فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔎حقی نوظهور برای زنان
🔹نشست تأثیر حق زنان بر زمین در سازمان ملل با حضور بانوان کشاورز برگزار شد.
🔸 این حق جدید که در منظومه حقوق زنان پدیده آمده است به منظور توانمندسازی بانوان در راستای اهدافی همچون بیابان زدایی و تأمین مواد غذایی (امنیت غذایی) می باشد.
🔹خلاصه صحبتهای سخنرانان:
▫️هنگامی که زمین به زنان کشاورز سپرده میشود، از آن بهتر مراقبت می کنند و به همین ترتیب فرزندان و ملتهایشان نیز بهتر مراقبت می کند.
▪️ #سازمان خواربار جهانی فائو بدنبال دسترسی برابر زنان به زمینشان هستند تا گرسنگان در سرتاسر جهان است.
▫️ما به زمین وابسته ایم اما کشاورزی ناپایدار، مشکل آفرین است.
▪️واگذاری زمین به زنان منجر به حراست از محصول و بهپروری زمین خواهد شد. دولتها باید موانع برخورداری زنان از #حق مالکیت بر زنان را بردارند.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔍برگی از تاریخ حقوق بینالملل
1⃣جمعیت شیروخورشید سرخ، نخستین سازمان خیریه ایرانی بود که در خصوص امدادرسانی در حوادث غیر مترقبه و اقدامات بشردوستانه در سال ۱۳۰۱ شمسی تاسیس و عضو کمیته بینالمللی صلیب سرخ و فدراسیون جهانی جمعیتهای ملی صلیب سرخ و هلال احمر شد.
2⃣با وقوع انقلاب اسلامی مردم ایران در سال ۱۳۵۹ وزارت امور خارجه برای #همگرایی_حقوقی با نمادهای کمیته بینالمللی اعلام کرد که زین پس از نشان هلال احمر استفاده خواهد کرد زیرا که شیروخورشید صرفا توسط ایران مورد استفاده قرار میگرفت.
3⃣تا آن زمان سه نشان ممیزه(distinctive emblems) صلیب سرخ، هلال احمر و شیر و خورشید سرخ برای نشان گذاری اهداف و اماکن #بشردوستانه، مورد استفاده قرار می گرفت. اما از آن پس، عملا استفاده از شیر و سرخ و خورشید سرخ متروک شد.
4⃣ در سالهای بعد از ۲۰۰۵ نشانه های دیگری از جمله کریستال سرخ به مجموعه نشانه های ممیزه بشردوستانه افزوده گردید.
#تصویر اعلام ترک نشان شیر و خورشید سرخ توسط کمیته بینالمللی صلیب سرخ جهانی.
برای مطالعه متن انگلیسی نامه ایران و تحلیل رویکرد ایران در ترک نشان شیروخورشید اینجا را کلیک کنید.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
9.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻با سرنگون شدن کشتی حامل آوارگان در سواحل یونان، بار دیگر موضوع #حقوق_پناهندگان و مهاجران درصدر اخبار قرار گرفت.
🔻اتحادیه اروپا با حراست از مرزهای خود با ابزار مغایر حقوق بشر، همواره نقد نهادهای حقوق بشری را برانگیخته است. بنظر فیلیپ گراندی، کمیسر عالی حقوق پناهندگان ملل متحد جز برخی کشورهای اروپایی، عموم کشورهای اروپایی عملکرد نامقبولی را از خود نشان داده اند.
🔹پیشتر نهادهای حقوق بشری درخصوص عملکرد گارد ساحلی ایتالیا (فرانتکس) و استرداد آوراگان به سرزمین ثالث هشدار داده بودند و آن را مغایر اصل منع بازگرداندن به ثالث یا همان اصل نان-رفولمان (Non-Refoulment) دانسته بودند.
🔸دیوان اروپایی حقوق بشر نیز مانع از اجرایی شدن تصمیم بوریس جانسون انگلیسی در استرداد آوارگان به رواندا شده بود.
🔹#دیوان_بینالملل_کیفری در 2022 فرایند بررسی اقدامات ضد آواگان (ارجاع به دولت ثالث بویژه لیبی) توسط برخی کشورهای اروپایی را تحت عنوان «جنایت علیه بشریت» و «جنایت جنگی» آغاز کرد.
🔸با این وجود با اصلاحات اخیر قانونی در اتحادیه، بازگرداندن آوارگان به سرزمین ثالث «امن» مجاز شمرده شده است و این در راستای نظریه «دژ اروپایی» است.
🔹یونان با اقداماتی همانند بازگرداندن به دریا، عدم پاسخگویی به امداد دریایی و فشار به سازمانهای حامی حقوق پناهندگان، حقوق بین الملل را نقض کرده اند.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
9.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔎 #روز_بینالمللی مقابله با سخنان نفرتانگیز یکی از مناسبتهای بینالمللی جدید است که به دنبال حراست از اقلیتها در مقابل اقدامات تحریکآمیز اکثریت و جنایاتی همانند نسلزدایی (ژنوسید) است.
🔹با وجود اینکه در تقویم سازمان ملل، ۱۵ مارس بعنوان روز بینالمللی مقابله با اسلام هراسی ثبت شده بود، ۱۸ ژوئن نیز بعنوان روز مقابله با سخنان نفرت برانگیز تعیین شد تا منظومه مقابله با آزار اقلیتها را تکمیل کند.
🔸گوترش در پیام پیشین خود، فلسفه نامگذاری این روز را ارتباط مستقیم صلح و امنیت پایدار با حفظ #حقوق_بشر دانست.
🔹 #معاهده بینالمللی پیشگیری و مجازات نسلکشی (1948) و اساسنامه #دیوان_بینالمللی_کیفری(1998) هر دو مفادی در خصوص منع نسلزدایی اقلیتهای قومی، مذهبی، نژادی و زبانی در خود گنجانده است.
🔸 #فیلم بزرگداشت روز مقابله با سخنان نفرت برانگیز در ملل متحد با حضور بازماندگان فاجعه سربرنیتسا و بازدید از یادبود
🔹در فاجعه سربرنیتسا، قریب به ده هزار نفر از مسلمانان بوسنیایی توسط ارتش صربستان کشته شدند.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
3.43M
💠 سخنی با همه دغدغه مندان عید غدیر
👈 برای غدیر حداکثری بیایم پایکار نه حداقلی
👈 امتداد معرفتی غدیر در عصر حاضر چیست ؟
https://eitaa.com/tahlil30yasi
صوت.mp3
46.57M
🎙واکاوی سیاست ج.ا در قبال حجاب
👥مناظره دیدنی دکتر#فرشته_روح افزا و دکتر #آذر_منصوری!
🔹منصوری:
اگر این اجبار نبود معدل پوشش زنان میتوانست امروز بهمراتب بهتر باشد./ قانون پوشش بایستی مبتنی بر عرف باشد./نرخ اشتغال زنان در دولت خاتمی ۱۷ درصد بود که در دولت احمدینژاد به ۱۲ درصد رسید./ چرا دائماً ما آقایان را متهم به بد نگاهی میکنیم./ زنان ایرانی در دسترسی به فرصتهای برابر؛ مطابق آمار منتشر شده؛ جزء ۵ کشور آخر دنیا هستند.
🔸روح افزا:
اگر این پوشش را برداریم؛ زنان به حقوق خود می رسند؟/ عرف ما خارج از شرع ما نیست./ اشتغال زنان باید سامان یابد؛ بالا رفتن نرخ اشتغال که هنر نیست./ آخر جامعه غربی کجاست؟ چرا اینقدر نگران آمارهای آنها هستید؟/ گشت ارشاد کار آقای خاتمی بود.
📆 ۲۱ خرداد ماه ۱۴۰۲
https://eitaa.com/tahlil30yasi
5ccfdb1f61aeb6066ed8e0d5_1686464073223.mp3
33.53M
📌مناظره #فؤاد_ایزدی و مهدی ذاکریان
🔹با موضوع «آمریکاستیزی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران»
🔹 ۲۰ خرداد ۱۴۰۲
https://eitaa.com/tahlil30yasi
1402.03.28-برنامه رادیویی گفتگوی سیاسی-رادیو گفتگو.mp3
12.09M
🎧 افول آمریكا به روایت سیاستمداران این كشور، از ترامپ تا ژنرال مارك میلی رئیس ستاد ارتش این كشور
📻 برنامه ی رادیویی گفت و گوی سیاسی
💢 باحضور جناب آقای دكتر قاسم علیدوستی و آقای دكتر احسان كیانی
📅 مورخ 28 خرداد 1402
https://eitaa.com/tahlil30yasi
✳️ دو سبک متفاوت استعمارگران در گذشته و حال
🟩دوره اول استعمارگران از طریق نظامی گری برای غارت منابع خام و بردگی ملتها به فتح سرزمین های دیگر اقدام می کردند.
🟩دوره دوم استعمارگران با ابزار نوین مانند رسانه و فضای مجازی با تسلط بر اذهان بدون شیلک یک گلوله بر سرزمینهای دیگر حکمرانی می کنند.
🟩از همه خطرناکتر همین گزینه جدید استعمار گران است که فرد و ملتها را از هر نظر بی هویت می کنند.
🟩در روزگار جنگ سرد، آمریکا فهمیدند برای تسلط بر ملتها و مطیع کردن آنها نیاز به مردم شناس دارند تا نیروی نظامی...
✳️الان نقش مردم شناس را همین فضای مجازی برای آنها ایفا می کند.
https://eitaa.com/tahlil30yasi
🔹استسباع یعنی چه و چه ربطی به شرایط امروز ما دارد؟
🔸حکمای قدیم اصطلاحی دارند به نام «استسباع». در بعضی حیوانات مانند خرگوش اینگونه است که وقتی با حیوان درندهای که او را شکار میکند- مثلا با شیر- روبهرو میشود اگر شیر چشم در چشمش بیندازد این حیوان مستسبَع میشود یعنی همهچیز خود را، اراده و فکر خود را از دست میدهد؛ فکر فرار کردن، فکر اینکه این خورنده من است و اگر من به طرف او نزدیک شوم مرا میبلعد بهکلی از ذهن این حیوان بیرون میرود؛ سر جای خودش میایستد بلکه خودش به طرف او میآید. قدرت فرارکردن از او سلب و به زمین میخکوب میشود.
🔸گاهی یک جامعه در مقابل جامعه دیگر خودش را میبازد، خودباخته میشود، مستسبَع میشود. گاهی یک جامعه جامعه دیگر را از روی زرنگی با عواملی که دارد خودباخته میکند. نیرنگ بزرگ استعمار با کشورهای مستعمره و کشورهای استعمارزده همین است، کوشش میکند که کشور استعمارزده اعتماد و ایمان به خودش و ایمان به حیثیت خودش را از دست بدهد؛ به فرهنگ خود، دین خود، ملیت خود، کتابهای خود، پیشوایان خود، به تاریخ گذشته خود و به هر چه که دارد بیاعتقاد شود، بگوید همه آن هیچ و پوچ بوده، ما که چیزی نیستیم، ما که هیچ هستیم، هر چه هست آنها هستند.(نیرنگ استعمار)
📚 کتاب آینده انقلاب اسلامی، ص ۱۳۵ الی ۱۴۰، شهید مرتضی مطهری.
https://eitaa.com/tahlil30yasi