🔴سید علیرضا آل داود در گفتگو با آنا:
⭕️کروناهراسی حاصل غفلت مسئولان از حکمرانی سایبری است/ مردم از شایعات و فیکنیوزها خسته هستند
🔴پژوهشگر فضای مجازی گفت: متأسفانه در کشور ما به دلیل غفلت در موضوع حکمرانی سایبری دشمنان بر فضای مجازی ما تسلط پیدا کردهاند و این فضا به بستری برای جنگ شناختی ادراکی هیبریدی دشمن تبدیل شده است.
🔴همزمان با فراگیری و گستردگی اینترنت، کشورهای پیشرفته به سمت ایجاد زیرساخت بومی و مستقل برای مدیریت این فضا رفتهاند. راهاندازی شبکه زیرساخت ملی اطلاعات در آمریکا در سال ۱۹۹۱ و سپس چین و کره جنوبی در دهه ۹۰ میلادی نشان دهنده اهمیت فضای سایبری در قدرت تأثیرگذاری کشورها است.
🔴دشمنان از طریق سرقت کلاندادهها و تجزیهوتحلیل آنها اقدام به طراحی مدل شناختی-رفتاری ملتها میکنند. مردم هماکنون در جنگی شناختی ادراکی هیبریدی در دنیای رسانهایشده قرار دارند که بستر و مهمات اصلی آن همین دادههای کلان است. لازمه تأثیرگذاری این نوع جنگ بر زندگی روزمره مردم، فهم دقیق نحوه رفتار، اندیشیدن، هویت، موضوعات فرهنگی اجتماعی و ... ملتها است. پس از سرقت این داراییهای عظیم که به آنها طلای دیتا یا نفت جدید هم میگویند، دشمنان نقاط ضعف، قوت، تهدید و فرصتها را یافته و سپس با طراحی مدل شناختی، اقدام به حملههای شدید به افکار عمومی میکنند.
🔴در موضوع ویروس کرونا شایعات و فیکنیوزها بیش از خود بیماری در حال خسارت واردکردن به کشور و آرامش مردم است. در این جنگ دشمنان با روایتهای جعلی از میزان خسارتها و صدمات ویروس کرونا در حال حمله به انقلاب اسلامی، ارزشها و اعتقادات مردم ما هستند. قطعاً ایجاد ناامنی روانی هزاران بار خطرناکتر از ناامنی به وجود آمده به وسیله ویروس کرونا است.
🔴آمریکاییها و صهیونیستها از منافقین آلبانینشین در جنگ شناختی ضد مردم ایران بهره میگیرند و تعداد زیادی حساب کاربری، صفحه، کانال و بسیاری از کامنتهایی که سرشار از تخریب، القای یأس، نفرت، توهین و استهزاست از سوی همین منافقین با اشتراکهای جعلی منتشر میشوند.
🌐http://ana.ir/i/478735
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺 صدها نفر افغانی را برده اند قطر توی یک سوله ریخته اند با یک حمام و یک توالت؛ تصور کردند الان همگی را میبرند آمریکا توی ویلا جا می دهند...
عاقبت خودفروشی همین است؛ این آغازی برای آوارگی و بدبختی های بعدی است...
توی اوگاندا و آلبانی و... !!
💬حامد صفرپور
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴آنجلینا جولی در حمایت از مردم افغانستان به اینستاگرام پیوست
🔻آنجلینا جولی، بازیگر و کارگردان 46سالهی آمریکایی، که تاکنون هیچ اکانتی در شبکههای اجتماعی نداشت، دقایقی پیش به اینستاگرام پیوست.
🔻او در اولین پست نامهای از یک کودک افغان گذاشت، و نوشت: «در حال حاضر مردم افغانستان امکان برقراری ارتباط با شبکههای اجتماعی و ابراز آزادی خود را از دست دادهاند. من به اینستاگرام آمدهام که راوی قصهی آنان باشم، و صدای کسانی باشم که برای حقوق اولیهی خود مبارزه میکنند.»
➖دولت متبوعش ، افغانها رو رها کرده جولی در این باره جیزی نگفته زیبا نیست ؟
آمریکا ،خوب بلده ، ژست بشردوستی بگیره و خودشو حامی ملت های دیگه نشون بده
و جالبه که افغانها ایران رو مسئول بدبختیای خودشون میدونن
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
یاد حرف الیاس علوی شاعر افغانستانی افتادم
که گفته بود:
"ما میمیریم
تا عکاس تایمز جایزه بگیرد"
حالا افغانها می میرن تا سلبریتی آمریکایی فالور بگیرد
#بهلول
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⚫️ هم اکنون سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین رئیسی، رئیس جمهور برای معرفی کابینه پیشنهادی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
کلاننگاه آمریکا به دولت مصدق
♦️ علیرغم آنکه دکتر محمد مصدق روابط صمیمی و نزدیکی را با ایالات متحده برقرار و به نوعی به آنها تکیه کرده بود، اما چرا آمریکاییها حتی به نامبرده نیز رحم نکرده و نتوانستند وی را تحمل کنند؟
❇️ پاسخ:
در کلاننگاه حاکم بر حکومت و حاکمیت ایالات متحده آمریکا، مشکل اصلیِ مصدق آن بود که دولت او، یک دولت نسبتا «مردمی» بشمار میرفت و حیات یک دولت مردمی، چیزی است که پذیرش و کنار آمدن با آن برای آمریکاییها - ولو در درازمدت - غیر قابل تحمل است؛ مخصوصا در سرزمین منحصر به فرد و بسیار ویژهای به نام «ایران».
♦️ چرا اساسا آمریکا وجود حکومتهای مردمی را(هر چند که حکومتهای سکولار و لائیکی باشند) نمیتواند تحمل کند؟
❇️ پاسخ:
زیرا در حکومتهای مردمی(یعنی حکومتهایی که در آن خواست و ارادهی مردم تعیینکننده باشد)، میزان «عدم قطعیت» بسیار بالاست و اصلا معلوم و قابل پیشبینی دقیق نیست که مردم در لحظهی آینده به چه رویکردهایی و به چه حاکمانی متمایل شده و رأی خواهند داد. این واقعیت، همان چیزی است که برای آمریکاییها اصلا مطلوب نیست؛ چراکه راهبردها و برنامهریزیهای کلان و درازمدت آنها را برای سلطه و چپاول منابع آن سرزمین با تزلزل جدی مواجه خواهد کرد.
▪️ براستی قدرتهایی که حیات و بقای آنها اساسا متکی بر «بهرهکشی از مردم» است، چگونه حاضر میشوند که مردم را به عنوان «شریک» در مدیریت و سیاستگذاریهای کلان جامعه/جهان بپذیرند؟!
🔔 به عقیدهی اینجانب اگر در اواخر دههی ۲۰ و اوایل دههی ۳۰ به جای آقای مصدق، امثال آقایان روحانی و ظریف بر صندلی نخستوزیری ایران تکیه زده بودند، آمریکا نیازی به اجرای کودتا در کشورمان نمیدید و لذا دست خود را به عمل نانجیبانه و خباثتآلود «کودتای ۲۸ مرداد» آلوده نمیکرد، اما آمریکاییها بنا به دلیلی که در بالا عرض شد، در میانمدت یا درازمدت قطعا دولت امثال روحانی و ظریف را نیز که از حیث مردمی بودن تهدید بالقوهای برای منافع آمریکا در این کشورمان بشمار میرفت، از میان برمیداشتند.
🔘 از نظر آمریکاییها، بهترین نوع حکومتی که در یک سرزمین(مثلا ایران) میتواند منافع کوتاهمدت، میانمدت و درازمدت آنان را تأمین نماید، حکومتی است کاملا وابسته(= غیر مردمی و بلکه ضد مردمی) که امیال و علایق آمریکا را موبهمو اجرا کند و هر زمان هم که ادامهی حاکمیت فلان فرد وابسته را به صلاح ندیدند، به آسانی و بدون پرداخت هیچ هزینهای بتوانند آن را با یک سرسپردهی دیگر تعویض نمایند، و البته برای رعایت احتیاط، پوسته و لایهی فریبندهای از دموکراسی هم روی آن کشیده شده باشد.
⏪ با وجود تمام اشکالات و ایرادات جدی و فراوانی که به رویکرد و عملکرد آقای مصدق میتوان وارد کرد، اما وی هرچه که بود، واقعا به دنبال دفع سلطهی بیگانه و استیفای حقوق کشور بود و حاضر به پذیرش چشمبسته و بیچونوچرای هر پیشنهاد و خواستهای از سوی آمریکا نبود. با این حال، اشتباه غیر قابل اغماض مصدق آن بود که تصور میکرد آمریکاییها حاضرند به خاطر ایران، نه تنها انگلیس را واگذارد، بلکه حتی در برابر او بایستند!
💥 بنا بر آنچه گذشت، با توجه به سابقهی سیاه آمریکا تا آن زمان، کودتای ۲۸ مرداد یک حادثهی کاملا قابل پیشبینی بود و به همین دلیل، اشتباه آقای مصدق قطعا غیر قابل توجیه است.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از 🇮🇷 نیمه پنهان 🇮🇷
⚫️شهادت امام زین العابدین (ع) ، بزرگترین حافظ پیام کربلا را تسلیت باد.
🇮🇷نیمه پنهان
🇮🇷@nimeyepenhan
❌ پروپاگاندای بنیامیه
لعنِ علی در دستور کار قرار گرفت.
«علی را در منابر، معابر، خطائبِ لعن کنید.»
سابقهی تحریف علی در زمان حیات ایشان کلید خورد. نمونهای از آن در جریان شهادت ایشان آشکار شد. هنگامی که خبر به مردم کوفه رسید که علی در محراب کشته شده با تعجب گفتند: علی در محراب چه میکرد؟
یعنی در جامعهای که علی بر آن حکومت و در میان مردم رفت و آمد میکند با دروغهای رسانهای معاویه، علی ناشناخته است.
⭕️ غربت امام در میان امت، علتش حاکمیت رسانه است.
هنگامی که مدیریت افکار عمومی با خودی نباشد و در دست دشمن باشد، او تفکرات باطل خویش را به عنوان حقیقت قالب میکند. همین است که حسین (ع) در کربلا اینطور کشته شد؛ با قربةالیالله و با ذکر سبحانالله!
⭕️ تحریف امام امت نتیجهاش کربلا میشود.
در روز عاشورا برای مظلومیت علی (ع) هم گریه کنیم! چرا که اگر ظلم به ایشان نشده بود، حادثهی کربلا رخ نمیداد.
⭕️ عدم تکرار چنین اتفاقاتی در دست گرفتن مدیریت رسانه است.
در زمان حاضر، ولیامر بارها به ضرورت مدیریت رسانه تاکید کردهاند؛ اما هنوز این دستور در پیچ و خم دولتها معطل مانده است.
هنگامی که مجلس #طرح_صیانت را در دستور کار قرار داد، چنان طوفان رسانهای علیه این طرح چه از جانب خودیها چه ناخودیها شد، که حرفِ حساب این طرح که حاکمیت ایران بر فضای سایبریست، دیده نشد.
برگردیم به حادثه کربلا. یکی از دلایل واقعهی جانسوز و عبرتآموز کربلا تسلط رسانهای بنیامیه بر جامعهی اسلامی بود که جای جلاد و شهید، خیر و شر، اسلام و کفر را عوض کرد.
✍🏻 راضیه #کریمی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴رابرت ساتلوف در فارین پالیسی چهار دلیل برای سختی حصول توافق هستهای بیان میکند. دو دلیل اول قابل توجه است.
اول اینکه مشکلات مالی ایران کاهش یافته است.افزایش شدید و مداوم قیمت نفت و حجم صادرات نفت ایران، درآمد غیرقابل پیشبینی به تهران داد و
فوریت اقتصادی توافق هستهای را کاهش داد.
دوم، ایران متوجه شده است که منافع اقتصادی بازگشت به توافقنامه ۲۰۱۵ به اندازه آنچه در ابتدا اعلام شده بود نیست. حتی با یک توافق جدید، بسیاری از بانک ها و شرکتهای جهانی از تجارت در ایران میترسند.
#مسعود_براتی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از عصر هوشمندی
💢مرگ تدریجی با ویروسی کشنده تر از کرونا
ریه های جامعه را از منوکسید یأس، اخبار سیاه، منفی، جعلی و اطلاعات گمراه کننده پر نکنیم.
نیازمند اکسیژنی از اخبار و اطلاعات صحیح، راهکارمدار، امیدبخش و اعتماد آفرين هستیم.
#عصر_هوشمندی، مجموعه تخصصی سواد رسانهای و اطلاعاتی
@asrehooshmandi
🔴انقلابی و ترس!؟/شفافیت مجلس انقلابیم آرزوست/درخواست نمایندگان برای رأی اعتماد مخفی و ورقهای به وزرا
🔹جمعی از نمایندگان مجلس طبق ماده ۱۲۲ آییننامه داخلی مجلس با تدوین نامهای خطاب به هیات رئیسه مجلس خواستار رأیگیری برای وزرای پیشنهادی به صورت ورقهای و مخفی شدند.
🔸امیدواریم حداقل نمایندگان به قولهای خود در زمان انتخابات مبنی بر شفافسازی آرایشان عمل کرده و رأیهای خود را صریح و شفاف به مردم اعلام کنند.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
عدالتخوارترین عنصر امروز اقتصادایران "بانکهای خصوصی"اند
هر چه برای عدالت تلاش شود آنها خنثی میکنند، هر چه دوست دارند پول خلق میکنند، شکاف سرمایهدار و مردم را بیشتر و بیشتر میکنند
درست گفت آن نماینده محترم که:
آقای رئیسی مراقب باشید بانکهای خصوصی دولتتان را زمین نزنند 👌
#حسین_زمانی_میقان
@hzamanim
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تا الان هرچی افشاگری دیدن را بیخیال بشین و این را ببینید
ببینید دولت دزدهای لیبرال روحانی و مجلس لاریجانی چه خاکی بر سر این مملکت ریختن در فقط یک قلم
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تحلیل کارشناس فرانس 24 از خرید نفت ایران توسط بازرگانان لبنانی:
📍شاهد یک طوفان ژئوپولیتیک در منطقه هستیم!
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 دستمال های کثیف آمریکا
🔹آمریکایی ها بارها و بارها ثابت کرده اند که هیچ ارزشی برای نوکران خود قائل نیستند. برای نمونه سه مورد را یادآوری می کنم :
۱_ پس از شدت گرفتن اعتراضات مردم ایران به حکومت "محمدرضا شاه" و جدی شدن انقلاب اسلامی ، آمریکایی ها طی جلسه ای با همپیمانان غربی خود در جزیره "گوادلوپ" ، به راحتی هرچه تمام تر تصمیم گرفتند از شاه عبور کنند و نتیجه این جلسه به فرار شاه انجامید.
بعدها در پی تسخیر لانه جاسوسی و پس از آنکه دانشجویان خط امام اعلام کردند که فقط در قبال تحویل شاه حاضرند گروگان ها را آزاد کنند ، آمریکایی ها با نامردی تمام عذر محمدرضا را خواستند و او را مجبور به ترک آمریکا کردند!!
۲_ "ابراهیم یزدی" از سران نهضت آزادی که در برهه های مختلف چه در زمان تصدی وزارت خارجه و چه سال های طولانی بعد از آن خدمات بسیار زیادی به آمریکایی ها انجام داد. اما در آخرعمرش (۱۳۹۶) و درحالی که به ترکیه رفته بود تا از آنجا برای درمان به آمریکا برود ، مورد بی مهری و نامردی آمریکایی ها قرار گرفت و آخر هم پس از معطلی فراوان ، سفارت آمریکا به او ویزا نداد و در همان ترکیه فوت کرد!!
۳_ "اشرف غنی" تحصیلکرده آمریکا بود و سال ها به عنوان یک مهره و غلامی حلقه به گوش در پست ریاست جمهوری #افغانستان خدمات بسیاری به آمریکا ارائه داد که به تازگی پس از تسلط طالبان به امارات گریخت و چند روز پیش اعلام کرد که در فکر بازگشت به افغانستان است. اما مثل همه نوکران آمریکا دیگر تاریخ مصرفش برای یانکی ها تمام شده و خانم "وندی شرمن" معاون وزیر خارجه آمریکا رسما اعلام کرد:《"اشرف غنی" دیگر در افغانستان جایگاهی ندارد!!》
🔺نوکران آمریکا بدانند زمانی که در محاسبات آمریکایی ها دیگر سودی برای آن ها نداشته باشند با بی رحمی و نامردی هرچه تمام تر مانند یک دستمال کثیف به دور انداخته خواهند شد ...
✍ #قاسم_اکبری
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️ انتهای مسیر حضور دوستان حزباللّهی در اینستاگرام، توئیتر، تلگرام، واتساپ و ... کجاست؟
🔻 فرض کنید که دوستان حزباللّهی و انقلابی ما به چنان قدرت و عِدّه و عُدّهای دست یابند که بتوانند تمام فضاهای یادشده را تحت تصرّف و اثرگذاری خود درآورند.
خب در این صورت چه رخ میدهد؟
♻️ در این صورت آنچه اتّفاق میافتد آن است که هر دوی این فضاها برای همیشه از سوی مدیران آنها بسته شده و به طور کامل حذف میشوند؛ چراکه مدیران آنها به این نتیجه میرسند که این دو فضا دیگر قابلیّت تأمین اهداف شیطانی آنان را ندارد. لذا به سراغ تأسیس فضاهای دیگر؛ آنهم به همراه تجربهای بیشتر و بُرّاتر خواهند رفت؛ و بدین ترتیب: «آش، همان آش و کاسه، همان کاسه»!
😔 آنانی که در این بین حسابی بازی خورده و سرکار گذاشته شده و عمر و توانشان به باد رفته است، دوستان حزباللّهی ما هستند.
💥 این است میزان تأثیر و اهمّیّت «مدیریت کلان» یک سامانه(سیستم)
🔴 زمانی که ریشهی یک ظلم «کلان» است، برای ریشهکنی آن نمیتوان به اقدامات «خُرد» بسنده کرد؛ بلکه میبایست سامانهی تولید ظلم را از سرچشمهی آن خشکاند؛ نه آنکه با اصالتبخشی به مبارزه در سطح(= سامانهی اصلاح) و حصول نتایج سطحی و کوتاهمدت و دلخوش شدن به آن، مصاف و مبارزهی اصلی و اساسی را که همانا 👈نابودی بنیادی سامانهی تولیدکنندهی ظلم👉 میباشد(= اصلاح سامانه)، به کناری وانهاد.
🌻 «اصلاح سامانه»، همان عرصهی بینظیر و بیبدیلی است که در آن «روحالله خمینی» به «امام خمینی» ارتقا یافت. نور ایمان و هوش فراوان، ایشان را به این مسیر رهنمون شد که راه مبارزهی درست با رژیم ضدّ دین و ضدّ ملّت پهلوی این نیست که صرفا چند مسجد احداث و چند هیئت برپا گردد و با فلان فرقهی ضالّه مقابله شود؛ بلکه روش قرآنی مبارزه با ظلم کلان آن است که سامانهی فسادزا از اساس ویران و سپس بنیادی حق و سپس بنیانی آباد استقرار یابد.
❇️ «ظلم کلان»، «مبارزهی کلان» میطلبد؛ چرا این حقیقت را برخی از دوستان و عزیزان ما مورد التفات قرار نمیدهند؟
رو تو اوّل دفع شرّ موش کن
بعد از آن در جمع گندم کوش کن
@abarshagerd ✍️
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ معرفی صداوسیمایی داروی کرونایی #آلرگارد
📍این دارو یکی از دستاوردهای علمی موفق متخصصان داخلی بر پایهی گیاهی است که میتواند در ظرف چند هفته شرایط کشور در موضوع کرونا را به حالت عادی برگرداند
📍سوالی که ستاد کرونا باید پاسخ دهد: درحالیکه بسیاری از دارویهای منسوخ و مضر شیمیایی در پروتکل درمانی گنجانده شده، چرا این قبیل داروهای ایرانی مؤثر و مجرب که موفق به کسب مجوزها از خود وزارت بهداشت شدهاند، در پروتکل درمانی بیماران کرونایی جایی ندارد؟!!!
🚨 برای نجات بیماران لطفاً نشر دهید
🚨جواب این سوال در مصاحبه رئیس بیمارستان یاسسپید با خبرگزاری تسنیم
tn.ai/2555842
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
▪️آلمان نجات مشروبات الکلی خود را از افغانستان بر نجات کارمندان افغانی خود ترجیح داد!
آلمانیها 29 پالت و حدود 65000 قوطی از مشروبات الکلی خود را از افغانستان بیرون آوردند و بخاطر کمبود جا کارمندان افغانی خود را به هواپیما راه ندادند.
بسیاری از مردم آلمان و جریانهای سیاسی مطرح به این کار دولت آلمان اعتراض کردند.
بی پناه شدن خیلی سخته. فکر کنید نجات یه سری قوطی رو به نجات جان افراد ترجیح بدن... انگار دولت آلمانیها آنقدرها هم متمدن نیست.
💬 مجید میرزایی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺محمودزاده، نماینده مخالف: با این تیم اقتصادی که انتخاب کردهاید، نمیتوانید به جنگ اقتصادی بروید؛ تیم شما فاقد سابقه اجرایی کافی و مخالف پیوستن به FATF هستند!
➕ کاش نماینده محترم ابتدا نتیجه ی هشت سال گره زدن اقتصاد کشور به بیرون و شرطی نگه داشتن جامعه را برای افکار عمومی تشریح می کردند و سپس چنین نطقی می نمودند؛ شاید بتوان از لحاظ سابقه ی اجرایی به تیم پیشنهادی جناب رییسی ایراد گرفت اما اتفاقا این از محاسن دولت جدید است که میخواهد از نگاه افراط گونه به بیرون بکاهد و با اما و اگر پیش نرود!
#مهدی_قاسم_زاده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺فریب مجسمه آزادی!
آنجلینا جولی هم وارد اینستا شد تا برای دختران افغانستانی از محدودیت و دردهایشان بگوید؛ عاملانی که یازده سپتامبر را علم کردند تا بر این مردم بتازند، حالا با شکست نیروهایشان نگران محدودیت های مردمی شده اند که ابتدا غم امنیت و نان دارند تا عدم آزادی!
➕شوالیه های زیبای تاریکی!
ابرقدرتها وقتی از حمله نظامی و جنگ سخت به نتیجه نمی رسند، با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم ورود میکنند..
مهمترین گذاره آنها هم القای عدم آزادی به زنان آن جامعه است!
💬 M. Taj
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از آنتی سکولار
⛔️جوانمرد باشید!
♨️محمود صادقی: به رئیس جمهور محترم آقای سید ابراهیم رئیسی و رئیس دفتر ایشان یادآوری میکنم، دوران تبلیغات انتخاباتی تمام شد و شما تا چهارسال آینده رئیسجمهور ایران هستید. بهتر است به جای لقبسازی و حرکتهای تبلیغاتی، همانطور که رهبری توصیه کردند، خدمت صادقانه به مردم را سرلوحه خود قرار دهید.
✍🏻 هنوز دو هفته از شروع به کار آیتالله رئیسی بیشتر نگذشته است.
هنوز تمام وزرای حسن روحانی بر سرکار هستند.
هنوز جلسه رأی اعتماد وزرای پیشنهادی آیتالله رئیسی برگزار نشده است.
اما محمود صادقی در چنین شرایطی شروع به نقد غیرمنصفانه آیتالله رئیسی میکند. نقدهای این روزهای اصلاحطلبان به حدی مضحک وخنده دار است که نیازی به بررسی آنها هم نیست.
🔻کاش اینقدر که آقایان، دغدغه تخریب آیتالله رئیسی را دارند، ذرهای در دولت قبل، از سیاستها و بیتدبیری حسن روحانی انتقاد میکردند تا بلکه وضعیت اقتصادی مردم ذره ای بهبود پیدا کند.
🔻اگر این کلام امیر المومنین علیه السلام را سرلوحه کارهایمان قرار دهیم، قطعا بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
الإنصافُ یرفَعُ الخِلافَ، و یوجِبُ الائتِلافَ.
انصاف، اختلافات را از بین میبرد و موجب الفت و همبستگی میشود.
(غررالحکم /۱۷۰۲)
✍#سید_امیر_حسینی
#امام_حسین
#محرم
آنتی سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir
🔺فوتی های کرونا در ایالات متحده آمریکا طی چند روز اخیر
15 اوت :416
16 اوت:468 نفر
17 اوت: 985نفر
18 اوت: 1105 نفر
19اوت :1030نفر
🚨و در 24 ساعت گذشته ایالات متحده 158،000 مورد ابتلا به کرونا را در یک روز ثبت می کند که بیشترین تعداد در 7 ماه اخیر است.
و حدود 2630 مورد فوتی در آمریکا بر اثر ابتلا به کرونا ثبت شد./ رویترز
🔹البته در فضای مجازی , همه جا کرونا تمام شده ،غیر از ایران و عده ای هم هستند که حتی آمار منابع موثق بین المللی رو هم قبول ندارن
🔹آمار افراد واکسینه شده با فایزر که در بیمارستانهای اسراییل بستری ان 👇
https://www.beckershospitalreview.com/public-health/nearly-60-of-hospitalized-covid-19-patients-in-israel-fully-vaccinated-study-finds.html
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
❌ تکذیب بستری شدن علیرضا پناهیان
🔻پس از موضع گیری علیرضا پناهیان در خصوص لزوم توجه به طب سنتی به عنوان مکمل طب نوین در درمان کرونا، خبر و تصویری از بستری شدن ایشان در بیمارستان با هدف کروناهراسی افراطی و مانعتراشی از پیشرفت علم پزشکی، در حال انتشار است، که مربوط به سال ۹۶ است.
🔻هم اکنون علیرضا پناهیان در سلامت است و طبق سنوات قبل، شبهای دهه دوم محرم، در هیئت فعالین هنر و رسانه با موضوع "چرا در تبلیغات ضعیف هستیم"، سخنرانی میکند که به صورت زنده از طریق آپارات، روبیکا و اینستاگرام پخش میشود.
بیان معنوی،
دفتر نشر آثار علیرضا پناهیان
۲۹ مرداد ۱۴۰۰
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 آنجلینا جولی با انتشار نامه یک دختر افغان برای حمایت از کودکان افغانی به اینستاگرام آمد و سلبریتی های ایران هم او را فالو کردند
تقریبا در ۲۰سال گذشته این اخبار برای ما عادی شده بود:
در 28 ژوئن سال 2008 میلادی 35 کودک و زن بر اثر حمله جنگندههای آمریکایی جان خود را از دست دادند.همچنین بر اثر حمله انتحاری آمریکا در بغلان در 6 نوامبر 2008 میلادی، 60کودک دانشآموز افغانستانی جان باختند.
حمله به عزیزآباد هرات در 22 اوت 2009 یکی دیگر از حملههای مرگبار آمریکا به افغانستان بود که 60کودک و 10زن را به کام مرگ فرستاد. همچنین حمله هوایی این کشور در 3 نوامبر 2009 به کاروان عروسی در قندهار، 23 کودک جان باختند.
در حمله هوایی آمریکا به نارنگ در 29 دسامبر 2009 نیز 10 دانشآموز کشته شدند.
⏪هر روز در اخبار از جنایات و کودک کشی آمریکاییها در افغانستان میشنیدیم . در ۱۰ سال گذشته فقط جنگنده های آمریکایی بصورت مستقیم حدود ۸ هزار کودک افغانستان را قتل عام کردند اما هیچ صدایی از سلبریتی ها و غربزده ها نه تنها در ایران بلکه در کل جهان شنیده نشد اما حالا همه دلسوز کودکان افغان شده اند. چرا؟؟؟؟
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi