تحلیل سیاسی منطقه و جهان
🔴 فواد ایزدی: برزیل، دهمین کشور آمریکای لاتین است که در انتخابات ریاستجمهوری آن نامزد عدالتخواه، من
کارکرد دموکراسی و انتخابات برای آمریکایی ها صرفا پیشبرد منافع آنهاست لذا اگر نتیجه انتخابات پیروزی فردی باشد که مخالف سیاست های آنها باشد این انتخابات کارکرد مطلوب خودش را نداشته است و اقدام به کارشکنی می کنند از زیر سوال بردن نتایج انتخابات تا راه انداختن شورش و آشوب های خیابانی برای تحمیل خواسته ی خودشان به کشور هدف بنابراین اگر اخبار آشوب در برزیل آمد تعجب نکنید.
#برزیل
#ونزوئلا
#شیلی
هدایت شده از 🇵🇸مسجد امیرالمومنین پردیسان🇱🇧
➕ #اطلاعیه
🔻 جهاد تبیین با موضوع:
🔹 «آسیب شناسی رفتار نخبگان در تشخیص مسائل کشور»
💠 با سخنرانی حجت الاسلام درخشانی
🔸 امشب پس از نماز عشاء
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🕌 مسجد امیرالمؤمنین(علیهالسلام)
╭┅──────────┅╮
🌺 @masjed_amiralmomenin
╰┅──────────┅╯
✳️ رهبر انقلاب، امروز: نظم جدیدی بر جهان حاکم خواهد شد. در نظم جدید جهانی آمریکا منزوی خواهد بود
⭕️ حضرت آیتالله خامنهای در دیدار دانشآموزان: علائم زیادی وجود دارد که نظم کنونی جهان دارد تغییر پیدا میکند، نظم جدیدی بر جهان حاکم خواهد شد.
🔹 نقش ما، ما ایرانیها جایگاه ما ایرانیها در این نظم جدید چیست؟ این سئوال مهم است. نمیشود به دقت گفت که نظم این چنینی است اما میشود یک خطوطی را ترسیم کرد، یک خطوط اساسی هست که این نظم جدید مطمئناً این خطوط اساسی در آن هست.
🔹 یکی از آن خطوط عبارت است از انزوای آمریکا، در نظم جدید جهانی آمریکا منزوی خواهد بود بر خلافی آنی که ده، بیست سال پیش بوش پدر گفت امروز تنها قدرت مسلط دنیا آمریکاست.
🔹 خط اساسی دوم، انتقال قدرت سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و حتی علمی از غرب به آسیا؛ آسیا خواهد شد مرکز دانش، مرکز اقتصاد، مرکز قدرت سیاسی، مرکز قدرت نظامی.
🔹 خط اساسی سوم، فکر مقاومت و جبههی مقاومت گسترش خواهد یافت که مبتکرش جمهوری اسلامی است. فکر مقاومتِ در مقابل زورگویی.
۱۴۰۱/۰۸/۱۱
پ.ن: کل چالش های این روزهای کشور بخاطر این مسئله است تا به خیال خودشان یکی از کنشگران اصلی را درگیر مسائل داخلی خودش کنند و از میدان خارج کنند.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 هماکنون؛ #تیتر_یک Khamenei.ir
🔻 رهبر انقلاب در دیدار دانشآموزان به مناسبت سیزده آبان:
👈 آمریکا ذره ذره آب میشود
🌍 خودتان را برای نظم جدید جهان آماده کنید
💻 Farsi.khamenei.ir
تحلیل سیاسی منطقه و جهان
🔰 هماکنون؛ #تیتر_یک Khamenei.ir 🔻 رهبر انقلاب در دیدار دانشآموزان به مناسبت سیزده آبان: 👈 آمریکا
بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم :
اگر امروز بگویند حکومت امریکا که در همه جای دنیا قلدرِ منحصر به فردی شده است و در همه امور عالم دخالت می کند، چند سال دیگر به یک کشور معمولی تبدیل خواهد شد و از های و هوی خواهد افتاد – یعنی سرنوشت انگلیس را خواهد داشت که تا چند سال
پیش قدرت مطرحی بود، ولی امروز یک دولت درجه دو و سه دنیاست – بسیاری از ظاهربینان خواهند گفت: این حرفها چیست؟!
مگر چنین چیزی امکان دارد؟! چند سال دیگر که بگذرد، ان شاء الله همه خواهند دید که این طور میشود.
1373/10/27
#افول_آمریکا
#انگلیس
10.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آغاز چالش بین ایران و آمریکا
🔹 میگویند علت اینکه آمریکاییها در مقابل ملت ایران ایستادند حرکتی بود که شما در سفارت انجام دادید. یعنی حمله کردید به سفارت ما و بین ما و شما اختلاف بوجود آمد، دعوا شد و دشمنی شد. دروغ میگویند مسئله این نیست.
آغاز چالش بین ملت ایران و آمریکا ۲۸ مرداد سال ۳۲ است
🔹 در ۲۸ مرداد یک حکومت ملّی سر کار بود، حکومت مصدّق یک حکومت ملّی بود. مشکلش هم با غربیها فقط مسئلهی نفت بود. نه حجتالاسلام بود، نه داعیهی اسلامخواهی داشت، فقط مسئلهی نفت بود. نفت دست انگلیسها بود. او گفت نفت دست خودمان باشد، فقط جرمش فقط این بود.
🔹آمریکاییها نشستند علیه مصدّق توطئه کردند و کودتا ایجاد کردند؛ یک کودتای عجیب و غریبی. با اینکه مصدّق با آمریکاییها خوشبین بود، نسبت به آنها اعتماد داشت، حتّی علاقه داشت، فکر میکرد دولت آمریکا در مقابل انگلیسها از او حمایت خواهند کرد. ولی اینها از پشت خنجر زدند. مصدّق و اطرافیانش و همه را دستگیر کردند. بعضی را بعدها اعدام کردند، بعضی را هم سالهای متمادی زندان کردند.
🔹اختلاف ملّت ایران با آمریکا از روز بیست و هشت مرداد است. چرا شما علیه یک دولت ملّی که با انتخاب مردم سرِ کار آمده بود کودتا کردید و سرنگونش کردید؟ نفت را که از چنگ انگلیسها درآورده بود، دادید به یک کنسرسیومی، که در آن انگلیس بود، آمریکا بود، چند دولت دیگر بودند.
🔹این دعوای ما با آمریکاییها شروعش از آن روز است. حالا سیاستمداران آمریکا با کمال ریاکاری و بیشرمی میگویند ما طرفدار ملّت ایرانیم!
۱۴۰۱/۰۸/۱۱
تحلیل سیاسی منطقه و جهان
اعترافات یک جنایتکار اقتصادی #کتاب
آغاز دشمنی:
در سال ۱۹۵۱، اتفاق مهمی روی داد. در آن سال، ایران علیه شرکت نفت بریتانیا که منابع طبیعی اش را به تارج می برد و یوغ استثماری اش را نیز بر گردن مردم آن سرزمین افکنده بود دست به طغیان زد. این شرکت طلایه دار * BP است که امروز هم فعال می باشد. در پاسخ به این غارت، نخست وزیر بسیار محبوب، منتخب و مردم سالار ایران (که مجله ی تایم در ۱۹۵۱ او را مرد سال قلمداد کرد) محمد مصدق تمام دارایی های نفتی ایران را ملی اعلام کرد. انگلستان غضبناک از چنین واقعه ای، از متحد قدرتمند جنگ دوم جهانی اش - آمریکا – تقاضای کمک کرد.
در هر حال، هردو کشور می ترسیدند که اقدام نظامی تلافی جویانه شوروی را تحریک کند و به نفع ایران عکس العمل نشان دهد. بنابراین، به جای اعزام نیروی دریایی، واشنگتن مأمور سیاسی خود کرمیت روزولت (نوه رئیس جمهور اسبق)، تئودور روزولت را به ایران فرستاد که در واقع عضو سازمان سیا بود. او با زیرکی بسیار وارد عمل شد و با تهدید و تطمیع، افرادی را جذب کرد، تا یک رشته بلوای خیابانی و تظاهرات خشونت آمیز برپا کنند تا از این راه القا شود که مصدق فاقد محبوبیت مردمی و نالایق است. سرانجام دولت سرنگون شد و مصدق را به سه سال زندان محکوم کردند. محمدرضا شاه طرفدار آمریکا خودکامه بلامنازع به قدرت رسید. به این ترتیب کرمیت روزولت زمینه ساز حرفه جدیدی شد که من در حال پیوستن بدان بودم. (۱)
ابتکار عمل روزولت تاریخ خاورمیانه را تغییر داد و تمام راه کارهای قدیمی بر پا ساختن امپراتوری را منسوخ ساخت. این امر هم زمان بود با آغاز برخی تجارب و آزمایشات در عرصه «عملیات نظامی محدود و غیرهسته ای»۲ که نهایتا در کره و ویتنام به تحقیر آمریکا انجامید. در ۱۹۶۸، سالی که NSA «آژانس امنیت ملی» از من آزمایش گرفت، دیگر روشن شده بود که اگر آمریکا می خواهد رؤیای «امپراتوری جهانی» خود را ( آن طور که توسط رؤسای جمهور جانسون و نیکسون طراحی شده بود) به منصه ظهور برساند، باید بر اساس راهبردهایی عمل کند که الگوی اولیه آن را روزولت در ایران با موفقیت به کار بسته بود. چنین رویکردی بی آن که خطر جنگ اتمی در پیش داشته باشد تنها راه از میدان به در بردن شوروی ها بود.
اما، یک مشکل وجود داشت. کرمیت روزولت عضو سازمان «سیا» (CIA) بود و اگر لو می رفت عواقب بسیار وخیمی به بار می آورد. او عملیات سازمان دهی شده توسط کرمیت روزولت موجب فروپاشی یک دولت خارجی شده بود، ولی در عرصه جهانی عملیات دیگری در پیش بود و می بایستی راه کاری را تنظیم کنند که واشنگتن مستقيمة در آن دخالتی نداشته باشد.
* British Petroleum
برشی از کتاب اعترافات یک جنایتکار اقتصادی، ص 36
#مصدق
#آغاز_دشمنی
#نفت
#ایران
#کودتا
@tahlilrahbordi_mantaghe
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
📡 دفتر ارتباطات فرهنگی در راستای اهداف خود و پاسخگویی به شبهات جریانساز سلسله نشستهای کانون طلوع را در بستر هیئت آنلاین پنجشنبه ساعت19 برگزار میکند
📋 برنامه پنجشنبه 1401/8/12
🗂 موضوع: تسخیر لانه جاسوسی و رابطه با آمریکا
💡 سخنران: حجتالاسلام دکتر مهدی ابوطالبی
🚚 رسانه شوید
🔶 نشانی ورود به جلسه👇
🌐https://heyatonline.ir/kanoon.tolloe
🌐 سایت دفتر ارتباطات فرهنگی
🌐 http://dpfqom.iki.ac.ir
🔷 كانال دفتر ارتباطات فرهنگی
🆔 @difqom
🌐 کانال و سايت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir
🆔 @difqom
تحلیل سیاسی منطقه و جهان
آغاز دشمنی: در سال ۱۹۵۱، اتفاق مهمی روی داد. در آن سال، ایران علیه شرکت نفت بریتانیا که منابع طبیعی
مصدق چه اشتباهاتی مرتکب شد که اینگونه ثمره نهضت ملی شدن نفت برباد رفت؟