🔴هندسه و نظم جهانی در پسا کرونا
🔹آیا ویروس کرونا به عنوان یک پیشران، تغییر در هندسه و نظم جهانی را پُرشتاب میسازد؟ اگر چنین است، چه تصویری از هندسه و نظم جهانی در پسا کرونا میتوان ترسیم کرد؟
🔹رهبر معظم انقلاب در ۲۲ مرداد ۱۳۹۱ فرمودند: «وضعیتی که امروز در دنیا است یک وضعیت تحول است. اوضاع جهان در حال تبدیل به یک شکل جدید و هندسه جدید است.» در ادامه رهبر انقلاب به چهار نشانه برای تغییر در هندسه جهانی، شامل بیداری اسلامی، شکست برنامه آمریکا برای تسلط بر منطقه غرب آسیا، آینده مبهم اتحادیه اروپا و افول وجههی آمریکا، اشاره فرمودند. چهار نشانه مورد اشاره رهبر انقلاب را باید به مثابه چهار روند در نظر بگیریم و سیر آنها را قبل و بعد از کرونا بررسی کنیم. قطعا روند هویت خواهی دینی و اتکای به اسلام فزآینده شده است و تبلور آن را در گسترش بیداری اسلامی و موفقیتهای محور مقاومت در منطقه به وضوح میتوان مشاهده کرد. برنامه ریزی سه لایهی آمریکا شامل طرح خاورمیانه بزگ، خاورمیانه جدید و جنگ نیابتی برای تسلط بر منطقه غرب آسیا کاملا شکست خورده است و آمریکا در آستانهی اخراج از منطقه قرار گرفته است. روند ابهامات در آینده سیاسی، فلسفه و جهانبینی تمدن غربی به قدری فزآینده شده که مقامات و نظریه پردازان غربی نیز به آن اذعان دارند. پس از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، "دونالد تاسک" رئیس لهستانی شورای اروپایی گفت : «خروج بریتانیا می تواند آغاز ویرانی نه تنها برای اتحادیه اروپا بلکه برای کل تمدن سیاسی غربی باشد.» درباره روند چهارم، افول وجههی جهانی امریکا در زمان اوباما و به ویژه در دورهی ترامپ، کاملا پُرشتاب و مشهود شده است. آمریکا توانایی مدیریت بر پروندههای بزرگ را از دست داده است.
🔹با این شرایط در پسا کرونا، توجه به معنویت، دین اسلام و آموزههای اسلامی بسیار شتابنده خواهد شد. آمریکا در پسا کرونا، همانند اسلاف انگلیسی خود که بعد از جنگ جهانی دوم مجبور به ترک منطقه شدند، ناگزیر به خروج از غرب آسیا خواهد شد. چنانچه آمریکا اشتباه دیگری در عراق یا منطقه مرتکب شود، روند اخراج خود را سرعت خواهد بخشید. کرونا و مشکلات اقتصادی و روانی ناشی از این ویروس، از یک سو "درونگرایی و ملی گرایی" و از سوی دیگر "استقلال طلبیِ فروملی" را بر اروپا مسلط خواهد خواهد کرد. در پسا کرونا، هویت و موجودیت اروپایی در لبهی پرتگاه فروپاشی قرار خواهد گرفت. کرونا آمریکا را دچار شدیدترین بحرانهایِ اجتماعی، اقتصادی، سیاسی خواهد کرد. واشنگتن در پسا کرونا مجبور به درون گرایی و بحران زدایی خواهد شد. امواج درون گرایی در دو سوی آتلانیک به هم افزایی خواهند رسید و گسلهای استقلال طلبی حداقل در شانزده ایالت آمریکا فعال خواهد شد. بنابراین کرونا جهان را به قسمت تند پیچ تغییر رهنمون کرده است. از این رو در پسا کرونا، جهان به مرحله خروج از پیچ تغییر در هندسه و نظم جهانی خواهد رسید. از منظر سنن و قواعد الهی نیز این تغییر، محتوم به نظر میرسد انشاءالله.
#رضا_سراج
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
وقتی قوهی قضائیه به پروندههای مربوط به ۹۰ نمایندهی ردصلاحیت شده (که اکثرا بخاطر فساد اقتصادی و اخلاقی ردصلاحیت شدهاند) ورود نمیکند یا اینکه افکار عمومی را در جریان بررسی آن قرار نمیدهد، باید هم امروز شاهد وقاحت امثال جناب مطهری و تلاش ایشان برای عوض کردن جای "جلاد" و "شهید" و دادنِ #آدرس_غلط به جامعه باشیم؛ البته بماند که آنچه امروز مجلس را تعطیل کرده، بیش از آنکه دست الهی باشد وجود نمایندگانی بیخیال، تنپرور و بیمسئولیت در راس امور است که بعنوان اولین قشر جامعه، ساکهای بهداشتی را دریافت کردند اما حتی از شرکت در جلسهی آنلاینِ مجلس نیز سر باز میزنند!!
#همینقدر_وقیح
#از_ماست_که_بر_ماست
#مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 جمهوری_اسلامی؛ یکبار برای تاریخ
🔹تنها حکومتی که یکبار برای اسم و عنوانش رفراندوم برگزار کرد،
🔸یکبار برای کسانی که میخواستند قانون اساسیاش را بنویسند انتخابات برگزار کرد تا "مجلس خبرگان قانون اساسی" تشکیل شود،
🔹سپس پیشنویس قانون اساسی را در روزنامهها، تلویزیون و رادیو منتشر کرده و از همه اقشار مردمی و نخبگان درخواست کرد پیشنهادات و انتقادات خود را نسبت به پیش نویس قانون اساسی به مجلس خبرگان قانون اساسی ارسال کنند،
🔸سپس قانون اساسیاش را به رفراندوم گذاشت،
جمهوری اسلامی بود و هست و خواهد بود.
♦️جمهوری اسلامی تمام جهان و حکومتها را در قرون متمادی به تحدی میطلبد که کدام حکومت برای اسم و عنوان، برای تدوین قانون اساسی و سپس برای اصل قانون اساسی رفراندوم برگزار کردهاند.
#روز_جمهوری_اسلامی مبارک
#داود_مدرسی_یان
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 سپاه پاسداران: کوچکترین خطای دشمنان آخرین خطای آنان خواهد بود.
پ. ن: با تحرکات نظامی این روزهای آمریکا در منطقه، انگار لحظه عملی شدن تهدید سید مقاومت نزدیک است!
#عمودی_آمده_ها_افقی_باز_میگردند
📝 #رها_عبداللهی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
جناب سورپرایز کننده اعظم! روزی که با یک تصمیم خطا ریشه پیام رسان داخلی را با تیشه پوسته های تلگرام زدید، فکرش را میکردید حریم خصوصی ۴۲ میلیون کاربر ایرانی به همین راحتی نقض شود؟
اگر از توئیت بازی فارغ شدید بفرمایید چه خبر از #شبکه_ملی_اطلاعات؟ وقت چیدن محصول عملکرد درخشانتان است!
✍ #معصومه_نصیری
@asrehooshmandi
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
گرچه سابقه وجود تنشهای میان تهران و واشنگتن، به پس از حمله سال 2003 آمریکاییها به عراق برمیگردد و برهمین اساس بارها مقامات آمریکایی، جمهوری اسلامی را متهم به افزایش تنش در عراق، پس از اشغال آن توسط ایالات متحده نمودند، ولی با به وجود آمدن داعش و پس از حمله نیروهای آن به عراق و تصرف برخی مناطق عراق از جمله موصل توسط آنها و ورود شهید سلیمانی و نیروهای ایرانی به جهت بسیج و آموزش نیروهای عراقی به جهت انجام عملیاتهای ضد تروریستی به منظور بیرون راندن داعش از عراق، باعث به حاشیه رفتن و کمرنگ شدن تنشهای میان جمهوری اسلامی و ایالات متحده در اقلیم عراق شد.
به نحوی که حتی در بعضی عملیاتهای ضد داعش، نیروهای مردمی عراقی تحت آموزش جمهوری اسلامی و هواپیماهای امریکایی توانستند نقش مکمل را ایفا کنند، گرچه در همان مقطع زمانی شاهد بمباران نیروهای مردمی عراق توسط هواپیماهای آمریکایی نیز بودیم، اما بعد از نابودی داعش، یکبار دیگر بر تنشهای ایران و نیروهای شیعی عراقی با آمریکاییها افزوده شد، زیرا آن چیزی که در عراق برای ایالات متحده دغدغه ایجاد کرده بود، بحث افزایش نفوذ ایران در حکومت و ساختار سیاسی عراق بود. چرا که پس از هجوم نیرویهای تکفیری داعشی به عراق این جمهوری اسلامی بود که بلافاصله به کمک عراقیها شتافت و پس از این حضور موثر جمهوری اسلامی در عراق و انجام عملیات موفقیت آمیز در شکست داعش، نفوذ جمهوری اسلامی در عراق بیش از پیش شد، که بخش زیادی از این رابطههای فی ما بینی میان عراق و ایران و اثر گذاریها بوسیله سردار سلیمانی صورت میپذیرفت چرا که او به چهرهی مورد اعتماد عراقیها از جمله سیاستمداران عراقی تبدیل شده بود.
از همینرو پروژه ترور سردار سلیمانی و حذف فیزیکی ایشان توسط واشنگتن را میتوان بر همین این اساس ارزیابی کرد چرا که واشنگتن با لشکرکشی به عراق و پرداخت هزینهی هنگفت در سالهای اشغال عراق حاضر به از دست دادن عرصه قدرت سیاسی در عراق نبود، از همین رو با ترور سردار سلیمانی به منظور کاستن از این نفوذ در عراق اقدام نمود، چرا که با وجود سردار سلیمانی برگرداندن صفحه سیاسی به سمت آمریکاییها تقریبا نا ممکن بود چرا که پروژههایی همچون کودتا علیه عادل عبدالمهدی به منظور سرنگون نمودن دولت او، با درایت مقامات ایرانی و شهید سپهبد سلیمانی، هیچ وقت قابلیت اجرا پیدا نکرد.
چرا که سردار سلیمانی، عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق را در جریان حرکات مشکوک سرلشکر ساعدی قرار داد و بر این اساس پروژه کودتای نظامی ایالات متحده در عراق هیچ وقت عملیاتی نشد. اما پس از عدم موفقیت در این کودتا بود که پروژه دوم براندازی، در قالب تظاهرات خیابانی و گسترش نا آرامیها در عراق کلید خورد. چرا که عادل عبدالمهدی انتظارات واشنگتن را برآورده نمیکرد وهمچنین رابطه خوبی با جمهوری اسلامی داشت، از اینرو باید گفت تنشها در عراق بین جمهوری اسلامی و گروههای مورد حمایت ایران با آمریکا در عراق وجود خواهد داشت کما اینکه پیش از آن هم وجود داشت.
اما با شکست پروژه خیابانی و شهادت سردار سلیمانی یکبار دیگر احتمال تلاش دوبارهی ایالات متحده برای انجام کودتا در عراق از جانب آمریکاییها محتمل به نظر میرسد، چرا که پس از شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس مجلس عراق با تصویب طرح خروج نیروهای آمریکایی از عراق نشان داد که سیستم فعلی سیاسی در عراق نمیتواند منافع آمریکایی مد نظر ایالات متحده در این کشور را تامین کند و آمریکاییها را به فهم این واقعیت رساند که برای تسلط سیاسی بر عراق نه فقط نخست وزیر بلکه ساختار سیاسی عراق باید دستخوش تغییر گردد. از اینرو آمریکا تنها با کودتاست که میتواند، ساختار موجود را بر هم زده و ساختار آمریکایی مطلوبش در عراق را مستقر کند، اما پرسش اینجاست که با توجه به شرایط موجود، ایالات متحده چه گزینه هایی را پیش روی خویش دارد!
در این رابطه باید اینگونه پاسخ داد که با توجه به گسترش کرونا در ایران و بکارگیری تمامی ظرفیتهای داخلی کشور، برای مقابله با این بیماری، فرصت مناسبی برای ایالات متحده به وجود آمده است تا کار را در عراق یکسره کند. اما نکته حائز اهمیت این است که با توجه به درگیری ایالات متحده با ویروس کرونا و شرایط حاکم بر این کشور نارضایتیها در آمریکا نسبت به عملکرد ترامپ رو به افزایش است، اگرچه در نگاه نخست شاید اینطور به نظر میرسد که یک ضرب شصت نظامی آمریکایی می تواند برگ برنده خوبی در شرایط حاضر برای ترامپ باشد، اما برای کسب پیروزی و انجام یک کودتا در عراق و درگیری احتمالی با نیروهای نظامی شیعه در عراق باید فاکتورهایی را نیز مورد اعتنا قرار داد.
ادامه دارد
حجت الاسلام #محمد_یوسفی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
گرچه سابقه وجود تنشهای میان تهران و واشنگتن، به پس از حمله سال 2003 آمریکاییها به عراق برمیگردد و
چرا که در صورت شروع درگیریها در عراق و به خطر افتادن جان نظامیان آمریکایی و عدم موفقیت ایالات متحده در زمینه دفع تهدیدات شکل گرفته برای نیروهای نظامی خود پس از اقدام به کودتا یا فرسایشی شدن این روند، این عملکرد آمریکا به منزله یک سم مهلک در انتخابات پیش روی ریاست جمهوری برای ترامپ عمل خواهد کرد.
اگر چه در حال حاضر نیروهای نظامی ایران ظرفیتهای خود را برای کنترل بیماری کرونا در درون کشور بکار گرفتهاند، اما این به منزله منفعل عمل کردن ایران و تضمینی برای عدم ورود جمهوری اسلامی به عرصه درگیریهای عراق نخواهد بود. تنها در صورتی امریکا در این پروژه موفقیت قطعی حاصل خواهد نمود، که اقدام نظامی این کشور با پاسخی از سوی ایران و نیروهای مقاومت مواجه نشود یا پاسخ محدود باشد. چرا که امریکا در شرایطی نیست که بتواند تبعات ناشی از یک جنگ جدید را در آستانه انتخابات بپذیرد. گرچه اگر امریکا می توانست به یک جمعبندی در این زمینه برسد که با نشان دادن یک ضرب شصت به ایران و جریان مقاومت پاسخی دریافت نخواهد کرد در آن صورت ترامپ بوسیله این ضربه حتی میتواند به جهت کسب پرستیژ و یک پیروزی آسان در مقابل جبهه مقاومت و ایران اقدام به افزایش شانس خود در رقابتهای انتخاباتی پیش رو نماید.
حجت الاسلام #محمد_یوسفی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
#شهید_اوینی
✨ بسیجی عاشق کربلاست...
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
﷽
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم