فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم
امام جمعه ساوجبلاغ: به دستفروشها گفتیم، مصلی از شنبه تا پنجشنبه مال شما، جمعه تا غروب برای ما...
رهبر انقلاب اسلامی:
معنای آتش به اختیاری که ما گفتیم این است: یعنی همهی جوانها، همهی گروههای مؤمن در زمینههای مختلف، هر کاری که برایشان میسّر است، و مطابق با قوانین کشور و مصلحت کشور [است]، باید انجام بدهند و معطّل کسی نباید بمانند.
۱۳۹۷/۱۱/۲۹
از بخش ولایت کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن اینطور #استنباط میشود که یکی از مهمترین وظایف رهبر جامعه، آزاد سازی ظرفیت تمام مردم، در راستای تمدن سازی است.
صدور فرمان #آتش_به_اختیار از طرف رهبر انقلاب نیز در راستای معطل نماندن ظرفیتهایی است که خیلی از مسئولین خواسته یا ناخواسته نتوانستند از آنها استفاده کنند.
بنده اقدام این امام جمعهی عزیز را مصداق بارزی از فهم فرمان #آتش_به_اختیار و عملیاتی کردن آن میدانم.
فخریان
@tabyin_tahlil_ejtehad
#سواد_انقلابی
انقلاب اسلامی در جهان، #زلزلهی فکری و عملی بوجود آورد و تاریخ بشریت را تغییر داد.
عصر بشریت را از خداناباوری و انحصار در لذتگرایی اومانیستی، به خودباوری و جهاد، تغییر داد و این نبود جز به خاطر منظومهی فکری که انقلاب به جهان عرضه کرد.
این منظومه فکری توان ایجاد تمدن نوین اسلامی را دارد.
مادامی که فکر و عملکرد ما در طراز منظومه فکری انقلاب اسلامی باشد، حرکت ما به سمت تحقق تمدن اسلامی شتابان خواهد بود.
امروز بیش از هر زمان دیگر نیاز به گفتمان منظومه فکری انقلاب اسلامی و تمدن نوین اسلامی داریم.
گفتمانها، فرهنگسازند و فرهنگها، انسانساز.
در این میان، آگاهی و سواد انقلابی، نقش اساسی در ایجاد گفتمانها دارد.
امروز لازم است در فضاهای علمی، اعم از حوزههای علمیه و دانشگاهها و غیره، نیروها مجهز به سواد انقلابی باشند.
اگر غفلت کنیم، علوم سکولار و کمکاربرد و حتی غیر اسلامی، چنان جای خود را در مراکز علمی پیدا خواهند کرد، که با هیچ قدرتی نمیتوان به جنگ با آن رفت.
پس علینا به انقلابیگری در تمام ساحات زندگی.
اسماعیل فخریان
@tabyin_tahlil_ejtehad
#جنگ_ارادهها
توضیح بخشی از کتاب #دشمن_شناسی از بیانات رهبر انقلاب:
آن عاملی که ملتها را در مقابل قدرتها ضعیف میکند، بیارادگی خود ملتهاست. اگر ملتی با اراده حرکت کند، به خدا متکی باشد و دستور الهی را اطاعت نماید، هیچ قدرتی نمیتواند مویی از سر او کم کند.
(خط اولِ کتاب #دشمن_شناسی، سیزدهمین کتاب سیر مطالعاتی #تمدن _ساز)
الان ۳۷ سال، ۳۸ سال است که دارند از همهی امکانات استفاده میکنند برای اینکه این رویش مبارک را، این جمهوری اسلامی را، این انقلاب مجسّم را شکست بدهند و نتوانستهاند؛ اَللهُ مَولانا. ملّت ایران در صحنه است؛ به یک عدّه آدمهای کنارنشستهی نقزنِ غُرزن یا پیرو شهوات نگاه نکنید؛ ملّت در صحنه است، ملّت در میدان است. در میان این ملّت، زمرهی عظیمی حضور دارند که حاضرند جانشان را فدا کنند؛ این همان چیزی است که قدرت خدا را میآورد پشت سرِ انسان؛ این یعنی جنگ نامتقارن.
معنای جنگ نامتقارن این است که دو طرفِ جنگ از منابع مختلفالحالی، با هویّتهای مختلف برخوردارند؛ این جنگ نامتقارن است؛ یعنی هرکدامِ از این دو طرف امکاناتی دارند، منابع قدرتی دارند که طرف دیگر آن را ندارد. ما با استکبار جهانی در حال جنگ نامتقارنیم؛ چرا؟ ممکن است او یک امکاناتی داشته باشد که ما نداشته باشیم امّا ما هم امکاناتی داریم که او ندارد؛ آن امکان چیست؟ توکّل، اعتماد به خدا، اعتماد به پیروزی نهایی، اعتماد به قدرت انسان، به قدرت ارادهی انسان مؤمن؛ این را ما داریم؛ این شد جنگ نامتقارن. در جنگ نامتقارن ارادهها هستند که با هم میجنگند؛ هر ارادهای غلبه پیدا کرد، پیروز خواهد شد. در میدان، اراده را ضعیف نکنید؛ در میدان نبرد، اراده را دچار تزلزل نکنید؛ اگر یک طرفِ جنگ در میدان نبرد ارادهاش سست شد، قطعاً شکست خواهد خورد. نگذارید ارادهتان سست بشود، نگذارید تبلیغات دشمن و وسوسههای دشمن، در اراده و عزم راسخ شما تزلزل ایجاد کند؛ این ارادهی مستحکم را نگه دارید؛ این ضامن پیروزی است.
۱۳۹۵/۳/۳
در هر قیام مردمی، جنگ واقعی بین ارادهها است. هر طرفی که مصممتر باشد و سختیها را تحمل کند پیروز قطعی است. قرآن به ما میآموزد که: «إنّ الّذینَ قالُوا رَبُّنُا اللَّه ثُمَّ استَقامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیهِمُ المَلائِکَه ألَّا تَخافُوا وَ لا تَحزَنُوا وَ أبشِرُوا بِالجَنَّهِ الَّتی کُنتُم تُوعَدونَ» وبه پیامبرش میفرماید: «فَلِذَٰلِکَ فَادْعُ وَاسْتَقِمْ کَمَا أُمِرْتَ وَلَا تَتَّبِعْ أَهْوَاءَهُمْ» دشمن میکوشد با زور و فریب، ارادهی شما را تضعیف کند. مراقب باشید ارادهی شما سست نشود.
۱۳۸۹/۱۱/۱۵
جنگ، جنگ ارادههاست؛ جنگ عزمهای راسخ است؛ هر که عزمش بیشتر بود، او برنده است.
۱۳۸۹/۶/۲۵
@tabyin_tahlil_ejtehad
@t_manzome_f_r
#تبیینِ بخشی از بیانات رهبر انقلاب
تمام انسانها بر اساس #فطرت_الهی آفریده شده و یکی از مهمترین علل بعثت و کارهای انبیاء، بیدار کردن فطرتها _بعد از آنی که غبار نفسانیت و شهوت و دنیاگرایی بر مردم غلبه کرد_ میباشد.
گاهی آنقدر بشریت غرق در چاه "خود همه چیز پنداری" میشود که بیدار کردن او نیاز به #عزمی فراتر از عزمهای رایج دارد.
بیدار کردن این بشر _که در اصطلاح عرفان نظری به آن #یقظه که اولین مرحلهی سلوک الیالله است گفته میشود_ کار انسانهای اولوالعزم است که ابراهیم خلیلالرحمان یکی از آنهاست.
در قرآن کریم خطاب به بعضی از انسانهای پاک گفته شد: ولم نجد له عزماً (طه/۱۱۵) یعنی اگرچه او انسانی پاک است، اما آن عزم لازم را ندارد.
اما حضرت ابراهیم و ابراهیم مسلکان، صاحب آنچنان عزمیاند که میتوانند بشرِ در خود فرورفته و خدا را فراموش کرده را، نجات دهند.
پیامبر اسلام همچون جد اعلایش دارای این عزم بود و در عصر غیبت، روحالله کبیر (خمینی بتشکن) نیز ابراهیم وار، با عزمی بلند، پای در عرصهی بیداری فطرتهای غبار گرفتهی بشر امروزی گذاشت و ما امروز شاهد بیداری بشریت بر اثر این #عزم هستیم.
در مسیر بیداری فطرتها، گاهی لازم است در ابتدای شروعِ کار، حرکتی تند، قوی و عمیقی انجام داد که بتوان وجدانها را بیدار کرد.
رهبر انقلاب اسلامی:
سیر حرکت ابراهیم "علیهالسلام" به این ترتیب بود که اول حرکت تندی انجام داد تا وجدانها و ذهنها را متوجه کند، آنگاه، با استفاده از آن توجّهی که دلها پیدا کرد، سخن حق را در یک جمله به دلها و ذهنهای آنها القاء نمود... رهبر الهی ایران _آن مردی که در راه انبیاء حرکت میکرد_ همین راه را طی نمود و امروز شما ملاحظه میکنید که در دنیا، بیداری به وجود آمده است. ۷۳/۱/۱
(بخشی از کتاب #دشمن_شناسی)
اسماعیل فخریان
۹۸/۵/۲۱
@tabyin_tahlil_ejtehad
بسم الله الرحمن الرحیم
نکات مهم سخنرانی رهبر انقلاب در دیدار با هیأت دولت
۱۳۹۸/۵/۳۰
۱. مسئولان باید دوران مسئولیت را که یک لطف الهی برای خدمت به مردم است، قدر بدانند و از این طریق، برای عرصه بسیار دشوار آخرت زاد و توشه فراهم کنند.
۲. دولت در این دو سال باقیمانده، از حواشی و مسائل فرعی که متأسفانه با ظهور فضای مجازی، امکان آن بیشتر هم شده است، فاصله بگیرد و مسائل اصلی را در اولویت کاری خود قرار دهد.
۳. گاهی برای فعالیت یک واحد تولیدی باید نه از ۷ خوان بلکه از ۷۰ خوان عبور کرد که مسئولان باید این مشکل جدی را حل کنند و مقررات زائد و موانع تولید را رفع کرد.
۴. مسئولان باید تولید داخلی را اساس کار قرار دهند.
۵. باید به بخشهای پیشران نظیر مسکن، کشاورزی، خودرو، لوازم خانگی و همچنین اقتصاد دانشبنیان توجه ویژه کرد چرا که فعال شدن هر کدام از اینها میتواند بخشهای مختلف دیگر را به حرکت وا دارد و حرکت عمومی اقتصادی کشور را به کلی متحول کند.
۶. دشمنان نظام اسلامی صراحتاً میگویند که غلبه بر جمهوری اسلامی و حاکمیت اسلام با جنگ نظامی و تحریم اقتصادی امکان پذیر نیست و باید با نفوذ فرهنگی و تأثیرگذاری بر ذهنها و مغزها و تحریک هوسها به این هدف رسید. باید مانع نفوذ این اقدامات سازمانیافته در تولیدات فرهنگی همچون هنر، سینما، کتاب و تئاتر شد.
۷. از نظر اسلام، صِرفِ ثروتمند شدن کشور، مطلوب نیست بلکه هدفِ پیشرفت اقتصادی، تأمین عدالت اجتماعی و ریشه کن کردن فقر است وگرنه مانند کشورهای پیشرفتهای مثل آمریکا میشویم که طبقات ضعیف همچنان مشکلات عمیقی دارند.
۸. تولیدکنندگان رزمندگان جنگ اقتصادی با دشمنان هستند و باید با این چشم به آنها نگاه کرد.
۹. باید دستگاههای فرهنگی اعم از وزارت ارشاد، سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم و صداوسیما و حتی دستگاههای اطلاعاتی بر روی مسائل ضدفرهنگی به شدت حساس باشند. اگر مدیران در خصوص مسائل دینی، فرهنگی و اعتقادی دستگاههای تحت مدیریت خود، علناً مراقبت و نقش آفرینی کنند، قطعاً تأثیرگذار خواهد بود.
۹. حجاب یک حکم شرعی و یک مسئله قانونی است و در این زمینه باید در درجه اول دستگاههای دولتی و حکومتی و مدیران آنها مراقبت کنند تا براساس قانون عمل شود.
۱۰. برخی اوقات سخنانی را میشنوم که نشانه بیمناک بودن از دشمن است، در حالیکه از دشمن، واقعاً نباید ترسید زیرا این دشمن از ابتدای انقلاب اسلامی وجود داشته و هر کاری هم که توانسته کرده اما به موفقیت نرسیده است. البته آزار و اذیت و زحمت بوجود آوردهاند ولی نتوانستهاند مانع از حرکت و پیشرفت نظام اسلامی شوند.
۱۱. در برخورد با متخلفان باید منصفانه و عاقلانه و هوشمندانه عمل شود و دستگاههای نظارتی بهگونهای عمل کنند که از اقدامات آنها برداشتهای تبعیضآمیز و غرضآلود و مچگیری صورت نگیرد.
۱۲. ما با دولت هند روابط خوبی داریم اما انتظار و توقع از دولت هند این است که سیاستی منصفانه در قبال مردم نجیب کشمیر در پیش بگیرد و به مردم مسلمان این منطقه زور گفته نشود.
کانال تبیین، تحلیل و اجتهاد
@tabyin_tahlil_ejtehad
@t_manzome_f_r
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لازم باشد با کسی حرف بزنیم، میزنیم.
@tabyin_tahlil_ejtehad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر بدانم ملاقاتی با یکشخصی، منافع ملی کشور ما را تامین و به آبادی ایران کمک میکند، دریغ نمیکنم.
@tabyin_tahlil_ejtehad
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبرانقلاب، ۴ماه قبل:
میخواهند با #مذکره نقاط قوت ما را بگیرند.
#مذاکره با کسی که آدم حسابی باشد غلط است، حالا این آمریکاییها آدم حسابی هم نیستند.
هیچ ایرانی #غیرتمند و با #شعوری نمیرود با این دولت کنونی آمریکا مذاکره کند.
مذاکره با آمریکاییها #سمّ است.
@tabyin_tahlil_ejtehad
اگر کسی با آمریکا #مذاکره کند و یا با #ترامپ دیدار داشته باشد و یا مصالح کشور را به رضایت آمریکاییها و اروپاییها گره بزند، هم #بی_شعور است و هم #بی_غیرت.
سعی کنیم قانونگذاری در کشور و سکان اجرایی کشور را به دست #باشعورها و #باغیرتها بسپاریم.
فخریان
@tabyin_tahlil_ejtehad
هدایت شده از اسماعیل فخریان
موضوع سخنرانی حجهالاسلام و المسلمین فخریان در دهه اول محرم۱۴۴۱
#گام_دوم_انقلاب و #تمدن_مهدوی مبتنی بر #آموزههای_حسینی
انشاءالله صوت جلسات محرم را در کانال
@ostad_fakhrian
بارگذاری میکنیم.
@t_manzome_f_r
به آقای محبی، دبیر ستاد امر به معروف برسانید که اگر نگاه کلگرایانه و بلند به مسائل اساسی یک کشور، از قبیل #امنیت، شیوهی مواجهه با دشمن، شیوهی ورود به زمین دشمن و چگونگی استفادهی حداکثری از فضاهای موجود، بر اساس اندیشهی رهبر انقلاب بررسی میشد، متوجه میشدیم که پیشگیری بهتر از درمان است.
هیچ #عاقلی مردم را گروه گروه روانهی زمین دشمن نمیکند.
#شعار استفاده حداکثری از زمین و ابزار دشمن، برای ضربه زدن به دشمن، نشان از عدم تسلط علمی و عملی، به زمین و زمانهی دشمن است.
آیا دشمن اینقدر #نابلد است که زمین و ابزار را برای ضربه زدن به خودش در اختیار ما بگذارد؟!
فراموش نکنیم که #دشمن، دشمن است.
حضرت آقا فرمودند: ورود به زمین دشمن مشروط به #هوشمندی و تشکیل #جبههی هماهنگ است.
موضوع #فیلتر شدن یا نشدن یک اپ، بیشتر شبیه یک دعوای #زرگری است.
اسماعیل فخریان
۱۳۹۸/۶/۱۰
@tabyin_tahlil_ejtehad