جناب سورپرایز کننده اعظم! روزی که با یک تصمیم خطا ریشه پیام رسان داخلی را با تیشه پوسته های تلگرام زدید، فکرش را میکردید حریم خصوصی ۴۲ میلیون کاربر ایرانی به همین راحتی نقض شود؟
اگر از توئیت بازی فارغ شدید بفرمایید چه خبر از #شبکه_ملی_اطلاعات؟ وقت چیدن محصول عملکرد درخشانتان است!
✍ #معصومه_نصیری
@asrehooshmandi
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
گرچه سابقه وجود تنشهای میان تهران و واشنگتن، به پس از حمله سال 2003 آمریکاییها به عراق برمیگردد و برهمین اساس بارها مقامات آمریکایی، جمهوری اسلامی را متهم به افزایش تنش در عراق، پس از اشغال آن توسط ایالات متحده نمودند، ولی با به وجود آمدن داعش و پس از حمله نیروهای آن به عراق و تصرف برخی مناطق عراق از جمله موصل توسط آنها و ورود شهید سلیمانی و نیروهای ایرانی به جهت بسیج و آموزش نیروهای عراقی به جهت انجام عملیاتهای ضد تروریستی به منظور بیرون راندن داعش از عراق، باعث به حاشیه رفتن و کمرنگ شدن تنشهای میان جمهوری اسلامی و ایالات متحده در اقلیم عراق شد.
به نحوی که حتی در بعضی عملیاتهای ضد داعش، نیروهای مردمی عراقی تحت آموزش جمهوری اسلامی و هواپیماهای امریکایی توانستند نقش مکمل را ایفا کنند، گرچه در همان مقطع زمانی شاهد بمباران نیروهای مردمی عراق توسط هواپیماهای آمریکایی نیز بودیم، اما بعد از نابودی داعش، یکبار دیگر بر تنشهای ایران و نیروهای شیعی عراقی با آمریکاییها افزوده شد، زیرا آن چیزی که در عراق برای ایالات متحده دغدغه ایجاد کرده بود، بحث افزایش نفوذ ایران در حکومت و ساختار سیاسی عراق بود. چرا که پس از هجوم نیرویهای تکفیری داعشی به عراق این جمهوری اسلامی بود که بلافاصله به کمک عراقیها شتافت و پس از این حضور موثر جمهوری اسلامی در عراق و انجام عملیات موفقیت آمیز در شکست داعش، نفوذ جمهوری اسلامی در عراق بیش از پیش شد، که بخش زیادی از این رابطههای فی ما بینی میان عراق و ایران و اثر گذاریها بوسیله سردار سلیمانی صورت میپذیرفت چرا که او به چهرهی مورد اعتماد عراقیها از جمله سیاستمداران عراقی تبدیل شده بود.
از همینرو پروژه ترور سردار سلیمانی و حذف فیزیکی ایشان توسط واشنگتن را میتوان بر همین این اساس ارزیابی کرد چرا که واشنگتن با لشکرکشی به عراق و پرداخت هزینهی هنگفت در سالهای اشغال عراق حاضر به از دست دادن عرصه قدرت سیاسی در عراق نبود، از همین رو با ترور سردار سلیمانی به منظور کاستن از این نفوذ در عراق اقدام نمود، چرا که با وجود سردار سلیمانی برگرداندن صفحه سیاسی به سمت آمریکاییها تقریبا نا ممکن بود چرا که پروژههایی همچون کودتا علیه عادل عبدالمهدی به منظور سرنگون نمودن دولت او، با درایت مقامات ایرانی و شهید سپهبد سلیمانی، هیچ وقت قابلیت اجرا پیدا نکرد.
چرا که سردار سلیمانی، عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق را در جریان حرکات مشکوک سرلشکر ساعدی قرار داد و بر این اساس پروژه کودتای نظامی ایالات متحده در عراق هیچ وقت عملیاتی نشد. اما پس از عدم موفقیت در این کودتا بود که پروژه دوم براندازی، در قالب تظاهرات خیابانی و گسترش نا آرامیها در عراق کلید خورد. چرا که عادل عبدالمهدی انتظارات واشنگتن را برآورده نمیکرد وهمچنین رابطه خوبی با جمهوری اسلامی داشت، از اینرو باید گفت تنشها در عراق بین جمهوری اسلامی و گروههای مورد حمایت ایران با آمریکا در عراق وجود خواهد داشت کما اینکه پیش از آن هم وجود داشت.
اما با شکست پروژه خیابانی و شهادت سردار سلیمانی یکبار دیگر احتمال تلاش دوبارهی ایالات متحده برای انجام کودتا در عراق از جانب آمریکاییها محتمل به نظر میرسد، چرا که پس از شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس مجلس عراق با تصویب طرح خروج نیروهای آمریکایی از عراق نشان داد که سیستم فعلی سیاسی در عراق نمیتواند منافع آمریکایی مد نظر ایالات متحده در این کشور را تامین کند و آمریکاییها را به فهم این واقعیت رساند که برای تسلط سیاسی بر عراق نه فقط نخست وزیر بلکه ساختار سیاسی عراق باید دستخوش تغییر گردد. از اینرو آمریکا تنها با کودتاست که میتواند، ساختار موجود را بر هم زده و ساختار آمریکایی مطلوبش در عراق را مستقر کند، اما پرسش اینجاست که با توجه به شرایط موجود، ایالات متحده چه گزینه هایی را پیش روی خویش دارد!
در این رابطه باید اینگونه پاسخ داد که با توجه به گسترش کرونا در ایران و بکارگیری تمامی ظرفیتهای داخلی کشور، برای مقابله با این بیماری، فرصت مناسبی برای ایالات متحده به وجود آمده است تا کار را در عراق یکسره کند. اما نکته حائز اهمیت این است که با توجه به درگیری ایالات متحده با ویروس کرونا و شرایط حاکم بر این کشور نارضایتیها در آمریکا نسبت به عملکرد ترامپ رو به افزایش است، اگرچه در نگاه نخست شاید اینطور به نظر میرسد که یک ضرب شصت نظامی آمریکایی می تواند برگ برنده خوبی در شرایط حاضر برای ترامپ باشد، اما برای کسب پیروزی و انجام یک کودتا در عراق و درگیری احتمالی با نیروهای نظامی شیعه در عراق باید فاکتورهایی را نیز مورد اعتنا قرار داد.
ادامه دارد
حجت الاسلام #محمد_یوسفی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
گرچه سابقه وجود تنشهای میان تهران و واشنگتن، به پس از حمله سال 2003 آمریکاییها به عراق برمیگردد و
چرا که در صورت شروع درگیریها در عراق و به خطر افتادن جان نظامیان آمریکایی و عدم موفقیت ایالات متحده در زمینه دفع تهدیدات شکل گرفته برای نیروهای نظامی خود پس از اقدام به کودتا یا فرسایشی شدن این روند، این عملکرد آمریکا به منزله یک سم مهلک در انتخابات پیش روی ریاست جمهوری برای ترامپ عمل خواهد کرد.
اگر چه در حال حاضر نیروهای نظامی ایران ظرفیتهای خود را برای کنترل بیماری کرونا در درون کشور بکار گرفتهاند، اما این به منزله منفعل عمل کردن ایران و تضمینی برای عدم ورود جمهوری اسلامی به عرصه درگیریهای عراق نخواهد بود. تنها در صورتی امریکا در این پروژه موفقیت قطعی حاصل خواهد نمود، که اقدام نظامی این کشور با پاسخی از سوی ایران و نیروهای مقاومت مواجه نشود یا پاسخ محدود باشد. چرا که امریکا در شرایطی نیست که بتواند تبعات ناشی از یک جنگ جدید را در آستانه انتخابات بپذیرد. گرچه اگر امریکا می توانست به یک جمعبندی در این زمینه برسد که با نشان دادن یک ضرب شصت به ایران و جریان مقاومت پاسخی دریافت نخواهد کرد در آن صورت ترامپ بوسیله این ضربه حتی میتواند به جهت کسب پرستیژ و یک پیروزی آسان در مقابل جبهه مقاومت و ایران اقدام به افزایش شانس خود در رقابتهای انتخاباتی پیش رو نماید.
حجت الاسلام #محمد_یوسفی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
#شهید_اوینی
✨ بسیجی عاشق کربلاست...
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
﷽
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
🌹امام خمینی (ره)
♦️این تقلیب قلوب که قلب ها از آمال دنیوی و از چیزهایی که در طبیعت است بریده بشود و به حق تعالی پیوسته بشود و بصیرت ها روشن بشود و صلاح و فساد خودشان را به وسیله بصیرت بفهمند، در ملت ما، بحمداللّه ، تا حدود چشمگیری حاصل شده است و من امیدوارم که در این سال جدید به اعلا مرتبت خودش برسد
📚صحیفه امام خمینی ره جلد16ص129
🔴 ألا بذکرالله تطمئن القلوب/ آمریکا هیچ غطلی نمی تواند بکند
🔹مسئله ساده است: غرب آسیا(خاورمیانه) برای جهان و قدرتهای جهانی حیاتی است. آمریکا برای سلطه کامل بر جهان به سلطه بر خاورمیانه نیازمند است.
🔹مانع اصلی بر سر راه آمریکا، شیری است به نام جمهوری اسلامی ایران؛ نه تنها آمریکا را از ایران اخراج کرده که کشورهای منطقه را، یکی به یکی علیه آمریکا شورانده. ایدئولوژی جمهوری اسلامی در هر کشوری تکثیر شده و یک قدرت نظامی اجتماعی را در جهان بوجود آورده است به نام #جبهه_مقاومت.
🔹آمریکا خیلی از راه ها را تاکنون رفته؛ از حملات نظامی مستقیم تا غیر مستقیم، نیابتی، ترور، تهدید، تطمیع، تحریم و محاصره اقتصادی؛ آیا تا به حال توانسته؟
🔹یادتان می آید سالها پیش می خواست به سوریه حمله کند؟ اولتیماتوم داد و ... . چه شد؟ با یک تهدید عقب نشینی کرد. یادتان می آید می خواست به کره شمالی حمله کند؟ چه شد؟
🔹یادتان می آید ناوهای بزرگ خود را روانه خلیج فارس کرد تا ایران را بترساند؟ ولی بزدلانه عقب نشینی کرد؟
🔹یادتان می آید موتور جنگی داعش را چگونه در عراق و سوریه به حرکت درآورد؟ کجاست آن داعش؟
🔹بله آمریکا با همه تجهیزات و نیرو آمده؛ هدفش هم این است که شخم بزند و درو کند و عراق را از دست جبهه مقاومت خارج کند. آیا می تواند؟ مطمئنیم نمی تواند. چرا؟
🔹ملت عراق اگرچه دچار تفرقه است اما در خیلی از بزنگاه ها یکپارچه می شود و مهم تر اینکه بخشی از ملت عراق قرن ها و سالها در عراق ریشه دوانده و اهل مقاومت اند و امروز در عراق نیز از پایگاه اجتماعی بالایی برخورداند و تجهیزات مناسبی هم در دست دارند.
🔹امروز آمریکا با یک گروه یا چند گروه شبه نظامی مواجه نیست. آمریکا با یک ملت و یک گفتمان و یک جریان اجتماعی روبرو نیست بلکه امروز با جبهه مقاومتی مواجه است که در حداقل نیمی از این کره خاکی جایگاه و پایگاه دارد!
🔹آمریکا امروز عراق را از دست رفته می بیند؛ عراق به بهترین فرصت جبهه مقاومت تبدیل شده برای ارتباط مستقیم و زمینی ایران تا مرزهای فلسطین اشغالی! برای ارتباط ایران و سوریه و لبنان آن هم زمینی و از طریق عراق! و نهایتاً محاصره و ضربه نهایی به رژیم اسرائیل.
🔹آیا می تواند؟ به هیچ وجه نخواهد توانست. البته جنگ زد و خورد دارد. می زنیم و میخوریم. همانگونه که ما از آنان می کشیم آنان هم از ما به شهادت میرسانند.
🔹مهم این است که در این بزنگاه ها و لحظات، روحیه شجاعت و امید و عزت و اقتدار و شکست ناپذیری را به جامعه تزریق کنیم و مردم را نترسانیم! جنگ است دیگر! زد و خورد طبیعی است. اما حفظ آرامش و تزریق روحیه مقاومت بسیار مهم است. مواظب عملیات روانی دشمن هم باشیم...
#تحولات_جبهه_مقاومت
✅ #داود_مدرسی_یان
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔻یک فیک نیوز و خلأ جدی رسانههای رسمی
✍معصومه نصیری
🔹خبر جعلی شهادت سردار قاآنی و امیر پوردستان با هم افزایی خط رسانهای خاص داخلی و خارجی در شبکههای اجتماعی منتشر شد. خبری که در شرایط حساس کنونی منطقه در راستای عملیات روانی برنامه ریزی شده در این حد وسیع بازنشر شد و بازهم کاستی هایمان را به رخمان کشید.
1⃣ معمولا اخبار جعلی و شایعه در مواقع مهم و مبهم و در نبود رسانه های رسمی جولان بیشتر و پرقدرتتری دارند. اینکه چرا رسانه های رسمی با سرعت وارد میدان نشدند تا با نشر یک خبر موثق، جلوی نشر خبر جعلی را بگیرد آسیب چندباره ما در زمینه اقدام به هنگام رسانهای یمان را گوشزد کرد. #گروه_های_واکنش_سریع این روزها از واجبات رسانهای هستند.
2⃣ بسیاری از افرادی که در دام خبر جعلی افتاده بودند یک خبرگزاری را مورد استناد قرار دادند. بارها گفته ایم اخبار از #چند_منبع رسمی باید پیگیری شود. یک منبع دلیل بر صحت نیست. کانال تلگرامی منبع موثق و معتبر نیست آنهم برای چنین اخباری.
3⃣ اگر خط خبری و زنجیره خبر مربوطه را بررسی کنیم درخواهیم یافت معمولا #پروپاگاندای_نظامی با #پیوستهای_رسانهای همراه است و این خبر دقیقا قطعه ای از همین پازل بود.
4⃣ سواد رسانهای را جدی بگیریم. نداشتنش مخاطب و رسانهها را دقیقا در جبهه رسانهای دشمن قرار میدهد.
این روزها و با توجه به تحرکات در کشور عراق، مخاطبان در پذیرش اخبار در این زمینه دقت رسانهای بیشتری داشته باشند. این آخرین #فیک_نیوز این روزها نخواهد بود.
#معصومه_نصیری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi