eitaa logo
تحلیل و بررسی خبر
126 دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
11.2هزار ویدیو
1هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
11.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😂چنددقیقه شادباشیدوبخندید😁 🌸اعیادعرفه،قربان و غدیر مبارک🌸 🤲تندرستی‌وآرامش‌شماآرزوی ماست --••✾•🌻 🌿🌺🌺🌿 🌻•✾••-- 🍃 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فردی که توسط انتظامات مسجد مکی بازداشت شده بود: آنها تهدید کردند اگر اعتراف نکنم مرا تکه‌تکه می‌کنند 🔻به مسجد مکی رسیدم نماز خوندم در حال خواندن قرآن بودم که مرا دستگیر کردند و وقتی دفترچه سربازی‌ام را دیدند گفتند این مخبر است و مرا به اتاقی بردند و کتک‌م زدند. 🔻مرا می‌زدند و می‌گفتند بگو که من آمده‌ام اینجا تا مولانا را ترور کنم.
🇮🇷 📝 رویترز: اروپا می‌خواهد محدودیت‌های موشکی ایران را حفظ کند 🍃🌹🍃 🔻طبق قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت که برای تایید صادر شده بود، باید محدودیت‌های سازمان ملل درخصوص فعالیت‌های مربوط به موشک‌های بالستیک ایران در آبان‌ماه برداشته شود. 🔸محدودیت‌های قطعنامه این بود که از ایران خواسته بود از کار بر روی موشک‌هایی که برای حمل کلاهک هسته‌ای طراحی شده‌اند، خودداری کند. 🔹اما رویترز به نقل از ۴ دیپلمات اروپایی مدعی شده اتحادیه اروپا به تهران اطلاع داده که قصد دارد این تحریم‌ها را حفظ کند چون ایران قطعنامه را نقض کرده. 🔺اروپا و آمریکا بارها آزمایش‌های موشکی و پرتاب ماهواره ایران را ناقض این قطعنامه اعلام کرده‌اند درحالی‌که تهران همیشه تاکید کرده موشک‌هایش برای حمل سلاح اتمی نیست.
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 اعترافات صریح براندازان در پخش زنده اینترنشنال: اکنون احساس افسردگی داریم، جمهوری‌ اسلامی را نمی‌شود ساقط کرد؛ آن‌ها در سوریه که حکومت خودشان نبود توانستند بشار اسد را نگه دارند!
🇮🇷 📝 زنجانی و جزایری در زندان هستند | مهدی هاشمی به صورت مشروط آزاد شد 🍃🌹🍃 🔻مرکز رسانه قوه قضاییه:  🔹«بابک زنجانی» و «شهرام جزایری» در زندان و در حال طی دوران محکومیت هستند. 🔸«مهدی هاشمی» پس از تحمل ۷ سال زندان و پرداخت جزای نقدی و اجرای حکم شلاق هم اکنون طبق قانون و به صورت آزادی مشروط در خارج از زندان است. 🔹«طبری» ضمن تحمل ۴۵ ماه حبس، با تودیع وثیقه سنگین ۳۰۰ میلیارد تومانی منتظر سرنوشت درخواست اعاده دادرسی است. 🔺«نجفی» با جلب رضایت اولیای دم و گذراندن بیش از ۳ سال حبس مشمول عفو معیاری شد.
🇮🇷 📝 پلیس آلبانی بار دیگر وارد مقر منافقین شد 🍃🌹🍃 🔻پلیس آلبانی پس از بررسی و پردازش مشترک اطلاعات موجود در سرورهای بدست آمده از مقر منافقین، دریافته است که برخی اطلاعات مهم دیگر توسط این گروهک مخفی شده است. 🔺به همین دلیل صبح امروز مجدداً برای بازرسی بیشتر وارد اردوگاه اشرف ۳ شده و در بررسی‌های مجدد، اطلاعات بیشتری به دست پلیس آلبانی افتاده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 | حقوق بی بشر 🍃🌹🍃 🌺امام خمینی (ره): در این جوامعی که طرفدار حقوق بشرند. ابداً حقوق بشر مطرح نیست. حقوق ابرقدرتها مطرح است! آنها برای ابرقدرتها حق قائلند...
برنامه انتخاباتی روحانی و لاریجانی برای انتخابات چیست؟ یک منبع آگاه نزدیک به چهره‌های شاخص جریانات میانه‌رو می‌گوید که روحانی و لاریجانی در صورتی که پالس مثبتی از سوی حاکمیت ببینند وارد فعالیت انتخاباتی خواهند شد. بنا بر برخی شنیده‌ها، حسن روحانی و علی لاریجانی در صورت تحقق شرایط لازم برای «شرکت عزت‌مندانه‌ و قانونی» جریان میانه‌رو در انتخابات ۱۴۰۲ با ارائه‌ی لیست انتخاباتی نقش پررنگی در این انتخابات ایفا خواهند کرد. هم‌چنین این فهرست انتخاباتی با حمایت سیدمحمد خاتمی، علی‌اکبر ناطق نوری و سیدحسن خمینی همراه خواهد شد. اوایل اسفند ماه سال گذشته بود که احتمال تشکیل شورای میانه‌روها مطرح شد و واکنش‌های گسترده‌ای را با خود به همراه داشت. تشکیل این شورا در ابتدا با مخالفت علنی و غیرعلنی بخشی از نزدیکان برخی از اعضا همراه بود ولی هیچ کدام از پنج شخصیت اصلی با آن مخالفت نکردند، تعدادی از نزدیکان آنها هم به‌صورتی مشخص و علنی از شکل‌گیری آن استقبال کردند ولی حساسیت بر روی این بوده است که هدف انتخاباتی برای آن تعریف نشود مگر شرایط انتخابات مطلوب و مطابق قانون پیش بیاید. رسانه‌های نزدیک به این پنج شخصیت ازجمله خبرگزاری خبرآنلاین و سایت جماران در گزارش‌های متعدد از تشکیل شورای میانه‌روها استقبال کردند. جریان سیاسی حاکم بر مجلس و دولت (حامیان قالیباف و رئیسی) پس از انتشار خبر احتمال شکل گیری شورای میانه‌روها از آن استقبال کردند زیرا بدون وجود یک رقیب، هیچ فعالیت سیاسی آنها نمود نداشته است به‌ویژه در انتخابات ۹۸ و ۱۴۰۰ که با سردی برگزار شد. رسانه‌های این جریان در ماه‌های اسفند و فروردین در گزارش‌ها و مصاحبه‌های متعدد به تشکیل شورای میانه‌روها پرداختند. جمهوریت نظام که در دو انتخابات ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ با مشارکت کمتر از پنجاه درصد مورد تهدید جدی قرار گرفته‌ و احتمال تکرار مشارکت کمتر از پنجاه درصد در انتخابات ۱۴۰۲ به دغدغه‌ای جدی برای مقامات کشور تبدیل شده است. به نظر می‌آید که بخشی از مسئولان کشور با دیدگاه علی لاریجانی مبنی بر اینکه «ملک را چاره‌ای دیگر نیاز است» همراه شده و در پی آن هستند تا جمهوریت نظام که در دو انتخابات ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ به زیر ۵۰ درصد رسید، به حالت طبیعی بازگردد. سیدمحمد خاتمی و علی اکبر ناطق نوری که هر یک در میان اصلاح‌طلبان و اصولگرایان میانه‌رو اعتباری دارند می‌توانند در صورت فراهم شدن شرایط، ضمن کمک برای ائتلاف جریان‌های سیاسی میانه‌رو، بدنه‌ی هوادارانی از دو جناح را به شرکت ترغیب کنند. سید حسن خمینی شخصیت محوری شورای میانه‌روها، نیز با نیروی جوانی خود می‌تواند جدی‌تر از قبل بر رخدادهای سیاسی و اجتماعی کشور اثرگذار باشد. یک منبع آگاه نزدیک به چهره‌های شورای میانه‌رو در گفت‌وگویی با تاکید بر اینکه مسائل مطرح‌شده پیرامون فعالیت انتخاباتی روحانی و لاریجانی بیشتر از جنس گمانه‌زنی‌ است، گفت: خبرهای جسته و گریخته‌ای در این باره شنیده می‌شود اما بیشتر آنها از جنس گمانه‌زنی و تحلیل است. او می‌گوید: سابقه‌ی روحانی و لاریجانی نشان می‌دهد که خیلی اهل حرکات خودسرانه در این نوع مسائل نیستند و برای انجام فعالیت‌هایی از جنس تحرکات این چنینی انتخاباتی منتظر نشانه و پالس مثبتی از طرف حاکمیت می‌مانند که البته هنوز به شکل مشخصی دیده نشده‌است. 🆔
ولايت، چطور حكومتى است؟ ولايت، حكومتى است كه در آن، شخص حاكم با آحاد مردم داراى پيوندهاى محبت‏آميز و عاطفى و فكرى و عقيدتى است. آن حكومتى كه زوركى باشد؛ آن حكومتى كه با كودتا همراه باشد؛ آن حكومتى كه حاكم، عقايد مردمش را قبول نداشته باشد و افكار و احساسات مردمش را مورد اعتناء قرار ندهد؛ آن حكومتى كه حاكم حتى در عرف خود مردم مثل حكومتهاى امروز دنيا از امكانات خاص و از برخوردارى‏هاى ويژه بهره‏مند باشد و براى او، منطقه‏ ى ويژه ‏اى براى تمتّعات دنيوى وجود داشته باشد، هيچ‏كدام به معناى «ولايت» نيست ولايت، يعنى: حكومتى كه در آن، ارتباطات حاكم با مردم، ارتباطات فكرى، عقيدتى، عاطفى، انسانى و محبّت‏آميز است؛ مردم به او متّصل و پيوسته ‏اند؛ به او علاقه ‏مندند و او منشأ همه‏ ى اين نظام سياسى و وظايف خود را از خدا مى‏داند و خود را عبد و بنده‏ ى خدا مى ‏انگارد. استكبار در ولايت وجود ندارد. حكومتى كه اسلام معرفى مى كند، از دمكراسى‏هاى رايج دنيا مردمى‏تر است؛ با دلها و افكار و احساسات و عقايد و نيازهاى فكرى مردم ارتباط دارد؛ حكومت در خدمت مردم است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دیروز پلیس فرانسه نوجوان ۱۷ ساله رو به دلیل عدم توجه به ایست پلیس به راحتی هر چه تمام تر میکشه... 🖋 تصور کنید همچین اتفاقی توی ایران بیوفته و هیچ مدرکی هم نباشه و فقط خبر باشه؛ واکنش رسانه ها چه جوریه؟ دیگه با فیلم و عکس که بماند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 «اینجا تهران، نه اینجا در واقع پاریس در قلب اتحادیه اروپا است!» ‌ مایکل والاس عضو ایرلندی پارلمان اروپا: 🔻صحنه‌هایی ناامیدکننده از تهران در حالی که مردم ایران علیه دولت خود در حال تظاهرات هستند ... نه ببخشید، اینجا در واقع پاریس در قلب اتحادیه اروپا است !