تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 ۱۵ مرداد ۶۸ را بخاطر بسپارید
🔸۱۵ مرداد روز مهمی در تاریخ ایران است. روز مهمی که البته به واسطهی عدم اطلاع رسانیهای درست، کمتر مورد توجه قرار گرفته است و همین امر موجب فضاسازیهای کذایی ضدانقلاب در مورد نحوهی رهبر شدن آیت الله خامنهای شد. ۱۵ مرداد سالروز انتخاب حضرت آیت الله خامنهای به رهبری انقلاب اسلامی به شکل «دائم» است. فیلم انتخاب جانشین برای امام خمینی (ره) در عصر روز ۱۵ خرداد سال ۶۸ بارها و بارها از صداوسیما پخش شده است. مذاکرات اعضای مجلس خبرگان در جلسه حساس آن روز که همراه با غم درگذشت امام امت است، سرانجام با این جملهی مرحوم هاشمی رفسنجانی پشت تریبون مجلس خبرگان به پایان میرسد: «آقایانی که با رهبری جناب آقای خامنهای- تا رفراندوم البته، این موقته، دائمی نیست- تا اون موقع موافق هستند، قیام بفرمایند.» و اکثریت قریب به اتفاق اعضای خبرگان قیام میکنند و آیت الله خامنهای رهبر ایران میشوند؛ البته موقتاً!
🔺ماجرای این موقتی بودن رهبری البته خیلی ساده است. ۴ اردیبهشت ۶۸ حضرت امام خمینی (ره) نامهای به رئیس جمهور، آیت الله خامنهای مینویسند و دستور بازنگری برخی اصول قانون اساسی درباره ۸ موضوع از جمله «رهبری» را صادر میکند. یکی از مواردی که با نظر امام خمینی در دستور کار شورای بازنگری قانون اساسی قرار گرفت، حذف شرط مرجعیت از شرایط رهبری بود. شورای بازنگری قانون اساسی کار خود را آغاز میکند. اما ۴۰ روز پس از آن نامه، امام رحلت میکنند و در حالی که قانون اساسی و قوانین مربوط به رهبری در میانه مسیر تغییر بود، کشور نیاز به انتخاب رهبر پیدا کرد. حال مجلس خبرگان میتواند حداقل تا زمان تصویب قانون جدید، موقتاً فردی را براب رهبری انتخاب کند. بدیهی است از آنجایی که جایگاه رهبری در ایران حساس بوده و شأنیت بالایی دارد و از سویی از آنجا که پیش بینیها نشان از رأی آوری تغییرات قانون اساسی در همه پرسی دارد، خبرگان برای رهبری موقت هم سراغ کسی بروند که در صورت انتخاب دائم، او را انتخاب خواهند کرد. اینگونه میشود که اعضای مجلس خبرگان رهبری، همانی را که شایستهی جانشینی امام خمینی (ره) و بر عهده گرفتن رهبری میدانند، انتخاب میکنند؛ اما چون در میانهی راه تغییرات مهم در قانون اساسی هستند و از سویی با درگذشت بنیانگذار جمهوری اسلامی، مجبور به انتخاب رهبر، فی الحال انتخاب او به شکل موقت انجام میگیرد.
🔸۶ مرداد ۶۸ مردم در رفراندوم به تغییرات قانون اساسی رأی مثبت میدهند. مطابق بخشی از این تغییرات شورای رهبری حذف شده و اختیارات رهبر افزایش مییابد و شرط مرجعیت نیز از شرایط رهبر حذف میشود. ده روز پس از رأی ۹۷ درصدی مردم به این تغییرات قانون اساسی، مجلس خبرگان رهبری مجدداً تشکیل جلسه میدهد تا این بار برای رهبری آیت الله خامنهای که تاکنون رهبر موقت بودهاند، مجدداً و به شکل دائم رأی گیری انجام شود. روز ۱۵ مرداد ۶۸ این رأی گیری مجدد انجام شده و حتی نسبت به رأی گیری ۱۴ خرداد، ایشان تعداد آرای بالاتری کسب میکنند.
🔹روز ۱۶ مرداد ۶۸، روزنامههای کشور در صفحه اول خود خبر از رأی گیری مجدد برای رهبری حضرت آیت الله خامنهای و انتخاب دائم ایشان میدهند. روزنامه جمهوری اسلامی در شماره روز ۱۶ مرداد سال ۱۳۶۸ از دیدار خبرگان با رهبرانقلاب خبر میدهد و مینویسد: «مجلس خبرگان در جلسهی فوق العاده دیروز خود ضمن بررسی اصول جدید قانون اساسی با اکثریت قاطع و قریب به اتفاق آراء ادامه رهبری آیت الله خامنه ای را تصویب کرد.» تأکید این روزنامه بر "ادامه" رهبری آیت الله خامنهای جالب توجه است. روزنامه اطلاعات، دیگر رسانهای بود که به این موضوع پرداخت.
💢نکته اما آن است که در طول سه دههی گذشته از سال پر ماجرای ۶۸ کمتر رسانههای ایران و خصوصاً رسانه ملی (صداوسیما) به تبیین این دوبار رأی گیری و چرایی موقت بودن بار اول پرداختهاند. سیاسیونِ اغلب محافظه کار ایران هم ترجیح دادهاند در مورد آن صحبتی نکنند و به دلیل عدم شناخت آنان از فضای رسانه و بی اعتنایی به مدیریت افکار عمومی، تصور نمیکردند این سکوت ممکن است در دهههای آینده شبهه آفرین باشد. حتی آن جملهی معروف آیت الله هاشمی هم که تأکید میکند انتخاب ۱۴ خرداد موقتی است، در رسانهها با حسن نیت! سانسور شد. در حالی که روند انتخاب حضرت آیت الله خامنهای در هر دو تاریخ ۱۴ خرداد و ۱۵ مرداد قانونی بوده و شبههای به آن وارد نیست.
✍🏻 #کبری_آسوپار
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 یارانه برای شما نیست!
🔺حرف این است که یارای نه گفتن به ثروتمندان را داشته باشیم. ثروتمندانی که گویی سیر نمی شوند و هر چه هست و نیست، حق و سهم آنان است. دولتمردان و قانون نویسان و ناظران هم، آنچنان که باید و شاید معنا و مفهوم عدالت را درک نکرده اند.
🔺گویی هدفمند قرار است به ثروتمندان یارانه بیشتری بدهیم! به کسانی که مصرف گرا هستند و می خواهند از هر چیزی بیشتر داشته باشند یارانه بیشتری می رسد و سهم کسی که کمترین مصرف از موارد مشمول یارانه را دارد عموما نادیده انگاشته می شود.
🔺 جیب ثروتمندان پر از یارانههایی است که باید به فقرا می رسید اما حالا هم مستقیم و نقدی و هم غیرمستقیم و غیر نقدی چندبار یارانه می گیرند. یارانه ای که قرار بود ضعفا را یاری دهد، بی جهت به کسانی می رسد که مستحق دریافت آن نیستند.
🔹آری، نه تنها ثروتمندان و برخورداران، هیچ حقی برای دریافت یارانه ندارند و این یارانه برای آنان نیست که صدالبته حق فقرا باید از دارایی های آنان ستانده شود. «و فی اموالهم حق معلوم للسائل و المحروم؛ و در اموال آنها حقی برای سائل و محروم بود» این در جامعه اسلامی باید به عنوان یک فرهنگ درآید و عموم مردم که دارا هستند و متقاضی حمایت نیستند، حق مابقی افراد را بپردازند؛ آن هم به عنوان حق آنها نه لطفی در حق آنان؛ اما فارغ از وظیفه آحاد مردم، قدر متیقن این است که نهادهای حاکمیتی، اجرایی، تقنینی و نظارتی خود را مکلف به انجام این اصل بدانند.
🔹امروز با عنایت به سیستم های یکپارچه و شفافیت ولو ناقص در احوال و اموال و املاک می توانیم دست اغنیایی که بی نیازند از یارانه را کوتاه کنیم و سهم کسانی که به آن نیاز فوری دارند را بیشتر کنیم. بالاخره این جراحی باید انجام شود؛ مجلسی ها ادعا می کنند قانونش را گذرانده اند و دولتی ها در اجرای این قانون، کوتاهی می کنند؛ اما قطعا هم این دو نهاد و هم قوه قضائیه کمکاری و کوتاهی کرده اند که مسئله ای اینچنینی سالها در صف اجراست.
🔹یک نکته مهم دیگر در این امر، مصرف پول ذخیره شده از حذف یارانه ثروتمندان، فقط و فقط در مسیر افزایش سهم و سبد نیازمندان است نه پوشش بدهی های دولت در امور دیگر. مردم باید به این اعتماد برسند که آنچه از مالیات، یارانه، پول نفت و درآمدها یا صرفه جویی های دیگر حاصل می شود، صرف خود مردم می شود آن هم با اولویت دهی به اقشار آسیب پذیر و نیازمند.
💢روزی که خط بطلانی به این تفکر که ثروتمندان، ثروتمندتر و فقرا فقیرتر می شوند کشیده شود، سرمایه اجتماعی حاکمیت رو به فزونی خواهد رفت و مردم بیش از پیش همراهی خود را با دستگاه های مختلف کشور نشان می دهند.
✍🏻 #مسعود_پیرهادی در #رسالت نوشت
🔴 موتورسواری زنان؛ دغدغه اول مسئولان در هفته ازدواج!
🔻 روز اول ذی الحجه سالروز ازدواج حضرت امیر (ع) و حضرت زهرا (س) چند سالیست که بعنوان روز ملی ازدواج در تقویم کشور ثبت شده است. طبیعی است که در این هفته نهاد های مختلف مسئول در بحث ازدواج، اقدام به ارائه گزارش فعالیت های سال گذشته و برنامه های آتی خود برای ترویج امر ازدواج بپردازند.
🔻 یکی از مهمترین قوانین مرتبط با ازدواج در ایران، قانون تسهیل ازدواج جوانان مصوب سال 1384 است. در این قانون وظایفی برای دستگاه های مختلف از جمله مجلس و نهاد های مختلف دولتی از جمله استانداری ها، فرمانداری ها و شهرداری های سراسر کشور برای تسهیل امر ازدواج جوانان مقرر شده است
🔻 محمد مهدی تندگویان معاون وزیر ورزش و جوانان و رئیس ستاد ملی هفته ازدواج با حضور در گفتگوی ویژه خبری در اظهار نظری عجیب از عدم ذکر نام وزارتخانه متبوعش در این قانون گفته و درخواست کرد، مجلس وظایف این وزارتخانه را در حوزه ازدواج «محکم» ابلاغ نماید!
🔻 اتفاق جالب تر هفته ازدواج امسال، تبدیل خبر حکم بدوی یکی از شعب دیوان عدالت اداری برای صدور گواهینامه موتورسیکلت یک خانم، به دغدغه اول مسئولان کشور بود. حکمی غیر قطعی که جنبه شخصی داشته و برای عموم افراد نیز الزام آور نیست.
🔻 فریده اولاد قباد رئیس فراکسیون زنان مجلس با استقبال از این حکم بدوی، همگان را به تمکین از قانون دعوت کرد و از نشست این فراکسیون با نیروی انتظامی برای پر کردن خلاء های قانونی موتورسواری بانوان در مجلس خبر داد.
🔻 محمد کاظمی نائب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، از منع قانونی نداشتن موتورسواری زنان گفته و موتورسواری را از حقوق زنان ارزیابی نمود.
🔻 ثریا شارقی مدیرکل امور بانوان استانداری تهران نیز ضمن استقبال از این رأی، موتورسواری زنان را عاملی برای کمک به محیط زیست کلانشهر ها برشمرد.
🔻 زهرا صدراعظم نوری از اعضای شورای شهر تهران نیز ضمن ابراز رضایت از این حکم گفت که علی رغم کم بودن تعداد موتورسواران زن در ایران، باید به مطالبه آنان پاسخ گفت.
💢این حجم از دغدغه در مورد موتورسواری زنان در هفته گرامیداشت ازدواج در حالیست که تمامی افراد فوق مسئولیت مشخص در اجرا و یا نظارت بر اجرای قانون تسهیل ازدواج جوانان دارند. قانونی که طی ۱۴ سال گذشته نه اجرایی و نه مطالبه برای اجرایش شده است! قانونی که زندگی حداقل ۱۳ میلیون جوان ایرانی پشت سد ازدواج را، به شدت تحت تاثیر قرار میدهد!
✍🏻 #حامد_جلالی_کاشانی
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 واقعیت #کنوانسیون_دریای_خزر
🔻 این روزها دوباره در فضای مجازی اظهارات غیرتخصصی در خصوص کنوانسیون خزر شنیده و دیده میشود و در این هیاهو کسی گوشش بدهکار این حقیقت نیست که کمترین میزان ساحل در خزر متعلق به ایران است: قزاقستان ۱۹۰۰، ترکمنستان ۱۷۶۸، روسیه ۱۳۵۵، آذربایجان ۸۲۰ و ایران ۶۵۷ کیلومتر.
🔹 برخی ها معاهدههای خیالی رو میکنند و سهم ۵۰ درصدی را علم میکنند. در حالی که در هیچ سند تاریخی اشارهای به این سهم برای ایران نشده است. باید توجه داشت که کنوانسیون دریای خزر از نقاط #ضعف و #قوت برخوردار است و مواجهه با آن با نگاه صفر و صدی صحیح نیست.
🔻 #نکات_مثبت_کنوانسیون:
1️⃣ به رسمیت شناخته شدن خزر به عنوان «دریاچه» که براساس آن همه مسائل حقوقی دریای خزر تنها با «اتفاق نظرپنج کشورساحلی» اجرایی می گردد،
2️⃣ عدم امکان حضور قدرتهای بیگانه در خزر،
3️⃣ ممنوعیت استقرار پایگاه نظامی قدرتهای بیگانه در قلمرو کشورهای ساحلی،
4️⃣ انعکاس موارد مندرج در قراردادهای ۱۹۲۱ و ۱۹۴۰ در زمینه کشتیرانی و ماهیگیری در سند اخیر،
5️⃣ همکاری و تعهد در موضوعاتی نظیر سامانه بوم زیستی دریای خزر،تحقیقات علمی دریایی و..
6️⃣ تعبیه خطوط لوله زیر دریایی،
7️⃣ مبارزه با تروریسم، قاچاق اسلحه، صید غیر مجازو.....
🔻 #نکات_منفی :
1️⃣ در کنوانسیون چهارچوب هایی در تعریف خط مبدا گنجانده شده که موجب محدودیت مذاکره کنندگان ایرانی در مذاکرات آتی می شود و اختصاص آبهای داخلی کشور را با چالش مواجه می سازد.
2️⃣ امکان عبور کشتی های بیگانه تحت لوای پرچم کشورهای ساحلی،
3️⃣ عدم اشاره صریح به قرادادهای ۱۹۲۱و ۱۹۴۰ در سند اخیر،
4️⃣ عدم اشاره صریح به اصول و قواعد حقوق بین الملل در حل و فصل اختلافات و...
✍🏻 #دکتر_محمدی_الموتی نویسنده کتاب رژیم حقوقی دریای خزر در #زمانه نوشت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 باهنر: قبل برجام میخواستند فروش نفت ما را به صفر برسانند
▪️مجری: خود وزیر نفت میگوید قبل برجام بین یک تا یک و نیم میلیون بشکه نفت میفروختیم ولی بعد برجام فروش نفت مان کمتر شده!
▪️باهنر: آقای زنگنه خیلی حرفها زده! عذر میخواهم، این رویه ها را در رسانه ملی شروع نکنید!
🌤 عصرنوشت 🌤
نشد دیگه آقای رئیس جمهور!
قرارمون نبود که این قدر کم انصاف باشیم!
واقعا مذاکرات ۸ ساله هیچ حاصلی نداشت؟! هیچی؟! حتی یه ذره؟! مطمئنید؟!
اگه مذاکرات جلیلی با ۱+۵ به توافقی ختم نشد، عوضش برای شما که بد نشد!
آیا جلیلی نمی تونست چیزی شبیه همین توافق ژنو شما رو در آلماتی بپذیره و در انتخابات ۹۲ با اکثریت مطلق آرا رئیس جمهور بشه؟ پذیرفتن پیشنهاد غربی ها در آلماتی که برای او کاری نداشت! داشت؟!
خودِ شما هم بهتر از ما می دونید که هیچ کاری نداشت.
اساسا زیر بار توافقی مثل ژنو و وین (برجام) که کاری نداره! داره؟
اساسا امتیاز دادن که هنر نیست، امتیاز گرفتنه که هنره!
گل خوردن که هنر نیست، گل زدنه که هنره!
غرض اینکه اگه هم می خواید کم انصاف باشید، لااقل یه خرده حرفه ای تر، نه اینقدر تابلو!
#ابرشاگرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حدود 40 هزار ميليارد تومان فرار مالياتي داريم
♦️مدير کل دفتر بازرسي فرارهاي مالياتي: رفتار سازمان با پزشکان مشابه رفتار با ساير موديان مالياتي است
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 شاهد از غیب رسید... همانطور که پیش بینی میشد چراغِ اولِ مخالفت با طرح منع تحصیل فرزندانِ مسئولین
قطعاً حق با جناب #داورزنی، معاون #وزیر_ورزش است و مردم عادی حق دارند انتخاب کنند که کجا درس بخوانند یا زندگی کنند اما مسئله اینجاست که ایشان اولاً قصد دارند این حق را به فرزندان خودشان و دیگر آقازادهها نیز تعمیم بدهند و درثانی نمیخواهند بپذیرند که بحث بر سر حضور یک مسئول در یک جایگاه خاص و نشستنش بر سر #سفره_انقلاب و حضور همزمان خانوادهی او در خارج کشور است؛ البته پرداختن رسانهی معاندی همچون #ایران_اینترنشنال به این موضوع را نیز باید مصداق نشستن مگس بر روی #زخم و تلاش برای #نفرت_پراکنی در جامعه ایران دانست، نه عدالت طلبی و دلسوزی برای مردم ایران !!
#مهدی_قاسم_زاده
🔴 مالک ها هم اشتباه می کنند!
🔹اظهارنظرات نخبگان و رفتارهای آنان همیشه باعث هدایت یا گمراهی عوام می شود. عوام الناس گاه حمایت یک فردی همچون حاج #قاسم_سلیمانی عزیز را از فردی چون ظریف می بینند، دچار اشتباه می شوند. دیگر خسارت هایی که این فرد به مملکت زده را فراموش می کنند!
🔸جدا از اینکه، حمایت از #ظریف وقتی مورد تحریم دشمن واقع شد وظیفه تک تک ایرانیان است چون وزیر رسمی امور خارجه مملکت است. اما تعاریف بیجا و تعارفات دهن پُرکن باعث به اشتباه افتادن مردم می شود. بطور مثال حاج قاسم سلیمانی محبوب ما در دیدار ظریف گفته: «شما تاثیری عمیق بر افکار عمومی و بویژه مردم آمریکا داريد»!
🔻در همین راستا خوب است داستانی تاریخی را از نو بخوانیم:
🔹عبدالله بن قیس، مشهور به #ابوموسی_اشعری، چهره برجسته و فقیه معتبر زمان عمر و عثمان است. ابوموسی بارها از سوی خلفا در فتوحات به عنوان فرمانده برگزیده شد همچنین عمر او را به امارت بصره منصوب کرد، ولی در دوران عثمان از خلافت بصره عزل گردید و در اواخر دوره عثمان مجدد حاکم کوفه شد.
🔸بعد از اینکه حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام به خلافت رسید و مردم مدینه و سایر بلاد مسلمین با حضرت بیعت کردند ابوموسی تا مدت ها با حضرت بیعت نکرد تا مورد اعتراض مردم کوفه قرار گرفت.
🔹وقتی حضرت امیرالمؤمنین(ع) می خواست مرکز خلافتش را کوفه قرار دهد، قصد کرد که ابوموسی را از خلافت کوفه عزل کند. اما به نظر شما چه شد؟
🔸برخی از یاران حضرت امیر(ع) خاصه #مالک_اشتر از حضرت خواستند که ابوموسی را عزل نکند. مالک از امام علی(علیه السلام) خواست که ابوموسی فرد مطرحی است، طایفه دارد، طرفدار دارد، نفوذ دارد پس او را حفظ کن و بگذار حاکم کوفه باقی بماند. به همین علت حضرت امیر او را عزل نکرد.
🔹برخی در تاریخ ابوموسی را فردی ساده لوح معرفی کردند اما این تعریف ناقص است. ابوموسی سیاستمداری زیرک، قدرت طلب، دوپهلو و معتدل بین حق و باطل بود و البته برخی اوقات فریب هم می خورد!
🔸در جنگ جمل که طلحه و زبیر و عایشه از حجاز به بصره لشکر کشیده و مأمورین حکومتی را کشتند و بصره را تسخیر کردند، حضرت امیر با سپاه به سمت بصره حرکت کرد و افرادی را به کوفه فرستاد تا نیروهایی را از کوفه جمع آوری کرده و به سمت بصره به یاری حضرت امیرالمؤمنین بروند.
🔹اینجا بود که ابوموسی چندین خطبه خواند و به مردم اعلام کرد که جنگ جمل یک فتنه است و علی یک سر فتنه است. ابوموسی مردان جنگی را از یاری دادن علی بن ابی طالب منصرف کرد. اینجا بود که حضرت امیرالمؤمنین به یاران خود رو کرد و گفت دیدید این فرد با ما چه کرد؟ و دستور عزل ابوموسی را صادر کرد.
🔸در جنگ صفین که سپاه معاویه در حال شکست بود با تدبیر عمروعاص قرآن به نیزه کردند، 12 هزار از لشکریان علی بن ابی طالب، میدان جنگ را ترک کرده و به حضرت فشار آوردند که باید حکمیت و مذاکره را بپذیری! حضرت تحت فشار مذاکره را پذیرفت و این بار می خواست فرد دیگری چون مالک اشتر یا عبدالله بن عباس را به مذاکره بفرستد که با فشار یاران و لشکریان، ابوموسی را به مذاکره با عمروعاص فرستاد!
🔹مذاکرات 6 ماه طول کشید، عمروعاص ترفندی به کار برد و ابوموسی را فریب داد. گفت من معاویه را از خلافت عزل می کنم و تو هم علی را از خلافت عزل کن. مردم خودشان به سمت انتخاب خلیفه دیگری می روند و او هم کسی نیست جز عبدالله بن عمر(داماد ابوموسی)!
🔸تاریخ برای عبرت ماست. بله مالک اشتر هم گاه اشتباه می کند اگر صددرصد تابع امام جامعه نباشد. گاه مالک اشترها با نیت خالص و با هدف اینکه مقابل دشمنان بیرونی باید ما متحد باشیم، از ابوموسی هایی حمایت می کنند که این ابوموسی برای اینکه حاضر شود خود و جناحش در رأس قدرت باشند، به دشمن اعتماد کرده و با او همراهی می کند!
🔹ما از بزرگوارانی همچون حاج قاسم عزیز می خواهیم که اگر بناست برای مصالح ملی و وحدت در برابر دشمنان، اقدامی انجام دهند، از تعاریف و جملاتی استفاده نکنند که بخشی از مردم را به اشتباه بیاندازند! امروز جریان غربگرا باید پاسخ دهد چرا 6 سال مسائل کشور را به مذاکره گره زده و چرا فریب دشمنان را خورده و به منافع ملی خسارت زدند.
✅ #داود_مدرسی_یان
🔴 تكذيب ارسال نامه رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام به رهبر انقلاب
در اطلاعيه روابط عمومي مجمع آمده است: ارسال نامه آيتالله آملي لاريجاني به مقام معظم رهبري درباره برخي متهمان و يا هجرت به نجف اشرف از اساس كذب محض بوده و بههيچعنوان صحت ندارد.
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🎥 باهنر: قبل برجام میخواستند فروش نفت ما را به صفر برسانند ▪️مجری: خود وزیر نفت میگوید قبل برجام بی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 باهنر: فکر میکنید اگر در سطح بالای نظام کسی مخالف برجام بود ، اصلا کسی جرئت داشت برجام را امضا کند؟
▪️مجری: بله رهبرانقلاب بزرگترین مخالف برجام بودند.
▪️باهنر: وارد این بحث ها نشویم!
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 تكذيب ارسال نامه رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام به رهبر انقلاب در اطلاعيه روابط عمومي مجمع آمده است:
🔴 #شایعه
آیت الله آملی لاریجانی طی نامه ای به رهبر انقلاب تهدید به هجرت کرد
#پاسخ
1⃣ طرح چنین ادعایی از اساس کذب است
2⃣ در اطلاعيه روابط عمومي مجمع آمده است: ارسال نامه آيتالله آملي لاريجاني به مقام معظم رهبري درباره برخي متهمان و يا هجرت به نجف اشرف از اساس كذب محض بوده و بههيچعنوان صحت ندارد.
3⃣ البته شاید به اقتضای ذات آلوده سیاسی خود هر شبهه و شایعه را طراحی بازنشر کنند لیکن آنچه در این ماجرا موجب دلخوری است قبول و بازنشر این شایعه توسط دوستان انقلابی است.
4⃣ نقد و اختلاف سلائق با مسئولین امری طبیعی است و لیکن اگر همراه با دروغ، شایعه و تهمت، بردن آبرو و...باشد مصداق گناه کبیره است
#زود_باور_نکنیم
#زود_بازنشر_نکنیم
✍ #محمدصادق_سلطانزاده_بشرویه
🔴 اول اثبات برادری، سپس تقاضای برابری
🔺با نزدیک شدن به موعد انتخابات، حرف و حدیثها درباره حضور جریانات گوناگون سیاسی در انتخابات بیشتر شده و در این برخی اظهارنظرهای چهرهها و جریانات، به موضوعی حاشیهساز و البته تأملبرانگیز بدل میشود. از جمله چنین مواضعی اظهارات یکی از اعضای شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان است که گفته «ما برای حضور در انتخابات فقط یک شرط داریم و آن هم داشتن شرایط برابر با اصولگرایان است!» از این گفته چنین استنباط میشود که مقصود همفکرانش آن است که این جریان تاکنون از شرایط برابر در رقابتهای انتخاباتی برخوردار نبوده است.
🔹البته اگر مقصود «جواد امام» از وجود شرایط برابر در انتخابات، قدرت رسانهای – تبلیغی باشد که هر عاقل منصفی با او اتفاق نظر دارد که شرایط برابر نیست و بلکه کفه ترازوی جریان متبوع وی به مراتب سنگینتر است و نشانههای آن را هم از تعداد چندبرابری روزنامه طیف موسوم به اصلاحات و هزینههای نجومی کاندیداهای این جریان، همپیمانی این جریان با جریانی حاکم بر قوه مجریه و مجری انتخابات و حمایتهای آشکار و پنهان رسانههای ضدانقلاب و شبکههای ماهوارهای نظام سلطه از این جریان و مواضعش میتوان مشاهده کرد.
🔺البته سیاسیون این جریان مطابق معمول با حمله به شورای نگهبان و نظارت استصوابی میکوشند اینگونه وانمود کنند که فرصت برابری برای معرفی نامزدهای انتخاباتی ندارند و گاه شنیده میشود که ادعا میکنند امکان معرفی نامزدهای اصلی خود را نداشته و مجبور به معرفی «اصلاحطلبان بدلی» شده اند.
🔹این ادعا را بیش از آنکه تخریبکننده شورای نگهبان بدانیم، باید نوعی حمله ضمنی به طیفی از اصلاحطلبان شناخته شده و مشهور دانست که هماکنون در مجلس حضور دارند و اصلاحطلبان تندرو به زبان اصطلاحا بیزبانی در حال تخطئه امثال محمدرضا عارف هستند که روزگاری معاون اول دولت این جریان بوده است.
🔺اما در وجه دیگر نیز باید از هدایتکنندگان جریان موسوم به اصلاحات پرسید بر فرض محال صحت ادعای نابرابری در شرایط حضور در انتخابات، چگونه افراد و جریاناتی انتظار دارند برای جولان سیاسیشان فرش قرمز پهن شود که خود شرایط حداقلی برای چنین حضوری را فراهم نیاورده و نمیآورند؟ اساسا تعریف این جریان از خود و نسبت آن با نظام و ساختارهای قانونی کشور چیست؟ زمانی که از دبیرکل حزب «اتحاد ملت» شنیده میشود که «ما محمدرضا عارف را نه یک اصلاحطلب، بلکه یک فرد وفادار به نظام میدانیم» نباید مستمع احتمال قوی دهد که تندروهای این جریان اصلاحطلبی (و به عبارتی هویت خود را) در تعارض با وفاداری به نظام میدانند؟
🔹از فردی همچون شکوری راد باید پرسید اگر هویت جریان شما در تضاد با وفاداری با نظام است، چگونه توقع دارید که برای معارضان وفاداری به نظام فرش قرمز پهن شود؟ همه میدانیم که در فرهنگ لغات فارسی، متضاد واژه «وفاداری» واژگانی همچون «بی وفایی، خیانت و ...» است؛ خوب است تندروهای دوم خردادی پاسخ دهند که کدام عقل سلیمی اجازه نفوذ کسانی را که از خائن نامیدن خود ابایی ندارند به ارکان خود میدهد؟
🔺البته میدانیم که این رویکرد جریان موسوم به اصلاحات صرفاً در کلام نبوده و در میدان عمل مصداق یافته است. هنوز فراموش نکردهایم که ۱۰ سال پیش بخش قابل توجهی از نخبگان سیاسی این جریان در همپیمانی با فتنه گران از همه موازین و ساختارهای رسمی و قانونی کشور عبور کرده و بر طبل باجخواهی با چاشنی فشار از پایین و قانونشکنی کوفتند؟
🔹کدام فرد سلیمالعقلی میپذیرد که فرد یا افرادی که در عمل، نه تنها قانونگریزی و بلکه قانونشکنی کرده و بدان افتخار میکند و هنوز از آن عذرخواهی نکرده را به کرسی قانونگذاری بگمارند؟ گویا سیاسیون تندرو این جریان نه تنها الفبای کنشگری سیاسی معقول را نیاموختهاند، سادهترین اصولهای کنترلی نظامهای سیاسی -که در همه دنیا رایج است- نسبت به نفوذ افراد ساختارشکن و نظمگریز را نمیدانند!
💢بدون شک نظام انتخاباتی کشور – به آن میزان که به ساختارهای رسمی و قانونی کشور مربوط است- شرایط برابر را برای همه افراد واجد صلاحیت فراهم آورده و میآورد و اگر نابرابریای در واقع باشد ناظر به قدرت حمایتهای رسانهای و اموال مسئلهداری است که اتفاقاً در تکنوکراتها و تجدیدنظرطلبان غربگرا بیشتر تجلی مییابد. بارها گفتهایم و باز هم خواهیم گفت که هیچ قافلهسالار امینی اجازه رسوخ قطاعالطریق را به میان کاروانیان و اموالشان نمیدهد و کسانی که نه تنها هنوز «برادری» خود را ثابت نکردهاند، بلکه «نابرادری» خود با نظام را در همراهی با سلطهگران و ضدانقلاب در فتنه ۸۸ عیان کردهاند، چگونه انتظار «برابری» دارند؟
✍🏻 #محمدجواد_اخوان در #جوان نوشت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبنشینی_با_مقام_معظم_رهبری
فراموشنشدنی
نماهنگی از بیانات رهبرانقلاب بهمناسبت سالگرد بمباران اتمی هیروشیما توسط آمریکا
#سلامتی_فرمانده_صلوات
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
🔴امام خمینی(ره)
♦️هان ای روحانیون اسلامی، ای گویندگان آیین دوست، ای حق پرستان شرافتمند، ای شرافتمندان وطن خواه، ای وطن خواهان باناموس،موعظت خدای جهان رابخوانید ویگانه راه اصلاحی راکه پیشنهادفرموده بپذیرید وترک نفع های شخصی کرده تابه همه سعادت های دوجهان نایل شوید...
♦️امروز روزی است که نسیم روحانی الهی وزیدن گرفته وبرای قیام اصلاحی بهترین روزاست، اگرمجال قیام را از دست بدهید وقیام برای خدانکنید فرداست که مشتی هرزه گرد برشماچیره شوندوتمام آیین وشرف شما رادستخوش اغراض باطله خود کنند.
📚صحیفه امام جلد 1ص 22
اینجا استودیویی سینمایی در هالیوود نیست....
این صحنه یک فیلم وسترن نیست....
این عکس از صد سال پیش نیست که با کامپیوتر رنگی شده باشد....
اینجا شهر گالوستون است، در ایالت تگزاس، شنبهی همین هفته؛ اینجا یونایتد استیتس آو آمریکا است....
جایی که مثل غرب وحشی هنوز میتوان سیاهان را با اسب طناب کش کرد!!
#علی_علیزاده
🔺#کابوس_خصوصی_سازی (2)
عدم اهلیت = ضرر و زیان به بیت المال
عادل آذر، رئیس دیوان محاسبات کشور:
واگذاری شرکتهایی همچون پالایشگاه نفت کرمانشاه، نیشکر هفتتپه، هپکو اراک و ماشینسازی تبریز، ریختهگری ماشینسازی تبریز و املاک ائلگلی به دلیل #فقدان_اهلیت و تخصص کافی توسط خریدار، موجب بروز ضرر و زیان به بیتالمال شده است.
⭕️ در حالی که سخن از واگذاری سهام ایران خودرو به #شرکت_کروز در رسانهها منتشر شده، اعتراض چند ماه پیش مشتریان #بهمن_موتور (دیگر شرکت تحت تملک مدیران کروز) موضوع اهلیت واگذاری به این افراد را به محاق برد.