💠 حدیث روز | 99/1/23
🔶امام صادق(ع): انَّ اَعْلَمَ الناسُ بِاللهِ، اَرضْاهُم بِقَضاءِ الله عزّوجلّ
عالم ترين مردم كسی است كه راضی به قضای الهي باشد.
📚 وسائل الشيعه، ج۲، ص۸۸۹
⭕️ تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
⚡️ مبارزه خستگیناپذیر کادر درمان
«ما خیلی خیلی مدیون این آدمهای نازنین و خستگیناپذیر هستیم». در این روزهای سخت کرونایی که اخبار بدی از همه جای جهان میرسد، کادر پزشکی کشورها افرادی هستند که بیشترین زحمت را در عرصه مقابله با ویروس میکشند. ویدئویی از یک روستای صعبالعبور در لرستان منتشر شده که یک پزشک و بهورز برای حضور در یک روستا و ویزیت بیماران، دشواریهای زیادی را به جان میخرند. این پزشک و پرستار برای رسیدن به روستا مجبور هستند از مسیر صعبالعبور رودخانه با سختی بگذرند تا بتوانند مردم این روستا را درمان کنند یا آموزش بدهند. کاربری نوشت: «با هیچ زبونی این مهربونی و وظیفهشناسی رو نمیشه توصیف کرد». کاربر دیگری هم نوشت: «این ویروس باعث شد بیشتر به داشتن چنین آدمهایی که گاهی فراموششون میکنیم، افتخار کنیم».
📡کانال ستاد اطلاع رسانی مقابله فرهنگی با کرونا
https://eitaa.com/coronafarhang
💠 حدیث روز | 99/1/24
🔶 پیامبر اکرم(ص): « و الّذي بَعَثَني بالحَقِّ نَبِيّا، لو أنّ رَجُلاً لَقِيَ اللّهَ بِعَمَلِ سَبْعينَ نبيّا ثُمَّ لَم يَلْقَهُ بِوَلايةِ اُولي الأمْرِ منّا أهلَ البيتِ ما قَبِلَ اللّهُ مِنْهُ صَرْفا و لا عَدْلاً .»
«سوگند به آن كه مرا به حق به پيامبرى برانگيخت، اگر كسى با اعمال هفتاد پيامبر، خدا را ديدار كند، اما ولايت اولو الامرِ ما خاندان را به همراه نداشته باشد، خداوند از او نه توبه و بازگشتى مىپذيرد و نه فديهاى.»
📚 بحار الأنوار ج ٢٧ ص ١٩٢ ح ٤٩
⭕️ تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
⚡️ فاصله گذاری میلی متری هوشمند!
طی روزهای گذشته و با به پایان رسیدن تعطیلات نوروزی تصاویری از وسایل حملونقل عمومی از جمله اتوبوسهای بیآرتی و واگنهای مترو در فضای مجازی منتشر شده است که نشان میدهد تراکم جمعیت در وسایل حملونقل عمومی به هیچ عنوان با توصیههای ستاد ملی کرونا مبنی بر فاصلهگذاری اجتماعی مطابقت ندارد. چند روز پیش BRT تجریش – راه آهن و حالا این تصویر که بازتاب زیادی در شبکه های اجتماعی داشت. کاربری نوشت: «قطعا چند عکس نمیتونه واقعیت کلی وضعیت اتوبوسهای پایتخت رو نشون بده ولی وجود همین یک نمونه هم توی این وضعیت خطرناکه». کاربر دیگری نوشت: «یکی باید از مسئولان شهرداری بپرسه چرا به جای این که ناوگان حمل و نقل شهری رو برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی زیاد کنه به بهانه کرونا تعداد اتوبوس ها و واگن های مترو رو کم کرده؟!»
📡کانال ستاد اطلاع رسانی مقابله فرهنگی با کرونا
https://eitaa.com/coronafarhang
🔶تعطیلی اعزام مبلغان دینی ماه رمضان و اجرای طرح های جایگزین/ گسترش تبلیغ دین در فضای مجازی و حضور نخبگان تبلیغ در رسانه ملی
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از تعطیلی اعزام مبلغان در ماه مبارک رمضان ۹۹ به دلیل پیشگیری از شیوع کرونا و اجرای طرح های جایگزین این دفتر در ماه میهمانی خدا خبر داد.
👈 مشروح خبر در:
dte.bz/nrhVd
⭕️ تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
26.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 انعکاس خبر "تعطیلی اعزام ماه مبارک رمضان و اجرای طرح های جایگزین" در رسانه ملی
⭕️ تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
💠 حدیث روز | 99/1/25
🔶 امام علی(ع): صَومُ شَعبانَ یَذهَبُ بِوَسواسِ الصَّدرِ وَ بَلابِلِ القَلبِ.
روزه ماه شعبان، وسواس دل و پریشانیهای جان را از بین میبرد.
📚 الخصال، ص ۶۱۲
⭕️ تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
🧠 چارهاندیشی علوم انسانی برای جهان پساکرونا
یک عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی نوشت: وقتی جهان بیمار در حال پوستاندازی است، مغز متفکر آن نمیتواند بیاعتنا بماند. محققان علوم انسانی و علوم اجتماعی در سراسر دنیا بسیج شدهاند که جهان پساکرونایی را آنگونه که فکر میکنند بهترین است، بسازند.
به گزارش شبستان، محسن ردادی در نوشتار خود تصریح کردهاست: اگر در رسانههای علمی دنیا جستوجو کنید، متوجه میشوید که پژوهشگران دنیا به شدت مشغول فعالیت و تولید محتوای علمی در این زمینه هستند. در روزهای کرونایی، پژوهشگران کار را تعطیل نکردهاند و به خصوص در شرایط قرنطینه به پژوهش و تحقیق مشغول هستند. کرونا به اندازه کافی مشکل برای جامعه به وجود آورده است که دانشمندان و پژوهشگران را تا سالهای سال به خود مشغول کند. در همین مدت کوتاه، واژههایی هم ساخته شد؛ مانند Covidiot که پدیدهای جدید و قابل مطالعه از نظر انسانشناسی و جامعهشناسی است. این یک انحراف اجتماعی است و به افرادی اطلاق میشود که آگاهانه و عامدانه هشدارهای بهداشتی را نادیده میگیرند و تلاش میکنند درست بر خلاف سایر مردم مسافرت بروند، دست بدهند، دید و بازدید بروند، بدون ماسک و دستکش در جامعه ظاهر شوند. فلسفه و الهیات هم تکانههای شدیدی را تجربه کردهاست. وقتی جهان بیمار در حال پوستاندازی است، مغز متفکر آن نمیتواند بیاعتنا بماند. محققان علوم انسانی و علوم اجتماعی در سراسر دنیا بسیج شدهاند که جهان پساکرونایی را آنگونه که فکر میکنند بهترین است، بسازند. بدا به حال کشور و مردمی که از این «وقته» خاص غافل باشند و هستیشناسان، معرفتشناسان و انسانشناسانش در معماری جامعه و جهان پساکرونایی غایب باشند. اینک، زمانی است که باید مراکز پژوهشی علوم انسانی و پژوهشگاهها برای مواجه شدن با دنیای ویران شده از کرونا آماده شوند و الا فردا دیر است. جهان، متفکران علوم انسانی را برای زمانی که پزشکان و پرستاران از جنگ با کرونا بازگشتهاند، آماده کرده است تا جامعه را با کمترین زیان و آسیب از این مرحله بگذرانند. آیا اندیشوران علوم انسانی ایران به همین اندازه احساس مسئولیت میکنند؟ آیا برای شناخت جامعه پساکرونایی تولیدات پژوهشی خود را جهت و سرعت بخشیدهاند؟ آیا دولت اهمیت و ضرورت نهادهای پژوهشی علوم انسانی در این شرایط را درک کرده است؟ امیدواریم چنین باشد.
📡کانال ستاد اطلاع رسانی مقابله فرهنگی با کرونا
https://eitaa.com/coronafarhang
🔶 شب شعر مجازی «مشارق» با شعرخوانی شاعران حوزوی برگزار می شود
رئیس اداره هنرهای ادبی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری شب شعر مجازی «مشارق» با شعرخوانی شاعران حوزوی از سوی این دفتر خبر داد.
👈 مشروح خبر در:
dte.bz/fs2lU
⭕️ تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
💠 حدیث روز | 99/1/26
🔶 امام صادق(ع): یَا عَبدَ اللهِ لَو یَعلَمُ المُومِنُ مَا لَهُ مِنَ الاَجرِ فِی المَصَائِبِ لَتَمَنَی اَنَهُ قُرَضَ بِالمَقَارِیضُ.
ای عبد الله، اگر مومن می دانست که پاداش مصائب و گرفتاری هایش چه اندازه است، آرزو میکرد با قیچی تکه تکه شود.
📚 اصول کافی(ط-الاسلامیه)، ج2، ص255
⭕️ تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
📚 کرونا و ضربهپذیری توزیع سنتی کتاب در ایران
یک ناشر معتقد است؛ درحالیکه روند تولید کتاب کاغذی در ایران دیجیتالی شده است همچنان مقاومتها برای دیجیتالی شدن روند توزیع وجود دارد و شیوع ویروس کرونا نشان داد که این روند، در بحرانها ضربهپذیر است. به گزارش ایبنا، سالهاست که شرایط چرخه نشر، بحرانی اعلام میشود و این بار کرونا، به تن نحیف این صنعت افتاده و فعالان این حوزه را بهشدت غافلگیر کردهاست. تعطیلی کتابفروشیها، یکی از بارزترین نتایج بحران کرونا محسوب میشود. البته پایین آمدن کرکره کتابفروشیها برای بسیاری از فعالان عرصه نشر به معنای توقف صددرصدی نبود؛ برخی تلاش کردند از بحران، فرصت بسازند، بازار را حفظ کنند و ادامه دهند. عادل طالبی که افزون بر حضور در عرصه نشر، مدرس دانشگاه نیز است، افزود: آمارها نشان میدهد با توقف فعالیت کتابفروشیها در دوران قرنطینه، جریان فروش اینترنتی کتاب حتی با حداقل نیروی انسانی، رشد قابلتوجهی داشته است. علاوه براین، اگر به مقوله سفارش آنلاین و ارسال پستی کتاب، بیش از گذشته توجه شود، میتوان انتظار داشت، توزیع دیجیتالی کتاب جایگزین روشهای سنتی شود. نتیجه این رویکرد، حذف تدریجی مراکز پخش، انبارها و کتابفروشیهای سنتی است، همانطور که در دنیا این اتفاق افتاده است. خدمات سایت آمازون، از بارزترین نمونههای توزیع و عرضه دیجیتال کتاب است. سالهاست که این پایگاه و پایگاههای مشابه در دنیا فعالیت میکنند. سفارش مشتری آنلاین ثبت میشود و جریان چاپ مدرن بهوسیله نزدیکترین دستگاه pod محل سفارش مشتری، انجام و ارسال میشود؛ بهعبارت دیگر، زمانی کتاب چاپ میشود که فروش انجام شده باشد؛ هرچند چاپ دیجیتال از افست گرانتر است، اما با توجه به اینکه تولید براساس سفارش است، از خواب و هدررفت سرمایه پیشگیری خواهد شد که به نفع تولیدکننده و مصرفکننده خواهد بود. صنعت نشر ایران با این جریان، فاصله قابلتوجهی دارد.
📡کانال ستاد اطلاع رسانی مقابله فرهنگی با کرونا
https://eitaa.com/coronafarhang