ائتلاف حاکم بر دولت و مجلس؛
مقاومت محافظهکارانه مقابل تغییر
ائتلاف مدعی اعتدال و اصلاحات، در پس همه جنجالهایی که به راه انداختهاند، از چه چیز نگرانند؟ فقدان نامزد؟ آنها که فقط در تهران و برای سی کرسی مجلس، بالغ بر 43 نامزد دارند. از جمله: مجید انصاری، محمدعلی افشانی، محمدحسین مقیمی، خباز، محجوب، جلودارزاده، کواکبیان، مازنی، وکیلی، پروانه مافی، سید افضل موسوی، راه چمنی، سید فرید موسوی و ... دهها نامزد دیگر.
بر خلاف ادعا، مشکل ائتلاف دولت و اصلاحطلبان، کمبود نامزد نیست. آنها میترسند امید واراده تغییر در مردم شکل بگیرد و تبدیل به پویش تلاش و پیشرفت و عدالت شود. میترسند قالبی که با هراسافکنی ساخته و بر ذهن مردم غلبه داده بودند، توسط خود مردم شکسته شود و افقهای جدید کار و گرهگشایی پدیدار گردد.
موضوع مهم انتخابات نباید در مجادلهانگیزی رندان سیاست گم شود؛ و آن مواجهه پرحجم محافظهکاران (دولتیها و موتلفان شبه اصلاحطلب آنها) با تغییرطلبی است مواجهه طیفی که با قول و فعل گفتهاند «ما نمیتوانیم»، با دارندگان روحیات جهادی و انقلابی که میگویند ملت ایران توانسته و میتواند. مواجهه یاسآفرینان و فرصتسوزان، با امیدواران و تلاشگرایان باورکنندگان ظرفیت ملت.
دو قطبی واقعی این است و جریان محافظهکار غالب در دولت و مجلس، میترسد «تغییرطلبی انقلابی»، جای «محافظهکاری و ارتجاع غربگرا» را با اراده و رای مردم بگیرد. بنابراین متصلبانه و با عملیات روانی سنگین، در مقابل تغییر مقاومت میکنند. آنها نگران جریان یافتن روحیه کار و خدمت و مجاهدت در دولت و مجلس هستند؛ گمشدهای که تدریجا به عطش و مطالبه جامعه تبدیل شده است.
این عطش و اشتیاق عمومی به حدی بالاست که همین دیروز، روزنامه اصلاحطلب «آفتاب یزد» نوشت: «کشور به مدیران کاری و جهادی نیاز دارد و نه مدیران اطوکشیده... رئیسدفتر رئیسجمهور فرمودند گرانی در شب عید نخواهیم داشت. هر زمان یک مقام دولتی تاکید کرد مشکلی نیست، بیش از گذشته باید نگران باشیم که یحتمل قرار است موضوع جدیدی کام مردم را با برخی مدیران دولتی که برای شرایط موجود ساخته نشدهاند، تلخ کند. وقتی به صورت دفعی قیمت بنزین سه برابر شد، مسئولین دولتی از تریبونهای مختلف قول دادند اصلاح قیمت بنزین منجر به گرانی نمیشود. بنزین یکبار گران شد ولی از همان تاریخ به امروز قیمتها بالا رفته و هنوز این روند ادامه دارد. شرط تحقق وعده آقای واعظی، حضور مدیران جهادی به معنای واقعی کلمه -نه اطو کشیده- در دولت، است. مدیر اطو کشیده تنها دغدغهاش ساعت پایان کار و میزان حقوقش است ولی مدیر جهادی دغدغه مردم را دارد تا گرهی از زندگی آنان باز کند. ما به چنین مدیرانی نیاز داریم. مدیرانی که میز ریاست را فرصتی برای خدمت صادقانه به جامعه بدانند نه پلی برای پر کردن جیب».
عجیب و تلخ است که همین روزها، گروهکهای ضد انقلاب و رسانههای دولتی بیگانه، برای تحریم انتخابات، به اظهارات مسموم برخی مقامات دولتی و شبه اصلاحطلبان استناد میکنند. آیا شبکه دولتی BBC که سال 1332 اسم رمز کودتا را اعلام کرد و برای 25 سال دیگر، جمهوریت و انتخابات و مردمسالاری را پیش پای استبداد قربانی کرد، تغییر ماهیت داده و جمهوری خواه شده، یا مدعیان اعتدال و اصلاحات آنقدر سقوط کردهاند که دستمایه عملیات روانی رسانه کودتاگران 28 مرداد قرار میگیرند؟!
مردم نباید اجازه دهند فرصت بزرگ تغییر سازنده، در یاسافکنی و هراسپراکنی اشرافیت سیاسی مرتجع و غربگرا از بین برود.
کیهان
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔵 خدا قوّت
از عدم موفقیت پرتاپ خوشحال نیستیم و آرزو داشتیم نقطه مثبتی در کارنامه این دولت ثبت شود.
تلاش وزارتخانههای دفاع و ارتباطات درهرحال ستودنی است، هرچند مانند این مورد به نتیجه مطلوب نرسد.
دست دانشمندان سرافراز کشورمان را میبوسم و یادآوری میکنم که اجرشان نزد خالق و خلق محفوظ است.
twitter.com/GhadiriNetwork
#احمد_قدیری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴سازمان فضایی توی دولت احمدینژاد مستقل شد؛ و علاوه بر پرتابهای موفق، تونست #موجود_زنده (میمون) به فضا بفرسته و سالم برگردونه.
آقای روحانی مجدداً این سازمان رو زیرمجموعه وزارت ارتباطات کرد و از اون روز شکست پشت شکست.
وقتش نیست مجلس و مراجع بالاتر صنعت فضایی ایران رو نجات بدن؟!
*ابوحیران درونی*
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 ماهواره بیچاره
🔺با تاکیدات فراوان جهرمی بر روی پرتاب ماهواره تقریباً مطمئن شده بودم که این پرتاب هم به مشکل خواهد خورد.
🔺واقعاً اینکه ما بیش از ۸سال پیش ماهواره که هیچ موجود زنده به فضا می فرستادیم و سالم برمی گرداندیم ولی الان نمی توانیم یک پرتاب صحیح داشته باشیم ، مشکوک نیست؟؟
در این دولت چه خبر است؟
🔺راست گفت حسن روحانی که :
"ولله و بالله و تالله سال های 84 تا 92 تکرار نمی شود."!!!
✍"قاسم اکبری"
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه پرتاب ماهواره ظفر
آمریکا ۶۰ ساله برنامه فضایی خودشو شروع کرده
بیش از ۲۰ پروژه فوق سنگین وگران قیمت داشته که شکست خورده، تا ناسا به اینجا رسید
منتقد تعطیلی پژوهشگاه فضایی ایران و شوآفهای وزیر ارتباطات هستیم ولی از طرفی قدردان مهندسان و دانشمندان ایران هستیم و اجازه نخواهیم در اوج تحریمها زحمات این عزیزان زیر سوال برود
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 سلسله کلیپ های #خان_انگلیسی 9
🔰 بررسی دوران سیاه 20 ساله #رضاشاه از کودتا تا سقوط
📚 بر اساس کتاب " تاریخ بیست ساله ایران " نوشته "حسین مکی" ( یکی از معتبرترین کتب نوشته شده درباره #رضاشاه )
🎤 با توضیحات استاد احسان عبادی از اساتید مهدویت کشور و پژوهشگر تاریخ
✳️ جلسه 9
🔰 کاری از کانون مهدویت قائمشهر و دفتر مطالعات سیاسی و تاریخی اندیشکده آفاق
👈 نشر این فایلها با هر اسم و نامی ، آزاد هست.
#استادعبادی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴مطالبه كدخدايي براي يك دادگاه علني
سخنگوي شوراي نگهبان در توييتر نوشت: كلاهبرداران مدعي واسطهگري براي تائيد صلاحيت با گزارش و پيگيري شوراي نگهبان بازداشتشدهاند؛ دادگاه آنها بايد علني برگزار شود/ بارها هشدار داده بوديم داوطلبان مراقبت كنند در تور چنين شياداني نيفتند/ مردم گزارش تخلفات انتخاباتي را از طريق سامانه مردم ناظر براي ما ارسال كنند.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
طعم مناظره
محبی و تاجزاده
🔹به تازگی موفق شدم این مناظره را به طور کامل ببینم. مناظره خوبی بود. توصیه میکنم رفقایی که موفق نشدند این مناظره را ببینند، وقت خالی کنند و به طور کامل مشاهده کنند. حتما حرفم را تایید خواهید کرد.
🔹به نظرم دو مساله مهم را بعد از این مناظره حل شده خواهید یافت؛
🔺نکته اول اینکه نظارت استصوابی، امری معقول و پیشرفته و متحقق در تمام دنیا است. پس از دیدن این مناظره دیگر به اصل این قانون ایراد نخواهند گرفت. خوب توجه کنید به توییتهای حضرات رجوع کنید، این مساله را پیش از این انکار میکردند.
🔺نکته دوم این که نظارت استصوابی از ابتدای انقلاب و مجلس اول وجود داشت. پذیرفتن این نکته نیز توسط تاجزاده در یک مناظره عمومی دست آورد مهمی است.
به نکات دیگری هم در مناظره میتوان اشاره کرد که خوب است خودتان ببینید.
دیدنش لذت دیگری دارد.
🔹اما آنچه از همه این امور برای من جذابتر بود معنای این مناظره بود. خوب توجه کنید! یک جوان انقلابی با یک پیرمرد لیبرال نسل اولی گفتگو میکند. جوان موفق میشود با زبان تخصصی و علمی خود، طرف مقابل و بلکه جریان مقابل را منفعل کند. قصه تعداد خرما و امثالهم یعنی جریان بالکل از این مناظره منفعل شده؛ هم به نحو علمی هم گفتمانی و هم حیثیتی.
🔹به نظرم تقابل جوان انقلابی و پیرمرد لیبرال فوق العاده جذاب بود. نمیدانم شما هم به اندازه من از دیدن اعتماد به نفس جوان و انفعال تاجزاده و اجبار علمی او به پذیرش و تسلیم، لذت بردید یا نه؟ من طعم گام دومی این مناظره برایم جذاب تر از آن موفقیت علمی و جدلی بود.
#علی_مهدیان
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 #ببینید | در مسلخ عشق جز نکو را نکشند...
🎙استاد #حسن_عباسی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعوا سر چیه؟
هفت دقیقه صریح حمید رسایی که باعث شد تا در لیست حزب پایداری و احزاب ائتلاف اصولگرایان قرار نگیرد
سخنان شنیدنی حمید رسایی درباره پشت صحنه لیستهای انتخاباتی/ چرا در هر دوره ارائه لیست انتخاباتی را تا نزدیک انتخابات تأخیر میاندازند؟/ علت نمایشی بودن برخی ائتلافهای انتخاباتی چیست؟
#حمید_رسایی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⚡️شکنجه، که ابزاری در خدمت خشن ترین شکل اجبار است، به شکلی کاملا قابل پیش بینی هنگامی ظاهر میشود که خودکامه محلی یا شغالگر خارجی از اجماع لازم برای حکومت کردن برخوردار نیست. از آن جمله است مارکوس در فیلیپین، شاه در ایران، صدام در عراق، فرانسوی ها در الجزایر، اسرائیلی ها در اراضی اشغالی فلسطین، و آمریکایی ها در عراق و افغانستان. این فهرستی پایان ناپذیر است. بی هیچ تردید، بدرفتاری های رایج و گسترده با زندانیان گواه این است که سیاستمداران سعی دارند نظامی سیاسی، مذهبی یا اقتصادی را تحمیل کنند که جمع وسیعی از مردم تحت حاکمیتشان آن را مردود می دانند.
▫️«نائومی کلاین، دکترین شوک، ص ۱۹۲»
https://b2n.ir/134941
#سید_یاسر_جبرائیلی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👊 منتظر کوبیده شدن مشتهای جوانمردان عالم بر دهان آمریکا باشید
♦️ سردار قاآنی: آمریکا با غلطی که مرتکب شد، راه برخورد برای همه جوانمردان دنیا باز کرده است.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
کجا بودیم؟
کجا هستیم؟
نگاهی تیتر وار به دستاورد های بی نظیر جمهوری اسلامی در ۴۲سال گذشته
#قسمت_دهم:برق
🔸وضعیت صنعت برق در سال های قبل از انقلاب👇
در سال۱۹۷۹م(۱۳۵۷شمسی)ظرفیت تولید برق در نیروگاه های کشور،سالیانه در حدود هفت هزار مگاوات بوده است.
در این سال ها ۴۳۶۷روستا برق رسانی شده بود.
🔹وضعیت صنعت برق در سال های بعد از انقلاب👇
در سال ۲۰۱۸م(۱۳۹۷شمسی)ظرفیت تولید برق در نیروگاه های کشور در حدود هشتاد هزار مگاوات بوده است.(رشد۱۲برابری نسبت به قبل از انقلاب)
هم اکنون ۵۷۲۰۰روستا برق رسانی شده است،که تقریباً۹۹/۷درصد روستاهای کشور می باشد.
#دهه_فجر
#دستاوردهای_انقلاب_اسلامی
✍#علی_اصغر_سمیعی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
در مکتب خالصانه حاج قاسم ها قطعا خودنماهای غربگرا و دنیاطلب دست به طلا هم بزنند به تلی از خاکستر تبدیل خواهد شد...
خلوص، رمز ماندگاری و پیروزی های حاج قاسم بود...
#ماهواره
✍ #سید_علیرضا_آل_داوود
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مستند «پرسه در مه» شامل مستندات و اعترافات روحالله زم
⏰ دوشنبه ۲۱بهمن بعد از اخبار ۲۱ شبکه یک
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 چه عقلی اجازه میدهد با افکار عمومی بازی شود؟
✍️ میثم رمضانعلی، دانشجوی ارشد مدیریت رسانه
🔹چندین روز است و برای چندمین بار است که وزیر ارتباطات برای پرتاب ماهواره، حجم زیادی موجسازی میکند و نهایتا با یک شکست، پرونده آن در افکار عمومی بسته میشود.
🔹عجیب اینکه در شرایطی که امید، نیاز مردم است، چرا بایستی افکار عمومی را قلقلک بدهیم که در یک تجربۀ شکست - پیروزی همراه باشند؟
🔹مشخصا در چندین ماه گذشته، ظاهراً سیاستهای رسانهای وزیر ارتباطات تغییر کرده و نه فقط برای خودش آوردهای نداشته که حالا این نابلدی را در عرصه ملی آزمایش میکند و بدون هیچ ضرورت توجیهپذیری، افکار عمومی را در یک نشدن و نتوانستن و شکست همراه میکند
🔹شما فکر کنید تجربهها و آزمایشهای موشکی و یا هستهای و یا حتی پزشکی که طبیعتا با زنجیرهای از آزمون و خطاها و شکستها همراه است بخواهد با موجسازیهای غیرضروری رسانهای همراه شود؟ چه چیزی جز حس «ما نمیتوانیم» در مردم دمیده میشود؟ چه عقلی اجازه میدهد با افکار عمومی بازی شود؟
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️ دوره ای که ایران حتی مالک منابع و درآمد خود هم نبود !!!
طبق قرارداد نفتی موسوم به «دارسی دوم» که توسط رضاخان با انگلیس بسته شد از سال ۱۳۱۲ تا ۱۳۷۲ به مدت شصت سال سهم ایران از فروش نفت خود به ۲۰ درصد محدود شد و ۸۰ درصد متعلق به دولت انگلیس بود.
👤 حسین اقبالی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi