🔴«انتصاب همکار آکادمی اقتصاد نیروی دریایی ارتش آمریکا در سازمان برنامه و بودجه»
اولین انتصاب پورمحمدی در سازمان برنامه و بودجه، یک انتصاب عجیب از جریان لیبرال اقتصادی بود.
«محمدحسین رحمتی»، با مدرک دکتری اقتصاد از دانشگاه تگزاس، به سمت معاون هماهنگی، برنامه، بودجه و نظارت سازمان برنامه و بودجه منصوب شد.
این انتصاب درحالیست که رحمتی، سابقه همکاری با آکادمی اقتصاد نیروی دریایی ارتش آمریکا را دارد که همانطور که در عکسها پیداست، فضایی برای آموزش اقتصاد به افسران ارتش کشور آمریکا است!
رحمتی همچنین از اعضای اصلی کنفرانس سالانه شیکاگو است که توسط بنیاد ضدانقلاب HAND با مدیریت «نوشین هاشمی»، یکی از چهرههای ضدایرانی و نزدیک به خاندان راکفلر و سیاستمدارانی مثل کلینتون و نانسی پلوسی برگزار میشود.
سکوت دستگاه امنیتی نسبت به نفوذ جریان فکری لیبرال اقتصادی و دارای سوسابقه همکاری با نهادهای امنیتی و دارای عملکرد علیه منافع ملی، در انتصابات اقتصادی دولت چهاردهم عجیب است و این مطالبه از دستگاه امنیتی به عنوان مرجع تایید استعلام امنیتی مسئولین نظام هست که از ورود این افراد جلوگیری نماید.
🇮🇷💔🏴@taha14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تو ترکیه تورم ماهیانه بیش از ۱۰۰ درصده و قیمتها سریعتر از تورم بالا میرن!
🔹ترکیه همون کشوریه که رفیق گرمابه و گلستان آمریکاس و تحت فشار تحریم هم نیست و تبدیل به الگوی اصلاحطلبان برای مدیریت کشور شده است.
🇮🇷 💔🏴@taha14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سید حسن نصرالله: این کارخانهها که ساخت آنها 34 سال طول کشیده است، تنها در یک ساعت یا حتی نیم ساعت قابل تخریب است.
کارخانه های شیمیایی به ارزش 31 میلیارد دلار
کارخانه های فناوری به ارزش 76 میلیارد دلار
- کارخانه های برق به ارزش 9.7 میلیارد دلار
- کارخانجات مواد غذایی به ارزش 12 میلیارد دلار
فقط نیم ساعت !
🇮🇷 💔🏴@taha14
🔴شیخه حسینه نخست وزیر بنگلادش پس از کشته شدن ۳۰۰ نفر از معترضان استعفا داد و به هند فرار کرد.
🔹اما غربی ها هیچ اعتراضی به شیوه دیکتاتوری و کشتار مردم کشورش نکردن، چون این زن منافع کمپانی های سرمایه داری غربی رو تامین می کرد.
✍علیرضا تقوی نیا
🇮🇷💔🏴@taha14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقا جان خیلی دل تنگیم...😭
اللهم الرزقنا زیارت الحسین علیه السلام
🇮🇷 💔🏴@taha14
بدون برنامه اقتصادی روشن
ظریف، کابینه را چگونه میچیند؟!
🔻چینش پر ابهام و اشکال کابینه، در کنار نامعلوم بودن برنامه اقتصادی رئیسجمهور، به تردیدهای جدی در محافل رسانهای و کارشناسی دامن زده است.
🔹ابهام اصلی از آنجا ناشی میشود که برای چیدن اعضای دولت، به دو روش میتوان عمل کرد و اکنون به روش نادرست و نگرانکننده عمل میشود.
🔻روش معقول آن است که برنامه اقتصادی تعیین تکلیف شده باشد تا رئیس دولت بر اساس اقتضائات آن برنامه بتواند تیم وزرا و معاونان را بچیند.
🔹روش دوم این است که سهمخواهی و تقسیم غنائم از سوی برخی فعالان ستاد انتخاتی بر کار کارشناسی و چیدن افراد بر مبنای برنامه غلبه کند و به تیمی متناقض و ناهماهنگ منتهی شود.
🔻با عنایت به این که آقای پزشکیان چند نوبت گفته از اقتصاد سر در نمیآورد و قرار است کار را به کارشناسان بسپارد، سؤال مهم این است که انتصابات اخیر و وزرای در دست بررسی، بر مبنای کدام نقشه راه اقتصادی تعیین میشوند؟ و معاون اول، معاون اجرائی و رئیس سازمان برنامه و بودجه، طبق کدام برنامه انتخاب شدهاند؟
🔹مسئله از این جهت اهمیت مضاعف مییابد که شورای موسوم به "شورای راهبری کابینه"، توسط فردی غیر ذیصلاح مانند محمدجواد ظریف، برخی محکومان امنیتی، شماری از فعالان ستاد انتخاباتی و برخی ذینفعان اقتصادی اداره شد و موضوعی که کمترین اولویت را داشت، اولویت برنامه اقتصادی و شناسایی اهل فن و معرفی آنها به رئیسجمهور بود.
🔻به همین علت هم به نظر میرسد در سه انتصاب مذکور، کمتر اولویت برنامه اقتصادی عملیاتی در نظر گرفته شده است. هم معاون اول و هم معاون اجرائی دو دهه قبل در مدیریت اجرائی حضور داشته و علاوهبر انفصال طولانی مدت، در سنین بسیار بالایی قرار دارند که توان تحرک و پویایی را از آنها میگیرد و ضمنا تخصص اقتصادی هم ندارند.
🔹در این میان کنار گذاشتن طیبنیا در حالی که گفته میشد در جتیگاه معاون اول، سکان مدیریت اقتصادی را به دست بگیرد، بر سؤالات افزوده است. او حتی به عنوان وزیر اقتصاد هم معرفی نشد و نهایتا حکم مشاور عالی (اقتصادی) گرفت و حال آن که مشاور، هیچشان اجرائی ندارد.
🔻به همین علت هم فردی مانند ظریف با وجود ادعای عدم حضور در دولت، حاضر نشد مانند طیبنیا عنوان مشاور بگیرد و برای خود، معاونت راهبردی تاسیس کرد.
🔹عجیب این که اگر چه آفای پزشکیان پس از انتخابات، نه کنفرانس مطبوعاتی داشته و نه سخنی درباره برنامه اقتصادی و برنامه تعیین وزرا گفته، ظریف عملا در موارد بسیاری به جای رئیسجمهور حرف میزند و کارسازی میکند!
🔻تصورش را بکنید مثلا در دولتهای رئیسی و روحانی و احمدینژاد و خاتمی، فرد بیمسئولیتی مانند ظریف، به جای رئیسجمهور منتخب اظهار نظر میکرد، یا چینش کابینه را در اختیار میگرفت؛ رسانهها چه برخورد انتقادی شدیدی با ماجرا میکردند؟
🔹در همین حال روزنامه اصلاح طلب آرمان احتمال میدهد که طیبنیا به خاطر نگرانی از عدم تمکین وزرا، از خیر معاون اولی گذشته است:
🔻«چرا طیبنیا به سمت معاون اولی یا مسئول تیم اقتصادی دولت منصوب نشد؟ معاونِ اولی راهگشایِ کار دولت است که حداقل اختیارِ ۷ وزارتخانه کلیدی را دارا باشد تا بتواند پاسخگوی وضعیت اقتصادی شود. در دولت فعلی، زمانی معاونتِ اقتصادی معنا و مفهوم پیدا میکند که حدود اختیارات و دخل و تصرفِ عارف و ظریف (معاون راهبردی) مشخص باشد. طبیعی است در چنین شرایطی پذیرفتن معاونتِ اقتصادی، معنا و مفهومی نداشته باشد».
🔹روزنامه جمهوری اسلامی، از دیگر روزنامههای حامی پزشکیان همنوشت: «اشتباهات بزرگی که در کمیتههای شورای راهبری دولت صورت گرفت، یکی از عوامل کُند شدن مسیر است. سهمیه دادنهای اقلیتی، قومیتی و جنسیتی، با عدالت و شایستهگزینی در تضاد هستند. علاوهبر این، فشارهای جناحی و حزبی و افراد دانهدرشت نیز مؤثر بوده و فهرست پیشنهادی را تحت تأثیر قرار دادهاند.
🔻اگر در این مرحله، معیار اصلی فقط کارائی و سلامت نفس بود، اولاً کار به سرعت پیش میرفت، ثانیاً زمینهای برای سهمیه خواهیها و طمعورزی به وجود نمیآمد. انتظار این بود که با استفاده از فرصت ۲۲ روزه میان مرحله دوم انتخابات تا تحلیف، فهرست پیشنهادی کابینه به مجلس داده شود. اما هنوز چشمانداز روشنی از حرکت به سوی استقرار دولت مشاهده نمیشود».
🔹حسین راغفر استاد دانشگاه و حامی انتخاباتی پزشکیان هم گفته است: «پزشکیان باید بداند، چینش کابینه و انتخاب معاونین، ماموریتی دشوار است. بنابراین لازم است، به هنگام تعیین وزرا و رؤسای سازمانهای مهم اقتصادی، حتما در کنار تجربه به تخصص و البته کارنامه هم توجه لازم را داشت. اینکه کسی بدون تحصیلات اقتصادی و با توصیه فردی که در دولت نفوذ دارد، به عنوان رئیس سازمان برنامه و بودجه انتخاب شود، حتما اثرات بسیار منفی به جای خواهد گذاشت».
💢روزنامه کیهان
#محمدایمانی
🇮🇷💔🏴@taha14
♦️ یحیی السنوار: صلح و مذاکره درکار نیست یا پیروز میشویم یا کربلاء رخ میدهد؛ والسلام
🇮🇷💔🏴@taha14
26.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آیا آیتالله خامنهای میترسد؟
💠 رسانههای فارسیزبان بیگانه صحنهای از مراسم اقامه نماز شهید اسماعیل هنیه را به عنوان ترس رهبر انقلاب بازتاب دادند. اما آیا آیت الله خامنهای میترسد؟
🇮🇷💔🏴@taha14
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽یک نمونه از فرآیندهای جاسوسی سیا را ببینید .
🔸آموزشها به حدی دقیق و حساب شده است که جاسوس مورد نظر بدون ارتباط مستقیم با سیا با نفوذ در لایه های حاکمیت و انتصاب افراد خاص و مساله دار به اهداف خود میرسد .
♦️ جاسوسان در همه ارکان نظام حکمرانی یک کشور میتوانند حضور داشته باشند و چه بسا از فیلترهای امنیتی هم عبور میکنند .
👈 تنها راه رسوایی افراد نفوذی که مستندات دال بر فعالیتهای جاسوسی شان است مطالبه مردمی از دستگاه های امنیتی و قضایی جهت محاکمه آنها و برکناری از مناصب اجرایی است.
🤔🤔🤔
پ ن :
جهت مزید اطلاعات جناب آقای پزشکیان رئیس جمهورمحترم
🇮🇷💔🏴@taha14
سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ ایران ۲۲:۰۶
ايران
متهمان سرقت فرشهای کاخ سعدآباد مشخص هستند؛ دادستان ویژه روحانیت پیگیر پرونده است
۱۳ مرداد ۱۴۰۳
کاخ سعدآباد
معاون حقوقی دولت ابراهیم رئیسی در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد که متهمان مربوط به پرونده فرشهای سرقتی کاخ سعدآباد از نظر دستگاه قضائی مشخص هستند و دادستان ویژه روحانیت هم پیگیر این پرونده است.
محمد دهقان اعلام کرده است: «در گزارش اولیه دولت قبل، سرقت ۴۸ تخته فرش از کاخ سعدآباد گزارش شده بود و بعد مرجع قضائی گفتند ۴۲ تختهفرش به سرقت رفته است و ۶ تختهفرش را اشتباه گفتهاند، اما ۴۲ تختهفرشی که به سرقت رفته است، روشن است.»
دهقان با تاکید بر نفیس بودن این فرشها گفته است که این فرشها ارزش تاریخی دارد و بخشی از زمان قاجار است.
محمد دهقان خرداد ماه سال جاری در این زمینه گفته بود: «طبق اطلاعات معاونت حقوقی، این فرشها از سال ۹۲ تا ۹۵ مفقود و از مجموعه سعدآباد خارج شده است و سازمان بازرسی کل کشور به این موضوع ورود کرده و گزارش مفصلی را هم در مورد مفقود شدن این فرشها در دولت دوازدهم ارائه و به نهاد ریاستجمهوری وقت اعلام کرده است.»
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت نیز دی ماه سال گذشته از ارجاع پرونده متهم سرقت فرشهای کاخ سعدآباد به دادگاه ویژه روحانیت خبر داده و گفته بود که در تحقیقات به ۱۰ نفر مظنون از مقامات دولت قبل رسیدند و با توجه به اینکه مظنون اصلی «شرایط خاصی» داشت، پرونده، به دادگاه ویژه روحانیت ارسال شد.
تاکنون اسامی این متهمان و سمتهای آنها اعلام نشده است.
پ ن :
عدم شفافیت در پیگری واطلاع رسانی .
متاسفانه باعث بی اعتمادی افکار عمومی به نظام ومسؤلین و دستگاه قضایی میشود.
مصلحت سنجی های نابجا وسلیقه ای آفت انقلاب اسلامی ایران است.وظلم به آن
که این ظلم نابخشودنیست وحق الناس؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
🇮🇷💔🏴@taha14