-47964415_-211098.mp3
2.35M
#استاد_اخوت
✅ بهترین ذکر مادر در دوران بارداری
#فرزندآوری
#آداب_معنوی_دوران_بارداری
✍تجربیات خانوم خونه
@Tagroobeyate
#استاد_ابوترابی
📌 مادری که یک بچه داره، پیوسته نگران اینه که نکنه این بچه طوریش بشه، با هم میرن طبیعت، دست این بچه رو میگیره [بهش میگه] ... جلوتر از ما توی پیادهروی نرو، توی کوه، بالاتر نرو، مواظب باش خفه نشی، فلان اردوی دانشآموزی نمیگذاره بره، گاهی کابوس میبینه ... این اضطراب حتماً منتقل خواهد شد به بچه.
📌بچهای است که پیوسته تحت کنترل والدین هست. بچهای است که پدر و مادر همیشه میخوان این کاملاً شیکپوش باشه، نمرهاش باید بیست باشه، رقم کنکورش باید دو رقمی باشه و بچهای است که معمولا رضایت والدین را حاصل نمیکند چون اونها تمامیتخواهاند ... پس کجا فرزند کمتر، تربیت بهتر؟
#آسیبهای_تک_فرزندی
#فرزندآوری
✍تجربیات خانوم خونه
@Tagroobeyate
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥استاد ابوترابی به نقل از مقام معظم رهبری:
📌"میبینید که من بارها گفتهام، و کسی کاری نمیکنه"
#بحران_جمعیت
#فرزندآوری
✍تجربیات خانوم خونه
@Tagroobeyate
💥 #هشدار به پدران تک فرزند امروز، که سالمندانِ تنهای فردا هستند.
🚨از هر دو مرد متاهل ایرانی، یک نفر بی فرزند و تک فرزند است.
#بحران_جمعیت
#سالخوردگی_جمعیت
#فرزندآوری
✍تجربیات خانوم خونه
@Tagroobeyate
#استاد_مرتضی_آقاتهرانی
با حضرت آقا ديدار داشتم از حضرت آقا پرسيدم، من در جلسات روي چه موضوعی تأكيد كنم؟ سياست؟ اقتصاد؟ سبك زندگي؟
ایشان عرض کردند: "بگویید مبلغين روي افزايش جمعيت كار كنند، بگویید اگر من را هم قبول ندارند، به خاطر كشورشون اين كار رو بكنند، به خاطر اسلام!"
✨رهبر انقلاب: "پیر شدن کشور، کم شدن نسل جوان در چندین سال بعد، از همان چیزهائی است که اثرش بعداً ظاهر خواهد شد؛ وقتی هم اثرش ظاهر شد، آن روز دیگر قابل علاج نیست؛ اما امروز چرا، امروز قابل علاج است."
۱۳۹۲/۰۲/۱۱
#بحران_جمعیت
#سالخوردگی_جمعیت
#فرزندآوری
✍تجربیات خانوم خونه
@Tagroobeyate
#استاد_عباسی_ولدی
شما از کجا مطمئنید تربیت یک فرزند، راحت تر از تربیت چند فرزند است؟
اگر تربیت را همان طور که واقعیت تربیت است، بخواهید اجرا کنید، بدون شک، تربیت یک فرزند، به مراتب سخت تر از تربیت چند فرزند است.
یکی از اصلی ترین عوامل تاثیر گذار در تربیت فرزند - که از دغدغه های پدران و مادران هم هست ؟- پرکردن وقت بچه، آن هم به صورت مفید است. در این هم تردیدی نیست بهترین چیز برای پر کردن وقت کودک، یک کودک دیگر است. اگر بچه ها با دیدن بچه ها خوشحال میشوند و از محیط هایی که کودکان در آن هستند، استقبال می کنند، به جهت آن است که نوع آفرینش آنها به گونه ای است که در کنار یک کودک هم سن و سال خود، احساس آرامش می کنند. حالا خانواده هایی که یک فرزند دارند، این خلا را چگونه پر می کنند؟ چند پدر یا مادر پیدا می شوند که خودشان نقش فرزند دیگر را برای بچه شان بازی کنند؟ حالا اگر هم پیدا شود، مگر پدر یا مادر، جای فرزند دیگر را می گیرد؟
بسیاری از تک فرزند ها، وقتشان را پای رایانه و تلویزیون میگذرانند. برخی از اینها به مهد کودک رفته اند. برخی از اینها به شدت از محیط خانه فراری شده و به محیط بیرون از خانه متمایل شده اند.
سخت ترین مرحله از تربیت، تربیت فرزند اول است. اگر فرزند اول خوب تربیت شده باشد و فاصله سنی میان فرزندان هم به صورت استاندارد مراعات شود، فرزند اول، یک کمک کار تربیتی بسیار خوب برای تربیت فرزندان دیگر است. فرزند اول در حکم خشت اولی است که معمار می گذارد. اگر خوب تربیت شود، الگویی برای فرزندان دیگر می شود.
📚 ایران، جوان بمان
#تربیت_فرزند
#فرزندآوری
✍تجربیات خانوم خونه
@Tagroobeyate
#استاد_عباسی_ولدی
این سؤال خیلی مطرح می شود که فاصله ی سنی بین دو تا بچه چقدر باشد، از نظر تربیتی فاصله ی مناسبی ست⁉️
🔹یک قاعده ی کلی در باره فاصله ی سنی بین دو فرزند وجود دارد و آن این که از نظر تربیتی باید فاصله سنی دو بچه به اندازه ای باشد که بتوانند همبازی هم بشوند و همدیگر را درک بکنند. کسانی که فاصله ی زیادی بین فرزندان شان می گذارند؛ یک دردسرهای خاصی را باید بپذیرند که شاید خیلی بیشتر از آن دردسرهای ابتدایی باشد که معمولا وقت تولد بچه بعدی ایجاد می شود.
🔹بچه هایی که تفاوت سنی بالائی دارند؛ ۶-۷ سال با هم تفاوت سنی دارند نمی توانند همبازی همدیگر بشوند. به همین دلیل هم در سنین بالاتر این پدر و مادرند که باید جور همبازی بودن بچه ی دوم یا سوم را بکشند. یعنی پدر ومادری که ۲ تا ۳ تا بچه دارند با فاصله ی سنی ۶_۷ سال در اصل باید گفت اینها سه تا تک فرزند دارند.
🔹اگر فاصله ی بین فرزند اول و دوم یک جوری باشد که اینها وقت همدیگر را بتوانند خوب پر کنند؛ به شدت تربیت آسان می شود. البته آن اوائل به دنیا آمدن فرزند دوم یا مثلا اوائل به دنیا آمدن فرزند سوم وقت پدر و مادر یک مقدار گرفته می شود؛ اما در غیر آن زمان واقعا در وقت پدر و مادر صرفه جوئی می شود.
⚠️اگر بچه ها نتوانند در محیط خانه همبازی های خوبی برای همدیگر باشند مشکلات زیادی پیش می آید مثلا :
🔻یکی از مشکلات این است که بچه ها به شدت تمایل به #بیرون از خانه پیدا می کنند که همه پدر و مادرها می دانند که تمایل شدید بچه به محیط بیرون ازخانه چقدر مضرست.
🔻یکی دیگر از مضراتش این ست که خیلی گرایش به #تلویزیون پیدا می کنند.
🔻گرایش به #فضای_مجازی پیدا می کنند.
🔻گرایش به #بازیهای_کامپیوتری پیدا می کنند.
و همه ی این ها یک مثنوی «هفتاد من» ست مشکلاتی که برای بچه ها ایجاد می کنند.
#فرزندآوری
#فاصله_سنی_مناسب
📚ایران، جوان بمان
✍تجربیات خانوم خونه
@Tagroobeyate
🔴📹 برنامه دکتر سعید محمد برای اشتغال بانوان
#دولت_جوان_انقلابی_کارآمد
#انتخابات_1400
#انتخاب_اصلح
#سعید_محمد
#سعید_محمد_تنها_نیست
#فرزند_آوری
✍تجربیات خانوم خونه
@Tagroobeyate
پرسمان تربیتی کودک و نوجوان استاد تراشیون
🔼🔼🔼🔼🔼
موضوع "
1-فرزندان۱۴و۱۱و۹ساله دارم كه نماز و حجاب و قرآن ميخوانند ولي وقتي با فاميل رفت و آمد ميكنيم مورد تمسخر آنها قرار ميگيرند
2-نوجواني كه پدر فوت شده و گرايش به دخانيات پيداكرده و پرخاشگر شده چه كنيم
3--پسر۸ساله ام كه خيلي در مدرسه جرات و شهامت ندارد
4- دختري كه تازه به سن بلوغ رسيده است موضوع استحاضه را چگونه و چه وقت و چه كسي به او بگويد-
5-با پسر۸ساله كه وسواس دارد چگونه برخورد شود.
6-بچه هاي ۷ساله چندساعت در روز بايد بازي كنند.
@Tagroobeyate
چگونه خشم 😡 خود را در مقابل رفتار فرزندان خود کنترل کنیم ؟👆👆👆👆👆
#پاسخ_استاد_تراشیون
@Tagroobeyate
بخشی از مهم ترین وظایف پدر و مادر نسبت به کودکان چنین است:
۱ـ احترام به کودک:
یکی از وظایف مهم والدین، احترام به شخصیت کودک است. رسول اکرم(ص) می فرماید: "اکرموا اولادکم و أحسنوا آدابهم؛ به فرزندان تان احترام کنید و با آداب و روش پسندیده با آن ها معاشرت نمایید"
کودکانی که در دوران قبل از دبستان از امنیت و محبت کافی برخوردار نمی شوند، آسیب هایی بر آن ها وارد می شود که به ندرت در دوره های بعد قابل جبران است.
۲ـ توجه به استقلال طلبی کودکان:
بذر استقلال طلبی از سال های آغازین زندگی کودک شروع به رشد و جوانه زدن می کند. پدر و مادر زمینه را برای رشد متعادل این میل فراهم می آورند. آزادی های لازم را به او بدهند. البته آزادی باید محدود باشد.
روش های آزاد منشانه به کودکان و نوجوانان حق انتخاب و گزینش می دهد. زمینه را برای خلاقیت و شکوفایی استعدادهای نهفته آنان فراهم می سازد. کنترل و تذکر بیش از حدّ، تأثیر معکوس داشته و اعتماد به نفس کودک و نوجوان را از بین می برد.
۳ـ پرورش شخصیت کودکان:
والدین با روش های مختلف می توانند شخصیت کودکان خود را پرورش دهند که مهم ترین آن، سلام کردن و هم بازی شدن با آن ها است. حضرت علي(ع) می فرماید: "مَنْ كانَ لَهُ وَلَدٌ صَبا؛ كسي كه كودكي دارد بايد (در راه تربيت او) ) كودكانه رفتار نمايد".[وسائل الشيعه، ج ۵، ص ۱۲۶]
دو عامل دیگر تربیت فرزند (دوران مدرسه و اجتماع) چون عامل اوّل قرار دارند، هر چند از اهمیت لازم برخوردارند اما مواظبت اوّلیه، در هوشیاری فرزند تأثیر بسزایی دارد. نیز مواظبت در دوره مدرسه و انتخاب دوستان مناسب و افرادی که صلاحیت اخلاقی بالایی دارند، بر امنیت خاطر می افزاید تا وقتی وارد اجتماع شود، دغدغه خاطری پیش نیاید.
۴ -اظهار محبّت :
اولین نیاز روانی کودک و نوجوان مهر و محبت و دوست داشتن آن ها است. هر کودک و نوجوانی برای داشتن احساس امنیت، باید مورد محبت قرار گیرد. ابراز محبت، موجب دلگرمی و علاقه مندی به شما و زندگی خواهد شد. احساس امنیت در نوجوان سبب می شود زمینه پیوند شما با او توسعه یابد. در این رابطه رفتار صحیح دینی را بیاموزد. رابطه مهرآمیز همراه با گذشت و مدارا، با همگان و به خصوص با کودکان و نوجوانان قوی ترین و پرجاذبه ترین و سازنده ترین رابطه ها است.البته زیاده روی در محبت برای فرزند زیانبار است.
۵-جهت دهی مثبت به احساسات :
کم اهمیت جلوه دادن اشتباهات و تقدیر از رفتارها و کارهای ارزشی و پسندیده آنان، سبب می شود که آن ها به خود دلگرم شوند، احساس ارزشمندی نمایند. تقویت احساسات و ارزش های مثبت، یکی از مؤثرترین عوامل برای جهت دهی به گرایش های دینی فرزندان محسوب می شود.
۶- درونی کردن ارزش های دینی و اخلاقی :
آموزش مفاهیم دینی و یافتن بینش صحیح یک چیز است و پذیرش و عمل کردن به آن چیز دیگر است. باید سعی نمود نوجوان و جوان به صورت خودآگاه عامل به دستورات اخلاقی ودینی شود. دین باوری و عشق و علاقه به ارزش های دینی از درون او بجوشد، در این صورت رفتارهای مذهبی و دینی، ماندنی و پایدار خواهد شد.
#فرزند_پروری
✍کانال تجربیات خانوم خونه
@Tagroobeyate
💜💛آشنایی #کودک با مفهوم #حجاب💛💜
.
🌻 آشنا کردن کودک با روسری 🌻
.
🌼 در ابتدا برای کودک #روسری تهیه کنیم و آن را در اختیارش قرار دهیم. کودک با #اشتیاق روسری را در دست می گیرد و سعی می کند آن را سر کند. هنگام بیرون رفتن از منزل سعی کنیم روسری را بر سر کودک کنیم تا با همین هیأت از #منزل بیرون رود. روسری باید به گونه ای باشد که کودک ما بتواند هر موقع احساس خستگی کرد به راحتی آن را از سر بیرون آورده و مشغول بازی شود 🌼
.
🌻 آشنا کردن کودک با #چادر 🌻
.
🌼 وقتی کودک یاد گرفت روی پای خود بایستد و راه برود، چادری رنگی برای او تهیه کرده و در اختیارش قرار دهیم. کودک که مادر خود را با چادر می بیند در واقع کمال خود را در پوشیدن این چادر می بیند؛ لذا هنگام بیرون رفتن، دوست دارد همانند #مادر خود با همین لباس رسمی از منزل خارج شود و از این که خود را در زیّ بزرگ ترها میبیند #احساس لذّت نماید 🌼
.
🌼 این چادر باید #سبک و #راحت باشد تا کودک درون آن احساس ناخوش آیندی نداشته باشد و با اختیار خود چادر را روی سر نگاه دارد و هر وقت هم دوست داشت، آن را کنار گذاشته و مشغول بازی شود. روی همین اساس تا قبل از سنّ بلوغ، نه تنها استفاده از چادر ملّی و چادر عربی توصیه نمی شود، بلکه استفاده از آن را مضرّ هم می دانیم. چون باعث میشود که کودک، درون آن گرفتار شده و نتواند عادت به گرفتن چادر و پوشاندن اختیاری خود پیدا کند 🌼
.
🌻 #لباس بدن نما ممنوع! 🌻
.
🌼#دختر دوست دارد لباسهای زیبایی بر تن داشته باشد. این لباس زیبا می تواند لباس زیرین کودک باشد. منتهی توجه داشته باشیم که لباس او در عین زیبایی و راحتی به گونه ای نباشد که اندام کودک از زیر آن نمایان باشد. پوشیدن این نوع لباس ها ممکن است باعث شود تا به تدریج حیای کودک کم رنگ شده و از پوشش خود بکاهد 🌼
#فرزند_پروری
تجربیات خانوم خونه
@Tagroobeyate
📦جعبه جمعه(روشی برای منظم شدن خانه)
🔆🔅جعبه جمعه چيست؟ با کودک نامرتب ونا منظم چگونه رفتار کنيم؟🔅🔆
🔆🔅اگر اتاق کودک شما پر از وسايل بازي، لباس ووسايل اضافي است واو معمولا آن هارا مرتب نمي کند، يک روش مفيد براي رفع اين مشکل، استفاده از جعبه جمعه است.
🔆🔅به اين ترتيب که مي توانيد قانوني را درخانه وضع کنيد، هرروز ساعت 8 شب با يک جعبه در خانه راه برويد وهر وسيله اي را که روي زمين افتاده است برداشته و در جعبه بيندازيد.سپس جعبه را در کمد گذاشته وتا جمعه به آن دست نزنيد، به اين جعبه ،جعبه جمعه مي گوييم .🎁
🔆🔅تمام افراد خانواده بايد متوجه شوند که اگر وسيله اي را روي زمين بيندازند ويا سرجاي خود نگذارند، اين وسيله تا جمعه درجعبه نگهداري مي شود وحق استفاده از آن را نخواهند داشت.
🔆🔅اين قانون را براي تمام اعضاي خانواده استفاده کنيد وهيچ استثنايي براي آن قائل نشويد. با اجراي اين روش خواهيد ديد که پس از مدتي در خانه شما همه چيز در جاي خود قرار خواهد گرفت.
#فرزند_پروری
💠كتاب رفتاردرماني كودك و نوجوان
💠نويسنده عليرضا تبريزي
✍تجربیات خانوم خونه
@Tagroobeyate
🚹🚺🚹🚺🚹
10 قدم برای رفع لكنت زبان كودكان
🚹🚺🚹🚺🚹
در صورتی که کودک شما 5 سالش تمام شده و لکنت زبان دارد، موارد زیر میتواند در حل مسئله به شما کمک كند:
1 ـ اولین نکته برخوردی صمیمانه، آرام و عادی با کودک است. هیچوقت برای مشکلش دلسوزی نکنید؛ با این کار به اعتماد به نفساش آسیب زدهاید.
2 ـ هرگز از نحوه صحبت کردن او تقلید نکنید؛ حتی زمانی که میخواهید مشکلش را برایش توضیح دهید.
3 ـ با او نحوه تنفس صحیح را تمرین کنید؛ ورود هوا از بینی و خروج آن از دهان.
4 ـ به او آموزش دهید که شمرده و آرام صحبت کند و مراقب وضعیت تنفسی خودش باشد. این کار را با او تمرین کنید. در تمرینات از کلمات و جملات ساده شروع کنید و بعد به تدریج بر دشواری آن بیفزایید.
5 ـ اگر فرصت کافیای برای تمرین ندارید، از او بخواهید خودش هر روز روبهروی آینه تمرینهایی را انجام دهد.
6 ـ به او یاد دهید که در زمان صحبت، ابتدا جملات را در ذهنش مرتب کند و بعد از نظم دادن، به آرامی آنها را بیان کند.
7 ـ هیچوقت به جای او صحبت نکنید؛ مشوق او برای حرف زدن باشید. از جمع بچهها یا افراد آشنا شروع کنید و بعد در بیرون از خانه برای او موقعیتهایی را فراهم کنید که شروعکننده صحبت باشد تا ترس او از صحبت کردن نیز کاهش یابد.
8 ـ حس مشارکت و همکاری را در او تقویت كرده و او را تشویق به شرکت در کارهای گروهی کنید.
9 ـ مهمترین و تاثیرگذارترین عاملی که باعث تداوم لكنت میشود، پایین بودن اعتماد به نفس است. برای حل این مشکل مسئولیتهایی را که میدانید فرزندتان از عهده آنها برمیآید، به او بسپارید.
10 ـ توجه داشته باشید در صورتی که مشکل كودك شدید است، بهتر است از متخصصان گفتاردرمانی کمک بگیرید.
✍تجربیات خانوم خونه
@Tagroobeyate
#فرزند_پروری
🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎
چگونگی گرفتن فرزند از شیر
پیش از اقدام، به چند نکته ذیل توجه کنید:
✔1. از همزمانی با موقعیت های استرس آور و فشار روحی کودک ( آموزش توالت رفتن، جداسازی برای خواب، تعویض خانه، ترس و...) بپرهیزید.
✔2. از مسافرت و ترک کودک برای از شیر گرفتن بپرهیزید. این عمل فشار روحی را برای او در پی خواهد داشت.
✔3. از شیر گرفتن کودک، به معنای قطع ارتباط عاطفی مادر با فرزند نیست؛ بنابراین، رابطه عاطفی خود را با او قطع یا کم نکنید؛ بلکه بر میزان آن بیفزایید.
✔4. لازم است پدر نیز بر رابطه عاطفی اش با کودک بیفزاید تا خلا عاطفی ناشی از قطع شیر کودک را پر کند.
🌹راهکار از شیر گرفتن:
از مکان و زمانی معنوی( زیارتگاه، مسجد ـ روز تولد امامان :) آغاز کنید. رو به قبله بنشینید و سوره مبارکه « یس» را تلاوت، و ثواب آن را به روح مقدس حضرت علی اصغر امام حسین علیه السلام هدیه کنید.
بهترین شیوه، شیوه تدریجی است. در ابتدا، وعده 6 بعدازظهر را حذف کنید. پس از 2 روز، وعده 10 صبح را حذف کنید و این وضعیت را تا 1 تا 2 هفته ادامه دهید. پس از آن، وعده 2 بعدازظهر؛ 4 روز بعد، وعده 10 شب، و 4 روز بعد وعده 6 صبح را حذف کنید.
توجه داشته باشید که در ساعات شیردهی، شیر و آب میوه را با فنجان، جایگزین شیر خود کنید. در صورت مقاومت و عدم علاقه به فنجان، استفاده از شیشه اشکالی ندارد.
مناسب است در ساعات شیردهی، تا مدتی او را سرگرم کنید تا کمتر رنج ببرد.
در صورت اضطرار به از شیر گرفتن فوری، از خوردن مایعات بپرهیزید؛ سینه ها را محکم ببندید؛ روی آن ها کیسه یخ قرار دهید و با دست یا شیردوش، شیر آن را بدوشید.
✍تجربیات خانوم خونه
@Tagroobeyate
بچه #حرف_گوش_كن ميخواهيد؟
بچه حرف گوش كن بچه خيلي راحتيست.
والدين نه نياز به ياد دادن كارهاي خوب به او دارند نه به او ياد ميدهند چرا كار بد خود را تكرار نكند، با يك داد يا اخم كودك آرام ميگيرد دقيقا مثا سربازان پادگان، بدون انكه والدين وقت و انرژي صرف كنند به او بياموزند چرا ان كار را نبايد ميكرد يا چرا اين كار را بايد انجام دهد، براي كودك ملاك خوبي و بدي نيست ملاك راضي نگه داشتن والدين خود است.
نبايد داد بزنه چون مامان ناراحت ميشه، نبايد با صداي بلند بازي كنه چون بابا داره اخبار ميبينه، ملاك خوبي براي كودكان حرف گوش كن خواست ديگران ميباشد. او ياد نميگيرد چرا نبايد داد بزند يا گريه كند.
بچه حرف گوش كن داشتن خيلي خوب است كودك از اشتباه كردن ميترسد چون باعث برانگيختن عصبانيت والدين خود ميشود پس اشتباه نميكند.
بچه حرف گوش كن بزرگ كه ميشود و به مدرسه ميرود فقط تبديل به دو گوش براي شنيدن و يك چشم براي ديدن بقيه شده، او نه خوب و بد را ميشناسد نه از خود توان و نظري دارد. پس وقتي همكلاسيش او را اذيت ميكند كوتاه مي ايد چون ياد گرفته مراقب احساسات بقيه باشد.
او ناخوداگاه با بچه هاي زورگو دوست ميشود چون ياد گرفته زور بشنود. در نوجواني چه بر سر اين بچه حرف گوش كن مي ايد؟ اگر روزي عاشق پسري شد ميتواند به او نه بگويد؟ اگر دوستانش به او سيگار تعارف كردند ميتواند نه بگويد؟ اگر نه بگويد كه دوستش ندارند.. او ياد گرفته مطابق ميل بقيه رفتار كند تا دوستش بدارند.
با تربيت بچه حرف گوش كن تنها بنده و فرمانبردار تربيت ميكنيد تا ديگران از او استفاده و سواستفاده كنند.
وقت و محبت صرف كنيد تا به فرزندتان بياموزيد چرا نبايد كار بدي را انجام دهد. به او اجازه دهيد در محيط امن خانه نه بگويد و نترسد كه ديگر دوست داشتني نيست. به او بياموزيد قرار نيست هميشه مراقب ديگران باشد بلكه بايد اول مراقب خود باشد.
به او بياموزيد بتواند بر خواسته درست خود تاكيد كند. داشتن بچه حرف گوش كن براي چند سال اول بسيار راحتتر است، داد ميزنيد و او ارام ميشود اما آيا به عنوان پدر و مادر با فرزندتان رشد كرده ايد؟ آيا از فرزندتان انسان بهتري ساخته ايد؟ آيا خيالتان راحت است فرزندتان را به جامعه بفرستيد ميتواند از خود مراقبت كند؟ ايا به او اموخته ايد او موجود با ارزشي است كه نبايد به بقيه باج بدهد تا دوستش بدارند؟ ايا او اموخته نبايد مطابق ميل بقيه رفتار كند تا دوستش بدارند؟ دنبال بچه حرف گوش كن نباشيد. با فرزندتان رشد كنيد و از او و از خود انسان بهتري بسازيد.
#فرزند_پروری
✍تجربیات خانوم خونه
@Tagroobeyate
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 #نماهنگ سفیران_عشق
🎤با نوای حاج صادق آهنگران و گروه سرود فرزندان ایران 😍
از دفاع مقدس تا مدافعان حرم 👌
#فرزند_پروری
✍کانال تجربیات خانوم خونه
@Tagroobeyate
💥 بهترین مسیر ادب شدن فرزند
🔸 اگه پدر و مادر بخوان فرزند خودشون رو با ادب بار بیارن یکی از نزدیک ترین و موثر ترین راه ها اینه که فرزندانشون رو با "محبت اهل بیت علیهم السلام" مودب کنند.
✅ مثلا کسی که فرزند خودش رو به جلسات هئیت میبره در واقع داره یه فرایند بسیار ارزشمند تربیتی رو طی میکنه.
👈🏼 وقتی کودک میبینه که پدر ومادر در جلسه هیئت، خیلی مودبانه و محترمانه نشسته و داره دعا میخونه این کار پدر، ومادر اثر تربیتی بسیار عالی در روح اون کودک خواهد داشت.
💢 چنین کودکی وقتی بزرگ بشه در هیچ شرایطی به ذهنش هم خطور نمیکنه که به اهل بیت علیهم السلام بی احترامی کنه.
@Tagroobeyate