35.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 جواد جاویدنیا: بنده هیچ دستوری مبنی بر فیلتر اینستاگرام، گوگلپلی و فیلترشکنها صادر نکردهام؛ چون مسئولیت من ستادیست و فقط میتوانم پیگیری دستورات قبلی را داشته باشم.
🔻 این دستور یکبار سال ٩٣ توسط دادستانی شیراز صادر و توسط دادستانی کل کشور تایید و ابلاغ شده است.
🔻مصوبه شورایعالی فضای مجازی در سال ٩۵ که تعیین میکند فعالیت پیامرسانها و شبکههای اجتماعی خارجی با رعایت این شروط مقدور است و طی این سالها هیچکدام از شروط مصوبه رعایت نشده است.
🔻سال ٩٧ دوباره دستور فیلترینگ اینستاگرام، گوگلپلی و فیلترشکنها توسط دادستانی مشهد تکرار شده، ولی ابلاغ نشده بود.
🔶 بنده این دستورات را تجمیع و ابلاغ کردم.
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
برادران عزیز، خواهران عزیز! در مسئله فرهنگ، بنده احساس یک ولنگاری میکنم؛ در دستگاههای فرهنگی -اعم از دستگاههای دولتی و غیردولتی- چه در تولیدِ کالایِ فرهنگیِ مفید، چه در جلوگیری از تولید کالای فرهنگی مضر، کوتاهی میکنیم. اهمیّت کالای فرهنگی از کالای مصرفی جسمانی کمتر نیست، بیشتر است. فرض کنید مرتّب تکرار کنند که مثلاً فلانجور پفک مضر است، نخورید؛ حالا مگر ضررش چقدر است، چهجور ضرری است، چه میزان ضرر دارد، برای چند درصد از مردم ضرر دارد؟ این را دائماً میگویند، امّا ضرر فلانجور فیلم یا فلانجور کتاب یا فلانجور بازی رایانهای یا امثال اینها را کسی جرئت نمیکند بگوید که نبادا متّهم شوند به اینکه جلوی آزادی اطّلاعات و جریان آزاد اطّلاعات را گرفتهاند.
آنهایی که اساس این حرفها هستند، خودشان بیشتر از ما در این مسائل سختگیری میکنند؛ این را باور کنید. حالا آزادترین مناطق دنیا از لحاظ اطّلاعات، مثلاً فرض کنید دولتهای غربیاند، ازجمله آمریکا؛ از خبرهای دقیق و روشنی که از آمریکا میرسد در کنترل اطّلاعات افراد و انگشت گذاشتن روی آن چیزهایی که دستگاه روی آنها حسّاس است، انسان واقعاً تعجّب میکند؛ ما یکدهم آنها کنترل اطّلاعاتی نداریم و نمیکنیم. بمجرّد اینکه [در اینجا] یک فیلمی را ممنوع کردند یا فرض کنید که یک جریان رایانهای را مثلاً محدود کردند یا ممنوع کردند، فوراً آنها سروصدا بلند میکنند، ما هم باورمان میآید؛ ما هم باور میکنیم که واقعاً کار خطایی کردهایم. نه آقا، باید مراقبت کرد! وظیفهی ما تولید کالای فرهنگی مفید و جلوگیری از کالای فرهنگیِ مضر است.
🎙امام خامنهای
هدایت شده از یمین
جنگ ۳۳روزه، شکست اسرائیل
جنگ ۲۲روزه، شکست اسرائیل
جنگ ۱۱روزه، شکست اسرائیل
طبقِ این الگو یعنی جنگ وشکستِ بعدیِ اسرائیل ۱روزه است یاکمتر؟
@mastore
24.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺علم احتمالات ٢٠ برابر بیش از تصادفات جادهای از ما تلفات میگیرد! چگونه؟ از ترس اینکه مبادا یک کودک سندروم داون به دنیا بیاید، به فتوای آمار و احتمالات، حدود ٢٠ جنین سالم را قانونی سقطعام میکنیم! این سنگدلی شلخته آخر خشک و تر ما را میسوزاند. نسلکشی بیرحمانهای که پزشکی مدرن با کودکان در رحِم میکند، فرعون مصر با نوزادان قبطی نکرد. او از تعبیر رؤیا و خیالات میترسید و ما از تفسیر احتمالات. این چهرهی کریهالمنظر جاهلیت نوین است که پشت روتوش علم قایم شده. به سعادت نمیرسد قومی که راحت زندگی حال را به قیمت هلاکت نسل آینده طلب کند.
🔻تجربهمحوری پوستهی طب غربی و انسانمحوری هستهی آن است. در دنیای مدرنیته ردپای فروید را میتوان در میراث بوعلی جستجو کرد. «ایسم» های علوم انسانی سایهی سنگین خود را بر «لوژی» های علوم پزشکی گستراندهاند. ابزارهای انسانی تشخیص ژنتیک در دست نگاههای غیرالهی ایدئولوژیک مثل تیغی در کف زنگی مست است. اصالت ابزار در جهانبینی غربی، دانش تجربی را در جایگاه پرستش نشانده است. علم منقطع از وحی، جنایت را تئوریزه میکند تا بشر برای ذبح فطرت وجداندرد نگیرد. سقط جنین جنایی، سقوط انسانیت و برهمزنندهی چرخهی طبیعت است.
#میخواهم_زنده_بمانم
#ایران_جوان_بمان
✍#زهرا_محسنی_فر
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #اقتدار_از_کودکی
🔹خبرنگار شبکه المیادین از کودک غزهای پرسید: پیامت برای رژیم اشغالگر چیه؟!
پاسخ داد: بر پدرشون لعنت😂
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
مقاومت و موشک های فلسطینی طی 10 روز جواب داد👏
اما سازش و مذاکره لیبرال ها بعد 8سال هنوز ادامه دارد😭
فقط مقاومت
✍علی اکبر صیدی
#شجره_طوبی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
.
♻️ لاریجانی: هاشمی رفسنجانی انقلابی نبود
🔰حمید رسایی: علی لاریجانی که تاکنون در ۴ انتخابات (یک دوره ریاست جمهوری و ۳ دوره مجلس) کاندیدا شده و مجموعا ۲ میلیون و ۴۱۵ هزار رأی کسب کرده (به طور متوسط کمتر از ۶۴۰ هزار رأی در هر انتخابات)، به رقبایش در انتخابات ریاست جمهوری کنایه زده که آنها از مشارکت بالای مردم میترسند چون رأی نمیآورند!
این در حالی است که چهرههایی مثل جلیلی یا رئیسی فقط در یک انتخابات شرکت کردهاند؛ جلیلی در سال ۹۲ بیش از ۴ میلیون و رییسی در سال ۹۶ بیش از ۱۶ میلیون رأی کسب کردهاند. (۲۶ برابر بیشتر از متوسط رأی علی لاریجانی در چهار انتخابات).
وی در صفحه توییترش نوشته: "کسانی که پیروزی خود را در کاهش مشارکت مردم در انتخابات میبینند و بزرگترین هراسشان حضور مردم پاس صندوقهاست؛ هر چه باشند انقلابی نیستند! شجاع باشید و بگویید: اگر مردم ریایند، ما شکست خواهیم خورد."
اما چرا تیتر این یادداشت را به نقل از لاریجانی " هاشمی رفسنجانی، انقلابی نبود" انتخاب کردم؟
لاریجانی و روحانی در حالی ادعا میکنند که منتقدان آنها از مشارکت بالا واهمه دارند که پدرخوانده این جریان، معتقد به مهندسی آرا با مشارکت حداقلی بوده است. موسوی خویینیها در گفتگو با ایرنا پلاس (خبرگزاری ایرنا ۲۵ دی ۹۷) میگويد:
"در انتخابات سال ۷۶، یک وقت متوجه شدیم خبرهایی میآید که بالاخره میخواهند یکجوری بازی انتخابات را به هم بزنند و بناست همان کسی را که میخواهند، روی کار بیاورند. من و آقای کروبی رفتیم خدمت آقای هاشمی، گفتیم آقای هاشمی ظاهرا آنچه میفهمیم بنا نیست انتخابات روال عادی و طبیعی خود را طی کند.
البته ما هم آن موقع اطمینان خاطر جدی نداشتیم که حتما آقای خاتمی رأی دارد؛ ولی میخواستیم هرکس به همان میزان که رأی دارد شناخته شود و یک انتخابات آبرومندی برگزار شود. برای همین به ایشان گفتیم پرسوجو کنید، ببینید اگر تمایل به یک فرد دیگری هست، از آنجا که آقای خاتمی هم دنبال پست و مقام نیست، کنار بکشد.
آقای هاشمی در پاسخ گفت اتفاقا من با آقای خامنهای اینجا اختلافنظر دارم. آقای خامنهای نظرش این است که باید انتخابات خیلی پرشور باشد و مردم همه بیایند و هرچه مردم بیشتر بیایند بیشتر تأیید نظام است. اما من میگویم آقا شما بگویید نظرتان چه کسی است، ما همه میرویم کار میکنیم که همان بشود.
آقای هاشمی معتقد بود بالاخره یک رئیسجمهور لازم داریم، آقای خامنهای بگوید چه کسی بشود یا با هم توافق کنیم که چه کسی بشود. ما تلاش میکنیم که همان بشود."
بله ما هم مثل لاریجانی معتقدیم که هاشمی رفسنجانی انقلابی نبود نه فقط به یک دلیل که به دلایل مختلف. جالب اینجاست که بعد از ۲ خرداد ۷۶ برخی از چهرههای جریان راست سنتی که جملگی سال ۸۴ در ستاد انتخاباتی لاریجانی بودند از جمله رییس ستاد وی (باهنر) و امروز هم حامی لاریجانی هستند، به همین انحراف گرفتار شدند و همچنان معتقدند که در صورت مشارکت حداقلی، میتواند پیروز انتخاباتها شوند!
✍ #حمید_رسایی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
❌آقای بهداد چگونه این عمل را تقبیح میکنید؟
مگر شما خودتان افاضه نکردید که👇
❌من زندگی میکنم حتی به غلط!❌
این هم زندگی کرده به غلط! حالا غلطش خیلی غلط بوده!
🚫طبق مبنای فکری شما و امثال شما، نمیتوان این توحش را نقد کرد...
توحشی که بخش مهم آن را آزادی بی حدوحصر جنابتان و سایر رفقای سلبریتیتان به آن معتقد هستید، در گفتارتان و در فیلمهایی چون ″قورباغه″ و... در حال دامن زدن به آن و تسری در جامعه هستید...
⛔️خودتان را گول نزنید...این توحش و سقوط انسانیت، نتیجهی ذاتی تفکر لیبرال و متوحش است.
📡 وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️یه سوال...
به نظرتون اگه آقای رئیسی میخواست دیوار بکشه نمیتونست تو حرم امام رضا(ع) بکشه؟
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
#بصیرتی 📽 #مستند_خارج_از_دید 🔴 «خارج از دید» عنوان مجموعه مستند جذّابی است که به روایت جزء به جزء
10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بصیرتی
📽 #مستند_خارج_از_دید
🔴 «خارج از دید» عنوان مجموعه مستند جذّابی است که به روایت جزء به جزء حوادث انتخابات سال 1388 و آشوبهای پس از آن میپردازد. ما در این مجموعه، روایتی متفاوت و متناوب از این مستند را به تماشا میگذاریم.
💬 #شهید_آوینی
🎬 #قسمت_هشتم| #شمارهی_71
#سیاسی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازنشر
۳سال آب خنک بخاطر انتقاد از لاریجانی ها 😰
افشاگری مرحوم روح الله حسینیان
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
✨ با کدام رویکرد میخواهید با قاچاق مبارزه کنید؟
آقای لاریجانی گفتهاند "قاچاق مسئله مهمی است؛ اگر چه در این سالها گفته شده است که حجم قاچاق از 20 میلیارد دلار به 15 میلیارد دلار کاهش یافته است اما باید گفت که رقم 15 میلیارد دلار نیز، رقم کمی نیست و این میزان، رقمی است که میتواند تولید را نابود کند".
این عبارات را در ذم قاچاق، ننهجون آن بنده خدا نیز با اندکی حذفیات و اضافات میتواند بیان کند. اما آنچه از یک نامزد ریاستجمهوری انتظار میرود این است که کلیات ابوالبقاء را به کناری نهد و دقیقا بگوید مسائل کشور را با کدام رویکرد و با چه روشی حل خواهد کرد؟
فیالمثل درباره همین بحث قاچاق، دو رویکرد متباین و متضاد وجود دارد که دو روش و دو نتیجه متفاوت از آن ناشی میشود.
ما معتقدیم موثرترین شیوه مبارزه با قاچاق، کور کردن منابع مالی قاچاق است. چه، قاچاقچی ارز مورد نیاز خود را یا از محل صادرات کشور تامین میکند یا از بازار داخل. بر این اساس، راهکار مبارزه با قاچاق، اجرای دقیق سیاست پیمانسپاری ارزی، اشراف کامل دولت بر جریان ارز، و هدایت مصارف ارزی توسط دولت در جهت منافع عمومی است. وقتی ارز حاصل از صادرات، تحت اشراف دولت قرار گرفت و تحت هدایت دولت تخصیص یافت، قاچاقچی اساسا ارزی در اختیار نخواهد داشت که صرف کالای قاچاق کند.
اما نئولیبرالها قاچاق را یک مسئله اخلاقی قلمداد میکنند و میگویند قاچاقچی قاچاق میکند، چون تعرفه واردات بالاست. اگر تعرفه را پایین بیاوریم، قاچاقچیها واردات خود را از مبادی رسمی انجام خواهند داد و مسئله قاچاق حل خواهد شد. مثل اینکه برای جلوگیری از وقوع تخلف "عبور از چراغ قرمز"، همه چراغها را سبز کنیم یا محدودیت را از سرعت در جادهها برداریم تا هیجکس مشمول جریمه سرعت بیش از حد مجاز نشود!
این جماعت اساسا نمیخواهند بفهمند که اگر برای کالایی تعرفه گذاشته میشود، یا واردات آن ممنوع میشود، هدف، حمایت از تولید داخلی است! اینها از پشت عینک ایدئولوژیک و متصلب تجارت آزاد به عالم مینگرند و نسخهشان برای همه مسائل پیچیده، همین رهاسازی است. نئولیبرالها به همین دلیل و برخی دلایل دیگر که ریشه در منافعشان دارد، با پیمانسپاری ارزی نیز به شدت مخالفند.
میبینیم که وقتی کمی از کلیگویی درباره قاچاق فاصله میگیریم و وارد جزئیات میشویم، دیگر نمیتوان در وسط لحاف خوابید و همه اطراف را راضی نگه داشت.
آقای لاریجانی اگر میخواهد به سوالات سخت پاسخ دهد، به ما بگوید از میان این دو رویکرد، کدام را برای حل مسئله قاچاق انتخاب خواهد کرد؟!
✍ #سید_یاسر_جبرائیلی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi