روحانی چند سال قبل گفت #برجام را خدا آورده! دیروز در جمع گزینش شدهی دانشجویان گفته برجام نه #مقدس است نه #لعنتی!
یک گام عقب نشینی کرده و فهمیده برجام مقدس نیست و احتمالا چند سال دیگر هم میفهمد که برجام لعنتی است اما متاسفانه هزینهی این فهمیدنها را با گذرندان عمر یک ملت به دست می آورد!
#امیرحسین_ثابتی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
AUD-20191206-WA0018.mp3
6.1M
🔴🔴سخنرانی طوفانی امام جمعه گلبهار
♦️مسببان اصلی اجرای بد موقع طرح هدفمندی باید سوخت باید #محاکمه شوند
♦️وریز نفت باید #محاکمه شود
♦️ نمیخواهید کشور ارامش پیدا کنه
♦️یا #نفهمی هستید که جایت،آنجا نیست و یا #خائنی که باید #محاکمه شوید
#نه_گرداب_آشوب_نه_مرداب_سکوت
#بنزین_روحانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 #تسهیم_درآمد؛ عدالتخواهانه ترین طرح فضای مجازی!
🔹در نظر بگیرید رسانه های رسمی و غیررسمی، کانال دارها و مدیران صفحات اینترنتی، هر کدام چقدر روزانه تولید محتوا می کنند؟ منظور از تولید محتوا همین خبرنویسی، یادداشت نویسی، انتشار تصاویر و فیلم های مختلف. چه افراد و نهادهای حقوقی چه افراد حقیقی. امروزه هر کسی کانالی دارد و در آن محتوا ارسال می کند. در واقع وظیفه اصلی تولید محتوا به عهده اینهاست.
🔸حالا در نظر بگیرید اپراتور ایرانسل و همراه اول و رایتل و ... روزانه چقدر بسته اینترنتی به مردم می فروشند؟ طبق آمار رسمی تا شهریور سال 95، حدود 150 میلیون سیم کارت در کشور فعال شده اند که تقریباً 80 میلیون آنها در حال حاضر فعال اند. به اینها اضافه کنید مشترکان خانگی و دولتی اینترنت در طرح های ADSL و غیره.
🔹طبق آمار ارائه شده توسط مدیرعامل ایرانسل، در 13 سال گذشته، شرکت ایرانسل به تنهایی 420 هزار میلیارد ریال –یعنی 42 هزار میلیارد تومان- برای دولت درآمد داشته است. اینکه درآمد خود ایرانسل چقدر بوده، شفاف نیست! به این اضافه کنید درآمد دولت از همراه اول که حتماً از ایرانسل کمتر نیست بلکه چندبرابر هم باشد و اضافه کنید درآمد دولت از سایر اپراتورها را !
🔸حالا چند سؤال؛ سهم تولیدکننده های اصلی محتوا(متن و فیلم و فایل ها) از این درآمدها چقدر است؟ نه تنها صفر بلکه تولید کننده ها خود هم باید هزینه اینترنت پرداخت نمایند! در حالی که ما می دانیم اپراتورها فقط چارچوبی را آماده می کنند که مصرف کننده های اینترنت به محتوای تولید شده دست پیدا کنند.
🔹طرح «تسهیم درآمد» بدنبال همین مسئله است که چرا تمام درآمدهای فوق نجومی و چندهزارمیلیاردی بطور ماهانه و سالانه وارد جیب دولت و اپراتورها شود اما پیام رسان های داخلی، موتورهای جست و جوگر، شبکه های اجتماعی، خبرگزاری ها، سایت ها، رسانه ها، کانال ها، پیج های اینترنتی و ... هیچ سهمی از این درآمدها نداشته باشند؟ می توان با این طرح زمینه اشتغال زایی کلان را در کشور و حوزه نت فراهم کرد.
🔸می پرسند خارج چگونه است؟ در کشورهای پیشرفته، ساختار بگونه ای است که هم اپراتورها سود می کنند هم شبکه های اجتماعی و هم تولید کننده محتوا. همانطور که می دانید با هر کلیک من و شما روی یک صفحه اینترنتی و باز شدن یک پیج، با هر آپلود و دانلود و با هر وبگردی و صفحه گردی و پیج گردی، بسته اینترنت مان کم و کمتر می شود. در کشورهای پیشرفته ساختار بگونه ای است که این درآمدهای کلان، بین اپراتورها، شبکه های اجتماعی و تولیدکننده ها توزیع می شود. چرا در کشور ما نشود؟ چرا وزارت ارتباطات با این طرح همراهی نمی کند؟ چرا لابی های اپراتورها و مافیای اینترنت با این عدالتخواهی مخالف است؟ جریان عدالتخواه و مطالبه گر در سراسر کشور می تواند با مطالبه این مسئله وزارت را پاسخگو کرده و اپراتورها و مجموعه تصمیم گیر مجبور کند تا طرح تسهیم درآمد را بپذیرند.
#داود_مدرسی_یان
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
همین الان که شماها دارید از اراجیف سلبریتیها علیه صدا و سیما انتقاد میکنید، خود صدا و سیما در حال تولید سلبریتیهای جدیدی است که در آینده به صف قبلیها می پیوندند.
یه ذره هم فکر کنید آب از سرچشمه گل آلوده و باید فرهنگ سلبریتی سالاری رو اول از خود رسانه ملی زدود، بزرگوارا!
#فرید_ابراهیمی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
▪️تخصص رسانه های اصلاح طلب تقطیع کردن و تحریف است
🔻 هنوز سال 92 را فراموش نکردیم که چگونه سخنان قالیباف را تقطیع کردند. چند روز پیش هم این ماجرا برای سخنان او در دانشگاه علامه اتفاق افتاد و امروز هم تخریب جدید آنها کلید خورد.
🔻قالیباف در جلسه جمعیت پیشرفت و عدالت استان کرمان با بیان این که مهمترین راه مبارزه با آمریکا کار و تلاش برای این مردم است،به نیروهای انقلابی تاکید کرد :«باید شعار «مرگ بر آمریکا » را داد چرا که لازم است وباید انجام داد،اما اساس آن این است که باید کار کنیم و این کشور را بهپیش برده و فقر و محرومیت و تبعیض در کشور را جمع کنیم».
🔻اما رسانه های اصلاح طلب فقط جمله اولش را تیترکردند.تقطیع سخنان قالیباف بی دلیل نیست.او از معدود افرادی است که در کنار سردادن شعار«مرگ بر آمریکا» در واقع با کار با آمریکا مبارزه کرده است. هجوم زودهنگام رسانه های اصلاح طلب به وی را باید در اهمیت نیاز ایران به #مدیریت_جهادی و کارجستجو کرد.صوت سخنان ایشان را بشنوید تا مشخص شود چگونه رسانه های اصلاح طلب یک جمله را جدا می کنند و برای آن تیتر« اظهارات عجیب» می زنند.
📝 محمد سعید احدیان
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در آستانه انتخابات مجلس، مهمترین عامل حفظ انقلاب چیست؟
#حمید_رسایی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔸بودجه مرکز تحت مدیریت حسام الدین آشنا بیش از ۴ برابر رشد کرد/با ۵۰ میلیارد تومان بودجه، چند گزارش پژوهشی و طرح پیشنهادی به رئیس جمهور ارائه کردید؟
♦️نگاهی به بودجه مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری در ۶ سال اخیر نشان میدهد که از سال ۹۴ به بعد بودجه این مرکز با رشد بیش از ۴ برابری رو به رو شده است ( از ۳میلیارد به ۱۲.۴میلیارد تومان رسید)
♦️با یک محاسبه ساده میتوان نتیجه گرفت مرکز تحت مدیریت حسام الدین آشنا مشاور روحانی، در طول سالهای اخیر چیزی حدود ۵۰میلیارد تومان بودجه گرفته و ۱۲.۵ میلیارد تومان نیز امسال خواهد گرفت
♦️آیا آشنا تمام بودجه سالهای اخیر را صرف وظیفه اصلیاش یعنی پژوهش، مطالعه و ارائه طرح و پیشنهاد به رئیس جمهور در مورد حوادث جاریه کشور کرده است؟
♦️بد نیست او گزارشی از عملکرد مرکزش در ۶ سال اخیر منتشر کند تا مشخص شود ایشان با بیش از ۵۰ میلیارد تومانی که به طور رسمی از دولت پول (بودجه) گرفتهاند، کدام گزارشات و مطالعات را برای کدام اقدامات خاص دولت منتشر کردند؟
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔵 فریب نخوریم
- چرا نمیتوانیم پول به حساب استراماچونی واریز کنیم؟
+ به دلیل تحریم بانکی ثانویه آمریکا
- چرا ایتالیا حساب او را به ظن پولشویی بسته؟
+ به دلیل مقررات FATF و واریز وجه از طریق صرافی
- آیا با تصویب لوایح FATF مشکل واریز حل میشود؟
+ خیر، تحریمهای ثانویه پابرجا است.
twitter.com/GhadiriNetwork
#احمد_قدیری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 حمایت روحانیت صنعت نفت از زنگنه!
همینو کم داشتم!
شورای اقامه نماز صنعت نفت از ائمه جماعات نفتی خواسته که برای حمایت از بیژن زنگنه و جلوگیری از استیضاح و محاکمه، بیانیه حمایت از وی رو امضا کنند!
کاش امضاها رو هم منتشر کنند تا بدونیم پشت سر چه کسانی دیگه نماز نخونیم!
#داود_مدرسی_یان
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢گرانی دویست درصدی بنزین اصلا هدفمندی یارانهها نبود؛ حذف یارانهها بود
شمس الدین حسینی، وزیر اسبق اقتصاد:
🔸آنچه در آبان ۹۸ با ابزار گران کردن بنزین رخ داد، هدفمندی یارانهها نبود، #حذف یارانهها بود.
🔹دولت روحانی اعتقادی به بازتوزیع منابع به مردم ندارد.
🔸هر چه زودتر باید این شیوه گران کردن بنزین اصلاح شود، وگرنه اختلالات قیمتی بیشتر خواهد شد.
🔹 مطمئنا با این شیوه گران کردن بنزین، مسیر برای اصلاحات اقتصادی در آینده خیلی سخت خواهد شد.
#رمز_عملیات_آشوب
#محاکمه_مسببین
#بنزین_روحانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
#نه_تحریم_نه_تسلیم_فقط...
هنوز صدای شعار یکپارچه مردم در راهپیماییهای مختلف و در برابر سخنرانیهای انقلابی در زمان جنگ تحمیلی در گوشم طنین انداز است: نه تسلیم نه سازش، نبرد با آمریکا! چه احساس غرور و قدرتی به آدم دست می داد اما...
اما امروز دیگر، خبری از جنگ نظامی نیست، امروز صحنه جنگ تغییر کرده است، که از آن با عنوان #جنگ_ترکیبی یاد می کنند، بسیار پیچیده و البته هوشمند!
خب البته که در برابر پیچیدگی ها و هوشمندی عملکرد حریف باید دفاع همه جانبه و هوشمندانه کرد. اما آنچه که مردم را بیشتر از همه آزار می دهد، جبهه است که در #جنگ_اقتصادی باز شده است و به انواع ترفندها معیشت مردم را نشانه رفته است تا در تنگناهای اقتصادی آنها، بازخوردهای خود را بگیرند، درست آنچه که در قضیه عملیات یکباره دولت در اجرای سهمیه بندی بنزین اتفاق افتاد.
دولت هم که در این جنگ، نقش خود را ایفا می کند! که می بینید...
برای خروج از وضعیت فعلی دو راه پیش روی ماست یا تسلیم! با مذاکره برای رهایی از تحریم، که نتیجه اش در برابر دشمنان قسم خورده ما به مانند #برجام شد! و در واقع #برجام، نه بزرگ به تحریم ها با خیال واهی #دوستی_با_دشمن_دیرینه! بود که #خسارت_محض را به مردم تحمیل کرد.
البته این بار در مذاکره بی معنای دیگر، این خسارت را به دادن تمام دستاوردهای ۴۰ ساله اضافه کنید و یاد کلام امام(ره) بیفتیم که فرمود:《اسلام اگر اینجا سیلی بخورد، بدانید که دیگر تا آخر سرش بلند نمیشود.》
اما راه دوم و تنها راه نجات #حمایت_از_تولید_ملی است،
اگر سرمایه های ما بجای خروج از کشور برای کالاهای تولید خارج! در درون کشور به جریان بیفتد،
اگر موانع، سرمایه گذاری داخلی برای مردم خودمان فراهم شود،
اگر از نهادهای دانش بنیان داخلی برای ارتقاء سطح تولید حمایت شود و دستشان در دست دولت و شرکتهای خصوصی گذاشته شود،
اگر تقسیم عادلانه در توزیع ثروت ملی و دسترسی عادلانه به منابع تولیدی فراهم شود،
اگر نظام مالیاتی عادلانه وضع شود،
اگر مقابل حقوقهای نجومی ایستادگی شود،
اگر وزارت خارجه برای تولیدات ایرانی نقش واسطه ها و معرف های #فعال را ایفا کند (رایزنهای اقتصادی)
اگر انحصار تولید در بسیار موارد در دولت شکسته شود و به واقع به اهلش سپرده شود،
اگر به جای تاختن های بی مورد و غرض ورزی های سیاستمدارانه! از طرفیت های نهادهای انقلابی مانند سپاه و ارتش بیشتر بهره برده شود،
اگر ریشه #اختاپوس_فساد در کشور خشکانده شود،
اگر تصمیمهای منطقی در توزیع سبد کالا، ارز، سهمیه بندی بنزین و ... گرفته شود،
اگر نظام منطقی و عادلانه برای #تسهیم_درآمد تعریف شود،
اگر مشوق های مناسب برای مبتکرین در تولیدات داخلی کارخانجات فراهم شود،
اگر بر نظام دلالی! از تولید تا عرضه غلبه شود تا میوه از باغ تا منزل مردم چند صد در صد! نشود،
و هزاران هزار اما اگر هایی که راهکارش در #داخل وجود دارد و به آنها پرداخته نمی شود، تحقق یابد، دیگر آمریکا که به تنهایی سهل است، همه جهانخواران و ابرقدرتها و اعوان و انصارشان هم جمع شوند یارای رویارویی با این #ملت را نخواهند داشت و همه اینها در گرو رسیدن به این باور است که #ما می_توانیم.
پینوشت:
مقام معظم رهبری:
نگاهمان به بیرون نباشد، این توصیه ماست، نمیشود از دشمن انتظار دوستی و محبّت و صمیمیّت داشت. نمیگوییم از اینها استفاده نکنید، امّا میگوییم اعتماد نکنید، چشم به آنجا ندوزید، چشم به داخل بدوزید. #کلید_حلّ_مشکلات_اینجا_است؛ یعنی در درون کشور و امکانات داخلی کشور.
✍ #محمود_باقری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
☀️ ظهرنوشت ☀️
حتی در آش «شلهقلمکار» نیز با وجود تمام درهمآمیختگی و اختلاط شگفتانگیز و مشهورش، کمابیش میتوان مواد تشکیلدهندهی آن را از یکدیگر تشخیص داد.
غرض آنکه:
بر فرض که جنابتان مجددا به مجلس شورای اسلامی راه یافتید (که إن شاء اللّه چنین نخواهد شد). در آن صورت، هریک از مواضع و اقدامات شما را دقیقا به حساب کدامیک از موارد مورد اشاره بگذاریم؟
اصولگرایی
اصلاحطلبی
اعتدال
خط امام و رهبری
آیا نظر شما بر این است که اساسا تفکیک موارد مذکور از یکدیگر صحیح نیست و هیچ تنافی یا تعارضی با هم ندارند و بسیط هستند؟
بلی!
«حقیقت» آن است که همهی چهار مورد یادشده در یک خط و جهت هستند و منطقا هیچ تعارضی در کار نیست، اما آیا در عالم «واقعیت» نیز چنین است؟!
خودم هم دلم به حالتان سوخت که چه پاسخی به این سؤالها دارید که بدید؟!
اصلا پاسخی هست؟!
#ابرشاگرد
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 کارت سوخت مقدس!
✍🏻 #محمد_سخایی
🔻 اوج مسئولیت پذیریِ جناب ژنرال #زنگنه اینه که به جای پاسخ به خسارتِ واردهی حاصل از حذف طرح سهمیه بندیِ بنزین و کارت سوخت افاضه میکنن که موضوع کارت سوخت برای بعضیها مقدس شده و این قدیمی بوده و ...؛
🔻 ژنرال جون، علی رغم وجودِ نقد جدی به افاضاتِ شما، اما باشه؛ اصلا هرچی شما میگی، اصلا کارت سوخت برای منتقدینِ شما مقدس و برای شما قدیمی و کهنه، اما شما باید بابت اون ۱۵۰ هزار میلیارد دلار خسارت بعد از حذف کارت سوخت و احیای مجدد سهمیه بندی بنزین محاکمه بشی و جواب بدی؛ استیضاح کافی نیست؛
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴نهیب روحانی عراقی به فریبخوردگان و فتنهگران
♦️خودتان مفسدان را آوردید و حالا علیه ایران و قاسمسليمانی شعار میدهید؟!
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
وقتی برخی از مسئولین کشورمان پس از هر خرابکاری و به جهت پوشش اشتباهاتشان سریعاً به دیدار علما میروند و از بسیج و شهدا هزینه میکنند و یا دقیقاً قبل از انتخابات ۹۶، به یکباره یک #تور_تبلیغاتی برای برخی از روحانیون و اساتید حوزه با عنوان بازدید از دستاوردهای نفتیِ دولت برگزار میشود، دیگر امروز نباید از شنیدن خبر حمایت #روحانیون_صنعت_نفت از جناب زنگنه و تلاششان برای جلوگیری از استیضاح او خیلی هم تعجب کرد!!
➕ البته بماند که یکی از روحانیون شاغل در صنعت نفت، جناب #محمدعلی_آهنگران میباشد که پیش از انتخابات ریاست جمهوری از زدنِ هرگونه اتهام به رقیب و یقه جر دادن برای جناب روحانی اِبایی نداشت و امروز نیز برای فرار از #پاسخگویی بخاطر #فریب_مردم، هر از چند گاهی به یک اِبراز پشیمانیِ ساده بسنده میکند !!
#مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴"محمدعلی صمدی" پژوهشگر تاریخ و دفاع مقدس: از زمان صفویه تاکنون پای هیچ میز مذاکره ای با غربی ها، چیزی دست ما را نگرفته است
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
اخلاق شکست دارند یا انتحار می کنند؟
✍️ علت آشفتگی و به هم ریختگی اصلاح طلبان روشن است. "خرمن سبز فلک دیدم و ماه مَه نو/ یادم از کِشته خویش آمد و هنگام درو".
🔹عبداله ناصری (مشاور خاتمی و عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان) اخیرا گفت "ما انتخابات را در تهران، ۳۰ بر هیچ می بازیم".
♦️صادق زيبا كلام هم درباره عدم ثبت نام عارف نوشت: "وقتی ایشان با آن رأی سنگین ۱/۵ میلیونی از تهران وارد مجلس شد، بسیار زشت خواهد بود که در این دوره از تهران حتی صد هزار رأی هم نیاورند".
🔹محمد مهاجری عضو تیم مشاوران رسانه ای دولت: اصولگرایان دست بالا را در مجلس یازدهم خواهند داشت. تعداد اصلاحطلبان راه یافته به مجلس یازدهم کمتر از مجلس دهم خواهد بود.
♦️از این قبیل هشدارها و اعترافات که می گوید اصلاح طلبان با ملامت شدید مردم مواجه شده اند، فراوان است. آنها در قبال این وضعیت، دو کار می توانند بکنند:
🔹صادقانه از مردم عذر بخواهند و بگویند رویکردهای غلط و رفتار های پر خسارت خود را کنار می گذارند و اگر در انتخابات، به کارنامه بد خود (و نه الزاما رقیب) باختند، به رای مردم احترام می گذارند و داشتن اخلاق و جنبه شکست را تمرین می کنند تا در مرور زمان بتوانند اعتماد از دست رفته را باز سازی کنند.
♦️راه دوم این است که ناجوانمردانه و غیر مسئولانه، زمین بازی و قواعد آن به هم بریزند و مانند سال 88 در مقابل رای مردم شورش کنند. بلکه با پیش بینی رای مردم که در نظرسنجی ها پیداست، از همین حالا به تخریب اصل انتخابات بپردازند و مردم را نا امید کنند.
🔹بخشی از اصلاح طلبان متاسفانه از همین حالا راه دوم را برگزیده اند. گوش مردم در طول همه این سالها پر بوده از لاف جماعت مذکور مبنی بر این که "ما طرفدار مشارکت بالای مردمیم و رقبای ما مخالف مشارکت بالا؛ و هر چه مشارکت بیشتر شود، بخت برنده شدن ما بالاتر است".
♦️اما همین ها اکنون در عمل دنبال انداختن انتخابات از مردم و کاهش مشارکت هستند؛ درست همان که دشمنان تاریخی ملت ایران (انگلیس و آمریکا و اسرائیل) دنبالش بوده اند تا بدین ترتیب، اقتدار ملی ایران را تضعیف کنند و راحت تر ضربه بزنند.
🔹آقای آزاد ارمکی جامعهشناس اصلاحطلب خبرهای مهمی درباره رویکرد طیف متبوع خود پس از شکست داده است:
🔻"براساس قرائن موجود، اصولگرایان پیروز انتخابات مجلس هستند و اصلاحطلبان هم چون اخلاق شکست ندارند، زیر میز بازی میزنند و رفتار رادیکال پیشه میکنند!
🔻ممکن نیست با شکست در انتخابات، اصلاحطلبان به خود بیایند. شکست آنها را رادیکال میکند. مثل وقتی که تیم دارد میبازد، بازیکنان شروع به لگدزدن و فول میکنند و اخراج میشوند و بازی ناتمام اعلام میشود. مثل همین ماجرای اصلاحطلبی است.
🔻ما دیدیم که در بازیهای سیاسی قدیم، بازی را ناتمام اعلام میکنند و از بازی خارج میشوند. اصلاحطلبی قدرت ماندن در بازی و پذیرش شکست را ندارد. بعد از هر حادثهای عدهای به زندان میروند. تویی که باختی باید کنار بروی".
🔹اکنون پیش بینی می شود افراطیون مدعی اصلاحات، مانندسال 82 که با استعفا و تحصن در مقابل انتخابات کارشکنی کردند، در مجلس رفتار کنند و حتی بکوشند بر موج دشمن ساخته اغتشاش سوار شوند که انتحاری غیر قابل بازگشت برای آنها خواهد بود. اکنون باید دید آیا کسانی در این طیف میداندار می شوند که بتوانند عقلانیت را انتخاب کنند؟
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 سه طبقه؛ سه درد و سه نسخه متفاوت
🔻 #جامعه_شناسی_آشوب_ها
🔻 #آسیب_های_اجتماعی
🔹اوایل انقلاب بطور کلی بین نخبگان و عوام، جامعه به دو طبقه مرفهین و مستضعفین تقسیم می شد. عموم مردم خودشان را جزو مستضعفین می دانستند. مستضعف نه صرفاً معنای فقیر و بدبخت! بلکه به معنای کسی که ضعیف نگه داشته شده؛ چه از نگاه سیاسی، چه از نگاه اقتصادی و چه از نگاه فرهنگی؛ دشمنان و ظالمان، مستکبران و مستبدان آنها را ضعیف نگه داشته اند و نگذاشته اند استعدادهای آنها شکوفا شود. عدالت در حق آنها رعایت نشد.
🔸قبل، حین و بعد از انقلاب نیز بیشترین حامیان نظام سیاسی، مستضعفین بودند نه مرفهین. آرام آرام این روند تغییر کرده و جامعه به سه قشر غنی، متوسط و فقیر تبدیل شده است. حالا در بین هر قشر با یک طبقه ناراضی و مخالف مواجه شده ایم. اگرچه نوکیسگی، بی تفاوتی و ناامیدی مختص به یک قشر و طبقه خاص نیست در بین قشر غنی با طبقه نوکیسه ها، در بین متوسط با طبقه بی تفاوت ها و در بین قشر ضعیف با طبقه ناامید.
1️⃣ نوکیسه: در بین قشر غنی طبقه ای شکل گرفته که مایل است نظام سیاسی، ساختار بوروکراسی، منابع و بودجه در اختیارش باشد بدون هیچ قید و بندی. این دسته به لحاظ فرهنگی هم کاملاً بی قید و بند است و مایل است تمام هنجارهای فرهنگی و دینی را زیر پا گذاشته و تا منتهی الیه آزادی –خاصه آزادی رفتاری و جنسی و پولی- پیش برود.
🔹چون نظام سیاسی را مانع رسیدن به این موارد می بیند ناراضی است. دوست دارد سر به تن این نظام نباشد! لذا اغنیائی که اینگونه فکر می کنند در تمام حوادث و آشوب ها علیه نظام سیاسی سعی می کند صحنه گردانی کنند. اگرچه به برکت اقتصاد بیمار جمهوری اسلامی این قشر روز به روز فربه تر و سرمایه دار می شود و به لحاظ فرهنگی هم بی قیدتر شده و سرریز این بی قیدی در سایر اقشار هم دیده می شود، اما باز ناراضی است! چون ذات این قشر بر حرص و ولع و طمع سرشته شده! بطور کلی می توان شورش اغنیاء در برابر نظام اسلامی را بیشتر فرهنگی دید تا دغدغه اقتصادی.
2️⃣ بی تفاوت: همان قشرضعیف چند دهه قبل است که حالا به لحاظ علمی و تحصیلاتی و سیاسی و حتی معیشتی به مراتب بالاتر رسیده است. بخش هایی از جامعه که به لحاظ برخورداری از منابع و امکانات و معیشت از امکانات اولیه برخوردار است اما باز دچار مشکلات جدی و معیشتی است. قشر متوسط به لحاظ جمعیتی بیشترین جمعیت را دارد. امنیت را دوست دارد و حاضر نیست امنیتش بخاطر چیز دیگری از دست برود چون چیزی برای از دست دادن «دارد».
🔹یک طبقه جدید امروز در قشر متوسط پدید آمده که بیش از آنکه دغدغه اقتصادی داشته باشد دغدغه فرهنگی و اجتماعی دارد. دغدغه فوتبال، ورزش، تفریح، سرگرمی، فیلم(سینمایی و سریال)، تحصیلات تکمیلی و ... . به نوعی بیشترین آسیب ها هم در همین طبقه است. اعتیاد، انحراف جنسی، طلاق و ... بیشتر در این طبقه خاص دیده می شود. (دقت کنید این طبقه درون قشر متوسط را به عموم قشر متوسط تعمیم ندهید.)
🔸در حال حاضر نوجوانان و جوانان این طبقه بین 15 تا 30 سال، عمدتاً اهل فعالیت اقتصادی نیستند. بخشی از آنها بیکار در خانه و دنبال همان سرگرمی و تفریح و ورزش و ادامه تحصیل یا متأسفانه اعتیاد و آزادی جنسی و ... هستند. پدر و مادر برای این طبقه حکم نوکر را دارند. پدر و مادر کأنّه وظیفه دارند فقط امکانات زندگی و آسایش فرزندان را تهیه کنند و فرزندان هیچ درد بیکاری و معیشت و گرانی را متوجه نمی شوند. این طبقه در انتخابات ها هم با نگاه اقتصادی رأی نمی دهند.
3️⃣ ناامید: قشری که از امکانات اولیه هم بی بهره است. معیشت روزانه اش با سختی تأمین می شود. طبقه ای نیز در بین قشر ضعیف و زیر خط فقر در جامعه ایجاد شده که عمدتاً بعلت مشکلات اقتصادی و معیشتی دچار نارضایتی و ناامیدی شده اند. امنیت برای این طبقه نسبت به معیشت در مرتبه پائین تری است. چون چیزی برای از دست دادن ندارد در بزنگاه ها و آشوب ها خط مقدم قرار می گیرد. بخشی از تخریب اموال مردم و اموال دولتی بدست این طبقه صورت گرفته است(بجز افراد سازمانی و مزدور).
♦️درد هر طبقه، نسخه ای جدا می طلبد. چنانچه این دردها درمان نشود اگر چنانچه این سه حلقه بهم دیگر وصل شوند؛ خطر ساختارشکنی به شدت بالا می رود.
#داود_مدرسی_یان
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
▪️مالیات پزشکان آمریکایی سه برابر صادرات نفت ایران
🔻آمارهای موجود نشان میدهد که میزان مالیات پرداخت شده از سوی پزشکان در آمریکا برای سال ۲۰۱۵ سه برابر میزانی است که ایران برای صادرات نفت خود در سال ۱۳۹۹ روی آن حساب کرده است.
🔻آمار موجود حاکی از آن است که در سال ۲۰۱۵ پزشکان آمریکایی در مجموع بیش از ۶۶.۸ میلیارد دلار مالیات پرداخت کردهاند.
🔻موضوع اخذ مالیات از تمام اقشار منجمله پزشکان در آمریکا به قدری جدی است که هر گونه تخلف در اظهار میزان درآمد و تسلیم اظهارنامه مالیاتی و یا ندادن مالیات میتواند به جریمههای سنگین و حتی زندان ختم شود.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
شنیدهام آقای #فتاح قصد دارد بخشی از املاک بنیاد مستضعفان را در اختیار #شهرداری تهران بگذارد تا به فضای سبز تبدیل شوند....
➕ استدعا دارم این کار را بدون پیوست "توجه به مستضعفان" انجام ندهید تا شاهد نمایش تجمّل و سالنهای تئاتر ضد مردم و ناامنی برای خانوادههای مذهبی در این اماکن نباشیم!
💬 مسعود یارضوی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
خودرایی، خود زنی است
روحانی این بار ازغدی را حذف کرد!
🔹"در جلسه دیروز شورای عالی انقلاب فرهنگی، آقای رحیم پور دعوت نشده است". پیگیری بیشتر، حاکی از این بود که برای رحیم پور پیامک دعوت به جلسه ارسال شده، اما یکی دو ساعت بعد، تماس گرفته و گفته اند پیامک برای شما اشتباها ارسال شده است"!
🔹آقای روحانی در آخرین جلسه شورای عالی انقلاب #فرهنگی، گزارشی #اقتصادی و #بنزینی را به شکل کاملا خلاف واقع ارائه کرده بود. این رفتار با اعتراض آقای ازغدی مواجه می شود که چرا گزارش خلاف می دهید؟ چرا مردم را غافلگیر و ناراضی می کنید؟ چرا با آنها گفت و گو نمی کنید و هزینه می تراشید؟
♦️پاسخ روحانی به سیاق برخی جلسات مشابه، خشم و پرخاش و اهانت بوده؛ و البته دعوت نکردن عضو منتقد به جلسه بعدی شورایی که ازغدی، عضو حقوقی آن است.
🔹روحانی قبلا همین رفتار را در جلسه شورای عالی فضای مجازی، با آقای ضرغامی مرتکب شده بود. به تواتر معلوم شده او در جلسات جدی کارشناسی که محل بحث و گفت و شنید است، تحمل کمترین انتقادی را ندارد و بلافاصله، اقدام به حذف غیر قانونی اعضای جلسه می کند.
♦️نحوه تصمیم گیری کدخدامنشانه روحانی در جلسه پارسال تعیین نرخ ارز هم معروف است که چگونه با وجود مخالفت مدیران ارشد دولتی، قیمت را تعیین می کند و خسارت های بعدی به دنبال می آید.
🔹این شیوه حکمرانی، نسبتی با اقتضائات مدیریت موفق و کارآمد ندارد. خسارت های شش سال خودرایی این چنین، گسترده تر و متنوع از آن است که بتوان انکار کرد.
♦️امیر مومنان (ع) فرمود "آلَةُ الرئاسةِ، سَعَةُ الصَّدرِ". ابزار لازم برای ریاست، سعه صدر است. کسی که فاقد سعه صدر و روحیه نقد شنوی است، از مدیریت حکیمانه ناتوان می شود. خودکامگی، سمّ قاتل برای یک مدیر است.
🔹آقای روحانی باید فکری برای خود بکند. تحمل نکردن و حذف، بیش از آن که اهانت و تخفیف صاحب نظران باشد، ضربه به خود وی است. و البته خسارت برای کشور.
♦️امیر مومنان(ع) مردى را دید که علیه دیگری می کوشد، اما به خود آسیب می زند. فرمود "إِنَّمَا أَنْتَ کَالطَّاعِنِ نَفْسَهُ لِیَقْتُلَ رِدْفَهُ". مانند کسى که نیزه را به خویش مى زند، تا به آن که پشت سرش سوار است، آسیب بزند.
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ ویران می کنیم آینده را بر سر نظام بانکی
💢 با سخنرانی استاد حسن عباسی
#بانک_های_ربوی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi