7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا عضویت ایران در سازمان همکاریهای شانگهای مهم است؟
@Farsna
تحلیل سیاسی منطقه و جهان
🔹 سه شنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۲ ✳️ در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای، عضویت دائم ایران در این سازمان اعلام
قبلا که این موارد بیان می شد می گفتند تحلیل و خیال پردازی هست و ممکن نیست چنین اتفاقاتی رخ دهد!!!
اما کم کم تحلیل ها دارد به خبر تبدیل می شود😊
ان شاء الله بزودی این تحلیل ها را به عنوان خبر بخوانیم:
✅آمریکا از سوریه اخراج شد.
✅آمریکا از عراق اخراج شد.
✅حضور نظامی امریکا در پایگاه های غرب آسیا کاهش یافت.
✅آمریکا از منطقه غرب آسیا رفت.
✅اسرائیل دیگر وجود ندارد.
✅کشورهای اسلامی با یکدیگر همکاری کامل و نزدیک دارند.
✅تمدن اسلامی محقق شد
✅و در نهایت خبر اصلی ان شاء الله...
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سردار قاآنی: بحث انتقال قدرت از غرب به آسیا عملیاتی شده / باید در این تغییر آرایش قدرت، جای خودمان را پیدا کنیم
▪️ فرمانده نیروی قدس سپاه در افتتاحیه طرح ملی «اعتلاء»؛ تعالی بخشی مسئولین و استادان دانشگاه آزاد اسلامی:
چینی ها به حوزه هایی وارد شده اند که متعلق به آمریکا بوده از مصادیق این انتقال قدرت است.
▪️ اگر این انقلاب نبود، اتفاقات اخیر رخ نمیداد/ انقلاب اسلامی اثرگذارترین عامل برای تغییر آرایش قدرت شده است
✍برنامه هایی که عملیاتی شد و تحلیل هایی که به خبر تبدیل شد.
#راهبرد_ج.ا.ا
#انتقال_قدرت
#نظم_نوین
https://eitaa.com/tahlilrahbordi_mantaghe
✳️تکمیل ۶۶ درصد از عملیات لولهگذاری طرح انتقال آب از خلیج فارس به اصفهان
🔹بر اساس گزارش دفتر معاون اول رئیسجمهور، ۶۶ درصد از عملیات لولهگذاری طرح انتقال آب از خلیج فارس به اصفهان اجرا و ترانشهگذاریهای آن نیز انجام شده است.
🔹هدف از اجرای این پروژه مهار فرونشست زمین در استان اصفهان با حذف مصارف آب از منابع زیرزمینی و اجرای طرحهای تغذیه مصنوعی است.
🔹پروژه انتقال آب خلیج فارس به اصفهان از شهریور سال ۱۴۰۱ آغاز شد و بر اساس برنامهریزی تا سال ۱۴۰۴ به بهرهبرداری خواهد رسید.
✍تسریع در انتقال آب از خلیج فارس به استان های مرکزی چالش های آبی پیش روی کشور را کاهش خواهد داد.
#اقتصادی
#راهبردی
#خشکسالی
تحلیل سیاسی منطقه و جهان
یک سوال جدی همیشه مطرح هست که اثر تحریم ها چقدر است؟ ایام انتخابات که می شود معمولا درصدهای مختلفی ا
رابطه ی تحریم و وضعیت بازار خودرو...
بخشی از محدودیت هایی که اعمال شد خارجی بود و همکاری شرکت های مختلف با خودروسازان داخلی قطع شد، نتیجه ی آن کاهش تیراژ تولید خودروهای منتاژی و حتی داخلی بود.
بنابراین بخشی از سودآوری خودروسازان بخاطر خودروهای منتاژی بود که با قطع همکاری شرکت مبدا و توقف تولید طبیعتا این سودها از بین رفت.
#تحریم
#خودرو
#برجام
هدایت شده از تحلیل سیاسی منطقه و جهان
📩 روایت مهمِ رهبر انقلاب از طرح راهبردیِ استکبار برای نابودی انقلاب اسلامی و بیداری اسلامی ملتهای منطقه:
👈🏻 غربیها میخواستند با تسلط بر شش کشور به عنوان عمقِ راهبردی ما، در نهایت ایران و انقلاب اسلامی را نابود کنند / با نیروی عظیم و کارآمد جمهوری اسلامی که مظهر آن حاج قاسم سلیمانی بود نقشهی آمریکاییها شکست خورد
🔻با انقلاب اسلامی کشور هویت وابستگی و آویزان بودن به انگلیس و آمریکا را تبدیل کرد به هویت استقلال، استحکام، روی پای خود ایستادن، حرف قدرتمندانه زدن، باج ندادن.
این هویت جدید طبعاً در ایران منحصر نماند. در کشورهای دیگر ملتها بیدار شدند.
🔹 بنابراین غربیها باید به فکر علاج می افتادند، غربیهایی که تا دیروز، در ایران و بر این منطقه مسلط بودند، حالا دیدند همه چیز را تقریبا دارند از دست میدهند، باید چه کنند؟ باید ایران و انقلاب را نابود کنند... اینکه میگویم، مال چهل سال پیش است، آن روز هنوز انقلاب یک نهال بود؛ هنوز این درخت تناور به این شکل درنیامده بود.
🔹 بعد که جنگ تحمیلی شد، هشت سال همه دنیا با صدام همکاری کردند، در عین حال صدام شکست خورد؛ بیشتر فهمیدند که با ایران نمیشود روبرو شد؛ میدیدند امتداد انقلاب اسلامی و عمق راهبردی انقلاب را.
🔹 لذا غربیها به فکر این افتادند که قبل از آنی که از پا بیندازند جمهوری اسلامی را، باید رفت کشورهای دوروبر را، آنجاهایی که عمق راهبردی ایران هست، اینها را بایستی اول فلج کرد.
🔹 شخصیت های برجسته سیاسی آمریکایی، این توطئه را افشا کردند: شش کشور هست که قبل از ایران بایستی حکومت های این شش کشور را ما ساقط کنیم، تسلط بر اینها پیدا کنیم، این شش کشور که ساقط شدند، ایران ضعیف میشود، آنوقت میشود به ایران حمله کرد. این شش کشور:
یکی اش عراق بود.
سوریه بخاطر اینکه از زمان حافظاسد، از اول جنگ، سوریه در کنار ما بود. پس دولت سوریه هم باید ساقط بشود.
سوم لبنان؛ لبنان چرا؟ بخاطر اینکه در آنجا پایگاههای مستحکم انقلابی، یعنی حزب الله و حزب أمل، آنجا هستند، طرفدار ایرانند.
چهارم، لیبی در شمال آفریقا. برای اینکه میدانستند لیبی در یک مواردی پشتیبانیهایی از ما کرده، پشتیبانیهای نظامی از ما کرده بود، در زبان هم از طرف ما حمایت میکرد.
پنجم، سودان. سودان هم دلایل خاصی داشت، روشن بود. سرانش با ما رفتوآمد داشتند. میآمدند، میرفتند، در دورههای مختلف. بعد از اینکه آنجا انقلاب شده بود و پیروزی به دست آورده بودند، با ما ارتباط داشتند. بعد هم سومالی، آن هم به یک دلیل دیگری.
🔹 این شش تا کشور بایستی تضعیف میشدند، از بین میرفتند، حکومتهایش ساقط میشدند، در واقع عمق راهبردی ایران به نظر آنها این شش تا کشور بود اینها بایستی در اختیار آمریکا و استعمار قرار میگرفتند، بعد میآمدند سراغ ایران.
🔹 اما ایران چکار کرد؟ جمهوری اسلامی در شمال آفریقا مطلقا ورود پیدا نکرد، نه در لیبی، نه در سودان نه در سومالی، نخواستیم وارد بشیم و وارد نشدیم، اما در این سه کشور، یعنی کشور عراق و کشور سوریه و کشور لبنان، سیاست ایران کارکرد پیدا کرد، حضور نظامی به آن صورت نداشتیم، اما آنجا کار انجام گرفت.
🔹 نتیجهی این کار چه شد؟ شکست آمریکا در این سه کشور. اینها میخواستند اختیار عراق را در دست بگیرند، نشد؛ اینها میخواستند حکومت سوریه را ساقط کنند، نشد؛ اینها میخواستند حزبالله و أمل را در لبنان از بین ببرند، نشد، نتوانستند.
🔺 این نقشهای بود که آمریکاییها با چند میلیارد دلار پول و هزاران ساعت کار فکری کشیده بودند، برای اینکه بتوانند به ایران لطمه بزنند، این نقشهی اینها، توطئهی اینها خنثی شد، با نیروی عظیم و کارآمد جمهوری اسلامی که مظهر و پرچم این نیروی عظیم شخصی بود به نام حاج قاسم سلیمانی. حالا معلوم میشود که چرا اسم حاج قاسم سلیمانی برای ملت ایران اینقدر محبوب است، برای دشمنان ایران اینقدر مغضوب است.۱۴۰۱/۹/۵
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_بسیج
💻 Farsi.Khamenei.ir
تحلیل سیاسی منطقه و جهان
📩 روایت مهمِ رهبر انقلاب از طرح راهبردیِ استکبار برای نابودی انقلاب اسلامی و بیداری اسلامی ملتهای من
🔹 اما ایران چکار کرد؟ جمهوری اسلامی در شمال آفریقا مطلقا ورود پیدا نکرد، نه در لیبی، نه در سودان نه در سومالی، نخواستیم وارد بشیم و وارد نشدیم، اما در این سه کشور، یعنی کشور عراق و کشور سوریه و کشور لبنان، سیاست ایران کارکرد پیدا کرد، حضور نظامی به آن صورت نداشتیم، اما آنجا کار انجام گرفت.
🔹 نتیجهی این کار چه شد؟ شکست آمریکا در این سه کشور. اینها میخواستند اختیار عراق را در دست بگیرند، نشد؛ اینها میخواستند حکومت سوریه را ساقط کنند، نشد؛ اینها میخواستند حزبالله و أمل را در لبنان از بین ببرند، نشد، نتوانستند.
✍️بنظر می رسد الان وقت مناسبی باشد که جمهوری اسلامی ایران در آفریقا ورود کند و اراده ی خودش را بر جبهه ی استکبار غالب کند.
#آفریقا
#نیجر
🔴در نیجر یک «انقلاب» روی داد، نه «کودتا»
🔺هر چه به ابعاد اتفاق روی داده در نیجر دقت میکنم برایم جالبتر میشود. باوجود دو روز بیماری سخت، اما از فکر تحلیل رویدادهای این کشور بیخیال نشدم. یک نکته را بعد از 12 روز به خوبی متوجه شدم که ما در نیجر با یک «انقلاب» مواجه هستیم، انقلابی که این بار به جای آنکه سیاسیون انجام دهند، رهبرانش انقلابیونِ سیاسیکار باشد نظامیانی هستند که از بس تحقیر شدهاند دیگرسختشان شده که بخواهد این مسیر را ادامه دهند. اما چرا «انقلاب»؟ به این دلایل:
🔺یک) حمایت گسترده مردمی، مردم نیجر به شدت از آنچه در کشورشان اتفاق افتاد راضی هستند و به حمایت از نظامیان پرداختند؛ دوم) مخالفت شدید و عجیب غربیها؛ اگر در نیجر کودتایی روی داده بود، غربیها راهی برای کنار آمدن با آن پیدا میکردند و چه بسا مانند همیشه خودشان یک سمت داستان بودند؛ سوم) در سال 2021 در مالی و در سال 2022 در بورکینافاسو کودتا شد اما شاهد چنین رویکرد خصمانه از طرف غربیها نبودیم؛ چهارم) درخواست برای خروج نظامیان فرانسوی و قطع صادرات اورانیوم به این کشور.... البته موارد دیگری هم هست که بعدا اشاره خواهم کرد.
@syriankhabar
📍 نوشتهای در قصه پر غصه ب رنج | تحلیلی بر آفت عدم شفافیت اقتصاد ایران و طمع دلالی
#برنج را برنج میگویند چرا که با رنج به دست میآید.
من خودم کشاورزم و همواره سختی و رنج کشاورزان برنج را چشیده ام.
این روزها داد کشاورز جماعت به خاطر افت قیمت این محصول بلند است!
برنجی که سال گذشته تا مرز ۱۳۰ رفت امسال به حدود ۷۰ رسیده و احساس ضرر و نارضایتی در چهره رنجور کشاورزان ملموس است.
از #دولت گله دارند که چرا با واردات بیش از یک میلیون و نیم تن برنج مازاد، حاصل رنج و زحمت ما را بیارزش کردهای!
درست است که دولت پارامترهای شفافی برای کشف میزان تولید و مصرف محصولات کشاورزی ندارد و همین طور با حدس و تخمین برآوردهایی دارد اما در عین این که یک سوزن به دولت میزنیم، یک جوال دوز هم به خودمان بزنیم.
با چشم خودم دیدم که چه بسیار کشاورزانی که به طمع بالا رفتن محصول بعد از فصل برداشت، برنج خود را در انبارها دپو کرده بودند و به بازار عرضه نمیکردند به بهانه سود بیشتر در فصل بعد!
امروز بیش از ضرر دیدن از ناحیه دولت، از خود ضربه خوردیم.
دولت موظف به تأمین کالاهای اساسی است، وقتی من و شما برنج خود را به بازار عرضه نکنیم، دولت هم مجبور میشود وارد کند.
وقتی هم برنج را عرضه نمیکنی، دولت که از انبار خانه تو خبر ندارد، گمان میکند تولید کشور پایین آمده و نیاز به واردات بیشتری است و مازاد بر نیاز وارد میکند.
و نتیجه همین میشود که میبینیم.
ضروری است اولا دولت ابزارهای لازم برای شناخت دقیق میزان تولید کشور را با توجه به تجربه های جهانی و ... فراهم کند و هم لازم است ما مردم #کشاورز دندان طمع را بکشیم و دست به احتکار نزنیم.
📝 مهدی ابوطالبی
@Abotalebi
#شفافیت
#رصد
#احتکار
هدایت شده از تحلیل سیاسی منطقه و جهان
مثال بعدی
۲_وضعیت محصولات کشاورزی:
میزان نیاز به هر محصول در داخل کشور چقدر است؟ تولید داخل چقدر است؟
سهم هر استان در تولید هر محصول چقدر است؟
چه میزان مازاد داریم تا صادر کنیم چه میزان کمبود داریم تا وارد کنیم؟
الگوی کشت سراسری ما چگونه باید باشد؟
این ها سوالاتی هست که مسیولین امر جواب شفافی برای آن ندارند
حتی وزیر جهاد کشاورزی میزان گندم تولیدی را بر اساس تخمین به رهبرانقلاب گزارش می دهد نه بر اساس اطلاعات دقیق و آمار مستند!
خروجی این عدم شفافیت می شود برنامه ریزی های روزمره و گرانی های پی در پی و بعضا فاسد شدن محصولات روی دست کشاورز و تولید کننده در واقع بازار هیچ وقت متعادل نمی شود و صادر کننده و وارد کننده نیز تکلیف خود را نمی داند و مشگل ناترازی تولید هیچ وقت حل نمی شود.
✅ نتیجه عدم شفافیت می شود مدیریت ناکارآمد.
#اقتصادی
#مشکل_مدیریتی
#شفافیت