💠 از تحسین فرزند خود به صورت ویژه استفاده کنید.
♦️هدف از تحسین کردن، افزایش رفتارهای شایسته است. پس شما باید بر رفتارهای خاصی که مورد قبولتان هستند، تاکید کنید .
هر چه تحسین شما اختصاصی تر باشد، کودک درست بودن کارش را بهتر درک می کند.
💠مثلا وقتی به بزرگتر محترمانه سلام کرد ، باید بگویید:
آفرین خیلی رفتار زیبایی داشتی!
من به تو افتخار می کنم 😍👏🏻
🧡 ❤🌿🌴💖💝🌺🌷🍁💟🌹
﷽
🖼 نقاشی کودکانه
تصور کنید فرزندتان با نقاشی جدیدی که کشیده می آید سمت شما.
( طبیعتا نقاشی اش ایراداتی هم دارد و مثلا رنگ آمیزی اش از خط بیرون زده
شما چند واکنش می توانید داشته باشید:
1️⃣ وااااای چه عالی شده، چققققدر قشنگه😍
2️⃣ چه قشنگه آفرین، فقط ببین اینجاها از خط بیرون زده رنگت😊
3️⃣ عه، آفرین🧐
4️⃣ آفرین عزیزم، چه خوب که این قسمت ها توی رنگ آمیزی ات از خط بیرون نزدی 😘
🧡 🌴💝🌷
💢به کودک پرخاشگر خود مسئولیتی بسپارید :
با اين كار او خود را مهم حس ميکند و در مقابل ناکامیها احساس کوچکی و سرخوردگی نمي کند.
✅برخی بازیها مثل داستانسازی و نمایش و گوش دادن فعال ممکن است به عنوان کمکی در جهت درک کودکان خشن به کار گرفته شود.
#تربیت_کودک
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
📌 نقش مادر در تربیت مهدوی
❤️ آنچه بیش از پرستاری از فرزند برای مادر اهمیت دارد این است که با نفوذ در قلب و روح کودکش، سببِ تغییر و تحول او شود. به همین علّت باید همیشه مراقبِ رفتار، شخصیت و عمل خود باشد تا آثار مثبتی بر فرزند خود بگذارد.
🔰 در این دوره (هفت سال دوم) تعلیم و آموزش به طور رسمی آغاز میشود. بنابراین مادر باید در ابتدا سطحِ دانش مهدویِ خود را بالا ببرد تا بتواند هرچه بهتر به فرزندش آموزش بدهد و در مقابل پرسشهای کودک جواب مناسبی داشته باشد.
🎊 مادر باید ذهن فرزندش را از شادیهایِ دین پُر کند و بعد به آموزش امامشناسی و مهدیشناسی (چهره، تبار، تاریخ، اخلاق، مقام و جایگاه امام) بپردازد.
◽️ مادر باید فرزند را از آنچه روانش را آلوده میسازد، دور و فضایی مهدوی در خانه ایجاد کند. مثلاً فرزند را به جلسات مذهبی ببرد و با دادن مسئولیتِ مناسب با سنّش، او را از راحتطلبی جدا کند. اگر فرزندش دچار خطا شد، به او تذکّر دهد اما افراط نکند، زیرا این کار سببِ ایجاد نفرت میشود.
👈 یادمان باشد کودک در دامان مادر بسیار بهتر از بودن در محضر هر استادی تربیت میشود، زیرا آنچه فرزند از مادرش میشنود، برای همیشه در قلبش نقش میبندد؛ پس بهتر است که این شنیدهها صحبتهای مهدوی باشد.
#تربیت_مهدوی
#تربیت_دینی
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
زنها همه شوینده هستن
میگی نه !
صابون عروس 😂شامپو آرزو 😂
مایع ضرفشویی گلی 😂پودردستی یکتا 😂خمیردندان پونه 😂خمیردندان نسیم😂اسکاج کبری 😂
:مردا همه نعمتن
میگی نه
مرد یعنی..
چای احمد😀برنج محسن😀
آبليموي مجید 😀کشک کامبیز😀
سوهان حاج حسين😀سس بیژن😀
سس بهروز😀پشمک حاج عبدالله😀
دوغ آبعلي😀سوياي سبحان😀
عرقيات نادر😀
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
4_723784306722144673.mp3
9.74M
✨دعای عهد باصدای*محسن فرهمند✨
✨تقدیم به نرجس خاتون مادر امام زمان( عج)
اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
مواد لازم
فلفل سبز تند
به مقدار لازم
سرکه
و
آب
به مقدار لازم
نمک
یک قاشق
طرز تهیه و دستور پخت:
مرحله اول تهیه ترشی فلفل تند:
من معمولا فلفل های نسبتا کوچیک رو برای این ترشی انتخاب میکنم . فلفل سبزها رو میشورم و روی پارچه نخی پهن میکنم تا خشک بشه . قسمت دم فلفل رو یکم کوتاه کردم اما کاملا نبردیم چون فلفل ها رو قشنگ تر میکنه .
مرحله دوم تهیه ترشی فلفل تند:
قبل از اینکه فلفل ها رو توی ظرف بچینم چک کردم تا ظرف رطوبت نداشته باشه، چون باعث میشه ترشی کپک بزنه. بعد فلفل ها رومرتب توی شیشه چیدم .
مرحله سوم تهیه ترشی فلفل تند :
آب به مقداری که لازم دارین بجوشونید و موقع جوشیدن بهش نمک بزنید و بعد زمان بدین تا خوب سرد بشه .
اگه نمیخاین ترشی داشته باشین که طعم تیزی سرکه خیلی مشخص بشه آب و سرکه رو به میزان مساوی مخلوط کنید.
من برای دو لیوان آب یک قاشق غذاخوری نمک ریختم .
مرحله چهارم تهیه ترشی فلفل تند:
به میزان مساوی آب جوشیده سرد و سرکه رو مخلوط کردم و روی فلفل ها ریختم تا کاملا بپوشونه و در شیشه رو محکم بستم .
تا رسیدن فلفل ها اون ها رو توی جای نسبتا خنکی نگهداری کنید لازم نیست که حتما یخچال باشه .
خب دوستای گلم فلفل هاتون وقتی به رنگ فلفل هایی که توی تصویر میبینید در اومد دیگه آماده شده و میتونید میل کنید .
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
.
#فلافل خوشمزه 😋: .
.نخود دو لیوان .... .. سیب زمینی پخته یک عدد متوسط ( متوسط کوچیک ) ......پیاز متوسط یک عدد .......دو قاشق فلفل دلمه خیلی ریز و نگینی .....سیر چهار حبه رنده شده..... آبلیمو یا اب سه ق غ ( برای پوک شدن) ..... این بار به پیشنهاد دوستان جنوبی نصف ق غ رب گوجه هم اضافه کردم خوب شده بود.
.
ادویه ها : نمک .. فلفل سیاه و قرمز ... پاپریکا ...پودر انبه .... پودر زیره سبز و پودر تخم گشنیز
.... نخود ها رو یک شبانه روز خیس کنید و هر چند ساعت ابش رو عوض کنید بعد ابکش کنید و چرخ کنید ( باید درشت تر از دونه های شکر باشه ) و کاملا اب نخود رو بگیرید نباید اب داشته باشه وگرنه وا میره .
. سیب زمینی پخته و خنک که شد اون رو هم رنده کنید و بعد همی مواد رو با مخلوط کنید و خوب ورز بدین و در روغن داغ سرخ کنید و بعد روی یه دستمال گذاشته تا روغنش کشیده بشه .
نکته : ادویه ها رو حذف نکنید چون طعم مطبوعی به غذاتون میدن و خوشمزش میکنه .... .....
. .. . خیلی از رسپی ها فلافل سیب زمینی نداره شما میتونید حذف کنید اما من خوشم اومده و همیشه میریزم .
یک ق چ بکینگ پودر هم بزنید پفش بیشتر میشه .
.
سه ق جعفری خرد شده داخلش خوبه . گاهی هم کنجد روی فلافل ها. عالیههه..
وبعد مثل کتلت سرخش کنید😋😋
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
#ادویه_خورش_ایرانی
یک قاشق مرباخوری از هر دو نوع فلفل سیاه و قرمز را با هم مخلوط کنید و سپس یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز را بسایید و به آن بیفزایید.
زردچوبه، دارچین و زیره را از هر کدام، به میزان یک قاشق غذاخوری به آن بیفزایید و همه را هم مخلوط کنید تا ادویه خورشی کامل شود
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
13.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_بادمجان_کبابی
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
#دیگچه_مشهدی
دیگچه مشهدی دسر سنتی و محلی مخصوص شهر مشهده که بیشتر در ماههای محرم و صفر و ماه رمضان پخته میشه و بسی خوشمزه اس
مواد لازم: شیر دو کیلو(هرچی پر چرب تر بهتر)، برنج دو لیوان، شکر سه لیوان، هل ساییده یک ق م، گلاب 25 درصد نصف لیوان
طرز تهیه:
1- برنج رو بشورید و یکی دوساعت با دولیوان آب تو قابلمه اصلی خیس کنید. بهتره از قابلمه تفلون استفاده کنید چون دیگچه ممکنه ته بگیره
2- قابلمه رو روی حرارت ملایم بزارین و دوسه لیوان از شیر رو روی برنج بریزید و بزارید به آرومی بپزه
3- مدام به قابلمه سر بزنید هرجا احساس کرین دیگچه ممکنه از ته بسوزه یکی دو لیوان دیگه شیر اضافه کنید و این کار روتا آخر ادامه بدین...البته می تونید شیر رو یکجا هم اضافه کنید
ضمنا آب دیگه به هیچ وجه اضافه نکنید.
4- هل و شکر و در صورت تمایل کمی کره یا خامه(در حد 50 گرم)رو هم اضافه کنید و بزارید آروم آروم بجوشه تا کاملا خشک بشه
سعی کنید تو این مرحله مدام همش بزنید تا زیاد ته نگیره(یکم ته گرفتنش طبیعیه)اگر ته گرفت کفگیر رو ته دیگ نکشید تا با بقیه مواد قاطی نشه
5- وفتی شیر دیگچه خشک شد و مثلا شبیه شیربرنج یخچال رفته شد گلاب رو بهش اضافه کنید ،هم بزنید و درش رو با دمکنی بزارید و با حرارت خیلی ملایم بزارید تا یک ساعت دم بکشه
دیگچه باید با حرارت خیلی ملایم به آرومی و مدت زمان طولانی پخته بشه و اصطلاحا جا بیفته
6- بعد از یک ساعت در قابلمه رو باز کنید و از روی ظرف هم بزنید.دیگچه رو داخل ظرف بریزید و بزارید سرد بشه...چون دیگچه معمولا به صورت ملایم تا سرد سرو میشه
بعضی ها داخل دیگچه زعفران هم اضافه می کنن، ولی دیگچه اصیل مشهدی بدون زعفرانه
✍کانال تجربیات خانوم خونه
https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
#تجربه_ی_ارسالی_کاربر
سلام خسته نباشین ممنون از کانال خوبتون خواستم یک تجربه ی عااالیی و تاثیر گذاری که داشتم و در اختیارتون بذارم...
برای زردی نوزاد هرمقدار که باشه چه زیاد چه کم کدو سبز رو پوستشو بتراشید بعد آب پوستشو بگیرید اندازه یک قاشق چایخوری کمتر به مدت سه روز توی ساعت مشخصی بهش بدید بخوره به طور معجزه آسایی زردی بچه کامل از بین میره...
به امید سلامتی وتندرستی برای شما عزیزان..