هدایت شده از نامدار کرمی نژاد
جنگ اصلی حنگ اراده هاست،دوعامل شاخص و تعیین کننده در پیروزی و ماندگاری است، یکی برحق بودن و دیگری استقامت و پایداری. یمنی ها (حوثی ها تا به امروز ) این دو شاخصه را دارا هستند وتا اینطورند قطعا هم پیروزی ظاهری را بدست خواهند آورد و هم رستگاری در آخرت را . البته مدتی زمان می برد وباید صبوری داشت. اگر آدم دشمنش آن قدر ضعیف و دست بسته باشد که هیچ کاری از دستش ساخته نباشد که پیروزیش افتخاری ندارد. اگر عمرو بن عبدود را به خاک انداختی نامت به عزت ماندگار می شود نه اگر عجوزه ای عصا به دست که دست نوه اش را گرفته در غزه از پای درآوردی. اینکه امام ره آن عارف واقع گرا فرمود آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند امروز تحقق آن عینی است. برای میزان درستی این شعار باید بین آنچه آمریکا می خواسته بشود وبدست اورد ولی نشده وبدست نیاورده با آنچه می خواسته نشود و دشمنانش بدست نیاورند ولی شده وبدست اورده اند مقایسه کرد. آن وقت می توان میزان غلط کردن دو جبهه را فهمید.کمی سرمان را بالاتر ببریم و دورتر را ببینیم.
هدایت شده از م برزکار
🔹واضحات جنگ یمن :
1⃣هیچ ائتلافی در دریای سرخ وجود ندارد و این اقدامات توطئه آمریکا و انگلیس است. توضیح آنکه در چند سال اخیر آمریکا نتوانسته هیچ ائتلاف موفقی را در منطقه ایجاد کند
2⃣از آغاز جنگ یمن آمریکا و انگلیس تمام قد در عرصه نظامی و دیپلماتیک به عربستان سعودی کمک کردند، نتیجه چه شد ؟ انصار الله بعد چند سال جنگ قوی تر نشده ؟
حالا با این به اصطلاح ائتلاف کاغذی همان را این چند سال بی نتیجه و شکست خورده را می روند
3⃣نوع مواجهه ارتش یمن نشان می دهد که سناریو های مختلف را آماده کرده است. به هر حال یمن دسترسی مناسبی به اهداف آمریکا و انگلیس در منطقه دارد ؛ از جمله آرامکو، سکوهای نفتی امارات و کشتی های آمریکایی و انگلیسی؛ واکنش عربستان به جنگ و ابراز نگرانی آنها و گران شدن قیمت نفت نشانه های این موضوع است
4⃣ حقیقت دیگر و به عبارتی نقطه قوت انصار الله وحدت کلمه در مردم این کشور و حمایت تمام از ارتش یمن است. این حمایت یکی از مولفه های اساسی پیروزی انصارلله خواهد بود
ماکرون، «گابریل آتال» وزیر آموزشوپرورش فرانسه را به نخستوزیری این کشور منصوب کرد. آتالِ ۳۴ ساله جوانترین نخستوزیر فرانسه و اولین کسی است که آشکارا همجنسباز است. جالب اینکه گابریل آتال، شریک جنسی خود را وزیر خارجۀ این کشور نموده است. یعنی الان این دو نفر همسر هم هستند!!
#دولت_همجنس_گراها
#قوم_لوط
@tahlilrahbordi
هدایت شده از تحلیل اقتصادی. علی محمدی
در برآورد آمریکا اگر قرار است، باب المندب برای رژیم صهیونیستی سودینداشته باشد، برای هیچ کس نباید داشته باشد. آشوب آفرینی در تنگه باب المندب منطبق بر همان منطقی است که اتحادیه اروپا و روسیه را در اوکراین به جان هم انداخت.
@tahlileghtesadi
هدایت شده از تحلیل اقتصادی. علی محمدی
واشنگتن...تنگه باب المندب یا برای تلآویو یا برای هیچ کس!!!
یکم. اهمیت راهبردی تنگه باب المندب از حیث اقتصادی کاملا مبرهن است و تاکنون آمارها و گفته های زیادی در این خصوص عنوان شده است. کوتاه اینکه بخش قابل توجه ای از نفت و تجارت دنیا از این مسیر عبور می کند. استفاده از مسیر جایگزین که همان دور زندن قاره آفریقا است موجب افزایش هزینه های مربوط به بیمه و باربری خواهد شد که در نهایت منجر به افزایش سطح قیمت ها در کشورهای مختلف، بالاخص اتحادیه اروپا می گردد.
دوم. تنگ باب المندب جدای از اینکه برای اتحادیه اروپا اهمیت دارد، برای متحد راهبردی و استراتژیک ایالات متحده یعنی رژیم صهیونیستی حائز جنبه های حیاتی می باشد. چه اینکه غالب تجارت این رژیم از طریق بندر ایلات در منتهیالیه دریای سرخ شکل می گیرد.
سوم: هدف واشنگتن و لندن در حمله به ارتش مقاومت ملی یمن، از یک طرف باز کردن شاهراه اقتصادی تلآویو و نجات آن از بن بست استراتژیک می باشد و از طرف دیگر انحراف افکار عمومی از مسئله غزه و مخابره این پیام است که انگلستان و آمریکا بر سر حمایت از این رژیم هیچ خط قرمزی را به رسمیت نمی شناسند.
چهارم: بخش دیگری از اهداف ایالات متحده در آشوب آفرینی در تنگه باب المندب منطبق بر همان منطقی است که اتحادیه اروپا و روسیه را در اوکراین به جان هم انداخت. یعنی تضعیف اقتصادی اتحادیه اروپا و وابستگی هر چه بیشتر آن به ایالات متحده جهت تحلیل قدرتهای بزرگ برای ممانعت از ایجاد نظم جدید جهانی. مسئله ی اصلی این است که اساسا ایالات متحده و انگلستان به اندازه اتحادیه اروپا و چین منافعی اقتصادی در باب المندب ندارد. مگر آنکه از محل افزایش انرژی جهانی متحمل زیان هایی شود که آن هم از طرق وابستگی کارتل ها و شرکت های اتحادیه اروپا به واشنگتن جبران خواهد شد.
مسئله مهم این است که در نگاه واشنگتن و لندن اگر قرار باشد تنگه باب المندب برای رژیم کارایی نداشته باشد پس برای هیچ کدام از قدرت های جهانی نیز آوردگاه منافع اقتصادی نباید باشد.
🔚فارغ از اینکه برنامه ریزی دشمن در منطقه در مقابل محور مقاومت و بیداری ملتها همیشه در سطح بالایی از هماهنگی ها و برآوردهای اطلاعاتی بوده اما از حیث محاسباتی اکثرا نادرست می باشد به گونه ای که اساسا نتیجه آن از پیش مشخص، و چیزی جز تقویت محور مقاومت و شکست و تسریع در آمریکا زدایی از منطقه نخواهد بود.
📝علی محمدی
📊 تحلیل های علمی، جامع و مختصر از آخرین تحولات اقتصادی و بازارهای مالی.
@tahlileghtesadi
هدایت شده از عزیز غضنفری
💢ریسک بزرگ!
✴به نظر شما آیا عجیب نیست، وقتی که دولت و ملتی در بامداد روز جمعه توسط آمریکا و انگلیس مورد حمله نظامی قرار میگیرد، اما اندکی پس از آن، میگویند "احوال ما را نپرسید، باید از حال و روز و زندگی مردم غزه بپرسید". آیا جا ندارد این ملت را تکریم کرد و بزرگ شمرد، هنگامیکه پس از حمله تروریستی آمریکا و انگلیس به کشورشان میگویند"شرمنده بودیم که فقط غزه بمباران میشود، اما هم اینک شرمنده نیستیم". آیا نباید در برابر این ملت تاریخساز سر تکریم و تحسین فرود آورد هنگامی که با فاصله بسیار کمی بعد از حملات ارتش تروریستی آمریکا،این مردم مقتدر و مقاوم با اجتماع بزرگ خود، بر همان عهد پیشین با فلسطین و غزه اصرار میورزند و انصارالله را به اقدامات شدیدتر ترغیب میکنند. آیا جز این است که این روحیه و رفتار نشانه بزرگی و عزت این مردم و تفکر اصیل آنان است. در چنین حالتی اگر موضوع اصلی تحلیلهای مطرح شده درباره تحولات سیاسی و نظامی این روزهای منطقه و جهان، توصیف و واکاوی فکری و شخصیتی ملت و مسؤلان یمن باشد، سخنی به گزاف گفته نشده و بیانی مبالغهآمیز مطرح نگشته است.
✴نکته کلیدی و تاثیرگذار درباره ملت یمن تفاوت فکر و عمل سیاسی آنها با سایر بخشهای دیگر امت اسلامی است. مرکز ثقل هویت،اندیشه و زیست سیاسی و اجتماعی مردم یمن، اقامه جهاد و مقابله با دشمنان است. انصارالله در ماجرای جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه بین آنچه اعلام نمود، تا آنچه اعمال کرد هرگز تردید و تأخیر به خود راه نداد. اقتدار انصارالله در تنگه بابالمندب بندر ایلات را در آستانه تعطیلی قرار داده است. مدیرعامل بندر «ایلات» در فلسطین اشغالی چند روز پیش گفت، از زمان شروع حملات ارتش یمن به کشتیها در دریای سرخ، فعالیت در بندر ایلات ۸۵ درصد کاهش یافته است. به نوشته روزنامه «جروزالم پست» «گیدعون گلبر»مدیر عامل بندر ایلات گفت:«بدون "باب المندب" شریان اصلی کشتیرانی به بندر ایلات بسته میشود. بنابراین ما ۸۵ درصد از کل فعالیت را از دست دادهایم.»
✴مقامات آمریکایی اعلام کردهاند با هدف تأمین امنیت خطوط کشتیرانی در دریای سرخ، نقاطی از یمن را مورد تهاجم موشکی قرار داده و زیرساختهای پرتاب موشک و پهبادهای انصارالله را از میان برداشته اند! برای ارزیابی این ادعای آمریکاییها نگاهی به تحولات کنونی و آینده دریای سرخ کافی به نظر میرسد. عصر روز جمعه و تنها ساعاتی پس از حمله نظامی آمریکا و انگلیس به یمن، سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس اعلام کرد که گزارشی از حادثهای در نود مایلی از سواحل یمن دریافت کردیم. این رویداد دارایِ معنا و پیام، و اتفاقات مهم و اجتنابناپذیر روزهای آینده در دریای سرخ و تنگه بابالمندب نشان خواهد داد که یمن جای مناسبی برای ریسک مقامات مستکبر آمریکایی و انگلیسی نیست.
#عزیز_غضنفری
@ghazanfari58
هدایت شده از تحلیل اقتصادی. علی محمدی
🔰عملکرد خودرویی دولت، بیم ها و امیدها
⭕️یکی از نقدهای وارد بر دولت سیزدهم مسئلهی خودرو است. دولت با وعده بهبود بازار خودرو آغاز به کار کرد و اکنون بعد از گذشت تقریبا دو و نیم سال کارنامه رضایت بخشی در این حوزه نتوانسته است ارائه کند.
✴️ در این صنعت با وجود افزایش محسوس تولید کارخانه و بهبود سازوکار عرضه، همچنان شاهد فشار تقاضا و عدم تناسب عرضه با تقاضا هستیم. این موضوع باعث شده تا روند افزایش قیمت ها در بازار متناسب با انتظارات مردم نباشد.
✅البته ادعای بالا نباید به معنای نادیده گرفتن اقدامات دولت در این زمینه باشد.
🔺چه اینکه در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۱ تعداد یکمیلیون و ۳۴۷ هزار دستگاه انواع خودرو تولید شده است که نسبت به سال قبل از آن رشد37 درصدی دارد. در هشت ماهه سال 1402 نیز 882 هزار و 471 دستگاه خودرو به تولید رسیده است. این میزان از تولید خودرو در مقایسه با سال 1401، رشد 18 درصدی را نشان میدهد.
🔺 همزمان با افزایش تولید، واردات خودروهای صفر و کارکرده نیز در دستور کار دولت قرار گرفت است. تا آذر ماه سال جاری، تعداد ۹۳ هزار و ۳۴۳ عدد خودروی صفر ثبت سفارش شده، تعداد خودروهای وارد شده نیز ۹ هزار ۱۷۶ عدد می باشد.
🔺به موازات اقدامات بالا که در زمینه عرضه شکل گرفته، در بخش کنترل تقاضای کاذب نیز دولت قوانینی را به تصویب رسانده است. هرچند این قوانین جای تقویت بیشتری دارند.
🟠به هر حال با وجود اینکه دولت توانسته بخش عرضه را از طریق افزایش تولید و واردات، به صورت نسبی تقویت کند، اما همچنان شاهد دو معضل عدیده در این بخش هستیم که باعث شده تا مانعی بر ایجاد تعادل در بازار باشد و متعاقبا مردم نیز رضایت چندانی از خودروسازها نداشته باشند:
🔺اول، حوزه سیاست گذریِ دولت در این صنعت در زمینه "واردات" و "کاهش هزینه نهایی کارخانه" برای تقویت بخش عرضه چندان موثر و کافی نمی باشد .
🔺 دوم، از یک طرف به دلیل کاهش تولید در اواخر دهه نود، شاهد حجم زیاد انباشت تقاضای واقعی هستیم و از طرف دیگر تورم و کاهش ارزش پول ملی در این سالها باعث رونق بازارهای نامولد از جمله گسترش تقاضای کاذب در خودرو شده است. از همین جهت در کوتاه مدت نمی توان به تعادل در عرضه و تقاضای خودرو رسید.
@tahlileghtesadi
هدایت شده از تحلیل اقتصادی. علی محمدی
آمارها اشتباه نمی کنند ولی سیاستمداران آمار دروغ می گویند.
آقای همتی شما دقیقا مصداق این جمله بالا هستید. که با آمار قصد فریب مخاطب را دارید.
آقای همتی شما نوشته اند: این افتخار نیست که رشد پایه پولی را ابتدا بالا ببریم و سپس آنرا کاهش دهیم...
فارغ از اینکه این ادعای شما را در عملکرد دولت راستی آزمایی نماییم، می خواهیم شما را بر اساس گفته ی خودتان قضاوت کنیم:
شما در مرداد سال۱۳۹۷ پایه پولی را با نرخ افزایشی ۲۵درصد تحویل گرفتید. در خرداد ۱۳۹۹ رشد پایه پولی به ۳۹درصد رسید. سپس در خرداد۱۴۰۰ این شاخص را در حالی تحول دادند که رشد پایه پولی ۳۰درصد بود.
آقای همتی شما رشد پایه پولی را ابتدا با بیشترین آمار انتشار پول به ۳۹درصد رساندید و سپس آنرا به ۳۰ درصد رسانید. این برای شما افتخار نیست...
@tahlileghtesadi
💢برنامه ۴۵ روزه برای انتخابات
📝 یعقوب ربیعی
🔹انتخابات اسفندماه چون اولین انتخابات پس از سال ۱۴۰۱ است، میتواند محلی برای طنابکشی بین جریان برانداز و تجزیهطلب با نیروهای اصیل انقلاب اسلامی باشد. برای اینکه در راند نهایی پیروز شویم و مشارکت حداکثری شکل گیرد، میتوان اقدامات خوب و اجرایی را شکل داد که به مشارکت کمک کند؛ اما مهمترین موضوعی که میتواند به مشارکت در این مدت کمک کند، دعوت چهره به چهره است. حال این سؤال مطرح است که چگونه چهره به چهره با نزدیکانمان صحبت کنیم؟
🔸گام اول: لیستی از نزدیکانمان تهیه وتنظیم کنیم. مشخص کنیم که فرد یا گروهی که میخواهیم با او صحبت کنیم در چه پارادایم یا چارچوب ذهنی است. برای اینکه بتوانیم مخاطبانمان را اقناع کنیم، باید متوجه باشیم که افراد پیرامون ما ممکن است در چهار گروه قرار داشته باشند:
🔻۱ـ انقلابی باشند.
🔻۲ـ ارزشی و دغدغهمندانه فکر کنند، اما منتقد باشند؛ یعنی به روندهای موجود نقد داشته باشند.
🔻۳ـ مخالف باشند، اما نسبت به برخی موارد مانند ایرانی بودن، رهبری نظام، اقتدار کشور یا شهدایی همچون شهید سلیمانی و... تعصب دارند.
🔻۴ـ معارض هستند و فقط به براندازی و ابزارهای آن، مانند تحریم انتخابات میاندیشند.
🔹گام دوم: آماده شدن برای اقناع مخاطبانمان است. برای آنکه موفق باشیم چند نکته لازم است. اولاً تمرکزمان را بر کسانی بگذاریم که امکان موفقیت بیشتری وجود داشته باشد. سعی کنیم حرفهایشان را بشنویم، پرخاش نکنیم، برای آنچه میگویند استدلالی به مقتضای پارادایم ذهنیشان آماده کنیم و... . در گردا گرد شنیدن آنچه اهمیت دارد، این است که برآشفته نشویم. شاید در حین صحبت حرفهایی زده شود که با اعتقادات ما همراستا نباشد. سادهترین و بیحاصلترین کار این است که زیر میز بزنیم؛ ولی آشفته نشدنِ ما موجب می شود که بتوانیم برای پرسشها و دغدغهها جوابهای منطقی بیابیم. عقلانیت و اخلاق به ما میآموزد که باید خودمان را در جایگاه طرف مقابل بگذاریم؛ برخی اوقات به او ظلمهایی شده است که ما درک نمیکنیم. همدلی و همزبانی گاه از صدها استدلال منطقی تواناتر است.
🔸گام سوم: باید مصداق «طبیب دوار» یا به اصطلاح عامیانه پزشک دوره گرد باشیم. گاه یک فرد با مسکنی التیام مییابد و فرد کناری با دارویی دیگر. در مواجهه با مخاطب هم باید فهمید که از چه دری باید وارد شد؛ گاه باید ناز خرید و همراهی کرد و گاه باید استدلال آورد و اقناع؛ جنس آدمها فرق میکند. در این زمینه باید بیشتر بنویسیم و تأمل کنیم.
🆔 @tahlilrahbordi
ارزیابی آمریکا پس از حمله نظامی نسبتاً گسترده به یمن آن است که درنتیجه این حملات قابلیت انجام عملیات ترکیبی توسط انصارالله تضعیف شده ولی بیش از دوسوم قابلیتهای انصارالله برای استمرار عملیات در دریای سرخ همچنان از آسیب محفوظ مانده است. بخش از این مسئله ناشی از ویژگی متحرک تجهیزات و تسلیحات دفاعی انصارالله است که امکان جابهجایی و اختفا به آن میدهد.
این اقرار به معنای آن است انصارالله همچنان قادر به استمرار حملات هدفمند علیه کشتیهای رژیم صهیونیستی خواهد بود. هرچند سنتکام در حال گردآوری اطلاعات تکمیلی از امکانات نظامی انصارالله برای انجام «عملیاتهای بیشتر» است.
اصرار آمریکا به ادامه جنایات جنگی رژیم صهیونیستی تنش در دریای سرخ را تشدید خواهد کرد. درواقع، آمریکا به دنبال طراحی و اجرای عملیاتهای زنجیرهای علیه قابلیتهای انصارالله است. با آنکه انصارالله تجربه نبرد طولانیمدت با عربستان را پشت سرگذاشته است و تابآوری بالایی در برابر این نوع از حملات دارد ولی راه توقف این نوع از حملات تحمیل هزینه جدی علیه آمریکاییها و فوریت در پاسخ تلافی جویانه به آن است.
📝ابوذر گوهری
@tahlilrahbordi
6 تفاوت ما و رهبری در حوادث اخیر
حوادث اخیر فرصت است؛ سبک تحلیل این جریان را با رهبری انقلاب تطبیق دهیم.
1️⃣ خطای اول؛ روزهای اول بعد از طوفانالاقصی را خاطرتان هست؟ در فضای مجازی یک شور و شعف وصفناپذیر راه افتاده بود، اما لابهلای این شور و شعف، یک خط انحرافی بود و آن اینکه چه نشستهاید که ایران، اسرائیل را موشکباران کرد.
همان زمان، رهبری انقلاب در نخستین سخنرانی تصریح کردند که این عملیات، با تدبیر و شجاعت حماس صورت گرفته است.
🔻این اشتباه را ساده نگیرید.
این خطای راهبردی ناشی از این است که توان ایران در ساخت جبهۀ مقاومت را نمیبینیم و تصور میکنیم قدرت ایران در ورود مستقیم یا فروش اسلحه یا حتی مشاورۀ نظامی است.
2️⃣ خطای دوم؛ چند روز از طوفانالاقصی گذشته بود. همۀ رسانهها ازجمله صداوسیما پرشده بود از اخبار کشتار مردم مظلوم غزه. طبیعی است. باید ددمنشی رژیم کودککش نشان داده میشد، اما این صحنه همۀ واقعیت جنگ بود؟ خیلیها بعد از دیدن این تصاویر دچار تردید شدند که اساسا چرا حماس باید حمله میکرد؟
سخنرانی دوم رهبری انقلاب این بود که این همۀ واقعیت نیست. تعبیرشان این بود که اگر ناقص روایت کنیم، به مردم غزه ظلم کردهایم. تصاویر خبری ما قدرت سختونرم حماس را بهدرستی روایت نمیکرد. شکست ترمیمناپذیر را رهبر انقلاب در این نقطه مطرح کردند.
🔻این اشتباه را هم ساده نگیرید.
این خطای برداشت، یعنی متوقف شدن در ندیدن سطوح مختلف قدرت حماس؛ هم سطح نظامی و هم سطح قدرت نرم.
3️⃣ خطای سوم؛ کسانی که در ابتدا، ماجرای طوفانالاقصی را دست برون آمدۀ ایران از آستین حماس میدانستند، بعد از مدتی گفتند پس ایران کجاست؟ چرا ورود نمیکند؟
رهبر انقلاب در دیدار با خانواده شهید سلیمانی فرمودند: حاج قاسم محور مقاومت را احیا کرد. این حرف یعنی چه؟ این حرف یعنی انقلاب اسلامی بستری را برای تربیت، بیداری و متشکلسازی در منطقه فراهم کرده است که ثمرهاش حضور جوانانی در محور مقاومت است که خودشان با شجاعت و قدرت، تدبیر میکنند؛ البته هرجا مبارزه با ظلم است، ایران نیز دست مجاهدین را پر میکند.
🔻این اشتباه را هم ساده نگیرید.
وقتی نقش فعال ایران را درست نبینیم، یا نقش نیروهای مقاومت را کتمان میکنیم یا بهخودتحقیری میرسیم.
4️⃣ خطای چهارم؛ پیروز میدان در طوفانالاقصی کیست؟ به خودمان رجوع کنیم و ببینیم صحنه را چطور ارزیابی میکنیم. آیا حماس را پیروز میدان میبینیم؟
رهبری انقلاب فرمودند به 3 دلیل روشن اسرائیل شکست خورده است؛ اول اینکه خواستند حماس را نابود کنند که نتوانستند، خواستند مردم را از غزه بیرون کنند که موفق نشدند و خواستند مقاومت را در منطقه شکست دهند که خود زمینگیر شدند.
🔻این اشتباه را هم ساده نگیرید.
اگر نتوانیم جمعبندی دقیقی از رویارویی قوای حق و باطل در میدان داشته باشیم، بیشک دچار خودزنی پیاپی میشویم. ندیدن پیروزی حماس ناشی از نقص چشمهاست و تنها در غزه نیز متوقف نمیشود. این جریان، عملیات تروریستی کرمان و ترور سیدرضی در سوریه را هم نتوانستند واکنش منفعلانۀ دشمن به بیآبرویی و بیحیثیتیاش از نقش جمهوری اسلامی در منطقه ببینند.
5️⃣ خطای پنجم؛ بعد از شهادت شهیدموسوی، مطالبۀ غالب چه بود؟ بعد از ماجرای کرمان چه؟ هردو انتقام. حق هم همین بود. رهبرانقلاب هم فرمودند: انتقام؛ اما آیا ایندو مطالبه یکی بود؟
رهبر انقلاب هم دربارۀ انتقام گفتند انتقام صریح و بهنگام، اما چند تفاوت کلیدی داشت. عینالاسد را خاطرتان هست؟ همان که خیلیها اقتدار را ندیدند و رهبری، آن را بهجهت شکست هیمنۀ دشمن یومالله نامیدند؟
رهبری، انتقام را چندلایهای دیدند و گفتند: عاملین را باید سریعا شناسایی و با آنان برخورد کرد. از سوی دیگر باید ابهت دشمن نیز بشکند. فرمودند: سیلی سختتر در شکست نرمافزاری دشمن است. از سویی واکنش و اقدام مسئولان را تأیید کردند.
🔻این اشتباه را هم نباید دستکم گرفت.
برخی با مطالبۀ نادرست انتقام، ناخواسته همان کردند که دشمن از ترورها هدف گرفته بود؛ یعنی تحقیر ملی.
6️⃣ خطای ششم؛ کمکم دچار بیحسی میشویم؟ اخبار مظلومیت مردم غزه را میبینیم و رد میشویم؟ اما رهبر انقلاب در هر سخنرانی مسئلۀ حماس و اسرائیل را پیش میکشند و تحلیل میکنند.
🔻و اما این اشتباه را هم ساده نگیریم.
احساسات را باید عقلانیت مدیریت کند تا نه خطای تشخیصی بسازد و نه با تکرار دچار سردی، خاموشی و بیحسی شود.
#مهدیان
@tahlilrahbordi
📌چند نکته درباره حمله پاکستان
به ایران
ابتدا این مقدمه مهم را عرض کنم که نیروهای مسلح ابزار سیاست خارجی کشورها هستند ،نظامی ها جایگاه سیاست گذاری ندارند، این قانون درباره پاکستان صدق نمی کند،پاکستان در خدمت ارتش این کشور قرار دارد.
🔺ارتش ملی پاکستان بر اساس تصمیم ملی اتخاذ شده در اسلام آباد به صورت رسمی نقاطی در عمق چند کیلومتری ایران را هدف حمله قرار داد و مسئولیت آن را برعهده گرفت و تمامیت ارضی ایران را نقض کرد
🔥تلافی پاکستان یک راهبرد اجتناب ناپذیر برای آن ها بود آن ها معتقدند حمله موشکی و پهپادی ایران بازدارندگی استراتژیک پاکستان در منطقه آسیای جنوبی را تضعیف کرده است.
حملات پاکستان برای استقرار بازدارندگی خود در مقابل هند که رقیب سنتی پاکستان هست ارزیابی می شود.
🔺نکته مهمی که باید به آن توجه کنیم این هست که قدرت بازدارنده به معنای اقدام راهبردی برای مهار تهدید و خطراتی که امنیت ملی را به خطر می اندازد هست،حال ممکن است کشوری به خاطر ضعف قدرت نتواند به شما پاسخ دهد و یک کشور دیگر پاسخ دهد.
🔺نکته اساسی اقدام ایران برای تامین امنیت ملی است که ریسک دریافت پاسخ و تشدید تنش با کشوری که صاحب کلاهک اتمی هست را قبول کرده است
🔥ما اقدام ایران نسبت به پاکستان را مبتنی بر پرداخت هزینه محدود برای توسعه و تثبیت بازدارندگی منطقه ای و بین المللی ارزیابی می کنیم.
🔺ایران دقیقا این استراتژی را در جنگ نیابتی خود با آمریکا و اسرائیل دنبال کرده و می کند ،تضعیف تدریجی بازدارندگی آمریکا و اسرائیل از اقدامات محور مقاومت در منطقه است و طبیعتا با تخمین و فاکتور پرداخت هزینه های آن ،منجر به تقویت بازدارندگی ایران در منطقه و جهان شده است.
🔥درگیری پاکستان و ایران تجربه جدیدی در منطقه برای گشایش گزینه های جدید و بازدارنده بود که نتایج قطعی برای مبارزه با تروریسم برای پاکستان خواهد داشت.
🔺سرمچار به تروریست های بلوچ اطلاق می شود،تروریست هایی که تحت عنوان مزاران نیز فعالیت می کنند . پاکستان با نامگذاری فارسی عملیات مرگ بر سرمچار سیگنال مورد نظر خود را به تهران منتقل کرده است.
سناریوی پیش روی ایران و پاکستان مشخص است کنترل تنش و بازگشت به کانال سیاسی یا توسعه تنش.
منبع: کانال امنیت ملی
@tahlilrahbordi