❌اولین واکنش ها نسبت به نامه رهبر معظم انقلاب به دانشجویان باوجدان حامی مردم فلسطین در دانشگاههای ایالات متحده آمریکا
#تحلیل_سیاسی_فرهنگی_اجتماعی
✅https://eitaa.com/tahlilesiasy
📊 ایران در نگاه جامعه آمریکا
📝مرکز تحقیقات اجتماعی و دادهکاوی شناخت
🔹 نتایج آخرین پیمایش موسسه هریس و دانشگاه هاروارد نشان میدهد نگرش منفی نسبت به عملکرد ایران در اکثریت جامعه آمریکا وجود دارد.
🔹براساس این نتایج، اکثریت جامعه آمریکا ایران را به عنوان یک خطر جدی برای منافع آمریکا و کشورهای خاورمیانه تلقی میکنند و ۶۹ درصد از پاسخگویان، ایران را بیشتر از اسرائیل مقصر تنشهای خاورمیانه میدانند.
🔹همچنین ۶۵ درصد از پاسخگویان نسبت به پایبندی ایران به توافق هستهای بدبین بودهاند.
🔹این نتایج میتواند نشاندهنده جریان غالب رسانهای و سیاسی در کشور آمریکا باشد که توانسته نگرش عمومی منفی نسبت به ایران را گسترش داده و پشتوانهای برای سیاستهای ضدایرانی در این کشور ایجاد نماید.
#تحلیل_سیاسی_فرهنگی_اجتماعی
✅https://eitaa.com/tahlilesiasy
میرباقری - 14030304- کامل_1.mp3
49.06M
🎧 سخنرانی آیتالله میرباقری دربارۀ شهادت آیتالله رئیسی و همراهان، ۱۴۰۳/۳/۳
➖ فلسفۀ ابتلائات اجتماعی و آثار آن
➖ خصوصیات انسانهای مجاهد
➖ جلوههایی از شخصیت خاص معنوی و اجتماعی شهید آیتالله رئیسی
➖ چه کسانی شایسته حضور در میدان خدمتگذاری به مردم و مدیریت کشور هستند؟
◀️ مردم عزیز ایران و جبهۀ مقاومت باید بدانند که اگر در میدان حرکت به سمت عصر ظهور هستند، این میدان از دل ابتلائات سنگین میگذرد و استقامت و مجاهدت در این صحنهها، منتهی به برکات بزرگ خواهد شد.
◀️ بزرگی و عظمت شهید آیتالله رئیسی بیش از آن چیزی است که ما دیده و شنیدهایم.
شهید آیتالله رئیسی مصداق آیۀ شریفۀ «مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ» بود. این عهد و قرار چیست؟ اینکه پشت به دشمن و پشت به میدان نکنی و استقامت کنی، تا مرز تقدیم جان.
◀️ آیتالله رئیسی تواضع حقیقی در مقابل مردم داشت، نه تواضع تصنُّعی.
گاهی انسان برای دیگران کفش جفت میکند، اما باطن همین "کفش جفت کردن" تکبُّر است. یا باطن سلامکردنش هم نوعی تکبُّر است.
تواضع حقیقی یعنی خشوع در برابر خدای متعال به نیستانگاری خود و تواضع در برابر مؤمنان تبدیل شود. این وصف، بسیار قیمتی است.
#تحلیل_سیاسی_فرهنگی_اجتماعی
✅https://eitaa.com/tahlilesiasy
جلیلی: مردم در سوگ رئیسجمهور محبوب و شهیدشان نشان دادند که بهخوبی قدردانِ خدمت هستند
🔹ملت خوب و فهیم ما سهم خودشان در حوادث را نشان دادهاند و اکنون آمادهاند که نقشهای بزرگتری را برای پیشرفت کشور ایفا کنند.
🔹وقتی ما مردمی داریم که چنین حماسههایی را میآفرینند، به دولتی احتیاج داریم که تمام عزم، اراده و برنامهٔ پیشرفت کشور را داشته باشد.
🔹در سالهای گذشته فارق از اینکه دولت مستقر رفیق یا رقیب ما بوده، تلاش کردیم نتایج بررسیهایمان را برای تأیید، تصحیح و تکمیل عملکرد دولت ارسال کنیم.
🔹پیشرفتهای مردم و روندهای جهانی نشان میدهد که امروز در یک فرصت تاریخی هستیم.
🔹ما برای موفقیتهایی در ادامهٔ موفقیتهای رئیسجمهور شهیدمان به تصمیمهای درست نیاز داریم تا به قلههای پیشرفت دست پیدا کنیم.
#تحلیل_سیاسی_فرهنگی_اجتماعی
✅https://eitaa.com/tahlilesiasy
رهبر انقلاب:
مقاومت هویت ممتاز سوریه است؛ این ویژگی مهم باید محفوظ بماند
🔹رهبر انقلاب در دیدار رئیسجمهور سوریه و هیئت همراه، مقاومت را هویت ممتاز سوریه دانستند و گفتند: «جایگاه ویژه سوریه در منطقه نیز بهدلیل همین هویت ممتاز است و این ویژگی مهم باید محفوظ بماند.»
🔹ایشان با تشکر از حضور بشار اسد در تهران بهمنظور ابراز تسلیت به ملت ایران، به نقش بارز شهید رئیسی در تقویت روابط ایران و سوریه اشاره کردند و افزودند: «امیرعبداللهیان نیز در این زمینه یک توجه ویژه داشت.»
🔹رهبر انقلاب، تقویت ارتباطات ایران و سوریه را از لحاظ اینکه دو کشور از ارکان محور مقاومت هستند، مهم ارزیابی کردند و گفتند: «هویت ممتاز سوریه که همان مقاومت است از دوران مرحوم حافظ اسد و با پایهگذاری «جبهه مقاومت و ایستادگی» شکل گرفت و این هویت همواره به وحدت ملی سوریه نیز کمک کرده است.»
🔹ایشان با تاکید بر لزوم محفوظماندن این هویت خاطرنشان کردند: «غربیها و دنبالههای آنها در منطقه قصد داشتند با جنگی که علیه سوریه بهراه انداختند، نظام سیاسی این کشور را ساقط و سوریه را از معادلات منطقه حذف کنند. اما موفق نشدند و اینک نیز قصد دارند با شیوههای دیگر و از جمله وعدههایی که هیچگاه به آنها عمل نخواهند کرد، سوریه را از معادلات منطقه خارج کنند.»
🔹رهبر انقلاب با تجلیل از ایستادگی محکم «بشار اسد» تاکید کردند: «همه باید امتیاز ویژه دولت سوریه یعنی مقاومت را در مقابل چشم خود مشاهده کنند.»
🔹رهبر انقلاب به فشارهای سیاسی و اقتصادی آمریکا و اروپا به ایران و سوریه اشاره کردند و گفتند: «باید با افزایش همکاریها و منظمکردن آن، از این شرایط عبور کنیم.»
🔹ایشان با اشاره به آمادهبهکاربودن آقای رئیسی فقید و عزیز برای افزایش همکاریهای ایران و سوریه در زمینههای مختلف، خاطرنشان کردند: «اکنون نیز آقای مخبر با دارابودن اختیارات رئیسجمهور، همان رویکرد را ادامه میدهد و امیدواریم همه امور به بهترین وجه به پیش برود.»
🔹رهبر انقلاب همچنین با انتقاد از مواضع و بیعملی برخی کشورهای منطقه در قبال موضوع غزه، به نشست اخیر سران عرب در منامه اشاره کردند و افزودند: «در این نشست کوتاهیهای زیادی در قبال فلسطین و غزه شد. اما برخی کشورها نیز خوب عمل کردند.»
🔹رهبر انقلاب با تاکید بر اینکه نگاه جمهوری اسلامی به آینده، مثبت و روشن است، گفتند: «امیدواریم همه ما بتوانیم به وظیفه خود عمل کنیم و به این آینده روشن برسیم.»
🔸در این دیدار بشار اسد با ابراز تسلیت به رهبر انقلاب و دولت و ملت ایران، خطاب به رهبر انقلاب گفت: «روابط ایران و سوریه روابطی راهبردی است که تحت هدایتهای جنابعالی به پیش میرود و در رأس اجرای این هدایتها، آقای رئیسی و آقای امیرعبداللهیان بودند.»
🔸رئیسجمهور سوریه با اشاره به شخصیت متواضع، حکیم و اخلاقمدار آقای رئیسی، او را مصداق بارز مواضع و شعارهای انقلاب اسلامی خواند و افزود: «آقای رئیسی در سه سال گذشته تاثیر مهمی در نقشآفرینی جمهوری اسلامی در قضایای منطقه و موضوع فلسطین و همچنین تعمیق روابط ایران و سوریه داشت.»
🔸بشار اسد همچنین با اشاره به موضوع مقاومت در منطقه گفت: «بعد از گذشت بیش از ۵۰ سال، خط مقاومت در منطقه پیشرفت کرده و اکنون به یک رویکرد اعتقادی و سیاسی تبدیل شده است.»
🔸رئیسجمهور سوریه با تاکید بر اینکه موضع ما همواره این بوده که هرگونه عقبنشینی در مقابل غرب موجب پیشروی آنها خواهد شد، تاکید کرد: «من چند سال پیش اعلام کردم که هزینه مقاومت کمتر از هزینه سازش است و این موضوع اکنون برای مردم سوریه بسیار واضح و روشن است. قضایای اخیر غزه و پیروزیهای مقاومت نیز این موضوع را برای مردم منطقه اثبات کرد و نشان داد که مقاومت یک اصل است.»
🔸بشار اسد از رهبر انقلاب بهدلیل نقش بارز و مهم در حمایت از مقاومت در منطقه و همچنین بهدلیل حمایت از سوریه در همه زمینهها، تشکر و قدردانی کرد.
🔹بعد از سخنان بشار اسد، رهبر انقلاب گفتند: «سخنان شما نکات مهمی داشت. اما یک نکته برای من مهمتر بود و آن موضوعی است که تاکید کردید و گفتید «ما هرچه عقب بنشینیم طرف مقابل جلو میآید»، در این موضوع هیچ تردیدی وجود ندارد و این، شعار و اعتقاد ما در طول بیش از ۴۰ سال گذشته بوده است.»
#تحلیل_سیاسی_فرهنگی_اجتماعی
✅https://eitaa.com/tahlilesiasy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ سازمان ملل یا سازمان خِلل؟!
#تمدن_نکبت
#تحلیل_سیاسی_فرهنگی_اجتماعی
✅https://eitaa.com/tahlilesiasy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنگوی ستاد انتخابات:
فعلا ۶ نفر برای انتخابات ریاستجمهوری ثبتنام کردهاند
🔹تاکنون محمدرضا صباغیان، مصطفی کواکبیان، عباس مقتدایی، قدرتعلی حشمتیان، سعید جلیلی و علی لاریجانی ثبتنام قطعی کردهاند.
🔸توصیه میکنیم داوطلبان دارای شرایط حتما در یکیدو روز اول ثبتنام کنند؛ چون روزهای انتهایی شلوغ است و با ازدحام مواجه خواهند شد.
#تحلیل_سیاسی_فرهنگی_اجتماعی
✅https://eitaa.com/tahlilesiasy
توییتی که برای لاریجانی گران تمام شد
#تحلیل_سیاسی_فرهنگی_اجتماعی
✅https://eitaa.com/tahlilesiasy
تحلیل سیاسی _ فرهنگی-اجتماعی
توییتی که برای لاریجانی گران تمام شد #تحلیل_سیاسی_فرهنگی_اجتماعی ✅https://eitaa.com/tahlilesiasy
کدام ارتفاع، آقای لاریجانی !؟
🔻کانال رسمی آقای لاریجانی نوشته: "برای عبور از موانع، باید از روشهای منسوخ، #ارتفاع_بگیریم".
🔹...اما افتادن در تله برجام و برجامیزاسیون آمریکا و انگلیس، #ارتفاع_پست بود؛ پست ترین ارتفاع!
🔻دستپخت مشترک مدعیان اعتدال و اصلاحات -با فشار و نفوذ خارجی- چنان صورت بندی شد، که طرف غربی می توانست هر نقض عهدی را در پایمال کردن حقوق ایران انجام دهد و کمترین بازخواستی نشود؛ اما طرف ایرانی، تهدید بازگشت و افزایش تحریم ها، دائما بالای سرش بود و نباید دست از پا خطا می کرد؛ حتی پس از خروج توهین آمیز آمریکا از برجام!
🔹کمیسیون ویژه بررسی توافق هسته ای در مجلس نهم، پیش از نهایی شدن برجام، تمام هشدار ها درباره منافذ بزرگ آن را اعلام کرد، اما آقای لاریجانی رئیس مجلس و تیم همراهش ترجیح دادند در همان ارتفاع پستی که تیم روحانی، مبتنی بر قعر گفتمانی ترسیم کرده بود، باقی بمانند.
🔻آقای لاریجانی سال ۱۳۹۴، در حالی پشتیبان تعیین کننده برجام (خسارت های نقد در ازای وعده های نسیه) شد، که سال ۱۳۸۲، درباره توافق مشابه اما محدود تر روحانی با غرب، به درستی گفته بود "دُرّ غلطان دادیم و آب نبات گرفتیم".
🔹دولت برجام و دیگر هیچ، در حالی به پایان رسید، که بالاترین رکورد های تورمی را در کنار معدل رشد اقتصادی نزدیک به صفر، سقوط شدید صادرات نفتی، خزانه ارزی خالی، کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی، بدهی انباشته ۱۵۰۰ هزار میلیاردی و چند هزار کارخانه تعطیل را به ارث گذاشته بود.
🔻آیا آقای لاریجانی و نامزدهای همسو با او و آقای روحانی، قادرند لا اقل در گفتار، از #قعر_گفتمانی بیرون بیایند و از روش منسوخ قبلی خود، اندکی ارتفاع بگیرند؟
✍ محمد ایمانی
#توییت
🔺واکنش وحید یامین پور به بیاخلاقی علی لاریجانی علیه شهدای خدمت
#تحلیل_سیاسی_فرهنگی_اجتماعی
✅https://eitaa.com/tahlilesiasy
♦️بازدید ۱۵ میلیونی توییت حساب کاربری رهبرانقلاب
🔹بازدید توییت حساب کاربری رهبر انقلاب با موضوع نامه به جوانان امریکایی به ۱۵ میلیون رسید.
🔹این توییت همچنین با واکنش سیاستمداران مختلفی مانند رئیس مجلس نمایندگان آمریکا مواجه شد.
#تحلیل_سیاسی_فرهنگی_اجتماعی
✅https://eitaa.com/tahlilesiasy
🔴 رأینوشت و سرنوشت
در سرنوشتسازترین وضعیت منطقه و جهان و در شرایطی که تنها چند ضربت شمشیر تا خیمه معاویه باقی مانده، مردم ایران قرار است رئیسجمهور انتخاب کنند.
امیدوارم تاریخ تکرار نگردد و مالک ناچار به بازگشت نشود که اگر چنین شد، علاوه بر جسم سوخته رئیسجمهور فقید، دستآوردهای او هم خواهد سوخت.
#تحلیل_سیاسی_فرهنگی_اجتماعی
✅https://eitaa.com/tahlilesiasy
💎💎 شبهه :
وقتی نظام خودش مسئولین را انتخاب میکند، چرا رأی بدهیم؟
🔶 جواب
اول: اگر نظام خودش فرد مورد نظرش را انتخاب میکند، پس چرا افرادی که جزء عالیترین مقامات کشوری هستند، از شغل قبلی خود استعفا میدهند؟ مثلا آقای قالیباف برای ریاست جمهوری از سِمَت شهرداری تهران استعفا داد، اما رأی هم نیاورد.
🔷 دوم: اگر انتخابات صوری بود، باید در هر دوره انتخابات، شخصی انتخاب شود که وابسته به دولت حاضر است، یعنی در زمان دولت خاتمی کسی انتخاب شود که از دولت خاتمی یا طرفدار دولت او باشد، درحالی که احمدینژاد حزب مخالف آنها بود انتخاب شد، همچنین در دولت آقای روحانی، سیدابراهیم رئیسی انتخاب شد، در حالی که همتی نماینده روحانی بود.
🔶 سوم: در اکثر انتخابات، آن افرادی را که میگفتند از قبل توسط نظام انتخاب شدهاند، رأی نمیآورند، مثلا در سال ۱۳۷۶مخالفان نظام میگفتند که حکومت از قبل ناطق نوری را انتخاب کرده است، اما نهایتا خاتمی رئیس جمهور شد. همچنین در سال ۱۳۹۲ میگفتند نظام آقای قالیباف را تعیین کرده، اما در نهایت آقای روحانی رئیس جمهور شد.
🔷 چهارم: اگر انتخابات از قبل تعیین شده است، چرا دشمنان و رسانههای آنان اینقدر هزینه و تبلیغ میکنند تا کاندیدای غربگرا رأی بیاورد؟ آیا آنها که خودشان میگویند نظام از قبل کاندیدهایش را انتخاب کرده عقل ندارند که بیخودی هزینه میکنند؟
🔶 پنجم: اگر انتخابات از قبل تعیین شده است، چرا کاندیداها اینقدر هزینه میکنند و آبروی یکدیگر را میبرند و عیبهای هم را میگویند؟! اگر انتخابات صوری بود نیاز نبود اینگونه عیبها و کم و کاستیهای هم را بگویند و با سلام و صلوات کار را پیش میبردند، چون در آینده هر کدام ممکن است مسؤلیتی جدید بگیرند و گفتن آن عیبها به ضرر آنهاست.
🔷 ششم: همه کاندیداها در پای هر صندوق رأی نمایندگانی دارند و تا پایان رأیگیری بر آن نظارت دارند، پس اگر خطایی باشد یا تغییری در انتخابات رخ دهد، آنان میتوانند گزارش دهند و پیگیری کنند.
🔶 هفتم: علاوه بر همه اینها مجریان و برگزارکنندگان انتخابات غالبا معتمدین مردم و اقشار مختلف هستند، همچنین در انتخابات گروههای مختلفی بر آن نظارت دارند، پس اگر کوچکترین تخلفی شود، هشدار میدهند.
🔷 هشتم: اگر انتخاب به دست نظام بود، باید یک نفری انتخاب میشد که مطیع کامل نظام باشد و هیچگونه اختلاف نظری با نظام و انقلاب و اسلام و رهبری نداشته باشد، ولی میبینیم خیلی از کسانی که انتخاب شدند، دیدگاههایی مخالف نظام داشتهاند.
#تحلیل_سیاسی_فرهنگی_اجتماعی
✅https://eitaa.com/tahlilesiasy