#نقشه_راه_آکادمی_علوم_سیاسی_آمریکا
💥ارتش سرّی روشنفکران
💥سیاستمداران عملگرا و دولت سرمایهداری
✍پیام فضلی نژاد
1⃣ در آستانهی وقوع سلسله کودتاهای مخملی اروپای شرقی یک اتفاق مهم افتاد. روز سوم سپتامبر 1987 وقتی #ساموئل_هانتینگتون در مقام رئیس هشتاد و سومین نشست سالانه #آکادمی_علوم_سیاسی_آمریکا از واشنگتن. دی. سی به شیکاگو رفت تا به صورتبندی مأموریتهای #سیاستمداران_اصلاحطلب بپردازد، گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران «یک شرّ بدتر از نظامهای استالین و هیتلر» است که «هر وسیله و هر میزان خشونتی در راه سرنگونی آن مشروع است»!!
2⃣ پیشنهاد استراتژیست پنتاگون برای #براندازی جمهوری اسلامی گسترش «علم سیاست دموکراتیک» بود؛ تئوریای که خیلی سریع مبنای کنشهای سیاسی #اصلاحطلبان ایرانی را ساخت و بهعنوان تز مرجعِ #گذار_به_دموکراسی در دانشگاه تهران تدریس شد.
3⃣ ساموئل هانتینگتون، جوزف نای، جین شارپ و فرانسیس فوکویاما چهرههای نامدار حلقهای هستند که آنان را #فلاسفه_پنتاگونی مینامیم. هر 4 نفر، فارغالتحصیل دانشگاه هارواد و از پژوهشگران ارشد #بنیاد_راکفلر، #بنیاد_فورد و #بنیاد_کارنگی بهشمار میرفتند.
4⃣ هر 4 نفر، از استراتژیستهای وزارت دفاع آمریکا بودند. هر 4 نفر، برخلاف نسل فیلسوفان یهودی و روشنفکران لیبرال نهتنها به افشای هویت #جاسوسی خود حساسیت نشان نمیدادند، بلکه با اشتیاق برای دستیابی به مناصب امنیتی میکوشیدند و هستهی راهبری و نظریهپردازی #کودتای_مخملی را میساختند.
📖 متن کامل بههمراه منابع:
👉 goo.gl/b2jrqp
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط
ما برای درک بهتر مسائل سیاسی، اقتصادی،فرهنگیِ ایران وجهان به قلم اساتید ِ برجستِه علومِ #سیاسی #تاریخی #اقتصادی #اجتماعی_فرهنگی -رویدادهای روزِ ایران و جهان را برای شما #تبیین و #تحلیل می نماییم .
با افتخار در خدمت شما خواهیم بود .
آدرسِ ما در #سروش_ایتا_تلگرام👇
@tahlilisiyasiseraat
#ایران_و_عراق_بعد_از_فراق
✍محمد صرفی
وقتی 30 سال پیش #جنگ_تحمیلی رژیم صدام علیه جمهوری اسلامی ایران پایان یافت، کمتر کسی میتوانست این روزها را پیشبینی کند. میان دو کشور دریایی از خون و روح دو ملت چنان زخمی بود که در خوشبینانهترین محاسبات، باید نسلها میگذشت تا روابط رنگ و بویی دیگر بگیرد. یکی از دیپلماتهای ارشد آلسعود چند سال پیش گفته بود آمریکاییها با حمله به عراق و ساقط کردن رژیم صدام، عراق را در سینی طلا تقدیم ایران کردند. این دست تحلیلها و تفاسیر از سیر وقایع و نتایج آن، شاید برای #مرهم نهادن بر #خشم عمیق ناشی از ناکامی و عقده، بکار آید
(که همین هم بعید به نظر میرسد) اما نسبت چندانی با واقعیت ندارد.
#آلسعود و دوستان کوچکش در حاشیه خلیجفارس فراموش کردهاند آنان بودند که پای #آمریکا را به منطقه باز کردند. آنان گاوصندوق و دسته چک سفید امضای رژیم صدام برای حمله به ایران بودند و وقتی هم که آمریکا با اتهام دروغین و جعلی #تولید و نگهداری #سلاحهای_کشتار_جمعی علیه عراق جنجال به پا کرده بود، باز آنان بودند که سرهای خود را مانند رباتهای از پیش برنامهریزی شده و فاقد اختیار، به نشانه #تایید تکان میدادند.
هیچکس در منطقه و جهان به اندازه جمهوری اسلامی ایران از رژیم صدام #زخم نخورده بود اما این پیشینه دلیل نشد که منطق و شعور سیاسی را به کناری نهد و از تجاوز نامشروع آمریکا و انگلیس به عراق #حمایت و استقبال کند.
آمریکاییها خود را نیروی آزادی بخش نامیدند اما مردم عراق هرگز چنین #ادعای_مضحکی را باور نکردند و ندارند.
اگر دخالتهای #آمریکا و مزدورانش در عراق و منطقه نبود، مردم عراق خیلی پیش از سال 2003 رژیم صدام را #ساقط کرده بودند. هزاران شهروند عراقی که قربانی #تحریمهای ظالمانه آمریکا شدند، صدها هزار کشته و مجروح #تجاوز آمریکا و متحدانش، رسوایی #زندان_ابوغریب، جنایات
#بلک_واتر و برکشیدن ماشین کشتار #داعش، قطعات پازل ذهنی و تاریخی ملت عراق از آمریکا را در این کشور تشکیل میدهند.
✅تصویر سفر روسای جمهوری آمریکا و ایران به عراق که با فاصلهای نه چندان زیاد انجام شد، گویاترین توصیف از وضعیت موجود است.
دونالد ترامپ #مخفیانه و در تاریکی به پایگاه نظامی عین الاسد در استان الانبار میرود و مقامات عراقی حاضر نمیشوند به دیدار او بروند و پس از چند ساعت و باز هم در تاریکی عراق را مخفیانه ترک میکند.
در مقابل آقای روحانی در #سفری_رسمی و در روشنایی به بغداد میرود و بطور رسمی و #گرم مورد استقبال مقامات کشور همسایه قرار میگیرد.
مقایسه همین دو تصویر کافی است تا به این سؤال پاسخ داده شود که چه کسی #در_عراق #نقش_مخرب دارد و باید از آن #خارج_شود.
✅ماجد توهان الزبیدی در روزنامه رایالیوم چاپ انگلیس درباره این سفر مینویسد: «حضور روحانی و ظریف امروز در بغداد #سیلی_دردناکی به تمام #تلاشهای سیاسی و نظامی آمریکا در طول دو سال گذشته است که برای ایجاد #ائتلافی عربی-آمریکایی-صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی به کار بسته شد که تازهترین آن برگزاری #کنفرانس_ورشو بود.
تمام این تلاشها در پی وزش باد صحرای عراق با نخستین ظهور شیخ معمم ایرانی در بغداد از هم فروپاشید.
به عنوان یکی از تحصیلکردگان عرب همیشه اعتقاد داشتهام عراق تنها در مسیر #ایران و #سوریه گام برمیدارد.
علت این است که ترامپ و دولت او و به طور کلی غرب به کشورهای منطقه تنها از دیدگاه #تحقیر نگاه میکند.» تحلیلی که طی چند روز اخیر از سوی بسیاری از رسانهها و شخصیتهای منطقهای و بینالمللی #تکرار شده است.
ادامه در پست بعد...
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط
آدرسِ ما در #سروش_ایتا_تلگرام👇
@tahlilisiyasiseraat
ادامه پست بالا...
تهران و بغداد در حال حاضر 12 میلیارد دلار #مبادلات تجاری و اقتصادی دارند و چشمانداز #بیست_میلیارد_دلاری را برای سالهای آینده ترسیم کردهاند.
✅ایران در فتنه داعش، #بیشرط و #مخلصانه در کنار دولت و ملت عراق ایستاد و نشان داد برخلاف آمریکاییها، متحد امنیتی #قابل_اعتمادی است.
چنین حرکت و اعتمادی البته طبیعی و منطبق بر عقلانیت است. #امنیت_عراق، یعنی امنیت #ایران و ناامنی در این کشور، تهدیدی برای آرامش و امنیت ماست.
اگرچه #آمریکاییها و متحدان منطقهای آنها، میکوشند #روابط_دو_کشور را در مسائل سیاسی، امنیتی و اقتصادی خلاصه و معرفی کنند و آن را #معیارهای_مرسوم هزینه-فایده در روابط بینالملل میسنجند اما این رابطه چیزی #عمیقتر و فراتر از این مسائل است.
✅راهپیمایی عجیب و معجزهگون #اربعین که هر ساله میزبان عاشقان و شیفتگان اباعبدالله الحسین(ع) از سراسر جهان است، نمود و بروزی از این رابطه و #همبستگی عمیق اعتقادی و فرهنگی است. بیشک دستگاه محاسباتی معیوب آمریکا قادر به کشف و فهم روح این حرکت نیست.
مردمی که شاید اغلب آنها تمکن مالی چندانی نیز ندارند، هر ساله و بااشتیاق منتظرند تا ایام اربعین فرا رسد و هر چه دارند برای پذیرایی از زائران امام حسین(ع) از #جان_و_دل بذل و بخشش کنند.
✅در دنیای مادیگرای امروز که کعبهاش #وال_استریت است و پیامبرانش صاحبان غولهای #صاحب_سرمایه، فهم رویدادی همچون اربعین برای مسخ شدگان این دنیای شیطانی، #ناممکن است.
✅سفر آقای روحانی به عراق بعد دیگری نیز دارد که مربوط به مسائل #سیاست_خارجی کشورمان است. چندین سال کشور #معطل و در واقع مچلسرابی به نام #برجام بود.
برجامی که قرار بود کشور را #گلستان! کند و اکنون چیزی از آن نمانده است جز #تعهدات_یک_طرفه_ایران که به دلیل برخی محاسبات #غلط داخلی، همچنان در حال اجراست.
پس از پوچ درآمدن وعدههای آمریکا نیز، عدهای خوشخیال به #اروپا دل بستهاند. اروپایی که به قول یکی از اساتید معروف روابط بینالملل، از منظر آمریکا چیزی بیش از یک #پادری نیست. در چنین شرایطی، سفر رئیسجمهور کشورمان به عراق و نتایج و دستاوردهای آن یادآور این ضربالمثل است که؛
"آب در کوزه و ما تشنهلبان میگردیم! "
در حالی که کشورهای همسایه و دوست، از ظرفیتهای بالقوه بسیاری برای همکاری برخوردارند و نه گربه میرقصانند و نه شرط و شروط دستوری و تحقیرآمیز میگذارند، #استفاده_نکردن از این همه #ظرفیتی که بیخ گوش کشور است و #دل_بستن به سراب هزاران فرسنگ دورترها، #خلاف_تدبیر و #منافع_ملی است.
✅عزت و سربلندی امروز مقامات دولت و دستگاه دیپلماسی کشور در سفر اخیر به عراق، مرهون #مجاهدات مردان بیادعایی است که بیمزد و منت خدمت میکنند. از دشمن دانا #زخم_تیغ و از دوستان نادان #زخم_زبان میخورند و در اراده پولادینشان کمترین خللی ایجاد نمیشود، چرا که آنان معاملهای دیگر کردهاند. همانطور که رهبر معظم انقلاب چند روز پیش و هنگام اعطای نشان ذوالفقار به سردار سلیمانی فرمودند؛
«آنچه در برابر مجاهدت در راه خدا وجود دارد و خدای متعال در مقابل تقدیم کردن و روی دست گرفتن جان و مال در راه خدا قرار داده، بهشت است، #رضای_خدا است.»
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط
ما برای درک بهتر مسائل سیاسی، اقتصادی،فرهنگیِ ایران وجهان به قلم اساتید ِ برجستِه علومِ #سیاسی #تاریخی #اقتصادی #اجتماعی_فرهنگی -رویدادهای روزِ ایران و جهان را برای شما #تبیین و #تحلیل می نماییم .
با افتخار در خدمت شما خواهیم بود .
آدرسِ ما در #سروش_ایتا_تلگرام👇
@tahlilisiyasiseraat
843a726b61a7173da2df9ae772c0fcad5baa8ad5.pdf
9.23M
👌 #بسیار_جالب_و_مفید
💥پاورپوینت گام دوم انقلاب اسلامی
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط
آدرسِ ما در #سروش_ایتا_تلگرام👇
@tahlilisiyasiseraat
#یک_هشدار_هوشمندانه_و_حکیمانه
✍تبیین
💥حضرت آیت الله خامنهای در دیدار با اعضاء مجلس خبرگان رهبری؛ با وجود تأکید فراوان بر مرزبندی با دشمن، یک نکته حاشیهای اما ظریف را هم توصیه کردند و آن اینکه «نباید بخاطر تعصب بجا علیه دشمن، #مخالفان نظر خود را به #همراهی_با_دشمنان منتسب کرد».
✅ ایشان در همین زمینه افزودند: وقتی فلان کنوانسیون یا معاهده در کشور مورد بحث است و موافقان و مخالفان استدلالها و دیدگاههای خود را مطرح میکنند دو طرف نباید یکدیگر را به همراهی با دشمن متهم کنند و به جان هم بیفتند.
🔹دشمن واقعی ما آمریکاست.
🔹از درگیری داخلی پرهیز کنیم و به تعبیر امام(ره) هرچه فریاد داریم بر سر امریکا بکشیم.
✳️ در این رابطه چند نکته کوتاه تقدیم می شود:
#یکم
☑️یکی از اصول مرزبندی با دشمن این است که اختلافات داخلی به گونه ای #حاد نشود که به #سطح دشمنی برسد.
#دوم
☑️برخی از فعالین سیاسی و رسانه ای با همان ادبیاتی که راجع به دشمن صحبت می کنند با همان شدت و غلظت؛ خودی ها را مخاطب قرار میدهند. این روش، خلاف ادب و انصاف و البته به دور از واقعیات است. کوتاهی و سهل اندیشی برخی مجریان دولتی در برابر نقشه های دشمن به دلیل آسیب نهفته در #مدل_تفکر آنهاست و بی انصافی است اگر خدای ناخواسته آنها را گماشته و جاسوس و... قلمداد کنیم.
#سوم
☑️رواج ادبیات احساسی در میان جریانات کشور سبب واگرایی نیروها، القای بی اعتمادی و از دست رفتن ظرفیت های مشترک می شود. گروهای #برانداز، #ضدانقلاب ها و #اصحاب_فتنه بیشترین منفعت را از این جو مسموم می برند.
#چهارم
☑️برخی طرفداران دولت مدام انتقادهای گروه های ارزشی و انقلابی را با برچسب هایی نظیر افراطی، کاسبان تحریم، دلواپسان و حتی همراهان با ترامپ و نتانیاهو!!! تخطئه می کنند و در طرف مقابل نیز برخی مدام به اعضای دولت برچسب نفوذی و جاسوس و بیغیرت می زنند. نتیجه عملی این وضعیت این است که اولویت #اتحاد_داخلی در برابر دشمن اصلی (آمریکا)، تحت الشعاع قرار میگیرد.
#پنجم
☑️هشدار ظریف و هوشمندانه رهبری انقلاب به هر دو طرف است. این هشدار را جدی بگیریم و متوجه باشیم این #هشدار_فراجناحی است و شدت دغدغه و حساسیت معظم له را به مصالح کشور، نشان میدهد.
#ششم
☑️ این هشدار حکیمانه رهبری معظم؛ در کنار ضرورت بسیج حداکثری امکانات و ظرفیت های کشور در برابر #تحرکات حداکثری دشمن؛ معنا و موضوعیتی ویژه می یابد.
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط
ما برای درک بهتر مسائل سیاسی، اقتصادی،فرهنگیِ ایران وجهان به قلم اساتید ِ برجستِه علومِ #سیاسی #تاریخی #اقتصادی #اجتماعی_فرهنگی -رویدادهای روزِ ایران و جهان را برای شما #تبیین و #تحلیل می نماییم .
با افتخار در خدمت شما خواهیم بود .
آدرسِ ما در #سروش_ایتا_تلگرام👇
@tahlilisiyasiseraat
#تاریخ_غرب_وحشی_را
#برای_فرزندانمان_بگوییم
✍رها عبداللهی
💥تحلیل های مختلفی برای حمله تروریستی به نمازگزاران نیوزیلند شد. از نژادپرستی، مشکلات روانی تا تاثیر بازی های رایانه ای...
اما موضوع مهمی که باید به آن اشاره کرد، توحش و #خشونت_تاریخی و نهفته در فرهنگ غربی ست که هر از چندی با حوادث آشکاری چون حادثه امروز و روزانه با چندین رویداد غیر آشکار دیگر در سراسر جهان خود را نشان می دهد.
🔴از خشونت تاریخی #غرب چگونه باید سخن گفت که همه چیز را در بر بگیرد؟
❌از قتل عام یک و نیم میلیون الجزایری با شکنجه و اعدام دسته جمعی استعمارگران فرانسوی؟
❌از نسل کشی 800 هزار رواندایی توسط فرانسه؟
❌از کشتار میلیون ها نفر در شکنجه گاه ها، تبعید گاه ها،اردوگاه های کار اجباری در هندوستان، عراق، آفریقا، یمن، ایرلند... در طول 400 سال استعمار انگلیس؟
❌از کشتار قریب به صد میلیون سرخپوست قاره آمریکا توسط کشورهای استعمارگر اروپایی خصوصاً اسپانیا، پرتغال، فرانسه و انگلستان در کوره های آدم سوزی، تله های انسانی، اعدام های دسته جمعی، بریدن سر، مثله کردن، کشتار نوزادان، ایجاد بیماری های کشنده، عقیم سازی... برای تصاحب سرزمین هایشان؟
❌از کشته شدن صد میلیون انسان از سراسر دنیا در دو جنگ جهانی که عاملش همین اروپایی ها بودند
❌یا از کشته شدن 4 میلیون نفر در ویتنام توسط آمریکایی ها؟
❌قاتل امروز نیوزیلند اهل استرالیا بود که در همین استرالیا، مهاجران انگلیسی مجرمین جانی و سابقه دار اروپایی را با کشتی به آنجا آوردند و به جان صدها هزار بومی منطقه انداختند و با سیاست امحاء بومیان، آنها را قتل عام کردند❗️
🔹این توحش و خشونت در تاریخ و فرهنگ غرب بوده و نهادینه شده است. همیشه بوده و هیچ گاه ترک نشده.
ولی رسانه ها آن را کادو پیچی کردند و برای ما تصویر یک کت و شلوار پوش ادکلون زده با پز عقلانیت، منطق، قانون و حقوق بشر ساختند.
⛔️آبراهام لینکلن قاتل را قهرمان پایان دهنده به نژادپرستی و برده داری معرفی کردند.
⛔️فرانسه با تاریخی جنایتبار تر از همه کشورهای جهان را، مهد حقوق بشر و منطق جا زدند...
⛔️بزرگترین کارخانه های اسلحه سازی و تولید سلاح های شیمیایی، اتمی، فسفری و میکروبی در آمریکا و اروپاست و خاورمیانه به دروغ مهد تولید ناامنی معرفی می شود...
🔺 غرب در تمام این دوران بارها و بارها برای رسیدن به اهداف زیاده خواهانه اش در فلسطین، خاورمیانه، بوسنی،آمریکای جنوبی... قانون ها، کنوانسیون ها و حقوق بشر فانتزی را زیر پا گذاشت ولی در ذهن شیفتگان غرب، همیشه این تناقض ها نادیده گرفته یا توجیه شد.
🔹 وقتی هم که اتفاقی نظیر کشتار امروز نیوزیلند، روکش زرورقی را کنار زد، رسانه ها دست به کار شدند و دوباره تلاش کردند تصویر مخدوش شده را روتوش کنند و قاتل را روانی و قانون گریز توصیف کنند. بی بی سی حاضر نشد عنوان تروریست را برای وی استفاده کند تا این عنوان، اختصاصی مسلمانان باقی بماند!
❌اما قاتل روی خشاب اسلحه اش، با نوشتن اسامی فرماندهان اروپایی جنگ با مسلمانان که در واقع همان اسلاف قاتلش بودند، بخوبی به خشونت تاریخی فرهنگ غربی اشاره کرد.
١-آنتون لوندین پیترسن: قاتل دو بچه مهاجر در سوئد
٢-اسکندر بک: قانون شکن و قاتل آلبانی، ضد دولت عثمانی
٣-الکساندر بیسونت: قاتل ۶ مسلمان در مسجد کانادا سال ۲۰۱۷
٤-مارکو آنتونیو براگادینو: قاتل اسرای جنگی ترک
✅وقت آن است که حقیقت فرهنگ مولد خشونت غرب را به فرزندانمان نشان دهیم. از تاریخ این کشتارها در کتاب های درس تاریخ آموزش و پرورش که هیچ اثری نیست؛ خودمان برای بچه هایمان بگوییم تا لااقل در نسل بعدی شیفتگی و فریفتگی غرب جای خود را به انزجار از بدسابقگی غربی ها و باورمندی به بی نیازی از غرب و غربی بدهد.
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط
آدرسِ ما در #سروش_ایتا_تلگرام👇
@tahlilisiyasiseraat
#چرا_سلبریتیهای_ایرانی_شارلی_ابدو_هستند #ولی_مسلمان_نمازگزار_نه؟
✍علی علیزاده
💥لیبرالهای ایرانی، سکولارهای ایرانی، روشنفکران ایرانی. همه خاموشند.
آنها که برای قربانیان آمریکایی یازده سپتامبر شمع روشن کردند، که برای کاریکاتوریستهای هتاک فرانسه مقابل سفارتش جمع شدند و با بغض گفتند من_شارلی_ابدو_هستم، حالا همه ساکت شدهاند. هیچکدام نمیگوید من_هم_مسلمان_نمازگزار_هستم.
✅سلبریتیهایی که برای هر خرده حادثه در غرب به تصنّعخانههای مجازیشان اعلامیه میزنند و از یک تفاله-اتفاق مثل عروسی نوه ملکه هم نمیگذرند، از قتل کسانی که جز رنگ چهره و عقیده قلبی گناهی نداشتند هیچ نمیگویند.
☑️ چرا که اربابان استعمارگر از این واقعه «جو» نساخته اند.
☑️چرا که رسانههای غرب با مادر و همسر قربانیان مصاحبه نکرده و همدلی ما را با ترفندهای روانی فعال نکردهاند.
☑️ چرا که بیبیسی فضا را برای سه روز چنان ملتهب نکرده که شهروند ایرانی چنان عزادار شود که انگار هتاکان شارلی ابدو برادرانش بودهاند.
✅اما مهمتر از سکوت پروپاگاندای غربی، #غربزدگی ریشه دار و نهفته درونی ما است. روشنفکران و سلبریتیهای ایرانی ساکتند
👌 چرا که قرنها استعمارزدگی آنها را از خود و هویت و تاریخ و تمدنی که به آن متعلقند منزجر کرده.
👌چرا که غرب زده اصلا خود را با «مسلمان» هم هویت نمیپندارد.
دیدهام که میگویم. دیدهام صورتهای پر از نفرتشان را در مواجهه با زنان محجبه پاکستانی یا مردان ریش دار عرب در خیابانهای لندن. پرنفرت تر از نژادپرستان سفیدپوست. دیدهام وقتی میگویند «اینها اینجا را هم به گند کشیدهاند».
✅غرب زده گمان میکند که اگر به غربیان در سبک زندگی تمسک کند بخشوده میشود و پذیرفته میشود و از گناه ازلی غیرغربی بودن مطهر میشود. نمیداند در چهل سال گذشته «مسلمان» متاثر از میزان عقیده قلبی و میزان تقید به شریعت نیست. که «مسلمان» امروز مفهومی ژئوپلیتیک است. متعلق به جغرافیای سیاسی. متعلق به رنگ و نژاد و حیطه تمدنی که در آن زاده شدهای.
✅و چه تراژدی غمناکی. که غرب زده صدوپنجاه سال است با افسانه آریایی بودن از خود هویت-زدایی و مسلمان-زدایی میکند و ارباب غربی باز بلافاصله با شنیدن اینکه ایرانی است با او مثل یک مسلمان رفتار میکند و مثل ترامپ حتی به خاکش راهش نمیدهد.
✅رسانهها گفتهاند تروریستها «وایت سوپرمسیست» بودهاند. یعنی معتقد به برتری نژادی سفیدپوستان. و سکوت لیبرالها و سلبریتیهای غربزده و شرمشان از عزاداری برای برادران مسلمانشان، شرمشان از هویت و تمدنی که در آن و با آن بزرگ شدهاند، تلاش شان برای پنهان کردن هویتشان و امیدشان به پذیرفته شدن توسط اربابان غربی، همدستی با همان ایدئولوژی برتری نژادی غرب بر ما است. وگرنه امروز باید میلیونها نفر فریاد میزدند من هم مسلمانم.
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط
ما برای درک بهتر مسائل سیاسی، اقتصادی،فرهنگیِ ایران وجهان به قلم اساتید ِ برجستِه علومِ #سیاسی #تاریخی #اقتصادی #اجتماعی_فرهنگی -رویدادهای روزِ ایران و جهان را برای شما #تبیین و #تحلیل می نماییم .
با افتخار در خدمت شما خواهیم بود .
آدرسِ ما در #سروش_ایتا_تلگرام👇
@tahlilisiyasiseraat
#تصحیح_یک_برداشت_غلط
#از_بیانیه_گام_دوم/
#خودسازی_در_مرحله_دولتسازی
✍سید یاسر جبرائیلی
💥پس از انتشار بیانیه حضرت آقا برای گام دوم انقلاب اسلامی، برخی جریانات با برجسته کردن این جمله که "انقلاب اسلامی آماده تصحیح خطاهای خویش است"، سعی کردند این گزاره را القا کنند که انقلاب #خطاهایی داشته که رهبر انقلاب آنها را پذیرفتهاند و برای اصلاح خطاها، اعلام آمادگی میکنند. لذا باید منتظر تغییر در برخی رفتارها و جهتگیریهای کلان نظام بود.
✅البته روشن بود که این برداشت شیطنت آمیز، با روح بیانیه در تضاد کامل است، اما نگارنده در پی فرصتی بودم که نکتهای درباره عبارت "تصحیح خطاها" بنویسم.
✅اگر در فراز نخست بیانیه دقت کنیم، رهبر انقلاب از ورود به سه مرحله "خودسازی"، "جامعه پردازی" و "تمدنسازی" سخن گفتهاند. کسانی که با ادبیات ایشان آشنا هستند نیک میدانند که باید این سه مرحله را در چارچوب پنج مرحله کلان انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، دولت اسلامی، جامعه اسلامی و نهایتا تمدن اسلامی ببینند.
✅این است که باید گفت حضرت آقا در واقع درباره مرحله دولتسازی اسلامی، از #خودسازی سخن گفتهاند. یعنی انقلاب اسلامی در مرحله دولتسازی نیازمند خودسازی است تا پس از آن به جامعهپردازی و تمدن سازی بپردازد.
✅اما منظور از خودسازی در مرحله دولت اسلامی و رابطه آن با آمادگی انقلاب برای تصحیح خطاهای خود چیست؟ متن بیانیه پاسخ روشنی به این پرسش داده است. خطایی که باید تصحیح شود، همان منشا دلزدگیها در طول سالهای اخیر، یعنی "رویگردانی مسئولان از ارزشهای دینی" است. و انقلاب اسلامی چون یک موجود زنده و بالنده است، آماده اصلاح این رویگردانیهاست.
✅دولت اسلامی یعنی جهتگیری و رفتار کارگزاران نظام طبق معیارهای اسلامی باشد و اگر امروز در گام دوم انقلاب، رهبر حکیم ما سخن از خودسازی میگویند، یعنی جهتگیریها و رفتارهایی که خلاف معیارهای اسلامی بوده و است، باید توسط نسل جوان انقلاب اصلاح شود.
✅این نسل جوان، اولا باید خود را بسازد، ثانیا اصلاحات در رفتار و جهتگیری کارگزاران نظام را مطالبه کند(امر به معروف و نهی از منکر)، و ثالثا هرجا که خود مسئولیت دارد، و هرگاه آنگاه که خود بر مسند مسئولیتهای کشور نشست، درباره انطباق رفتار و جهتگیریاش با معیارهای اسلامی مراقبت کند.
✅برای شناخت معیارهای اسلامی و تطبیق خود با آنها نیز راه دوری نرویم. ادبیات جاری ولی فقیه، نسخه به روز این معیارهاست. همه آنچه باید و نباید، در بیانات ولایت جاری است. هرگاه توانستیم به همه آنچه در بیانات ولی آمده عمل کنیم، برویم سراغ صرف وقت برای کشف دیگر معیارهای اسلامی.
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط
ما برای درک بهتر مسائل سیاسی، اقتصادی،فرهنگیِ ایران وجهان به قلم اساتید ِ برجستِه علومِ #سیاسی #تاریخی #اقتصادی #اجتماعی_فرهنگی -رویدادهای روزِ ایران و جهان را برای شما #تبیین و #تحلیل می نماییم .
با افتخار در خدمت شما خواهیم بود .
آدرسِ ما در #سروش_ایتا_تلگرام👇
@tahlilisiyasiseraat
#از_عراق_تا_ونزوئلا_و_دستگاه_دیپلماسی_ما
✍جعفر بلوری
💥«رابطه ایران و عراق، #الگویی_نمونه در منطقه است...آمادهایم با همه همسایگان مثل عراق، بهترین رابطه را داشته باشیم.» این بخشی از اظهارات دیروز رئیسجمهور محترم در جمع مردم بوشهر است. به همان اندازهای که سفر آقای روحانی به عراق مهم بود، این اظهارات هم مهماند، البته به شرطی که در حد «اظهارات» باقی نمانند. این اظهارات آن هم پس از 6 سال میتواند به معنای ناامیدی از آن چند کشور بدعهد غربی باشد. ناامیدی که همیشه بد نیست! این رویگردانی - در صورت صحت- اگرچه #دیر صورت گرفته اما از قدیم گفتهاند...«جلوی ضرر را از هر جا بگیری منفعت است.»
✅نمیتوان منکر این حقیقت شد که، دستکم دولت اول آقای روحانی تقریباً خلاصه شده بود در « #وزارت_خارجه»، وزارت خارجه خلاصه شده بود در آقای « #ظریف» و تمام هم و غم ایشان هم شده بود، #مذاکرات_هستهای. این یعنی 4 سال گره زدن دستگاه مهم و عریض و طویل خارجی به یک مسئله! در حالی که سیاست خارجه یعنی...
👌وزیر خارجه فلان کشور، هزاران کیلومتر سفر میکند تا یک اجماع جهانی علیه یک کشور بسازد.
👌یعنی وزارت خزانهداری فلان کشور، چیزی بالغ بر 600 نفر را مامور کنترل فعالیتهای تجاری یک کشور هدف میکند تا تحریمی دور نخورد.
👌یعنی وزیر خارجه فلان کشور طی دو سه ماه، دو سه بار به منطقه غرب آسیا میرود تا مبادا کشوری یک قطره نفت بیشتر از آن چیزی که توافق کردهاند از فلان کشور بخرد یا بفروشد.
👌 یعنی یک موبایل فروش را تا آن اندازه از کمک به دور زدن تحریمهای اعمال شده علیه یک کشور میترساند که جرات نکند، یک باطری به شهروند کشوری بفروشد که تحریم است.
👌یعنی از خاک یک کشور دیگر به وزیر اقتصاد آن کشور نامه میزند، اگر با چین رابطه تجاری برقرار کنی، به شدت برخورد خواهد شد و....
✅غرض، ظرفیت موجود در دستگاه سیاست خارجی، نوع استفاده کشورها از این ظرفیت و #فرصتی بود که ما در این 4 سال #از_دست_دادیم.
💥 اما سفر روحانی به عراق امیدوارکننده بود. چرا؟!
آقای رئیسجمهور، وزیر خارجه و سایر مقامات دولتی در این 6 سال به کرات به آن چند کشور #اروپایی درگیر برجام سفر کردند. تا توانستند «نرمش» نشان داده و بعضا حتی پا را از حد فراتر گذاشتند و به #هر_سازی که زده شد #رقصیدند! شاید به این خاطر که همان اول «همه امتیازها را یک جا داده بودند». کاسب جماعت اصطلاحی دارند با این مضمون که «وقتی مالت دست بدهکار است، مجبوری با هر ساز او برقصی!».
✅دولت هر آنچه خواستند را با امید به «امضای کری تضمین است» داد و #نتیجه شد، #وضعیتی که امروز در آن است!
👌 به عنوان فقط یک نمونه سفر آقای ظریف به آلمان و بیبنزین ماندن هواپیمایش در این کشور را به یاد آورید و آن را بگذارید کنار سفر آقای روحانی به عراق و استقبالی که از او شد.
همه در عراق به استقبال رئیسجمهور آمده بودند؛ وقتی #نتیجه_یک_سفر ولو دیر هنگام به عراق میشود، آن عزت و احترام و #قرارداد 20 میلیارد دلاری، نتایج سفر به 15 کشور همسایه چه خواهد شد؟!همینطور به کشورهای دیگر.
✅اصرار برخی جریانهای سیاسی و رسانهای نزدیک به دولت به ادامه همان روند خسارت بار گذشته، با چه توجیهی صورت میگیرد؟ تلاش برای تخریب روابط ایران و عراق، ایران و روسیه؟ ایران و چین، و...چطور؟ آیا دولت این تغییر رویه را ادامه خواهد داد؟ این تغییر رویه چقدر در بهبود شرایط موثر واقع شد؟ چه کسانی و چرا نمیخواهند این تغییر رویه صورت بگیرد؟
✅از سؤال آخر شروع میکنیم. برخی از اصلاحطلبان و #نفوذیها در بدنه دولت بهاشکال مختلف نشان دادهاند، #مخالف این تغییر روندند حتی اگر روز قبلی، همچنان #خسارتبار باشد. این طرز تفکر میتواند دو دلیل داشته باشد. یا نفوذی صورت گرفته یا تفکرات لیبرالیستی بر آنها حاکم است. نفوذ، یکی از گزینههای محتمل است که مراکز اطلاعاتی باید آنرا جدی بگیرند.
✅وقتی پایگاه اطلاعرسانی دولت(پاد) پس از سفر موفقیتآمیز و پر بار رئیسجمهور به عراق،
🎯#کلیپی منتشر کرده و آن طور به منافع و امنیت ملی #چوب_حراج میزند و ساعاتی بعد و پس از انتشار گسترده آن پیام با جمله «اشتباه شد» تلاش میکند، آن را تقلیل دهد یعنی، کاسهای زیر نیم کاسه است. این فیلم، زمان انتشار و محتوای آن، نشتی یک بشکه است! مراکز اطلاعاتی حتما باید بررسی کرده و #نفوذیها را #شناسایی کنند.
🎯 #انتشار گزارش سرتاسر کذب و خائنانه آن زردنامه اصلاحات درباره #زائران_عراقی در مشهد، نشتی دیگری شبیه به همین کلیپ بود که ظاهرا با فرد خاطی برخورد شده است.
ادامه در پست بعد...
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط
آدرسِ ما در #سروش_ایتا_تلگرام👇
@tahlilisiyasiseraat
ادامه پست بالا...
✅منافع این عده در خدماترسانی به غرب است. این عده درست مثل کودتاچیان در ونزوئلا هر آنچه #آمریکا دستور دهد #اطاعت میکنند. در ونزوئلا همین غربگرایان بودند که با حمله به زیرساختهای برقی این کشور، مردم را با قحطی و گرسنگی و بدبختی مواجه ساختند. من آنها را لیبرال هم نمیدانم. لیبرالها در غرب، هر چه که باشند، به منافع ملی اهمیت میدهند و هر جا احساس کنند به منافع ملیشان ضربه وارد میشود، از اصول لیبرالیستی اندکی هم که شده کوتاه میآیند. این عده #منافع_ملی را هم #نمیفهمند پس لیبرال هم نیستند!
✅اینکه این تغییر رویه چقدر میتواند موثر باشد، را میتوان از سفر به عراق متوجه شد. سفر به عراق #آورده_خوبی برای هر دو کشور داشت. #سوریه یکی از متحدین استراتژیک ماست. این کشور از سوی داعش و همین آمریکا نابود شده و نیاز به #بازسازی دارد. همین حالا که در حال مطالعه این وجیزهاید، کشورهای زیادی به صف شدهاند تا در بازسازی این کشور مشارکت کنند، #حتی_عاملان_تخریب این کشور!
✅ به گفته بالاترین مقامات سوری، ایران #اولویت_نخست دمشق برای کمک به بازسازی سوریه است. این یک فرصت استثنائی هم برای سوریه و هم برای شرکتهای ایرانی است که به آن کشور و به کار خود #رونقی بدهند. ما با 15 کشور همسایهایم. با بسیاری از کشورها هم که همسایه نیستیم، روابط خوبی داریم. مثل همین ونزوئلا...
✅آنهایی که همه چیز را با مقیاس «منافع ملی» و «سود و زیان» میسنجند توجه داشته باشند کمک به دولت قانونی مادورو در ونزوئلا، فقط کمک به یک کشور و حمایت از مقاومت در برابر یک دشمن مشترک نیست. #کمک_به_منافع_ملی خودمان هم هست. ونزوئلا یکی از اعضای #اوپک است. «گوایدو» رهبر کودتاچیان ونزوئلا هم یک مهره آمریکایی است. موفقیت آمریکا در به نتیجه رساندن کودتای خود در این کشور عضو اوپک و تسلطاش بر نفت آن یعنی، #تولد_یک_عربستان دیگر.
✅عربستان همواره #مهمترین عامل در موثر واقع شدن #تحریمهای نفتی غرب علیه ایران بوده. آمریکا صراحتا اعلام کرده به دنبال #صفر کردن صادرات نفت ایران است اما نگران شوک حاصل از آن هم هست.
✅تسلط آمریکا بر #نفت_ونزوئلا، اهرم قدرتمندی خواهد شد در دستان آمریکا برای #خنثی کردن اثر «صفر شدن صادرات نفت ایران»! دولت ونزوئلا از 👌ایران، 👌روسیه، 👌چین و 👌کوبا خواسته در برابر کودتای آمریکا #کمکشان کنند. دولت تردید نکند و به کمک ونزوئلا بشتابد.
✅پاسخ قطعی دادن به این سؤال که «آیا دولت تغییر رویه را ادامه خواهد داد یا خیر؟» کمی زود است. نقل قول ابتدای این وجیزه از سخنرانی آقای روحانی علامت خوبی است از اینکه دولت #تغییر_رویه داده است.
اگر ایشان به ☑️سوریه،☑️ ارمنستان،
☑️افغانستان،☑️ ترکمنستان، ☑️جمهوری آذربایجان، ☑️پاکستان، ☑️هند و...هم سفر کند و ظرفیتهای عظیم موجود در دیپلماسی را آزاد نماید، قطعا #سیلی_محکمی بر آمریکا و تحریمهایش خواهد زد.
✅کسانی که تلاش میکنند نگاه دولت، #تحت_هر_شرایطی به آن چند #کشور_غربی بد عهد «زیر برجام زده» باشد، همانهایی هستند که تلاش میکنند نگاه به سمت عراق، سوریه، چین، روسیه، پاکستان، هند و خلاصه باقی کشورهای دنیا #نباشد. شناسایی آنها کاری ندارد. به تیترها، گزارشها، خبرها، موضعگیریها و فعالیتهایشان در شبکه اجتماعی اگر نگاهی بیندازید، قابل شناساییاند. این عده هنوز هم با وجود خسارتهای برجام، «برجام برجام» میکنند و دنیا را آلمان، فرانسه، انگلیس و آمریکا میدانند، حتی اگر از سوی این کشورها تحقیر شوند! #غربزدگی_واقعا_یک_بیماری_است.
✅بیماری از این بالاتر که، هر بلایی خواستند سرت بیاورند، خرشان که از پل گذشت، به ریشت بخندند و شما همچنان دستتان به سویش دراز باشد؟! داعش را بسازند، به جانت بیندازند، از عقب ماندهترین رژیمهای عصرحجری و بدترین دشمنانت حمایت کنند، تحریمت کنند، تحقیرت کنند اما همچنان مشتاقشان باشی؟!
راه، همانی است که رئیسجمهور محترم با سفر به عراق در آن قدم گذاشته و زمان بهتر از هر تحلیلگری میزان عیار اظهارات خوب آقای رئیسجمهور را مشخص خواهد کرد. فعال شدن دستگاه سیاست خارجی فقط یکی از ظرفیتهایی است که میتواند اوضاع را دگرگون کند انشاء الله...
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط
ما برای درک بهتر مسائل سیاسی، اقتصادی،فرهنگیِ ایران وجهان به قلم اساتید ِ برجستِه علومِ #سیاسی #تاریخی #اقتصادی #اجتماعی_فرهنگی -رویدادهای روزِ ایران و جهان را برای شما #تبیین و #تحلیل می نماییم .
با افتخار در خدمت شما خواهیم بود .
آدرسِ ما در #سروش_ایتا_تلگرام👇
@tahlilisiyasiseraat
⚡️کره جنوبی اگر راه پهلوی را میرفت، اکنون ویرانه بود
✍سیدیاسر جبرائیلی
💥اخیرا اندیشکده آمریکایی شورای آتلانتیک، در مقالهای که برای هر انسان آگاهی سوگیریهای غیرعلمی آن هویداست، اقتصاد ایران در دوره پهلوی را مشابه اقتصاد کره جنوبی در آن دوره دانسته و نتیجه گرفته است که در دوره جمهوری اسلامی، کره پیش رفت و ایران عقب ماند.
✅این ادبیات مقایسه ایران و کره جنوبی، که در طول ۴۰ سال گذشته علیه انقلاب اسلامی به کار گرفته شده، و متاسفانه جا افتاده، ناشی از کمکاری ما و حتی بیاعتناییمان به تاریخ اقتصاد سیاسی کره جنوبی است. غربیها نه در ایران بلکه در کل جهان، پیشرفت کره جنوبی را حاصل دوستی با آمریکا و پیروی از مکتب اقتصاد بازار تبلیغ کردهاند، که در حالی که واقعیت دقیقا عکس این است. امروز هم کارشان به جایی رسیده که عملکرد پهلوی را شبیه عملکرد دولت وقت کره میخوانند و میگویند "کره در دهه ۱۹۷۰ همانند ایران تلاش میکرد قدرت صنعتی شود"، اما نمیگویند کره با توان بومی صنعت ایجاد کرد، و پهلوی نفت فروخت و کارخانه وارد کرد!
✅چندی است که روی چگونگی پیشرفت کره جنوبی متمرکز شدهام و نکات جالبی عایدم شده است. از جمله اینکه برنامههای ۵ ساله توسعه کره در دوره ژنرال پارک چانگ هی- که پدر پیشرفت این کشور است- به فارسی که هیچ، حتی به انگلیسی هم ترجمه نشده است و آنچه درباره پیشرفت این کشور گفته میشود، صرفا روایت مغشوش غرب است. معدودند کتابهایی انگلیسی که توسط خود کرهایها نوشته شده و واقعیات پیشرفت کشورشان در دوره پارک را روایت کرده باشند.
✅یکی از کتابهای خوبی که در این زمینه نوشته شده، کار خوب خانم کیم هیونگ آ. با عنوان Korea's Development Under Park Chung Hee است. این کتاب محصول مطالعات کتابخانهای و همچنین مصاحبههای نویسنده با سیاستگذاران اصلی کره جنوبی در دوره پارک است. خانم کیم ویژگیهای دولت پارک را اینگونه جمعبندی کرده است:
☑️- نفرت پارک از تکیه کره به کمک آمریکا
☑️-مدل کرهای صنعتی شدن با هدایت دولت
☑️-استراتژی پیشرفت سریع پارک
☑️-نقش ویژه نخبگان حاکم و اراده سیاسی آنها برای پیشرفت
☑️-برنامه هستهای پارک
☑️- توسعه صنایع سنگین و شیمیایی در دهه ۱۹۷۰
✅امشب در فصل هشتم این کتاب نکته جالبی دیدم که حیفم آمد آن را با شما به اشتراک نگذارم. از اوایل دهه ۱۹۷۰ پیرو تهدیدهای نظامی خارجی، پارک تصمیم به ایجاد کارخانههای اسلحهسازی میگیرد. اما برای تاسیس این کارخانهها سرمایه هنگفتی نیاز است. به هیئت برنامهریزی اقتصادی(EPB) ماموریت اخذ وام از منابع خارجی برای این منظور داده میشود، اما پس از ۱۵ ماه مذاکره با آمریکا، اروپا و ژاپن، دهم نوامبر ۱۹۷۱ هیئت اعلام میکند که کسی به کره وام نمیدهد. در این میان طرحی توسط یکی از مدیران دولتی ارائه میشود که این کارخانهها با استفاده از منابع و فناوریهای موجود در کره و بر مبنای یک تقسیم کار ملی با حمایت دولتی ایجاد شود. طرح آقای "او ونچ اول" روی میز پارک گذاشته میشود و رئیس جمهور میپذیرد. ایجاد صنایع سنگین و شیمیایی کره به عنوان اولین گام در توسعه صنایع نظامی این کشور آغاز میشود و با جزئیاتی که در کتاب تشریح شده، طرح به موفقیت میرسد. پیتر بی وون در مقاله خود با عنوان "صنعت دفاعی و تحول اقتصادی کره در دوره پارک"، نشان داده است که این زیرساختهای صنعتی که برای دفاع ایجاد شدند و فناوریهایی که در این مسیر حاصل شد، چگونه به سایر صنایع سرریز کرده و اقتصاد کره را متحول ساخت.
✅امیدوارم نخبگان ما این کتاب و نظایر آن را مطالعه کنند تا با توجه به نقش ویژه "نخبگان حاکم" در پیشرفت یک کشور، تجربه تحریف شده کشورهایی نظیر کره که آمریکاییها روایت میکنند، ما را درباره مسیر پیشرفت به بیراهه نبرد.
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط
ما برای درک بهتر مسائل سیاسی، اقتصادی،فرهنگیِ ایران وجهان به قلم اساتید ِ برجستِه علومِ #سیاسی #تاریخی #اقتصادی #اجتماعی_فرهنگی -رویدادهای روزِ ایران و جهان را برای شما #تبیین و #تحلیل می نماییم .
با افتخار در خدمت شما خواهیم بود .
آدرسِ ما در #سروش_ایتا_تلگرام👇
@tahlilisiyasiseraat
🎯 موجبازگشت: #زمانی_برای_مستی_جاسوسان
✡ ارتش سرّی روشنفکران
🌐 سیاستمداران عملگرا و دولت سرمایهداری
✍پیام فضلی نژاد
1⃣ یک فلسفهدان انگلیسی نظریهی جدیدی را پیرامون نسبت «علوم سیاسی» با «اصلاحات سکولار» ارائه کرد. او #تیموتی_گارتن_اش (Timothy Garton Ash) نام دارد که به خاطر همین نظریهاش مشهور شد.
2⃣ همان فلسفهدانِ موحناییِ 31 ساله که 3 سال پیش از وقوع سلسله #کودتاهای_مخملی «اروپای شرقی» در بنیاد ویلسون شهر واشنگتن به سر میبرد و استراتژی «فشار از پایین، چانهزنی از بالا» را برای «عملیات ویژه سیاسی» پیشنهاد کرد.
3⃣ بیتردید آن زمان کسی فکر نمیکرد از دهه 1370 #اصلاحطلبان ایرانی نیز تحت قیمومت استراتژیهای این انگلیسی به تحقّق اهداف سیاسی خود بیندیشند!!
4⃣ همزمان با فعالیتهای گارتناش، زیرساختهای پروژه #جامعه_مدنی در «مرکز مطالعات دموکراسی» دانشگاه وست مینستر لندن توسط پرفسور #جان_کین (نظریهپرداز MI6) بازتولید گشت و به پروژه اصلی #روشنفکران_سکولار ایران بدل شد!
📖 متن کامل بههمراه منابع:
👉 goo.gl/Q5sWZs
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط
ما برای درک بهتر مسائل سیاسی، اقتصادی،فرهنگیِ ایران وجهان به قلم اساتید ِ برجستِه علومِ #سیاسی #تاریخی #اقتصادی #اجتماعی_فرهنگی -رویدادهای روزِ ایران و جهان را برای شما #تبیین و #تحلیل می نماییم .
با افتخار در خدمت شما خواهیم بود .
آدرسِ ما در #سروش_ایتا_تلگرام👇
@tahlilisiyasiseraat