نگرو پونته رییس دولت امریکایی حاکم بر #عراق از 2004 تا 2005:
«میدانید چرا هرگز در آمریکا هیچ کودتایی رخ نمیدهد؟ چون آمریکا در واشنگتن سفارت ندارد!»
#اربعین
#امیرحسین_ثابتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اپوزیسیون علیه اپوزیسیون
حسین موسویان، رییس شورای مرکزی جبهه ملی:
تم اصلی نشست "شورای مدیریت گذار" در لندن #فدرالیزه کردن ایران است و فدرالیزه کردن ایران اسم رمزی است برای #تجزیه ایران.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش مداح عراقی به ماجراهای اخیر عراق و دست داشتن شبکههای معاند ،عربستان سعودی و آمریکا
#روانبخش
🔴تور تركيه ارزانتر از پرواز اربعين!
♦️امیرآبادی، عضو هیئترئیسۀ مجلس:
هزينه بليت رفتوآمد به تفليس و آنكارا با سه شب اقامت این روزها حدود يك ميليون و ۸۵۰ هزار و ۲ ميليون و ۲۰۰ هزار تومان پيدا میشود اما دقيقا این روزها در اوج سفر زائران اربعين، بليت رفت و برگشت مشهد-نجف ۲ ميليون و ۸۰۰ هزار.
#علی_برکت_الله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ظریف در مجلس: نمیشود همه مشکلات را با روابطمان با کشورها حل کرد
🔴 نگاه به حوادث اینروزهای عراق از منظری دیگر...
✍🏻 #سیاوش_فلاحپور
🔹مقاومت برابر فشارها برای اجرای تحریمهای ایران، گشایش گذرگاه استراتژیک محور مقاومت (قائم-بوکمال)، چراغ سبز به نیروهای امنیتی برای دستگیری جاسوس سیا و مذاکره با روسها برای پدافند هوایی؛ منطقا باید پرسید چرا انقدر دیر به فکر حذف عادل عبدالمهدي افتادهاند؟!
🔸در ماههای گذشته بیش از ۵۰ فرمانده ارتش عراق از مناصب خود برکنار شدهاند؛ برکناریهایی که عمدتا مربوط به سرویس مبارزه با تروریسم (اصلیترین پایگاه آمریکا در ارتش عراق) بوده حجم انتقادات رسانههای "خارجی" علیه عبدالمهدی به دلیل این برکناریها به اندازه کافی برای فهم وضعیت گویاست...
🔺ژنرال الساعدی اما برای آمریکا خط قرمزیست که زیر پا گذاشتنش هزینه دارد؛ برکناری او فشارها را به اندازهای رساند که شخص نخست وزیر به پرونده ورود کرده و از "ملاقاتهای خارج از عرف این فرمانده در سفارتهای خارجی" سخن گفت...
💢 اعتراض به برکناری ژنرال الساعدی نقطه آغاز آشوبهای اخیر بود!
وزیر دادگستری #کره_جنوبی برای دخترش توی یِه دانشگاه #پذیرش گرفته، همین!
نه اختلاس کرده، نه مدرکش جعلیه، نه ۱۸ میلیارد دلار رو وسط جنگ اقتصادی به باد داده، نه داداشش صندلی مدیر عاملی بانکها رو به ابر بدهکاران بانکی فروخته...
مردم مثِ بچه آدم خواستار اخراج رئیس جمهورشون شدن..!
💬 جعفر بلوری
➕ فارغ از اینکه ما در کشورمان #سهمیه هیئت علمی داریم و...، جالبتر اینجاست که گویا وزیر دادگستری کرهجنوبی تازه پیش از اینکه به این سمت برسد برای دخترش پذیرش گرفته و مردم هم علت اعتراضشان به رئیس جمهورشان اینست که میگویند، اصلاً چرا چنین آدمی را بعنوان وزیر انتخاب کرده است!!
#مهدی_قاسم_زاده
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
[ #سه_منهاے_یک‼️ ] 🔴 همه اش سید حسن و عمادمغنیه 🔻اولین مصاحبه رسانه ای سردار سلیمانی د
🔴 تجلّی اصل پنجم در توصیه های سه گانه آقا...
🔻سردار حاج قاسم سلیمانی در مصاحبه اخیر خود در بیان خاطرات جنگ ۳۳ روزه گفت: " در اوج جنگ۳۳ روزه، مقام معظم رهبری پس از گزارش من در خصوص آخرین وضعیت لبنان در جمع روسای سه قوه و کارگزاران نظام سه نکته را مطرح کردند:
1⃣ این جنگ شبیه جنگ احزاب است.
2⃣ آماده بودن اسراییل برای حمله و پیش دستی کردن حزب الله و غافل گیر شدن رژیم صهیونیستی( قابل توجه اینکه قاسم سلیمانی گفتند این اطلاعات را من و سید نداشتیم)
3⃣ توصیه به خواندن دعای جوشن صغیر
🔺بیان و انتقال همین سه نکته به رزمندگان حزب الله، صحنه ی جنگ را به نفع حزب الله تغییر داد و نوید بخش پیروزی بزرگ برای حزب الله گردید.
🔹به توصیه های فوق میبایست بیشتر از یک دیالوگ ساده از یک مصاحبه تلویزیونی تامل کرد. در حقیقت توصیه های سه گانه فوق، تجلّی و نمود عینی #شجاعت، #بینش_سیاسی ، #تقوای_الهی در وجود مقام معظم رهبری است که در قانون اساسی بدان تصریح شده است (دقت شود).
🔹 اصل ۵ و ۱۰۹ قانون اساسی، دربرگیرنده شرایط و اوصاف رهبری میباشند. به موجب اصل پنجم: در زمان غیبت حضرت ولی عصر (عج) در جمهوری اسلامی ایران، ولایت امر و امامت امت بر عهده فقیه عادل و باتقوا، آگاه به زمان، شجاع، مدیر و مدبّر است.
اصل یکصد و نهم، شرایط و صفات رهبر را در سه بند بیان نموده است: صلاحیت علمی لازم برای افتا در ابواب مختلف فقه،. عدالت و تقوای لازم برای رهبری امت اسلام، بینش صحیح سیاسی و اجتماعی، تدبیر، شجاعت، مدیریت و قدرت کافی برای رهبری.
🔻 خداوند را به نعمت ولایت و داشتن چنین رهبری شاکریم. « الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي هَدَانَا لِهَٰذَا وَمَا كُنَّا لِنَهْتَدِيَ لَوْلَا أَنْ هَدَانَا اللَّهُ »
#موسی_سلیمانی «کارشناس زمانه
#زمانه
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
[ ✅ #دقیقا_میداند_چه_میخواهد ] 🔺 کارشناس آلمانی: رهبر ایران، بسیار بسیار هوشمند و آگاه است و دقیقا
[ ‼️ #دو_علی ‼️]
❇️ #علی_شریعتی : بروید پای صحبت این روحانی جوان بنشینید...‼️
🔴 داریوش ارجمند: من تحت تأثیر دو «علی» هستم؛ علی خامنهای و علی شریعتی
🔻بازیگر سریال ستایش:
🔹من شاگرد اول کلاس مرحوم دکتر شریعتی بودم و در دانشگاه مشهد کار هنری میکردم.
🔹او یک انسان مبارز بود. این جمله دکتر شریعتی همیشه در ذهنم میماند که «اگر بند از بندم جدا کنند حسرت گفتن یک «آخ» را بر دلشان میگذارم» و واقعا هم گذاشت.
🔹آن زمان دیدگاهی وجود داشت که مثلا هر کس عمامه سرش دارد عقبمانده است، اما دکتر شریعتی به این موضوع اعتقاد نداشت و به ما دانشجویانش میگفت در مسجد کرامت، روحانی جوانی است به نام سیدعلی خامنهای. بروید پای صحبتش بنشینید.
🔹من در همه زندگیام تحت تاثیر دو «علی» بودهام: علی خامنهای و علی شریعتی. همچنان هم همینطور است.
🔹تنها کسی که با من میجنگید ساواک بود، چون من با شریعتی راه میرفتم و از او تعریف میکردم. حدود سال ۴۵ یا ۴۶ بود. من را به زندان لشکر بردند و تهدید کردند که اعدامت میکنیم و بعد هم از دانشگاه اخراجم کردند.
#زمانه
اوباش ضدانقلاب که روی اعتراضات اجتماعی موج سواری میکنن، نهایت قدرتشون، چندساعت فحاشی و آتش زدن چند تا سطل زباله است که به شاخ بُز هم نباید حساب کرد.
اما یک جنایت بزرگ میکنند: به حاشیه بردن مطالبات اصلی مردم رنجدیده و معترض و ایجاد کانال امن برای فرار مسئولان مقصر از پاسخگویی.
#فرید_ابراهیمی
🔴 آقای ترامپ! اين استراتژیها فروشی نيستند
✍🏻 #حنيف_غفاری
🔰مي گويند «مذاکره» نوعي «بده بستان» است و اگر ميان داده ها و ستانده هاتوازن و تعادل وجود داشته باشد، آن گاه مي توان از نوعي «معامله پاياپاي» در عالم پيچيده ديپلماسي سخن گفت! در اين منظومه، «ميز مذاکره» جايي است که «داده ها» و « ستانده ها» بر روي آن قرار مي گيرد؛ جايي که بازيگران مشغول چانه زني مي شوند تا به قول خود بهترين ها را در اين معامله بهدست بياورند.با توجه به همين مقدمه کوتاه، ميتوان تعاريف واضح و شفافي را در خصوص «معامله خوب»،«معامله خنثي»،«معامله بد»و« معامله فاجعه بار» ارائه کرد:
🔹معامله خوب، آن معامله اي است که اولا در آن «خطوط قرمز راهبردي» يک کشور يا بازيگر زير پا گذاشته نشود و متعاقبا، وزن «ستانده هايتاکتيکي» آن نيز بر وزن «دادههاي تاکتيکي» آن غلبه داشته باشد. مؤلفه هاي تعيين و شکل گيري يک «معامله خوب»، يکي «داشتههاي بازيگران» و ديگري« شدت ضعف طرفين يا طرفها» است.
🔺معامله خنثي، معامله اي است که در آن، ميزان داده ها و ستانده هاي بازيگران با يکديگر يکسان باشد. در «معامله خنثي»معمولا قرار نيست صحنه منازعه از بين برود، بلکه مختصات آن بار ديگر توسط بازيگران خطکشي و تعريف مي شود. معامله بد، معامله اي است که در آن، وزن «داده هاي تاکتيکي» يک بازيگر بر وزن «ستانده هاي تاکتيکي» آن غلبه پيدا کند. معمولا در معاملات و مذاکرات بين المللي، «معامله خنثي» به ندرت شکل مي گيرد زيرا به ندرت پيش مي آيد که قدرت يک طرف معامله، بر طرف ديگر غلبه نداشته باشد. بنابراين، بيشتر معاملات شکل گرفته ميان بازيگران حوزه روابط بين المللي، از جنس :«معاملات بد» يا «معاملات خوب» هستند.
🔹با اين حال، در ماوراي «معاملات بد»، ما با مفهومي به نام «معاملات فاجعه بار» نيز رو به رو هستيم. معامله «فاجعه بار» به معاملهاي اطلاق مي شود که در آن،«استراتژيهاي يک بازيگر» بر روي ميز معامله قرار ميگيرد و در نهايت، با «تاکتيکهاي طرف مقابل »معاوضه ميشود. به عبارت بهتر، در اين نوع معامله ، استراتژي ها و ثوابت راهبردي و سياست خارجي يک بازيگر، به پاي تاکتيکها و وعده هاي طرف مقابل ذبح مي شود. هم اکنون در سال ۲۰۱۹ ميلادي قرار داريم : پيروزي هاي مکرر جبهه مقاومت در سوريه، عراق، يمن ، لبنان و فلسطين از يک سو و تضعيف جايگاه سردمداران آمريکايي، صهيونيستي و سعودي تروريسم تکفيري از سوي ديگر، دستان ما را به شدت پر و متعاقبا، قدرت مانورمان در برابر دشمن را تقويت کرده است.
🔺از سوي ديگر، برداشته شدن گامهاي کاهنده تعهدات برجامي ايران ( که در ذيل استراتژي مقاومت فعال ) تعريف مي شود، سردمداران کاخ سفيد را به نقطه اي رسانده است که از هر گونه “مجراي انتقال پيام” اعم از بازيگران اروپايي، شرقي و منطقه اي براي ارسال پيام “چينش ميز مذاکرات با ايران ” استفاده مي کنند.
🔹درست در چنين شرايطي، که ترامپ با دستاني خالي در منطقه و با احساس نياز مبتني بر “اعاده حيثيت در حوزه سياست خارجي نابود شده آمريکا و با استيصال مطلق در برابر “ايران قدرتمند” به هر ظرفيتي براي مذاکره با ايران متوسل مي شود، پيام جمهوري اسلامي ايران براي واشنگتن و متعلقان آن در منطقه و نظام بين الملل کاملا مشخص است: اينکه نه تنها آورده ها، محصولات، يافته ها و حتي ظرفيتهاي بالقوه استراتژيک جمهوري اسلامي ايران قابل معامله و فروش نيستند ، بلکه به واسطه همين ظرفيتها “تسليم ترامپ در برابر ايران ” در آينده اي نزديک رقم خواهد خورد.اگر ترامپ واقعا خواستار معامله با ايران است، بايد براي ذبح استراتژي هاي خود در پاي تاکتيکهاي ايران آماده شود. او بايد “معامله خوب”، “معامله خنثي” و حتي ” معامله بد” با ايران را به فراموشي بسپارد.
💢 بدون شک، تا تحقق نهايي “کابوس ترامپ در قبال ايران ” زمان زيادي باقي نمانده است…
دیدم در مورد پرونده #محسن_لرستانی که در رسانه های ضد انقلاب به عنوان خواننده بازداشتی با حکم فساد فی الارض معروف شده است اطلاعات درستی از شب گذشته در توئیتر در حال انتشار هست...
متاسفانه باید عرض کنم اعمال شنیع محسن لرستانی با مدارکی که از گوشی متهم به دست آمده اثبات شده هست.
وی این فیلم ها رو با گوشی خودش ثبت و ضبط کرده بوده منتها هیچ وقت فکر این رو هم نمیکرده که روزی این فیلم دست ضابط قضایی برسد و بخشی از پرونده سنگین وی بشود.
اما داستان محسن لرستانی و همدستانش چه بوده است؟ لرستانی که قبلا فامیلش پورمست بوده به همراه سه نفر دیگر باندی را تشکیل میدهند و کار ویژه این باند شناسایی و کشاندن نوجوانان و افراد دوجنسه به مخفی گاه و برقراری رابطه جنسی نامشروع بوده است. اما باید آگاه باشید که باند محسن لرستانی فقط به رابطه جنسی با قربانیان راضی نمیشدند و در مخفی گاه مورد اشاره به قربانیان مواد مخدر و مشروب هم میدادند. ذکر این نکته ضروری است که باند مخوف مورد اشاره برای رسیدن به اهداف شوم خودشون به صورت مخفیانه از افراد فیلم و عکس هم میگرفتند.
صحبت و اطلاعات در مورد باند محسن لرستانی بیش از آن چیزی است که حتی تصورش را بکنید. در این پست تا همین حد عرض کنم که مخفی گاه محسن لرستانی و همدستانش از ساعت 12 شب تا 4 صبح پاتوق نوجوانان گول خورده(به واسطه اینکه از آنها فیلم تهیه شده بود و تهدید به افشای فیلم و چتهایشان میشدند) و دوجنسهها بوده است.
این رو هم باید بگم که محسن لرستانی و باندش چندین شاکی خصوصی دارند و اینکه گفته میشود پرونده بدون شاکی خصوصی تشکیل شده کذب محض است.
لینک توییت سید پویان حسین پور در این خصوص👇
https://twitter.com/aseyedp/status/1180535824623919104?s=21
گویا امروز جناب #محسن_آرمین از تئوریسینهای اصلاحات درمصاحبهای فرمودهاند که بخشهایی از این جناح سیاسی به حضور در #قدرت عادت کردهاند و برای بقا به زدوبندهای پنهان با لابیهای قدرت روی آورده و به مسائل مالی نیز آلوده شدهاند؛ هرچند هدف از این خودانتقادیها در بینِ اصلاحطلبان صرفاً فرار از #پاسخگویی و سرپوش گذاشتن بر عملکرد بدِ #دولت و #فراکسیون_امید میباشد اما بنظر میرسد بیان این صحبتها از سوی جناب "آرمین" را باید به نوعی زمینهچی برای "عبور از عارف" در جبهه #اصلاحات دانست که اینروزها مصرانه پیگیر راه انداختن بحث گفتگوهای ملی برای ماندنش در قدرت است!!
➕ البته موضوع اختلاف جناب آرمین و عارف خیلی هم نمیتواند بیارتباط به تلاش چند وقت گذشتهی جناب عارف برای جایگزینی #فرشید_گلزاده (مدیر سابق فروشگاه رفاه) بجای محسن آرمین در #شورای_عالی_اصلاحات باشد که صدای اکثر اصلاحطلبان را نیز درآورده بود !!
#سرطان_اصلاحات
#قبیله_گرایی
#مهدی_قاسم_زاده
🔴 پرتقال فروش درحال پیدا شدن است....
🔹میدونستین آمریکا پس از خروج نظامیانش از عراق با محوریت سفارت خودش در بغداد بیش از ۵هزار NGO رو در موضوعات گوناگون ایجاد و حمایت کرده؟!
جالبتر بدونید عمده هدایت تظاهرات اخیر در عراق توسط همین موسسات وابسته به سفارت آمریکا انجام شده!
💬 حسین کازرونی
🔸هشتگ #عراق_تنتفض با صیغه مونث، یا مذکر؟!
عراقیها اسم کشورشان را بصورت مذکر استفاده می کنند،؛ ۹۴٪ توییتها با هشتگ مونث العراق تنتفض (عراق به پا میخیزد) منتشر شده است...
فقط در کشورهای حاشیه خلیج فارس خصوصاً عربستان با صیغه مونث از عراق نام می برند!!
💬 حامد رحیمپور
🔴 چرا عبرت نگیریم؟
🔹ایشون امیرفرشاد ابراهیمی است، سالها در کسوت بسیجی و حزباللهی زیسته و در برخی گروههای مدعی حزباللهی هم حضور داشته.
🔸دهه ۷۰ که رهبر انقلاب ندای مبارزه با اشرافیگری و تهاجم فرهنگی سر میداد ابراهیمی به همراه جمعی از بچههای حزباللهی و رزمندگان قدیمی بدنبال تجمع علیه بدحجابان، بهم زدن تجمعات و مراسمات سخنرانی و غیره بودند!
🔹بعدها امیرفرشاد از ایران فرار کرد و سالهاست در آغوش بیبیسی و سایر رسانههای ضدانقلاب مشغول تخریب نظام اسلامی است.
🔸او بارها اعتراف کرده که از کارگزاران و خانواده هاشمی خط میگرفته تا برای جمع حزباللهیها مسئلهسازی کند و اولویتهای دهم را به اولویت اول برساند!
🔹برخی دوستان از این نهیب ما ناراحت نشوند؛ امروز روز عبرت ماست؛ عبرت بگیریم از نفوذیهایی که اولویتهای ما را تغییر میدهند و محاسبات ما را غلط شکل میدهند.
✅ #داود_مدرسی_یان
⭕️ عامل فروپاشی شوروی برای ایران چه خوابی دیده است؟
🔺 مشاور جورج سوروس، سخنران ویژه همایش تحریم ها در ایران!
(قسمت اول)
🔹جفری ساکس تئورسین مکتب شوک درمانی ، همکار و مشاور ویژه جورج سوروس، پدر انقلاب های رنگی در جهان، در خردادماه 95 با عنوان مشاور ویژه دبیر کل سازمان ملل متحد در امور آرمان های توسعه پایدار وارد ایران شد و با معصومه ابتکار و سید عباس عراقچی دیدار کرد و در دانشگاه امیرکبیر هم سخنرانی با موضوع «دستور 2030 و اهدف توسعه پایدار» انجام داد ، که البته با واکنش های انتقادی کارشناسان و دانشجویان انقلابی همراه بود.
🔹دستور کار توسعه پایدار 2030 که جفری ساکس در ایران ارائه کرد، شامل 17 سند می شود، که سند 2030 یونسکو برای آموزش و پرورش و توافقنامه اقلیمی پاریس را نیز شامل می شود. حالا مجددا قرار است جفری ساکس به عنوان مهمان ویژه در کنفرانس «اقتصاد جهانی و تحریم ها» به میزبانی مرکز مطالعات و همکاری های علمی وزارت علوم سخنرانی کند.
🔹دکتر جفری ساکس استاد دانشگاه هاروارد و مشاور ویژه روئسای سازمان ملل از سال 2000 میلادی تا کنون در امور توسعه پایدار و البته بیشتر به عنوان نظریه پرداز اقتصادی در کنار میلتون فریدمن به عنوان مدافعان مکتب شوک درمانی در اقتصاد نئولیبرال شناخته می شود.
🔹شوک درمانی در اقتصاد یا همان اصلاحات سرمایه داری به اقداماتی مانند دست کشیدن دولت از کنترل قیمت ها، حذف یارانه ها و آزاد سازی تجارت با دیگر کشورها و خصوصی سازی های گسترده دارایی های عمومی آن هم بدون فوت وقت و فشارهای سخت و سرکوب معترضان، گفته می شود به گونه ای که امکان مقاومت طرف مقابل را بگیرد.
🔹جفری ساکس با تحمیل این نسخه مشغول طراحی اقتصادهای کشورهای مختلف پس از کودتا شد و زمینه روی کارآمدن غرب گرایان را مهیا کرد، نسخه اقتصادی که در تمام آنها با فروپاشی گسترده اقتصادی، فساد مالی و به حراج گذاشته شدن دارایی های عمومی کشورها و سرکوب مردم همراه بوده است.
🔹دکتر جفری ساکس با طراحی اقتصادهای کشورهایی چون بولیوی، آرژانتین و کشورهای اروپای شرقی بعد از فروپاشی شوروی و همچنین روسیه بعد از فروپاشی نه تنها عامل مهمی در تثبیت سلطه غرب بر آنها شد، بلکه باعث بیکاری های گسترده و فروپاشی اقتصادی آنها نیز شد.
🔺به خاک سیاه نشاندن بولیوی!
🔹جفری ساکس با پرچم مقابله با بیکاری و کاهش تورم، با نفوذ به ارکان تصمیم گیری در بولیوی نسخه شوک درمانی خود را به آنها اینگونه صراحتا القا می کرد و می گفت: «فقط شوک درمانی است که میتواند بحران تورم لگام گسیخته بولیوی را درمان کند. پیشنهاد او افزایش ده برابری بهای نفت، آزادسازی بهای طیفی از اقلام دیگر و کاهش بخشهای مختلف بودجه بود.»
🔹ویکتور پاز رئیس جمهور وقت بولیوی بدون فوت وقت با 17 روز جلسه بی وقفه برنامه شوک درمانی مبتنی بر حذف یارانههای مواد غذایی، لغو کلیه کنترل قیمتها و 300درصد افزایش بهای نفت را ارائه کرد. برنامه مزبور حقوق و دستمزدهای پایین بخش دولتی را به مدت یک سال تثبیت کرد و نیز خواستار کاهش شدید مخارج دولتی در عرصه خدمات عمومی (بهداشت و درمان آموزش و پرورش و...)، گشودن مرزهای بولیوی به روی واردات نامحدود و کوچک کردن شرکتهای دولتی به عنوان سرآغازی برای خصوصیسازی گسترده شد.
🔹اما خیلی زود نتیجه نسخه پیچی های جفری ساکس نمایان شد، کاهش 61 درصدی افراد واجد شرایط تامین اجتماعی، بیکاری 30 درصدی، افزایش بی سابقه رجوع بیکاران بولیوی به کاشت و صادرات مواد مخدر، کاهش قیمت 55 درصدی قلع به عنوان مهمترین صادرات بولیوی. از آن طرف نیز جهت اجرای شوک درمانی برای مقابله با اعتراضات در بولیوی حالت فوق العاده اعلام شد، پلیس به همه نهادهای مدنی حمله کرد، راهمپایی و گردهمایی های سیاسی ممنوع اعلام شد. 1500 نفر از جمله وزرای سابق و سناتور دستگیر و به زندان هایی دور افتاده در جنگل آمازون منتقل شدند، کارگران معادن قلع بخاطر اعتراض اخراج شدند.
🔺ردپای ساکس در زیرخط فقر کشاندن مردم آرژانتین
🔹پس از بولیوی این بار نوبت آرژانتین در دهه 90 میلادی بود که با اجرای سریع تئوری ساکس در زمان کوتاهی نزدیک به 90 درصد تمام بنگاه های دولتی خود را چوب حراج زد و به شرکت های خصوصی خارجی از جمله سیتی بانک، بانک بوستون، ویندی فرانسه و ...فروخته شد. طی این دوره بیش از 700 هزار نفر از کارگران کارخانه ها اخراج شدند و نیمی از جمعیت کشور به زیر خط فقر کشانده شدند.
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
ادامه دارد...
⭕️ عامل فروپاشی شوروی برای ایران چه خوابی دیده است؟
🔺مشاور جورج سوروس، سخنران ویژه همایش تحریم ها در ایران!
(قسمت دوم)
🔺تجارت ناتاشا در لهستان ماحصل شوک درمانی!
🔹جفری ساکس با تامین مالی جورج سوروس و همراه با او به ورشو پایتخت لهستان سفر کرد و با پیروزی جناح غرب گرای لهستان یعنی حزب همبستگی همکاری های نزدیک ساکس با دولت حاکم در لهستان آغاز شد. دولت هبستگی به امید وام خارجی طرح شوک درمانی ساکس را پذیرفت و اعلام شد، اقتصاد لهستان به شیوه «شوک درمانی» تحت درمان قرار میگیرد.
نسخه های جفری ساکس در لهستان شامل حذف آنی کنترل قیمتها و یارانهها، حراج معادن، کارگاههای کشتیسازی و کارخانههای دولتی و رفتن از کارخانههای صنعتی سنگین به تولید کالاهای مصرفی و... بود.
🔹اما برخلاف پیش بینی ها و وعده ها نسخه های جفری ساکس موجب یک رکود کامل شد. کاهش 30درصدی تولیدات صنعتی، افزایش نرخ بیکاری به بیش از 20 درصد، 50 درصد مردم زیر خط فقر و 7500 اعتصاب در یکسال که همگی با سرکوب روبرو شدند نتیجه شوک درمانی بود. تا جائیکه پس از دوران شوک درمانی تجارت کثیفی به نام «تجارت ناتاشا» در این کشور شکل گرفته بود که منظور از آن صادرات زنان و دختران شرق اروپا برای به مقاصدی نامعلومی بود که در نهایت مجبور به تنفروشی میشدند.
🔺فروپاشی و حراج ثروت شوروی!
🔹جفری ساکس با وعده ی کمک 15 میلیارد دلاری وارد شوروی شد و در نقش مشاور یلتسین و تسریع فروپاشی شوروی نقش موثری ایفا کرد. ساکس به یلتسین گفت مطمئن است که اگر مسکو مسیر اقدامات آنی و ضربتی برای پیاده کردن یک اقتصاد سرمایهداری را پیش بگیرد، او چیزی در حدود پانزده میلیارد دلار برای روسیه فراهم خواهد کرد.
🔹یلتسین نیز با این پیشبینی که با آزاد کردن قیمتها در نتیجه شوک درمانی هر چیز در جای صحیح خودش قرار خواهد گرفت، لغو کنترل قیمتها را اعلام کرد و یک هفته پس از استعفای گورباچف برنامه شوک درمانی بدون فوت وقت آغاز شد.
🔹اتفاقی که متعاقب آن موجب انحلال پارلمان و کودتای نرم یلتسین شد و در نتیجه این برنامه ها قدرت خرید شهروندان روسی 40 درصد کاهش یافت و یک سوم جمعیت روسیه به زیر خط فقر رفتند و افراد طبقه متوسط مجبور شدند با گذاشتن میزهایی مقوایی در خیابانها اموال شخصیشان را بفروشند. و از آن طرف شرکت های بزرگی چون یوکس، نیکل نوریلسک و... به ثمن بخس به حراج گذاشته شدند.
🔹جفری ساکس بعد از فروپاشی شوروی با کمک و سرمایه جورج سوروس به کشورهای اروپایی شرقی می رفت و نسخه شوک درمانی، خصوصی سازی بی ضابطه و گسترده و فروش به ثمن بخس دارایی های عمومی آن کشورها را می داد، در آن طرف ماجرا نیز خریدار اصلی مجموعه های بزرگ دولتی کسی نبود جز جورج سوروس سرمایه دار صهیونیست و پدر انقلاب های رنگین در جهان!
🔹حال با این سابقه تاریک جفری ساکس در نابودی اقتصادهای کشورهای مختلف در قالب نام های زیبایی چون توسعه پایدار، اعطای وام و «شوک درمانی» و ارتباط ویژه و روشن او با جورج سوروس، وزارت علوم بر چه اساسی او را به عنوان سخنران ویژه برای یک همایش داخلی دعوت می کند؟ آن هم در شرایط جنگ اقتصادی و اوج فشارهای تحریمی آمریکا و غرب علیه ایران در همایشی بنام به «اقتصاد جهانی و تحریم ها»! به راستی جفری ساکس عامل فروپاشی شوروی، چه نسخه هایی برای عبور ایران از تحریم ها دارد یا اینکه قرار است با سرپل های داخلی جریان غرب گرا همان نسخه های پوسیده و شکست خورده شوک درمانی در ایران نیز تئوریزه و اجرایی بشود؟
این امر زمانی خطرناک تر می نماید که به یاد بیاوریم جفری ساکس در سال 95 نیز به دعوت بعضی مقامات ایرانی در تهران حاضر شد و سند توسعه پایدار 2030 را به ایران آورد و با بعضی مسئولین دیدار داشت. نهایتا اینکه باید روشن شود رابطه جفری ساکس و نسخه های او، با اجرایی کردن مخفیانه سند 2030 یونسکو، پیمان پاریس و روندهای عجیب، بی ضابطه و افسارگسیخته خصوصی سازی های در کشور و سرکوب کارگران معترض چیست؟
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
آنهایی که شعار "شنیدن صدای اعتراض مردم" را فریاد و تیتر درشت میکنند، روحانی، دولتمردانش و اصلاحطلبان هستند؛ اما اونی که دیروز در جمع مردم معترض روستای #لردگان حضور یافت و صدای اعتراضشان را شنید و با حرف زدن آرامشان کرد و از واکنش تند احتمالی هم نترسید، فرمانده سپاهشان بود!!
💬 #کبری_آسوپار
#دولت_حرف
🔺اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی در نامهای به وزیر ارشاد پیشنهاد دادند یکم صفر را که مصادف با سخنراني تاريخي حضرت زينب(س) در دربار يزيد بود به ياد اين بزرگ بانوي اسلام در تقویم ملی ایران به عنوان روز منع خشونت علیه زنان نامگذاری شود.
پ. ن: از این موضوع که بازهم فراکسیون زنان مجلس دهم بجای اقدامات واقعی و ملموس برای رسیدگی به مطالبات بانوان بازهم به سراغ اقدامات نمایشی و پر سر وصدای تو خالی رفته اند بگذریم. اما واقعا درس ما از خطبه های غرّای حضرت زینب(س) اقتدار و عزت و عدالتخواهی ست یا ضعف و ذلت و قربانی خشونت بودن؟ ماجرای شام و «ما رایت الّا جمیلا» ی حضرت زینب(س) را اینطور می بینند؟
🔻هرچند کسانی که حماسه ی عاشورا برایشان یادآور درس مذاکره است، لابد حماسه ی زینبی هم یادآور قربانی شدن زنان است!
📝 #رها_عبداللهی
🔺ظریف: اروپاییها در موقعیتی نیستند که بتوانند از #برجام خارج شوند و از نظر #حقوقی حق این کار را ندارند!
✍ فارغ از هرگونه قضاوت راجع به اینکه اساساً اروپاییها چنین حقی دارند یا نه، این صحبت جناب #ظریف بیشتر تداعی کنندهی همان ادعای ایشان در نشست بررسی برجام در شورای راهبردی خارجی است که گفته بودند آمریکا نمیتواند از برجام خارج شود؛ البته کاش جناب ظریف ابتدا میفرمودند که اساساً چرا اروپاییها تاکنون در برجام ماندهاند و اینکه ماندنِ اسمیِ آنها در برجام، مثلاً چه منفعتی برای ما داشته که امروز باید اصلاً نگران بیرون رفتنش از برجام نیز باشیم ؟! 🤔
#مهدی_قاسم_زاده