⬅️ بخش دوم ،توصیه های مهم برای آموزش دانش آموزان مضطرب
💯وقتی دانشآموز شدیداً احساس استرس میکند، به دانشآموز یک فعالیت هدفدار همانند ترسیم یک تصویر، پاک کردن میز، منظم کردن یا جمعکردن کاغذها، یا نوشتن یک لیست بدهید. تلاشی را که برای کنترل اضطراب صورت میگیرد، تحسین کنید.
💯 به تفکر "اگر – پس" دانشآموز گوش کنید. عباراتی مانند اگر« فلان کار را انجام دهیم» «فلان اتفاق میافتد.» بخش« اول» این عبارت اغلب صحیح است، اما بخش «دوم » اینطور نیست. این نوع تفکر و خود گویی مای منفی دیگر را اصلاح کنید. افکار میتوانند باعث اضطراب شوند؛ دانش آموزان باید یاد بگیرند که این افکار را به چالش بکشند.
دانشآموزی که فکر میکند "اگر من مرتکب اشتباهی شوم، در درجه اول شکست میخورم" نیاز به این تفکر دارد که ممکن است یادگیری آن اندکی زمان ببرد، اما من در آن بهتر میشوم. عبارت باید و استنباط دلبخواهی را اصلاح کنید.
💯 به دانش آموزان یاد بدهید که به دنبال یک فرصت باشند. عباراتی مانند من نیاز به یک فرصت دارم، من زمان بیشتری میخواهم، میتوانید فرصت دیگری به من بدهید؟ میتوانند مانع از شکست کودک یا احساس اینکه مورد مواجهه قرار گرفته است، شود.
💯 در کلاس درس، هیجانات را در سطح پایینی نگهدارید. مهم است که در هنگام روبهرو شدن با چنین دانشآموزی، صدای خود را بالا نیاورید (فریاد نزنید). آرام صحبت کنید، تا حدی که چنین دانشآموز مضطربی بتواند صدای شما را بشنود. مواجهه مخرب است؛ وقتی دانشآموز دارد به مرحلۀ گذر نزدیک میشود، هشدار دهید؛ از عباراتی مانند دیگران قصد (.....) را دارند، اگر شما بهوقت تلف کردن ادامه دهید، آیا به هدف میرسی؟ در صورت امکان حق انتخاب بدهید.
💯 وقتی دانشآموز آرام است، آرام بودن او را توضیح و تعبیر کنید: وقتی در حال ترسیم هستی، خیلی آرام به نظر میرسی. آنچه به نظر میرسد و آنچه کودک دارد انجام میدهد را شرح دهید. این کار به دانشآموز یک تصویر شفاهی از احساسات آرام میدهد و به دانشآموز کمک خواهد کرد که کنترل شناختی بیشتری بر احساساتش داشته باشد.
✅جهت سفارش #تبلیغات در مجموعه کانالهای تدریس یار ؛
@teacherschool
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@tadriis_yar
⬅️ بخش سوم ،توصیه های مهم برای دانش آموزان مضطرب
💯 تفکر مثبت و حل مشکل را الگوسازی کنید. تفکر منفی به نوع ادراک استرس مربوط میشود. اگر تفکر شما مثبت و حل مشکل را الگوسازی کنید، بهصورت مستقیم دارید به دانش آموزان آموزش میدهید که چگونه در مورد رویدادهای استرسزا فکر کنند و چگونه در مورد ارتکاب اشتباه احساس میکنند، و چگونه باید آنها را اصلاح کنند.
دانش آموزان دارای اضطراب شدید و کنارهگیر، در حل مشکل و یا استفاده از راهبردهای مقابلهای مشارکت نمیکنند. درباره احساسات خودتان در موقعیتهایی که از نظر هیجانی مشکلزا هستند، گفتگو کنید، چون دانشآموز همزبان گفتگو درباره آن را دارد.
تنها یک چیز را در یک زمان آموزش دهید و الگوسازی کنید. تفکر، رفتارهای مقابلهای و تکنیکهای مدیریت استرس را طرحریزی کنید. جدی بودن شدید در حین صحبت کردن با صدای بلند، آموزش مهمی است. سخنرانی نکنید. بر عمل کردن و بازی نقش تأکید کنید.
💯 خواندن داستانها به دانشآموز در مدیریت استرس کمک میکند. یک داستان خوب نه تنها دربارۀ استرس توضیح میدهد، بلکه به دانشآموز میگوید که چگونه با آن روبهرو شود، چه فعالیتهایی باید انجام دهد.
بهترین داستانها به دانشآموز میگویند که استرس چیست، چگونه دربارۀ آن فکر کند و در برابر آن چهکاری انجام دهد. اگر نمیتوانید داستانی را بیابید که با مشکل دانشآموز همخوانی داشته باشد، چیزی بنویسید.
💯تبادلات نوشتاری. وقتیکه دانشآموز میتواند بخواند، شما میتوانید بهجای گفتگو با دانشآموز که باعث افزایش اضطراب و توقف تفکر میشود، از تبادلات نوشتاری استفاده کنید. وقتی یک دانشآموز بزرگتر، آشفته و غیرقابلکنترل است، از او بخواهید تا بحثها یا سؤالاتش را بنویسید. سپس شما میتوانید جوابتان را بنویسید.
در برابر یک دانشآموز کوچکتر، از کودک بخواهید آنچه او را برآشفته ساخته است، به تصویر بکشد. شما در پاسخ یک راهحل ترسیم کنید. همچنین میتوانید از کارتهای استرس استفاده کنید. بر روی کارت، راهبردی را که کودک بر اساس آن عمل میکند بنویسید (یا یک تصویر رسم کنید)، و سپس آن را بهعنوان یک یادآور دیداری، روی میز بگذارید. در انتهای روز، دانشآموز را در مورد چگونه سپری شدن روز یا اگر دانشآموز یک روزِ ناقص داشت، با انتقادهای اضافی او را بمباران نکنید.
@madrese_yar
راهنمای فعالیتهای فصل۶-۱.pdf
15.11M
فصل 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6
#راهنمای_حل_فعالیت علوم
4_5931593721198936546.pdf
7.14M
فصل 10 و 11 و 12
13 و 14
#راهنمای_حل_فعالیت علوم
جزوه علوم ششم - درس10و11.pdf
3.09M
درسنامه درس ۱۱ علوم . خیلی کوچک خیلی بزرگ
16.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ریاضی ششم
خلاصه فصل ۵ اندازه گیری
قسمت اول
21.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ریاضی ششم
خلاصه فصل ۵ اندازه گیری
قسمت سوم