#دروغ_دختر_آبی
🔴 هدف دروغین با بهانه دروغین‼️
🔸دشمن در تلاش است تا خودسوزی یک دختر را با هشتک #دختر_آبی تبدیل به #جرقهای برای بحرانسازی در کشور کند. همه دستگاه تبلیغاتی دشمن در کنار همراهی آگاهانه و بعضا نااگاهانه داخلیها و بازی با احساسات مردم این هدف را دنبال میکند. برخی نیز با فریب خوردن و یا بیاطلاعی از واقعیت ماجرا، ناخواسته در این مسیر حرکت میکنند.
✅ اما دو نکته در این زمینه:
1⃣ بر خلاف فراخوانها و تحریکهای گسترده، موضوع جعلی #دختر_آبی ظرفیت تبدیل شدن به یک بحران اجتماعی _ سیاسی را ندارد. برخلاف فضای سنگین شبکههای اجتماعی و بازیسازی سلبریتینماها، مردم بهخوبی دریافتهاند که نه مسئله اصلیشان، حضور زنان در ورزشگاههاست و نه تصمیم دارند که مسئله اصلی عدهای دغلکار!!! را مسئله خودشان کنند. واقعیت این است که دغدغههای واقعی جامعه با دغدغههای دغلکاران بیدرد!! ، سیاستمداران دورهگرد و مجازیبازان حرفهای فاصله معناداری دارد. عقلانیت مردم بیش از اینهاست.
2⃣ فاطمه سلحشوری نماینده مردم تهران در مجلس، خودسوزی این دختر را به خودسوزی #جوان_تونسی که منجر به انقلاب تونس شد، تشبیه کرده است و همگان را به عکسالعمل فراخوانده است. فارغ از سادهلوحی مفرط این نماینده و عنوان مجرمانه این دعوت که از لحاظ حقوقی، تحریک و تشویق به اقدام علیه امنیت ملی کشور تلقی میشود، اینگونه سخنان را باید در چارچوب اقدامات #پیشدستانه طیفی از نمایندگان دانست که از هماکنون #رد_صلاحیت خود را در ماههای آینده پیشبینی میکنند و تصمیم دارند هزینه رد صلاحیتشان را با فاکتور نظام هزینه کنند و فرداروزی _ با پوشاندن حقیقت _ ادعا کنند که رد صلاحیتشان این موارد بوده است. از این روست که مردم #فریادهای دروغین این طیف نمایندگان بیعمل را باور نمیکنند.
#تبیین
🔴زمانه
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دبیرکل حزب الله لبنان:
🔻اگر جنگی علیه محور مقاومت صورت بگیرد، این جنگ پایان اسرائیل و وجود آمریکایی ها در منطقه خواهد بود.
🔻امام ما امام سیدعلی خامنه ای و ایران قلب محور مقاومت است.
@hadisyasi
🔺درسهای روحانی از کربلا در قبل و بعد برجام؛ درس مذاکره! تا مقاومت
📆 ۲۰ شهریور ۹۸| روحانی در جلسه هیات دولت: امروز در شرایطی هستیم که درسآموزی از حادثه کربلا بیش از هر زمان دیگری ضرورت دارد؛ در فشار حداکثری دشمن، منطق و مسیر امام حسین(ع)، ایستادگی و مقاومت است؛ نباید حادثه عاشورا و کربلا به هیچ عنوان جناحی شود؛ اگر یک سخنرانی، حادثه عاشورا را در خدمت خود قرار دهد، این موضوع خیانت به ابا عبدالله الحسین(ع) است؛ اگر امام حسین(ع) در برابر مشکلات صبوری نکرده و در برابر سخنان نادرست سر فرود میآورد، پیروزی و موفقیتی نیز حاصل نمیشد
📆 ۲۱ شهریور ۹۷ | روحانی پس از خروج آمریکا از برجام: پیام قیام امام حسین(ع) باید متناسب با هر مقطع تاریخی برای مردم تفسیر و از این منبع بزرگ الهامبخش در چارچوب نیازهای جامعه و عبور از سختیها بهره برد؛ ماه محرم پیامآور ایستادگی بر حق و الهامبخش عبور از سختیها است
📆۱۵ مهر ۹۴| رهبر انقلاب: مذاکره به معنای امروزی یعنی معامله؛ آیا تاریخ را اینگونه میفهمید؟!
📆 ۳۰ مهر ۹۳ | روحانی در جمع مردم زنجان: درس کربلا، درس مذاکره است!
@hadisyasi
آشپزی اشرافی؛
دیگ بدون سوپاپ، روی شعله تند!
✍️ تامین نیازهای مشروع شهروندان، در کنار تربیت عمومی بر مبنای قناعت به کفاف و صبر و خویشتنداری و مراعات حریم دیگران، شرط آرامش و ثبات یک جامعه است.
🔹بر عکس این رویکرد، آن است که مدیران مسئول، اولا نیازها را تامین نکنند، ثانیا مجال مانور تجمل و تبرّج توسط برخی قشرهای خاص را فراهم سازند. و ثالثا فضای رسانه ای را چنان یله و لجام گسیخته رها کنند که نیازها و خواسته های نامشروع ایجاد کند یا به تامین نامشروع و بی حد و مرز و حریصانه نیاز ها دامن بزند.
♦️بد عملی و سوء مدیریت برخی مدیران در بها ندادن به نیاز های عمومی، یک آسیب بزرگ است که وقتی با دامن زدن به جلوه فروشی از یک سو و تهییج انواع شهوات و تمنیات از سوی دیگر همراه می شود، موجب سلب آرامش از جامعه و تزریق نارضایتی و عصبانیت و التهابات روانی می شود و به برخی پریشانی ها و پرخاش ها می انجامد.
🔹این رویکرد معیوب، تعمدی باشد یا ناشی از ناتوانی، عملا محیط را به دیگ زود پزی بدون سوپاپ و با کمترین امکان تخلیه فشار تبدیل می کند که روی شعله تند آتش گذاشته باشند! مشکلات مربوط به اشتغال و ازدواج جوانان در کنار ترویج بی عفتی و عارضه با فرهنگ عفاف، یکی از همین دغدغه هاست.
♦️خداوند در سوره نور می فرماید "امکان ازدواج را برای افراد بى همسرتان فراهم کنید... و باید کسانى که هزینه ازدواج و مخارج زندگى را نمى یابند، پاکدامنى پیشه کنند و از کارهاى زشت بپرهیزند تا خداوند آنان را از فضل خود توانگر کند".
🔹اما آنچه در رویکرد برخی مدیران می بینید، خلاف این رویه است: عدم اهتمام برای تامین اشتغال و ازدواج جوانان (یا سیاست های ضد اشتغال و ازدواج) و در کنار آن، واگذاشتن فضای مجازی در خدمت جریان های ضد فرهنگی و ضد اخلاقی، به سودای سود انتخاباتی.
♦️قربانیان این مدل تدارکات انتخاباتی، یک دهه بعد که از هیجان ها عبور کردند، تازه می فهمند چه ضربه بزرگی خورده اند. اما دیگر فرصت جبران برای بسیاری از آنها سپری شده است. عایدی این اغوا شدگی، افسردگی و نارضایتی و بدبینی و بدگویی به زمین و زمان است.
🔹این چرخه معیوبی است که گاه از حرکت باز مانده (مثل سال 84) و گاه توانسته خود را بازتولید می کند؛ چنان که سال 76 در دست به دست شدن دولت سازندگی و اصلاحات میان دو طیف ائتلافی مشاهده کردیم؛ و نیز، سال های 92 و 96.
♦️باید کسانی را برگزید که برای رفع نیازهای مردم اهتمام می کنند و بر رنج ها و زخم هایشان مرهم می گذارند؛ نه آنها که انباشت دلخوری و نارضایتی می کنند تا بتوانند سواری بگیرند.
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شکست تحریمهای آمریکا علیه ایران از زبان کارشناس شبکه الجزیره
-
کانال هادی سیاسی:
@hadisyasi
12.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 آیا ایران در قضیه هدف قرار دادن پهپاد گلوبال هاوک بزرگنمایی نکرد؟! / ساقط کردن این پهپاد چقدر مهم بود؟
📡به روایت کارشناس اسرائیلی مسائل امنیتی، رون بن یاشای.
👈این مصاحبه در روز سرنگونی پهپاد انجام شده است.
@hadisyasi
فردای پس از عاشورا
چرخش روزگار ما را به فردای روز عاشورای سال 61 هجری قمری کشانده است. عاشورا به ظاهر پایان زندگانی آنانی است که سبک زندگی حسینی را مبنا و معیار زیست خود قرار دادند و بر سر پیمانشان با امامشان تا سر جان ایستادند و سرنوشتشان به چنان مرگي باشکوه ختم شد که برای همیشه تاریخ حیات ابدی یافتند و عند ربهم یرزقون شدند و نامشان قلب همه عاشقان عزت و حقیقت را پس از قرنها میلرزاند!
فردای عاشورا اما سرآغاز سبک زندگی نوینی است که با محوریت و پرچمداری زینب کبری(س) آغاز میگردد، برای آنانی که هنوز پس از حسین(ع) زندهاند! این انفجار حقیقت، باید رسولانی همچون زینب(س) داشته باشد تا اولا پیام شهیدان را به همه بشریت در همه اعصار برساند، ثانیا اجازه ندهد تا پروپاگاند یزیدیان و مافیای تاریخ حقیقت را وارونه کند و صدای شهیدان را در حلقوم خفه نمايد! ثالثا: منتقم خون شهیدان مظلوم بشریت شده و تداوم بخش راه شهیدان باشند و یزیدیان عالم را رسوا کنند! واگر غیر از این بود، زندگی بی حسین(ع) و پس از حسین(ع)، زندگی آنانی است که تن به هر خفتی میدهند تا زنده بمانند!
این تعبیر جاودانه که «آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، و آنان که ماندهاند باید کاری حسینی کنند، وگرنه یزیدیاند!» دکترینی برای فردای پس از عاشورا است! برای همه آنانی که حماسه کربلا و نهضت اباعبدالله(ع) را آرمان و الگوی زندگی خود قرار داده اند و اینک پس از حسین(ع) همچنان زنده هستند!
فرموده اند که: «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» و این تفسیر حقیقی تقابل تاریخی جبهه حق و باطل است که امروز در قرن پانزدهم هجری به صف آرایی جبهه مقاومت در برابر اردوگاه استکبار جهانی رسیده است. امروز ملت بزرگ ایران پرچمدار نهضتی بزرگ در مواجهه با یزیدیان زمانه هستند که با همه توان به تقابل با عدالت و آزادی بشریت صف آرایی کردهاند. امروز درخت تناور مقاومت چهل ساله ملت ایران شاخ و برگهای خود را در سطح جهان از فلسطين و لبنان و سوریه و عراق تا افغانستان و یمن گسترانده است. این اردوگاه امروز تاب و توان و خواب و راحتی را از دشمن ربوده و آن را جان به لب کرده است.
امروز حسینی بودن، ایستادگی و حمایت از این اردوگاه است و فهم این حقیقت که انقلاب اسلامی تداومبخش حماسه عاشورا است، مهمترین دستاورد عزاداری حسینی است که اگر با انجام وظیفه همراه شود، میتواند متضمن سعادت دنیا و آخرت باشد.
اگر قرار باشد سبک زندگیمان از دیروز تا فردای عاشورا تفاوتی نکرده باشد، آگاه باشیم که ذیل باران رحمت حسین(ع) تنها به حداقلهایی قناعت کردهایم! هیئت رفتنها و سینهزنیها و حسین حسین گفتنها، زمانی نجاتبخش و ارزشمند است که به یاریرسانی به امام جبهه حق بینجامد!
✍معیار
@hadisyasi
چه باید کرد؟
«هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان: «ایران باید به پایبندی کامل به توافق هستهای بازگردد، در غیر این صورت این ریسک وجود دارد که ما امکان حصول یک خروجی مسالمتآمیز برای حل مسئله را از دست بدهیم.»
سخنگوی اتحادیه اروپا: «ما همواره به صراحت اعلام کردهایم تعهد ما به توافق هستهای، به پایبندی کامل ایران [به این توافق] بستگی دارد. ما به ایران توصیه میکنیم تمام فعالیتهای ناهمخوان با تعهداتش ذیل برجام را به عقب بازگردانده و از هر اقدام دیگری که حفظ و اجرای کامل این توافق هستهای را تضعیف میکند، خودداری کند.»
اروپا پس از خروج آمریکا از زمان برجام، که بیش از یک سال از آن میگذرد، وظیفهاش این بود که با طرح سخنان فریبنده و اعلام اینکه در مقابل آمریکا و در کنار ایران است، زمینهساز حفظ توافق هستهای شود و پایبندی تهران به تعهدات هستهای را تضمین کند تا همراه با حفظ تعهدات ایران در برجام، آمریکاییها بتوانند کارزار فشار حداکثری علیه تهران را آغاز و به خیال خود تهران را تسلیم کنند!
اما حالا پس از شکست این سناریو و کاهش تعهدات هستهای ایران در پاسخ به بدعهدی طرفهای غربی، شاهد تغییر مواضع پایتختهای اروپایی هستیم. آنها که پیش از این از اقتدار اروپا در مقابل آمریکا و توانایی خود برای حفظ برجام و تأمین منافع ایران بدون حضور آمریکا سخن میگفتند و حتی مدعی بودند خود نیز با آمریکا درگیرند و قصد عبور از واشنگتن را دارند، حالا از ناتوانی خود در برابر آمریکا سخن به میان میآورند! تا بیش از پیش روشن شود همه آنچه اروپاییها میگفتند بازی و لفاظیای بیش نبود! در چنین شرایطی پرسش این است که ایران چه باید بکند؟
پاسخ سخت نیست. توافق هستهای فارغ از آنکه چقدر درست یا غلط تدوین و تصویب شد! امروز دیگر عملاً مفهوم خود را از دست داده است و امید بستن به احیای آن بیش از همیشه عبث مینماید! اکنون راه صلاح همان است که رهبر فرزانه و حکیم انقلاب همواره بر آن تأکید کردهاند؛ ناامیدی مطلق از خارج مرزها و امید بستن به جوانان و توان داخلی کشور.
معیار
@hadisyasi
❗️ #نکته
🔹آشکشک خاله نیست!
#حسین_شریعتمداری
🔸خودسوزی سحر خدایاری که به گفته پدر آن مرحومه از نوعی بیماری عصبی رنج میبرده و در حال مداوا بوده است، با واکنش هماهنگ و سؤالبرانگیز طیفی از نان به نرخ روزخورها که برخی از آنها نیز سوابق سیاهی در کارنامه خود دارند، روبهرو شد. طیف یاد شده بلافاصله بعد از انتشار خبر، به دروغ ادعا کردند که وی در اعتراض به محکومیت ۶ ماهه خود از سوی دستگاه قضائی دست به خودسوزی زده است! و با تکیه بر این دروغ، انبوهی از ناسزاها و تهمتهای ناروا و مندرآوردی را نه فقط نثار دستگاه قضائی کردند بلکه زیر و روی نظام را هم از اتهامات واهی بینصیب
نگذاشتند!
همسانی و همزمانی هجوم مورد اشاره این احتمال را قوت میبخشد که طیف مورد اشاره از قبل برای این اقدام پلشت و نفرتانگیز هماهنگ شدهاند! دروغپردازی هماهنگ آنان در حالی صورت میپذیرفت که برخورد قاطع دستگاه قضائی با مفسدان اقتصادی عرصه را بر غارتگران اموال عمومی و دزدان بیتالمال تنگ کرده است و از سوی دیگر دشمنان بیرونی که اخیراً چند شکست ننگین را تجربه کردهاند به شدت محتاج سوژهای برای سیاهنمایی علیه اسلام و انقلاب هستند. حرکت پلشت و هماهنگ طیف مورد اشاره اگرچه با روشنگریهای انجام گرفته بینتیجه ماند ولی برای مدتی هرچند کوتاه جامعه را به تشنج و تشویش کشاند. از برخی سایتهای حقالعملکار که پول میگیرند تا حرف مفت بزنند! و یا شماری از به اصطلاح سلبریتیهای بیشخصیت انتظاری نیست که اهل انسانیت و اخلاق و حقجویی و مردمدوستی باشند، آنها بارها نشان دادهاند کاسهلیسهای بیهویتی هستند که اگر پایشان را روی حبه انگور بگذارند سقشان شیرین میشود! ولی این اقدام زشت و سخیف از کسانی که عنوان نمایندگی مردم را - به حق یا به ناحق- برپیشانی خود نهادهاند، قابل توجیه نیست. اقدام این دو نماینده را نمیتوان در حد و اندازه یک «خطا» ارزیابی کرد، چرا که وقتی خطا به تکرار مینشیند دیگر نامش خطا نیست، «خط» است! و نباید از سوی مراجع ذیصلاح نادیده گرفته شود. چند سال قبل در یکی از یادداشتهای کیهان، با اشاره به نمونههای مشابه آورده بودیم «نمایندگی مجلس آش کشک خاله نیست» که مردم و نظام به مصداق آن ضربالمثل معروف چارهای جز تحمل آن نداشته
نباشند!
مگر دروغپردازی و تشویش اذهان عمومی و زمینهسازی برای آتش تهیه دشمن، آنهم نه یک بار و دوبار و ده بار، بلکه انجام پیدرپی این حرکت سخیف جرم نیست؟!
✍کیهان
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، و تلگرام
@hadisyasi
کمالطلبیکور و جنگ هوشمند دشمن
1- در دوره بسیار خطیری به سر میبریم که انباشته از موفقیتها و فرصتهای بزرگ و در عین حال تهدیدهای پیچیده است. اگر موقعیتشناس نباشیم، در انواعی از پیچ و خمهای جنگ هوشمند گرفتار میشویم. یا سرخوردگی به ما دست میدهد، یا دچار عافیت طلبی و خستگی میشویم، یا در کام درگیریهای فرعی سقوط میکنیم و به اشتباه، به جای شلیک به دشمن، همدیگر را میزنیم، و یا مجالی فراهم میکنیم که دشمنِ سرخورده، روحیه بگیرد و از موقعیت ضعف خارج شود.
2- برخی انسانها فاقد آرمانند. محافظهکاری، موجب انحطاط و پسرفت است. اما در مقابل، آرمان گرایانی هستند که به مقدورات و مقتضیات توجه نمیکنند. انسان بدون کمال طلبی سقوط میکند. اما همین، گاه میتواند ضد خود عمل کند و موجب افسردگی، بیتفاوتی و رها کردن آرمانها در میان مدت شود، یا به سربازگیری از سوی دشمنان جبهه حق بینجامد. روانشناسان میگویند در مقابل کمال گرایی مثبت که میتواند انگیزه و امید ایجاد کند، کمال گرایی منفی، فرد را به افسردگی و سرخوردگی سوق میدهد. با کمال طلبی فاقد «بصیرت، صبر، دور اندیشی، ملاحظه مضیقهها»، حتی ائمه معصومین (ع) هم متهم میشوند؛ چنانکه خوارج آلوده به نفوذ و بیبصیرت، با امیر مومنان علیهالسلام، و سپس، دیگرانی با سایر ائمه علیهمالسلام کردند و آن بزرگواران را -نعوذ بالله- متهم به کوتاهی نمودند! وقتی پیش افتادن از ائمه معصومین اتفاق افتاده، لابد رفتار مشابه در دوره غیبت معصوم و حاکمیت ولایت فقیه محتمل الوقوعتر است.
3- جبهه استکبار و ضد انقلاب، به شهادت کارنامهشان ضد بشریت و ضد عدالت هستند. اما همین طیف غوطهور در فساد و ظلم، وقتی به انقلاب اسلامی و کارنامه آن میرسند، ژست کمالگرایی میگیرند تا یاس را به افکار عمومی تزریق کنند. هر تلاشی برای خدمتگزاری و اصلاح امور و مبارزه با نابهنجارها انجام میشود، زیر سؤال میبرند و چنان ناچیز و ناکافی نشان میدهند که مردم به ویژه انقلابیون مطالبه گر، از پای صیانت از انقلاب پراکنده شوند. نفوذیهای چپ نما در تاریخ ما یک انحراف همیشگی بزرگ محسوب میشوند که با انقلابینمایی کوشیدهاند نهضت را به بیراهه ببرند و در نهایت پیش پای آمریکا و انگلیس قربانی کنند. از توده ایها و سازمان مجاهدین خلق بگیرید تا برخی چپ نماهای پس از انقلاب، برخی عناصر منسوب به حلقه انحرافی، و این آخر سری، طیفی از مدعیان اصلاحطلبی.
4- مبارزه با جبهه استکبار به مرحلهای بیسابقه و حساس رسیده است. جبهه صهیونیسم مسیحی، جنگ در عراق، سوریه، لبنان، فلسطین و یمن را با سرشکستگی واگذار کرده و شاهد اقتدار روزافزون جمهوری اسلامی در منطقه است. آنها در فتنه 78 و 88، بهاشرافیت خائن به انقلاب امید بسته بودند و به عنوان سرمایه بزرگ خود یاد کردند. در چند سال اخیر هم امید داشتند از طریق ترویج اعتماد به غرب و در پوشش توافق و نُرمالیزاسیون، از انقلاب اقتدار زدایی کنند. اما با تدابیر حکیمانه رهبر انقلاب در همین دوره، پیروزیهای بزرگ جبهه مقاومت رقم خورد و به تحقیر آمریکا و انگلیس در خلیجفارس انجامید. افکار عمومی اکنون، هم دستاوردهای مقاومت را میبینند و هم تلخی اعتماد به دشمن را در معاش خود میچشند. اکنون فصل نتیجهگیری و شروع مجدد است. همین، دشمن و برخی مدیراناشرافیت زده و ناکارآمد را که آدرس اعتماد به دشمن را دادند، نگران میکند و به صرافت میاندازد تا دل مشغولی و اولویتهای جامعه را جا به جا کنند.
5- عطریانفرعضو مرکزیت حزب کارگزاران اخیرا گفت «دولت برای اینکه بتواند از برجام، ظرفیت تبلیغاتی و انتخاباتی بگیرد -چون مردم ظرفیت امنیتی را براحتی نمیفهمند- یک ظرفیت دیگر به برجام بار کرد و آن ظرفیت اقتصادی است. این خیلی بزرگتر از واقعیت بود و به پیکره دولت آسیب زد». این اعتراف، شبیه سخنان مدیر روزنامه شرق است که گفت «مبالغه درباره برجام را قبول دارم. این مبالغهها باید میشد به این خاطر که فضا خیلی فضای تنگ و ترشی بود، دولت باید در حقیقت این موضوع را قدری بزک میکرد که بتواند حرفش را به کرسی بنشاند.»! در اوج هیجان مذاکرات، ادعا این بود که با توافق، 150 میلیارد دلار دارایی ایران به کشور برمی گردد و 200 میلیارد دلار هم سرمایهگذاری خارجی با خود میآورد. برجام را با سراب 350 میلیارد دلاری، شیرین سازی کردند. اما گزارشهای علنی از آخرین مذاکرات در پاریس حاکی از این بود که حضرات آمادهاند 11تعهد اروپا و همه آن وعدهها را در ازای وعده اعتبار 15 میلیارد دلاری بفروشند و از تعهدات لغو تحریمهای بانکی و مالی و نفتی صرف نظر کنند!
🔻ادامه دارد🔻
@hadisyasi
6- دولتمردی اخیرا گفت «مردم به اندازه کافی با غصه و سختی مواجه هستند. نباید اجازه داد که براساس بیدقتیها، غصه جدیدی بر مردم وارد شود. نباید برخی تندرویها و مسیرهای غیردقیق و مردم آزار در جامعه بروز کند. زنان و کارگران ما احساس میکنند بعضی از حقوق آنها مراعات نمیشود». آیا حیف و میل 18 میلیارد دلار ذخایر ارزی، ایجاد رانت 150 هزار میلیارد تومانی برای سه درصد رانت خوار، و تحمیل تورم حداقل 42 درصدی به 97 درصد مردم وتحمیل شکاف طبقاتی، مصادیق آزار و غصه دار کردن نیست؟ چگونه است که از خودکشی یک دختر سی ساله و ازدواج نکرده که دارای اختلال روانی بوده، سوژه ضرورت رفتن زنان به ورزشگاه را علم میکنند اما نمیگویند برای انبوه جوانان محروم از ازدواج و اشتغال چه کردهاند؟ وقتی دبیر سابق ستاد هماهنگی اقتصادی دولت -که صلاحیتش برای شهرداری تهران از سوی وزارت اطلاعات رد شد اما به اصرار آقای روحانی، حکم او امضا گردید- همسر جوان خود را با شلیک پنج گلوله کشت، طیف حامی دولت پای قاتل ایستادند، حیثیت مقتول بیپناه را لکه دار کردند و گفتند «مهدور الدم بود»! اما نه از روحانی، و نه از ابتکار و جنیدی و مولاوردی صدایی در نیامد. حالا اما همین طیف برای حقوق زنان اظهار نگرانی میکنند.
7- طیف مذکور به بهانه صدور حکم اولیه برای چند کارگر نیشکر هفت تپه، وکیل مدافع کارگران شدند. اما هرگز از نوع کارگران به ویژه کارگران بیکار شده هفت تپه، به خاطر سوء مدیریت فاحش اقتصادی و واگذاریهای مسئله دار عذرخواهی نکردند. مگر نه اینکه نیشکر هفت تپه را آذر ۹۴ به قیمت ۵ درصد ارزش واقعی شرکت فروختند؟ و مگر نه اینکه مدیریت «رئیسستاد انتخاباتی رئیس دولت در آذربایجان شرقی» بر سازمان خصوصیسازی، آغاز نابسامانی در برخی کارخانهها و ندادن ماهها حقوق به کارگران و اعتراض آنان بود؟ آیا با زدن چوب حراج به نیشکر هفتتپه، ماشینسازی تبریز، هپکو اراک، آلومینیوم المهدی، پالایشگاه کرمانشاه و...، برای کارگران و خانوادههای آنها دلسوزی میکردند که حالا طلبکار شدهاند؟! حلقههایی که مرتکب برخی تخلفات و مفاسد شدهاند، اکنون از اهتمام و جدیت دستگاه قضایی در دوره جدید احساس نگرانی میکنند و بنابراین از هر نوع مسئلهسازی یا حاشیهپردازی استقبال میکنند.
8- ضریب جینی که نشانگر میزان فاصله میان طبقات پایین و بالاست، در دولت نهم و دهم، به شکل محسوسی پایین آمد. علت، در هدفگذاری برای خدمترسانی و توانمند کردن طبقات پایینتر بود. مدیران، بیشتر در میان مردم بودند، مشکلاتشان را میشنیدند و برای کاهش آن تلاش میکردند. ضریب جینی از رقم 0/425 در سال 84 (آغاز دولت نهم) به 0/365 در سال 92 کاهش یافت. اما پس از دولت یازدهم، بهطور پیوسته و مداوم بالا رفت و در سال گذشته به رقم 0/409 رسید. برخی مدیران چند سال است - حتی پس از بههم خوردن برجام- پُز افزایش فروش نفت به 2/5 میلیون بشکه را میدهند. بماند که ما، قبل از برجام تا 1/5 میلیون بشکه نفت میفروختیم اما حالا این رقم، به زیر چند صد هزار بشکه رسیده و تحریمها نیز شدیدتر از قبل برگشته است. اما نکته مهم این است که در این شش ساله افزایش و کاهش درآمدهای نفت، ضریب جینی علیالدوام رو به افزایش بوده است. یعنی مدیریت اشرافی، کمترین اهتمام را برای کاهش شکاف طبقاتی داشته، بلکه برخی سیاستگذاریهایش موجب تشدید این شکاف شده است. این سوءمدیریت و اولویت قائل نشدن به طبقات محروم را نمیشود به تحریم نسبت داد.
9- افکارعمومی مطابق این واقعیتهای غیرقابل خدشه، به عبرتهای مهمی نزدیک شده که میتواند پشتوانه مقاومت مقتدرانه در حوزه دیپلماسی، و انتخاب تصمیمگیران خدوم و جهادی در سیاست داخلی باشد. در این شرایط، نیروهای مدعی دلسوزی برای انقلاب و مردم، حق ندارند جبهههای جدیدی باز کنند که مجددا تشخیص را برای مردم دشوار کند، یا توجهات را از اولویتها به درگیری در جبهه خودی بکشاند. نقشه دشمن منهزم در منطقه، تکمیل پازلی بزرگ برای القای ناتوانی و ناامیدی و بنبست در کشور است، و در این مسیر، حتما به مستند کردن انگارهسازیهای خود با گفتار و رفتار افراد منسوب به جبهه انقلاب بیش از هر چیز دیگر نیاز دارد. هیچ یک از ما اگر در خانواده خود بدترین دعواها را هم داشته باشیم، به اسم نقد و نهی از منکر، در کف کوچه و خیابان، پردهدری و آبروریزی و همدیگر را هو نمیکنیم. کسانی که نسبت به خانواده خود این قدر غیورند، چگونه میتوانند نسبت به حیثیت خانوادهای در تراز یک ملت خوندل خورده و نظام برآمده از آن، بیمبالات باشند؟ روحیهای که دشمنان و مفسدان و متخلفان، از مشاهده مجادلات اینچنینی میگیرند، بدیل و نظیر ندارد. «وَلا تَنازَعوا فَتَفشَلوا وَتَذهَبَ ريحُكُم وَاصبِروا. إِنَّ الله مَعَ الصّابِرينَ».
🔻ادامه دارد🔻
@hadisyasi
10- مبارزه برای حق و عدالت، سختترین جنگهاست و بدون جبههسازی و همافزایی نیروها و شناخت درست از موقعیت جبهه خودی و دشمن به سرانجام نمیرسد. بلکه حتی میتواند موجب بدفهمی و شلیک به جبهه عدالت شود یا دستکم، به هدف دشمن در پروژه القای غرق مصنوعی (قطع امید کردن و تسلیم شدن) کمک برساند. چاره چیست؟ نوعی از آرمانخواهی که امید و اهتمام را پمپاژ کند و نه دلزدگی و رها کردن مسئولیت، یا سربازگیری شدن برای رفتار انتحاری در خدمت دشمن. درگیریهای فردی، یا فرد را مستهلک میکند، یا او را به خود اجتهادی میکشاند، یا اولویتهای کلان را لابهلای حواشی گم میکند. و البته افتادن در دام بدخواهان نیز یک احتمال است. جمعیتهای سالم، افراد را از افراط و تفریط بازمیدارد؛ همچنانکه نمیگذارد افراد با انگیزه حقطلبی، طعمه دشمنان شوند. این کلام حکیمانه از امیر مومنان علیهالسلام خطاب به انقلابینماهای خوارج است که فرمود «وَ إِيَّاكُمْ وَ الْفُرْقَهًْ فَإِنَّ الشَّاذَّ مِنَ النَّاسِ لِلشَّيْطَانِ كَمَا أَنَّ الشَّاذَّ مِنَ الْغَنَمِ لِلذِّئْبِ. از تفرقه و جدایی برحذر باشید که جدا شده از جمعیت، بهره شيطان است، چنانكه گوسفند دور مانده از گله، نصيب گرگ». (خطبه 127 نهجالبلاغه).
🔺یادداشت کیهان🔺
@hadisyasi