🔴چرا تقویت رسانهای دولت انقلابی از نان شب واجبتر است؟
✍ سید علیرضا آلداود
🔸تذکر چند باره رهبر حکیم انقلاب اسلامی در خصوص لزوم تقویت رسانهای دولت انقلابی بسیار برای دلسوزان انقلابی گران تمام شد.
🔸اگر بیانات رهبری را در خصوص لزوم تقویت رسانهای دولت در دوسال گذشته مرور کنیم متوجه میشویم دولت انقلابی آیت الله رئیسی که مورد تمجید رهبر حکیم قرار دارند، در این حوزه ضعف جدی دارند.
🔸 حقیقتا هر شخصی بعد از ۸ سال خسارات مهندسی شده حسن روحانی و تیم بنفشش در ایران سر کار میآمد تا امروز از این حجم خرابی و کار بریده بود، اما آیت الله رئیسی ولایتمدارانه و مقاوم با توسل و توکل و تحمل زخم زبانها از خودی و غیرخودی ثابت قدم برای آبادی ایران عزیز حرکت میکند.
🔸 یکی از مهمترین نقاط ضعف دولت در حوزه رسانه اعتماد به سازمانها و قرارگاههای مختل رسانهای و فضای مجازی در کشور است که متاسفانه کشور را با گزارشهای جعلی و ترندبازیهای توییتری بی اثر سرکار گذاشتهاند.
🔸شاهد مثال این موضوع اینکه دقیقا سال قبل بود که یکی از مسئولین ارشد روز ۱۵ شهریور از چند هزار نفر فعال در فضای مجازی خبر داد و ۱۰ روز بعدش یعنی ۲۵ شهریور همه دنبال این افراد در آغاز شورش مهسا کومله میگشتند و سیلیهای پیاپی بعدش و... در ادامه باز هم گزارش دروغ پشت سر هم...
🔸 خوب است دولت انقلابی حرف دلسوزان را بشنود و راه گذشته را تکرار نکند.
🔸 پیشنهاد میکنم هرچه سریعتر آرایش رسانهای دولت با جایگزین کردن افراد کارآمد با نگاه باز که بتواند فعالان آتش به اختیار را سازماندهی کند تغییر کند تا مردم هرچه بیشتر شاهد خدمات شبانه روزی دولت باشند و در جریان امور قرار بگیرند.
🔸 این ریز شبکهها هستند که در جنگ شناختی و ترکیبی به داد نظام میرسند و البته بیشترین حجم تخریب و پرونده سازی توسط برخی افراد ناکارآمد و نفوذی برای این افراد بسیجی و انقلابی طی سالیان گذشته شده است.
🔸 انتظار ما از آقای رئیسی لبیک سریع در جهت اجرایی شدن فرمان امام خامنهای در حوزه رسانه است.
بسم الله
💡 سید علیرضا آلداود
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ مهاجر ایرانی ساکن آمریکا:بعضی چیزا در آمریکا، بدجور خورد تو ذوقم
🔹 حالا ایشون که فقط چند مورد پیش پا افتاده رو گفت ولی کلا فاصله زیادی بین واقعیات و توهمات هالیوودی وجود داره
دلیلش هم اینه اونججا خودتحقیرایی مثل خودتحقیرای ایرانی وجود ندارند
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
چرایی تمجید رهبری از دولت سیزدهم
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
💢 اعتبار سنجی یک شخصیت -۱
🔹آقای حسن روحانی چقدر با صداقت حرف می زند و چقدر راحت می تواند خلاف واقع حرف بزند؟ او دیروز گفت: "مجلسی که مجموع آراء نمایندگانش ۹/۱ میلیون رأی باشدُ نمیتواند ملت ۸۵ میلیونی را به صورت مناسب نمایندگی کند".
♦️روحانی حتی نمی گوید "۹ میلیون رای"، بلکه می گوید "۹/۱ میلیون رأی" تا ادعایش خیلی هم دقیق به نظر برسد و کسی تردید نکند.
🔹اما او همین جا، یک دروغ بزرگ می گوید. مجموع رای نمایندگان مجلس یازدهم، نه "۹/۱ میلیون رأی"، بلکه "۲۴ میلیون و ۵۱۲ هزار و ۴۰۴ نفر رای" بوده است.
♦️این رقم ۲۴/۵ میلیون نفری را می توان با رای روحانی در سال های ۱۳۹۲ و ۱۳۹۶ مقایسه کرد که در نوبت اول، "۱۸٬۶۱۳٬۳۲۹ رای"، و بار دوم،"۲۳٬۶۳۶٬۶۵۲ رای" کسب کرد.
🔹او هشت سال تمام، به تنهایی برای کشور نسخه های خسارت باری را پیچید که جبران برخی از آن ها ممکن است به اندازه دوره چهار ساله دو دولت زمان ببرد.
♦️کسی که می تواند بیش از ۶۳ درصد از آرای نمایندگان مجلس (۱۴ میلیون رای) را در یک شعبده بازی غیب کند، همان کسی است که توانست بنزین را یکشبه ۳۰۰ درصد گران کند و بعد با پوزخند بگوید خود من هم صبح جمعه با خبر شدم!
🔹رئیس دولت اعتدال، همین بازی را درباره دو بار وعده تحول اقتصادی ۱۰۰ روزه انجام داد:
🔻"راهحلهای کوتاه مدت یک ماه و ۱۰۰ روزه برای حل مشکلات و معضلات اقتصادی، اجتماعی و سیاست داخلی و خارجی پیشبینی شده که می توانیم در یک فرصت کوتاه شاهد تحول اقتصادی باشیم.»
🔻«من نگفتم مشکلات را ۱۰۰ روزه حل میکنم، من گفتم اگر به دولت برسم، گزارش ۱۰۰ روزهای از کارهایی که کردم به مردم ارائه میدهم. کسی که مشکلات را یک شبه حل میکرد، رفته است. من چهارسال منتظر این سوال بودم که این دروغ را آشکار کنم.»
🔻«مگر کسی عقل نداشته باشد که بگوید ۱۰۰ روزه مشکلات را حل میکنم. این دروغ بزرگی است که برخی آدمهای مخرب تکرار میکنند.»
🔻(مجددا در تبلیغات انتخاباتی سال ۹۶: "درباره رونق اقتصادي، يک برنامه ۱۰۰ روزه هم خواهم داشت که اعلام ميکنم"!
🔹ادامه دارد
✍ محمد ایمانی
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
💢 اعتبار سنجی یک شخصیت -۲
🔹آقای روحانی درباره وعده لغو تحریم ها، در حالی در همان دوره اجرای برجام، شاهد تصاعد شمار تحریم ها بودیم، مدعی لغو یکجای همه تحریم ها بود:
🔻۲۰ فروردین۹۴ در مراسم روز ملی فناوری هسته ای : "ما هیچ توافقی را امضاء نخواهیم کرد، مگر آنکه در اولین روز اجرای توافق، تمامی تحریمهای اقتصادی، همان روز و بالمرّه (یکجا) لغو شود".
🔻۲۳ تیر ۹۴ُ به مناسبت امضای برجام: "عیدانه فراوان شد، تا باد چنین بادا... امروز به ملت شریف ایران اعلام میکنم که طبق توافق، در روز اجرا (دی ماه ۹۴) تمامی تحریمها لغو خواهد شد. تمام تحریمهای اقتصادی شامل مالی، بانکی، بیمه، حملونقل، پتروشیمی و فلزات گرانبها بالمره (یکباره) لغو خواهد شد و نه تعلیق.".
🔹ادعای ایجاد اشتغال دو میلیونی از طریق فضای مجازی: "اشتغال مردم نباید آسیب ببیند. آماری که وزیر ارتباطات #سال_گذشته اعلام کرد، 2 میلیون شغل در فضای مجازی ایجاد شده است. گزارشاتی که اخیرا به دست من رسیده، بالاتر از این است"!
♦️این حرف چنان خلاف واقع بود که وزیر ارتباطات در همان جلسه، به شکل نا خواسته جا خورد. جهرمی بعدا گفت: "تصویری که از من منتشر شد، بیش از تعجب بود. گزارشی که دادیم، در #دو_سال_گذشته در فضای مجازی ۲۰۰ هزار شغل ایجاد شده. فکر میکنم که بیان رئیس جمهور، یک اشتباه لفظی بود که با خستگیهای ایشان همراه شده است... طبق آمار، ما در مجموع 35هزار شغل مبتنی بر پیامرسان تلگرام داشتیم ".
🔹فهرست خلاف گویی هایی از این دست، طولانی و خارج از حوصله نوشتار حاضر است؛ از پنهانکاری درباره حقوق های نجومی، تا ادعای "از رکود عبور کردیم" در دوره ورود به رکود و رشد منفی اقتصادی، ادعای رونق بورس و بیان این که "مردم همه چیز خود را به بورس بسپارند"، همچنین وعده سرشار کردن مردم از درآمد و بی نیاز کردن آنها از پول یارانه، از دروغ ۳ هزار بورسیه، تا ماجرای دکترای تقلبی کلاسکو، و...
♦️رئیس دولت مدعی اعتدال گفته بود: "از ابتدا قرار ما بر این بود که دولت راستگویان تشکیل دهیم. تمام مشکلات از دروغ است. ما به دروغ و خرافه برنمی گردیم". اما کارگردان فیلم تبلیغاتی او، بعد ها اذعان کرد وی بیش از آن که سیاستمدار باشد، شومن و بازیگر است!
✍ محمد ایمانی
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
✍️توییت #استاد_رائفی_پور در خصوص ضعف تیم رسانه ای دولت،
با استناد به فرمایشات رهبر معظم انقلاب
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
🔴 بانک تجارت زمینی به ارزش حدود ١۵ هزار میلیارد تومان در خيابان یوسفآباد تهران را به مزایده گذاشت که بند اولش جالبه👇
متراژ= ۲۴۷۱۶
قیمت پایه=۱۴.۹همت (حدودا ۳۰٪ ارزش بورسی بانک تجارت!)/دقت کردید!
پ.ن: ۳۸۵هزارمتر مربع خانه ساخته نشد تا چند هزار نفر با زجر اجاره نشین باشند که جیب عده ای هر روز پر پول تر شود!؟
و اینها وقتی است که اختاپوس بانکها با احتکار زمین و مسکن، خون مردم را با بنگاهداری میمکند...
پ.ن: البته برخی کانالداران با دریافت پول از بانک تجارت درحال رپرتاژ خبری برای این بانک هستند.
✅ بدون سانسور
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
⭕️ چشم و دل سیرها در قطب جنوب هم دست بردار نیستند!
🔻زنانی که در ایستگاههای تحقیقاتی آمریکا در قطب جنوب کار میکنند، از آزار جنسی گسترده توسط همکاران خود شاکی هستند.
🔻به گزارش ایبیسی نیوز، 59 درصد زنان حاضر در ایستگاههای تحقیقاتی آمریکا گفتهاند که مورد آزار جنسی قرار گرفته اند.
🔻یکی از این زنان گفت که برای محافظت از خودش مجبور است همواره یک چکش همراه داشته باشد!
🚸 جنس اول
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
#رهبر، امروز، خطاب به دولت:
«هر تصمیمی میخواهید در زمینه اقتصاد بگیرید ببینید تاثیرش بر نکات برجستهای مانند فاصله طبقاتی، #ثبات_بازار، #نرخ_ارز، کاهش تورم، رشد تولید و ... چگونه است».
✍قابل توجه طرفداران قیمت «شناورِ مدیریتشده» و «مدیریتِ شناور شده» و این قواعد مندرآوردی برای تعیین #قیمت_ارز
💠 احمد نبویان
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
♻️ یکی از خیانتهای دولت روحانی!
🔹۲۴۵/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان درآمد سالانه که سوخت شده بود، احیا شد
🔰دولت یازدهم در سال ۹۲ در شرایطی وارد طرحهای توسعهای فازهای پارس جنوبی شد که قراردادهای تمامی پروژههای آن در دولتهای نهم و دهم منعقد شده و این طرحها پیشرفت فیزیکی قابل توجهی بین ۵۰ تا ۹۰ درصد داشتند. دولت روحانی در این میدان مشترک گازی طی هشت سال فعالیت، هیچ طرح توسعه جدیدی را آغاز نکرد!
در زمان آغاز به کار دولت یازدهم در سال ۹۲، پیشرفت فازهای ۱۵ و ۱۶ حدود ۹۲ درصد، فازهای ۱۷ و ۱۸ بیش از ۸۰ درصد و فاز ۱۲ که معادل سه فاز پارس جنوبی است ۹۲ درصد بوده است، همچنین فازهای ۱۳،۱۹ و ۲۲-۲۴ پیشرفت ۶۲ درصدی و فازهای ۱۴ و ۲۰و ۲۱ پیشرفت ۵۰ درصدی در زمان تحویل برخوردار بودهاند.
سیاست دولت مذکور، ایرانیترین مگاپروژه پارس جنوبی را به مدت دوسال از اولویت خارج کرد و آن را به تعطیلی کشاند، این فاز طی هشت سال تنها شاهد ۳۶ درصد دیگر پیشرفت فیزیکی بود و پنج سال عدمالنفع را بر کشور تحمیل کرد، کارشناسان امر میزان عدمالنفع تأخیر در راهاندازی فاز ۱۴ را میلیاردها دلار طی این سالها برآورده کردهاند.
بیتوجهی تاریخی دولت روحانی به توسعه فاز مرزی (فاز ۱۱) و چشم امید بستن به شرکتهای خارجی سبب شد تا با نادیدهگرفتن توسعه این فاز مهم و تنها از عدم راهاندازی فاز ۱۱ شاهد پنج میلیارد دلار عدمالنفع باشیم که نباید از سرعت برداشت رقیب گازی و خسارتهای متأثر در تأخیر در برداشت از این میدان گازی غافل بود.
چه زمانی و چه کسی باید به این ترکفعلها رسیدگی کند؟
✍ حمید رسایی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi