فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️وقتی سفیرایران مدیرکارخانه رادار رازیت فرانسه را سنگ رو یخ می کند
#عضویتهمینالان
✅ #کانال_تحلیل_سیاسی
https://eitaa.com/TAHLILRUZ
🔺درمجلس ششم، بعنوان عضو #حزب_مشارکت کاندید مجلس میشود و در مجلس هشتم با حضور در ائتلاف #اصولگرایان، و سپس درحالیکه همسرش، #مهدی_خلجی (بعنوان عضو ارشد موسسه واشنگتن و شورای ملی ایران برای انتخابات آزاد) تقاضای تشدید تحریمها را میکند، با جلب اعتماد شرکت نفت و گاز سپانیر، (به اسم دور زدن تحریمها) کلاهبرداری میکند و به #کانادا فرار میکند؛
دعواهای سیاسی گاهی ابزاری میشود برای سوءاستفاده افراد نفوذی
#عضویتهمینالان
✅ #کانال_تحلیل_سیاسی
https://eitaa.com/TAHLILRUZ
⭕️ فرانسیس فوکویاما تئورسین مطرح آمریکایی از نقشه ی آمریکایی برای کاستن اختیارات رهبری خبر داده است!
‼️فوکویاما در مصاحبه ای که در وال استریت ژورنال منتشر شده است گفته است : این ضروریست که اصل ۱۱۰ قانون اساسی ایران(اصلی که اختیارات رهبری را توضیح می دهد) منسوخ شود
⛔️بهانه فتنهگران هم تغییر قانون اساسی و اختیارات رهبری است ، میخواهند فرماندهی نیروهای مسلح را از رهبر بگیرند تا ماجرای سوریه تکرار نشود و نیروهای نظامی از مرزهای اسرائیل دور شوند!
چندی پیش ابولحسن روحانی پیشنهاد رفراندوم در قانون اساسی کشور را داده بود!
@Sh_Aviny
#عضویتهمینالان
✅ #کانال_تحلیل_سیاسی
https://eitaa.com/TAHLILRUZ
971216.pdf
219K
⏳نمودار درختی محورهای محتوایی حکم انتصاب رئیس جدید قوه قضائیه منتشر شد
🔍 فایل PDF
⏳نمودار درختی محورهای محتوایی حکم انتصاب رئیس جدید قوه قضائیه منتشر شد
#عضویتهمینالان
✅ #کانال_تحلیل_سیاسی
https://eitaa.com/TAHLILRUZ
🔆 رهبر کبیر انقاب اسلامی از چه زمانی با لقب
«امام» خطاب شد؟!
نخستين بار چه كسی ايشان را با اين لقب خواند؟
⭕️امام جمعه محترم رشت اخیرا در حضور رئیس جمهور٬ حسن روحانی را اولین شخصی نامید که عنوان (الامام) را برای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران به کاربرده است پرونده یک #اشتباه_مشهور را بار دیگر گشود.این ادعا در حالی است که پیش از این در فیلم انتخاباتی #حسن_روحانی این نقل به وی منتسب و از آن بعنوان مهم ترین سابقه مبارزاتی وی یاد شده بود.
🔹حجةالإسلام والمسلمین #سید_حمید_روحانی تاریخنگار برجسته انقلاب اسلامی در سایت بنیاد تاریخ پژوهی انقلاب اسلامی در پرسشی که "چه کسی اولین بار این لفظ را برای امام به کار برد" اینچنین پاسخ می دهند.
◀️« .. استاد فرزانه محمدرضا حكيمی بود، كه در كتاب «سرود جهشها» كه در سال ۱۳۴۲ به رشته نگارش كشيد، چنين آورد:
«در اين روز و روزگار، ديگر اين نشان تشيع را بر كسي نديديم و اين سخن عزيز شيعی «انتم علی احدی الحسنيين» را از كسي نشنيديم، مگر از پيشوای شيعیانديش معاصر و يادگار پيشينههای شيعه، امام خمينی...
◀️شاعری نيز در سال ۱۳۴۳ در پی تبعيد امام به تركيه چنين سرود:
«اي ز وطن دور اي مجاهد دربند اي دل اهل وطن به مهـر تو پيوند ...
ای ز وطن دور اي امام خميني ای تو علي را يگانه پور.»
◀️سروده ديگر اين شاعر درباره امام چنين است:
«الا ای امام بحق برگزيده الا ای تو اسلام را نور ديده ...
زعيما! اماما! از ايران چه پرسـی كه سجن بزرگيست در خون طپيده ...»
◀️ همچنین كتابهايی كه در نجف اشرف از سال ۱۳۴۸ منتشر شده مانند «حكومت اسلامي يا ولايت فقيه»، «مبارزه با نفس يا جهاد اكبر»، «آوای انقلاب» و... نيز از قائد بزرگ اسلام به عنوان «امام» نام آورده است.
و سرانجام كتاب تاريخ نهضت اسلامی ايران كه در سال ۱۳۵۶ در لبنان منتشر شده است نيز به نام «بررسی و تحليلي از نهضت امام خمينی» نامگذاری شده است و در جای جای اين كتاب از آن ابرمرد تاريخ با عنوان امام نام برده است.
◀️علاوه بر اين در ماهنامه ۱۵ خرداد (دوره اول) كه تا سال ۱۳۵۴ در نجف اشرف منتشر میشد نيز با عنوان «امام خمينی» از رهبر كبير انقلاب اسلامی نام برده است.
❇️ بدينگونه روشن میشود كه عنوان «امام» براي آن رهبر محبوب ملت سابقهای ديرينه دارد و به دوران اوج انقلاب اسلامی و پس از پيروزی آن محدود نميشود.
❌ البته سخنان آقای حسن روحانی در مراسم چهلم شهادت آيت الله حاج سيد مصطفی خمينی (رحمة الله عليه) در مسجد ارک تهران نيز در زمينه رواج عمومی این عنوان در عموم مردم مؤثر بود.
#عضویتهمینالان
✅ #کانال_تحلیل_سیاسی
https://eitaa.com/TAHLILRUZ
واکنش دفتر حفظ و نشر آثار آیتالله خامنهای به حکم یک دادگاه مطالعه اجباری کتابهای مرتبط با رهبر انقلاب به عنوان مجازات، بدسلیقگی است
عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای در واکنش به حکم دادگاه ابوالفضل قدیانی مبنی بر مطالعه و رونویسی از برخی کتابهای مرتبط با رهبر انقلاب واکنش نشان داد.
علی عسگری عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای در گفتوگو با خبرنگار سیاسی فارس، در واکنش به حکم دادگاه ابوالفضل قدیانی مبنی بر مطالعه و رونویسی از برخی کتابهای مرتبط با رهبر انقلاب گفت: انتشار آثار مرتبط با رهبر معظم انقلاب برای آشنایی با رأی و اندیشه و نیز زندگی و سیره اخلاقی و اجتماعی معظمله است و بکارگیری آن به عنوان مجازات یک مجرم، بدسلیقگی است.
وی افزود: دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب هیچ توصیه ای به دادگاه هاجهت مطالعه اجباری آثار رهبر انقلاب توسط محکومان ندارد و این کار را مغایر با اثربخشیوروحکارفرهنگیمیداند.
شایان ذکر است در پی اثبات مجرمیت ابوالفضل قدیانی، قاضی شعبه 26 دادگاه انقلاب اسلامی، وی را علاوه بر مجازات حبس، به مطالعه و رونویسی سه کتاب «حکایت زمستان» از سعید عاکف، «داستان سیستان»(سفرنامه رهبرانقلاب به سیستانوبلوچستان) از رضا امیرخانی و «دشمنشناسی»که گردآوری سخنان رهبرانقلاب توسط مؤسسه حفظ و نشر آثار معظمله است، محکوم کرده است.
#عضویتهمینالان
✅ #کانال_تحلیل_سیاسی
https://eitaa.com/TAHLILRUZ
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🎙 #تبیین_و_تحلیل | نگاه فرابخشی و فرآیندی در بیانیه گام دوم
👈 یادداشتی از آقای دکتر سیدیاسر جبرائیلی کارشناس ارشد اقتصاد سیاسی و عضو هیئت علمی پژوهکشدهی حکمت
🏷 بمناسبت بیانیه #گام_دوم_انقلاب
🔻 بیانیهی «گام دوم انقلاب» رهبر حکیم انقلاب اسلامی، یک روح حاکم دارد که در مرتبهای بالاتر از محتوا قرار گرفته و میتواند برای تحلیل وضع موجود و ترسیم راهبرد برای هر حوزهای، چراغ راهنما باشد. اجزای این روح حاکم بر بیانیه را می توان «نگاه کلی و فرابخشی در مقابل نگاه جزئی و بخشی» و «نگاه فرآیندی در مقابل نگاه اینجا و اکنونی» دانست و بر اساس آن، دربارهی بایدها و نبایدهای راهبردهای اقتصادی در گام دوم انقلاب نیز سخن گفت.
🔸️ حضرت آیتالله خامنهای در این بیانیه یک تصویر کلان از دستاوردهای انقلاب ارائه کردهاند. ندیدن این تصویر بزرگ و کلان، انسان را گرفتار جزئینگری و بخشینگری میکند و نخستین آفت ویرانگر این نگاه آنست که وقتی اشکالی و ضعفی در یک بخش و جزء ظاهر شد، تبدیل به مسئلهی اصلی و بلکه تنها مسئلهی ذهنِ بخشینگر میشود.
سیاستمدار کلاننگر، حتی وقتی پای میز مذاکره مینشیند، چون بر ابزارها و توانمندیهای گوناگون کشورش اشراف دارد، احساس عجز نمیکند، به تهدیدها و خط نشان کشیدنهای دشمن نیز اعتنا ندارد و به راحتی حاضر به امتیاز دادن و کوتاه آمدن از خطوط قرمز نمیشود.
🔹️ نگاه فرآیندی در مقابل نگاه اینجا و اکنونی، جزء دیگری از روح حاکم بر بیانیهی «گام دوم» است که باید بر مدیریت اقتصاد و برنامهریزی اقتصادی حاکم باشد. بر مبنای این نگاه فرآیندی است که رهبر معظم انقلاب به جای مقایسهی ایران امروز با فرانسه و انگلیس امروز، مخاطب بیانیه را به مقایسه روندهای طی شده در ۴۰ سال نخست انقلابهای کشورهای غربی فرا میخواند. سیاستمداری که نگاه فرآیندی دارد در مدیریت تدوین برنامهها و راهبردهای اقتصادی نه عجول است و نه ناامید.
🔍 ادامه یادداشت جدید را بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=41851
هدایت شده از KHAMENEI.IR
23.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید| رهبرانقلاب در دیدار اخیر اعضای موسسه عالی فقه و علوم اسلامی:
👈 مدارک معادل دانشگاه برای حوزه اشتباه بزرگی بود
🔍 متن کامل بیانات رهبرانقلاب در این دیدار را بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=41898