eitaa logo
تجربیات خانوم خونه
23.4هزار دنبال‌کننده
8.6هزار عکس
11.8هزار ویدیو
170 فایل
سلام 😊 هرروز باکلی مطالب جديد #طب_سبک_زندگی__خانه_داری🏠 #ترفند_همسرداری👩‍❤️‍👨_آشپزی👩🏻‍🍳تربیت فرزند👨‍👩‍👧‍👧فرزند آوری 🤰🏻و..درخدمتتون هستیم مدیرکانال تبلیغات شبانه @yamahdeey8891 آیدی ادمین تبلیغات روزانه @Roza135 @SarbazeEemam
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرحله اول خیس کردن لپه‌ به مدت حداقل سه ساعت هست. برای هر نفر حدود ۱/۵ قاشق غذاخوری رو داخل آب خیس کنید. دو عدد پیاز رو ریز کنید، داخل روغن سرخ کنید و بعد از اینکه طلایی شد، حدود ۳۵۰ گرم گوشت چرخ‌کرده رو به همراه ادویه‌های زیر اضافه کنید: پودر پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری (سرپُر) پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری (سرپُر) نمک و فلفل‌سیاه با حرارت زیاد سرخ کنید تا رنگ گوشت تغییر کنه. بعد از ۵ دقیقه وسط قابلمه رو مثل من خالی کنید و لپه‌هارو همون وسط به کمک کمی روغن، ۳ دقیقه سرخ کنید و بعد با گوشت مخلوط کنید. ۳ یا ۴ عدد گوجه رو پوره یا رنده کنید، و دوباره با همون تکنیک قبلی، وسط قابلمه با کمی روغن ۳ دقیقه سرخ کنید و دوباره با گوشت مخلوط کنید. حرارت رو کم کنید تا یک ساعت بپزه (اگه نیاز بود یک فنجون آب هم اضافه کنید). تو این مدت کته رو بار بزارید و ۴-۵ عدد کدو رو به طورت نواری مثل من بُرش بدید. اونهارو سرخ کنید و داخل خورشت قرار بدید، ۵ قاشق غذاخوری آبغوره بزنید و اجازه بدید تا نیم ساعت دیگه روی حرارت کم بپزه. بعد از نیم ساعت سِرو کنید ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
12.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش سیرابی سیرابی یک کیلو پیاز یک عدد بزرگ سیر دو حبه زرچوبه و نمک و فلفل سیاه و قرمز و پودر تخم گشنیز به مقدار لازم نخود و لوبیا پخته یک پیمانه کشک یک پیمانه نعنا داغ برای تزیین سیرابی حتما تمیز و سفید باشه میتونید یک بار بجوشونید و آبشو بندازید بعد استفاده کنید اگر نخود و لوبیا پخته داشتید در آخر بهش اضافه کنید. ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو عدد پیاز دو عدد ران مرغ محلی نمک و فلفل سیاه از هر کدام نصف قاشق چایخوری زعفران دم کرده به مقدار لازم سه پیمانه برنج آلبالو شش پیمانه دو عدد سیب زمینی کوچک شکر ۹ قاشق غذاخوری پیاز خلال شده رو به همراه روغن داخل تابه کمی تفت بدید مرغ محلی رو داخل تابه بزارید و نمک و فلفل زعفران بریزید و دو طرف رو سرخ کنید مقداری آب بریزید و درشو بزارید تا یک و نیم ساعت زمان بدید پخته بشه آلبالو ها رو با سیخ هسته گیری کنید داخل تابه بریزید شکر و روغن بریزید و اجازه بدید ده دقیقه بپزه برنج رو به همراه نمک داخل آب در حال جوش بریزید و بعد از هفت دقیقه آبکش کنید سیب زمینی رو رنده درشت کنید و آب بریزید روش از داخل آب خارج کنید و با نمک و کمی زعفران مخلوط کنید کف قابلمه روغن بریزید یک لایه سیب زمینی بریزید و فشار بدید یک لایه برنج و یک لایه آلبالو اجازه بدید یکساعت دم بکشه آلبالو پلو رو در کنار مرغ محلی و تهدیگ‌سیب زمینی سرو کنید. ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
15.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاییزی🍁😍 مواد لازم :جو پوست کنده ۱/۳ لیوان ،عدس ۱/۲ لیوان ،لوبیا چیتی ۱/۲ لیوان، پیاز ۱ عدد ،رب گوجه ۱ قاشق پر ،نعنا خشک ۲ قاشق،ادویه ها: نمک-زردچوبه-فلفل قرمز-پودر گوجه-عصاره گوشت یا مرغ (بسته به ذائقتون میتونید ادویه هارو تغییر بدید) ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سر شعله ی گاز رو اینطور تمیز کن!✨ ✍کانال تجربیات خانوم خونه https://eitaa.com/joinchat/4031053883Cc0e0f26e0f