🔴 دلسوزی کنید ولی دم انتخابات مواظب تخریب آرا باشید!
🔻پاسخ به حواشی حضور آیت الله رئیسی در نشست مشترک سه «اتاق اصناف»، «اتاق تعاون» و «اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران»
🔹روزهای گذشته سیدابراهیم رئیسی در جلسه ای با حضور اعضای سه «اتاق اصناف»، «اتاق تعاون» و «اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی» حضور پیدا کرد که برخی فعالان مجازی آن جلسه را به عنوان «جلسه با اتاق بازرگانی» مطرح کرده و ایشان را به تأیید سیاست های اتاق بازرگانی متهم کردند.
🔸برخی با استناد به اینکه اتاق بازرگانی در سال های گذشته از رسالت خودش دور شده و محل تجمع واردکننده ها شده است پس حضور آیت الله رئیسی در این جلسه، به نوعی حمایت از سیاست غلطِ این اتاق بوده است.
🔹اولاً رئیسی طی سال های گذشته با صدها مجموعه کارگری، مردمی و اقتصادی دیدار داشته و این اولین دیدار وی نبوده! اولین جلسه وی بعد از احراز صلاحیت ها هم با مردم و کف بازار بوده!
🔸ثانیاً جلسه با حضور اعضای سه اتاق اقتصادی بوده؛ «اتاق اصناف»، «اتاق تعاون» و «اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی». نه فقط اتاق بازرگانی و ...! ضمناً آیا جلسه با اعضای سه مجموعه کلان اقتصادی که ذیل دولت محسوب می شوند اشکالی دارد؟! ما باید شناخت صحیحی از این سه اتاق داشته باشیم:
1️⃣ اول؛ اتاق اصناف ایران(شورای اصناف ایران) شورائی است متشکل از نمایندگان هیئت رئیسه مجامع امورصنفی شهرستانهای کشور است. اصناف و بازاریان همواره به عنوان قشر زحمت کشی از جامعه بوده و هستند. در حال حاضر اصناف ایران در چهار گروه تولیدی، توزیعی، خدماتی و خدمات فنی در سطحی گسترده فعالیت میکنند.
2️⃣ دوم؛ اتاق تعاون برای تکمیل و گسترش فعالیت های «بخش تعاون» در کنار وزارت تعاون در سال 1372 تشکیل شد. اتاق تعاون متشکل از اتحادیه ها و شرکت های تعاونی با نظارت وزارت تعاون می باشد. پرداختن به تعاون و فعالیت های تعاونی و اصلاح این سیستم بسیار بسیار ضروری است.
3️⃣ سوم؛ اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران؛ به منظور ایجاد هماهنگی و همکاری بین بازرگانان، صاحبان صنایع و معادن و کشاورزی با نهادهای دولتی، فعالیت میکند. در جلسات این اتاق، نمایندگان دولت و بخش خصوصی شرکت میکنند. این اتاق ۶۰ نماینده دارد که ۴۰ نماینده آن از بخش خصوصی و ۲۰ نماینده آن از طرف دولت انتخاب میشوند! اتاق ایران، مدیریت دبیرخانه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی را بر عهده دارد.
🔹حالا که جایگاه این سه نهاد غیردولتی که با نظارت دولت تشکیل شده اند و بسیار در اقتصاد کشور مؤثرند را در نظر بگیرید، سیاست صحیح با این سه پارلمان اقتصادی چیست؟ حذف یا اصلاح؟ بی تردید اتاق بازرگانی در سال های گذشته بدترین عملکرد را داشته و در وضعیت موجود اقتصاد کشور سهیم است. آیا باید آن را رها کرد تا همین سیاست غلط را ادامه دهد؟!
🔸اتاق بازرگانی از رسالت خود فاصله گرفته و مأمن مافیای واردکننده ها شده است و چنانچه دولت بخواهد اقتصاد را سر و سامان دهد ناگزیر است که وضعیت این اتاق ها را سروسمان بخشد. تغییر قوانین مربوط به این اتاق ها از طریق لوایح ارسالی به مجلس، تغییر سیاست دولت نسبت به مدیریت و مواجهه با این اتاق ها و تغییر نمایندگان دولت در این اتاق ها و ... .
🔹چگونه برخی دیدار آقای رئیسی با این سه اتاق را اولاً دیدار با یک اتاق معرفی کرده و بعد هم این دیدار را بگونه ای گزارش داده اند که ایشان بناست از سیاست های فعلی و عملکرد فعلی این اتاق حمایت و دفاع کند؟! این سوءظن و برداشت صحیح و اخلاقی نیست.
🔸اتفاقاً رئیسی معتقد است «بخشی» از اصلاحات اقتصادی باید از همین جاها انجام شود. اتفاقاً ما باید از جایی شروع کنیم که مشکلات از آنجا شروع می شود اتاق بازرگانی را نمی شود حذف کرد اما می توان اصلاح کرد! اتاق تعاون و اتاق اصناف را مگر می شود حذف کرد؟ اگر به عملکردشان نقد است که هست، باید اصلاح شود.
🔹از طرفی برخی فعالان، تصویر رئیسی در این جلسه را در کنار بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون که پرونده مفتوح اقتصادی دارد را بازنشر و او را همراه رئیسی معرفی کرده اند در صورتیکه وی رئیس اتاق تعاون است و پرونده وی نیز توسط سیستم خود رئیسی تشکیل شده است! جریان رسیدگی ادامه دارد. از طرفی آیا برخورد رئیسی را طی سال های گذشته با متخلفین در دولت و بخش خصوصی ندیده اید؟
🔸به نظر بنده، برداشتی که برخی دلسوزان از حضور آقای رئیسی در جلسه با این اتاق ها داشته اند و آن را تأیید وضعیت فعلی و سیاست این اتاق ها نشان داده اند صحیح نیست. عملکرد و برخورد آقای رئیسی با خصوصی خواران و کسانی که اموال عمومی را به تاراج برده اند روشن است. مرور عملکرد وی در پرونده هایی که سازمان خصوصی سازی طی این سالها بوجود آورده قوت قلب همه ماست.
✅ #داود_مدرسی_یان:
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴💭 #توئیت_جهان| دلیل عملیات روانی علیه زاکانی چیه؟!
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴چرا نیازمند ایران قوی هستیم؟
🔹توازن در محیط بینالملل و منطقهای دچار به هم ریختگی و تغییر شده است. در محیطهای بیثباتِ ناشی از به هم ریختگی توازن قوا و تغییر نظم موجود، کشورهایی امنیت خواهند داشت و میتوانند منافع ملی خود را تامین کنند که همزمان در داخل و در مناسبات بینالمللی #قوی باشند. به عبارت دیگر، تامین منافع ملی و امنیت ملی، نسبت مستقیم با افزایش سطح اقتدار دارد. با این شرایط تشکیل #دولت_قوی، یک استراتژی ملی است و این راهبرد نباید اسیر دوقطبی سازیهای کاذب انتخاباتی و جناحی میگردید. در چارچوب این استراتژی ملی، گام دوم انتخابات پُرشور، رای سدید و محکم است.
#استراتژی_ملی
#شورای_نگهبان
#ایران_قوی
✍ دکتر #رضا_سراج
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مسئولیتپذیری به سبک "عبدالناصر همتی" رئیس بانک مرکزی و کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری
📅 همتی ۱۱ اسفند۹۷:
🔻دلار به کانال ۱۱ هزارتومان برمیگردد.
📅 همتی ۲ فروردین۹۹:
🔻هیچگاه نگفتهام که دلار ۱۱ هزار تومان میشود.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴کلیپ ویژه| هشدار رئیسی به دزدها؛هزینه سنگین دست اندازی به بیت المال را باید پرداخت کنید!!
🔶ستاد گفتمانی #حرف_مردم
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️ زوج فلسطینی با حسرت به خانه خود که به زور توسط یک زوج یهودی از آمریکا تصرف و اشغال شده، نگاه میکنند
(عکس از اینستاگرام مایکل مور)
👤 S.Amir Sayyah
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️ به نظر میرسد همه تخریبها علیه #زاکانی، یک دلیل بیشتر نداشته باشد، زاکانی بعنوان چهره انقلابی و فسادستیز که حرفهای زیادی در مناظرات علیه چپاولگران بیتالمال خواهد داشت؛ پیش از مناظرات باید تخریب شود تا حرف و اطلاعات قابل ارائه او بیاثر و حاشیهای جلوه کند.
👤 عباس تقدسی نژاد
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
کانالی پر از: کلیپ،عکس نوشته،پوستر،سوشال مدیا،استوری موشن،کلیپ استوری،موشن گرافیک و....
♦️همه ی اینا رو تو کانال زیر میتونی ببینی👇👇
🔴🔷@kaaf_saadd🔷🔴
(کاف صاد..!!)
🔴🔷@kaaf_saadd🔷🔴
#ارزشی
🔴 قسم حضرت عباس یا دُم خروس ؟!
از یکسو با روحانی فاصله گذاری میکند (تا از پاسخگویی بابت عملکرد او فرار کند) و از سوی دیگر عیناً شعارهای او را میدهد؛جناب همتی! درحقیقت نه تنها خودش را متهم به اتخاذ مواضع متناقض و یک بام و دو هوا بودن کرده، بلکه دولتی که رییس بانک مرکزی اش بوده و مدعی بلد بودنِ زبان دنیاست را نیز متهم به ناکارآمدی و بلد نبودنِ کار کرده است!
#دولت_معطل
#مهدی_قاسم_زاده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از عقل سرخ||علی سلیمانی
با انتخابات
🔸️تلاش و تبلیغ مشارکت مردم در انتخابات اولویت اول است و تبلیغ و فراگیر کردن گفتمان انقلاب اسلامی مرحله بعدی است .
🔹️در این چارچوب نباید از نقد درون گفتمانی و اصطلاحا پیشگیری غافل شد، متاسفانه در ستادهای انتخاباتی نیروهای انقلاب وضعیتی خوبی حاکم نیست و انتصابات استانی وشهرستانی از جانب برخی گروه ها در حال انجام است.
🔹️ این نگرانی را ایجاد می کند همانطور که در امور ستادها وانتصابات دخالت می کنند خود را محق بدانند تا در تعیین وزرا و معاونین هم اعمال نظر کرده و افراد مدنظر را تحمیل کنند.
🔹️مسئولین وحلقه اول ستاد نامزدهای گفتمان انقلاب اسلامی باید مراقب این حرکات مزورانه باشند و اجازه این دخالت ها وگاهی موازی کاری ها را به جریانات قدرت طلب و اقتدارگرا ندهند.
علی سلیمانی
#انتخابات
#انتخابات_1400
@neararrival
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️وعدههای #همتی
که همگی حباب بود
#انتخابات
#مدیریت_لیبرالی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از عقل سرخ||علی سلیمانی
مشارکت بالا کلید واژه رهبری
رهبر معظمانقلاب مشارکت بالا را به عنوان راهبرد همیشگی در انتخابات مدنظر دارند و صحبت های اخیر ایشان با مجلس و تاکید بر بالا رفتن مشارکت با اقناع مردم و موثر بودن برنامه های کارآمد نامزدها برای افزایش مشارکت خودش یک خط تحلیلی است برای افرادی که بر طبل انصراف و کناره گیری و ائتلاف و اینها می کوبند، رهبری علنا در حال نشان دادن راه افزایش مشارکت هستند، حضور همه نامزدها با ارائه ی برنامه برای مردم و اقناع مردم توسط راهکارهایشان باعث افزایش مشارکت است اما اگر مردمی که قصد رای دادن نداشته اند و بعد از دیدن وشنیدن برنامه ها و راهکارهای نامزدهای مختلف ترغیب به رای دادن شده اند آیا با کناره گیری آن نامزد بازهم حاضر مشارکت خواهند بود یا با کنار رفتن صاحب آن ایده حتی به نفع شخصی خود را سردرگم و یا بازی خورده و بی نماینده می بینند؟
حالا که بعد از سالها این فرصت ایجاد شده است تا بتوان برنامه نامزدها را شنید و به آنها رای داد چرا تلاش داریم بازهم به سبک زمان انتخابات های گذشته با دوقطبی های کاذب و رای سلبی عمل کنیم. هرگونه صحبت و یا تصمیم درباره انصراف و کناره گیری ،در اذهان افرادی که فعلا تصمیم به شرکت در انتخابات ندارند و ممکن است با شنیدن برنامه ها ترغیب به مشارکت در انتخابات می شوند اینطور القا خواهد کرد که بحث خدمت به مردم مطرح نیست و صرفا اهداف دیگری مدنطر است.
با اتخاذ راهبرد درست با کمک به شنیده شدن برنامه ها و نه وعده ها و دوگانه سازی های موهوم تلاش کنیم مردم پاسخ معتبر به مسائل خود را بشنوند و با اقناع شدن وارد عرصه انتخابات شوند و مشارکت را بالا ببرند که هم خیر خود مردم و هم خیر کشور در مشارکت بالاست.
ومن الله التوفیق
علی سلیمانی
#انتخابات_1400
#انتخابات
https://eitaa.com/joinchat/1979842560C05da68a204