1_35305218.pdf
475.5K
📜فیش منبر کوتاه 📩
هفته بسیج
#ویژگی_های_بسیج_از_دیدگاه_قرآن
ویژگی های بسیج از دیدگاه قرآن
🔵منبر کوتاه به مناسبت هفته بسیج
#بسیج #منبرک
sapp.ir/tablighbayanzarand
روزی چند بار از هم میپرسیم:
_ اینترنت کی وصل میشه؟!
_ بعضیمون چه کارایی کردیم که اینترنت قطع شده؟!
_ چه کارایی کنیم زودتر وصل میشه؟!
_ کدامیک از ما بیشتر مقصرّه که این اتّفاق اُفتاده؟!
👆👆اِنقدر که منتظر اومدن اینترنت جهانی هستیم منتظر امام عصرمونم هستیم؟!⁉️‼️
روزی چند بار از خودمون میپرسیدیم راستی امام عصرمون کی میاد؟!‼️
چه کارایی کمک میکنه به ظهورشون؟
چه کارایی مانعِ تعجیل در ظهورشونه؟!‼️
دُعا برای فرج لقلقه ی زبانمان شده و فرسنگ ها فاصله داریم با آنچه باید باشیم...😢
و دوباره جز اینکه بگوییم شرمنده ایم آقا جان، چیزی نداریم بگوییم...😪
#صلوات #امام_زمان #ظهور
@tablighbayanzarand
سلام دوستان بزرگوار
آدرس برنامه مائده آسمانی، برنامه تفسیر قرآن که از رادیو کرمان توسط جناب حجةالاسلام والمسلمین حاج آقامحمود خالقی پخش میشود خدمتتان ارسال می گردد
لطفا عضو شوید
@maede_asmani
@tablighbayanzarand
🔔امام جامعه اسلامی، رمز وحدت
🌿نهج البلاغه، خطبه ۱۴۶
🔷جایگاه رهبر یک ملت چونان ریسمانی محکم است که مهره ها را متحد ساخته و به هم پیوند می دهد؛ اگر این رشته از هم بگسلد، مهره ها پراکنده شده و هر کدام به سویی خواهند افتاد؛ به گونه ای که هرگز نتوان آنها را جمع کرد.
@tablighbayanzarand
1_63795421.ppt
12.57M
❇️ پاورپوینت گام دوم انقلاب؛ایجاد تمدن نوین اسلامی
sapp.ir/tablighbayanzarand
1_73710451.pdf
657K
📜فیش منبر کوتاه 📩 منبرک
#آیا_من_دیندارم؟؟؟؟؟
#حضرت_عبدالعظیم حسنی علیه السلام
♦️ فیش منبر حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام
🔖آنچه در این فیش می خوانید :
🌀عرضه عقاید حضرت عبدالعظیم محضر امام هادی علیه السلام و تایید ایشان
💠آیا ما دینداریم؟؟؟ آیا دینمان رو عرضه کردیم؟؟؟
💠 مدال انت ولینا حقا برای حضرت عبدالعظیم از طرف امام زمان
sapp.ir/tablighbayanzarand
🔖منبر کوتاه 🔖
🔻موضوع: دست بسته های قیامت
آقایون و خانم های که دارید ثبت نام می کنید برای نمایندگی مجلس و بقیه ی مسئولین محترم بدانید روز قیامت دست بسته محشور می شوید
💢 شرح حدیث توسط #رهبر_معظم_انقلاب
عن النّبیّ صلَّى اللَّه علیه و آله قال: لا یُؤَمَّرُ رَجُلٌ عَلىٰ عَشَرَةٍ فَما فَوقَهُم اِلّا جِیءَ بِهِ یَومَ القیامَةِ مَغلولَةً یَدُهُ اِلىٰ عُنُقِه فَاِن کانَ مُحسِناً فُکَّ عَنهُ وَ اِن کانَ مُسیئاً زیدَ غِلّاً اِلىٰ غِلِّهِ.(۱)
لا یُؤَمَّرُ رَجُلٌ عَلى عَشَرَةٍ فَما فَوقَهُم اِلّا جِیءَ بِهِ یَومَ القیامَةِ مَغلولَةً یَدُهُ اِلىٰ عُنُقِه
این حدیث دربارهی بنده و امثال بنده است؛
🔖[رسول اکرم صلّی اللّه علیه و آله] فرمود که هیچ کس نیست که بر ده نفر یا بیشتر ریاست و امارت داشته باشد -هر کسی که بر ده نفر، نه حالا بر هشتاد میلیون نفر امارت و ریاست داشته باشد- «اِلّا جیءَ بِهِ یَومَ القیامَةِ مَغلولَةً یَدُهُ اِلىٰ عُنُقِه»، [مگر اینکه] این آدمِ رئیس را که اینقدر در دنیا محترم است و رئیس است و مدیر است، چنین آدمی را در روز قیامت وقتی که میآورند، دست او را به گردنش بستهاند؛ یعنی دستبسته او را وارد محشر میکنند، آن هم به این شکل که دستش به گردنش بسته است. نفْس این مسئولیّت و آمریّت و ریاست، یک تبعاتی دارد که ایجاب میکند این را.
🔻در آن حوزهی مأموریّت که ما آنجا رئیسیم، مدیریم، یک کارهای هستیم، بعضی از کارها انجام میگیرد که ما میتوانستیم مانع آن بشویم و نشدیم؛ حالا یا غفلت کردیم [وارد] نشدیم، یا از روی تنبلی وارد نشدیم؛ این کار خلاف، زیر نظر ما و در پُست نگهبانی ما انجام گرفت -پُست نگهبانی ما است دیگر- یا بعضی از کارها باید انجام میگرفت در حوزهی مأموریّت ما که انجام نگرفت؛ یا بهخاطر اینکه ما نفهمیدیم، دقّت نکردیم، تعقیب نکردیم، مشورت نکردیم، پرسوجو نکردیم و ندانستیم، یا نه، دانستیم، تنبلی کردیم، امروز و فردا کردیم، [گفتیم] حالا انشاءاللّه بعداً، فردا، و ضایع شد، فوت شد. اگر ماها عقل داشته باشیم، باید دنبال ریاست ندویم؛ واقعاً اینجوری است. باید دنبال ریاست نرویم؛ ریاست این تبعات را دارد. بعضی میدوند دنبال ریاست، نمیفهمند که نفْس این آمریّت و ریاست، این خطرات را دارد که روز قیامت وقتی او را بیاورند، مغلولاً میآورند؛ این چیز خیلی مهمّی است. مغلولاً میآورند او را در پای محاسبهی الهی.
🛑 فَاِن کانَ مُحسِناً فُکَّ عَنه
اگر چنانچه او آدم خوبی بود، درستکار بود، در آنچه انجام گرفته بود تقصیری و گناهی متوجّه او نبود، اینجا رها میکنند او را. بالاخره شارع مقدّس و پروردگار عالم موازینی دارد؛ یک جاهایی ممکن است که انسان مَعفوّ باشد به دلیلی؛ قصورش قصورِ عنتقصیرٍ نباشد -گاهی ما قاصریم، جاهلیم امّا جهلمان عنتقصیرٍ است، گاهی نه، واقعاً تلاش خودمان را کردهایم، زحمتمان را کشیدهایم، آخرش این [نتیجه] درآمده- این [قصور]، اینجا مورد عفو الهی است. پس اگر «محسن» باشد این آمر و این رئیس، فُکَّ عَنه.
⬛️ وَ اِن کانَ مُسیئاً زیدَ غِلّاً اِلىٰ غِلِّه
امّا اگر نه، انسان نیکوکاری نبوده است در دنیا، خودش هم آدم بدکار و بدعملی بوده است -هرجور بدعملیای که فرض کنید- اینجا آن گرفتاری و آن غل و زنجیری که به او بسته شده است، افزایش پیدا میکند.
✅اینها را باید ما بفهمیم؛ اینها را باید بفهمیم. دنبال کرسیهای ریاست [بودن] -چه ریاست اجرائی، چه ریاست تقنینی؛ میبینید برای نمایندگی مجلس بعضی خودشان را میکُشند، اگر چنانچه راه پیدا نکنند به هر دلیلی یا مثلاً فرض کنید صلاحیّتش را تأیید نکنند یا رأی نیاورد و غیره، خودش را به آب و آتش و در و دیوار میزند که چرا نشد- عقل نیست، تدبیر نیست. ملاحظه کردید؟ اگر چنانچه این ریاست، مایهی یک چنین دغدغهای است، خب انسان رها کند؛ مگر اینکه واقعاً متوجّه انسان بشود و واجب باشد برای انسان؛ آن[جا] بله [لازم است].
▪️بنده دورهی دوّم ریاست جمهوری، قطعاً عازم بودم به اینکه نامزد ریاست جمهوری نشوم -حالا دورهی اوّل که تحمیل شد بر ما، هیچ- دورهی دوّم دیگر یقیناً گفتم من قطعاً نامزد نمیشوم؛ امام به من فرمودند بر تو واجب عینی و تعیینی است -هر دو را گفتند- گفتند: هم واجب عینی است، هم واجب تعیینی است؛ خب بنده هم برخلاف میل خودم قبول کردم و رفتم. درست این است که اگر چنانچه تکلیفی وجود ندارد، واجب بر انسان نیست، انسان نرود به سراغش و دنبال نکند آن را. بله، اگر چنانچه ناچار شد، ناگزیر شد، به گردن انسان گذاشته شد، آنجا «خُذها بِقُوَّة»؛بایستی با قوّت انسان دنبال بکند.
🔖منبع :امالی شیخ طوسی مجلس ۱۰ 🔖
@tablighbayanzarand
1_141020930.pptx
1.38M
✅پاورپوینت پرده خوانی
✍با موضوع #غیبت
📚از سوم ابتدایی تا متوسطه اول
sapp.ir/tablighbayanzarand
💐🌷🌹🌼🌸🌺🌷🌹🌷💐
السلام علیک یا ابامحمد حسن ابن علی العسکری
⚫️ ضمن عرض تبریم بمناسبت ایام ولادت با سعادت امام عسکری علیه السلام ، بیاد 25 شهید والامقام روحاتی شهرستان زرند بخصوص حجج اسلان شهیدان حسین و محمد قائمی دعای ندبه طلاب و روحانیون زرندی برگزار می گردد.
🕢 زمان:جمعه ۱۵ آذرماه ۱۳۹۸ ساعت ۷:۳۰
🏠 مکان: شهرک شهید زین الدین - فاز سه - خیابان ذوالفقار - پلاک 43 (بعد از کوچه 11)
منزل شهیدقائمی
👈 در ضمن این هفته دعا خانوادگی می باشد
#منبر_متنی
🍃🌼فضائل امام عسکری علیه السلام🌼🍃
حضرت امام حسن عسکرى علیه السلام یازدهمین پیشواى شیعه است، رهبرى که در تمام عمر کوتاه خویش (28 سال) مدّتى را در پادگانى در سامرّا، به همراه پدرش امام هادى علیه السلام ،تحت مراقبت بسیار شدید دستگاه استبدادى خلفاى بنى عبّاس قرار داشت،و بعد از شهادت پدر بزرگوارش، این حالت استمرار یافت و نیز بارها به زندان جبّاران زمان، گرفتار شد.
دوران امامت آن رهبر بزرگ الهى بیش از شش سال به درازا نکشید.
آن بزرگوار، همانند پدرانش به همه فضائل و خوبى ها آراسته و از همه بدى ها پیراسته بود. او آن چنان در قلّه شکوهمند کمال و فضیلت قرار داشت که نه تنها دوستان و پیروانش او را ستوده اند بلکه دشمنانِ کینه ورز و سرسخت، به مدح و ستایش او پرداخته اند. براى نشان دادن این حقیقت، نمونه ای اشاره مى شود.
🌟 تجلّى فضائل 🌟
احمد بن عبیداللّه بن خاقان ـ که پدرش از مهره هاى مهمّ دستگاه خلافتِ ستم پیشه بنى عبّاس و از وزیران آن به شمار مى رفت و خود نیز از مخالفان و معاندانِ سرسخت امامان علیهم السلام بود و که در برهه اى، از طرف حکومت، مسئولیت گرفتن مالیات را در قم، به عهده داشت ـ مى گوید:من در سامرّا ندیدم و نشناختم مردى را در میان علویّان، همانند حسن بن على.
وى از جهت وقار، عفاف، بزرگوارى و بخشندگى، در میان علویّان، فرماندهان ارشد نظامى، وزراء و همه مردم، «نمونه و الگو» بود. و با هر کس سخن مى گفتى، او را مى ستود و به نیکى یاد مى کرد.*
روزى ابو محمّد بر پدرم عبید اللّه بن خاقان وارد شد، من او را نگریستم؛ آثار بزرگى و عزّت و جلالت از سیماى او پیدا بود. پدرم، مَقدم او را گرامى داشت و او را بسیار تکریم کرد. من از این روش پدرم، ناراحت و عصبانى شدم، از او سبب این بزرگداشت را پرسیدم، و خواستم که آن شخصیّت را به من معرّفى کند، پدرم گفت:
«او پیشواى شیعیان و بزرگ خاندان بنى هاشم است. او کسى است که شایستگى پیشوایى امّت را دارد، چون خصلتهاى برجسته اى دارد؛ همچون: فضیلت، پاکى، وقار و متانت، صیانت نفس، زهد و بى رغبتى به دنیا، عبادت، اخلاق نیکو، صلاح و تقوا.»
آنگاه احمد بن عبیداللّه مى افزاید:
ابومحمّد ابن الرّضا، در نهایت بزرگى و والائى بود.»
📚اصول کافى،ج1، ص 503؛
مناقب آل ابىطالب(ع)، ج 4، ص 423؛
سیرةالائمه، ج 2، ص 502
@tablighbayanzarand
🔸وفات حضرت فاطمه معصومه(س) را تسلیت عرض می نماییم.
مقام معظم رهبری: این بانوی بزرگوار، این دختر جوانِ تربیتشدهی دامان اهلبیت پیغمبر، با حرکت خود در جمع یاران و اصحاب و دوستان ائمه (علیهمالسّلام) و عبور از شهرهای مختلف و پاشیدن بذر معرفت و ولایت در طول مسیر در میان مردم و بعد رسیدن به این منطقه و فرود آمدن در قم، موجب شده است که این شهر به عنوان پایگاه اصلی معارف اهلبیت (علیهمالسّلام) در آن دورهی ظلمانی و تاریکِ حکومت جباران بدرخشد و پایگاهی بشود که انوار علم و انوار معارف اهلبیت را به سراسر دنیای اسلام از شرق و غرب منتقل کند. ۱۳۸۹/۷/۲۹
@tablighbayanzarand