🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
﷽
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
🔴 حجاب برای حفظ ارزش ها
♦️باید توجه داشته باشید که حجابی که اسلام قرار داده است، برای حفظ آن ارزش های شماست. هرچه را که خدا دستور فرموده است چه برای زن و چه برای مرد برای این است که آن ارزش های واقعی که اینها دارند و ممکن است به واسطه وسوسه های شیطانی یا دست های فاسد استعمار و عمال استعمار پایمال می شدند اینها، این ارزش ها زنده بشود
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📚 صحیفه امام؛ جلد19؛صفحه 185
🖊آقایی دلار، مدیون انحراف روزولت از لیبرالیسم
▫️میلتون فریدمن در فصل چهارم کتاب "سرمایهداری و آزادی"، اقدامات فرانکلین روزولت سیودومین رئیس جمهور آمریکا را در سالهای ۱۹۳۳ و ۱۹۳۴ مصداق "انحراف بنیادی از اصول لیبرالیستی" میداند و به آن اقدامات حمله میکند.
اما آنچه فریدمن "انحراف از لیبرالیسم" میخواند، سیاستهایی بود که باعث شد دلار تبدیل به ارز مرجع جهانی شود. سال ۱۹۳۳ و اوایل ۱۹۳۴، دولت آمریکا مالکیت خصوصی طلا را منع و ذخیره طلا را ملی کرد. مالکان خصوصی طلا با الزام قانونی مکلف به تحویل طلای خود به دولت شدند. دولت نیز قیمت خرید طلا را هر اونس ۳۵ دلار تعیین کرد که بسیار بالاتر از قیمت بازار بود تا مشوقی برای تحویل طلا به خزانهداری آمریکا باشد. در دیگر سو، به خزانهداری نیز مجوز داده شد خارج از ساز و کار بودجه، بابت خرید طلا هر میزان نیاز باشد، دلار چاپ کند. نتیجه این سیاست این بود که سیل طلا از سراسر جهان به آمریکا سرازیر شد و ظرف شش سال، ذخایر طلای آمریکا سه برابر شد؛ به گونهای که اینک بیش از نیمی از طلای جهان(یا به روایتی دو سوم) در مالکیت دولت آمریکا بود.
▪️چند سال بعد، در سال ۱۹۴۴ در کنفرانس برتون وودز، آمریکا با تکیه بر همین ذخایر طلایی، موفق شد دلار را جایگزین استاندارد طلا کرده و پول ملیاش را تبدیل به ارز مرجع بینالمللی کند.
#سید_یاسر_جبرائیلی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴مقام معظم رهبری از کدام کج سلیقگی سخن گفتند؟
🔺مقام معظم رهبری در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس یازدهم در ذکر وظایف نمایندگان مجلس به مساله مهم فرزند آوری و جمعیت اشاره کردند و از دو چیز گله کردند؛
🔹ابتدا فرمودند: «مسئلهی فرزندآوری و مسئلهی نسل بسیار مهم است؛ این موضوعی است که بنده بارها در این چند سال اخیر تکیه کردهام و تأکید کردهام، [ولی] متأسّفانه حالا که انسان نتایج را نگاه میکند، معلوم میشود که خیلی این تأکیدها تأثیر زیادی نداشته. اینها احتیاج دارد به قانون، احتیاج دارد به دنبالگیری جدّی دستگاههای اجرائی و بایستی بِجِدْ مسئلهی فرزندآوری را مهم دانست و از پیری جمعیّت ترسید.»
🔹گله ی بعدی معظمله به بعضی مطالب منتشر شده در این موضوع بود که آن را کج سلیقگی نامیدند و فرمودند: «حالا خارجیها را کار نداریم؛ دشمن، دشمن است؛ امّا بعضی کجسلیقگیها را متأسّفانه آدم در داخل مشاهده میکند -یک جایی خواندم- که میگویند «آقا! پیری جمعیّت اشکالی ندارد»! چطور اشکالی ندارد؟ یکی از پُرفایدهترین ثروتهای یک کشور، جمعیّت جوان در یک کشور است که ما بحمدالله از اوایل انقلاب تا امروز برخوردار بودهایم و اگر بنا باشد بعداً برخوردار نباشیم، یقیناً عقب خواهیم ماند.»
🔹اشاره ایشان به تیتر سرمقاله اخیر روزنامه شرق با عنوان «سالمندی جمعیت عیب نیست» بود که توسط محمد میرزایی یکی از اساتید جمعیت شناسی دانشگاه تهران نوشته شده بود و با استدلال های بی مایه که از یک متخصص جمعیت شناسی بعید بود، سعی داشت اثبات کند نگرانی ها در این باره بی اساس است. شبیه این مقاله چند روز بعد در روزنامه ایران با عنوان «پیری جمعیّت؛ راه حل چیست؟» به قلم عباس عبدی منتشر شد که اصرار داشت دلیل پیری جمعیّت ارتقای شاخص های سلامت و توسعه یافتگی ست و نباید نگران بود!
جالب تر اینکه خیلی اتفاقی ماه گذشته بی بی سی فارسی مقاله ای با عنوان «چرا نگرانی از کاهش جمعیت ایران بی مورد است؟» با استدلال هایی بسیار شبیه به مقالات فوق منتشر می کند و نگرانی از پیری جمعیّت را بی اساس می خواند!
🔹وقتی بدانیم سازمان ملل متحد در گزارش سال 2015 خود اعلام کرده با ادامه روند کاهش نرخ باروری، جمعیت ایران در سال 1480، به 39 میلیون نفر خواهد رسید؛ وقتی بدانیم تا سی سال آینده یک چهارم جمعیت ایران بالای 65 سال خواهد بود؛ اینکه نرخ رشد جمعیت در سال 98 رکورد اسف بار زیر یک درصد را ثبت کرده؛ اینکه سال گذشته با کاهش 30 درصدی ازدواج ها روبرو بوده ایم... تاکیدات مقام معظم رهبری و دلسوزان آینده ی جمعیتی ایران ملموس تر می شود و «کج سلیقگی ها» عجیب تر به نظر می آید.
🔻این کج سلیقگی های هماهنگ در تلاش برای ایجاد خطای محاسباتی و از بین بردن نگرانی های به حقی که نشانه های تبدیل شدنش به تغییر سیاست گذاری های جمعیتی در مجلس جدید مشاهده می شود و امید است روند معیوب گذشته را اصلاح کند، عجیب به نظر رسیده و می تواند خبر از فعال شدن جبهه ای برای کارشکنی در مسیر این اصلاح بدهد.
https://www.dana.ir/1626510
📝 #رها_عبداللهی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
✳️ از ایران تا اتیوپی، سودان و ...
چند سالی است که کشورهایی مثل سودان، اتیوپی و الجزایر برای تامین نیازهای غیرنظامیشان (هواشناسی، ناوبری، سنجش از راه دور، ارتباطات و ...) ماهوارههای اختصاصی خود را در مدار قرار داده.اند.
امارات هم در همین روزها ماهواره تحقیقاتی خود را به فضا می فرستد.
آن هم در حالی که هیچ یک از این کشورها دانش فنی و امکان ساخت و پرتاب ماهواره را ندارند و تنها مالک و بهره بردار ماهواره اند.
اما به برکت دولت تدبیر و امید و آنهایی که روی کار آمدن آن را با رقص بنفش در خیابانها جشن گرفتند، ایران هنوز ماهواره ای در فضا ندارد! آن هم در حالی که ایران از دانش فنی و توان تخصصی کامل برای ساخت و پرتاب ماهواره برخوردار است!
و بماند که اگر بچه های سپاه هم مثل دیپلماتهای تدبیر و امید فکر می کردند ما ماهواره نظامی «نور» را هم در فضا نداشتیم!
به نظر شما تعطیلی فعالیتهای فضایی ایران در سالهای ٩٢ تا ٩٧ و پس از آن دو شکست پی در پی در پرتاب ماهواره های غیرنظامی ایران در دو سال اخیر تصادفی و اتفاقی است؟
دکتر #کوشکی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔹بیایید تغییر رویه دهیم
✍️معصومه نصیری
▫️این روزها در لابهلای اخبار و محتواهای رسانهای سکه ارزش خبری «#تضاد_و_درگیری» پررونقتر از سایر ارزشهای خبری است. تضاد و درگیری یعنی خبرهای قتل، کودتا، تظاهرات، اولتیماتومها، دعواها سیاسی و غیرسیاسی و ... این اخبار ضمن اینکه بههرحال بخشی از اتفاقات دنیا را تشکیل میدهند، قابلیت جلبتوجه مخاطب و کسب کلیک بیشتر را هم دارند.
▫️اما اثرات ثانویه این دست از اخبار بر افکار عمومی دنیا چیزی جز تنشآفرینی، القای حس ناامنی، بدبینی، ترس و ناامیدی از آینده نیست. بشر از این حجم از اخبار بد و نگرانکننده که سایه سنگین تباهی را با خود حمل کرده و ابرهای سیاه نابسامانی را بارورتر میکنند، دلزده شده است و شاید گرایش به مدلهای سطحی سرگرمی و گذران اوقات فراغت برای فرار از این حجم از بیچارگی باشد.
▫️اما اگر بهطور ویژه به اخبار ایران عزیزمان نگاهی بیندازیم این پمپاژ تأسفبار اخبار تلخ بدون محاسبه اثرات روانی آن بر مخاطب، مسئله مهمی است که بهسادگی نمیتوان از آن گذشت. سؤال اینجاست که آیا در این کشور هیچ اتفاق خوب یا دستاورد قابلارائهای رخ نمیدهد که رسانهها بخواهند به آن بپردازند؟ قطعاً دستاوردهای علمی، پژوهشی، عمرانی، پزشکی و .... در این کشور رخ میدهد اما در بین اخبار با سویه بد گم میشوند. الحق که درست گفتهاند امروز دیگر #سانسور با گرفتن گلوگاه ارائه اطلاعات رخ نمیدهد بلکه با نشر گسترده اطلاعات رخ میدهد و این انبوهی اطلاعات به مخاطبان و حتی خود رسانهها مجال تمرکز بر برخی محتواها را نمیدهد.
▫️نکته اینجاست که افکار عمومی اگر به آینده امیدی نداشته باشد بخشی به عملکرد مسئولان مربوط و بخشی به بازنمایی و انعکاس رسانهای شرایط بازمیگردد. میزان و ضریب پرداخت به اخبار نکتهای است که نباید از آن غافل شویم. روح حاکم بر بیانیه گام دوم امید به آینده و رسیدن به ایرانی مقتدر و سربلند است. آیا با این مدل از خبررسانی به مردمی که در عصر اشباع رسانهای و محتوایی قرار دارند و خبرخوان شدهاند، میتوانیم روح جمعی خواهان پیشرفت، آبادانی و ساخت ایران قوی را انتظار داشته باشیم. البته که پرواضح است که بخشی از تصویر ذهنی مردم متأثر از جریان سازی رسانههای خارج از ایران است اما در میانهی جنگ رسانهای ما باید خنثیکننده این اثرات باشیم نه تکمیلکننده آن.
▫️نباید فراموش کنیم تکرار بهعنوان یکی از روشهای رسانهای میتواند در یک ملت احساس و #باور_عزتمندی_ملی ایجاد کرده یا برعکس، آن را از بین ببرد. برچسبزنی، جهتدهی به کلمات، تصاویر، بزرگنماییها، سوژه پردازیها و ... همه و همه باید ضمن توجه بهضرورت شفافیت و اطلاعرسانی به هنگام به افکار عمومی، بر داشتهها و دستاوردها نیز تأکید داشته باشد.
▫️اخبار «خوب»، «مفید» و «امیدبخش» سه مؤلفه اساسی برای حوزه اطلاعرسانی است. این تصور که خبر خوب، خبر بد است نیاز به بازنگری دارد. اگر احساس عزت ملی از کشوری گرفته شود احساس همبستگی و مشارکت نیز از آن گرفته میشود و این یعنی میزان آسیبپذیری آن سرزمین بالاتر میرود.
@asrehooshmandi
✍ #معصومه_نصیری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
مراقب واگویه هایمان باشیم
🔻واگویه به معنی آهسته با خود صحبت کردن است. این صحبت کردن عزت نفس و اعتماد به نفس شما را تحت تاثیر قرار می دهد چه در جهت مثبت و چه در جهت منفی.
🔻جایی میخواندم در دانشگاه MIT آمریکا، پژوهشی انجام شده که طی آن متوجه شدند، اگر شما به خودتان فقط یک بار بگویید: فلان کار را نمی توانم انجام دهم، باید یک نفر ۱۷ مرتبه به شما بگویید که: شما میتوانید آن کار را انجام دهید، تا اثر همان یکبار را خنثی کند!
🔻حالا اگر این تک تک واگویه ها درباره نتوانستن خودمان و کشورمان مدام تکرار شود، چه نیرویی لازم است تا اثر آن را خنثی کند؟!
@asrehooshmandi
✍ #معصومه_نصیری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔸️#حجاب ارزشی است که برای ارزان کردن آن ارز خرج میکنند. چادر اگر روزگار چشمآبیها را سیاه نکرده بود، موفرفریها برایش چهارشنبههای سفید راه نمیانداختند. "بفرمایید شام" را ساختهاند تا دورهمی حیای منوتو را قورت بدهند. "حریم سلطان" آمد تا خانواده را بی در و پیکر کند.
🔸️دیشها، ریشهی فرهنگ را میزنند تا ریش و قیچیِ سبک زندگی ما را به دست بگیرند. ماهواره را رایگان به ما میدهند تا آسوده شویم و جانی نکنیم و دارو را تحریم میکنند تا از جان کندنمان خیالشان آسوده شود. روسری را سرچوب میکنند تا اسب چوبین را به قلعهی عفاف وارد کنند.
🔸️چادر را اگر درست ببینیم، جاعلالظلمات نیست، باطلالسحر است. سپر نیست، سلاح است. برای نمایش نیست اما نماد است. کلیشه نیست، ریشه است. در مقابل استعمار کارش تبرّج نیست، برجکزنی است. پارچهای در دست باد نیست، پرچم جهاد است. بی نقش است اما نقشههای دشمن با وجودش نقش بر آب است.
🔸️چادر، قیمتی است. برای پایین کشیدنش هزینه میکنند. چقدر برای برافراشتنش هزینه میکنیم؟
#چادرانه
✍ #زهرا_محسنی_فر
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔮آیا مفهوم تعامل بین قوا و عدم مجادله بین آنها در کلام امام خامنه ای به معنای عدم برخورد و سکوت و عدم اجرای وظایف قانونی در مقابل بی قانونیهای دولت است؟
🔴پاسخ دقیق بر مبنای عین بیانات حضرت آقا:
👈«یک توصیهی دیگر مسئلهی تعامل و همافزایی با بقیّهی قوا است. نقشهی کلّی تعامل به نظر حقیر این است: از طرف دو قوّهی مجریه و قضائیّه تعاملشان به این است که بایستی #موبهمو_مصوّبات_شما_را عمل کنند؛ یعنی #تعلّل_در_اجرای_مصوّبات مجلس #جایز_نیست و #تعطیل_مصوّبات مجلس، و بیاعتنائی به آنها، جایز نیست؛ آن دو قوّه موظّفند که مصوّبات شما را عمل کنند. از طرف شما هم تعامل به این است که مصوّبه را با توجّه به ظرفیّتهای کشور تصویب کنید، ایجاد کنید. خیلی چیزها هست که انسان دلش میخواهد تصویب کند، این چیز خیلی خوبی است، امّا ظرفیّت کشور، توانایی کشور، واقعیّتهای کشور پاسخگو نیست. توجّه بشود به ظرفیّتهای قوّهی مجریه و قوّهی قضائیّه و ظرفیّتهای کشور و واقعیّتهای موجود، با توجّه به اینها مصوّبه تولید کنید و این به نظر من میتواند یک تعامل خوبی از دو طرف به وجود بیاورد».
📝پ.ن: اگر دولت مصوبات مجلس یا مراجع قانونی دیگر را اجرا نکرد، قوه قضائیه نه تنها وظیفه برخورد قانونی دارد بلکه باید آن مصوبات را با فشار قانونی بر دولت اجرایی کند و نگذارد مصوبه بلااجرا بماند و تعطیل شود...
✍ #جواد_جاویدنیا
#بصیرت_افزایی
#فضای_مجازی_انقلابی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
روز اخذ امضای طرح #سوال_از_رئیس_جمهور،نرخ دلار ۲۰ هزارتومان بود و امروز بالای۲۳ هزار تومان.
سرعت گیری رهاکردن اقتصاد وبی مسئولیتی دولتمردان،باعث شده تاطرح سوال با قوت بیشتری زمینه طرح درمجلس را داشته باشد.
رهبر معظم انقلاب هم فرمودند:سؤال وتفحص به عنوان حق مجلس وجود داشته باشد...
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔮آیا قوه قضائیه و مجلس نباید در مقابل رئیس جمهور و وزیر متخلف از قانون وظایف قانونی خود از جمله تعقیب قضایی و احضار و برخورد و سوال و استیضاح را انجام دهند؟
🔴پاسخ دقیق بر مبنای عین بیانات حضرت آقا:
👈«روابط خودتان با دولتمردان را هم [مواظبت کنید]؛ چون شما سر و کار دارید با دولتمردان».
«این روابط با دولتمردان بایستی هم با قانون منطبق باشد، هم با شرع؛ هم قانونی باید باشد، هم شرعی. یعنی #سؤال، #تفحّص و #امثال_اینها که در قانون آمده، اینها #حقّ_شما است، #بایستی انجام بدهید، امّا توهین نه، دشنام نه، نسبتِ بدون علم نه؛ اینها حقّ شما نیست و بعضیاش حرام شرعی هم هست و جایز نیست»
«برخورد احساسی نباید کرد، برخورد غیر منطقی نباید کرد؛ برخورد متین، خردمندانه، قابل توجیه، #ولو_قوی. گاهی هست که شما حرف طرف مقابل را صددرصد قبول ندارید؛ یعنی صددرصد رد میکنید؛ هیچ اشکالی ندارد، لکن باید جوری نظر و همین رأی مخالف ادا بشود که کسی که از بیرونِ مجلس دارد نگاه میکند، ببیند حق با شما است؛ یعنی با متانت و با خردمندی»
«به تجربه در طول این سالهای متمادی ثابت شده که درگیریها و منازعات و مجادلات در صدر، برای افکار عمومی مردم زیانبخش است، مردم را ناراحت میکند. بله؛ ♦️👈مردم از شما و از دولت یا قوّهی قضائیّه توقّع دارند که حق_را بیان کنید و حق را دنبال بکنید، امّا توقّع ندارند که با هم مجادله کنید و گریبان یکدیگر را بگیرید👉♦️؛ این را مردم هیچ دوست نمیدارند و تشنّج در رئوس دستگاهها بخصوص، مردم را اذیّت میکند، ناراحت میکند، روی افکار عمومی تأثیر منفی میگذارد.
✍ #جواد_جاویدنیا
@tahlile_siasi
⭕️ سازمان اطلاعات سپاه در صدای فارسی آمریکا چقدر نفوذ دارد؟!
✍️ برایان هوک، به عنوان یکی از اصلی ترین تصمیم گیران و آگاهترین افراد در دولت آمریکا درباره آخرین روندهای امنیتی و سیاسی درباره ایران، چندی قبل در یادداشتی مهم که در «نیویورک پست» نوشته می آورد: «من به عنوان نماینده ویژه درامور ایران، مرتباً شکایتهایی پیرامون برنامههای بخش فارسی صدای آمریکا دریافت میکنم. مردم می گویند که برنامه های آن اغلب بیشتر به «صدای آخوندها» شباهت دارد تا «صدای آمریکا». برایان هوک در ادامه با صراحت بیشتری تاکید می کند این شبکه «صدای آمریکا» نیست و «صدای ایران» است!
🔻این در حالیست که دولت آمریکا در چند سال گذشته و طی چند مرحله بودجه صدای آمریکا را کاهش داده، و دلیل آن را هم انتشار عجیب برخی مواضع موافقان نظام جمهوری اسلامی در این شبکه دولتی بوده است.
🔻نکته قابل تامل در مواضع برایان هوک این است که تمرکز عمده او بر نفوذ نظام جمهوری اسلامی در بین اعضای ایرانی صدای آمریکا بوده است. به تعبییر دیگر نوشته تلویحی برایان هوک از نوعی نفوذ اطلاعاتی ایران در صدای فارسی آمریکا حکایت میکند. موضوعی که نه تنها دیگر پنهان نمانده بلکه ابعاد قابل توجهی نیز دارد.
🔻یکی از مراکز تحقیقاتی مهم آمریکا نیز چندی قبل به این مطلب به نوعی دیگر اعتراف کرده است. آنچه از این گزارش میتوان برداشت کرد این است که نفوذ اطلاعاتی ایران در صدای آمریکا بقدری قابل توجه بوده که حذف برخی برنامههای ساخته شده در یک قدمی انتشار عمومی، تعیین پخش برخی برنامههای جایگزین، دعوت از برخی میهمانان و حتی منتقدین با هدایت سرویس اطلاعاتی ایران صورت میگرفته است!
🔻جالبتر آنکه هم این مرکز تحقیقاتی مستقل و هم دولت آمریکا معتقدند از چند سال قبل عملا میزان نفوذ راهبردی در صدای آمریکا بقدری بوده که می توان گفت این تلویزیون در راستای سیاست خارجه آمریکا عمل قابل توجهی نداشته است.
1️⃣ نفوذ اطلاعاتی ایران در میان فعالین ضدانقلاب و همچنین برخی رسانههای مخالف جمهوری اسلامی در سالیان گذشته بارها خبرساز شده است. نفوذ عمیقی که علی رغم اخراجهای متعدد برخی چهره های مشکوک از رسانه های همچون بیبیسی فارسی و صدای فارسی آمریکا و... نه تنها سبب بسته شدن رخنه نفوذ در این رسانهها نشده بلکه هر روز ابعاد تازهتری نیز به خود گرفته است. مهمترین شاهد این مساله نیز این است که هر چند سال یکبار تعدادی از مدیران و کارکنان رسانههای همچون صدای آمریکا یا بیبیسی فارسی از کار به علت هم راستایی با جمهوری اسلامی از کار برکنار میشوند!
2️⃣ بر اساس گزارشهای منتشر شده در چند سال اخیر یکی از ضعفهای عمده صدای آمریکا استفاده از یک طیف از اصلاحطلبان هست که روزگاری در ایران بوده و اینک در آمریکا زندگی میکنند. موضوعی که ظن امنیتی را به این نقطه میرساند که برخی از اصلاحطلبان فراری از ایران در واقع همکار و یا مورد نفوذ سازمان اطلاعاتی ایران قرار داشتهاند.
3️⃣ شاید بخشی از سرنخ نفوذ اطلاعاتی ایران در صدای آمریکا را باید در پرونده روح الله زم که چندی قبل توسط سازمان اطلاعات سپاه دستگیر شد، جستجو کرد. او در گفتگوی اخیر با صدا و سیما گفته است: «بیشتر اوایل با صدای آمریکا و مشخصا با آقای فلاحتی کار می کردم.» این در حالیست که روح الله زم از مدت قابل توجهی قبل از دستگیری تحت نفوذ اطلاعاتی ایران قرار داشته است.
4️⃣ اینکه پس از دستگیری شاه مهرهای همچون روح الله زم با آنهم ارتباط گسترده در خارج از کشور، سازمان اطلاعات سپاه تا چه میزان توانسته نفوذ پنهان خود را در میان فعالین سیاسی و رسانه ای ضدانقلاب گسترش دهد، یک موضوع کاملا سری است ولی رمزگشایی از اظهارات برایان هوک نشان میدهد که آنها برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی سپاه پاکسازی کم سابقهای از صدای فارسی آمریکا را در دستور کار قرار دادهاند.
#مهدی_جهان_تیغی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
با تصویب دوفوریت طرح اصلاح ماده ۵۴ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم(مالیات بر خانه های خالی) انشاءالله این طرح چهارشنبه به تصویب نمایندگان میرسد.
قانون خوب اجرای خوب میخواهد. دولت و دستگاههای نظارتی باید مراقبت کنند این قانون در مرحله اجرا به هدف اصلی یعنی افزایش عرضه مسکن منجر شود نه افزایش قیمت.
#سید_نظام_الدین_موسوی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
دوقلوی برجام و توافق پاریس
دوقلوی برجام و توافق پاریس را از این منظر ببینید:
با #برجام توسعه بکارگیری انرژی هسته ای را متوقف کردند و با #توافق_پاریس امکان توسعه تبدیل نفت و گاز به برق و بنزین و محصولات پتروشیمی را !!
خلاصه هم دچار تهدید انرژی شدیم و هم فشار برای خام فروشی ، آن هم با وجود تحریم نفت و بانک !
#سیاوش_آقاجانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴دولت از برنامه «بسته اقتصاد مردمی» مجلس ناراحت است؟!
🔻سید محمود رضوی، مشاور فرهنگی و هنری رئیس مجلس:
🔹آقای قالیباف همیشه برای طرحهایش روزشمار داشت تا مردم بدانند و مطالبه کنند
🔹حالا مجلس باید روزشمار اجرای بسته اقتصاد مردمی را اعلام کند تا مردم بدانند مجلس یازدهم چه برنامهای دارد و از نمایندگان مطالبه کنند
🔻 واکنش حسام الدین آشنا، مشاور رئیس جمهور به توییت سید محمود رضوی:
🔹 این فرق کلیدی شهرداری و قوه مقننه است.
🔹۱. مجلس قاعدتا به فرمان و بر مبنای زمانبندی پروژهای تصمیم نمیگیرد.
🔹۲. رئیس مجلس هم مسئولیتها و اختیاراتی مشابه شهردار تهران را ندارد.
🔹۳. نسبت مجلس شورای اسلامی با رئیس مجلس هم با نسبت شورای شهر با شهردار متفاوت است.
🔻 پاسخ سید محمود رضوی به حسام الدین آشنا:
🔹مجلس ریل گذار است و دولت انشاءالله قرار است در این ریل حرکت کند
🔹البته موضع آقای رئیس جمهور درجلسه امروز”فرمانده باید رئیس جمهور باشد”و توئیت شما شائبه ناراحتی دولت از بسته اقتصاد مردمی را ایجاد میکند!
🔹همه حرف مجلس حل مشکلات اقتصادی مردم است،اصلا شما فرمانده،حل کنید
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴بانک ها ۱۴۶۰ کارخانه را در سال #جهش_تولید تعطیل و به تملک خود در آوردند...
✍️هادی کهن دل
🔻 اصلا یکی از دشمنان ایران همین بانک ها ربوی هستند که در فشار حداکثری به مردم ایران با آمریکا همدستند!
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔮آیا نظر مقام معظم رهبری ضرورت ادامه کار دولت تا پایان به هر قیمتی است و با هر گونه استیضاح و اعمال قانون تا پایان دولت مخالفند؟
🔴پاسخ دقیق بر مبنای عین بیانات حضرت آقا:
👈«نقش نظارتی مجلس یک نقش اساسی و حیاتی است و هیچ نبایستی به این نقش نظارتی بیتوجّهی بشود، لکن معتقدم که این نقش را با متانت ایفا بکنید؛ خردمندانه و با متانت و بدون حاشیه ایفا بشود»
«یک نکتهای هم، هم خطاب به شما عرض میکنم، هم به دولتیها؛ مجموعاً توجّه کنید».
«سال چهارم دولتها، بخصوص اگر [سالِ] چهارمِ دوّم باشد، سال بسیار حسّاسی است و معمولاً در این سال اگر ♦️👈چنانچه مراقبت نشود، کارها سست خواهد شد»
«اوّلا همهی دولتها موظّفند تا روز آخر تلاش کنند و کار کنند؛ تا لحظهی آخر». «بنده اعتقاد راسخ دارم که دولتها بایستی تا آخرین روز مسئولیّتشان تلاش کنند و کار کنند و وظایف خودشان را انجام بدهند، بعد امانت را به دولت بعدی تسلیم کنند»
«البتّه عقیدهام این است که ♦️👈با صورتوضعیّت؛ مثل مهندسی که وسط کار، بنا را به یک مهندس دیگری تحویل میدهد و صورتوضعیّت میدهد»
«در این شرایطِ حسّاسِ سالِ آخریِ دولت که سال اوّل شروع کار شما و فعالیّت شما است، بایستی هر دو -هم دولت، هم مجلس- سعی کنند فضا را به نحوی مدیریّت کنند که به کار لطمه نخورد».
📣پ.ن: بیشترین تاکید آقا ضرورت مراقبت برای سست نشدن کارها و لطمه نخوردن به کار مهم کشور است.
اگر نفس حضور و عملکردهای سست و بی قانون دولت سبب لطمه خوردن به کار کشور شود، راهی جز برخورد قانونی یا استیضاح برای جلوگیری از ضرر بیشتر به مردم و کشور وجود دارد؟
🔚سخنرانی آقا استیضاح روحانیست
🔴 اجتهاد در برابر نص ! بخش اول
❗️مقام معظم رهبری در سخنان 22 تیر 1399 خود خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، مطالب مختلفی را بیان فرمودند که بلافاصله پس از پخش خلاصه فرمایشات ایشان از صدا و سیما ، عده ای در فضای مجازی شروع به حمله به درخواست کنندگان استیضاح روحانی کردند و گفتند که دیدید رهبری با استیضاح روحانی مخالفت کرد ؟! دیدید که ایشان گفتند این دولت باید تا روز آخر بر سر کار بماند ؟!
عده ای دیگر نیز شروع به تحقیر منتقدان روحانی کرده و آنان را جماعتی تندرو و احساساتی و فاقد منطق خواندند!
⁉️به راستی این افراد از کجای فرمایشات مقام معظم رهبری استنباط کردند که ایشان با استیضاح حسن روحانی مخالفت کردند ؟
❓آیا هنگامی که رهبری می فرمایند : « به تجربه در طول این سالهای متمادی ثابت شده که درگیریها و منازعات و مجادلات در صدر، برای افکار عمومی مردم زیانبخش است، مردم را ناراحت میکند. بله؛ مردم از شما و از دولت یا قوّهی قضائیّه توقّع دارند که حق را بیان کنید و حق را دنبال بکنید، امّا توقّع ندارند که با هم مجادله کنید و گریبان یکدیگر را بگیرید؛ این را مردم هیچ دوست نمیدارند و تشنّج در رئوس دستگاهها بخصوص، مردم را اذیّت میکند، ناراحت میکند، روی افکار عمومی تأثیر منفی میگذارد .»
⁉️معنی جملات فوق حق نداشتن مجلس برای اقدام به استیضاح رئیس جمهور است ؟!
❌و یا در بخش دیگری می فرمایند : «همهی دولتها موظّفند تا روز آخر تلاش کنند و کار کنند؛ تا لحظهی آخر. بنده اعتقاد راسخ دارم که دولتها بایستی تا آخرین روز مسئولیّتشان تلاش کنند و کار کنند و وظایف خودشان را انجام بدهند، بعد امانت را به دولت بعدی تسلیم کنند ... بایست تا روز آخر مشغول کار باشند. در این شرایطِ حسّاسِ سالِ آخریِ دولت که سال اوّل شروع کار شما و فعالیّت شما است، بایستی هر دو ـ هم دولت، هم مجلس ـ سعی کنند فضا را به نحوی مدیریّت کنند که به کار لطمه نخورد. مراقبت بشود؛ جوری مدیریّت کنید فضا را که به کار مهمّ کشور هیچ گونه لطمهای وارد نشود.»
⁉️آیا معنای جملات فوق آن است که حسن روحانی تا روز آخر باید بر سر کار بماند و مجلس نیز حق نظارت و بازخواست ( سؤال و استیضاح ) را ندارد ؟!
⭕️در این راستا خوب است دوستان به چند نکته توجه کنند :
❌1 ـ رهبری نظام ، در سخنانشان ، مشکلات اصلی و عمده کشور را چنین برمی شمارند : تورّم ، کاهش ارزش پول ملّی ، گرانیهای بیمنطق ، مشکلات بنگاههای تولیدی ، وجود تحریمهای خارجی ، امیدهای واهی به بیرون مرزها ، شرطی کردن اقتصاد کشور نسبت به تصمیم گیری بیگانگان ، معضل اشتغال ، مدیریت نظام پولی و مالی ، وابستگی اقتصاد کشور به نفت ، مشکل مسکن ، عدم تسهیل ازدواج جوانان ، کاهش فرزند آوری ، مدیریت فضای مجازی .
❗️همه موارد فوق ، مسائلی است که رهبری نظام طی هفت سال گذشته ، بارها و بارها به جناب حسن روحانی تذکر داده و خواهان حل مشکلات و معضلات فوق شده اند . اما این مشکلات نه تنها حل نشده ، بلکه بعضاً افزایش هم یافته اند .
⁉️حال آیا باید یک سال دیگر هم دست روی دست گذاشت و همچنان شاهد بی عملی رئیس جمهوری بود که نسبت به مشکلات مردم و کشور ، بی خیال و نظاره گر است ؟!
❌2 ـ برخی افراد می گویند اینکه رهبری نظام فرموده اند سه قوه باید با هم تعامل و هم افزایی داشته باشند ، یعنی مجلس به عنوان تعامل و هم افزایی ، نه سؤالی از رئیس جمهور بکند و نه استیضاحی در کار باشد !
این در حالی است که رهبری نظام در مورد تعامل و هم افزایی سه قوه می فرمایند :
❌« نقشهی کلّی تعامل به نظر حقیر این است: از طرف دو قوّهی مجریه و قضائیّه تعامل شان به این است که بایستی موبهمو مصوّبات شما را عمل کنند؛ یعنی تعلّل در اجرای مصوّبات مجلس جایز نیست و تعطیل مصوّبات مجلس، و بیاعتنائی به آنها، جایز نیست؛ آن دو قوّه موظّفند که مصوّبات شما را عمل کنند. از طرف شما هم تعامل به این است که مصوّبه را با توجّه به ظرفیّتهای کشور تصویب کنید .»
⁉️حال با رئیس جمهوری که طی هفت سال گذشته بارها و به کرّات ، مصوبات مجلس را اجرا نکرده و قوانین را زیر پا گذاشته ، چگونه باید تعامل کرد ؟!
⁉️اگر قرار باشد که مجلس از ابزارهای نظارتی خود یعنی سؤال و استیضاح ، استفاده نکند ، و حسن روحانی نیز همچنان قوانین را نقض و از اجرای آنها شانه خالی کند ، پس چگونه باید وی را وادار به تمکین در برابر قانون کرد ؟
#کامران_غضنفری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 اجتهاد در برابر نص ! بخش اول ❗️مقام معظم رهبری در سخنان 22 تیر 1399 خود خطاب به نمایندگان مجلس شو
🔴 اجتهاد در برابر نص ! بخش دوم
🖍رهبری خود راه حل را به صراحت بیان کرده و می فرمایند :
❌« سؤال، تفحّص و امثال اینها که در قانون آمده، اینها حقّ شما است، بایستی انجام بدهید .»
❗️ایشان می فرمایند سؤال ، تفحص و امثال اینها که در قانون آمده . منظور از " امثال اینها "، طبق اصل 89 قانون اساسی ، استیضاح است . یعنی رهبری می فرمایند که سؤال ، تفحص و استیضاح ، حق شما است ، بایستی انجام بدهید .
❌نکته مهم این است که ایشان نه تنها سؤال و تفحص و استیضاح را حق نمایندگان مجلس می دانند ، بلکه به آنها دستور می دهند که " بایستی انجام بدهید " . یعنی نه تنها حق نمایندگان را به آنان یادآوری می کنند ، بلکه دستور به استفاده از این حق هم می دهند .
😉این نکته درست عکس برداشت کسانی است که اجتهاد در برابر نص کرده ، ادعا می کنند رهبری با استفاده از ابزار استیضاح مخالف است .
❗️البته یک نکته را هم مقام معظم رهبری یادآوری می کنند و آن اینکه : « توهین نه، دشنام نه، نسبتِ بدون علم نه؛ اینها حقّ شما نیست و بعضیاش حرام شرعی هم هست و جایز نیست؛ انسان به وزیر مثلاً توهین کند یا دشنام بدهد یا تهمتی بزند، این مطلقاً جایز نیست. بنابراین، تفکیک کنید بین آنچه وظیفهی شما است و آنچه ممنوع است برای شما .»
⭕️ جالب توجه است که مقام معظم رهبری ، در پیام 7 خرداد 99 خود نیز به مجلس یازدهم ، در مبحث حقوق و تکالیف حیاتی و مهم مجلس می فرمایند :
❌« حق تحقیق و تفحص ، حق رد و قبول مدیران ارشد قوه مجریه ، حق تذکر و سؤال و استیضاح ، از آن جمله است .»
❌یعنی مقام معظم رهبری ، استفاده از ابزار استیضاح را جزو حقوق مهم و حیاتی مجلس می دانند .
⁉️حال چگونه برخی اجتهاد در برابر نص می کنند و می گویند رهبری با استیضاح مخالف است ؟!
❌ایشان در بخش دیگری از سخنان خود باز هم بر نقش نظارتی مجلس تأکید نموده و می فرمایند :
❌« من البتّه نقش نظارتی مجلس را خیلی مهم میدانم؛ یعنی واقعاً نقش نظارتی مجلس یک نقش اساسی و حیاتی است و هیچ نبایستی به این نقش نظارتی بیتوجّهی بشود، لکن معتقدم که این نقش را با متانت ایفا بکنید؛ خردمندانه و با متانت و بدون حاشیه ایفا بشود.»
📡شواهد و قرائن گوناگونی حکایت از آن دارد که دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران ، قصد دارند فتنه دیگری را در سال 99 برپا کنند و کشور را به شورش و آشوب بکشانند ، مشابه همان کاری که در دی ماه 96 و آبان 98 انجام دادند ، اما این بار به صورتی وسیع تر و گسترده تر .
😡توجه داشته باشیم که دشمنان بیرونی نظام ، هیچ گاه نمی توانند بدون استفاده از عوامل داخلی شان ، آشوبی را در داخل کشور به راه اندازند . زمینه چینی برای آشوب های دی ماه 96 و آبان 98 ، به واسطه فشارهای فزاینده اقتصادی و معیشتی بر مردم بود که شخص آقای حسن روحانی نقش بارزی در آنها ایفا کرده بود .
😡به نظر می رسد که امسال نیز قرار است آنقدر فشارهای اقتصادی و معیشتی بر مردم محروم جامعه افزایش یابد ـ همچنان که می بینیم قیمت ارز ، سکه ، خودرو ، مسکن و مایحتاج روزمره مردم روز به روز افزایش می یابد ـ و مردم چنان تحت فشار قرار بگیرند ، که یک شورش عمومی اتفاق بیفتد . این نقشه ای است که دولت آمریکا به شدت پیگیر آن است .
⁉️در چنین شرایطی ، آیا رها شدگی امور جامعه و عدم وجود کنترل و نظارت های جدی از سوی دولت ، شک برانگیز نیست ؟!
⁉️ آیا قرار است امسال نیز جناب حسن روحانی همان نقشی که در سال 96 و 98 بازی کرد را دوباره تکرار کند ؟!
⁉️ارسال پالس های مکرر از سوی آقای حسن روحانی برای دولت آمریکا مبنی بر اعلام آمادگی برای مذاکرات مجدد ـ علیرغم نهی صریح رهبری نظام ـ چه معنایی دارد ؟!
⁉️آیا جناب روحانی بنا دارد تا در سال 99 ، پروژه شوم و ضد انقلابی برجام 2 و 3 ـ یعنی همان برجام هایی که شهید حاج قاسم سلیمانی در اسفند 97 اظهار داشت که برای نابودی ایران و نابودی نهضت های اسلامی طراحی شده اند ـ را اجرایی کند ؟
⁉️ ارسال پالس های مکرر آمادگی برای مذاکره ، معنایی جز اجرای نقشه خائنانه فوق دارد ؟
⁉️کسی که هفت سال است از اجرای دستورات صریح رهبری در مورد پرهیز از تجمل گرایی و اشرافیت ، سازمان دادن به فضای مجازی کشور ، اجرای اقتصاد مقاومتی و ... خودداری کرده است ، آیا در این سال پایانی ، رویه غلط هفت سال گذشته خود را تغییر خواهد داد و از وارد آوردن خسارات بیشتر به کشور و نظام خودداری خواهد کرد ؟!
#کامران_غضنفری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
❌نارضایتی مقام معظم رهبری از سوء مدیریت و عملکرد خسارت بار حسن روحانی در این هفت سال ، به اندازه ای است که ایشان در تمام سخنان 22 تیر خود ، حاضر نمی شوند حتی یک بار هم اسم حسن روحانی را بیاورند و حتی به جایگاه حقوقی او یعنی " رئیس جمهور " هم هیچ اشاره ای نمی کنند .
⁉️حال در چنین شرایطی ، آیا عاقلانه است که بگوئیم روحانی باید تا پایان دوره قانونی خود بر سر کار باشد و هرگونه خسارتی که دلش خواست به کشور وارد کند و مجلس نیز از ابزار کنترلی و نظارتی خود ، یعنی سؤال و استیضاح ، استفاده نکند ؟!
#کامران_غضنفری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 انتقاد شدید از دولت در صداوسیما
💬 #حامد_کاشانی
🔹 مگر قرار نبود خیال مردم از قیمت دلار راحت باشد؟
✅ درجه کولر مردم را هم تعیین میکنید ولی نمیتوانید این وضعیت را توضیح دهید...؟
#سیاسی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 یک تجریه تاریخی
💬 #صداوسیما
🗓 ۲۳ تیرپنجمین سالگرد تصویب توافق هستهای ایران با گروه ۱+۵ موسوم به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) بود.
💢 پ.ن: بنظر شما فرض مذاکرات آتی با این تجربه چگونه است؟ چه تضمینی است پس از امضای توافق و حتی قطعنامه سازمان ملل، فردای روز مذاکره سند را آتش بزنند؟ بعد هر چه را دودستی تقدیم کردید چه میشود؟ هیچ! به همین سادگی دستاوردهای انقلاب را فروختید! و الان دلار 23 تومن! نه هزار تومن وعده داده شده! آن وقت بتن در قلب اراک!
#سیاسی
#بین_الملل
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
از قرار معلوم سرکار خانم #مولاوردی، با شکایت دستگاه امنیتی و انتظامی با سه عنوانِ اتهامی فعالیت تبلیغی علیه نظام، تشویق به فساد و فحشا و در اختیار قراردادن اطلاعات و اسناد طبقه بندی شده (با هدف برهم زدن امنیت) در دادسرای فرهنگ مجرم شناخته شدهاند و کیفرخواست ایشان به دادگاه ارسال شده است؛ البته جالب تلاش ایشان برای مظلوم نمایی و فرافکنی (از طریق مایه گذاشتن از چادر و حجابشان) و خلاصه کردنِ تمام موارد اتهامیشان در انتشار مثلا یک پست در کانال تلگرامیشان میباشد (که مدعیاند سریعا آنرا حذف کردهاند)، آنهم درحالیکه همین چند وقت پیش، #حسین_قدیانی را به دلیل یک یادداشت اینستاگرامی برعلیه خودشان (که اتفاقا چند ساعت بعد نیز حذف شد)، به عدلیه فراخوانده بودند!!
#همینقدر_جالب
#یک_بام_و_دو_هوا
#مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi