فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼سلام دوستان گلم🤚
🌼صبحتون دل انگیز
🌼پاییزتون🍁 سرشار از آرامش وشادی
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی عالی عالی عالی عالی حتما نگاه کنید خیلی عالی
اگه حال دلت خرابه وافسرده ای این کلیپ حتما ببین
باورت نمیشه امتحان کن👌
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚 مادر یه تیکه از بهشت
نه مادر خود بهشته🤍
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
مواظب دل پدرها باشید👌
دل پدر که بشکنه
متوجه نمیشی
مثل مادر نیست که
از بارونی شدن چشماش
بفهمی که دلشو شکستی
پدر قامتش میشکنه و
چین و چروک صورتش آتیشت میزنه
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
غم و شادی ۶_1.m4a
11.78M
#غم_شادی
💫 قسمت (ششم )
اصالت ما به چیست🍂
#استاد_حاجیه_خانوم_رستمی_فر
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
May 11
15.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_عربی🥧•
خوشمزه ترین حلوا با اختلاف همینه🥹
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
مواد لازم#رب_آلوچه
آلوچه قرمز، زرد یا سبز : 2 کیلوگرم
آب : 1 لیوان
نمک : 1 قاشق مرباخوری
مراحل پخت
مرحله 1
آلوچهها را شسته و در یک ظرف لعابی یا مسی سفید شده بریزید.
مرحله 2
اگر آلوچهها رسیده و پرآب هستند نیازی به اضافه کردن آب نیست، ظرف لعابی یا مسی را بر روی حرارت ملایم قرار داده و درب ظرف را ببندید تا آلوچهها آب بیندازند.
مرحله 3
در صورتی که آلوچهها سفت هستند، یک لیوان آب به آن اضافه کرده و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و درب ظرف را ببندید.
مرحله 4
پس از 10 دقیقه، درب ظرف را برداشته و فرصت دهید تا آلوچهها خوب بپزند و نرم شوند.
مرحله 5
پس از اینکه آلوچه ها کاملا له شدند، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید آلوچهها خنک شوند و سپس آنها را در یک آبکش فلزی ریخته و با پشت قاشق آنها را له کنید تا پوره آن خارج شود.
مرحله 6
پوره آلوچه را مجددا در ظرف لعابی یا مسی ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده و فرصت دهید تا بجوشد و سفت و غلیظ شود.
مرحله 7
هنگام جوشیدن رب، روی سطح آن کف هایی جمع می شود که باید با قاشق گرفته شود، زیرا در طعم و رنگ رب موثر است.
مرحله 8
در حین پخت، مرتب رب را از ته قابلمه هم بزنید تا ته نگیرد و قوام یابد.
مرحله 9
رب باید به اندازه ای بپزد که کاملا خشک شود، سپس در انتها کمی نمک به آن اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
مرحله 10
پس از اینکه رب کاملا سرد شد آن را در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
#رب_آلوچه
همین امروز امتحانش کن 😜
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f