10.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داستانی عمیق و آموزنده است شرح حال نجات کردستان عراق از بلای داعش به دست شهید حاج قاسم سلیمانی( ره) و نیروی قدس ایران...
@hadisyasi
.
اصرار متولی برنامه ریزی
بر انتشار داده های گمراه کننده
🔹آقای نوبخت، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی است؛ جایگاهی که باید مبتنی بر داده های دقیق اقتصادی، برای کشور برنامه ریزی کند و لایحه بودجه تدوین نماید.
♦️دبیر کل حزب اعتدال و توسعه اما غالبا از موضع سیاسی کار دو آتشه رفتار کرده و نه رئیس سازمان ملی برنامه و بودجه.
🔹نوبخت در سه ماه اخیر دو موضع خلاف واقع و ضد منافع ملی داشت؛ یکی سوم شهریور امسال که مدعی شد "در اثر شدید ترین تحریم ها حتی نمی توانیم یک قطره نفتبفروشیم".
♦️و دوم، زمانی که لایحه بودجه سال آینده را با درآمد های خیالی (مبتنی بر مذاکره دوباره با آمریکا!) و فروش 2/3 میلیون بشکه نفت در روز تدوین کرد. این رویکرد قطعا کسری بودجه بزرگی را پدید می آورد. گویا دولت، که دوره اش مرداد ماه تمام می شود، دغدغه ای درباره بدهکار کردن دولت جدید ندارد.
🔹ایراد دو موضع نوبخت کجاست؟ آن روز که او مدعی شد حتی یک قطره نفت نمی توانیم بفروشیم و مردم را ترساند، گزارش های متعدد داخلی و خارجی حاکی از این بود که ایران توانسته تحریم ها را دور بزند و ظرف چند ماه پیاپی، 1/5 میلیون بشکه نفت در روز بفروشد.
♦️دروغ نوبخت بلافاصله مورد استقبال رسانه های غربی قرار گرفت تا ضربتی را که در کف میدان خورده بودند، با تحریف و ارعاب رسانه ای (به مدد آقای نوبخت) جبران کنند!
🔹اما همان کسی که این سخنان را گفته بود، دو سه ماه بعد، لایحه بودجه شلخته و سیاست زده ای نوشته، که اتکای اصلی درآمدی اش (با 46 درصد افزایش) بر پیش بینی فروش دو برابری نفت نسبت به بودجه امسال، (2.3 میلیون بشکه در روز) است. آن هم مبتنی بر این آدرس غلط که بر خلاف خطوط قرمز، با بایدن مذاکره می کنند!
♦️شاید هم با این بهانه خواسته اند، مذاکره را مشمول شگرد "راه بینداز و جا بینداز بکنند"، چنان که در ماه های قبل از اعلام توافق برجام کردند و روزنامه های شان هر روز از قول مدیران دولتی و سیاسیون تیتر می زدند خسارت هر روز تاخیر در اجرای توافق، چند صد میلیون دلار یا چند هزار میلیارد تومان است!
🔹تا وقتی مدیریت های های فنی و اقتصادی، در اختیار عناصر سیاسی کار و مذاکره بازی است که حتی سیاست خارجی و بودجه نویسی را هم به چشم اهرم انتخاباتی و گروکشی سیاسی می بینند، آیا می توان امید به برنامه ریزی خردمندانه و ملی داشت؟! رفتار های ضد برنامه ای که موجب نابسامانی می شود، از سر نادانی است؟ لجاجت است؟ یا...؟
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معضلی به نام تربیت یافتگان غرب و شرق
امام خمینی (ره): تا این غرب زده هایی که در همه جا موجودند از این مملکت نروند یا اصلاح نشوند، شما به استقلال نخواهید رسید
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 تشکر کنایه آمیز مجری برنامه تلویزیونی از حساسیت #ظریف به گرا ندادن به #دشمن
🔺ایکاش آقای ظریف درباره گرا دادن خالی بودن خزانه، یا ادعای انهدام کل تجهیزات #نظامی کشور با یک دکمه و یا نیاز حل کردن آب خوردن مردم با #مذاکره و یا گرا دادن به البرداعی نیز حساس بودن و آن را هم محکوم میکردند.
@hadisyasi
کدام برنامه؟ بفرمایید ضد برنامه!
♦️آقای روحانی امروز گفت:
-"لایحه بودجه، اعلام شرایط مناسب تر اقتصادی است. سال ۱۴۰۰، دو میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت خواهیم فروخت، و کاسبان تحریم از این پیام خوشحال نمی شوند.
-در لایحه اعلام کردیم قیمت ارز کاهش خواهد یافت، یعنی افزایش ارزش پول ملی، ما قیمت دلار را روی ۱۱ الی ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین کردیم و این آرزو نیست.
-کاری که امروز در نطنز می شود دقیقا بر مبنای دستور شخص بنده بوده. همیشه گفتهایم کاری میکنیم که قابل بازگشت باشد. این سانتریفیوژها به سادگی قابل بازگشت است، هرگاه به تعهدات عمل کردند، ماهم سریعا برمیگردیم.
-برای دولت، کسی نمی تواند برنامه تعیین کند جز رئیس جمهور. اصلا مردم برای همین برنامهها پای صندوق می آیند. در یک روز رای میدهند و برای 4 سال عمل می خواهند. بگذارید ملت شادمان باشند؛ انتخابات خودش درست میشود".
🔹اولا دولت، با برجام و به اسم افزایش فروش نفت، فروش 1/5 میلیون بشکه قبل از توافق را به زیر 300 هزار بشکه رساند و اکنون این رقم، با کمک همه ارکان و نظام برای دور زدن تحریم ها، به حدود یک میلیون بشکه رسیده است.
♦️بستن بودجه با 2/3 میلیون بشکه، آن هم بر مبنای مذاکره دوباره به آمریکا، صرفا آرزو اندیشی است ومی تواند شوک اقتصادی پدید آورد. اقدام درست، احیای ظرفیت های تولید و صادرات غیر نفتی است؛ و نیز اهتمام به بی اثر کردن تحریم ها؛ نه رویکردی که جز مذاکره، هیچ تدبیر دیگری برایش پیش بینی نشده است.
🔹کاسبان واقعی تحریم، کسانی هستند که با شعار برداشتن تحریم ها، رای آوردند اما، چنان با دولتین اوباما و ترامپ تا کردند،که از برجام تا امروز، شاهد روند فزاینده تحریم ها (ویزا، آیسا، سیسادا، کاتسا و...) بوده ایم. هر دو دولت آمریکا اطمینان داشتنند روحانی هیچ واکنشی نشان می دهد و خود را گروگان برجام می داند!
♦️ثانیا نباید درباره قیمت ارز مغالطه کرد. این نرخ در بودجه امسال 5500 تومان بسته شده و آقای روحانی اسم دو برابر کردن همین قیمت را را ارزان کردن ارز می گذارد!! قیمت ارز در بازار آزاد حدود 23 هزار تومان است. دو برابر کردن نرخ رسمی، یعنی چهل هزار تومان شدن قیمت در بازار آزاد!
🔹ثالثا اگر نصب سانتریفیوژ های جدید، دستور شخص ایشان است، چرا علیه مصوبه بازدارنده و ضد تحریمی مجلس جنجال کردند؟ یا چرا آن قدر تعلل کردند که دشمنان، فشارهای تحریمی را افزایش دادند و مجلس مجبور شود وارد میدان شود؟!
♦️همه ادعای آقای روحانی این بود که توافق بزرگی در فتح الفتوح قرن انجام داده است. اما انسان حتی اگر ادعای حقوقدانی هم نداشته باشد، می داند که توافق، "قرارداد طرفینی" است؛ و آمریکا و اروپا هرگز به تعهدات شان پایبند نماندند.
🔹غرب، برجام را، نه معامله طرفینی، بلکه حکم محکومیت برای ایران می دانست و صرفا آن را با برخی وعده های نسیه و قابل نقض، آراسته بود. آمریکا از همان روزهای اول اجرای برجام، تهدید شرکای ایران را آغاز کرد. اما، بازگرداندن سرمایه هسته ای که ظرف دو ماه اوراق و بتن ریزی یا به خارج فرستاده شد، پنج تا ده سال زمان می برد.
♦️برنامه که نه، خیال آقای روحانی درباره برجام، سراب محض بود. چیزی مثل یادگاری نوشتن روی یخ و گذاشتن زیر تابش آفتاب. نتیجه اش هم با تورم های 600 تا 900 درصدی ارز و طلا و خودرو و مسکن و اقلام مصرفی، سر سفره مردم پدیدار است.
🔹این چیزی نیست که بشود نامش را برنامه گذاشت و پُزش را داد. اتفاقا ضد برنامه قوی شدن و استقلال اقتصادی است. همچنان که دعاوی برجامی در این سال ها آب می رفت و به ضد خود تبدیل می شد، آن 23 میلیون رای هم آب رفت؛ چنان که به تصریح علی صوفی مشاور خاتمی، محبوبیت روحانی در نظرسنجی ها به زیر ده درصد رسیده است.
@hadisyasi
روحانی چگونه چرتکه می اندازد؟!
🔹حساب و کتاب آقای روحانی عجیب است:
💢دولت در لایحه بودجه سال آینده، فروش دو برابری نفت نسبت به قانون بودجه امسال را پیش بینی کرده است.
💢اما همزمان، نرخ پنج هزار تومانی دلار در قانون بودجه را به یازده هزار تومان افزایش داده است.
💢آقای روحانی می گوید این یعنی، کاهش نرخ ارز و افزایش ارزش پول ملی(!)
💢به گزارش بانک مرکزی، در سال 98، فقط 30 درصد درآمد نفتی پیش بینی شده در بودجه محقق شد؛
💢به عبارت دیگر، سقف پیش بینی دولت برای سال آینده، شش هفت برابر درآمد واقعی نفت در سال گذشته است؛
💢600 تا 700 درصد افزایش از کجا؟! این یعنی این که دولت، پنج ماه اول سال، بیش از کل بودجه هزینه کند (به بهانه این که درآمد چند برابر خواهد شد!) و دست دولت جدید را که از مرداد 1400 شروع به کار می کند، در پوست گردو بگذارد.
💢دولت اگر قرار است 2/3 میلیون بشکه (چند برابر بیشتر) نفت بفروشد و درآمد ارزی اش چند برابر شود، چرا نرخ رسمی ارز را دو برابر (گران) می کند و اسم آن را افزایش قدرت پول ملی می گذارد؟!
💢نرخ ارز در دولت روحانی، تا نُه برابر گران شد و حال آن که برخی افراد ساده دل، در جشن های برجامی خیال می کردند دلار 3700 تومانی، 1000 یا 500 تومان می شود.
🔹با وجود واقعیت های روشن و دو دو تا، چهار تای اقتصادی، آقای روحانی امروز گفته "بگذارید مردم شاد باشند"! مردمِ کجا را گفته؟!
@hadisyasi
🔻اهم مطالب مطرح شده در وبینار بزرگداشت شهید فخری زاده
دکتر جلیلی در جمع اساتید دانشگاه:
🔹امروز خاکریز اول جهاد علمی، دانش هستهای است و دفاعی که امروز از حقوق هستهای میکنیم دفاع از همه حقوق ملت و دفاع از امنیت کشور است چرا که اگر این خاکریز بشکند، دشمن در سایر خاکریزها طمع میکند.
🔹برخی میگویند دشمن را تحریک نکنید تا تنش ایجاد نشوند. باید گفت چه چیزی دشمن را تحریک میکند؟ اینکه دشمن احساس کند میتواند حقوق شما را زیر پا بگذارد، این تحریکزا است یا زمانی که دشمن احساس کند تعرض به شما هزینه دارد؟ اگر دشمن احساس کرد که تعرض به شما هزینه ندارد، این تنشزا است.
🔹امروز هیچ عاملی به اندازهٔ تردید در دفاع از حقوق، سرمایه و منافع کشور تنشزا نیست. اگر این تردید ایجاد شود، طمع دشمنان بیشتر شده و آنها را به تهدیدات بیشتری که متوجه امنیت و حقوق ملی ماست، تشویق میکند.
🔹اینکه دشمن احساس کند میتواند به حقوق شما تعرض کند و برای او هزینهای هم نداشته باشد، خود عامل تنشزایی است.
🔹پاسخ ندادن به دشمن است که او را جریتر میکند و تهدیدهای بیشتری را متوجه منافع و امنیت ما میکند. اگر برای رفتارهای تهدیدزای دشمن، هزینه ایجاد نشود، او هر روز تهدید جدیدتری را متوجه ما میکند.
🔹امروز نگرانی دشمن از انقلاب علمیای است که ذیل انقلاب اسلامی شکل گرفته است؛ انقلاب علمی یعنی قیام دانشمندان با ایمان در برابر انحصار و انحراف علم.
🔹یکی از ادعاهای تمدن غرب این است که از قرون وسطی عبور کردهایم و دورانی که دانشمندان محاکمه میشدند، بهسر آمده است. این ادعا در حالی است که امروز و در سال ۲۰۲۰ شاهد هستیم همینها رفتاری دارند که روی قرون وسطی را سفید کردهاند.
🔹رئیس جمهور قبلی آمریکا که او را باهوش و مؤدب میخواندند، در سند ۲۰۱۵ امنیت ملی آمریکا بیان میکند که ایالات متحده باید بتواند رهبری جهان را نهتنها اکنون بلکه تا یکصد سال آینده هم حفظ کند.در چنین فضایی است که افرادی بلند میشوند که منکر علم نیستند و علم را قدرت میدانند، امّا این رهبری را نمیپذیرند و این نوع سلطه و انحصار را نمیپذیرند.
🔹دانشمندانی مثل فخریزاده، شهریاری، رضایینژاد، علیمحمّدی و احمدی روشن ایستادند و نترسیدند و علم را جهت دادند. علم را در جهت و مسیر متعالی برای بشریت قرار دادند، در جهت منافع ملتهای محروم نه یک مشت مستکبر قلدری که از هیچ جنایتی ابا ندارند.
@hadisyasi
⬛️ روز گذشته اردوغان با شرکت در مراسمی موسوم به رژه پیروزی آذربایجان در جنگ قره باغ در جمع نظامیان جمهوری آذربایجان و ترکيه شعری را خواند که از جدایی سرزمین های ارس گلایه داشت.
🔹اردوغان در این شعر بار دیگر نقشه و تمایل خود را برای جدایی و اشغال بخش هایی از ایران از جمله استان های شمال غربی نشان داد.
🔹در این مراسم در سرودی حین رژه از "ارگ تبریز" و "کوه سبلان اردبیل" نیز نام بردند که نشان دهنده نیات شوم شان می باشد.
🔹اما گویا اردوغان فراموش کرده است که در ماه های اخیر دو بار در قره باغ جنگیده است. اگر اردوغان نگاهی به پشت سرش کند می فهمد در جنگ قبلی هر چه کردند نتوانستند کاری پیش ببرد برای همین با ایجاد یک آتش بس موقت، اردوغان شروع به عضوگیری و گسیل تروریست های تکفیری به قره باغ کرد.
🔹براساس برخی گزارشات از پاکستان نیز برای کمک به جمهوری آذربایجان نیرو آوردند.
🔹اردوغان از پیروزی دم میزند اما خودش به خوبی می فهمد که ترکیه و جمهوری آذربایجان در برابر ارمنستان با وجود برتری نظامی کاری نتوانستند پیش ببرند به همین منظور از تروریست های تکفیری استفاده کردند.
🔹اردوغان باید بداند کسانی که این پیروزی را برایشان رقم زدند.سالهاست که در سوریه از ایران شکست خوردند.
🔹اردوغان از ضعف دولت روحانی بهرهبرداری کرده و خیال می کند میتواند در ایران کاری پیش ببرد. گویا اردوغان نمی داند اگر تهدیدی علیه ایران ایجاد کند آنکارا و استانبول و ازمیر و آنتالیا به دوران ما قبل تاریخ برخواهند گشت.
🔹اردوغان باید بفهمد اگر قرار بر گلایه است،این باید ایران باشد که از دو تکه شدن آذربایجان گلایه کند.
اگر قرار بر گلایه باشد،صاحب خانه باید گلایه کند نه متجاوزان.
🔹ایران در سوریه به اردوغان نشان داد که با چه کسی طرف است،
ولی اگر متوجه این امر نشده،اشکالی ندارد،
بیاید دوباره و اینبار در شمال ارس سرشاخ شود.
ما هم بدمان نمی آید باکو به آغوش وطن برگردد...
@hadisyasi
✊️نگاهی به ابعاد مدیریتی حضرت امام خامنهای
🌺یادداشت سیاسی روزنامه جوان مورخ شنبه ۲۲ آذرماه ۹۹ بهقلم سید عبداله متولیان
بی تردید در قرن حاضر، جهان بشری، شخصیتی به جامعیت و قدرت مدیریتی حضرت امام خامنهای به خود ندیده است. نبوغ، هوشمندی و آینده نگری، ایشان را ابراستراتژیستی بی همتا در دو قرن اخیر معرفی ساخته است. کسانی که با حضرت ایشان دیدار داشته اند از یکسو تحت تأثیر شخصیت معنوی، الهی و قدرت نفوذ فوقالعاده ایشان قرار گرفته و خواسته یا ناخواسته با وی رابطه صمیمانه، محبت آمیز و مرید و مرادی برقرار کرده و از دیگر سو مبهوت قدرت مدیریتی و تسلط معظمله بر موضوع مورد نظر و نحوه اداره جلسه شدهاند....
برای مطالعه کامل مقاله به آدرس اینترنتی زیر مراجعه بفرمایید
@hadisyasi
🌺آدرس اینترنتی مقاله:👇
http://www.Javann.ir/004KA4
♦️رضایی: تحریمها با بایدن و بدون بایدن ادامه دارد
🔹دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام: این که فروش دو میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت در لایحه بودجه مبنای طرح ریزی درآمد دولت باشد معنیاش این است که همچنان میخواهیم به روابط خارجی و رفتار کشورهای دیگر نگاه کنیم.
🔹در حالی که کاملا روشن است که چه بایدن تائید شود و چه ترامپ بتواند از دیوان عالی امریکا اوضاع را برگرداند، تحریمها تا چهار - پنج سال دیگر ادامه خواهد داشت.
🔹این که ما بخواهیم بودجه، مخارج و درآمدهای دولت را بر اساس اتفاقی از بیرون مرزها تعیین کنیم ریسک خطرناکی است و معلوم میشود که نمیخواهیم از تحولات درس بگیریم و روی پای خود بایستیم.
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبری کی حرف از شاه سلطان حسین زد؟!
کلیپ را تا اخر ببینید و باوضعیت امروزه مقایسه کنید !
آمریکا و دیگر کشور های غربی که تهدید میکنن و ترور تا وضعیت بد اقتصادی به کنار !کار را بجایی رسانده که خردوغان هم خط و نشان میکشه!
#شاه_سلطان_حسین
@hadisyasi
.
جاسوس نبود؛ ارث پدری اش را می گرفت!
🔹زم، وطن فروش و جاسوس نبود؛ به این سوی چراغ، به نور صورتش در شب آخر قسم(!)
♦️سرویس اطلاعاتی فرانسه، جا و پول و امکانات و بادیگارد زیاد آورده بود، به سازمان مجاهدین خلق و فراریان جنبش سبز، خیرات و صدقه می داد، زم هم جزو همان ها. اصلا اینها در فرانسه ارث پدری و حق آب و گل دارند!
🔹می پرسید پس ده ها میلیون فرانسوی، حرف حساب شان چیست که یک سال است در خیابان های سراسر فرانسه، اعتراض می کنند و گلوله و باتوم می خورند و سرکوب می شوند؟
♦️گدا گشنه های بی عرضه ای که هر سال وضع زندگی شان بدتر می شود و در اولّیات زندگی درمانده اند. آسمان جُل هایی که درک و شعور دموکراسی را ندارند و هر هفته، شانزلیزه و خیابان های منتهی به برج ایفل را که مایه افتخار رژیم فرانسه بود، اسباب بی آبرویی غرب می کنند.
🔹بابا! برج ایفل همان است که اپوزیسیون ایرانی باهاش عکس یادگاری می گیرد، به آن تکیه می کند و برای کشورشان لُغُز می خوانند. پایش هم بیفتد، از بمبگذاری و آشوب و ترور دریغ نمی کنند.
♦️شما بگویید! باید برای ده ها میلیون گدا گشنه فرانسوی بی چشم و رو خرج کرد که قدر دموکراسی را نمی دانند؟ یا برای جماعتی که وطن شان را زیر پا گذشته و آماده اند برای فرانسه، مهره انتحاری بخرند و آدم، خر کنند؟!
@hadisyasi