5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ارامش_صوت_قرآن #تقدیم_شما_دوستان_گلم
صدا را بلند کن وگوش کن ببین چقدر حال دلتو تغییر میده😍
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚یا حسین اول صبح
به سمت حرمت روکردم🙏
دست بر سینه
سلامی به تو دادم ارباب💚
سر صبحی شده و
باز دلم دلتنگ است💔
السلام ای سبب سینه تنگم ارباب💔
السلام عليك يا اباعبدالله الحسین ❤️🌹
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بز با #ژن_عنکبوت وارد کشور کرده اند...🤔
🎙دکتر روازاده
#نشر_حداکثری
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
22.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 میخوای شهیدت رو بغل کنی؟
😭😭
به آغوش کشیدن پیکر مطهر شهید پس از ۴۰ سال توسط پدر و مادرش
▪️دیگه اون بچه رشیدت نیستا...
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
13.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 سلام مارو برسون😭😭
لحظه وداع و بدرقه پیکر شهید از حسینیه معلی
▪️مادرش می گفت: دیدار ما به قیامت...
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
#ارسالی_اعضای_کانال
#كدو_و_بادمجون_با_گوشت_قلقلي
🔸بادمجونا و كدو رو كه سرخ كردم كنار گذاشتم ي پياز متوسط رو ريز خرد كردم و سرخ كردم و يكم زردچوبه هم به پياز زدم. تابه رو گذاشتم رو حرارت بعد مقدار کمی روغن مايع ريختم تو تابه سه تا گوجه متوسط رو حلقه حلقه كردم و توي تابه ريختم يكم رب گوجه هم كنار گوجه ها ريختم پياز داغ رو ريختم روش و بعد بادمجونا و كدو رو چيدم روشون و بعد هم يه گوجه ديگه رو حلقه حلقه كردم و مجدد ی لایه گوجه حلقه شده چیدم روشون.
نصف لیوان اب ریختم روش درب تابه رو گذاشتم تا یکم گوجه ها نرم بشن و اب بندازن بعد از یک ربع گوشت های قلقلي رو چیدم روشون . مجدد سر تابه رو گذاشتم تا يه رب ساعتي تا گوجه ها حسابي اب بندازن و خورش لعاب خوبي بگيره
براي گوشت قلقلي هم يه پياز متوسط رو رنده ريز كردم يكم اب پياز رو گرفتم و نمك و فلفل و زرد چوبه و گوشت رو اضاف كردم به همراه دو ق غ ارد سوخاري ( یا آرد نخودچی) و حسابي ورز دادم و بعد هم قلقلي كردم و سرخ كردم .
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
#خورشت_قیمه_بادمجان
✏مواد لازم :
🔸گوشت لخم تکه شده ۲ فنجان
🔸لپه ۱ فنجان
🔸پیاز ۲ عدد
🔸گوجه فرنگی ۱ عدد
🔸روغن ۲ فنجان
🔸زعفران به مقدار لازم
🔸بادمجان ۱ کیلوگرم
🔸رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
🔸غوره ۱ قاشق غذا خوری
🔸لیمو عمانی ۴ عدد
🔸نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :
🔹یک عدد پیاز کوچک را با نصف فنجان روغن سرخ کرده، کمی زردچوبه به آن اضافه کنید. لپه را بشویید، به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید تا بعد از پختن، لپهها له نشود.
🔹گوشت، نمک، فلفل و در صورت دلخواه زعفران را اضافه و تفت دهید. لیمو عمانی یا غوره و سه الی چهار لیوان آب را اضافه کنید؛ در ظرف را بگذارید، با حرارت کم بپزید تا بعد از حدود دو ساعت خورش نیم پز شود
🔹بادمجانها را پوست بکنید، وسط آنها را برش بزنید و با یک و نیم فنجان روغن سرخ کنید. سپس روغن بادمجانها را جدا و یک عدد پیاز را در آن سرخ کنید.
🔹دو قاشق رب گوجه فرنگی را در یک فنجان آب حل کنید و در پیاز داغ تفت دهید و نصف آن را به خورش نیم پز شده اضافه کنید، بگذارید خورش با شعله کم حدود یک ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد
🔹یک عدد گوجه فرنگی و فلفل دلمهای را برش داده، همراه بادمجانهای سرخ شده و یک قاشق غوره به بقیه رب تفت داده شده اضافه کنید.
🔹در ظرف را بگذارید، آن را برای 5 دقیقه روی شعله بگذارید تا جا بیفتد. خورش قیمه و بادمجانهای جا افتاده را در ظرف بکشید تا خورشت آماده پذیرایی شود .
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f