل برداشت است و میتوان این میزان را از مراتع برداشت کرد. ۱۰.۷ تن علوفه برای تغذیه ۳۸ میلیون واحد دامی کافی است و دامها میتوانند در مدت هفت ماه مراتع را مورد چرا قرار دهند.
🔹 مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی گفت: ما به استناد تبصره یک ماده ۳ قانون حفاظت و بهرهبرداری از جنگلها، تبصره یک ماده ۴۷ و بند ۱۰ آیین نامه مصوبه هیات وزیران، اقدام به تهیه شیوه نامه فنی اجرایی بهرهبرداری از مراتع کشور کردهایم.
🔹 وی ادامه داد: طبق بند ۳۱ فصل دوم شیوه نامه فنی و اجرایی بهرهبرداری که به استناد فصل یک ماده یک قانون حفاظت و بهرهبرداری از جنگلها تهیه شده است، ادارات کل منابع طبیعی میتوانند هر ساله با توجه به شرایط بارندگی، نسبت به تغییر وضعیت چرا اقدام کنند. اگر کاهش علوفه داریم، باید کاهش ظرفیت پروانه چرا یا طرح مرتعداری انجام شود و اگر شرایط پوشش گیاهی مناسب بود، افزایش ظرفیت در این دو مورد اعمال شود.
🔹 بهزاد گفت: با توجه به محاسباتی که انجام داده بودیم تا پایان اردیبهشت ماه نسبت به سال ۱۴۰۲ نزدیک به ۲.۵ میلیون تن افزایش تولید علوفه داشتیم. در سال گذشته ۸.۹ تن علوفه در مراتع وجود داشت. امسال نسبت به دراز مدت هم ۶۶۶ هزار تن افزایش تولید علوفه داشتیم.
🔹 وی اضافه کرد: بر اساس برآوردهای ما در سال جاری میزان تولید علوفه ۱۱ میلیون و ۳۶۶ هزار تن بود.
🔹 مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی یادآور شد: اگرچه ما افزایش تولید علوفه در مراتع داشتیم اما باید به این نکته توجه داشت که بسیاری از مراتع ما از دسترسی دام خارج است و دام نمیتواند به آن ورود پیدا کند. اکثر مواقع چون ارتفاعات بالاست سنگلاخی و سنگریزه است یا مرتع شیب تند بالای ۷۰ تا ۸۰ درصد دارد، دام نمیتواند حرکت کند. یا چوپانی که بخواهد دام را هدایت کند، قادر به حضور در این مرتع نیست.
🔹 وی ادامه داد: ما در بسیاری از مناطق محدودیت منابع آبی داریم و در مراتعی که آب نیست، دام ورود نمیکند. یکسری گونه داریم که برای دام غیر قابل استفاده است. گونههای کلاس دو یا کلاس سه یا گونههای مقاوم، توسط دام استفاده نمیشود و اتفاقا آتش سوزیها در مناطقی رخ میدهد که گونههای آن مورد استفاده دام قرار نمیگیرد.
🔹 بهزاد توضیح داد: حریق معمولا در مناطقی رخ میدهد که گونههای یکساله و برخی گونهها که به نام بهمن معروف است، رشد میکند. یکی از علل چرای زودرس و حرکت دام عشایر به ییلاق همین گونه بهمن است، زیرا سیخک این گونه بعد از خشک شدن وارد بدن دام میشود و منجر به کشته شدن حیوان خواهد شد.
🔹 وی افزود: موضوع دیگری که در مراتع کشور مطرح است، آن است که به خاطر افزایش دما، دامها نمیتوانند در عرصه بمانند و گیاهانی که خشک میشوند، قابل استفاده برای دام نیست. این مسئله منجر به آتشسوزی مراتع میشود.
☘ @frw_hamyar | کانال همیار طبیعت
هدایت شده از همیار طبیعت
🔹 طرح کاشت یک میلیارد درخت در انتظار تخصیص اعتبار
🔹 رئیس مرکز جنگلهای خارج از شمال سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور درباره آخرین وضعیت اجرای این طرح اظهارکرد: پرورش نهال از سال زراعی یک سال قبل آغاز و تا پایان شهریور سال بعد ادامه مییابد. بهترین بازه زمانی برای انجام این کار از بهمن تا فروردین است. بر اساس جمعبندی انجام شده تاکنون ۶۵ میلیون اصله نهال در بخش دولتی و حدود ۷۶ میلیون اصله نهال در بخش غیر دولتی در قالب طرح کاشت یک میلیارد درخت پرورش داده شده است.
🔹 هاشم موسوی نژاد درباره کاشت نهالهای پرورش داده شده گفت: فصل کاشت نیمه آبان به بعد است. با اولین نزولات جوی با هدف بهرهگیری حداکثری از مواهب طبیعی این کار آغاز میشود البته زمان شروع این کار در مناطق مختلف مقدری متغیر است.
🔹 رئیس مرکز جنگلهای خارج از شمال سازمان منابع طبیعی با اشاره به نحوه عملکرد بخش خصوصی اظهار کرد: بخش خصوصی با هدایت و راهبری استانداریها عملکرد خوبی داشته است و بیشتر نهالهای تولید شده در این بخش کاشته شده است. اکثر آنها جنگلی هستند و در این عرصهها کاشته شدهاند.
🔹 وی با بیان اینکه برای نگهداری از نهالها پس از کاشت نیاز به بودجه داریم، گفت: بودجه سال اول اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت ۲۳۷.۵ میلیارد تومان بود که محقق نشد و ۵.۷ میلیارد تومان بهصورت نقدی و ۴۴.۳ میلیارد تومان اسناد خزانه با بازپرداخت ۳۰ ساله پرداخت شده و در مجموع ۵۰ میلیارد تومان اعتبار محقق شد که بسیار مبلغ ناچیزی است.
🔹 رئیس مرکز جنگلهای خارج از شمال سازمان منابع طبیعی اضافه کرد: اعتبارات را از چند بخش شامل صندوق توسعه ملی، اعتبارات ملی و استانی، اعتبارات ناشی از مسوولیت اجتماعی، اعتبارات و کمکهای بینالمللی و صندوق توسعه کشاورزی پیگیر هستیم و از همه ظرفیتها استفاده میکنیم تا این طرح به هدف خود برسد.
🔹 موسوی نژاد با ابراز امیدواری نسبت به نظر مساعد دولت چهاردهم به اعتبارات طرح کاشت یک میلیارد درخت تاکید کرد: اگر از نهالهای کاشته شده مراقبت و نگهداری نکنیم دچار افت و موجب وارد شدن خسارت به منابع طبیعی میشوند. دراین شرایط بهتر است کاشته نشوند. لذا ما محتاطانه در این زمینه گام بر می داریم./ ایسنا
☘ @frw_hamyar | کانال همیار طبیعت
هدایت شده از همیار طبیعت
🔹 تخصیص حدود ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار به طرح صیانت از جنگل
🔹 معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: امسال حدود ۱۰۰ میلیارد تومان در طرح صیانت از جنگل اعتبار دیده شد که برای تولید، کاشت و نگهداری کافی نیست.
🔹 نقی شعبانیان گفت: سال اول طرح کاشت یک میلیارد درخت کمابیش با موفقیت طی شد و اکنون وارد دومین سال شده ایم و ضرورت اجرای طرح بدلیل مشکلات زیست محیطی و تغییر اقلیم کاملا مشخص است.
🔹 به گفته او، گرچه گونه های مناسب هر منطقه کاشته شد، اما خیلی از نهال ها گاها تا ۵ سال و حتی بیشتر نیاز به نگهداری و مراقبت دارند.
🔹 شعبانیان ادامه داد: در سال اول کاشت یک میلیارد درخت ۲۳۷ میلیون نهال در ذیل سازمان منابع طبیعی و ۶۰ میلیون در ذیل معاونت باغبانی تولید شد که از این میزان ۱۸۰ میلیون اصله به عرصه منتقل شد و مابقی انتقال به عرصه نیاز است که نهال به اندازه مشخصی برسند.
🔹 معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی با بیان اینکه تاکنون ۱۱۶ میلیون اصله نهال توسط بخش خصوصی و دولتی تولید شده است، افزود: بنابر آمار سال گذشته در این مقطع ۱۶۰ میلیون اصله نهال توسط بخش خصوصی و دولتی تولید شده بود که علت اصلی این کاهش تولید به اعتبارات برمی گردد و دیگر آنکه ظرفیت برخی نهالستان ها خالی نشده است.
🔹 به گفته او، براساس برنامه پیش بینی شده که امسال ۱۳۰ میلیون نهال توسط بخش دولتی و ۱۲۰ میلیون نهال در بخش خصوصی تولید شود که امیدواریم بتوانیم به این برنامه برسیم. اما از لحاظ اعتباری مشکل داریم که اگر تامین نشود، حتی ممکن است نهال های کاشت شده دچار آسیب شوند.
🔹 شعبانیان درباره آخرین وضعیت تخصیص اعتبارات طرح کاشت یک میلیارد درخت افزود: بنابر آمار سال گذشته ۲۳۷ میلیارد تومان اعتبار در مجلس تصویب شده بود که ۵۰ میلیارد تومان آن را تخصیص دادند که ۵ میلیارد تومان آن بصورت نقدی و مابقی اسناد خزانه بود. برای امسال هم حدود ۱۰۰ میلیارد تومان در طرح صیانت جنگل دیده شد که برای تولید، کاشت و نگهداری کافی نیست.
🔹 او ادامه داد: بعد از دستور رئیس جمهور شهید مبنی بر کاشت یک میلیارد درخت و تاکید مقاممعظم رهبری بر اجرای این طرح انتظار می رفت که حمایت بیشتری صورت بگیرد، درحالیکه ما در حد توان سازمان و مشارکت مردم کار را پیش بردیم. گفتنی است در سال دوم دستگاه یا معدنی که سال گذشته مشارکت داشتند، ممکن است امسال نتوانند انجام دهند. البته صنایع مکلفند ۲۵ درصد از عرصه ها را که واگذار می شود، جنگل کاری کنند و ما عملا پیگیر شدیم که تعهدات انجام دهند.
🔹 معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی با بیان اینکه طرح کاشت یک میلیارد درخت نیازمند حمایت بیشتری است، افزود: این طرح توجه به زیست بوم و منابع طبیعی دارد، بخشی از گونه ها برای گسترش بیابان، بخشی فضای سبز است. همچنین تعهدات قانونی داریم. به عنوان مثال در ماده ۱۵ قانون افزایش بهره وری کشاورزی و منابع طبیعی که در سال ۸۹ مصوب شد، دولت مکلف کرده که سرانه فضای سبز از ۱۷۰۰ مترمربع باید به ۲۵۰۰ متر مربع تا سال ۹۹ برسد که متاسفانه محقق نشد و حال در قالب طرح کاشت یک میلیارد درخت قرار است که ۲۰۰ مترمربع به سرانه اضافه شود.
🔹 شعبانیان ادامه داد: براساس ماده ۲۲ قانون هوای پاک سرانه فضای سبز شهری باید به ۱۵ مترمربع برسد که اقدامی نشده است و حال در قالب کاشت یک میلیارد درخت تا حدودی افزایش می یابد و اینکه قوانین چرا اجرا و عملیاتی نشده انتظار این است که توجه به منابع طبیعی بیشتر شود.
🔹 معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی گفت: انتظار این است که دولت چهاردهم توجه بیشتری به منابع طبیعی داشته باشد تا بخشی از مشکلات زیست محیطی نظیر سیل، گازهای گلخانه ای و مشکلات زیست محیطی و ریزگردها کاهش یابد./ باشگاه خبرنگاران جوان
☘ @frw_hamyar | کانال همیار طبیعت
بازدید کارشناسان واحد مرتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان به همراه کارشناس مرتع شهرستان از روستای بن کوه و حارسین بخش مهران شهرستان بندرلنگه با موضوع بررسی مشکلات مرتعداران دو روستا جهت تفکیک و تنسیق مرتع و نشست با شورای محترم اسلامی، دهیار محترم و نماینده مرتعداران
روز چهارشنبه مورخ 1403/05/24
بازدید کارشناسان واحد مرتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان به همراه کارشناس مرتع شهرستان از روستای بن کوه و حارسین بخش مهران شهرستان بندرلنگه با موضوع بررسی مشکلات مرتعداران دو روستا جهت تفکیک و تنسیق مرتع و نشست با شورای محترم اسلامی، دهیار محترم و نماینده مرتعداران
روز چهارشنبه مورخ 1403/05/24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بارندگی امروز هماگ
شهید روز استان هرمزگان
..................................................
نام شهید: صفر دادخداپور بیکاه
نام پدر: عباس
تاریخ تولد: 1 آذرماه 1335
محل تولد: هرمزگان-رودان-بیکاه
تاریخ شهادت: 28 مرداد 1362
محل شهادت: منطقه عملیاتی مهران
بخشی از زندگینامه شهید:
شهید «صفر دادخداپور بیکاه» يكم آذر ماه 1335، در روستای بيكاه تابعه شهرستان رودان چشم به جهان گشود. پدرش عباس، كشاورز بود و مادرش بلقيس نام داشت. تا چهارم ابتدايی درس خواند. او نيز كشاورز بود. سال 1359 ازدواج كرد و صاحب يک دختر شد. به عنوان بسيجی در جبهه حضور يافت. بيست و هشتم مرداد 1362، در مهران توسط نيروهای عراقی به شهادت رسيد. پيكر او مدتها در منطقه بر جا ماند و سال 1365 پس از تفحص، در زادگاهش به خاک سپرده شد.
"روحش شاد و یادش گرامی "
(فرهنگ اعلام شهدا؛ استان هرمزگان).
#شهید
#شهید_روز_هرمزگان
#شهید_دفاع_مقدس
#اصناف
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
روابط عمومی و تبلیغات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان هرمزگان