فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج حسین یکتا:
زمان جنگ بچه یتیمها دنبال سربند یا فاطمه زهرا (س) بودند 😭
@Bisimchimedia
💠 #حديث_روز چهارشنبه 9 بهمن 1398
🔺 کلام حضرت فاطمه (س)
🔅#حضرت_فاطمه_سلام_الله_علیها :
🔸 «فَرَضَ اللّهُ الإيمانَ تَطهيراً مِنَ الشِّركِ... وَالطّاعَةَ نِظاماً لِلمِلَّةِ، وَالإِمامَةَ لَمّاً مِنَ الفُرقَةِ.َ»
🔹«خداوند ايمان را براى پاك كردن از [آلودگى] شرك، واجب فرمود،... و فرمانبردارى [از رهبران الهى] را براى انتظام آيين، و امامت را براى جلوگيرى از تفرقه.»
📚 كتاب من لايحضره الفقيه : ج ٣ ص ٥٦٨ ح ٤٩٤٠
🔸 @hadithnet
📌ایام انتخابات، یک فرصت عالی برای انتقال حقایق و معارف دینی به مردم است
📌دربارۀ انتخابات، معارف دینی بسیاری هست که ما طلبهها هنوز به مردم منتقل نکردهایم؛ مثل مفهوم خاذلین و ناصرینِ حق
📌امام(ره): در ایام انتخابات، حوزهها دست از کار بردارند و به موضوع انتخابات بپردازند
🔻 انتخابات، فرصتی برای معرفی حقایق دین - ۱
🔸 ما انتخابات را بیشتر از اینکه یک فرصت سیاسی تلقی کنیم، یک فرصت معنوی و معرفتی تلقی میکنیم. در این ایام یک فرصت بسیار عالی برای گفتگوی دینی و انتقال معارف دقیق و مهم دین، پدید میآید ولی ما طلبهها معمولاً از این فرصت، استفاده نمیکنیم.
🔸 بسیاری از حقایق مهم تاریخ اسلام و بسیاری از آیات و روایات را جز در فرصت انتخابات، نمیتوانیم برای مردم بیان کنیم؛ چون در مواقع دیگر، شنوندۀ لازم را ندارد و گوشها آمادۀ شنیدن این حقایق دین نیستند.
🔸 قدردانی از این فرصت انتخابات، چقدر مهم است؟ مؤمنین اگر با این فرصت، خاذلانه برخورد کنند و جزو خاذلینِ حق باشند (بهجای اینکه جزء ناصرین حق باشند) چه اتفاقی خواهد افتاد؟ آنهایی که در زمان علی(ع) جزو خاذلین بودند، در زمان امامحسین(ع) جزو قاتلین شدند! و آنهایی که در ماجرای کربلا، جزو خاذلین بودند، حتی اگر بعداً جزو توابین شدند و به شهادت رسیدند، ابداً به مقام شهدای کربلا نرسیدند.
🔸 دربارۀ انتخابات و رأیدادن مباحث دینی و معرفتیِ بسیاری وجود دارد که ما طلبهها هنوز بعد از چهل سال، با مردم در میان نگذاشتهایم. باید آیات و روایات مربوط به این موضوعات را پیدا کنیم و برای مردم توضیح بدهیم و بگوییم که چهکار باید کرد؟
🔸 امام(ره) میفرمود: در ایام انتخابات، آن اشخاصى که در حوزهها هستند، باید دست از کارها بردارند و راه بیفتند توى شهرها و روستاها و مردم را دعوت کنند به دخالت در امور، به انتخاب یک رئیسجمهور صحیح...اگر شما این کار را نکنید، آنهایى که بر ضد شما هستند، این کار را مىکنند و تبلیغ مىکنند (صحیفه امام/ج۱۵/ ص۱۶)
🔸این حرف بهمعنای جناحیشدن و تعیین مصداق نیست، بلکه شما میتوانید ویژگیهای یک مدیر و مسئولِ امامزمانی را برای مردم توضیح بدهید و بگویید «حالا خودتان بروید و مصداقش را تشخیص بدهید و هرکسی که اینگونه بود، به او رأی بدهید...»
👤علیرضا پناهیان
🚩 فاطمیه ۷۲تن - ۹۸.۱۰.۲۵
👈🏻صوت + متن کامل:
Panahian.ir/post/5920
✅ کانال مطالب حوزوی علیرضا پناهیان
@Panahian_Hawzah
📌پایۀ اساسی تبلیغ مؤثر «گفتگوی چهرهبهچهره» است
📌حضرت زهرا(س) یکبار سخنرانی کرد؛ چهلروز گفتگوی چهرهبهچهره
📌انتخابات، فرصتی است که میتوانیم روش تبلیغ چهرهبهچهره را بهکار بگیریم
🔻 انتخابات، فرصتی برای معرفی حقایق دین - ۲
🔸 ایام انتخابات فرصتی برای تبلیغ دین است و پایۀ اساسی تبلیغ مؤثر «گفتگوی چهرهبهچهره» است. در قرآن هم یکی از پایههای اصلی، گفتگو است و عبارتهایی که با «قال... قالوا...» شروع میشود، در قرآن فراوان است.
🔸 بسیاری از افراد جامعه در سخنرانیِ عمومی بهسهولت مخاطب شما قرار نمیگیرند اما حاضر به گفتگوی چهرهبهچهره با شما هستند و حاضر به شنیدن سخنان شما در متن یک گفتگو هستند.
🔸 امر تبلیغ، محدود به سخنرانیِ عمومی نیست و ما طلبهها نباید خودمان را به کار تبلیغیِ عمومی و سخنرانی در مجامع عمومی، متوقف کنیم. بسیاری از سخنان ائمۀ هدی(ع) در متن گفتگو بوده است، نه در قالب خطبه و سخنرانی.
🔸 برای گفتگوی چهرهبهچهره-خصوصاً در باب انتخابات- اگر بخواهیم یک الگویی قرار بدهیم، این الگو، حضرت زهرا(س) است. ایشان چهل شبانهروز درِ خانههای مهاجرین و انصار را زد و با آنها گفتگو کرد (اختصاص/ 184)
🔸 حضرت زهرا(س) یکبار در مدینه سخنرانی کردند اما بعد، چهل روز گفتگوی چهرهبهچهره با افراد انجام دادند. ما هم بعد از یک سخنرانی، شاید لازم باشد صدبار با مخاطبِ خودمان، گفتگو کنیم و سؤال و جواب، بین ما رد و بدل بشود.
🔸 البته ما سخنرانی را نفی نمیکنیم، اما خصوصاً در ایام انتخابات، اکثر کسانی که در سخنرانیِ عمومی، مخاطب ما قرار نمیگیرند، با گفتگوی چهرهبهچهره، میتوانیم نیازشان را بر طرف کنیم و معارف دین را به آنها منتقل کنیم.
🔸 طلاب سراسر کشور از جمله تهران، در ایام قبل از انتخاباتها، یکی از وظایف دینی و شرعی خود را همین گفتگوها بدانند؛ مثلاً در هر محلهای، یک طلبهای وقت مفصل بگذارد برای گفتگوی چهره به چهره با مردم.
👤علیرضا پناهیان
🚩 فاطمیه ۷۲تن - ۹۸.۱۰.۲۵
👈🏻صوت + متن کامل:
Panahian.ir/post/5920
✅ کانال مطالب حوزوی علیرضا پناهیان
@Panahian_Hawzah
📌بسیاری از شاخصههای موفقیتِ یک مبلّغ با «گفتگوی چهرهبهچهره» بهدست میآید
📌طلبهای که از نزدیک با افراد متعددی گفتگو نکرده باشد، انسانشناس نمیشود
📌امروزه فضای مجازی، امکان گفتگوهای چهرهبهچهره را بهتر فراهم کرده است
🔻 انتخابات، فرصتی برای معرفی حقایق دین - ٣
🔸 ما طلبهها نباید روش تبلیغ چهرهبهچهره را دستِ کم بگیریم. گفتگوی چهرهبهچهره و ارتباط برقرارکردن با آدمهای مختلف بهصورت جداگانه و تکتک، باعث میشود که بفهمیم آدمها چقدر باهم متفاوت هستند.
🔸 طلبهای که با تعداد زیادی از آدمها از نزدیک گفتگو نکرده باشد- حتی اگر عالم هم باشد- نمیتواند بگوید که من یک «انسانشناس» هستم! کسی که مخاطب خود را نشناسد و تنوع انسانها را درک نکند، چطور میتواند با مخاطبان مختلف ارتباط برقرار کند؟
🔸 آیتالله جاودان میفرمودند: بعد از اینکه سخنرانیِ شما تمام شد و شما -بهعنوان یک مبلّغ- نشستید و گفتگوی خود را با جوانها شروع کردید، تازه تبلیغ از آنجا شروع شده است!
🔸 با گفتگوی چهرهبهچهره است که میفهمید ذهنیتهای افراد و مخاطبان شما چیست؟ و اگر بخواهید از این ذهنیتها عبور کنید، باید چهکار کنید؟
🔸 ما طلبهها و مبلغین، باید طوری سخنرانی کنیم که مخاطب بگوید «این سخنران، حرف دل من را زد» این یکی از شاخصههای موفقیت سخنرانی است. یک شاخصۀ دیگر این است که مخاطب بگوید: «حرفهای او باعث شد که دگرگون بشوم!» یا بگوید: «من هر بار که پای سخنرانی او مینشینم، متوجه یک اشتباه بزرگ در خودم میشوم؛ انگار او دارد درون من را میکاوَد!»
🔸 دست یافتن به این شاخصهها برای یک مبلّغ، با «گفتگوی دوطرفه» پدید میآید؛ نه اینکه ما مبلّغین، در عالمِ خودمان باشیم و از احوال مخاطبان خود خبری نداشته باشیم. ما باید حرفِ دل مردم را بشنویم و ببینیم که مردم در چه احوالی هستند؟
🔸 گفتگوی چهرهبهچهره حتماً لازم نیست «حضوری» باشد، بلکه در فضای مجازی هم میتواند صورت بگیرد. امروزه فضای مجازی، امکان گفتگوهای چهرهبهچهره را بهتر فراهم کرده است.
👤علیرضا پناهیان
🚩 فاطمیه ۷۲تن - ۹۸.۱۰.۲۵
👈🏻صوت + متن کامل:
Panahian.ir/post/5920
✅ کانال مطالب حوزوی علیرضا پناهیان
@Panahian_Hawzah
اینجا خانطومان است
محل عروج غریبانه شهدای مدافع حرم لشکر 25 مازندران و مجید قربانخوانی ها و محمد بلباسی ها
و امروز پس از 4سال #آزاد شد!
✅ با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معامله قرن هم جلوی آزادی فلسطین را نخواهد گرفت
وعده رهبرانقلاب به فلسطینیها: آن روزی که در قدس نماز جماعت بخوانیم خواهد آمد، دیر هم نخواهد شد
@Bisimchimedia
شهدای مظلوم خان طومان نبودید ببینید خان طومان آزاد شده و خون شما عزیزان پر ثمر گشته😔
«خان طومان» در سوریه به طور کامل آزاد شد
لحظاتی پیش با مجاهدتهای رزمندگان محور مقاومت شهر خان طومان در جنوب غرب حلب پاکسازی شد.
این شهر یادآور حماسه فرزندان ایران زمین است، جایی که در حمله تروریستها، گروهی از بهترین فرزندان ایران به شهادت رسیدند
@Bisimchimedia
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نوحه خوانی «سید مهدی میرداماد» درباره شهید سلیمانی در مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س)
@Bisimchimedia
📜 بیانیه رسمی مجمع عالی طب اسلامی ایرانی حوزههای علمیهی کشور در مورد اتفاقات و موضع گیریهای اخیر پیرامون آتش زدن کتاب هاریسون
💠 ياأيها الذين آمنوا أطيعوا الله وأطيعوا الرسول وأولي الأمر منكم فإن تنازعتم في شيء فردوه إلى الله والرسول إن كنتم تؤمنون بالله واليوم الآخر ذلك خير وأحسن تأويلا
🔸 سلام و رحمت الهی بر شما مردم شریف ایران
🔹 در مورد اتفاقات و موضع گیریهای اخیر پیرامون آتش زدن کتاب هاریسون به استحضار می رساند؛
🔸 اولاً؛ علمای دینیِ بیشماری در حوزههای علمیه به طب و نجوم و ریاضی پرداخته و متخصص در این امر بودهاند.
در واقع علم طب همیشه نزد علما و بزرگان دین بوده و پیشگیری و درمان در تعالیم اسلامی راهنمای بشریت است.
پژوهش و اظهار نظر پیرامون زوایای گوناگون آن نیز بر عهده حوزههای علمیه بوده و خواهد بود.
🔹 ثانیاً؛ انتشار تصاویر به آتش کشیدن کتاب پزشکی هاریسون به عنوان برخورد با صهیونیسم و طب اسرائیلی اقدامی نسنجیده و غیر قابل قبول میباشد. زیرا هرگونه تقابل و تضارب آراء میتواند بصورت علمی و منطقی صورت گیرد و این اعمال نمیتواند مورد پذیرش علماء و بزرگان دین در حوزههای علمیه باشد.
🔸 ثالثاً؛ مجمع عالی طب اسلامی ایرانی حوزههای علمیهی کشور در شرایط سیاسی کنونی و عزم استکبار جهانی مبنی بر به زانو درآوردن نظام اسلامی، از صاحبان علمِ طب و پزشکی انتظار دارد با هوشیاری کامل مانع از اختلاف و تفرقه شده و با اتحاد و همدلی در راستای هم افزایی و همگرایی، اقدامات جدی به عمل آورند.
📝 مجمع عالی طب اسلامی ایرانی حوزههای علمیه
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a74
⭕️ دردنیای بعداز شهادت حاجقاسم چهخبر است؟!
انهدام هواپیماهای آمریکا در افغانستان وعراق
هلاکت هزاران مزدور سعودی وبمباران آرامکو
اعلام تلفات عین الاسد به ۵۰قلاده آمریکایی
آزادی #خان_طومان در سوریه بعداز ۳سال
اتحاد مبارزان فلسطینی بعد از #معامله_قرن
و این تازه هنوز اول راه است...
👤 حاج حیدر
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440