💎 با نام و یاد خداوند متعال 💎
🦋 جلسه ی اول انجمن اولیا و مربیان 🦋
🗒یکشنبه مورخ ۱۰ مهرماه ۱۴۰۱
حمد و سپاس بیکران مخصوص ذات اقدس الهی است ، که به انسان آموختن یاد داد و به واسطه ی این تعلیم اورا بر همه ی آفریدگان برتر بخشید.
✍سلام بر والدین گرامی و دانش آموزان عزیزم
بر خود لازم میدانم بهار تعلیم و تربیت سال "۱۴۰۱-۱۴۰۲" و شروع فصل جوانه زدن🌱 دانایی و ادب آموزی را به عزیزان دانش آموز و اولیای گرامی که بر ما اعتماد کرده و دستان پر مهر فرزندشان را در دستان ما گذاشته اند صمیمانه تبریک و تهنیت گفته و اطمینان دهیم که هرچه در توان داریم برای رشد و بالندگی عزیزان دانش آموزمان به کار گیریم و در این راه ارزشمند از عنایات الهی و الطاف ائمه ی معصومین صلوات الله علیهم و دعای خیر شما اولیای محترم مدد گرفته و طلب توفیق می نماییم 🤲
بنده .... ،آموزگار پایه ی چهارم هستم و به لطف خدا، قرار هست که امسال در امر تعلیم و تربیت دانش آموزان، در خدمت شما اولیای محترم و فرزندان عزیزتان باشم.
عزیزان، با توجه به حضوری شدن کلاس ها ؛ لذا بر آن شدیم تا در همین جلسه ی اول، ضمن آشنایی با شما اولیای گرامی، نحوه ی ارائه ی مطالب آموزشی و خواسته های خود از اولیا و دانش آموزان را مطرح نمایم تا به لطف خداوند متعال، با آمادگی لازم سال تحصیلی جدید را شروع کنیم.
البته در سالی که گذشت، همگی با شرایط تدریس مجازی آشنایی پیدا کرده ایم؛ اما بهتر است که با توجه به تجربیاتی که در این مدت کسب کرده ایم؛ با یک برنامه ریزی بهتر به استقبال سال تحصیلی جدید برویم تا در کنار هم از آموزش مطالب جدید، لذت برده و نهایت استفاده را از حضور هم ببریم.
بنده به نوبه ی خودم به شما قول می دهم که به لطف خدا، تمام و کمال مطالب آموزشی را در اختیار دانش آموزان قرار داده و تا جایی که امکان دارد از هیچ کمکی در جهت پیشرفت تحصیلی آن ها، دریغ نکنم. لذا برای محقق شدن این هدف، خواستار مطالب زیر از شما و دانش آموزان گرامی هستم:
⭕️ ۱ حضور به موقع دانش آموزان در مدرسه و کلاس درس
⭕️ ۲ مطالعه ی به موقع مطالب یاد داده شده در کلاس درس و مطالب ارسالی و دیدن و شنیدن فایل های ارسالی و پرسیدن اشکالات احتمالی
⭕️ ۳ انجام به موقع تکالیف خواسته شده برای یادگیری بهتر
⭕️ ۴ مطلع کردن به موقع آموزگار از مشکلات دانش آموز ( چه از نظر آموزشی و چه از نظر امکانات)
⭕️ ۵ اهمیت دادن به تمامی دروس( تمامی دانش آموزان باهوش هستند و فقط استعداد ها و خواسته های آن ها با هم فرق دارند که با برنامه ریزی درست می توانند در مسیر مناسب قرار گرفته و به موفقیت برسند.)
⭕️ ۶ تلاش دانش آموز برای رفع اشکالات احتمالی( برخی دانش آموزان با یک بار مطالعه مطالب را می آموزند؛ اما برخی دیگر نیاز به تمرین و تکرار بیشتر دارند و این به معنی برتری یک گروه نسبت به گروه دیگر نیست؛ بلکه توانایی های یادگیری آن ها متفاوت هست و تنها تلاش و کوشش دانش آموز برای معلم اهمیت دارد؛ پس باید دانش آموز با اطلاع از سطح توانایی خویش، تلاشش را برای یادگیری بهتر انجام دهد و در صورت نیاز در این راه از آموزگار خود راهنمایی خواسته و به راهنمایی های آموزگار خود عمل کند.)
⭕️ ۷ عدم راهنمایی درسی توسط نظر شخصی اولیای گرامی( برخی اولیای عزیز، باتوجه به آموخته های خود، در صدد آموزش مطالب درسی بر می آیند که این کار در روند آموزشی فعلی، اختلال به بار می آورد.)
⭕️ ۸ اطلاع به موقع انتقادات سازنده ی اولیای محترم از معلم و ارائه ی پیشنهادات سازنده، توسط نماینده ی اولیا به معلم
⭕️ ۹ داشتن یک برنامه ی متعادل در خانواده برای اینکه با توجه به آن، دانش آموزان هم بتوانند به آموزش مطالب درسی پرداخته و هم به تفریح خود در کنار عزیزانشان بپردازند.
⭕️ ۱۰ والدین نقش تسهیل کننده دروس را برای دانشاموز دارند و نه نویسنده تکالیف . در صورت دیدن تکالیف با خط دانش آموز تصحیح نمیشود و دوباره باید نوشته شود .
💢 ناگفته نماند که برای یادآوری مطالب سالهای گذشته، در شروع هر درسی از هر کتابی، مطالب سالهای قبل مربوط به آن درس، توسط معلم، مرور خواهد شد.
💢 امید است که با رعایت شرایط گفته شده، توسط اولیای محترم و دانش آموزان عزیز، سال تحصیلی جدید را به لطف خدا، به خوبی شروع کرده و با موفقیت به پایان برسانیم.
با تشکر از همگی شما عزیزان
🌺سرافراز و پاینده باشید🌺
#سخنی_با_همکاران:
#روز_جشن_شکوفه ها #جلسه ای رابا #والدین در نظر داشته باشید ودر این جلسه به معرفی خود وبرنامه های خود باشیدونکات زیر را موردتوجه قرار دهید
:
🍂1-معرفی کتب درسی به اولیا
🍃2-معرفی برنامه درسی به اولیا واینکه یک هفته اول را فقط و فقط طبق برنامه کلاس پیش بروندوکتابها رادر طبق برنامه در کیف دانش آموزبگذارندد هیچ کتاب اضافه را در کیف نگذارند.
🍂3-یک دفتر تلاش ویک دفتر نقاشی در ماه اول کافی است.وهر دو همیشه در کیف دانش آموز باشند.
🍃4-حتما بعداز تحویل کتابها با برچسب نام دانش آموز را جلد کتاب بزنندوکتاب را جلد نایلونی بکشنداز جلد های کادویی استفاده نکنند.
🍂5-دفتر تلاش بیشتر از 60 برگ نباشد.
🍃6- کتاب بنویسیم را فنری ریز بزنند وروی آن را طلق بکشند.
🍂7-یک دست مداد،تراش ،پاک کن و مدادرنگی بخریم ودر کلاس به اولیا نشان دهیو وحتما تأکید کنیم که ازخرید لواز التحریر تجملی خودداری کنند.
🍃8-از خرید جامدادی آهنی خوداری کنند.
🍂9-به اولیا توضیح بدهیم که زیاد به بچه ها نگویند که پاک کن ودرست بنویس اگر اشتباه نوشتندبگوییم بعدی را درست بنویس.اصلا با پاک کن قهر کنیم.
🍃10-میزان تکالیف به اندازه ای باشد که گفته شده اگر اضافه باشد برای اولیا بنویسیم که میزان تکالیف را رعایت کنند.
کیسه ریاضی وموارد آن را توضیح دهیم.
🍂12-نوار و جدول اضطراب رابرای والدین توضیح دهیم.این جدول بیانگر آن است که در مهر ماه بچه ها هیچ استرس وهیچ اضطرابی ندارند.از آذر ماه تا دی ماه و بهمن اوج اضطراب واسترس از نظر یادگیری بچه ها ست.نکته مهم در این زمینه این است که به هیچ عنوان والدین نباید استرس و اضطراب خود را به دانش آموزان منتقل کنند.دراین تایم زمانی از والدین میخواهیم که فقط صبر کنند.
🍃13- جدول زمانبندی دروس مدارس با یکدیگر متفاوت است وبانظر معلم انجام میشود.
🍂14-در غیبت یشتر از سه روزدانش آموز،معلم هیچ تضمینی برای یادگیری او ندارد.
🍃15-به والدین بگوییم استرس به بچه ها وارد نکنید.
🍂16-حضور اولیا در جلسات اجباری است بخصوص در تدریس دروس ای،ه،خوا،او استثناء
🍃17-به والدین بگوییم در دفتر یا دداشت بچه ها چیزی یادداشت نخواهیم کرد باید خودشان در کلاس بدانند دقت کنند و به والدین انتقال دهند.
🍂18-به والدین بگوییم بازخوردها را ببینید.
🍃19-کتاب بخوانیم در مدرسه میماند به مدت یک ماه بخاطر آنکه جلو جلوننویسند.
🍂20-سه خط در دفتر تلاش سرمشق میدهیم.
🍃21-بچه ها را باهم مقایسه نکنند.
🍂22-در بخش نگاره ها صدا کشی در اول و آخر کلمات را آموزش خواهیم داد.
🍃23-آموزش یک درس از نگاره ها را در کلاس داشته باشیم وصدای اول وآخر را آموزش دهیم.
🍂24-بخش کردن را آموزش دهیم.
🍃25-کاغذی در اختیار والدین قرار دهیم تا در آن خصوصیات ،علایق،مشکلات وویژگی های فرزندشان را بنویسند.سپس آن رابه دفتر خصوصیات شکوفه ها انتقال دهیم.
🍂26- خوراکی ها ومایعاتی را که برای بچه ها میگذارند حتما در ش راببندندومیوه ها را در ظروف دردار بگذارند تا کتابها کثیف نشوند.
🍃27-وسایلی مانند خمیر بازی،قیچی،چسب ،مقوا وکاغذ رنگی را تهیه کنند قیچی چسب درر کیفشان همیشه باشد
🍂28-حتما پوشه کار کیفی داشته باشندپوشه کار باید در کلاس باشد.
🍃29-کارتهای نشانه را تهیه کنند ودر کلاس بگذارند.
🍂30-هر روز که بچه هابه خانه می آیند از آنها بپرسند قصه کتاب را برایشان تعریف کنند.با این کار بچه هارا به حرف زدن وا دار میکنند.
🍃31-کتاب قرآن در وسایل بچه ها نیست آن را در روز جشن قرآن به بچه ها تحویل میدهی
🍂32- هر شب وسایل و برنامه بچه هار ا چک کنید.
🍃33-حتما در منزل صبحانه بخورند.
🍂34- گذاشتن صبحانه هر روز در کیف بچه هاالزامی است.وقتی بچه هابه صورت گروهی باشند خوراکی بهتر میخورند .
🍃35-طرز صحیح مدادردر دست گرفتن را به والدین آموزش دهیم.
🍂36-والدین و معلم همانند دو بال برای پروازو موفقیت دانش آموزهستند همکاری هر دو در امر آموزش به موفقیت دانش آموز بیشتر کمک خواهد کرد.
🍃۳۷-کارت نشانه حتما باید توسط والدین تهیه شود.
جدول_ثبت_فعاليت_هاي_علوم_تجربي_170117001338.pdf
575.4K
جدول ثبت فعالیتهای علوم
تمام پایه ها
🆔eitaa.com/tadriis_yar
آزمون ریاضی فصل اول و پاسخ.pdf
1.08M
🔰آزمون فصل اول ریاضی
📙پنجم ابتدایی
🆔eitaa.com/tadriis_yar
Kingsoft-Office-9.6.2(FarsRoid.Com).apk
22.75M
#نرم_افزار
نرم افزار فوق العاده قدرتمند اندرویدی برای باز کردن فایل های (پی دی اف__پاورپوینت__و انواع فايل ها)
اگر فایل هایی که ارسال شده باز نمیشه ٬لطفا این برنامه رو نصب کنید
@tadriis_yar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا