کارهایی که برای برندسازی ملی ایران در سوریه نکردیم...
۱. مشابه بسیاری از کسب و کار های دانش بنیان ایرانی فین تک مثل اسنپ؛ دیجی کالا؛ باسلام می توانست در سوریه پیاده سازی شود. کارآفرینی محلی و سودآوری مالی ناشی از سرمایه گذاری برای کشور و شکل گیری تصویر مثبت از ایران در اذهان عمومی جامعه سوری از نتایج آن می بود. احتمالا برندهای اماراتی مثل طلبات و کریم و نون... در دوره جدید اینکار را خواهند کرد.
۲. با کیفیت ترین بازیگران و سریالهای جهان عرب متعلق به سوری هاست. برای مثال بازیگران فیلم شاهکار بازمانده تمام سوری بودند. فیلم های زیادی در ژانرهای مختلف می شد ساخته شود که نشد. احتمالا سریالها و فیلمهای ضد نظام سابق و ایران با سرمایه گذاری ترک ها و خلیجی ها ساخته خواهد شد.
۳. محصولات کشاورزی سوریه مانند زیتون(بهترین در دنیا) و مشتقات آن می توانست در بازار ایران مشتری ویژه داشته باشد و حتی به کشورهای دیگر صادر شود. احتمالا سرمایه گذاری ترک ها و عرب ها در حوزه کشاورزی سوریه رخ خواهد داد.
۴. اینفلوئنسرهای سوری می توانستند با هزینه های بسیار کم به ایران بیایند. قطعا چهره مثبتی از ایران در کشوری که مردمانش هیچ شناختی از ایرانی ها ندارند شکل می گرفت.
۵. بسیاری از نخبگان سوری از این کشور مهاجرت کردند. خلاء نخبگان میتوانست با جذب هدفمند دانشجو در دانشگاه های ایران و تربیت نیروی متخصص در رشته های کاربردی جبران شود. با یک سیاست گذاری درست؛ افراد پس از فارغ التحصیلی در بازار کار آن کشورها به بازاریاب رایگان شرکت های خدماتی ایرانی تبدیل می شدند.
۶. در حوزه ورزش بخصوص ورزش جامعه معلولین و مجروحین از جنگ میتوانستیم مربیان ورزشی در رشته های مختلف را به آنجا بفرستیم. در بسکتبال و فوتبال بازیکنان با کیفیتی سوری ها داشتند که می توانستند در باشگاه های ایرانی بکار گرفته شوند.
۷. مردم سوریه ذاتا هنرشناس هستند و نمادهای آن در فضای عمومی جامعه فراوان است. معماری خاص؛ در حوزه موسیقی؛ هنرهای تجسمی همکاری های خوبی میشد شکل بگیرد که نخواستیم و نشد.
۸. جمع آوری تاریخ شفاهی و ارائه روایت دلایل حضور ایرانی ها برای کمک به سوریه و کشورهای منطقه
و صدها مورد دیگر ...
✍ کانال برندملی:
https://t.me/nationbranding
🔹تدبیر || امیرحسین نبی:
https://eitaa.com/tadbir2
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو از کدام امتی؟!
🔹تدبیر || امیرحسین نبی:
https://eitaa.com/tadbir2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 عزیزانی که تصمیم گرفتند گوگل پلی و یوتیوب و واتس اپ را در جلسه شورای عالی فضای مجازی رفع فیلتر کنند، حواسشان هست چه بحران امنیتی در کشور ایجاد می کنند؟!
✍ احمد کارآمد
🔹تدبیر || امیرحسین نبی:
https://eitaa.com/tadbir2
⭕️ به نفع مظلومان
🔹امام خمینی(ره): «ای پدران کلیسا و روحانیان تابع حضرت عیسی(ع) ، برای رضای خدا و پیروی دستور حضرت مسیح(ع) یک بار هم ناقوس ها را در معابدتان به نفع مظلومان و محکوم نمودن ستمگران به صدا درآورید.»
📆 میلاد حضرت عیسی مسیح (علیهالسلام)
🔹تدبیر || امیرحسین نبی:
https://eitaa.com/tadbir2
.
♻️ ۱۵ سوال مهم از اعضای شورای عالی فضای مجازی در خصوص خارج کردن شبکه اجتماعی واتس آپ از پذیرش قوانین جمهوری اسلامی و قانونمند شدن فعالیت آن
1️⃣ استفاده از شبکه های مجازی خارجی، زمینه خروج کلان داده ها (Big Data) که در علم مدیریت به عنوان طلای نامرئی نام برده می شود را فراهم می آورد، و زمینه های سوء استفاده های فراوان کشورهای رقیب و دشمن را ایجاد می کند، راهکار شما برای عدم خروج کلان داده ها چیست؟ و آیا مسئولیت رأی اخیر خود را بر عهده می گیرید؟
2️⃣ به اذعان رسمی رژیم صهیونیستی، این رژیم از داده های واتس آپ برای شناسایی افراد و دشمنان خود استفاده کرده و می کند، راهکار شما برای جلوگیری از جاسوسی سیستماتیک توسط این شبکه اجتماعی چیست؟
3️⃣ بنا به شواهد گسترده، واتس آپ اقدام به جاسوسی از کاربران می کند، چگونه به مقابله با آن خواهید پرداخت؟
4️⃣ در اغتشاشات سال ۱۴۰۱ این شبکه اجتماعی به بستری برای جذب و آموزش نیروهای خشونت طلب و نحوه ساخت کوکتل مولوتوف و خرید و فروش اسلحه تبدیل شده بود، اکنون چه تضمینی برای عدم رخداد مجدد این اتفاق کسب شده است؟
5️⃣ هر کشور مقتدری، مجوز فعالیت در کشور را فقط و فقط در صورت قبول پذیرش قوانین وطنی آن کشور صادر می نماید، چرا این قاعده منطقی در ایران رعایت نشده است؟
6️⃣ چگونه است که اگر یک جوان این کشور بخواهد، یک دکه زیر پله ای برای امرار معاش خود داشته باشد ، باید از اداره های مختلف کسب مجوز نماید، ولی یک شبکه اجتماعی با سابقه منفی و تأثیرات فراوان برای فعالیت در کشور، نیاز به هیچ مجوزی نخواهد داشت، آیا قائل به اینگونه آزاد سازی در مجوزهای شغلی مردم نیز می باشید؟
7️⃣ چنانچه احیاناً برخی کانالها و گروه های واتس آپ اقدام به انجام اقدامات مجرمانه از جمله فروش اسلحه، تحریک قومیت ها، تقویت دیدگاه های تجزیه طلبانه و ... کردند، مکانیسم و ابزار شما برای مقابله با این اقدامات چیست؟ آیا اساساً هیچ ارتباط اداری با مدیران این شبکه اجتماعی وجود دارد، یا همچنان نامه های دولتهای پیشین بی پاسخ مانده است؟
8️⃣ اعضای شورا چقدر با مکانیسم الگوریتم های پیچیده این ایپلیکیشن و نحوه مدیریت محتوای آن در کاهش و افزایش سرعت اپلود و دانلود تصاویر و ویدئوهای خاص، میزان رویت پذیری پستها، مدیریت تعداد لایک ها و ... آشنا هستند؟ آیا مکانیسمی برای رخداد عدالت در محتواهای تولید شده وجود دارد، یا مکانیسم ها بر اساس اولویت بخشی به سیاستهای سهامداران این اپلیکیشن می باشد؟
9️⃣ بنا بر شواهد گسترده، سهام این اپلیکیشن در اختیار شرکت های صهیونیستی می باشد و بنا بر فتوای مقام معظم رهبری، استفاده از محصولات این شرکت ها حرام است. با این شرایط چه توضیحی برای این اقدام شما وجود دارد؟
0️⃣1️⃣ در حالی که اسرائیل هر روزه حرف از تلاش برای نابودی ایران عزیز می زند، رها سازی یک شرکت اسرائیلی برای جمع آوری داده های ایرانیان چه توجیهی خواهد داشت؟
1️⃣1️⃣ آیا کشورهای مدعی آزادی بیان، از جمله آمریکا و... حاضر هستند به اپلیکیشن هایی چون ایتا و بله و... اجازه فعالیت در کشور خود را بدهند؟
2️⃣1️⃣ آیا موافقان رفع فیلترینگ از واتس آپ حاضرند، صادقانه و شفاف در جلسات تخصصی و علمی از رأی خود دفاع کنند و آیا مسئولیت تصمیم خود را بر عهده خواهند گرفت؟
3️⃣1️⃣ چنانچه برخی افراد سودجو، با کمک این بستر اقدام به کلاهبرداری از مردم عادی نمایند، آیا این شبکه هیچگونه تعامل و پاسخگویی با پلیس فتای ایران دارد، یا در نهایت مال باخته خود مسئول هر گونه اتفاقی خواهد بود؟
4️⃣1️⃣ چنانچه این اپلیکیشن در راستای سیاستهای سهامداران خود، اقدام به حذف کانالها و گروه هایی از مردم ایران نمود، آیا مسیری برای احقاق حق مردم وجود دارد؟
5️⃣1️⃣ آیا دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی حاضر است، با مردم صادق بوده و صوت مذاکرات جلسه را منتشر نمایند یا در این مورد مردم نامحرمند؟
✍️ هادی مصدق
عضو هیئت علمی دانشگاه قم
🔹تدبیر || امیرحسین نبی:
https://eitaa.com/tadbir2
💎 رفع فیلتر گوگل پلی اولین قربانی خود را گرفت، شبکه اجتماعی داخلی ویسگون از روی گوشی های مردم پاک شد!
یادتونه می گفتیم رفع فیلتر گوگل پلی مساوی است با حذف اپ های داخلی از روی گوشی مردم؟
آقایون مسئولین در شورای عالی فضای مجازی و دولت، پاسخگو باشید!
📱 احمد کارآمد
🔹تدبیر || امیرحسین نبی:
https://eitaa.com/tadbir2
10.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻چطور غولهای سرمایهداری را شکست دهیم...
💎 حجتالاسلام دکتر محسن خاکی
برشی از دوره MPA با رویکرد حکمرانی مردمی
فیلم و صوت کامل جلسه:
🎙 https://eitaa.com/shipaa/778
🎥 https://eitaa.com/shipaa/723
🔹تدبیر || امیرحسین نبی:
https://eitaa.com/tadbir2
هدایت شده از شیپا - شبکه پیشرفت
💡چرا مردمیسازی، پروژهای شکست خورده است؟!
[مردمیسازی یا مردمی شدن؟]
⭕️ پخش زنده از کانال شیپا
دوازدهمین کارگاه آموزشی دوره MPA با رویکرد حکمرانی مردمی با ارائه:
💎 حجتالاسلام محسن قنبریان
- استاد سطوح عالی حوزههای علمیه
سرفصلهای کارگاه:
1️⃣ مردم یعنی چه کسانی؟!
2️⃣ خاستگاهِ مردمی شدن کجاست؟!
3️⃣ مصیر مردمی شدن غیر از مسیر مردمیسازی!
✅ ثبتنام از طریق آیدی زیر (همراه با گواهی معتبر)👇
@mpa_shipaa
⏱ پنجشنبه ۲۰ دی، ساعت ۱۳ تا ۱۸
🔹کانال شیپا (شبکه پیشرفت):
https://eitaa.com/shipaa
هدایت شده از طرح مطالعاتی شهید بهشتی
💢 بهشتی برای امروز؛ چرا و چگونه؟
💠افتتاحیه دوره سیر مطالعاتی کتب شهید بهشتی
✅ با حضور: حجت الاسلام محسن قنبریان
و چند تن از بهشتی پژوهان
🔰 پنج شنبه ۲۰ دی، بعد از نماز مغربوعشا
مجموعه سرچشمه؛ مقتل شهید بهشتی
🔻جهت شرکت در این جلسه به آی دی زیر پیام دهید🔻
@ensankade2
@beheshtigerafekr
هدایت شده از شیپا - شبکه پیشرفت
💡 اولین دوره mini MCA کارآفرینی اجتماعی
✅ شیپا (شبکه پیشرفت) برگزار میکند:
💎 سرفصلهای دوره:
▪️مدیریت زنجیره ارزش بومی
▪️مدیریت منابع انسانی تعاونیها
▪️روشهای تأمین مالی تعاونی
▪️استراتژیهای بازاریابی و فروش
▪️مسائل حقوقی تعاونیها
⚙️ پروژهمحور؛ همراه با منتورینگ
🎓 اعطای گواهی معتبر از دانشگاه دولتی قم
✅ برای ثبتنام به شناسه زیر در "ایتا" یا "بله" پیام دهید👇
@mpa_shipaa
09964776154
⭕️ حضوری و مجازی
⏱ زمان: ۴ بهمن تا ۱۶ اسفند، پنجشنبهها ساعت ۸ تا ۱۲
⏳مهلت ثبتنام: تا ۴ بهمن
🔹کانال شیپا (شبکه پیشرفت):
https://eitaa.com/shipaa