فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽؛
⭕️ روزی ۲هزار سقط جنین در #ایران
❌برخی با دیدن فیلم دفن کردن جوجههای یک روزه برآشفته شدند،امّا چگونه در مقابل قتل کودک انسان که باعث کاهش جمعیت شده سکوت اتّخاذ کرده اند؟!!
#جمعیت
⏳بدون توقف
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
تصمیم امیرالمؤمنین (ع) به پذیرش "حکمیت"، تصمیمی مدبرانه بود، اما آنها که حکمیت را به او تحمیل کردند، با مخ در جهنماند.
تصمیم امام حسن (ع) به پذیرش "صلح" معاویه، تصمیمی عاقلانه بود اما آنها که او را مجبور به پذیرش صلح کردند، همنشین دوزخی ابوموسی اشعری شدند.
تصمیم امام رضا (ع) به پذیرش "ولایتعهدی"، تصمیمی دوراندیشانه بود، اما آنها که امام را در جایگاه ولایتعهدی نشاندند، همنشین دوزخی معاویه شدند.
تصمیم امام خمینی بر پذیرش "قطعنامه ۵٩٨" تصمیمی مدبرانه بود اما آنها که جام زهر را به امام خوراندند، بعدها "برجام" را به امام خامنهای تحمیل کردند.
#دفاع_مقدس
✍#زهرا_محسنی_فر
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
📍#تحلیل_نگاشت | کدام مکانیزم؟
🔹حتماً به یاد دارید در دوران انتخابات ریاست جمهوری، مجلس و شورای شهر همیشه هستند برخی از دلسوزان در کنار برخی دلسوزنماها، که می گویند ما برای رسیدن به گزینه های مطلوب باید مکانیزم داشته باشیم. وقتی از آنها می پرسیدیم چه مکانیزمی بهتر است؟
🔸می گفتند همه یا اکثر نخبگان را جمع کرده(مجمع عمومی) و برای انتخابِ گزینه اصلح، بین آنها رأی گیری شود. هر کس بیشترین رأی را آورد همان گزینه اصلح است.
🔹بعد می گفتند البته مصالحی وجود دارد که نمی توان صرفاً به رأی گیری بین نخبگان اعتنا کرد. باید گزینه نهایی و لیست نهایی در اتاق دربسته تعدادی از بزرگان بسته شود. آنها به مصالح جامعه نگاه می کنند، جدا از رأی گیری درون مجمع عمومی(نخبگان)، به نظرسنجی ها هم نگاه می کنند و ...!
⭕️ نکته: می گفتند فقط هم کسانی از نامزدها در این ساختار قرار می گیرند که عهدنامه ما را امضا کنند(اصلاً ملاک اصلح بودن و شایستگی ها نبوده).
🔸این چنین افراد و لیست های مورد نظر خود را به جامعه انقلابی غالب می کردند. برخی کاندیداها که در بین اعضای شورای مرکزی نفوذ داشتند اتوبوس اتوبوس آدم می آورده تا در مجمع عمومی رأی بالایی کسب کنند. همزمان با نفوذ در برخی موسسات افکارسنجی و نظرسنجی، اسم خود را جزو گزینه های رأی آور ثبت و اصطلاحاً، نظرسازی می کردند. البته گاهی نفوذ اشخاص در شورای مرکزی به حدی بود که اساساً نیازی به رأی آوری در مجمع عمومی یا نظرسنجی ها هم نداشتند!
✍️ #داود_مدرسی_یان
#انتخابات_1400
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 "دروغ نادر" تازهترين پروژه برای هجمه به دستگاه قضایی
🔺 رسانههای معاند بعد از دروغپردازی درباره پرونده نويد افکاری، حالا تلاش دارند يک مجرم سابقهدار را به جای يک محکوم امنيتی جا بزنند!
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔥تعهد خرس های اروپایی به برجام❗️
🔻خرسی در سیلاب غرق شده بود و دست و پامی زد و منتظر بود دستش به چیزی بند شود و خود را نجات دهد.
مردی فکر کرد که خیک روغن یا پوستین روی آب در حال حرکت است.
🔻لباس درآورد و به آب زد. همین كه به پوستین خیالی نزدیك شد، خرس برای نجات خودش به دست و پای آن مرد چسبید. مرد هر چه تلاش كرد كه از او فاصله بگیرد ممكن نمی شد.
🔻مردم از دور دیدند كه خود آن مرد هم دارد غرق می شود. فریاد زدند كه اگر نمی توانی پوستین را بیاوری رها كن و برگرد، مبادا سیل تو را ببرد. مرد جواب داد كه «من پوستین را ول كرده ام اما پوستین من را ول نمی كند...»
🔻پ.ن:غربگراهای داخلی با تخیل پوستین و خیک روغن خود را به برجام رساندند اما خرس های اروپایی برای نجات خود دست و پای برجامچی ها را گرفتند.
🔻به همین دلیل اروپایی ها از سویی چنان «خود را متعهد به برجام می دانند» که حاضر نیستند به هیچ قیمتی آن را از دست بدهند و از سویی می گویند «ایران نباید از برجام عدول کند».
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
_تحلیل
📍 ماجرای پیروزی بزرگ روز شنبه و یکشنبه چیست؟
▪️ هفتهی پیش حسن روحانی اعلام کرد که شنبه و یکشنبهی این هفته پیروزی بزرگی اتفاق خواهد افتاد! (اشارهی روحانی به این بود که آمریکا قادر نخواهد بود مکانیسم ماشه را در برجام فعال کند) اما واقعیت ماجرا چیست؟
▫️ بگذارید مسئله را از زاویهی دیگری نگاه کنیم، ۵ سال پیش تیم مذاکرهکننده ایران قراردادی را با آمریکا و چندکشور دیگر به امضا رساند
▪️ منتقدانِ داخلی هزار و یک ایراد به متن قرارداد گرفتند اما دولت روحانی آنان را "کاسبان تحریم" خواند و چنین بازنمایی کرد که منتقدانِ ما صلاح کشور را نمیخواهند
▫️۵ سال گذشت و تمام پیشبینیهای منتقدانِ برجام محقق شد و کشور به خاک سیاه نشست تا جایی که بانک مرکزی تحریم شد، فروش نفت تعطیل شد، قیمت دلار از ۳ هزار تومان به ۲۷ هزار تومان رسید و....
▪️ یکی از انتقاداتی که منتقدان مطرح میکردند این بود که در متن برجام مکانیسمی تحت عنوان "ماشه" طراحی شده که میتواند تمام تحریمهای گذشته را علیرغم تعهدات ایران به حالت اول برگرداند؛ دولتیها از اساس چنین موضوعی را منکر میشدند اما حالا بعد از ۵ سال بحث "مکانیسم ماشه" توسط آمریکا مطرح شده است
▫️ همه میدانیم که "مکانیسم ماشه" میخ آخر آمریکا به تابوت ایران است (میخی که شخص حسن روحانی به ترامپ تقدیم کرد) حال دعوا سر اینست که آیا آمریکا میخ آخر خود را به تابوت ایران خواهد زد یا نه؟
▪️ این طرف ماجرا اما حکایت به شکل دیگری روایت میشود، روحانی با افتخار از پیروزی ملت ایران میگوید! جلالخالق! او چنین وانمود میکند که فعال نشدن مکانیسم ماشه برای ایران یک پیروزی بزرگ محسوب میشود اما این را بروز نمیدهد که در ۵ سال گذشته اکثر تحریمها بدون استفاده از مکانیسم ماشه به حالت اول بازگشته است و بعبارتی تحریمی باقی نمانده که بخواهد با فعالسازی مکانیسم ماشه به حالت اول برگردد.
▫️ روحانی این موضوع را به روی خود نمیآوَرد که شکست مفتضحانهی ایران در ماجرای برجام، کشور را به مرز نابودی کشانده و برخی شاخصهای اقتصادی همچون تورم، سرعت رشد نقدینگی و بیارزش شدن پول ملی در تاریخ ایران سابقه نداشته است.
▪️ اکنون روحانی قصد دارد "فعال نشدن مکانیسم ماشه" را بعنوان یک امر موفقیتآمیز جلوه دهد تا مردم را از اصل ماجرا دور کند؛ مردم نباید بدانند که مکانیسم ماشه را چه کسانی به آمریکا دادند... مردم نباید بدانند که قبل از مکانیسم ماشه، دهها مکانیسم دیگر علیهمان به کار رفته و مسبب همهی آنها دولت روحانی بوده است... مردم باید تصور کنند که ایران در ماجرای برجام پیروز شده و "مکانیسم ماشه" سند پیروزی ماست؛ تورم افسارگسیخته، انفجار تاریخی حجم نقدینگی و افزایش چندبرابری قیمت دلار، سکه، خودرو و مسکن هم کشک است، اصلا گرانی کجا بود؟ ما پیروزیم!
▫️ نکتهی اساسیتر اینکه، روحانی قصد دارد با برجسته کردن "آمریکا" و شخص "ترامپ"، تقصیرات و اشتباهاتِ فاحش خود را لاپوشانی کند. حال آنکه رابطهیِ تیرهو تارِ آمریکا با ایران از سالها پیش وجود داشته و حرف جدیدی نیست؛ آنچه اقتصاد ایران را به مرز نابودی کشانده "اشتباهات دولت روحانی" است نه دشمنی آمریکا.... سخنان امروز قالیباف آنهم در شرایطی که روحانی قصد دارد تقصیرات را به گردن آمریکا بیاندازد، کاملا هوشمندانه و تحسینبرانگیز است.
#نفوذی_ها
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 یکبار دکتر #جلیلی تعریف میکرد که در همان سال اول که کارم را به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی آغاز کردم بدون آنکه ریالی از حقوق کارمندان کم کنم تنها با "حذف مخارج اضافه و تشریفات زائد" مثل پرواز اختصاصی برای سفرهای خارجی، اقامت در بهترین هتلهای اروپا، حذف اسکورت های اضافه و... هزینه های جاری دبیرخانه نسبت به سال قبل (دوره لاریجانی) نزدیک به "یک دهم" شد و بقیه بودجه را به دولت پس دادم.
🔹 تصور کنید تمام دستگاه های اجرایی کشور مبارزه با اسراف و اشرافی گری را از خودشان شروع کنند، آیا اساسا مساله ای به نام کسری بودجه معنا پیدا میکند؟ آن وقت ممکن است دولتمردان برای گرفتن چند میلیون دلار از فلان کشور اروپایی، برای مذاکره و امتیاز دادن به آنها لحظه شماری کنند؟
🔹 اگر مسئولین در ظاهر مترو سوار شوند ولی پروازهای اختصاصی شان سرجایش باشد و برج هزار میلیاردی در بهترین نقاط تهران بسازند، فایده ندارد اما اگر ظاهر و باطن شان همان پرایدشان باشد و از آن مهم تر، روح حاکم بر مدیریت شان پرهیز از حیف و میل بیت المال باشد، این کشور نیاز به فروش یک قطره نفت هم ندارد. راه اداره کردن کشور جمع کردن همین ریخت و پاشهاست نه گدایی از غرب برای فروش یک قطره نفت بیشتر که پول آن دوباره خرج ریخت و پاشهای آقایان بشود...
#دناپلاس
#امیرحسین_ثابتی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
😖 کلافه شدن، حقا که انسان را به وادی هضیانگویی و تناقض میکشاند.
فلکزدههای برجامی هاج و واج ماندهاند که چه کنند و چه بگویند.
از طرفی هنوز هم حاضر نیستند که از ناموس برباد رفتهشان (= برجام) دل بکنند و کماکان آن را به عنوان نماد «تعامل» به قول خودشان سازنده میپرستند.
و از سوی دیگر برای اثبات کارآمدی و مثمرثمر بودن برجام، به رفع تحریمهای تسلیحاتی که اساسا مقولهای است از جنس «تقابل» استناد میکنند!
⬅️ مقصود و هدف این جماعت از تعامل سازنده، تعامل با کیست؟ غرب.
⬅️ دشمن ایران اسلامی کیست که بخواهیم علیه او سلاح به دست بگیریم و با او تقابل کنیم؟ غرب. 😂
خب بیچارهها کلافهاند.
درکشان کنیم!
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
﷽؛
💢 همنوایی معنادار جمعیت موسوم به امام علی با متجاوزین سریالی
⭕️ جمعیت موسوم به امام علی امروز قصد دارد نشست مجازی با موضوع نقش سمنها در توسعه صلح برگزار کند که یکی از سخنرانان آن فردی به نام توماس پاگ استاد فلسفه دانشگاه ییل میباشد، نکته جالب اینجاست که فرد مذکور یک متجاوز سریالی است که در دهه 90 میلادی با اتهام تجاوز از دانشگاه کلمبیا اخراج گردیده و به دانشگاه امنیتی ییل پیوسته است.
توماس وینفرید منکو پاگ، فیلسوف آلمانی، مدیر برنامهی عدالت جهانی و استاد فلسفه و امور بین الملل لینتر در دانشگاه ییل پاگ، در اواسط دههی 1990، پس از اتهامات آزار جنسی، از دانشگاه کلمبیا توبیخ و اخراج شد و بعدها توسط دانشگاه ییل استخدام شد. در سال 2010، یک دانشجوی ارشد دانشگاه ییل به نام «فرناندا لوپز آگیلار»، پاگ را به آزار جنسی متهم کرد. دانشگاه ییل با لابی گری، توماس پاگ را از این اتهام تبرئه کرد. بعد از این اقدام دانشگاه ییل، 169 استاد فلسفه از کشورهای مختلف از جمله تعداد زیادی از خود دانشکدهی آکادمیک پاگ در ییل، نامهی سرگشادهای را در محکومیت رفتار او امضا کردند و از دفتر حقوق مدنی وزارت آموزش و پرورش آمریکا خواستند تا این اقدام دانشگاه ییل را بررسی کند. تعدادی از این استادان، متعهد شدند که در کنفرانس هایی که پاگ در آنها حضور دارد، شرکت نکنند و آثار و کتابهای او را از برنامهی تحصیلیشان حذف کنند. مجدداً در سال 2019 روزنامهی «ییل دیلی نیوز» از یک دانشجوی ارشد گزارش داد که تداوم حضور پاگ برای تدریس، علت "ناآرامی مداوم در میان دانشجویان ارشد" است.
✡🕎 دانشگاه «ییل» در کنار دانشگاه «هاروارد»، از مراکز اصلی همکار سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا در پروژههای دانشگاهی حوزه اطلاعات و امنیت ملی آمریکا است و یکی از مراکز اصلی تأمین نیروهای متخصص و کارشناسان آکادمیک سیا، دانشگاه ییل است. نیویورک تایمز در گزارشی تحت عنوان «ییل، یک مهدکودک بزرگ برای پرورش جاسوس» به طور کامل به این موضوع پرداخته است.
♨️💢 همکاری جمعیت موسوم به امام علی با متجاوزین سریالی قبلا هم سابقه داشته است، این جمعیت طی سالهای گذشته نشست های متعددی در موضوع کودک همسری با سخنرانی و همکاری "کامیل احمدی" پژوهشگر دوتابعیتی که اخیرا روایت هایی از آزارهای جنسی و تجاوز او به همکاران پژوهشگرش و برخی فعالان حوزه زنان در فضای مجازی منتشر شد، برگزار کرده است.
💢 بعد از مشخّص شدن ماهیت واقعی و اقدامات منافقانه جمعیت مذکور طی ماههای گذشته، الان به وضوح می توان فهمید که این جمعیت که ادّعای مقابله با آسیب های اجتماعی را دارد، اتّفاقا خود مروج و حامی افراد آسیب زا و متجاوز است./رزنانس
#جمعیت_امام_علی
⏳بدون توقف
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
▪️از مجلسی، که نمایندگانش، علیرغم مجروحیت، با ویلچر و تخت بیمارستانی خود را به صحن علنی مجلس می رساندند، رسیدیم به مجلسی که نماینده آن میگوید #دناپلاس به دردش نمیخورد، باید ماشین #شاسی_بلند داشته باشد، تا بتواند کار کند!
اینها همان شیفتگان قدرت و تشنگان ثروتند...
💬حاج حیدر
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدف از هشتک سازیها، تحریفها و آدرس غلط دادنهای اینروزها از سوی #لاشخورهای_سیاسی، از یکسو زمینه سازی برای تشکیل پروندههای حقوق بشری و آماده سازی افکار عمومی برای اعمال تحریم بیشتر برعلیه کشورمان است و از سوی دیگر ایجاد خشم و انزجار برعلیه نظام در جامعه و ناامید سازی مردم از روند و تحول ایجاد شده در دستگاه قضا میباشد؛ اما از قرار معلوم در پروندهی اخیر (نادر مختاری) به قدری آش شور شده است که بیبیسی فارسی نیز در حال فاصله گیری از اتهام زنندگان به قوه قضاییه و تایید روایت دستگاه قضا (مبنی بر عدم ارتباط #نادر_مختاری با اعتراضات آبان ۹۸، دستگیریاش در سال ۹۴ به جرم سرقت، محکومیتش به هشت سال حبس و فوتش به علت ابتلا به بیماری) میباشد!!
#مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
#تسخیر
🚦نگاهی آماری به گروههای سنی استفاده کننده از اینستاگرام
۱۷ ـ ۱۳ = ۷۲ درصد
۲۹ ـ ۱۸ = ۶۷ درصد
۴۹ ـ ۳۰ = ۴۷ درصد
۶۴ ـ ۵۰ = ۲۳ درصد
۶۵+ = ۸ درصد
💢این شبکه به جهت تصویر محور بودن بیشتر از سوی زنان مورد استقبال قرار گرفته است که آمار ۴۳ درصد کاربر زن و ۳۱ درصد کاربر مرد را نشان میدهد. اما این آمار چه چیزی را نشان میدهد:
« سرگرمیها، سبک زندگی و سپهر روانی و ذهنی نوجوانان و جوانان و زنان جامعه ما تحت تاثیر شبکه اجتماعی است که فاصله صفر تا صد محتوایش مثل بازار شام پر از محتواهایی است که اغواکننده و در عین حال خاصیت تخدیری دارد و مخاطب را در سطح نگه میدارد.»
💢گاردین ۱۳ آوریل ۲۰۲۰ نوشته بود: در اینستاگرام دعوا کم است، اما فرقهها فراوانند: فرقه بدنسازها با شکمهای شش تکهشان، فرقه شیرینیپزها با کیکها و نانهایشان، فرقه مدلها، سلبریتیپرستها، کتابدوستها و غیره. و بالای سر همه آنها، هوش مصنوعیِ ترسناکی که همهجا تعقیبتان میکند.
💢فکر میکنیم میدانیم، اما آیا واقعاً از گستره کامل دستکاریهای این پلتفرم، پیچیدگیهای روانی و میزان مهندسی اجتماعیای که در آن در جریان است خبر داریم؟ بله و خیر. زمانِ نوشتهشدنِ این متن، ارزش تخمینی اینستاگرام بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار (۷۷ میلیارد پوند) است، ۱۰۰ برابر قیمتی که فیسبوک در سال ۲۰۱۲ برایش پرداخت کرد. اینستاگرام تجارتخانه جمعآوری داده و فروش رسانه است. ابزارهای فهرستبردار از هر چیزی که منتشر میشود داده استخراج میکنند و بهشکل تحلیل برند، یا بهعنوان اطلاعات به دولتها، شرکتهای امنیتی و نظارتی، و شرکتهای تجاری میفروشند. فیسبوک برای کمک به آموزش نرمافزار تشخیص تصویر اختصاصیاش از تصاویر منتشره در اینستاگرام استفاده میکند. و البته، اینستاگرامِ تحتِ مالکیتِ فیسبوک حرکات شما در سراسر اینترنت را دنبال میکند و بهشیوههایی گاه ظریف و گاه زمخت به این اشاره میکند که در تعقیب شماست.
✅و البته این تنها یک روی سکه اینستاگرام است!
@asrehooshmandi
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴عذر بدتر از گناه هیأت رئیسه مجلس!
♦️دلیل تراشی های سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی که بازگوکننده دیدگاههای هیأت رئیسه است در واکنش به انتقادات از موضوع تحویل دناپلاس به نمایندگان باعث تأسف بیشتر شد.
♦️اینکه مجلس انقلابی، بر مدار شیوه های غلط گذشته بچرخد و داغ دل مردم انقلابی را در این شرایط سخت اقتصادی و معیشتی تازه کند اصلاً مورد انتظار نبود، اما بدتر از آن توجیه و استدلال های غلط اندر غلط سخنگوی هیأت رئیسه مجلس به عنوان نتیجه بررسی ها بود.
⭕️اینکه این کار «تازگی ندارد» ، «در همه ادوار سابقه داشته» ، «خودروی مناسبی برای سرکشی به حوزههای انتخابیه در اختیارشان نیست.» ، «هم ترازان نمایندگان که وزرا هستند گاهی دهها خودرو در اختیارشان است» ، «برای انجام وظایف نمایندگی» و ... آیا این توجیهات عذر بدتر از گناه نیست؟!
❓مگر مردم شریف ایران اسلامی شما را انتخاب نکرده اند که جلوی همین روال های غلط و سوء استفاده ها از بیت المال را بگیرید؟ و مگر رهبر معظم انقلاب مطالبه انقلابی گری از شما نداشتند؟ آیا این کار مشروعیت دادن به رانت و ویژه خواری نیست؟!
♦️یک نکته تعجب آور دیگر سخن پایانی سخنگوست «برخی نمایندگان هم در اثر فضایی که ایجاد شده منصرف شدند ولی مسلما این امر در کارکرد و کارآیی آنها تاثیر منفی میگذارد.» سخنگوی محترم به جای تقدیر از اقدام درست و بجای نمایندگان منصرف از اقدام ناشایست مجلس، به نوعی تهدیدگونه آنان را از عواقب کارشان می ترساند. در مقابل این کج روی ها چه باید گفت؟!
✅هیأت رئیسه مجلس می بایست هر چه سریعتر ضمن اصلاح این روال غلط گذشته و حال، از بابت ماست مالی کردن و لاپوشانی این حقیقت تلخ و نمک پاشی بر زخم های میلیون ها انسان وفادار نیز، از محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی و مردم عزیز و نجیب عذرخواهی نمایند.
✍️ #سلطانپور
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️ در بیانیه موسویخویینیها درباره انتخابات ۱۴۰۰ آمده است "مردم ما را ببخشند اگر برای نجاتشان کاری نمیکنیم یا نمیتوانیم انجام دهیم. میخواهند ریاست جمهوری را حذف کنند و معلوم نیست برای بعدش چه خوابی دیدهاند" بیانیه ای برای تطهیر کارنامه سراسر بی کفایتی تدبیر و امید و احیا آبرو
👤 سيد علي موسوي
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
مـنـبـع اسـتـوࢪیـای 15 ثـانـیـهایـھ ایـنـسـتـا😌♥️🌱
•
•
•
🍃↬ @Rahiil_ir
🍃↬ @Rahiil_ir
🍃↬ @Rahiil_ir
🍂معرفی کانال #ارزشی 🍂
🔴 قانون حجاب؛ نیازمند بازنگری یا دقیق نگری؟!
🔺این روزها دوباره بحث پیرامون «حجاب اجباری » یا به عبارت دیگر «قانون حجاب آری یا خیر» داغ شده. بسیاری از متن ها و نظرات مملو بود از احساس درد و دغدغه و دنبال راه حل گشتن. بعضی به سراغ مبنا رفته و برخی نظراتی سطحی مطرح کردند. کاری به اظهار فضل های غرض ورزانه ندارم. اما آن درد و دغدغه، حس مشترک همه دلسوزان دین و انقلاب و جامعه امروزمان است. ما در حوزه پوشش جامعه با یک معضل، یک آشفتگی، یک بی هویتی، یک تقلای جمعی آشفته برای تغییر، یک سردرگمی... روبرو هستیم.
🔹به نظر من این بحث یک بحث دو وجهی ست که در بسیاری از انتقادها این تفکیک دیده نمی شود. یک وجه این که آیا استاندارد پوشش مدنظر حاکمیت باید به صورت قانون الزامی معین شود؟ و وجه دوم این که ابزار حاکمیت برای التزام عملی افراد به این قانون چه باید باشد؟
🔹بسیاری در پاسخ به سوالات وجه دوم به سراغ وجه اول رفته و از اساس منکر آن شده اند و همین عدم تفکیک موجب بی نتیجه بودن بسیاری از مباحث شده.
🔹برای بحث پیرامون وجه نخست باید حجاب و هر ارزش اجتماعی دیگری که برخاسته از شرع مبین است، را در چارچوب حاکمیتی و هویتی دید و وجه دوم این بحث نیازمند بررسی و آسیب شناسی پیوست های اجرا و الزام قوانین در کشور است.
🔺وجه اول
🔹در حکومت اسلامی قانون گذار بالاترین مرتبه ی وجودی یعنی الله است. فرق قانون گذاری الله با انسان ها این است که مصلحت فرد و جامعه هر دو باهم دیده شده است و صلاح این دو باهم تزاحم ندارد. چراکه غایت، سعادت کل انسان هاست و قوانین اجتماعی اسلام از همین غایت سرچشمه می گیرد.
🔹اسلام بدون عمل به عقاید، ادعایی بیش نیست و جامعه ی اسلامی بنا نیست در مرحله ی ادعا متوقف شود. بلکه باید رشد کند تا اهداف الهی تامین شود. پس قوانین در حکومت اسلامی نقش هویتی و حیثیتی پیدا می کنند. هرکدام از ارکان هویتی یک ساختار لنگ بزند، به کل آن لطمه می زند و باید اصلاح شود تا ساختار فرو نریزد. الزام اجرای قوانین توسط حاکمیت از اینجا می آید. برقراری عدالت یا امنیت باشد یا حجاب فرقی نمی کند. عقب ماندگی در هرکدام مایه خدشه به هویت نظام اسلامی ست. اگر در هر کدام نقص بود، اگرچه باید نقص را برطرف کرد، اما دلیلی برای رها کردن باقی ارکان هویتی نیست. از این نظر حجاب مساله ای حاکمیتی و سیاسی ست.
🔹البته این بدان معنا نیست که همه ی مخالفان حجاب دلیلشان برای مخالفت سیاسی ست. اما مخالفان جمهوری اسلامی همه مخالف حجاب هستند. چون به خوبی متوجه هویتی و حیثیتی بودن آن هستند.
🔺وجه دوم
🔹عدم تناسب پوشش بسیاری افراد با استانداردهای اسلامی در کشور ما بسیاری را به این باور رسانده که ما پس از انقلاب راه را اشتباه رفته ایم و از اساس نباید حجاب را اجباری اعلام می کردیم و همین باعث افسارگسیختگی و بی هویتی اوضاع پوشش در جامعه شد. عده ای هم پا را فراتر گذاشته و می گویند اجبار حجاب در اوایل انقلاب موجب پیاده کردن بسیاری از زنانی که خود در راهپیمایی های روزهای انقلاب حاضر بوده اند از قطار انقلاب شد و این آغاز دو دستگی و خط کشی ها در نظام و ایجاد گسل های اجتماعی شد.
🔹اینجا همان نکته عدم تفکیک دو وجه قضیه دیده میشود.
🔹تغییر اعتقادات مردم در جهت قرار گرفتن در چارچوب اهداف نظام اسلامی، پیوست های اجتماعی و فرهنگی و سیاست گذاری های دقیق آموزشی می خواست؛ اگر این پیوست ها رعایت نشده چرا علت را در وجه اول می جوییم؟
🔹اگر در ادامه تغذیه فرهنگی و فکری جامعه مطابق با تهاجم فرهنگی و تغییر مقتضیات زمان نبود، مشکل از اصل قانون است؟
🔹کسانی که می گویند قانون حجاب اجباری عامل این آشفتگی هویت جامعه در پوشش است، آیا تصور می کنند این آشفتگی با آزادی پوشش برطرف یا تعدیل می شود؟ یا اینکه این بار با سیل مسایل حل نشده و غیر قابل کنترل دیگری در فرهنگ، آموزش، اقتصاد، اخلاق و حتی سیاست مواجه خواهیم شد؟
🔹اینکه بعضی برخوردهای افراطی، جاهلانه و ندانم کاری عده ای که بعدها هم از آن ور بوم افتادند، موجب تحریک گسل های اجتماعی شده، مربوط به وجه اول قضیه حجاب (اصل وجود قانون) است یا وجه دوم(شیوه ی اجرا)؟
🔹مهاجمان فرهنگی قانون حجاب را بزرگترین مانع ریشه کنی حجاب در کشور ما می دانند. منتقدان اجرا نشدن پیوستهای فرهنگی چرا با آنان هم نوایی میکنند؟
🔻پاسخگویی به سوال مهم مربوط به این وجه بحث،جای بسی گفتگو و نقد و بررسی دارد.آنقدر عملکردهای خطا، نادیده گرفتن واقعیت ها، تسامح ها، آسیب شناسی نکردن ها...تکرار شده که گاه به نظر می رسد معضل پوشش در جامعه ما گرهی ناگشودنی ست. باید بحث و گفتگو پیرامون این دغدغه مهم از کلیشه های کم تاثیر فعلی خارج شود و آنقدر نظرات به بوته ی نقد و گفتگو گذاشته شود تا تصمیم گیران و سیاست گذاران را ومجریان و ناظران را و ادار به تدبیری دیگر کنند.
📝#رها_عبداللهی
@tahlile_siasi
🔴 آقای رئیس بانک مرکزی؟ ماجرا چیست؟
🔅دکتر حجتاله عبدالملکی، اقتصاددان و عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق(ع): اخیرا با بعضی ایرانیان خارج از کشور برخورد کردهام که میخواهند مبالغ سنگینی ارز وارد کشور کنند، اما به سد دستگاههای دولتی خوردهاند! در این شرایط جنگی مرتب از آنها اسناد طلب و سنگاندازی میکنند!
🔅مسئولین ذیربط توضیح دهند که داستان چیست؟! نکند ملاحظات غیرقانونی FATF مانع است؟!
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 مافیای بنزین به ما میگفتند عمرتان را برای پالایشگاه ستاره خلیج فارس تلف نکنید/ اگر مسئول پروژه میماندم تا پایان ۹۴ هر سه فاز را تکمیل میکردم
علیرضا ضیغمی، مدیرعامل اسبق شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی:
🔹پالایشگاه ستاره خلیج فارس دارای سه فاز است اما زیرساخت آن دیگر فازبندی شده نیست و انجام آن کار سخت و زمانبری بود.
🔹در همین راستا آقای محرابیان، دستیار ارشد وقت رئیس جمهور هر دو هفته جلسهای برای بررسی پروژه برگزار میکرد. وقتی آقای زنگنه وزیر نفت شد من را مسئول پروژه لایه نفت و گاز پارس جنوبی کرد که البته اگر در همان پروژه ستاره خلیج فارس میماندم تا پایان سال ۱۳۹۴، هر سه فاز آن را تحویل میدادم.
🔹برای ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس شرکتهای خارجی در سال ۱۳۸۹ از ایران رفتند و کنسرسیوم با دو شرکت ایرانی باقی ماند. من دیدم روند اجرا کند است. به آقای میرکاظمی نامه نوشتم و با موافقت او، قرار شد کار با محوریت قرارگاه خاتم الانبیا انجام شود.
🔹در آن زمان منابع مالی هم منظم نبود. پولها در چین بود و در جابهجایی مشکلاتی وجود داشت. البته لازم به ذکر است که عمده کالاهای خارجی وارداتی این پروژه غیرچینی بودند. برای همین مجبور بودیم پولمان را از چین به دیگر کشورها منتقل کنیم که این کار هزینه خاص خودش را داشت.
🔹زمانی که در حال کار روی پالایشگاه ستاره خلیج فارس بودیم، مافیای بنزین به ما میگفتند عمرتان را سر این کار نگذارید. البته مافیای بنزین ربطی به هیچ دولتی ندارد اما به شدت مخالف این پروژه بودند.
🔹در نهایت ما کار را در مهر ۹۲ با ۷۳ درصد پیشرفت فیزیکی تحویل دادیم که البته اگر یکسری کالاهای سفارش داده شده که در راه بود، به دستمان میرسید درصد پیشرفت پروژه را افزایش میداد.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
دو خیانت پس از قطعنامه ۵۹۸ و ۲۲۳۱
🔹"شما که می گویید پذیرش قطعنامه ۵۹۸ عاقلانه بود، چرا طبق همان مصلحت سنجی، مذاکره با آمریکا را قبول نمی کنید تا کشور از مضیقه اقتصادی رها شود؟".
♦️این گزاره غربگرایان، پر از تحریف و مغالطه است. اولا در ماجرای قطعنامه، طرف حساب ایران، سازمان ملل بود و نه آمریکا. ثانیا چنین ادبیاتی، اگر سال ۹۲ به کار می آمد، اکنون تهی از معناست.
🔹ما سال ۹۲ تا ۹۴ با آمریکا و پنج کشور دیگر مذاکره کردیم و بر همین اساس، قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت تصویب شد که ناظر به تعلیق تحریم ها در ازای محدودیت های برنامه هسته ای ایران بو. برجام هم به عنوان سند ضمیمه قطعنامه امضا شد. اما دولت های اوباما و ترامپ، قطعنامه و برجام را زیر پا گذاشتند.
♦️وقتی "قطعنامه شورای امنیت" توسط دو دولت آمریکا -ابتدا به تدریج و سپس تمامیت آن- زیر پا گذاشته شده، برای چه و با کدام تضمین مجددا مذاکره کنیم؟ تحریفگران، آمریکا را جای سازمان مللی جا می زنند که به قطعنامه همان سازمان تمکین نمی کند.
🔹ما از سر حسن نیت و اتمام حجت، با دو قطعنامه ۵۹۸ و ۲۲۳۱ همراهی کردیم. اما وقتی ایران ۲۷ تیر ۶۷ قطعنامه را برای آتش بس پذیرفت، بلافاصله از سوی صدام نقض شد و او متوهمانه به ارتش خود و گروهک وطن فروش منافقین دستور حمله مجدد را داد.
♦️این گستاخی، البته با بسیج دوباره ملت ایران، ناکام ماند و به تار و مار شدن ارتش متوهم منافقین انجامید. اما تا دو سال بعد که صدام مرتکب اشغال کویت شد، شورای امنیت با ملت ایران همراهی نکرد.
🔹قطعنامه ۲۲۳۱ نیز هر چند توسط آمریکا نفض شده، اما شورای امنیت در دو سال و نیم گذشته، کمترین اقدامی برای محکومیت آمریکا یا مقابله با تحریم های یکطرفه انجام نداده است.
♦️عنایت دارید که دولت اوباما بلافاصله پس از توافق، تحریم های جدید علیه ایران را در دستور کار قرار داد. اعضای وزارت خارجه اوباما پیاپی به کشورهای مختلف رفته و به مجازات در صورت تجارت با ایران تهدید کردند.
🔹دولت اوباما بارهانوبت اقدام به مصادره اموال ایران در آمریکا و اروپا کرد و تحریم های ویزایی را به اجرا گذاشت. آنها به حمید ابوطالبی (معاون دفتر روحانی) برای نمایندگی دفتر ایران در سازمان ملل ویزا ندادند و سرانجام، تحریم های حداکثری موسوم به آیسا و کاتسا را تدارک کردند. دوره ترامپ هم که بی نیاز از شرح است.
♦️با وجود این واقعیت روشن، چرا برخی اعضای حزب منحله مشارکت (تاج زاده، رمضان زاده و...) و رسانه های زنجیره ای همسو، اصرار به تحریف و تجویز دوباره مذاکره دارند؟
🔹آیا در خدمت سازمان سیا و حزانه داری آمریکا (ستاد جنگ علیه ایران)، ماموریت دارند افکار عمومی ایران را تحمیق کنند؟ فراموش نکنیم که ارگان حزب اتحاد ملت (مشارکت سابق) درباره تحقیر رئیس جمهور صربستان توسط ترامپ نوشت:
🔸"از نگاه منتقدان، عکسی که ترامپ از مذاکره کننده میپسندد، این است: همچون برّهای در مذبح و بردهای در مسلخ. آيا اقداماتي از این جنس را بايد مايه شرمساري دانست؟ فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمي در اتاق بازجويي و حتي يك برده نشسته؛ اگر منافع، چنین اقتضایی كند، بايد آن را تمسخر كرد، يا عقلانيتي سياسي خواند؟"!
♦️عمده مضیقه های اقتصادی امروز، نتیجه سوء تدبیر همین طیف در ترویج اعتماد به دشمن، کارشکنی در برابر تولید، و بستر سازی برای فساد ، رانت و حیف و میل منابع ملی است. آنها حالا که مردم را ناراضی کرده اند، باز هم آدرس سراب می دهند. خیانت سازمان منافین در سال 67 وطن فروشانه تر است، یا این خیانت نفاق جدید؟
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتقاد تند و جنجالی کارشناس من و تو و بی بی سی از عملکرد تلویزیون من و تو؛ ◀️ سیاست های خبری من و تو پامنقلی است
♨️میثم بهروش، پژوهشگر رسانه و تحلیلگر سیاسی ساکن سوئد با انتقاد از سیاست های من و تو گفت:
🔺متأسفانه سردبیر سیاسی و مجری خبر شبکه من و تو سواد رسانه ای کافی را ندارد؛ شبکه من و تو از تحریم ها و فشار حداکثری حمایت می کند و هیچ اهمیتی برای منافع ملی خاک ایران و ایرانیان قائل نیست
✅ پ.ن: چندی پیش نیز همین سیاست ها سبب شد تا عوامل من و تو نظر مخالف فربد طلایی یکی دیگر از کارشناسان این شبکه را تحمل نکنند و با وی گلاویز شوند و چند ساعتی او را در ساختمان شبکه حبس نمایند
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺بعد از نامه پراکنی تیرماه خطاب به رهبرانقلاب؛
⚠️مرد خاکستری نظام را تهدید کرد
👈 اگر انتخابات آزاد نباشد ملت ایران تصمیم نهایی را خواهد گرفت
▪️آن وقت خسران برای کسانی است که راه اصلاحات را بستند
🔰 وقتی خوئینیها میخواهد ادای نامه بیسلام هاشمی در فتنه۸۸ را دربیاورد
جزئیات و ارسال نظر در👇
http://www.jahannews.com/report/740467
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️🎥 #جهان_مدیا| قالیباف: از ۴۰ سال خدمات حاج قاسم ۳۵ سال آن گمنام باقی مانده است
🔸رئیس مجلس شورای اسلامی: مبنای هر تصمیم حاج قاسم مردم بود.
🔸حاج قاسم ۴۰ سال مجاهدت کرده بود. مردم فقط در ۵ سال آخر زندگی او با وی آشنا شدند و ۳۵ سال خدمات او گمنام باقی مانده است.
🔸حاج قاسم ۲۲ سال فرمانده نیروی قدس سپاه بوده است و افتخارات بزرگی را در عین گمنامی به بار آورد.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #برژینسکی، مشاور امنیت ملی آمریکا در دولت کارتر: با صدام برای #بمباران_شیمایی ایران همکاری کردیم!
#حقوق_بشر_آمریکایی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️ پس از گردآوری و بررسی مستندات اولیه، امشب "طرح تحقیق و تفحص از قراردادهای خارجی و داخلی وزارت نفت" آماده شد.
این طرح تحقیق و تفحص با امضا و پیگیری جمعی از نمایندگان بزودی در مجلس به جریان خواهد افتاد.
#سید_نظام_الدین_موسوی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اون از ازدواج جوونا که هی مسولین تشویق میکنن ولی تو عمل قانون تسهیلش رو که سالهاست تصویب شده اجرا نمیکنن و تا میتونن سنگ جدیدم میندازن سر راهش، اینم از جمعیت که هی میگن فرزندآوری ولی حق اولاد تا بچه سوم لحاظ میشه و بقیه رو نادیده میگیرن.
ینی قشنگ دیوونهخونهس!
👤 نفیسهساداتموسوی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi