مختصات بسيجي بودن
پس از تسخير لانه جاسوسي هرچند ضرورت دفاع از انقلاب اسلامي، رهبران انقلاب را به سمت تشکيل سازمان بسيج مستضعفين رهنمون نمود، اما واقعيت آن است که فرهنگ و روحيه بسيج ديرينهاي به قدمت تاريخي بشريت دارد. بهواقع بسيج بيش از آنکه با سازمانش هويت يافته باشد، با فرهنگ و تفکر و سبک زندگي بسيجي تعريف ميشود. سازمان بسيج مأمنی بود که بسيجيان عصر حضرت روحالله(ره) در آن جمع آيند و خود تبعيت و بيعت و اطاعتپذیری از ولي الهي را اعلام نمايند. عنوان بسيجي به فردي تعلق ميگيرد که مرام و مسلک و سبکي خاص از زندگي را برگزيده است و به شاخصهاي آن پايبند است. ويژگيهاي بسيجي بودن البته ويژگيهاي عجیبوغریبی نيست. بسيجي تيپ خاصي ندارد، لباس خاصي بر تن ندارد، با ادبيات متفاوتي سخن نميگويد و مثل همگان زندگي میکند و کار ميکند و درس و ميخواند؛ اما داراي هويت و باورهايي ممتاز است که عمل او را تنظيم ميکند و جهت ميدهد. لذا براي شناخت بسيجي بايد به دنبال شاخصهای بسيجي بودن بود.
نکات تحليلي: شاخص اول را بايد اخلاص در عمل دانست. بسيجي کار را براي خدا ميکند نه براي غير! نه به دنبال منفعت جناح خاصي است و نه به دنبال منفعت شخصي. او خود را وقت خدا و مردم کرده است. بسيجي در اين ميدان اهل تشخيص اولويتهاست. لذا عمل صالح را عملي ميداند که علاوه بر آنکه با نيت خدايي انجام ميشود، به مهمترین عمل و ضرورت اجتماعي– انقلابي تعلق دارد. بسيجي اهل بصيرت است و تشخيص اولويتها را با بصيرت به دست آورده است. او بهخوبی ميداند که جريان حق دشمناني دارد که با هر وسیلهای براي نابودي آن تلاش ميکنند. لذا هوشمند است و صحنه معارضه حق و دشمنان عدالت را تشخيص ميدهد و فريب اغواگريهاي مافيا را نميخورد. او در اين ميدان بهخوبی گوش به فرمان امام جبهه حق است و شجاعانه همراه او قدم برميدارد و نميهراسد. درعینحال بصيرت افزا است و ديگران را نيز با خود در دفاع از حق و عدالت همراه ميکند. همين اخلاص و بصيرت، از بسيجي جواني شجاع ساخته است که در همه ميدانهاي حياتي کشور حضور دارد. هر جا که نياز است، بسيجي هست و همين است که بسيجي را به خار چشم دشمن بدل کرده است! با اين اوصاف همه خادمان بیادعا و گمنام اين ملت در هر پست و مقامي، در جرگه بسيجيان اين سرزميناند، چه به عضويت سازمان بسيج درآمده باشند یا نه! (نویسنده: مهدی سعیدی)
خبرسازی به جای حقیقتگویی
فرهنگ غربی به علت برخورداری از قدرت رسانهای، در بسیاری از موارد ضعفهای خود را پنهان و فرهنگ خود را متعالی و در برابر آن دیگر فرهنگها را منسوخ و سنتی نشان میدهد؛ موضوعی که این روزها پنهان کردن آن سخت شده است.
گزاره خبری: 1- مرکز ثبت آمار خشونتهای مسلحانه در آمریکا، روز یکشنبه (دیروز) اعلام کرد، در ۷۳ مورد تیراندازی گزارششده در شبانهروز گذشته، ۳۵ نفر کشته و ۵۳ نفر زخمی شدند. سالیانه هزاران نفر بر اثر تیراندازی با سلاح گرم در نقاط مختلف آمریکا کشته و یا زخمی میشوند. به علت قدرت لابی اسلحه و سودهای سرشار این صنعت برای سرمایهداران آمریکایی و دولت این کشور، تاکنون هیچیک از دولتهای آمریکا در خصوص محدودسازی فروش سلاح در این کشور اقدامی نکردهاند. بااینحال آمریکا مدعی مهد دموکراسی و برتری تمدنی در جهان است. بهراستی اگر فقط یک روز چنین اتفاقی در ایران اتفاق میافتاد، رسانههای ضد ایرانی چه میکردند؟ 2- «فیلیپ آلیستون»، نماینده ویژه سازمان ملل پس از بازدید از برخی مناطق ایالت آلابامای آمریکا، میگوید: «فکر میکنم چنین صحنههایی در کشورهای «جهان نخست» غیرعادی است. چنین صحنههایی بههیچوجه عادی نیست. باید بگویم که این نخستین بار است که با چنین صحنههایی از نابرابری شدید در کشوری پیشرفته مواجه میشوم».
گزاره تحلیلی: 1- در آمریکا و برخی دیگر از کشورهای غربی، نابرابری و فقر و بیعدالتی در حوزههای مختلف فرهنگی و اقتصادی آن بیداد میکند، اما برخورداری از علم، دانش و فناوری سبب میشود که ظاهری زیبا از خود به نمایش بگذارد و روح توحش خود را مخفی کند. بااینوجود گاهی برخی اخبار از درون آن انتشار داده میشود که نشاندهنده روح وحشی فرهنگ غربی است. 2- برخورداری از قدرت علم و دانش و فناوری سبب میشود تا آنها در موارد متعدد حقایق را وارونه جلوه دهند. بهعنوان نمونه در ایران زمانی که حکم اعدام جوانی به علت قتل صادر میشود، با تبلیغات دروغین او را فعال مدنی جلوه میدهند ولی در عوض، ژست مدافع حقوق بشری گرفته و از خشنترین و وحشیترین تروریستهای دنیا که هفده هزار نفر از مردم ایران را به شهادت رساندهاند، حمایت میکنند و علمدار نبرد با تروریستها را در سفر رسمی به عراق به شهادت میرسانند و آن را مبارزه با تروریسم مینامند! موارد متعددی از این قبیل تناقضات عینی با آنچه صرفاً در مقام ادعا مطرح میشود، در درون جوامع غربی وجود دارد ولی برخورداری از غولهای رسانهای دنیا، سبب خبرسازی و وارونه جلوه دادن حقیقت از سوی دولتهای غربی و آمریکا میشود و حقیقت برای مردم دنیا بازگو نمیشود. (نویسنده: فرهاد کوچک زاده)
*پیام بهمناسبت سالروز تشکیل بسیج مستضعفان*
در سالروز تشکیل بسیج مستضعفان، حضرت آیتالله خامنهای در پیامی بسیج را ثروت بزرگ و ذخیره خداداد ملت ایران خواندند.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی که سردار سرتیپ بسیجی محمد شیرازی رئیس دفتر فرماندهی معظم کل قوا آن را در ارتباط ویدئوکنفرانس با بسیج مراکز استانها و اقشار بسیج قرائت کرد، به این شرح است:
*بسم الله الرّحمن الرّحیم*
بسیج یادگار بزرگ و درخشان امام راحل، و مظهر اقتدار ملی، و نمایشگاه صفا و اخلاص و بصیرت و مجاهدت است.
در دفاع از کشور و استقلال و ثبات آن، در خدمات حیاتی با مقیاس گسترهی کشوری، در فعالیتهای پیشرو علمی و فناوریهای نوین، در رویکردهای ارزشی و ایجاد فضای معنوی، همه جا نام بسیج برده میشود و حضور بسیج جلوه میکند. ایمان، و عزم، و احساس مسئولیت، و اعتماد به نفس، پایههای اصلی این توانائیها و گرهگشائیها است. و اینها خود نعمتها و موهبتهای خداوند است که باید با شکر الهی و مراقبت دائمی، آنها را حفظ کرد و بر آن افزود.
بسیج، ثروت بزرگ و ذخیرهی خداداد ملت ایران است. دشمنان این ملت، اکنون و همیشه در این اندیشه بودهاند و خواهند بود که آن را نابود یا بیاثر کنند. مسئولان سازمانی و یکایک بسیجیان عزیز خود را موظف به ابطال کید دشمن بدانند و با توکل و اخلاص و برنامهریزی به پیش روند. موفق باشید انشاءالله.
*سیّد علی خامنهای*
*۵ آذر ۱۳۹۹*
15.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀#موشن_گرافی
✅#بسیج مکتبی ترین و مردمی ترین نیروی مقاومت جهان
🔰#بسیج متعلق به انقلاب است
✅ظرفیت های عظیم #بسیج در علم و فناوری، آموزش و محرومیت زدایی و...
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
۳۳.docx
11.6K
💢پیام حضرت آیتالله خامنهای بهمناسبت سالروز تشکیل بسیج مستضعفین
🔻بسیج یادگار بزرگ و درخشان امام راحل، و مظهر اقتدار ملی، و نمایشگاه صفا و اخلاص و بصیرت و مجاهدت است.
🔹در دفاع از کشور و استقلال و ثبات آن، در خدمات حیاتی با مقیاس گسترهی کشوری، در فعالیتهای پیشرو علمی و فناوریهای نوین، در رویکردهای ارزشی و ایجاد فضای معنوی، همه جا نام بسیج برده میشود و حضور بسیج جلوه میکند.
🔸ایمان، و عزم، و احساس مسئولیت، و اعتماد به نفس، پایههای اصلی این توانائیها و گرهگشائیها است. و اینها خود نعمتها و موهبتهای خداوند است که باید با شکر الهی و مراقبت دائمی، آنها را حفظ کرد و بر آن افزود.
🔺بسیج، ثروت بزرگ و ذخیرهی خداداد ملت ایران است. دشمنان این ملت، اکنون و همیشه در این اندیشه بودهاند و خواهند بود که آن را نابود یا بیاثر کنند. مسئولان سازمانی و یکایک بسیجیان عزیز خود را موظف به ابطال کید دشمن بدانند و با توکل و اخلاص و برنامهریزی به پیش روند. موفق باشید انشاءالله.
تسهیل در برابر تحریم
جلسه ویژه شورای عالی هماهنگی سران قوا، روز سهشنبه ۴ آذر با حضور حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظّم انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) تشکیل شد. معظم له در فرازی از سخنانشان هدف از برگزاری این جلسه را اینگونه بیان فرمودند: «بیان راهکارهای عملی است که در کوتاهمدت نتیجه دهد و تأثیر آن در زندگی مردم مشخص شود؛ که البته لازمه اجرای این راهکارهای عملی و تأثیرگذاری آنها، همت جدی و تلاش پیگیر رؤسای قوا و مسئولان مرتبط با سه قوه در تشکیلات و سازمانهای آنها است.» حضرت آیتالله خامنهای با تأکید بر اینکه برای علاج تحریمها دو مسیر «خنثیسازی تحریمها و غلبه بر آنها» و «رفع تحریم» وجود دارد، افزودند: «البته ما مسیر رفع تحریم را یکبار امتحان و چند سال مذاکره کردیم اما به نتیجهای نرسید».
نکات تحلیلی: 1- مشکلات موجود راهحل دارد و کارشناسان خبره بر این باور و اعتقاد هستند که ظرفیتهای اقتصادی کشور بهگونهای است که با آزادسازی ظرفیتها میتوان بر مشکلات فائق آمد و بهنوعی راهکار مشترک همگی کارشناسان همین نکته است. 2- برای خنثیسازی تحریمها و غلبه بر آنها باید متولیان امر و مسئولین مربوطه با جرئت و جسارت دل به کار دهند و با اهتمام جدی و مضاعف کارها را پیگیری کنند. در این صورت بعد از دیدن مقاومت و سینه سپر کردن، دشمنان به بیاثر شدن تحریمها پی خواهند برد و بهتدریج و بهناچار دست از تحریم بر خواهند داشت.
نکته راهبردی: برای برونرفت از وضعیت کنونی اقتصاد کشور، میبایست چند اقدام اساسی با سرعت صورت بگیرد. راهبرد تسهیل در برابر تحریم بهعنوان یکی از راهکارها جهت نجات اقتصاد کشور در برابر تحریمها است؛ به این معنا که دولت شرایط کسبوکار در داخل کشور را تسهیل کند. این راهکار منجر به باز شدن دست و پای فعالان اقتصادی برای رونق تولید، تحرک در رشد اقتصادی و اشتغالزایی میشود. استفاده از مزيتهاي موقعيت جغرافيايي که شامل 15 کشور همسایه با مرزهای آبی و خاکی میشود، میتواند بخش زیادی از تحریمها را خنثی نماید. استفاده بهینه از امکانات موجود با نگاه بهرهوری در حوزه دانشبنیانی، معدنی، فرآوری، بودجه سالانه علیالخصوص بودجه شرکتها و بانکها، نگاه راهبردی به تولیدات کشاورزی، احیای ظرفیت خالی شرکتها و بنگاههای تولیدی همراه با اصلاح سیستم مالیاتی و بانکی، شیوههای عاجل برونرفت از نابسامانیهای کنونی اقتصاد کشور است. (نویسنده: علی قاسمی)
دولت پایان خوبی خواهد داشت!؟
رهبر معظم انقلاب دیروز (سهشنبه) در دیدار رؤسای سه قوه و دیگر اعضای شورای عالی هماهنگی اقتصادی فرمودند: «موضوع تحریمها یک واقعیت تلخ و جنایت آمریکا و شرکای اروپایی بر ضد ملت ایران است. این جنایت سالها است که بر ضد ملت ایران انجام میشود اما در سه سال اخیر شدت یافته است». ایشان تأکید کردند: «باید بنا را بر این بگذاریم که گشایشی از خارج انجام نخواهد شد. کسانی که برخی چشم امید به آنها دارند، با ما دشمنی میکنند، ضمن آنکه شرایط داخلی آنها بههیچوجه روشن نیست و گرفتاریهای اخیر، امکان صحبت و موضعگیری در مسائل بینالمللی را به آنها نمیدهد و نمیتوان روی حرف آنها حساب و برنامهریزی کرد. به بیگانگان نمیتوان اطمینان کرد و به امید گشایش آنها بود. اگر حرکت و عمل در دستور کار قرار گیرد و کارهایی که میتواند به نفع مردم باشد، انجام شود، یقیناً دولت دوازدهم پایان خوبی خواهد داشت. اقتصاد خانوادهها به علت رکود تورمی در چند سال اخیر بهشدت تحتفشار بوده و اکنون نیز کرونا بر مشکلات افزوده و دشواریهای جدی معیشتی برای گروههای زیادی از مردم به وجود آورده است که باید در این زمینه اقدامی جدی انجام داد. «ایجاد نظام متمرکز تأمین اجتماعی برای آحاد مردم» و «ایجاد پایگاه ملی ایرانیان با اتصالِ پایگاههای مختلف اطلاعاتی به یکدیگر» ازجمله پیشنهادهای کارشناسان برای کاهش مشکلات مردم است».
چرا سعودی فقط حملات به تأسیسات نفتیاش را تأیید میکند؟
پس از حمله موشکی انصارالله یمن به تأسیسات نفتی آرامکو در جده، سعودی ضمن تأیید آن مدعی شد این حملات خسارات جانی و مادی نداشته است. دقت در اخبار رسانهای شده در عربستان طی سالهای اخیر نشان میدهد که یک سیاست خبری تکراری و مستمر در دستور کار قرار داشته که عبارت است از سانسور، تخفیف و بعضاً تکذیب. در این میان رسانهها و مقامات سعودی اصراری عجیب بر تأیید حملات انصارالله به تأسیسات نفتی خود دارند. به نظر میرسد با توجه به حساسیت جامعه جهانی بر مسئله انرژی این رسانهها و مقامات منتهای کوشش خود را بر این مسئله متمرکز کردهاند تا ضمن ضعیف نشان دادن و ناکام معرفی کردن اقدامات تهاجمی فرامرزی انصارالله در قلب مملکت سعودی، تنها حملات به تأسیسات نفتی را منعکس کنند، بلکه در تشکیل اجماعی جهانی در برابر انصارالله توفیق پیدا کنند. اینکه ترکی المالکی سخنگوی بهاصطلاح ائتلاف علیه یمن حملات دیروز به آرامکو در جده را در راستای حملات پیشین انصارالله به پالایشگاههای «بقیق» و «خریص» معرفی کرده است، دقیقاً به همین خاطر است.
نهادههایی که در بازار فروخته میشوند
سال گذشته وزارت جهاد کشاورزی سامانه بازارگاه را بهمنظور رصد درست نهادهها از زمان ورود تا تحویل به مرغداران و دامداران راهاندازی کرد و مدعی شد تمام نهادههای وارداتی که همگی با ارز دولتی وارد شده، در این سامانه اعلام میشود. یک سال است که تولیدکنندگان از ایرادات این سامانه انتقاد میکنند و از توزیع نهاده وارداتی در بازار آزاد به چند برابر قیمت مصوب دولتی خبر میدهند، اما مسئولان وزارت جهاد کشاورزی همچنان موضوع را انکار میکنند و در مدت یک سال گذشته قیمت این نهادهها (ذرت، سویا و جو) بیش از ۸۰ درصد گران شده و بالطبع مرغ، گوشت، تخممرغ، شیر و لبنیات نیز افزایش یافته است؛ در این مدت مشکلات تأمین نهادهها میان وزارتخانههای صمت، جهاد و بانک مرکزی پاسکاری میشد و هر یک دلیل کمبود نهادهها را عدم تخصیص ارز میدانستند. حال که قیمتها چندین برابر افزایش یافته و نهادههای دامی دپو شده در بنادر و گمرکات در حال ترخیص هستند، وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرده است که در بخش سویا فقط ۲۰ درصد و جو و ذرت فقط ۶۰ درصد نیاز تولیدکنندگان را میتواند توزیع کند و دامداران و مرغداران کمبودشان را از بازار آزاد تأمین کنند. حال این سؤال مطرح میشود، مگر نهادههای موجود در بازار آزاد که ۴۰۰ درصد گرانتر از نرخ مصوب دولتی است با ارز آزاد وارد شده که اکنون تولیدکنندگان را به بازار آزاد ارجاع میدهید؟