🔰پیام های راهبردی یک مراسم
🔶دیروز با حضور فرمانده کل سپاه مراسم الحاق ۲۶۵۴ سامانه موشکی، پهپاد، جنگ الکترونیک، راداری و دیگر ادوات نظامی به سازمان رزم نیروی دریایی سپاه برگزار شد. این مراسم با مختصات آن در شرایط فعلی منطقه، حامل پیام های متعدد راهبردی بود که به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد:
1⃣جمهوری اسلامی ایران ضمن مخالفت قاطع نسبت به حضور نیروهای ائتلاف در خلیج فارس، قائل به امنیت دستهجمعی با حضور همه کشور های این خلیج راهبردی است. از این منظر ، تهران توان و اقتدار خود را در راستای کمک به برقراری امنیت پایدار می داند و پیام صلح و دوستی را به کشور های عربی حوزه خلیج فارس مخابره می نماید.
2⃣این مراسم با مختصات تاکتیکی تجهیرات آن، پیامی جداگانه به نیروهای فرامنطقه ای دارد. اینکه از دستان قدرتمند نیروی دریایی سپاه، راه گریزی ندارید؛ چه در آبهای خلیج فارس و چه در فواصل هزار کیلومتری در اقیانوس هند باشید. هرچند بازوی رسانهای غربی با وارونه نمایی از جابه جایی های معمول و دوره ای شناورهای آمریکا، برای متاثر ساختن افکار عمومی کشور، آنرا نشان از قدرتنمایی و آمادگی جنگی آنها روایت می کنند، اما واقعیت این است که حضور آنها در خلیج فارس به معنای سهولت بیشتر در به تور انداختن آنها توسط نیروی دریایی سپاه و ارتش است.
3⃣اردوگاه استکبار، غرب و بازیگر اصلی آن یعنی ايالات متحده با نیروهای مسلح خود که دریا پایه هستند، در حال حمایت همه جانبه از رژیم جنایتگار و تجاوز به دولت ها و مردم منطقه می باشد. بدیهی است مقابله با این اردوگاه جز با قدرتمند سازی نیروی دریایی در سراسر محور مقاومت امکان پذیر نیست. موضوعی که در این مراسم به نمایش گذاشته شد.
4⃣این مراسم، پرده ای کوتاه از سیادت دریایی ایرانیان را اکران نمود. مسئله ی سیادت دریایی به عنوان خط راهبردی و نقطه ی ثقل قدرت های جهانی در جهت تامین،گسترش و تثبیت منافع ملی است. امروزه نیروی دریایی راهبردی ارتش و سپاه، با حفظ منافع اقتصادی و امنیتی کشور در سراسر پهنای آبی کره خاکی، ایران را به کشوری دارای اقتدار دریایی تبدیل کرده است و کسی جرأت تجاوز به منافع مردم ایران را ندارد.
5⃣محاصره زمینی تحمیل شده از سوی محور مقاومت در کنار ژئوپولتیک تلآویو، اقتصاد اسرائیل را به دریا وابسته کرده؛ بهگونهای که تقریبا تمامی تجارت این رژیم از دریا و بنادر انجام می شود. اما با عملکرد نیروهای مقاومت، شریان های دریایی رژیم با اختلالات جدی روبرو شده، طوری که این رژیم موجودیت خود را با خطر بقا مواجه می بیند. با نگاهی عمیق متوجه می شویم که ورود گسترده نظامی آمریکا در خلیج فارس و اقیانوس هند و مدیترانه برای احیای شریان های اقتصادی رژیم صهیونیستی است. بدیهی است شکست اردوگاه غرب و زوال و خفگی رژیم غاصب با تثبیت سیادت دریایی امکانپذیر است.
@tahlileghtesadi
Ⓜ️.🅿️درهنگام جنگ باید زد و به طرف هم بگوئید که ما زدیم و انتقام گرفتیم ولی اگر رژیم اسرائیل تحت فشار آمریکا درحال برقراری آتش بس با فلسطینی هاست و یک باره اعلام کنند که توافق شده⏪آنگاه اگر به فلسطین اشغالی یورش ببرید و بزنید آن پاسخ درشرایط جنگی را ندارد ⏪درست است که دست به ماشه بودن برای شلیک موشک جزئی از استراتژی مبارزه است اما زدن بهنگام دشمن خود یک هنر در استراتژی جنگ میباشد --این راهم اضافه کنم که اگر باتاخیر هم بزنیم اما ضربه ما به دشمن صهیونیستی ،ضربه ای کاری باشد باز قابل ستایش است 🟩
@tahlilrahbordi
هدایت شده از تحلیل اقتصادی. علی محمدی
نگرشی اقتصادی بر وقایع لبنان
یکی از درس های بزرگی که وقایع این روزهای لبنان برای دولتها و ارتش های دنیا دارد، استقلال درعلم و تکنولوژی، و خودکفایی اقتصادی است. چنانچه تجهیزات ارتباطی در لبنان از شرکت های داخلی آن کشور و با توسعه علم و دانش در دانشگاهها و بنگاه های آنجا تولید می شد، به احتمال بسیار زیاد، تلفات جانی و مالی کمتری را شاهد بودیم.
وقایع این روزهای منطقه نشان می دهد که جنگ های پیشِرو در لبه تکنولوژی دنیا انجام می پذیرند و کشوری که در علم سرمایه گذاری نکرده و تجهیزاتش را در فراید تولید داخلی بومی سازی ننموده ، محکوم به تحمل ضربات سهمگین است ولو بهترین ابزار نظامی را وارد کرده باشد. به عبارتی استقلال سیاسی اقتصادی زیربنای توسعه و ایجاد امنیت است که در جهان امروز اهمیتی دوچندان یافته.
گوشهی دیگری از ماجرا را باید از منظر دیدگاهی نگریست که با تاکید بر واژه "مزیت"، معتقدند نباید در تولید هر کالا و تکنولوژی ورود کرد. اینها با تمرکز بر "صرفه اقتصادی"، دولتهای کمتر توسعه یافته را از سرمایه گذاری در کالاهایی که در لبه تکنولوژی دنیا قرار دارند( مثل تکنولوژی نیمه هادی و هوش مصنوعی )، منع می کنند و سعی دارند تا حکمرانی اقتصادی آنها را صرفا به سمت واردات آن کالاها سوق دهند.
نگاهی عمیق تر نشان میداد که تاکید رهبر انقلاب بر مسئله علم، و بخصوص در این اواخر اشاره ایشان به تلاش برای فتح مرزهای هوش مصنوعی، تا چه اندازه حکیمانه و مدبرانه می باشد. مخصوصا که بخش زیادی از ترورهای رژیم بر پایه هوش مصنوعی بنا شده است.
در خصوص ایران اگرچه از حیث بومی سازی تجهیزات نظامی، ارتباطی و راداری در سطح بسیار بالایی قرار داریم اما حفره ها و کاستی های فنی نیز وجود دارد که اصلاح آنها از هماکنون باید در دستور کار متولیان امر قرار گیرد.
از طرفی جایگزین نمودن مدل داخلی برخی نرم افزارها و ابزارت خارجی با محصولات داخلی به فوریت تمام باید انجام پذیرد. یادمان نرفته در ۲۹ تیرماه امسال وقتی همه فرودگاه های جهان به واسطه اشکال در نرم افزار مایکروسافت زمین گیر شدند، پروازهای فرودگاه مهرآباد به یمن نرمافزار بومی برقرار بود.
@tahlileghtesadi
هدایت شده از تحلیل اقتصادی. علی محمدی
تنها راهحل توقف ماشین جنگی رژیم صهیونیستی
برخلاف تصور و در سایه انفعال برخی دول جهان اسلام، شریان های انرژی رژیم صهیونیستی همچنان فعالند و نیروی محرکه ماشین جنگی این کشور را تامین می نمایند. شاید بتوان پالایشگاه حیفا را قلب تپنده تامین سوخت و انرژی رژیم دانست.
نمودار بالا به وضوح این را نشان می دهد که واردات نفت و مواد اولیه رژیم صهیونیستی از مبادی مختلف( به جز کردستان عراق به دلایلی) نسبت به واردات محصولات پالایش شده چندان تحت تأثیر رویدادهای جاری قرار نگرفته است.
از آن سو نفت مورد نیاز پالایشگاههای رژیم از نفت دریای خزر به ویژه آذربایجان که از طریق خط لوله باکو-تفلیس-جیهان (BTC) و نفت خام قزاقستان از طریق کنسرسیوم خط لوله خزر (CPC) منتقل میشود، همچنان جریان دارد.
اطلاعات سایت تانکر تراکرز نیز نشان می دهد تامین کنندگان از مناطق دورتر، به ویژه گابن و برزیل نیز نقش تعیین کننده و فعالی در تامین نفت برای پالایشگاه حیفا داشته اند.
ناگفته نمایند که عربستان سعودی نیز با استفاده از بنادر خود در دریای سرخ می تواند نفت خود را بدون نیاز به نفتکش، از طریق خلیج عدن به سرزمینهای اشغالی صادر کند.
ارسال سوخت جت و ادوات نظامی، در قالب کمکهای نظامی نیز در دستور کار ایالات متحده است.
به نظر می رسد برای توقف ماشین جنگی رژیم، تنها راهحل همان است که رهبری اشاره فرمودند. قطع شریان های انرژی و اقتصادی رژیم. اگر این توصیه مقدور نیست باید پالایشگاه های رژیم را از کار انداخت.
@tahlileghtesadi
♦️ چرایی جنایت تروریستی در لبنان
درگیری حزب الله قهرمان و رژیم صهیونیستی وارد مرحله جدیدی شده است هرچند در برتری تکنولوژیک دشمن خبیث و جنایتکار شکی نیست اما این قابلیت ها نه بی نهایت است و نه بی پایان !
بلاخره آنها هم بضاعت هایی دارند و البته جبهه مقاومت نیز دست و پا بسته نیست، یقینا دیر یا زود این حفره ها را شناسایی و بر طرف خواهد کرد و با قدرت وارد مرحله جدید خواهد شد.
اما مجددا سوال مهم دو روز گذشته را تکرار میکنم ، رژیم چرا در این مقطع زمانی و با این شدت و حدت مرتکب وحشیگری کم نظیر شده و از تمام خطوط قرمز عبور کرده است؟؟
علاوه بر ناچاری صهیونیست ها در اعاده حیثیت بر باد رفته خود و نمایش داشتن دست برتر بویژه با ایجاد رعب و وحشت، دو تحلیل دیگر نیز متصور است:
تحلیل اول اینکه رژیم عملا به شکل و شیوه ای جدید جنگ گسترده را آغاز کرده و این اعمال تروریستی کور به منزله مقدمه و آتش تهیه نبرد است و باید منتظر ادامه آن باشیم!
سناریو دوم : این اتفاقات جدید و بدیع هدیه ای از طرف امریکا به باند جنایتکار نتانیاهو در آستانه انتخابات ریاست جمهوری است،برای دستاوردسازی و درعین حال جلوگیری از جنگ گسترده و هم زمان پشیمان نمودن جبهه مقاومت از هر نوع اقدام و واکنشی تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری امریکا بوسیله بالا بردن هزینه ادامه تنش برای این جبهه !
می توان گفت احتمال اینکه سناریو دوم به واقعیت نزدیکتر باشد بیشتر است به این دلیل که :
اولا : رژیم بدون کمک و حمایت مستقیم ایالات متحده قادر به انجام چنین عملیاتی نیست
دوما : با این جنایت ها دموکرات ها هم صحنه نبرد را به نفع اسرائیل تغییر داده اند درثانی به زعم خود مانع از وقوع جنگ بزرگ منطقه ای شده اند! که می تواند بهترین برگ برنده انتخاباتی باشد.
رودرویی فعلی جبهه مقاومت و جبهه استکبار نه اولین است و نه آخرین، بلکه سالهاست که این منازعه در جریان است، مقاومت علی رغم تمام ناملایمات پیش آمده به خوبی با صبر و هوشمندی مثال زدنی از عهده کار بر آمده و همواره دست برتر و ابتکار عمل را از آن خود کرده است،
از حمله امریکا به افغانستان و عراق و درگیری های متعدد حماس و حزب الله با اسرائیل تا جنگ سوریه و به پایان رساندن عمر خونخواران وحشی تکفیری ،همه و همه را با قدرت پشت سرگذاشته و دشمن را به خاک مذلت کشانده و در بن بست راهبردی قرار داده است، تا حدی که امروز جنگ صهیونیست ها وجودی است و برای بقا می جنگند نه پیروزی !
با این تفاسیر و سابقه درخشان ذکر شده و تجربه ذی قیمتی که به دست آمده به حول و قوه الهی مقاومت از این برهه نیز سربلند و پیروز بیرون خواهد آمد و پوزه شیاطین را یک بار دیگر به خاک خواهد نشاند انشالله
✍محمدتقی احمدی
@tahlilrahbordi
.
حزب اللهِ نستوه و پیروز
🔻سرمستی یا سر خوردگی در جنگ، هر دو آسیب زا است، چرا که هر دو از جنود جهل در برابر جنود عقل است.
🔹آن روز که با نگرانی به امام (ره) خبر دادند خرمشهر سقوط کرد، بین دو نماز بود. خبر را که دادند، امام یک جمله بیشتر نگفت: "جنگ است دیگر". همین را گفت و قامت بست. "الله اکبر"! مدتی بعد هم که خبر فتح خرمشهر را دادند، با وقار تمام پیام داد: "خرمشهر را خدا آزاد کرد".
🔻در آغاز آن جنگ مهیب و نابرابر که ارتش صدام در حال پیشروی بود و همه نگران، امام فرمود: "دیوانه ای آمده و سنگی انداخته و رفته. نگران نباشید".
🔹اگر به یاس و ناامیدی و سرخوردگی بود، همان روز که سپاه مشرکان از تنگه اُحُد شبیخون زدند و جناب حمزه و بسیاری از رزمندگان را قتل عام کردند و دندان مبارک پیامبر اعظم (ص) شکست، مومنان باید پرچم مجاهدت را بر زمین می گذاشتند.
🔻اما پس از اُحُد، تازه جنگ سنگین احزاب و محاصره کامل مدینه در پیش بود. و چون خداوند پایمردی جبهه حق را دید، نصرت خود را در خیبر و فتح مکه نازل کرد.
🔹پیشروی جبهه حق، نه با ناکامی تلخ جنگ اُحُد متوقف شد، نه با ناکامی بزرگ جنگ صفین و نه با مصیبت روز عاشورا. خداوند اراده کرده بود که مسیر عزت و پیشرفت و سعادت از متن مجاهدت و شهادت بگذرد.
🔻دنیا عرصه تزاحمات و کامیابیها و ناکامیهاست. سنتهای الهی بر این است که ایام موفقیت را میان دوستان و دشمنان بگرداند:
🔹«إِن يَمسَسكُم قَرحٌ فَقَد مَسَّ القَومَ قَرحٌ مِثلُهُ وَتِلكَ الأَيّامُ نُداوِلُها بَينَ النّاسِ... اگر به شما آسیب و جراحتی رسید، به آن جمعیّت دشمن نیز آسیب و جراحتی همانند آن وارد شد. و ما این ایام (پیروزی و ناکامی) را در میان مردم میگردانیم؛ تا خداوند، افرادی را که ایمان آوردهاند، معلوم کند و از میان شما، گواهانی بگیرد... آيا پنداشتيد كه داخل بهشت میشويد، در حالی که خداوند هنوز جهادگران و شكيبايان شما را معلوم نکرده است؟».
🔻و نیز فرمود: «وَلَا تَهِنُوا فِي ابْتِغَاءِ الْقَوْمِ. إِنْ تَكُونُوا تَأْلَمُونَ فَإِنَّهُمْ يَأْلَمُونَ كَمَا تَأْلَمُونَ وَتَرْجُونَ مِنَ اللهِ مَا لَا يَرْجُونَ. و در تعقیب دشمن سستی نورزید؛ اگر شما رنج و دردی میبینید، آنان نیز مانند شما در رنج و درد میافتند، و شما امیدی را به خداوند دارید که آنان ندارند».
🔹سنت الهی بر این منطق استوار است که موفقیت، در متن مجاهدت مقابل دشمن (ضربه زدن و ضربه خوردن) اتفاق بیفتد: «... ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمْ لَا يُصِيبُهُمْ ظَمَأٌ وَلَا نَصَبٌ وَلَا مَخْمَصَةٌ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَلَا يَطَئُونَ مَوْطِئًا يَغِيظُ الْكُفَّارَ وَلَا يَنَالُونَ مِنْ عَدُوٍّ نَيْلًا إِلَّا كُتِبَ لَهُمْ بِهِ عَمَلٌ صَالِحٌ ۚ إِنَّ اللَّهَ لَا يُضِيعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِينَ.
🔻... این بدان خاطر است که هیچ تشنگی و خستگی، و گرسنگی در راه خدا به آنها (مومنان) نمیرسد و هیچ قدمی در جایی که کفار را خشمگین کند نمیگذارند، و ضربه ای از دشمن نمیخورند، مگر اینکه به خاطر آن، عمل صالحی برای آنها نوشته میشود. خداوند پاداش نیکوکاران را ضایع نمیکند».
🔹شهادت شماری از فرماندهان حزب الله لبنان، حتما خسارت بزرگی است؛ اما هیچ مومن مجاهدی را متزلزل نخواهد کرد. آنها در حالی به شهادت رسیدند که ضربات کمرشکن و بی نظیری به اسرائیل زدند. معبر مبارزه را گشودند و این معبر تا زوال کامل رژیم صهیونیستی، همواره گشوده تر خواهد شد.
🔻حزب الله، بارها ضربات بزرگی را متحمل شد و هر بار توانمندتر به میدان بازگشت. آنها طلایه دار لشکر الهی هستند و این لشکر بی تردید پیروز است، ان شاء الله.
🔹تاریخ، تازه در آستانه شکوفایی است. هر شهادتی، همچنان که پاداش مجاهدانی صادق الوعد است، قلب مومنان را به جوش و خروش می اندازد. و همین گداختن های تازه به تازه است که به مدد الهی، آتشفشان خواهد شد.
@IMANI_mohammad
🔰آیا مقاومت ناموفق بوده؟
کدام طرف شکست خورده است؟
🔹اشتباه برخی برای پاسخ به این سوال در قیاس میان حزب الله و ارتش رژیم موقت است
از آنجائیکه رژیم دارای یک ارتش تا بن دندان مسلح کلاسیک با پشتوانه امریکا و ناتو است در برابر حزب الله بعنوان یک گروه مقاومت در جنوب لبنان با شرایط خاص ، اینجا معنای شکست و پیروزی و در واقع برد و باخت بسیار متفاوت است
🔹از ارکان اصلی راهبرد رژیم ،دست یابی به اهداف تعیین شده خود در کمترین زمان ممکن و با کمترین هزینه جانی و مالی بوده!
اما اکنون جنگ برایش طولانی ، فرسایشی ، نفس گیر و عذاب آور شده و با بیشترین هزینه به هیچ کدام از اهدافش نیز دست پیدا نکرده است.
معنای این اتفاق چیزی جز شکست نیست و شکست رژیم یعنی پیروزی طرف مقابل هرچند با هزینه ای بسیار گزاف اما ارزشمند و ذی قیمت
🔹قیاس اشتباه دوم در مقایسه کمیت و کیفیت تلفات و آسیب های طرفین است!
آیا قصد و نیت دشمن در به شهادت رساندن فرماندهان مقاومت و بمباران گسترده چیزی غیر از توقف حزب الله است؟
آیا او به مقصود خود نزدیک شده و نشانه ای از کوتاه آمدن در حزب الله مشاهده می شود ؟
به هیچ وجه، حزب الله نه تردید کرده و نه ناتوان شده بلکه بر شدت و عمق حملات و انگیزه خود افزوده است.
🔹از اهداف اصلی حزب الله درگیر کردن بخش بزرگی از توان ارتش صهیونیستی بوده و آواره نمودن جمعیت بزرگی از اشغالگران و تا به امروز در هر دو مورد موفق بوده و در عین حال تلفات جدی و دردناکی نیز به دشمن وارد آورده و تهدیدات سران رژیم موقت هم کاری از پیش نبرده است
🔹اما این پایان کار نیست!
همانطور که سید عزیز مقاومت فرمودن این جنگ، جنگ صبر است
جنگ است هزینه دارد و خواهد داشت
مهم نتیجه است که باز بعد از شهادت فرماندهان عزیزش نوشت:
انشالله قطعاً سننتصر ...
✍محمدتقی احمدی
@tahlilrahbirdi
خطاب به علیزاده و برنامه جدال
"خانواده هنیه نجابت به خرج داده اند؛ حزب الله بنده خدا حمله اش نتوانست اثر روانی ایجاد کند؛ رویکردهای سپاه هم دیپلماتیک شده است در حالی که وظیفه اش پاسداری است؛ ایران مقاومت را تنها گذاشته؛ صدای مردم در غزه در آمده؛ آقای سلامی! اگر نمیخواهی بزنی حداقل شعار نده".
اینها نظراتی است که در برنامه جدال علی علیزاده مطرح شده اند! واقعا نمیدانم اینها اطلاعاتشان را از کجا به دست می آورند که احساس میکنند از شورای عالی امنیت ملی، و تصمیم گیران نظامی و امنیتی که دائم با رهبری در ارتباط اند بهتر میفهمند. دو حالت بیشتر نیست؛ یا اطلاع دقیق دارند یا صرفا تحلیل هایشان بر اساس مشاهدات میدانی است. اولی که کلا منتفی است، زیرا آنان که اطلاع دقیق دارند را با برنامه جدال کاری نیست؛ درباره دومی هم اشتباه میکنند، چون واقعیت میدان علیرغم سنگینی و تلخی برخی وقایع به نفع جبهه مقاومت است. سال ها است که چنین جریانی در داخل نظام را بخاطر رویکردهای نظامی و امنیتی اش زیر سوال میبرند، اما جمهوری اسلامی بی توجه به این انتقادات توانسته اسرائیل را به نقطه ای برساند که اکنون هست. اگر جبهه مقاومت موفق نبوده پس استیصال امروز اسرائیل در میدان و رسوایی اش در دنیا بابت چیست که حتی در شورای امنیت کشورهای حامی غرب نیز دیگر نمیتوانند بر جنایاتش سرپوش بگذارند؟ چرا دوستان حساسیت مناسبات جهان و پیچیدگی میدان و دیپلماسی را نمیفهمند؟ چرا نمیدانند باید کار را خار در چشم و استخوان در گلو جلو برد؟ چرا نمیدانند همه چیز در موشک خلاصه نمیشود و اقدامات نظامی پیوست های دیگری هم دارد؟ چرا نمیفهمند اسرائیل به نابودی نزدیک شده و گام های آخر را نباید با چاشنی احساسات منحرف کرد؟! معتقدم این هنرمندی جبهه مقاومت است که علیرغم قرار دادن اسرائیل در تنگنا، هنوز هیچ ائتلافی در جهان به نفع صهیونیست ها شکل نگرفته، نه در آمریکا و نه در اروپا علیرغم تکاپوی شدیدِ نتانیاهو، احساس خوبی نسبت به رژیم وجود ندارد و حتی اولویت آنها هم نیست. این در حالی است که شمال فلسطین اشغالی کاملا تخلیه شده است، اسرائیل در غزه به هیچکدام از اهداف استراتژیک خود نرسیده است؛ وضعیت اجتماعی صهیونیستها از حالت عادی خارج و متزلزل شده است؛ نیروهایشان یک سال جنگیده و خسته شده اند؛ حمله زمینی احتمالی به حزب الله در واقع نبرد یک ارتش خسته با گروهی از شجاعان تازه نفس خواهد بود! شما به حزب الله میگویید "بنده خدا" گویی که مظلوم واقع شده و ایران او را تنها گذاشته؟ شما هنوز نمیدانید یا به خاطر نمی آورید دبیرکل همان حزب الله بود که استراتژی "یواش یواش" را مطرح کرد؟! شما از واقعیت های میدان چه میدانید؟ چه از زوایای پنهان نبردی به این عظمت میفهمید؟! جالب است یکی از این بزرگواران گفت رهبری هم به این رویکرد انتقاد کرده است! این بزرگوار گویا مفهوم فرماندهی کل قوا را نمیفهمد! نمیفهمد که رهبری در این حوزه نظارت مستقیم و مستمر دارند. متاسفانه با جماعتی طرفیم که صرفا به دنبال خنک شدن دلشان با پرتاب موشک هستند و انتقام را یک واکنش آنی میپندارند. انتقام در نگاه مقاومت یک رویکرد است که در طول زمان به سرانجام میرسد و در شرایط امروز منطقه بهترین شیوه فرسایشی و ادامه دار کردن جنگ است. این همان چیزی است که نتانیاهو را کلافه کرده و میخواهد کاری کند که مقاومت زود پای میز مذاکره آمده و با دادن امتیاز به درگیری ها پایان دهد. اسرائیل خسته و ناتوان است؛ لطفا بفهمید این چیزها را..!
#عبدالرحیم_انصاری
@tahlilrahbordi
قابل توجه آنهایی که میگویند ایران مقاومت را تنها گذاشته! حزب الله دیروز به حملات خود عمق بیشتری داد، پایگاه هوایی رمات داوید را برای بار دوم و حیفا را برای بار اول هدف قرار داد. مقصود از این بحث این است که اگر نیاز به حمله میبود حزب الله خود انواع تسلیحات مورد نیاز برای هدف گرفتن نقطه به نقطه فلسطین اشغالی را در اختیار دارد. زرادخانه حزب الله به مراتب از آنچه یمنی ها دارند غنی تر و مجهز تر است! تقریبا تمام تسلیحات مورد نیاز را در اختیار دارند که حتی بدون مداخله ایران نیز از عهده انتقام های مقطعی به خوبی بر خواهند آمد. مسئله این است که اساسا نیاز مقاومت در حال حاضر یک جنگ تمام عیار(all out war) نیست. مقاومت قائل به افزایش تدریجی آتش زیر دیگی است که اسرائیل را در آن میپزد! نکته مهمی که باید به آن دقت شود این است که لبنانی ها خودشان بلافاصله اعلام کرده اند هدف ما از حملات امروز انتقام حوادث اخیر نیست، بلکه همان درگیری های روزمره یک سال اخیر است که فقط عمق بیشتری یافته است! حالا شما هی بپرید وسط و بگویید انتقام انتقام! آقا جان آنها انتقام را جور دیگری میبینند و نگاهشان وسعت بیشتری دارد؛ چرا نمیخواهید بفهمید که فرماندهان خبره، جنگ را گام به گام پیش میبرند! نتانیاهو تا دیروز میخواست جریان زندگی را به شهرک های هم مرز با لبنان برگرداند، حالا باید فکری به حال آوارگان حیفایی هم بکند! پیام این حرکت به دور از احساسات و هیجانات حزب الله به نتانیاهو این است که حتی با شهادت بزرگترین فرماندهان، ما از استراتژی و سیاست های اصولی خود دست نمیکشیم و شما نمیتوانید تمرکز ما را بر هم زده و یا حزب الله را به عقب برانید. پیام دیگر حزب الله میتواند به برخی تحلیلگران هیجان زده ایرانی باشد که عزیزم شما خون خودت را کثیف نکن؛ اگر علی ساربان است میداند شتر را کجا بخواباند...
@tahlilrahbordi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 #تحلیل_و_تبیین | بازخوانی مشکلات آمریکا در مناظره هریس_ترامپ
🍃🌹🍃
🎙 دکتر رضا صارمی، کارشناس مسائل سیاسی
@tahlilrahbordi
تحلیلی بر وقایع لبنان
حمله وحشیانه صهیونیستها دیشب شرایط سختی را بر ملت مقاوم لبنان و دوست داران محور مقاومت تحمیل کرد؛ این حملات همزمان با سخنرانی نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل طراحی شده بود؛ درست همان شبی که تقریبا همه دنیا را ضد اسرائیل معرفی کرد و تا توانست سازمان ملل را هم کوبید. میخواست همزمان با سخنرانی تصنعی اش در سازمان ملل، در میدان هم خودی نشان بدهد و پیام قدرت به مقاومت و دنیا ارسال کند؛ آن عملیات تمام شد، بسیاری شهید و بسیاری هم آواره شدند؛ صهیونیست ها ادعا کردند مناطق و افراد مهمی را هدف گرفته اند؛ در میان آنها شهادت یا سلامت فرماندهان ارشد مقاومت، از جمله سید حسن نصرالله هنوز هم تایید نشده است. مقاومت ولی همچنان تصمیم خاصی برای افزایش فشارها نسبت به آنچه دیروز و پریروز بوده نگرفته و یا لااقل علامت خاصی نشان نداده است؛ برای اسرائیل هم البته روی زمین هیچ چیزی تغییر نکرد؛ هم آوارگانِ شمال هنوز آواره اند، هم رژیم در حالت فوق امنیتی قرار دارد، و هم اینکه شهرک نشینان در وضعیت التهاب و اضطراب بین لانه های غصبی و پناهگاه ها در رفت و آمد هستند. مقاومت عراق و یمنی ها نیز در کنار گردان های حزب الله با خونسردی کار خودشان را میکنند؛ جالب اینجا است که کلا برای صهیونیستها اینگونه جا انداخته اند که این رفتارها روزمزه است و ربطی به عملیات های اصلی ندارند. از آن طرف حملات هوایی اسرائیل ذره ای وضعیت را تغییر نداده و هیچگونه بازدارندگی ایجاد نکرده است؛ خبر این وحشیگری اما دنیا را فرا گرفته است و این در اذهان عمومی ملت ها برای اینکه چه کسانی برحق هستند و چه کسانی برحق نیستند تاثیر دارد؛ نمونه اش را دیشب در ترک ده ها نفر از سالن مجمع عمومی هنگام سخنرانی نتانیاهو دیدیم؛ اینها را نباید دست کم گرفت؛ همه اینها به مرور به مشروعیت تقابل مقاومت در نبرد نهایی کمک خواهد کرد. من فکر میکنم اسرائیل حمله زمینی را بالاخره آغاز خواهد کرد؛ یکی از علت های اصلی بمباران های شدید و تلاش برای کوبیدن امکانات و تجهیزات حزب الله تضعیف این نیرو و آماده شدن برای حملات زمینی نیز هست. حمله زمینی نقطه قوت حزب الله و پاشنه آشیل اسرائیل است، ولی نتانیاهو که میخواهد اورژانسی به ماجرا پایان بدهد مجبور است حملات زمینی را بالاخره کلید بزند؛ مقاومت دقیقا میخواهد نتانیاهو را به این ورطه بکشاند؛ شکستی که در حمله زمینی خواهند خورد آنها را به لحاظ روانی متلاشی خواهد کرد؛ حمله زمینی نوعی از حمله است که اسرائیل واقعا در آن ناتوان است و ضعف فراوان دارد. حملات هوایی ویرانگر اند، اما مدیریت آن برای مقاومتی که هم اطلاعات خوبی دارد و هم از سازمان رزم متخصصی برخوردار است، علیرغم پیچیدگی ها کار چندان دشواری نیست؛ لذا از آن برای اسرائیل آبی گرم نمیشود؛ نتانیاهو یا حمله میکند یا شرایط دقیقا به همین منوال ادامه می یابد؛ ادامه این شرایط برای جبهه مقاومت تحمل سختی ها است، اما برای اسرائیل یک تهدید موجودیتی(Existential threat) است. ساده به ماجرا نگاه نکنید، انتقام همه اش در ضربه زدن خلاصه نمیشود، گاهی گرفتن گلوی مهاجم، جلوگیری از تنفسش و نگه داشتن او در یک شرایط سخت از هزاران مشت، کشنده تر است. با این وجود، اینها به این معنی نیست که مقاومت قادر به وارد کردن ضربه جدی نیست؛ شاید استراتژی فعلا همین است؛ یعنی در حالی که همه فکر میکنند کاری نمیکنید، عملا دشمن را به زانو در آورده اید؛ و اِلّا این همه برافروختگی اسرائیل و عبور دیوانه وارش از خطوط قرمز چه دلیلی میتواند داشته باشد؟ جز این است که کسانی از خطوط قرمزش عبور کرده اند؟ جز این است که مقاومت استادانه و بدون تحریک افکار عمومی دنیا اسرائیل را به جایی رسانده که خود را در معرض فنا میبیند؟!
#عبدالرحیم_انصاری
@tahlilrahbordi
بمبهای سنگرشکن یا باورشکن
مقاومت بیش از آنکه در میدان جنگ تحت فشار باشد، در رسانه ها و در اقناع افکار عمومی با مشکل مواجه است. قوی ترین سلاح دشمن در این روزها نه بمب های سنگر شکن، که بمب های باور شکن مجازی است. واقعیت های میدان برای اسرائیل نسبت به قبل از ترورها هیچ تغییری نکرده و همچنان تقلای فرار از مخمصه دارد، اما در فضای مجازی با بهره گیری از تکنیک اختلاف یک جو پیروز را حاکم کرده است؛ خصوصا در ایران توانسته است از طریق اختلافات خاله زنکیِ سیاسی بخش عمده ای از توان حاکمیت را به دست خودِ نیروهای انقلاب زیر سوال ببرد. دوستان! اگر دلسوزید، در این شرایط حساس نیروهای مسلح، ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی، و هیچ نهاد حاکمیتی دیگری را زیر سوال نبرید و اجازه دهید مسئولان با تمرکز بر شرایط، بهترین تصمیمات را بگیرند. دوستان عزیز دولت چهاردهم در مسئله انتقام و خونخواهی از شهید هنیه همراهی لازم را دارد. به درازا کشیدن انتقام به اثر محسوس، موثر و رضایت بخش از نوع عملیات ارتباط دارد نه آتش بس وعده داده شده و عدم همراهی دولت..
مقاومت شهید زیاد داده، اما ذره ای عقب ننشسته است. به دوستان خود بگویید برای مقاصد سیاسی و کدورت های انتخاباتی در پی انتقام گیری از این مسئول و آن مسئول نباشند. هر پیام ناشیانه دل بخش عمده ای از مردم را برای موضوعی که بعضا واقعی و بنیادی نیست خالی میکند. وظیفه مردم عادی و فعالان رسانه ای در میدان مجازی ارائه تحلیل های تخصصی نیست، بلکه امیدآفرینی، تقویت غرور ملی و تحقیر دشمن است. باور کنید در میدان آنکه شکست خورده مقاومت نیست؛ تحرکات این روزهای دشمن حاکی از شکست های پی در پی او است که سعی میکند با ابزار رسانه و با ترور، روحیه جبهه خودی را تقویت و روحیه مقاومت را تضعیف نماید. مقاومت از این مرحله نیز عبور خواهد کرد.
عبدالرحیم انصاری
@tahlilrahbordi
دیدبان بالای خاکریز
اگر اشتباه نکنم حضرت آقا چند سال پیش نکاتی فرمودند نزدیک به این مضمون که رزمندگان گاهی در میان گرد و غبارهای میدان احساس میکنند پیشروی ندارند و در حال شکست اند؛ اما فرمانده ای که از بالای خاکریز صحنه را نگاه میکند میبیند که لشکر در حال پیشروی است؛ البته حالا رزمندگان درون میدان به چنین اشتباهی نیفتاده اند؛ آنان که دچار تردید شده اند برخی رزمندگان فضای مجازی اند! درست در همین ساعات و لحظه هایی که دشمن در حال قدرتنمایی رسانه ای و دستاورد سازی با یک ترور ناجوانمردانه و نه یک موفقیت استراتژیک است، تا روحیه مقاومت و هوادارانش را تضعیف نماید، عده ای از خودی ها به جان عده ای دیگرمان افتاده اند که چه نشسته اید، اسرائیل یک یکمان را کشت! آن دیگری میگوید مقصر رئیس جمهور است؛ این یکی پای وزیر خارجه را وسط میکشد؛ اما رهبری که لب به سخن میگشایند بلافاصله از بی فایده بودن تلاش دشمن میگویند و از شکست ناپذیری مقاومت؛ همین رهبری بزرگوار بارها بر انعکاس صدای واحد در کشور حتی برای روزهای عادی و بدون التهاب تاکید میکنند؛ اما امروز که اوج نیاز به وحدت است عده ای خواسته یا ناخواسته در پازل دشمن بازی میکنند. یا گرایش های سیاسی شان را می آورند وسط میدان جنگ و خودی را میزنند که ببینید همه اش تقصیر قالیباف، پزشکیان یا جلیلی است؛ برادر جان! داری خودی را میزنی! صدای واحدی که رهبری میخواهند یعنی همه اینها با هم یک شعار سر بدهند که دارند سر میدهند؛ پدر بیامرز! جنگ است میفهمی؟ صدای واحد و همگرایی میدانی یعنی چه؟ صدها نفر شبانه روز جانشان را کف دستشان گرفته اند و برای اسلام و انقلاب میجنگند؛ بنا به اعتراض میبود آنها باید اعتراض میکردند؛ آنها هم از تو بیشتر آگاهند و هم بیشتر از تو با واقعیت ها درگیرند؛ آنان ولی میفهمند شرایط عادی نیست؛ دشوار است؛ نیاز به مراقبت و مدیریت صحیح دارد؛ از میان صدها سناریو ممکن ترین و بهترین را برای تحقق اهداف برگزیده اند؛ میدانند خطر در یک قدمی آنها است؛ میدانند با شهادت فاصله ای ندارند؛ میفهمند وظیفه حراست از چه گوهر ارزشمندی را بر عهده گرفته اند؛ آن وقت تو که تا حالا یک تفنگ بادی در نکرده ای مدعی فرماندهان محور مقاومت شده ای؟ از سرگردها، سرهنگ ها، سردارها، امیرها و سرلشکرهایی که در اتاق جنگ نشسته اند و نقشه ها را وارسی میکنند، مزایا و معایب سناریوها را در نظر میگیرند بیشتر میفهمی؟ از فرمانده سپاه و رئیس ستاد کل و فرمانده ارتش و غیره و غیره بیشتر میفهمی؟ از رهبری انقلاب بیشتر میفهمی؟ بابا یک مقدار خودت را جمع کن؛ وظیفه تو خالی کردن دل ملت که نیست؛ آمده ای باری از شانه ملت برداری یا خود باری بشوی بر شانه آنها؟ محکم باش! نترس! مگر این مملکت کم شهید داده؟ مگر ندیدی بعد هر شهید دشمن به چه ذلت هایی افتاد؟ تو برو غصه خودت را بخور که شهید نمیشوی؛ سید حسن نیامده بود که بماند؛ حاج قاسم مگر برای ماندن میجنگید؟ امروز فرمانده کل قوا سید علی است؛ او خود فرمان حجت ابن الحسن(عج) میبرد؛ تو گوشَت به دهان ایشان باشد؛ ترس بر اندامت نیفتد؛ پاهایت نلرزد؛ و از ترسِ جان خودت دیگران را نترسان! چه پیله کرده ای به پزشکیان؟ باور کنید این آقا علیرغم همه انتقاداتی که به او وارد است تا اینجای کار یکی از همراه ترین روسای جمهور ایران با محور مقاومت بوده؛ چه از جان و اعصاب ملت میخواهی؟ میخواهی کمک کنی؟ برو به خلق الله بگو سید علی حسینی خامنه ای همین امروز با صدای رسا فریاد زد مقاومت پیروز است و حزب الله قوی تر از همیشه ظاهر خواهد شد. چه زیبا گفت حاج قاسم: ما را از چهارتا گلوله میترسانی؟ یادت بخیر حاجی که شهادتت اسرائیل را به گوشه رینگ برده، بطوری ذلیلانه به دنبال راهی برای فرار میگردد؛ یادت بخیر وزیر خارجه مقاومت که زمینه ساز این همه بیچارگی دشمن شدی؛ یادت بخیر شهید رئیسی و یادتان بخیر همه شهدای وطنم که این مسیر را مقتدرانه باز کردید تا دشمن اینگونه به انتحار و بدبختی و فلاکت بیفتد.
عبدالرحیم انصاری
@tahlilrahbordi
🔺اسرائیل و احتمال حمله زمینی به جنوب لبنان!
🔹منابع اسرائیلی از احتمال آغاز حمله زمینی به لبنان خبر میدهند؛ حملات پیجری، ترور فرماندهان و شهادت سید حسن نیز در واقع مقدمه ای برای همین منظور بود؛ قبلا نوشتم اسرائیل مجبور است وارد این بازی شود، چون نمیتواند جنگ فرسایشی شبیه آنچه امروز در جریان است را بدون رسیدن به یک نتیجه تا زمان نامحدودی تحمل کند؛ کلا مقاومت علیرغم همه خسارت ها به نگه داشتن اسرائیل در وضعیت فعلی بدون وارد شدن به فاز پیشرفته تری از جنگ راضی است؛ وضعیتی که نتانیاهو نمیخواهد ادامه داشته باشد؛ او اکنون تصور میکند حزب الله بعد از حوادث اخیر نتوانسته به خوبی خودش را پیدا کند و حالا بهترین فرصت برای انجام عملیاتی است که حزب الله به داشتن دست برتر در آن معروف بوده است.
🔹تحلیل های بدبینانه حمله زمینی به لبنان را شبیه آنچه در غزه اتفاق افتاد توصیف میکنند و آینده خوبی را برای مقاومت پیش بینی نمی نمایند؛ حال آنکه حزب الله تا دلتان بخواهد تسلیحاتی دارد که میتواند با آنها اسرائیل را در هم بکوبد؛ این جنگ افزارها را حماس اگر میداشت و میتوانست تلاویو و حیفا را بصورت موثر هدف بگیرد و پایگاه های نظامی اسرائیل را در هم بکوبد وضعیت غزه امروز به مراتب بهتر بود؛ امکان کمک به لبنان برای هم پیمانان حزب الله فراهم تر است؛ حزب الله قدرتی بزرگتر از برخی ارتش های منطقه به حساب می آید؛ رزمندگان فراوانی دارد، و روی زمین توانایی تحمیل قدرت و رساندن آسیب جدی به دشمن دارد.
🔹البته این چیزی نیست که اسرائیل نفهمد، لیکن چاره ای جز این هم ندارد؛ نتانیاهو میخواهد هرطور شده تکلیف مشخص شود و کار را به جایی برساند که یا آمریکا را وارد صحنه درگیری با ایران کند و یا اینکه مقاومت را تحت فشار به آتش بس و پایان درگیری یک ساله راضی نماید. من فکر میکنم حملات زمینی اگر آغاز شود، بعد از چند روز میشود ارزیابی خوبی نسبت به حوادث داشت. فلسطین اشغالی کلا به اندازه یک استان کوچک ما است که هر روز از همه اطراف آن مورد اصابت قرار میگیرد؛ آژیر خطر یک سال است که بخشی از زندگی پر التهابشان شده است؛ تلفاتی که میدهند، خسارت ناشی از درگیری ها، هزینه های اداره جنگ، آوارگی، تعطیلی صنایع، اعتراضات داخلی، شرایط اقتصادی، مشکلات روحی روانی و مهاجرت معکوس حسابی عصبانی شان کرده است.
🔹از طرفی نتانیاهو توقف جنگ بدون رسیدن به اهداف تعیین شده را برای عمر سیاسی اش مضر میداند. تقریبا وضعیت ارّه حاکم است! اینجا مقاومت به معنای واقعی کلمه معنی پیدا میکند؛ همه چیز را باید با "مقاومت" و پایداری حفظ کرد. مطمئن باشید آن رژیمی که بعد از یک سال حریف غزه با آن همه محدودیت و حصر نشد، حریف حزب الله با آن چالاکی مثال زدنی هم نخواهد شد.
🔹اکنون برای جبهه مقاومت این مهم است که اسرائیل در یک درگیری ادامه دار بماند؛ یعنی بیش از حمله های قاطع و ضربتی که بسیاری دوستان مطالبه میکنند، حفظ شرایط موجود منافع بیشتری خواهد داشت بدون آنکه بهانه ای برای دخالت آمریکا و غیره نیز فراهم شود؛ هرچند نتانیاهو مایل به باز کردن پای آمریکا به درگیری مستقیم در منطقه است، اما این چیزی نیست که آمریکا مایل به انجامش باشد؛ ایران و آمریکا هرکدام به دلایلی که برای خود و یارانشان اولویت دارد، فعلا از ورود مستقیم به این جنگ پرهیز کرده اند. باید دید در روزها و هفته های آینده چه میشود!
#عبدالرحیم_انصاری
✅ @tahlilrahbordi
🔸️دقیقا طرف کی هستید؟!
🔻این متن دارای ادبیاتی متفاوت و حتی تلخ و گزنده است. واقعا با افرادی که فاقد فهم راهبردی از قضایا هستند و در این روزها امنیت و وحدت ملی را به سخره گرفتهاند غیر از کلام تلخ و گزنده چه میتوان گفت؟! در طی چند ماه اخیر و خاصه بعد از شهادت اسماعیل هنیه و سید حسن نصرالله، برخی در داخل کشور بر روی چند نکته به صورت مداوم فضا میسازند و هیجان تولید میکنند.
🔻نخست میگویند، بعد از شهادت اسماعیل هنیه دستور رهبر معظم انقلاب مبنی بر خونخواهی از مهمان عزیز بر زمین مانده است! این را هم گاه مطرح میکنند که فرماندهان نیروهای مسلح، بدلائل گوناگون دچار انفعال و نوعی محافظهکاری شدهاند! دیگر اینکه مدعی هستند با شروع دولت دکتر پزشکیان رئیسجمهور و برخی اعضای کابینه فشار وارد میکنند تا انتقام از اسرائیل عملياتی نگردد!
🔻در ارائه پاسخ های مستند و مستدل به این سه ادعای واهی، سخن بسیار است. اما خلاصه اینکه، هر سه اینها کمترین نسبتی با حقیقت ندارد. مگر میشود فرماندهان نیروهای مسلح که همه هویت و شرف و زندگی خود را صرف اجرای تدابیر امام و رهبری کردهاند حالا بیایند و دستورات رهبری معظم انقلاب را نادیده بگیرند؟!
🔻در جنگ طولانی هشت سال دفاع مقدس و سپس با سایر گروههای تروریستی در چند دهه اخیر فرماندهان ارشد نیروهای مسلح در کنار سایرین در خط مقدم بودند و خون خود را تقدیم اسلام و ایران عزیز کردند؛ حالا چگونه ممکن است فرماندهان که همه آرزوی آنان ملحق شدن به یاران شهیدشان هست، حاضر باشند تدابیر رهبر حکیم انقلاب بر زمین باقی بماند؟! دادههای شما ایراد اساسی دارد؛ آخر انصاف شما به کجا رفته است؟!
🔻انکار و یا ندیدن این حقایق فقط از افراد غافل و احساسی برمیآید. علت این برداشتها و تحلیلهای غلط هر چه باشد، نتیجه آن نشاندن بذر تفرقه و بیاعتمادی و نمایاندن ضعف بخش امنیتی کشور در جامعه است. از این افراد صراحتا باید پرسید، شما دقیقا طرف کی هستید؟ آنانی که مطلع هستند به خوبی میدانند که جنگی با این ابعاد، اهمیت و پیچیدگی یقینا تحت اشرافیت فرماندهی معظم کل قوا اداره میشود. پس لااقل به سازوکارها و سلسله مراتب بخش نظامی کشور اعتماد کنید.
🔻البته در زمینه انتقام، مسؤلان نظام یقینا همه ابعاد و جوانب کار و نیز واقعیتهای صحنه را در نظر میگیرند. حقیقت آن است که تأخیر در عملیات انتقام دلائل فنی و تکنیکی دارد؛ به گونهای که اجرای عملیات مؤثر و بازدارنده باشد. یکی دیگر از بزرگترین دروغهای این روزها که متأسفانه برخی سطحینگر و هیجانی و البته بیاطلاع درباره آن سر و صدا میکنند، موضوع مخالفت و سنگاندازی دولتیها در برابر طرح های اقدام و انتقام است.
🔻انتقام از رژیم جعلی صهیونیستی به تصویب شورای عالی امنیت ملی و تأیید رهبر معظم انقلاب نیز رسیده و اجرای آن به بخش میدان سپرده شده است. لذا وارد ساختن چنین اتهامی به دولت بدور از انصاف است و نسبتی نیز با واقعیت ندارد. به فرماندهان و مدیریت عالیه نظام اعتماد باید کرد و خواسته یا ناخواسته با خط رسانهای دشمن که میکوشند انسجام و امنیت کشور را مخدوش سازند نباید همراه شد.
#عزیز_غضنفری
@ghazanfari58
@thlilrahbordi
📜 حالا باید نامه شهید طهرانیمقدم به آقا را بازخوانی کرد:
🔖 «آقا و مولای ما می خواهم دستان الهی شما را پر کنم... میخواهیم علی زمانه را یاری دهیم...خلاصه آقا رفتم سَر فینال طرح و نقطه اوج بازدارندگی و اقتدار این نظام الهی یعنی دستیابی به موشک فوق سریع واکنش سریع در برد هدف اسرائیل»
@tahlilrahbordi
⁉️ چرا نماز جمعه فردا واجب است؟
🔹گاهی وقتها یک سکوت یا یک حضور مسیر تاریخ را عوض می کند. حضرت آقا می گویند اگر شریح قاضی بر دارالاماره کوفه می گفت هانی بن عروه زنده است مسیر تاریخ و مسیر بشریت عوض می شد.
💠 «اگر شریح به مردم میگفت که هانی زنده است، اما مجروح در زندان افتاده و عبیداللَّه قصد دارد او را بکشد، با توجّه به اینکه عبیداللَّه هنوز قدرت نگرفته بود، آنها میریختند و هانی را نجات میدادند. با نجات هانی هم قدرت پیدا میکردند، روحیه مییافتند، دارالاماره را محاصره میکردند، عبیداللَّه را میگرفتند؛ یا میکشتند و یا میفرستادند میرفت. آن گاه کوفه از آنِ امام حسین علیهالسّلام میشد و دیگر واقعهی کربلا اتّفاق نمیافتاد! اگر واقعهی کربلا اتّفاق نمیافتاد؛ یعنی امام حسین علیهالسّلام به حکومت میرسید. حکومت حسینی، اگر شش ماه هم طول میکشید برای تاریخ، برکات زیادی داشت. گرچه، بیشتر هم ممکن بود طول بکشد.یک وقت یک حرکت بجا، تاریخ را نجات میدهد و گاهی یک حرکت نابجا که ناشی از ترس و ضعف و دنیاطلبی و حرص به زنده ماندن است، تاریخ را در ورطهی گمراهی میغلتاند.» ۲۰ خرداد ۷۵
✌️ فردا فصل سکوت نیست، وقت ایستادن پشت زعیم و حکیم بزرگ تاریخ است.
https://eitaa.com/tahlilrahbordi
🌐 آیا اسرائیل پس از هفته خونین در لبنان به اهداف خود دست یافت؟
◾️یورونیوز
#جهان_در_نگاه_اندیشکده
#جبهه_لبنان
🔸اسرائیل بهدنبال تأمین امنیت مرزهای شمالی خود است تا دهها هزار نفری که در یک سال اخیر از زیر آتش حزبالله گریختهاند بتوانند به خانههای خود بازگرداند. اما مسلم است که عملیات اخیر، علیرغم موفقیتهای تاکتیکی، به اهداف اعلامشده خود نرسیده است. در واقع، ویرانیهای جنوب لبنان، تأمین امنیت مرزها را به امری دستنیافتنی تبدیل کرده و لبنانیها در برابر این وضعیت بیتفاوت نخواهند ماند.
🔹روزنامه «یدیعوت آحارانوت» اسرائیل در یادداشتی اشاره کرده است که در داخل و خارج از ساختار دفاعی اسرائیل، هیچکس نمیداند چگونه دستاوردهای عملیاتی چشمگیر یک هفته گذشته را به منافع سیاسی و پیروزی واقعی تبدیل کند که بتواند جنگ در شمال را متوقف نماید. تا زمانی که حزبالله توانایی موشکی خود را حفظ کند، بازگشت به حالت عادی در مرز شمالی غیرممکن خواهد بود.
🔹حزب الله یک روز پس از عملیات ۷ اکتبر عملیات محدود در نوار شمالی اسرائیل را آغاز نمود و هدف خود را درگیر نمودن نیروهای اسرائیلی در شمال برای حمایت از جبهه غزه اعلام کرد. این گروه تأکید کرده است به محض اجرای آتشبس در غزه، این حملات متوقف خواهد شد؛ اما تا کنون این امر محقق نشده است.
🔹 پاسخ حزبالله نسبت به تنشهای هفته گذشته بسیار ضعیف ارزیابی شده است. بر اساس ادعاهای اسرائیل، علیرغم شلیک دهها موشک و پهپاد به سمت شمال اسرائیل و هدف قرار دادن تلآویو برای نخستین بار، این موشکها نتوانستهاند آسیب جدی وارد کنند. با این حال، بسیاری از کارشناسان بر این باورند که حزبالله توانایی مقابله با حملات اسرائیل را دارد و احتمالاً تنها بخش کمی از تسلیحات خود را به کار گرفته و سلاحهای پیشرفته را برای مواقع اضطراری نگه داشته است.
💢حملات هوایی و کنترل زمینی
🔹جنگ ایالات متحده علیه عراق در سال ۲۰۰۳، حمله ناتو به لیبی در سال ۲۰۱۱ و عملیات ضد داعش به رهبری ایالات متحده در سال ۲۰۱۴، همگی با حملات هوایی گسترده آغاز شدند. اما در عرصه نبرد زمینی، این عملیاتها موفقیت چندانی کسب نکردند و نتوانستند کنترل مؤثری بر مناطق مورد نظر برقرار کنند. در هر یک از این موارد، جنگ ماهها و حتی سالها به طول انجامید و نیروی زمینی حاضر در میدان نقش تعیینکنندهای را ایفا کرد.
🔹اسرائیل در جنگ کنونی به مدت سه هفته تمام نقاط نوار غزه را با حملات هوایی شدید بمباران کرد و سپس به تهاجم زمینی وسیعتری دست زد. اکنون، با گذشت تقریباً یک سال از آغاز این جنگ، اسرائیل به هیچ یک از اهداف خود دست نیافته و حماس همچنان به مبارزه مقتدرانه خود ادامه میدهد و دهها اسیر را در اختیار دارد. جنگ با حزبالله نیز از این قاعده مستثنی نیست.
🔹حزبالله از نظر نظامی به مراتب پیشرفتهتر از حماس است. سرزمین وسیعتری از غزه را در اختیار دارد و همچنین نوار مرزی دارد که ارتباطات خارجی آن را تسهیل میکند. علاوه بر این، حزبالله شبکههایی از تونلهای زیرزمینی دارد که گمان میرود از تونلهای غزه گستردهتر باشد.
🔹اسرائیل در حملات کنونی خود به لبنان، اهداف محدودی را بمباران کرده و به دنبال خلع سلاح حزبالله یا شکست آن نیست. بلکه هدف آن دستیابی به وضعیتی جدید است که موجب عقبنشینی حزبالله از مرزها و توقف حملات آن گردد. نکته قابل توجه این است که چگونه میتوان بدون اقدام زمینی به این هدف دست یافت؟ اگرچه اسرائیل نبرد زمینی را منتفی نمیداند و به همین دلیل هزاران نیروی خود را که در غزه مشغول نبرد بودند به نوار شمالی اعزام کرد.
✔️واقعیت این است که اسرائیل هیچ برنامه فوری برای جنگ زمینی ندارد. دبیر کل حزبالله نیز در آخرین سخنرانی خود آرزو کرد که اسرائیل اقدام به نبرد زمینی کند تا تواناییهایی را مشاهده کند که به مخیلهاش نیز خطور نمیکند. این بدان معناست که حزبالله قابلیتهایی دارد که تاکنون از آن رونمایی نکرده است.
@tahlilrahbordi
🔺تحمیل اقتدار ایران به دشمن صهیونیستی
🔹در حالی که نتانیاهو در بیانیه خود پس از عملیات تروریستی نفس نفس میزد و دستانش میلرزید، امام سید علی خامنه ای عالی ترین مقام نظام مقدس جمهوری اسلامی، امروز در یک فضای باز و با حضور هزاران نفر، در حالی که سران سه قوه کشور یعنی مهمترین افراد نظام را در کنار خود داشت، چنان مقتدر و با اراده سخنرانی کرد که دنیا انگشت به دهان ماند.
🔹یک روز قبل از آن نیز رئیس جمهور در سفری شجاعانه در منطقه ای پر تنش عازم قطر شد و پس از انجام ماموریت به تهران بازگشت؛ و امروز همزمان با سخنرانی رهبری هواپیمای وزیر خارجه کشورمان در لبنانی بر زمین نشست که اسرائیل گفته بود نمیگذارد هواپیمایی ایرانی در فرودگاهش فرود آید.
🔹جمهوری اسلامی درست پس از عملیات قهرمانانه وعده صادق۲ که قاعدتا اسرائیل باید در تکاپوی تلافی اش باشد، با پیام های مقتدرانه به آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت ذره ای از شما هراس نداریم و خود را برای هر سناریویی آماده کرده ایم. رهبری نیز در سخنرانی خود ضمن اشاره به عملیات اخیر نیروهای مسلح تاکید کردند باز هم نیاز باشد این کار را تکرار خواهیم کرد.
🔹به نظر میرسد بازدارندگی و غرور کاذبی که نتانیاهو پس از شهادت سید حسن نصرالله احساس میکرد با تدبیر مقام معظم رهبری و رفتار شجاعانه مسئولان سیاسی و نظامی جمهوری اسلامی یکجا به فنا رفت و رعب و وحشت به اردوگاه دشمن بازگشت.
#عبدالرحیم_انصاری
✅ @tahlilrahbordi
درس زمان شناسی
سخنرانی رهبر معظم انقلاب در خطبه های نماز جمعه تهران حاوی نکات بسیار مهمی است که پرداختن به همه آن در این نوشتار نمی گنجد. اما آنچه بسیار دارای اهمیت بود و البته در پاسخ به مهمترین مناقشه و جدل این روزهای کشور مطرح شد، زمان درست اقدام به شرارت ها و جنایات رژیم صهیونیستی بود.
آنچه در روزهای گذشته در فضای مجازی و رسانه ای کشور توسط عده ای مطرح شد، متهم کردن کشور به انفعال در برابر دشمن بود.
در این میان؛
نظام جمهوری اسلامی به تعلل متهم شد.
رییس جمهور و دولت به کارشکنی در مسیر انتقام متهم شدند.
فرمانده هان و نهادهای نظامی به محافظه کاری، ترسو و... متهم شدند
و...
در این بین البته همه جور قشری دیده شد که به دلیل ساختار فکری نادرست، نظام جمهوری اسلامی را به تعلل در پاسخ به رژیم صهیونیستی متهم کردند که البته اعتقاد دارم اکثریت آنها دارای نیت و هدف مقدسی بودند اما متاسفانه در تحلیل، دچار خطای راهبردی شدند.
در این میان اما رهبر معظم انقلاب آب پاکی را روی دست همه آنها ریخت و فرمود:
(ما در انجام این وظیفه نه تعلل میکنیم نه شتاب زده میشویم، کوتاهی هم نمیکنیم. آنچه که منطقی است، آنچه که معقول است، آنچه که درست است به نظر تصمیم گیران نظامی و سیاسی در وقت خود در هنگام خود انجام میگیرد، کمااینکه انجام گرفت و در آینده هم اگر لازم شد باز انجام خواهد گرفت.)
آنچه از سخنان رهبر معظم به طور واضح مشخص است:
۱_ جمهوری اسلام مطلقا کوتاهی نکرده و تعللی نیز صورت نگرفته است. آنچه باید انجام میشد اقدام در زمان درست بود که انجام شد.
۲_ از سمت رئیس جمهور و مجموعه دولت نه مانعی وجود داشته و نه کارشکنی اتفاق افتاده است
۳_انچه الزام برای انجام کار است انجام کار به وقت خودش است_ یعنی برای انجام یک اقدام در سطح به این بالایی ، باید همه جوانب دیده شود که البته دیده شد و عملیات به وقت خود انجام شد.
۴_ نکته مهم دیگر، لزوم اعتماد در هر شرایطی به فرمانده هان، نهادهای نظامی و مسئولان کشور است. آنهایی که تاکنون در همه میادین، از هشت سال دفاع مقدس گرفته تا جنگ با داعش، درست عمل کرده و مسیر کشور و مقاومت را به درستی پیش برده اند.
با همه این توضیحات لازم است انهایی که این چنین مجموعه های کشور را به کم کاری و انفعال متهم کردند از درگاه الهی به دلیل اتهامات ناروا طلب بخشش کنند.همچنین لازم است به صورت جدی، مرجع فکری و تحلیلی خود را تغییر و با منظومه فکری رهبر معظم انقلاب تطبیق دهند.
انچه امروز رهبر معظم انقلاب به ما اموخت لزوم مواجهه منطقی و عقلانی و به دور از فضای هیجان و احساس در تحلیل مسائل و البته درس زمان شناسی بود. اگر قرار است اقدامی صورت گیرد باید منطقی باشد، معقول باشد و درست باشد، و از همه مهمتر اینکه شتابزده نباشد.
✍سید محمد علی فروتن
@tahlilrahbordi
هدایت شده از تحلیل اقتصادی. علی محمدی
🔰جنگی برای نظم جدید جهانی
⚠️سیاست آنان( غرب)، تبدیل رژیم به دروازهی صادرات انرژی از منطقه به جهان غرب و واردات کالا و فنّاوری از غرب به منطقه است و این یعنی تضمین موجودیّت رژیم غاصب و وابستگی کلّ منطقه به آن.
♻️این بخشی از فرمایشات رهبری در خطبه جمعه نصر است که از نظرها مغفول ماند و در تبیین آن باید به چند نکته اشاره داشت:
1⃣مسئلهی انرژی منطقه غرب آسیا(نفت و گاز) همچنان از اولویت دارترین مسائل دنیا بخصوص اروپا و آمریکا است و علارغم آنچه بیان می شود( مثل ظهور نفت شیل) نه تنها از اهمیت آن کاسته نشده بلکه به دلایل متعددی اهمیتی مضاعف یافته است.
2⃣منطقه غرب آسیا به تنهایی بیش از دو سوم انرژی دنیا را تامین می نماید. لذا چه بر اساس تئوری های گذشته و چه مبتنی بر نظریات فعلی، کماکان به عنوان منطقه ای استراتژیک و راهبردی برای قدرتهای جهانی و تعیین کننده در نظم جهانی است.
3⃣با این تفاسیر، این منطقه برای غرب که در پی تداوم نظم جهانی( تک قطبی) و عدم شکل گیری نظم چندجانبه گرایی است، اهمیتی دوچندان می نماید. چرا که از این طریق به دنبال کنترل و مدیریت رقبا و استفاده از آن برای درگیری های آینده می باشند.
4⃣جدای از موضوع منابع انرژی، انسداد در کریدور شمالی و به صرفه نبودن کریدور جنوبی، بهترین راه ترانزیتی شرق به غرب را به لحاظ بالقوه از کریدوری ممکن ساخته که منتهیالیه آن رژیم صهیونیستی در سواحل دریای مدیترانه است( آیمک). از این جهت تحقق استیلای رژیم بر منطقه منجر به قرار گرفتن جریان کالا و انرژی در چنبره غرب و متحدانش می گردد.
5⃣رژیم خوب می داند که تبدیل او به دروازهی ترانزیت به غرب به منزله وابسته سازی امنیت پایتخت های اتحادیه اروپا، واشنگتن و حتی کشورهای شرق آسیا به امنیت تلاویو می باشد. از این منظر برای چنین نقشی طمع و برنامه ریزی دارد تا در قالب وابسته سازی امنیت غرب به امنیت خود، آنها را وادار به همراهی یا سکوت در برابر جنايات هایش نموده و همزمان موجودیت خود را تضمین نماید.
6⃣جنگ فعلی، جنگی تعیین کننده برای بقای هر دو سوی نزاع و تعیین کننده در نظم جدید جهانی است. همچنان که نتانیاهو آنرا نظم نوین می نامد و اسحاق هرتزوگ آنرا جنگ برای بقای غرب در منطقه معرفی می کند.
@tahlileghtesadi
✴️ایران بازیگری عقلانی و با صبر استراتژیک
🔰ما در انجام این وظیفه، نه تعلّل میکنیم، نه شتابزده میشویم؛ تعلّل نمیکنیم، کوتاهی نمیکنیم، دچار شتابزدگی هم نمیشویم. آنچه منطقی است، آنچه معقول است، آنچه درست است، به نظر تصمیمگیران نظامی و سیاسی، در وقت خود، در هنگام خود انجام میگیرد؛ کما اینکه انجام گرفت و در آینده هم اگر لازم شد، باز انجام خواهد گرفت.
🔶این سخنان بخش از فرمایشات راهبردی رهبر انقلاب در خطبه های نماز جمعه دیروز است. آنچه از رصد فضای افکار عمومی کشور از ترور شهید هنیه تا پیش از عملیات وعده صادق دو، نمایان است، نشان می دهد که عدهای با متاثر شدن از جنگ شناختی حاضر، و با تحلیل های نادرست و مبتنی بر هیجانات، نیروهای نظامی کشور را متهم به محافظه کاری و زمین گذاشتن امر رهبری می نمودند. عده ای نیز علارغم همراهی و پای کار بودن کامل دولت، آن را مسبب تاخیر در خونخواهی از فرماندهان و رهبران مقاومت معرفی می کردند. اما عملیات وعده صادق دو و این فرمایشات رهبری نشان داد که آنچه این افراد بر زبان و قلم جاری می داشتند، کاملا نادرست بوده است. از این منظر توجه به چند نکته لازم است:
1⃣ج.ا.ایران بازیگری عقلانی و دارای صبر استراتژیک است. مقهور احساسات و هیجانات پیرامون رخدادها نمی شود و برای تحقق آنچه در نظر دارد، رویداد محور نیست، بلکه راهبردی و روند محور عمل می نماید. از قضا همین صبر استراتژیک نظام است که از یک سو جغرافیای منازعه را از مرزهای کشور به قلب تلآویو منتقل کرده و از سوی دیگر با مقاومت فعالانه، رژیم خبیث را مجبور ساخته تا راهبرد نیل تا فراتش را به حفظ موجودیت و بقای خود تقلیل دهد و او را به ۷۰سال قبل برگرداند. و همزمان کلان روایت فلسطین را که زمانی در تهران و چند پایتخت اسلامی بود به موضوع اول افکار عمومی پايتخت های غربی تبدیل نماید.
2⃣بازخوانی تاریخ دفاع مقدس، و تحولات بعد از آن تاکنون نشان داده فرماندهان نظامی کشور نه از تهدید دشمن ترسیده اند و نه در حفظ حقوق ملت و دفاع از مرزهای این سرزمین عقب نشسته اند و از قضا تا پای جان در تحقق امر ولایت کوشیده اند. لذا باید به نیروهای نظامی کشور اعتماد داشت و دانست که آنها منافع کشور را با در نظر داشتن اقتضائات میدان و دیپلماسی، تحقق می بخشند.
3⃣عبور از تحولات سیاسی و نظامی منطقه ممکن نیست مگر با وحدت و اتحاد بین ملت و دولت. باید از دولت حمایت کرد. اختلاف نظرها در بین احزاب و جریان ها نباید باعث سوءتفاهم ها و متهم نمودن دولت شود که در این صورت ماحصل آن ایحاد یأس و ناامیدی است.
4⃣جمهوری اسلامی ایران در دفاع از منافع خود و هم پیمانانش و مظلومان منطقه و محور مقاومت، مطابق شریعت، قانون اساسی و قوائد بین الملل و بر اساس منطق و عقلانیت عمل می کند و مقهور فضاسازی های داخلی و خارجی نخواهد شد.
📝علی محمدی
@tahlilrahbordi
🔰هسته سخت هوادار انقلاب
🔻هسته سخت نظام، آنهایی که عمیقا معتقد و وفادار به انقلاب اسلامی هستند و هر زمانی که نظام مقدس جمهوری اسلامی نیاز داشته با جان و دل به یاری اش شتافته و همواره خار چشم دشمنان بوده اند.
🔻چند وقتی به هر دلیل برخی از ایشان در تحلیل رویدادها دچار خطا شده اند که به چند نمونه آن اشاره می کنم:
- در علت یابی سانحه تلخ شهادت رئیس جمهور عزیز با اینکه مراجع رسمی بویژه تیم بررسی ستاد کل نیروهای مسلح نظر فنی و قطعی خود را اعلام می کند اما این عزیزان هنوز روایت خاص خود را دارند!!
- با بر سر کار آمدن رئیس جمهور جدید علی رغم تاکید مکرر رهبر معظم انقلاب بر حمایت از این دولت در عین نقد عالمانه و منصفانه، باز با بی اعتمادی مفرط دچار خطای تحلیلی می شوند!
- و مورد اخیر در خصوص انتقام و خون خواهی شهید هنیه مسئولین دولتی را متهم به مخالفت و نیروهای مسلح را به تعلل و بی عملی و...
🔻نکته مثبت همه این موارد صداقت در مطالبه گری و دلسوزی و خیرخواهی ایشان برای انقلاب ، نظام و کشور است که باید قدر دانست. اما آنچه که جای نگرانی دارد و هدف اصلی این نوشته نیز هست ، ادامه این برداشت ها و روایت هاست که از کمترین مضرات آن ایجاد اختلاف در جامعه است.
🔶راه چاره چیست:
1⃣ همه دلبستگان ولایت و انقلاب بعد از سخنرانی تاریخی امام خامنه ای در نماز جمعه سیزدهم مهرماه، تمام پیش فرض های ذهنی گذشته را کنار گذاشته چشم ها را شسته و جور دیگر ببینند و قضاوت کنند.(ما در انجام این وظیفه نه تعلل می کنیم و نه شتاب زده عمل می کنیم).
2⃣ منتقدین انقلابی این طیف نیز با آغوش باز نقدها و مطالبات برادران و خواهران دینی خود را بشنوند و با حسن ظن پاسخ دهند بدون نسبت دادن تندرو ، افراطی ، زمان نشناس و... البته طرف مقابل نیز همین طور از برچسب های دشمن شادکنی همانند مذهبی صورتی ،سازشکار و ... پرهیز کنند.
3⃣همه دلسوخته گان انقلاب و نظام چارچوب های تحلیلی و منظومه فکری رهبر معظم انقلاب را ملاک قرار داده و در عین اختلاف نظر همدلی را فراموش نکرده و خشم خود را بر دشمن متمرکز کنند.
4⃣عدم برخورد کارآگاهی و تجسسی در تحلیل و قضاوت عملکرد دولت آنهم براساس پیس فرض های گذشته که حتما منجر به سوء ظن و بی اعتمادی خواهد شد ، بنابراین در عین هوشیاری بنا را حسن ظن بگذاریم مگر خلاف آن ثابت شود.
5⃣اعتماد به فرمانده هان و تصمیم گیران میدانی در عین مطالبه گری صحیح به این معنا که مطالبه برای فرماندهان یار باشد و نه بار !!
6⃣ تجدیدنظر عده ای از دلسوزان انقلاب در دنباله روی ، همراهی و تبعیت از تحلیل غلط برخی از رسانه هایی که مصر بر ادامه رویه غلط خود هستند!
7⃣نهایتا این که عقلای قوم فکری برای مرجعیت فکری جبهه عظیم انقلاب نمایند.
✍محمدتقی احمدی
@tahlilrahbordi
بعد از خودسوزی نظامی آمریکایی( حاضر در ارتش اسرائیل) مقابل سفارت اسراییل در اعتراض به جنگ غزه، اکنون خبرنگار آمریکایی به نشانه همبستگی با ملت فلسطین، جلوی کاخ سفید اقدام به خودسوزی می کند.
_________
به نظر شما اگر این پدیده ها برای یک مسئلهی کوچکی در ایران شکل می گرفت، واکنش رسانه های غرب و نهادهای بین المللی چگونه بود؟
الحق و الانصاف به لحاظ ایجاد موج رسانه ای در افکار عمومی در پایین ترین سطح هستیم.
@tahlilrahbordi
🔺هدف بعدی، زیرساختهای اسرائیل
🔹سهم نفت و گاز از سبد انرژی رژیم صهیونیستی به ترتیب حدود ۳۹ و ۴۲ درصد و مجموعا بیش از ۸۰ درصد است که از طریق تعداد اندکی از تاسیسات انرژی تامین میشود و این رژیم را در برابر حملات نظامی آسیبپذیر کرده است.
🔹در سال ۲۰۲۳ اسرائیل روزانه ۲۲۵ هزار بشکه نفت وارد کرده که ۶۰ درصد آن از قزاقستان و آذربایجان صورت گرفته. نفت وارداتی نیز دو پالایشگاه به نام «حیفا» و «اشدود» مصرف میشود.
🔹میزان تولید و مصرف گاز اسرائیل در سال ۲۰۲۳ به ترتیب ۲۳.۵ و ۱۲.۶ میلیارد مترمکعب بوده و مازاد این گاز به کشورهای مصر و اردن صادر شده است. تولید اصلی گاز اسرائیل با سهم تقریبا مساوی، وابسته به دو میدان لویوتان و تامار است.
🔹زیرساخت تولید گاز رژیم از نظر آسیبپذیری بهگونهای است که با انهدام تأسیسات یک میدان گازی، صادرات گاز این رژیم به مصر و اردن به صفر رسیده و در صورت انهدام هر دو میدان، ۴۲ درصد از کل سبد تأمین انرژی اسرائیل نیز از بین خواهد رفت.
🔹آسیبپذیری در حوزه نفت هم به قدری بالاست که امنیت آن به دو پالایشگاه و سه پایانه نفتی «حیفا»، «اشکلون» و «ایلات» وابسته است که البته پایانهها، گلوگاه اصلی هستند که مسیر واردات نفت و حتی فرآورده نفتی را مسدود میکنند.
🔹 حفظ جریان نفت و گاز با سهم بیش از ۸۰ درصدی در سبد تامین انرژی اسرائیل، به ترتیب به حفظ امنیت در سه پایانه وارداتی «حیفا»، «اشکلون» و «ایلات» و دو میدان گازی «لویوتان» و «تامار» وابسته است که در صورت توسعه دامنه جنگ، اهدافی آسان و در دسترس برای ایرانند. #خط_انرژی
@tahlilrahbordi