🔰مسابقه پیامکی بهار دل ها
🔸مسابقه پیامکی «بهار دل ها» به همت معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی و کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد اربعین به مناسبت نیمه شعبان برگزار خواهد شد.
منابع و سئوالات مسابقه بزودی در پایگاه اطلاع رسانی بلاغ و سایت ستاد مرکزی اربعین درج خواهد شد.
🎁جوایز مسابقه:ده ها هدیه متبرک حرم سید الشهدا(ع) و 30 کارت هدیه یک میلیون ریالی است.
🖋 لازم به ذکر است پاسخ ها باید به سامانه پیامکی 3000828881 ارسال شود.
⭕️ تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
⚠️ فراخوان پویش نذر هنری «ایوان آینه» منتشر شد/ فرصت هنرمندان برای تبدیل قم هراسی کرونایی به قم شناسی
👈 رییس انجمن هنرهای تجسمی طلاب دفتر تبلیغات اسلامی از انتشار فراخوان پویش نذر هنری هنرمندان در معرفی ارزش ها و زیبایی های شهر مقدس قم با عنوان «ایوان آینه» خبر داد.
❌ حجت الاسلام سید محسن آزادی رییس انجمن هنرهای تجسمی طلاب معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به پویش نذر هنری «ایوان آینه» اظهار داشت: با توجه به ورود بیماری کرونا به کشور و کشف بیماری در قم، در رسانه های معاند با توجه به کینه هایی که نسبت به قم وجود داشت، به قم هراسی پرداخته شد.
وی ویروس فرهنگی کرونا را خطرناک تر از ویروس کرونا دانست و گفت: در این راستا، عده ای آن قدسیتی که نسبت به قم و مراکز مذهبی وجود داشت را مورد هجمه قرار دادند که این ویروس فرهنگی خطرناک تر از ویروس کرونا است.
رییس انجمن هنرهای تجسمی طلاب تصریح کرد: برهمین اساس انجمن هنری طلاب و انجمن خوشنویسان طلاب دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در راه اندازی این پویش قدم پیش گذاشتند و فراخوانی از سوی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه این دفتر مطرح شد.
حجت الاسلام آزادی با اشاره به حضور طلاب جهادی در خط مقدم مقابله با کرونا و خدمت به بیماران اظهار داشت: پویش «ایوان آینه» فرصتی برای تبدیل قم هراسی به قم شناسی است و جامعه هنری طلاب و حتی غیر طلاب در این دوران که ناخواسته قرنطینه شده، می توانند سهم خود را در این ماجرا به خوبی ایفا کرده و این قم هراسی را به قم شناسی تبدیل کنند و این از عهده هنر بر می آید که آثاری را در این عرصه تولید کنند.
وی تصریح کرد: هنرمندان در هر کدام از رشته های هنری می توانند ارزش های معنوی، علمی و فرهنگی و زیبایی های قم را به تصویر بکشند و موضوعاتی برای خلق اثر از سوی هنرمندان پیشنهاد شده است که هنرمندان طلبه و غیرطلبه می توانند با مراجعه به پویش «ایوان آینه» در ایتا، واتساپ و اینستاگرام در این پویش شرکت کنند.
رییس انجمن هنرهای تجسمی طلاب اظهار داشت: پس از دریافت آثار ارسالی، همزمان این آثار را در فضای مجازی منتشر خواهیم کرد و پس از رفع این بیماری، در قم و دیگر شهرها نتیجه این فراخوان را به نمایش خواهیم گذاشت و در کنار نمایشگاه ها، مراسمی برگزار می شود تا از حیثیت قم دفاع گردد و البته پس از پایان نمایشگاه، اثر ارسالی مرجوع خواهد شد.
وی با بیان این که این پویش در سطح ملی دیده شده است، گفت: تاکنون استقبال خوبی صورت گرفته است و هنرمندان غیرقمی که دغدغه فرهنگی دارند نیز می توانند آثار هنر خود را تا پایان فروردین ارسال کنند.
حجت الاسلام آزادی با بیان این که رشته های هنری این فراخوان آزاد است، افزود: حتی اگر شاعری در این زمینه شعری بسراید، دبیرخانه این پویش و فراخوان، اشعار ارسالی را به تابلونوشته هایی تبدیل خواهد کرد و در فضای مجازی و سپس در قالب نمایشگاه هایی به نمایش خواهد گذاشت.
وی خاطرنشان کرد: تا کنون رشته خوشنویسی، جزو اولین رشته ها از نظر تعداد آثار ارسالی است و در زمینه تصویر سازی، کاریکاتور و نقاشی آثاری دریافت شده است.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این فراخوان می توانند به پایگاه اطلاع رسانی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی به نشانی http://eshragh.ir/ مراجعه کنند.
💡 تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
💠 حدیث روز | 99/1/21
🔸رسول اكرم(ص): مهْدىُّ اُمَّتِى الَّذى يَمْلاُ الاَرْضَ قِسْطا وَ عَدْلاً كَما مُلِئَتْ جَوْرا وَ ظُلْما؛
مهدى امت من كسى است كه هنگام پر شدن زمين از بيداد و ظلم، آن را پر از قسط و عدل خواهد كرد.
📚 كتاب سليم بن قيس هلالی، ج۲، ص۹۱۰
⭕️ تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
🔸ولادت حضرت مهدی(عج) مبارک
⭕️ تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
💡 بانوان طلبه ای که به دل خطر رفته اند
تعدادی از بانوان طلبه شهرستان رباط کریم با حضور در بیمارستان فاطمه الزهرا(س) به کمک بیماران کرونایی رفته اند و اموری مانند تغذیه بیماران کرونایی، نظافت بخش ها، جابجایی و سایر کارهای شخصی بیماران را بر عهده گرفته اند.
📡کانال ستاد اطلاع رسانی مقابله فرهنگی با کرونا
https://eitaa.com/coronafarhang
💠 حدیث روز | 99/1/22
🔶 پیامبر گرامی اسلام (ص): مَن لَم یَشكُرِ القَلیلََ لَم یَشكُرِ الكَثیرَ
كسی كه نعمتهای خُرد و كوچک را #شكرگزار نباشد، نعمتهای كلان و بزرگ را نیز شكرگزار نخواهد بود!
📚 شهابالاخبار، ص۱۵۲
⭕️ تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
⚡️ تهیه سوپ و آبمیوه در مسجد جامع لویزان برای کروناییها و کادر درمان
قاسم کسائی عضو هیأت امنا مسجد جامع لویزان گفت: خواهران و برادران بسیجی و نمازگزار این مسجد روزانه ۲۵۰۰ پرس سوپ جو طبخ و نیز ۷۰۰ بطری آب پرتقال برای بیماران کرونایی و کادر پزشکی بیمارستانهای تهران تولید میکنند.
📡کانال ستاد اطلاع رسانی مقابله فرهنگی با کرونا
https://eitaa.com/coronafarhang
💠 حدیث روز | 99/1/23
🔶امام صادق(ع): انَّ اَعْلَمَ الناسُ بِاللهِ، اَرضْاهُم بِقَضاءِ الله عزّوجلّ
عالم ترين مردم كسی است كه راضی به قضای الهي باشد.
📚 وسائل الشيعه، ج۲، ص۸۸۹
⭕️ تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
⚡️ مبارزه خستگیناپذیر کادر درمان
«ما خیلی خیلی مدیون این آدمهای نازنین و خستگیناپذیر هستیم». در این روزهای سخت کرونایی که اخبار بدی از همه جای جهان میرسد، کادر پزشکی کشورها افرادی هستند که بیشترین زحمت را در عرصه مقابله با ویروس میکشند. ویدئویی از یک روستای صعبالعبور در لرستان منتشر شده که یک پزشک و بهورز برای حضور در یک روستا و ویزیت بیماران، دشواریهای زیادی را به جان میخرند. این پزشک و پرستار برای رسیدن به روستا مجبور هستند از مسیر صعبالعبور رودخانه با سختی بگذرند تا بتوانند مردم این روستا را درمان کنند یا آموزش بدهند. کاربری نوشت: «با هیچ زبونی این مهربونی و وظیفهشناسی رو نمیشه توصیف کرد». کاربر دیگری هم نوشت: «این ویروس باعث شد بیشتر به داشتن چنین آدمهایی که گاهی فراموششون میکنیم، افتخار کنیم».
📡کانال ستاد اطلاع رسانی مقابله فرهنگی با کرونا
https://eitaa.com/coronafarhang
💠 حدیث روز | 99/1/24
🔶 پیامبر اکرم(ص): « و الّذي بَعَثَني بالحَقِّ نَبِيّا، لو أنّ رَجُلاً لَقِيَ اللّهَ بِعَمَلِ سَبْعينَ نبيّا ثُمَّ لَم يَلْقَهُ بِوَلايةِ اُولي الأمْرِ منّا أهلَ البيتِ ما قَبِلَ اللّهُ مِنْهُ صَرْفا و لا عَدْلاً .»
«سوگند به آن كه مرا به حق به پيامبرى برانگيخت، اگر كسى با اعمال هفتاد پيامبر، خدا را ديدار كند، اما ولايت اولو الامرِ ما خاندان را به همراه نداشته باشد، خداوند از او نه توبه و بازگشتى مىپذيرد و نه فديهاى.»
📚 بحار الأنوار ج ٢٧ ص ١٩٢ ح ٤٩
⭕️ تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
⚡️ فاصله گذاری میلی متری هوشمند!
طی روزهای گذشته و با به پایان رسیدن تعطیلات نوروزی تصاویری از وسایل حملونقل عمومی از جمله اتوبوسهای بیآرتی و واگنهای مترو در فضای مجازی منتشر شده است که نشان میدهد تراکم جمعیت در وسایل حملونقل عمومی به هیچ عنوان با توصیههای ستاد ملی کرونا مبنی بر فاصلهگذاری اجتماعی مطابقت ندارد. چند روز پیش BRT تجریش – راه آهن و حالا این تصویر که بازتاب زیادی در شبکه های اجتماعی داشت. کاربری نوشت: «قطعا چند عکس نمیتونه واقعیت کلی وضعیت اتوبوسهای پایتخت رو نشون بده ولی وجود همین یک نمونه هم توی این وضعیت خطرناکه». کاربر دیگری نوشت: «یکی باید از مسئولان شهرداری بپرسه چرا به جای این که ناوگان حمل و نقل شهری رو برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی زیاد کنه به بهانه کرونا تعداد اتوبوس ها و واگن های مترو رو کم کرده؟!»
📡کانال ستاد اطلاع رسانی مقابله فرهنگی با کرونا
https://eitaa.com/coronafarhang
🔶تعطیلی اعزام مبلغان دینی ماه رمضان و اجرای طرح های جایگزین/ گسترش تبلیغ دین در فضای مجازی و حضور نخبگان تبلیغ در رسانه ملی
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از تعطیلی اعزام مبلغان در ماه مبارک رمضان ۹۹ به دلیل پیشگیری از شیوع کرونا و اجرای طرح های جایگزین این دفتر در ماه میهمانی خدا خبر داد.
👈 مشروح خبر در:
dte.bz/nrhVd
⭕️ تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
26.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 انعکاس خبر "تعطیلی اعزام ماه مبارک رمضان و اجرای طرح های جایگزین" در رسانه ملی
⭕️ تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
💠 حدیث روز | 99/1/25
🔶 امام علی(ع): صَومُ شَعبانَ یَذهَبُ بِوَسواسِ الصَّدرِ وَ بَلابِلِ القَلبِ.
روزه ماه شعبان، وسواس دل و پریشانیهای جان را از بین میبرد.
📚 الخصال، ص ۶۱۲
⭕️ تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
🧠 چارهاندیشی علوم انسانی برای جهان پساکرونا
یک عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی نوشت: وقتی جهان بیمار در حال پوستاندازی است، مغز متفکر آن نمیتواند بیاعتنا بماند. محققان علوم انسانی و علوم اجتماعی در سراسر دنیا بسیج شدهاند که جهان پساکرونایی را آنگونه که فکر میکنند بهترین است، بسازند.
به گزارش شبستان، محسن ردادی در نوشتار خود تصریح کردهاست: اگر در رسانههای علمی دنیا جستوجو کنید، متوجه میشوید که پژوهشگران دنیا به شدت مشغول فعالیت و تولید محتوای علمی در این زمینه هستند. در روزهای کرونایی، پژوهشگران کار را تعطیل نکردهاند و به خصوص در شرایط قرنطینه به پژوهش و تحقیق مشغول هستند. کرونا به اندازه کافی مشکل برای جامعه به وجود آورده است که دانشمندان و پژوهشگران را تا سالهای سال به خود مشغول کند. در همین مدت کوتاه، واژههایی هم ساخته شد؛ مانند Covidiot که پدیدهای جدید و قابل مطالعه از نظر انسانشناسی و جامعهشناسی است. این یک انحراف اجتماعی است و به افرادی اطلاق میشود که آگاهانه و عامدانه هشدارهای بهداشتی را نادیده میگیرند و تلاش میکنند درست بر خلاف سایر مردم مسافرت بروند، دست بدهند، دید و بازدید بروند، بدون ماسک و دستکش در جامعه ظاهر شوند. فلسفه و الهیات هم تکانههای شدیدی را تجربه کردهاست. وقتی جهان بیمار در حال پوستاندازی است، مغز متفکر آن نمیتواند بیاعتنا بماند. محققان علوم انسانی و علوم اجتماعی در سراسر دنیا بسیج شدهاند که جهان پساکرونایی را آنگونه که فکر میکنند بهترین است، بسازند. بدا به حال کشور و مردمی که از این «وقته» خاص غافل باشند و هستیشناسان، معرفتشناسان و انسانشناسانش در معماری جامعه و جهان پساکرونایی غایب باشند. اینک، زمانی است که باید مراکز پژوهشی علوم انسانی و پژوهشگاهها برای مواجه شدن با دنیای ویران شده از کرونا آماده شوند و الا فردا دیر است. جهان، متفکران علوم انسانی را برای زمانی که پزشکان و پرستاران از جنگ با کرونا بازگشتهاند، آماده کرده است تا جامعه را با کمترین زیان و آسیب از این مرحله بگذرانند. آیا اندیشوران علوم انسانی ایران به همین اندازه احساس مسئولیت میکنند؟ آیا برای شناخت جامعه پساکرونایی تولیدات پژوهشی خود را جهت و سرعت بخشیدهاند؟ آیا دولت اهمیت و ضرورت نهادهای پژوهشی علوم انسانی در این شرایط را درک کرده است؟ امیدواریم چنین باشد.
📡کانال ستاد اطلاع رسانی مقابله فرهنگی با کرونا
https://eitaa.com/coronafarhang
🔶 شب شعر مجازی «مشارق» با شعرخوانی شاعران حوزوی برگزار می شود
رئیس اداره هنرهای ادبی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری شب شعر مجازی «مشارق» با شعرخوانی شاعران حوزوی از سوی این دفتر خبر داد.
👈 مشروح خبر در:
dte.bz/fs2lU
⭕️ تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
💠 حدیث روز | 99/1/26
🔶 امام صادق(ع): یَا عَبدَ اللهِ لَو یَعلَمُ المُومِنُ مَا لَهُ مِنَ الاَجرِ فِی المَصَائِبِ لَتَمَنَی اَنَهُ قُرَضَ بِالمَقَارِیضُ.
ای عبد الله، اگر مومن می دانست که پاداش مصائب و گرفتاری هایش چه اندازه است، آرزو میکرد با قیچی تکه تکه شود.
📚 اصول کافی(ط-الاسلامیه)، ج2، ص255
⭕️ تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
📚 کرونا و ضربهپذیری توزیع سنتی کتاب در ایران
یک ناشر معتقد است؛ درحالیکه روند تولید کتاب کاغذی در ایران دیجیتالی شده است همچنان مقاومتها برای دیجیتالی شدن روند توزیع وجود دارد و شیوع ویروس کرونا نشان داد که این روند، در بحرانها ضربهپذیر است. به گزارش ایبنا، سالهاست که شرایط چرخه نشر، بحرانی اعلام میشود و این بار کرونا، به تن نحیف این صنعت افتاده و فعالان این حوزه را بهشدت غافلگیر کردهاست. تعطیلی کتابفروشیها، یکی از بارزترین نتایج بحران کرونا محسوب میشود. البته پایین آمدن کرکره کتابفروشیها برای بسیاری از فعالان عرصه نشر به معنای توقف صددرصدی نبود؛ برخی تلاش کردند از بحران، فرصت بسازند، بازار را حفظ کنند و ادامه دهند. عادل طالبی که افزون بر حضور در عرصه نشر، مدرس دانشگاه نیز است، افزود: آمارها نشان میدهد با توقف فعالیت کتابفروشیها در دوران قرنطینه، جریان فروش اینترنتی کتاب حتی با حداقل نیروی انسانی، رشد قابلتوجهی داشته است. علاوه براین، اگر به مقوله سفارش آنلاین و ارسال پستی کتاب، بیش از گذشته توجه شود، میتوان انتظار داشت، توزیع دیجیتالی کتاب جایگزین روشهای سنتی شود. نتیجه این رویکرد، حذف تدریجی مراکز پخش، انبارها و کتابفروشیهای سنتی است، همانطور که در دنیا این اتفاق افتاده است. خدمات سایت آمازون، از بارزترین نمونههای توزیع و عرضه دیجیتال کتاب است. سالهاست که این پایگاه و پایگاههای مشابه در دنیا فعالیت میکنند. سفارش مشتری آنلاین ثبت میشود و جریان چاپ مدرن بهوسیله نزدیکترین دستگاه pod محل سفارش مشتری، انجام و ارسال میشود؛ بهعبارت دیگر، زمانی کتاب چاپ میشود که فروش انجام شده باشد؛ هرچند چاپ دیجیتال از افست گرانتر است، اما با توجه به اینکه تولید براساس سفارش است، از خواب و هدررفت سرمایه پیشگیری خواهد شد که به نفع تولیدکننده و مصرفکننده خواهد بود. صنعت نشر ایران با این جریان، فاصله قابلتوجهی دارد.
📡کانال ستاد اطلاع رسانی مقابله فرهنگی با کرونا
https://eitaa.com/coronafarhang
🔷 #خاطرات_تبلیغی
🔴دختری که با شهدا قهر کرد
✍️ من هیچ وقت در زندگی با کسی قهر نمی کنم حتی از دست کسی که ناراحت شوم. واین اولین باری بود که قهر کردم و در روز هرکاری میکردم در دلم میگفتم شهدا نگاه کنید این کار را به نیت شما انجام میدهم ولی شما برای من دعا نکردید یادتان باشد ...
ادامه ی خاطره 👇
https://www.balagh.ir/content/12979
💡 تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
جمهوری اسلامی و جنبش های اسلامی.Mp3
1.64M
❌ صوت| پاسخ به پرسش های سیاسی در موضوع انقلاب اسلامی توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر لک زایی
⚡️ جمهوری اسلامی و جنبش های اسلامی
🔷 آیا جمهوری اسلامی در حمایت از جنبش های اسلامی تبعیض قائل نمی شود؟ مثلا چرا در برابر ظلم هایی که به مسلمانان اویغور چین می شود ساکت است؟ ولی درباره ملت فلسطین اعتراض می کند؟
💡 تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
💠 تازه های نشر| ارتباط با خدا (گزیده کلیات مفاتیح الجنان)
🔶 نام پدیدآور: شیخ عباس قمی- ترجمه:سیداحمد طیبی شبستری
🔶نقش پدیدآور: مولف
🔶قطع: رقعی
🔶نوبت چاپ: اول
🔶زبان: فارسی - عربی
🔶سال انتشار: 1398
🔶اولین سال انتشار: 1398
🔶نوع مخاطب: عمومی
🔶ناشر: موسسه بوستان کتاب دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
📚 خرید اینترنتی کتاب:
🌐 http://www.bustaneketab.com/
💡 تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
💠 تازه های نشر| پله های منبر(یافته هایی از سال ها وعظ و خطابه)
🔶نام پدیدآور: معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی
🔶نوع مخاطب: تخصصی
🔶قطع: رقعی
🔶نوبت چاپ: اول
🔶زبان: فارسی
🔶سال انتشار: 1398
🔶اولین سال انتشار: 1398
🔶نقش پدیدآور: تهیه
🔶ناشر: موسسه بوستان کتاب دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
📚 خرید اینترنتی کتاب:
http://www.bustaneketab.com/
💡 تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
💠 حدیث روز | 99/1/27
🔶 پیامبر اکرم(ص): «مَن صَلّى عَلَيَّ مَرَّةً فَتَحَ اللّهُ عَلَيهِ بابا مِنَ العافِيَةِ»
«هر كس يك بار بر من صلوات فرستد، خداوند درى از عافيت به رويش بگشايد.»
📚 جامع الأخبار ص ١٥٣ ح ٣٤٤
⭕️ تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
🦠 ما ، کرونا و این رفتارهای جدید
روزهایی بود که ساده و بیخیال در خیابانها قدم میزدیم. از کنار ساختمانهای قدیمی رد میشدیم و بیتوجه به زیباییهایشان به مقصد میرسیدیم. روزگاری که دور هم نبود، سواربر ماشین راه میافتادیم در جادههایی پر از چالهچوله، بیتوجه به کوهها و دشتها، در حالی که تنها فکرمان، به مقصد رسیدن بود. شاید تا همین ماه قبل، خانه برایمان فقط خوابگاه بود و به محض رسیدن، بعد از شستن دست و صورت بیتوجه به در و دیوار، به رختخواب میرفتیم تا صبح و شروعی دیگر. روزگاری که هدف فقط مقصد بود، بیآن که زندگی کنیم.
اما کرونا آمد و خانهنشین مان کرد. آرام آرام مجبور شدیم بیشتر به خانه هایمان توجه کنیم. ایده هایی برای بهتر شدن خانه به سراغ مان آمد که قبلا بی توجه بودیم. شاید واقعیت آن بود که کمکم مجبور شدیم زندگی را زندگی کنیم.مثل برادرم که سراغ اتوی جهیزیه مادر رفت تا آخرین تلاشها را برای حفظ حیاتش کرده باشد و خواهرم که دست به آرد و نانپز خانواده شد.شاید امروز وقت آن شده که از جایمان برخیزیم ، صندلی همیشگی خودمان را تغییر دهیم و از زاویهای دیگر به خانه و زندگیمان بنگریم؛ قرنطینه وقت کشف تواناییها و کارهای جدید و زمان خلق است. نترسیم از این که خطا کنیم، بسازیم و در بستهترین مکان و زمان ممکن به کشف و شهود جدید دست یابیم.چه خوب است که این خاطرات کرونا را بنویسیم تا برای آینده باقی بماند از خلق یک شیرینی و طعمی تازه در زندگی. از ورقزدن آلبوم عکسهای عروسی بزرگترهای خانواده تا حالوهوای امروز گلدانهایی که این روزها مونس های خوبی هستند.چه خوب است که ازعکاسی با تلفن همراه هم غافل نباشیم و از تک تک کشفیات و لحظات خاص عکس بگیریم و در کنار نوشتهها آلبوم خاطرات بسازیم برای تورق آینده.طرح “فاصله گذاری” هم آرام آرام از ما آدم دیگری می سازد. این که رعایت فاصله ها رعایت حال خود و دیگران است ، روز به روز بیشتر معنا می یابد. در حال دانستن این واقعیت هستیم که فاصله هایی که تا همین چهل روزقبل به آن ملزم نبودیم حالا حریم ما و دیگران است ، چه خوب که پس از کابوس کرونا این آموزه های تازه برای مراعات یکدیگر در رفتارمان باقی بماند. یادگاردورانی که برای سلامت جامعه فاصله گذاری شد. فاصله هایی که برای ضمانت پیوستگی پایدار جامعه و صحت تک تک افراد آن به اجرا درآمد.
نویسنده : محمد اکبری
📡کانال ستاد اطلاع رسانی مقابله فرهنگی با کرونا
https://eitaa.com/coronafarhang
🔶 تعطیلی اعزام مبلغان دینی ماه رمضان و اجرای طرح های جایگزین
⭕️ تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
📖 #یادداشت_تبلیغی
📖 #خاطرات_تبلیغی
🔴از پای درس تا میدان کار
✍️تا همین چند هفته پیش همه حواس طلبههای جهادی گروه تبلیغی رشد پی درس خارج فقه شان بود. بیشترشان دروس سنگین سطح سه حوزه را میگذرانند اما الآن سراغ از خانههای محرومانی میگیرند که بیماری کرونا بیش از دیگران آن ها را به ناامیدی نزدیک کرده است.
ادامه ی یادداشت تبلیغی👇
https://www.balagh.ir/content/12989
⭕️ تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
💠 حدیث روز | 99/1/28
🔶 امام على(ع): أبلَغُ ماتَستَدِرُّ بِهِ الرَّحمَةَ أَن تُضمِرَ لِجَميعِ النّاسِ الرَّحمَةَ
مؤثّرترين وسيله جلب رحمت خدا اين است كه خيرخواه همه مردم باشى.
📚 التوحيد، ص۱۲۷
⭕️ تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
🔶 عدالت خدا و بیمار شدن کودکان بی گناه
💠 اگر بیماری کرونا برای عذاب یا امتحان ما است، کودکان چه تقصیری دارند؟ آیا این عادلانه است؟ آیا خداوند واقعاً عدالت را رعایت کرده است؟
پاسخ این شبهه در:
dte.bz/BFdvC
⭕️ تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
⚡️نظر تخصصی کارشناسان پزشکی و دینی درباره روزه داری در شرایط کرونا
🌙 بررسی های پزشکی نشان می دهد افراد سالم نه تنها در شرایط کرونا مشکلی برای روزه داری ندارند بلکه روزه، عامل تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر این ویروس است.
🔸مشاهده این گزارش در:
🔊 rasanews.ir/002ie4
📡کانال ستاد اطلاع رسانی مقابله فرهنگی با کرونا
https://eitaa.com/coronafarhang