eitaa logo
استاد طاهریان
144 دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
1.7هزار ویدیو
36 فایل
برکرانه توحید استاد طاهریان تألیفات چهارصد نکته فص حکمه خاتمیه فی کلمه مهدویه عالم ذکر #مشهد_مقدس
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذکر آیت الله العظمی شاه آبادی برای اهالی جهنم جهت نجات از آتش جهنم به نقل از فرزندشان مرحوم آیت الله شیخ نصر الله شاه ابادی (ره)
مراقبات اصلی در سلوک 4. عزلت و گوشه گیری: شاید صریح ترین و روشن ترین آیه درباره اعتزال و گوشه گیری از مردم - البته افراد غیرمومن و دنیاپرست - آیه ۲۹ سوره نجم باشد که خداوند می فرماید: فَأَعْرِضْ عَنْ مَنْ تَوَلَّى عَنْ ذِكْرِنَا وَلَمْ يُرِدْ إِلَّا الْحَيَاةَ الدُّنْيَا؛ از هر کسی که از یاد ما روی گردانیده و جز زندگانی دنیا را نمی خواهد اعراض کن. این اعراض همان اعتزال و دوری کردن از آنان است. بر این اساس باید از کسانی پرهیز کرد که به غیر خدا می خوانند نه کسانی که نگاه کردن به ایشان عبادت است. اما درباره گوشه نشینی و دوری از غیرمومن نیز می توان به آیه ۱۶ سوره کهف اشاره کرد که صریح ترین آیه است و واژه اعتزال نیز در آن آمده است. این آیه در بیان حرکت اصحاب کهف وارد شده است: وَإِذِ اعْتَزَلْتُمُوهُمْ وَ مَا يَعْبُدُونَ إِلَّا اللَّهَ فَأْوُوا إِلَى الْكَهْفِ؛ هنگامی که آن جوانان از مردم و از آن چیزی که آن را به غیر خدا مورد پرستش قرار می دادند، کناره گرفتند. پس به سوی غار پناه بردند. در این آیه بیان شده که در آغاز سیروسلوک برای اینکه سالک رنگ غیرخدایی نگیرد و تحت تأثیر دیگران نباشد می بایست از مردم دور شود و عزلت گزیند تا پس از اصلاح قلب و رنگ خدایی یافتن به سوی خلق و مردم بازگردد. از امام صادق(ع) روایت شده که فرمود: ان قدرتم ان لاتعرفوا فافعلوا و ما علیک ان لم یثن علیک الناس و ما علیک ان تکون مذموما عندالناس اذا کنت محمودا عندالله؛ اگر بتوانید در میان مردم ناشناخته باشید، چنان کنید؛ زیرا ستایش نکردن مردم هیچ زیانی به تو نمی رساند، چنان که ستایش ایشان هیچ سودی ندارد؛ چون باکی نیست اگر در نزد مردم نکوهیده باشی درحالی که در نزد خدا ستوده باشی. هر یک از پیامبران و اولیای الهی دوره های کوتاه مدت و بلندمدت برای خودسازی داشته اند که می توان به دوره های بلندمدت چوپانی در دشت ها و کوه ها توسط پیامبران و یا دوره های چهل روزه از سوی برخی مانند موسی(ع) در کوه طور و پیامبر(ص) در غار حراء، اشاره کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای نخستین بار در دنیا، اجرای دقیق تمام وقایع جنگی روز عاشورا در کشور عراق که هر مسلمانی آرزوی دیدنش را دارد... این صحنه آرایی باشکوه و خارق العاده روز عاشورا که منطبق بر مقاتل معتبر موجود می باشد، توسط هزاران هنرمند زن و مرد عرب، طی شش ماه تمرین مداوم و سخت، در خاک کربلا به تصویر کشیده شده است؛ 💠 تفاوتِ این کلیپ با سایر کلیپ های در حال انتشار، گنجاندنِ دو روضه کوتاه حضرت ابوالفضل العباس علیه السّلام و حضرت عبدالله بن الحسن علیه السلام از روضه های سالِ ۱۳۵۱ شمسیِ علامه حسن زاده آملی لابلای این کلیپ است.
💠 امام صادق علیه السّلام فرمودند: ثلاثة هن فخر المؤ من وزینة فى الدنیا و الاخرة : الصلاة فى اخر اللیل و یاءسه مما فى ایدى ، الناس ، و ولایة الامام من ال محمد صلى الله علیه وآله ؛ ✨ سه چیز مایه افتخار مومن و زینت اودر دنیا و آخرت است:  1⃣ نماز در آخر شب ؛  2⃣ دل کندن از آنچه دردست مردم است ؛  3⃣ پذیرش ولایت امام از اهل بیت پیامبر (صلى الله علیه وآله) 📚 بحارالانوار، ج 87، ص 140
نقل شده است که علامه امینى فرمودند: شب و روز تاسوعا و عاشورا، براى سلامتى امام زمان(عجل اللّٰه تعالی فرجه الشریف) صدقه دهید، چون قلبِ حضرت، اندوهناک جَدِّ غریب ‌شان، حضرت سیدالشهداء است
🔸اعمال شب و روز تاسوعا و عاشورا 💟۱- اولین عمل مستحبی ذکر شده برای روز تاسوعا و عاشورا زیارت امام حسین علیه‌السلام است. زیارت امام حسین علیه‌السلام در شب عاشورا پاداش بسیار زیادی دارد. کسی که در شب عاشورا تا صبح در حرم سیدالشهدا علیه السلام بماند، خدا او را با شهدا و در کنار امام حسین علیه‌السلام محشور می‌کند. 💟۲- روز نهم و دهم ماه محرم، روز مصیبت و اندوه اهل بیت علیه‌السلام و همه شیعیان است. به همین دلیل شایسته نیست که در این دو روز به ویژه روز عاشورا شیعیان به کسب و کار روزانه و کار‌های دنیایی بپردازند. در این روز محبان اهل بیت علیه‌السلام باید مشغول به عزاداری و شرکت در مراسم روضه اهل بیت علیه‌السلام باشند.  💟۳- در شب عاشورا خواندن نماز ۱۰۰ رکعتی توصیه شده خواندن این نماز به این صورت است که: 🔹 در هر رکعت بعد از سوره حمد ۳ بار سوره توحید خوانده شود 🔹 و بعد از نماز ۷۰ بار سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لاَ إِلَهَ إِلاَّ اللَّهُ‏ وَ اللَّهُ أَکْبَرُ وَ لاَ حَوْلَ وَ لاَ قُوَّهَ إِلاَّ بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ گفته شود 📜در روایت دیگری آمده که در ادامه ذکر بالا استغفار هم گفته شود. همچنین توصیه شده که در نیمه‌های شب تاسوعا نمازی ۴ رکعتی خوانده شود. در هر رکعت از این نماز بعد از سوره حمد ۱۰ مرتبه آیه الکرسی و ۱۰ مرتبه هم هر یک از سوره‌های توحید، فلق و ناس خوانده شود. بعد از سلام نماز ۱۰۰ بار سوره توحید را بخوانید. 💟۴- علامه مجلسى در زاد المعاد فرموده بهتر آن است که روز نهم و دهم را روزه نگیرید؛ زیرا که بنى امیه این دو روز را براى برکت و شماتت بر قتل آن حضرت روزه مى‏‌داشتند همچنین از طریق اهل بیت علیهم السلام احادیث بسیار در مذمت روزه این دو روز خصوصا روز عاشورا وارد شده است‏. 💟۵- احیای شب عاشورا فضیلت زیادی دارد و بسیار توصیه شده است. در میزان ثواب آن آمده که اندازه عبادت همه ملائکه و برابر با هفتاد سال است.  💟۶- خواندن زیارت عاشورا در روز دهم ثواب بسیار زیادی دارد و می‌توان آن را از دور یا نزدیک خواند و به حضرت سلام و عرض ادب کرد. 💟۷- در روز عاشورا هزار مرتبه ذکر: «اَللّهُمَّ الْعَنْ قَتَلَةَ الْحُسَینِ علیه السلام.» خوانده شود. 💟۸- یکی دیگر از اعمال توصیه شده برای روز عاشورا خواندن هزار مرتبه سوره توحید است. 🔹امام صادق (ع) فرموده‌اند: هر کس در روز عاشورا هزار مرتبه سوره «توحید» را بخواند، خداوند رحمان به وى نظر (رحمت) افکند و هر کس را که خداوند رحمان (با دیده رحمت) نظر کند، وى را مجازات نخواهد کرد❗️ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎
زیارت عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️مَشک برداشت که سیراب کند دریا را رفت تا تشنگی‌اش آب کند دریا را 🖤فرا رسیدن ایام شهادت حضرت اباالفضل العباس علیه‌السلام و تاسوعای حسینی تسلیت‌باد.
🏴⚫️ 🏴⚫️ عصر روز تاسوعاست. گفتاری است از جناب شیخ مفید به عنوان ذکر مصیبت، این همه آوازها از شَه بُوَد. سفره اباعبدالله است. برکات آن بزرگوار است. برویم به کربلای اباعبدالله الحسین. شب عاشورا هم هست . شب عاشقان بی دل سعدی خدا رحمتت کند شب عاشقان بیدل چه شب دراز باشد تو در آ، کز اول شب، درِ صبح باز باشد شب مردان خدا روز جهان افروز است روشنان را به حقیقت شب ظلمانی نیست آقا التفات می فرمایید جناب رسول الله آن همه حقایق را در شب گرفته . آقا نصّ قرآن، قرآن درشب نازل شد.( إنا انزلناه فی لیلة القدر). آخر حساب عالم جسمانی اینجایی نیست که چشم را باز می کند خودش را می بیند که تاریک است. ماورای عالم شب و روز نیست همه اش روز است همه اش نور است همه اش حقیقت است. خدا رحمتتان کند. عاقبت بخیر بوده باشید. شده عصر روز تاسوعا. لِتسعِ یوم الخمیس. ایشان می فرماید روز تاسوعا پنجشنبه بود.لتسع مَضَینَ مِن المُحَرّم. 9 روز از محرّم گذشته بود. عصر روز نهم بود- ثمَّ نَادَی عُمَر بن سَعد: یا خیلَ الله التفات بفرمایید، با من باشید، التفات بفرمایید. خدا رحمتتان کند. یا خیل الله إرکَبِی وَ بِالجَنَّةِ أَبشِرِی- پناه به خدا . آدم شیطان شده چه می شود؟ می دانید آقا این حرف کیست؟ ( یاخیل الله إرکبی و بالجنة أبشری) این حرف رسول الله است در یکی از غزوات. که داشتند با مشرکین می جنگیدند؛ رسول الله فرمان داد یا خَیل الله إرکبی و بالجَنَّة أبشِرِی... این حرف رسول الله، نه این که در گوش مردم بود، پسر سعد آدم فریب آمده آن حرف رسول الله را در عصر روز تاسوعا پیاده کرد. به مردم می گوید: « یا خیل الله! ای لشکریان خدا! إرکبی و بالجنة أبشری». همان فرمانی که پیغمبر به مسلمانها داده بود برای جهاد با کفّار ، من به شما می دهم برای جهاد با پسر پیغمبر. یاخیل الله إرکبی و بالجنة أبشری فَرَکِبَ النّاس سوار شدند. و اما تعبیر ناس، امّا امام ناس- امام حسین . حسین نازنین چه فرموده بود؟ فرموده بود، فرموده بود مثل یک دسته ملخ. و چه خوب تعبیری. اگر ملخ، اعتراض نکند که به من جسارت شده. فرمود چرا مثل یک دسته ملخ، چرا رشد روحی ندارید؟ چرا عقلتان را به کار نمی آورید؟ مثل یک دسته ملخ از یک جایی برخواستید، پرواز کردید و آمدید در جایی نشستید؟ ای خوشا به حال آن کسی که عقل دارد، شعور دارد. خواجه عبدالله انصاری چه شیرین فرمودی: الهی ، آنکه را عقل دادی، چه ندادی؟
📿 مراسم روضه خوانی وعزاداری دهه دوم محرم 🔉💬 با موضوع تجلی عشق درکربلا 📌زنانه و مردانه 🗓ازچهارشنبه ۱۲ محرم الحرام به مدت ده شب 🕘 بعد از نماز مغرب 📮بین مصلی ۱۶ و ۱۸، پلاک ۴۷۸ 🚪منزل شیخ ابراهیم طاهریان
زیارت عاشورا
🔴⚫️ 🔴⚫️ بر اهل الله چه گذشت؟ دنیا، دنیا، دنیا... دنیا « اللهم لا تجعل الدنیا اکبر همّنا » داریم کم کم به ظهر این روز نزدیک می‌شویم. در چنین وقت روز هم نهایت مصیبت و شدت ابتلای اهل‌بیت اباعبدالله الحسین بود. شهدا یکی پس از دیگری، اگر که آن بزرگان، احرار، راد مردان، رخت بسته نبودند، تن به خواری و مذلت در ندادند، همانطور که مثل ابوجعفر طبری در تاریخش نقل کرده است: قمر بنی هاشم به لشکریان پسر سعد فرمود: اگر ما کشته شدیم در پیش آزاد مردان جهان گردن فرازیم . زیرا ما نبرد کردیم، جنگیدیم، شمشیر کشیدیم. توانستند صد و چند نفر، آن دریای لشکر را، آن درندگان را، از صبح تا بعداز ظهر مثل چنین روزی معطل کنند ، با آنها مقاومت کنند، با آنها بجنگند. نوشتند مورخین، همه نوشتند که پسر سعد و سربازانش تا ظهر روز یازدهم محرم در کربلا بودند که کشته هایشان را جمع می‌کردند؛ آنها را به خاک می‌سپردند. آنها را کی کشته است؟