فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حمایت رسمی رسانه دولتی عربستان از جنایت های پاکستان در افغانستان؛ برای عربستان و پاکستان به عنوان دو شریک استراتژیک و نظامی، برقراری ثبات در افغانستان مهم است!
🔺کارشناس شبکه دولتی 24سعودی: تعصب شدید مذهبی در پاکستان و حکومت این کشور، بسیار برای عربستان مفید و حیاتی است!
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 مصونیت پولادین !!
🔹دکتر مصطفی قانعی رئیس شبکه ملی تحقیقات بیماریهای تنفسی :
از تیر ماه سال ۹۹ شواهد علمی مبنی بر منع مصرف "فاویپیراویر" موجود بود اما در مرداد ۱۴۰۰ از لیست داروها خارج شد !!!
آیا با مافیای دارویی که اینچنین واضح و آشکار است برخورد می شود؟!!
و آیا مسئولین خاطی وزارت بهداشت محاسبه و محاکمه می شوند یا کماکان شاهد مصونیت پولادین در این حوزه حیاتی خواهیم بود؟!!
#کرونا
#واکسن
✍ #قاسم_اکبری
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
افغانستان، عراق و سوریه نیست
🔹افغانستان برای ما بیش از یک همسایه است. 150 سال قبل، بخشی از خاک و پاره تن ما بود که با نیرنگ انگلیس و بی کفایتی قاجار از ایران جدا شد. دهه ها مستعمره انگلیس بود؛ تا این که پای شوروی و سپس آمریکا به این کشور باز شد. چند بار هم در دو دهه اخیر، میان طالبان و دولت غربگرا دست به دست شده است.
♦️رنج و ناامنی و بی ثباتی افغانستان، رنج و گرفتاری ما هم هست. ترجیح ما، "توقف اشغال و حاکمیت مبتنی زور و اسلحه"، و "حاکمیت رای مردم، در کنار احترام به همه اقوام و مذاهب" است.
🔹افغانستان در دوره بیست ساله اخیر (سیطره طالبان، اشغال آمریکا، و حاکمیت دولت بی ریشه و غربگرای اشرف غنی)، بارها نابودی نسل و منابع و زیر ساخت ها را به چشم دید و ضمنا زیر "ساخت های سیاسی و فرهنگی مقاومت" برای تشکیل دولت مستقل از آمریکا و طالبان را تا حدود زیادی از دست داد.
♦️این هم مهندسی آمریکا و غرب، با عبرت گرفتن از تحولات عراق بود. البته جمعیت شیعیان در افغانستان 25 درصد جمعیت است، بر خلاف عراق که اکثریت بالای 60 درصد مردم شیعه هستند.
🔹برخی می گویند ایران چرا مثل عراق و سوریه، وارد درگیری در افغانستان نمی شود؟ ایران، هرگز راسا وارد هیچ جنگی نشده. ایران پس از درخواست رسمی دولت های قانونی عراق و سوریه، به آنها برای مبارزه با تروریسم "کمک" کرد و هرگز طرف اصلی جنگ نبود.
♦️دولت های قانونی مستقر و ارتش آنها تصمیم به دفاع از خود گرفتند و وسط میدان آمدندند، و انبوه گروه های مردمی داوطلب هم در کنار دولت ها ایستادند. یعنی اقتضائات فراهم بود؛ بنابراین ایران هم عمدتا با کمک مستشاری، به ساماندهی خط دفاعی و سپس تهاجمی علیه تروریست ها پرداخت.
🔹اما دولت و ارتش افغانستان، وامدار آمریکا و فاقد ریشه مردمی بودند و ظرف چند هفته، همه شهرها و امکانات نظامی را بدون کمترین مقاومت تسلیم طالبان کردند. این اتفاق، مقارن با تصمیم آمریکا برای خالی کردن پشت دولت اشرف غنی و جا گذاشتن انبوهی از امکانات نظامی برای طالبان بود.
♦️همچنین گفته می شود برخی گروه های جهادی سابق، در چند سال گذشته با دولت فاسد اشرف غنی شریک شده، یا لا اقل کنار آمدند و آن روحیه سابق مبارزه را نداشتند. فساد گسترده در "دولت غنی" با وجود فقر عمومی، موجب شد بسیاری از مردم هم انگیزه ای برای پشتیبانی از دولت یا توانی برای به مقابله با طالبان نداشته باشند.
🔹در چنین شرایطی آیا منطقی بود مثلا چند هزار رزمنده پاکباخته و شجاع فاطمیون، وارد جنگی نا برابر شوند که تکلیف آن پیشاپیش - در اثر عوامل پیش گفته- معلوم است و ضمنا جنگ های مذهبی وقومی جدیدی بر پا می کند؟
♦️آمریکا در افغانستان شکست سنگینی خورده و می خواهد عواقب این شکست را (با کمک محافل غربگرا) در دامن ایران بیندازد. اما ایران در زمین احمق های درجه یک آمریکایی بازی نمی کند.
🔹مطالبه ایران، عدم دخالت بیگانگان، حاکمیت رای مردم افغانستان به دور از زور اسلحه، و تاکید بر ملت سازی، فرا تر از کشاکش های قبیله ای و فرقه ای است. روحیه مقاومت بر مبنای این منطق درست، باید تبدیل به گفتمان غالب میان مردم و نخبگان افغانستان شود و ایران در این زمینه از هیچ کمکی دریغ نمی کند. هر چند که زمانبر است.
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
جای خالی مرگ بر آمریکا
🔹تجمعات اعتراضی دو روز اخیر در برخی شهر های افغانستان علیه تحرکات طالبان و پاکستان، اتفاق خوبی است، اما ناقص به نظر می رسد.
🔹در اغلب این اعتراضات، فقط علیه طالبان و پاکستان شعار اعتراض سر می دهند و حال آن که رژیم آمریکا، مسبب اصلی مصیت های دیروز و امروز افغانستان است؛
🔻چه آن روز که از طالبان در مقابل شوروی حمایت کرد و پای دلار های سعودی و فعالیت های تکفیری را با هدایت سرویس های جاسوسی انگلیس و پاکستان به افغانستان گشود؛
🔻چه هنگامی که به بهانه طالبان، افغانستان را به مدت بیست سال اشغال و تبدیل به ویرانه کرد؛
چه زمانی که پشت دولت فاسد و غربگرای اشرف غنی ایستاد تا ظرفیت های تشکیل دولت- ملتی مقتدر را نابود سازد؛
🔻و چه اکنون که پشت ارتش افغانستان را خالی کرده و با تمام تجهیزات نظامی اش، تقدیم طالبان کرده است.
🔹رد پای خیانتی چنین گسترده و عمیق، قابل اغماض و فراموشی نیست. نجات افغانستان، تنها از مسیر اعلام بیزاری نسبت به آمریکا و همه پادو ها و مهره هایش در این کشور می گذرد. "مرگ بر آمریکا" را باید مقدم بر "مرگ بر پاکستان و طالبان" گفت. وگرنه دولت پاکستان بدون اجازه آمریکا آب نمی خورد.
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴وضعیت اصلاح طلبان در اتفاقات مختلف در منطقه
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴آواربرداری از خیانتهای دولت حسن روحانی ادامه دارد
سرمهای آلمانی از سال ۹۵ وارد شدند و همگی فاسد شدند!
سرمهای مخصوص بیماران دیالیزی در حال فاسد شدن هستند!
شیرخشکهایی که پدرها و مادرها دربهدر دنبال آن میگردند در حال فاسد شدن هستند!
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
11.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تیپ_سلطنتیون #تیپ_اصلاحیون !
دو گروه از فارسی زبانان خود را مدافع #پنجشیر و مردم #افغانستان میخوانند و مخالف #طالبان جا میزنند هر دو دروغ میگویند
مربوط به سخنرانی #استاد_حسن_عباسی
در تاریخ ۱۵ شهریور ۱۴۰۰
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
16.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 ایران در بحران #افغانستان کجا ایستاده ؟
📌 مربوط به سخنرانی #استاد_حسن_عباسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان
🗓 ۱۵ شهریور ۱۴۰۰
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🛑طالبان: آماده برقراری رابطه با آمریکا هستیم / هیچ رابطهای با اسرائیل نخواهیم داشت
🔺ذبیح الله مجاهد،سخنگوی طالبان:
🔺طالبان آماده است تا با واشنگتن روابطی داشته باشد که منافع افغانستان و ایالات متحده را تامین کند و از مشارکت احتمالی ایالات متحده در بازسازی افغانستان استقبال خواهد کرد.
🔺هیچ رابطهای با اسرائیل نخواهیم داشت اما میخواهیم با همه کشورهای همسایه گفتوگو کنیم.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 تا دیروز در نقد برجام مینوشتند ...
👈 الان مطلب زده، آی! کجایید که عراق با توتال فرانسه قرارداد بسته و "شما چرا در احياي برجام و رفع تحريمها تعلل میكنيد"!
👈 یادشان رفته که بیژن زنگنه، چینیها را بیرون کرد و با توتال فرانسه در همان دولت روحانی قرارداد بیست ساله بست و به قول خودش "عزت ایران را احیا کرد" و توتال هم سرمایهگذاری ۲۰ ساله و بیشتر خودش را رسما اعلام و اعتراف کرد و اتفاقا در همان پسابرجام، دست دولت روحانی را در پوست گردو گذاشت و با پررویی تمام با اطلاعات طرف ایرانی، از ایران خارج شد؛ مطلب مرتبط
👈 در ضمن، ایران تاکنون هیچ وقت از برجام خارج نشده و اتفاقا طرفی که در بازگشت به برجام و رفع تحریمها، علیرغم تلاش دولت روحانی تا آخرین لحظات، آن هم قبل از برگزاری انتخابات ایران، تعلل کرده و میکند، ایران نیست؛
👈 در هر حال اگر منظورتان این است که دوباره هشت سال دیگر، کاسه برداریم و دنبال آمریکاییها راه بیافتیم که شاید درون آن چیزی تُف کنند! حداقل یک نگاهی به بلاهتهای گذشته بیاندازید؛ شاید کمتر حرف مفت به جهت عدم شناخت مساله بزنید ...
👈 ظاهرا نتایج "هیچ" دوره دولت روحانی، مایه عبرت نشده و همان ایرادهای بنیاسراییلی به دولت قبل از روحانی، عمدا دوباره تکرار میشود ...
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️ 6-7 سال است تحت محاصره اند و جز برگ درختان غذایی ندارند و شب و روزشان زیر بمباران سعودیها میگذرد
اما دریغ از یک نوشته، یک همدردی توسط مدعیان دروغین امروزی انسانیت و بظاهر حامیان پنجشیر
👤 جناب آقای استیون
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از آنتی سکولار
#پرونده_ویژه
#بازگشت_از_نیمه_راه(96)
💢 تشکیل جلسه هیئت رئیسه خبرگان
♻️ آیت الله امینی در خاطرات خود در مورد تماس با هاشمی رفسنجانی و تشکیل جلسه هیئت رئیسه خبرگان پس از درخواست امام ،بیان می کند که پس از تماس با هاشمی و کسب تکلیف با او، قرار شد یک روزی به عنوان تشکیل جلسه هیئت رئیسه مشخص شود. ایشان سپس در مورد شرایط آن جلسه در خاطرات خود این گونه می آورد:
♻️ «آیت الله خامنه ای که در آن زمان در مشهد مقدس بودند پس از اطلاع بلافاصله به تهران مراجعت کردند و در دفتر آقای هاشمی حضور یافتند. بنده هم به اتفاق آقای مشکینی و آقایان محمد مؤمن و طاهری خرم آبادی در زمان مقرر در دفتر آقای هاشمی حاضر شدیم و تشکیل جلسه دادیم»...
♻️ آیت الله امینی در ادامه خاطرات خود به نقل از هاشمی رفسنجانی به تصمیم قاطع امام و مخالفت ایشان با درخواست هاشمی اشاره می کند و می نویسد:
♻️ «...آقای هاشمی رفسنجانی گفت چندی است که امام در رابطه با عزل آقای منتظری از قائم مقامی تصمیم گرفته و یکی دو مرتبه به من فرموده که مسئله آقای منتظری را تمام کنید. ولی من چون از عواقب آن میترسیدم با التماس و خواهش از ایشان خواستم در این اقدام عجله نکند. شاید در آینده راه حل بهتری پیدا شود، ولی امام قبول نکرد و فرمود من تصمیم خودم را گرفته ام، هر چه زودتر قضیه را تمام کنید».
ادامه دارد...
منبع: خاطرات آیت الله امینی
#حسین_کاظمی
#آنتی_سکولار
@antisecular_ir