هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 هماکنون؛ #تیتر_یک سایت Khamenei.ir
👈 رهبر انقلاب: آمریکا باید همه تحریمها را در عمل لغو کند و ما راستیآزمایی کنیم
👈 آن طرفی که حق دارد شرط معین کند، ایران است. ۹۹/۱۱/۱۹
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فوری
🔴 نیروهای تیپ 12 الحشد الشعبی متشکل از رزمندگان مقاومت اسلامی نُجَباء ساعتی قبل موفق شدند یکی از عناصر خطرناک داعش را که تحت پیگرد مراجع قانونی عراق بود، در منطقه "الطارمیه" بغداد به دام بیندازند.
@tahllilesiasi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔆 لوح | رهبرانقلاب: درس بزرگ امام جواد(ع) به ما این است که در مقابل قدرتهای منافق و ریاکار، باید همت کنیم که هوشیاری مردم را برای مقابلهی با این قدرتها برانگیزیم.
🌹ولادت امام جواد (علیهالسلام)
📥 نسخه قابل چاپ👇
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=22603
🔴 آزمون صحن
✍️ #کمیل_خجسته
🔹 نمایندگان مجلس اگر صفت انقلابی را بخواهند برای مجلس حفظ کنند، باید به عقلانیت انقلابی، اصول انقلابی، سیاستورزی انقلابی و آرمانهای انقلابی وفادار و پایبند باشند. موفقیت مجلس یک شاخص بزرگ خواهد داشت و آن این است که مردم در انتخابات آینده مشارکت فعالانه داشته باشند.
🔸 ریلگذاری برای حل مشکلات مردم برای دولتی که سخت حرکت میکند و دیر به کار میافتد حتما کار سختی است. مقابله با دشمنی که زیرک و حیلهگر است، حتما درایت و عقلانیت ویژهای میخواهد.
✅ دلگرمکردن مردم و تزریق روح امید به مردم در این بمباران رسانهای تبلیغاتی از بیبیسی و اینترنشنال تا نیمهمحرمانه و رادارهای ناشناس، حتما روح بزرگی لازم دارد.
🔹 در میان همه گرفتاریهای نمایندگان پرتلاش که میخواهند باری از دوش مردم بردارند، حتما نمایندگان محترم حواسشان هست که عدهای خارج از مجلس، ستاد تخریبشان را در صحن زدهاند. دشمن خارجی هم تمرکزش را بر همین نقطهی قوت این روزها گذاشته است که انشاءالله نیرنگ بدخواه مردم به خودش برخواهد گشت. در چنین فضایی تیر به سمت پیک زدن نه تنها به راحتی جبران نمیشود که حتما پاسخگویی برای آن لازم دارد.
🔸 حرکت کف صحن اگر همگرایانه و متحد به سمت منافع ملی نباشد، نخواهد توانست آن جایگاه رأس امورش را بازیابد. چندمین تذکر در این چندماه از موضوع استیضاح و تعامل با یک وزیر و... شاید خوب نباشد، شاید هم طبیعت کار باشد اما صحن مجلس محل آزمون مهمی است برای انقلابیون در میدان که با توییت و اینها پاس نمیشود.
💢 با مشارکت امیدوارانه مردم در خرداد ارزیابی خواهد شود. حتما دلسوزان در کف صحن با توجه به تجربه این چند وقت برای آن تدبیر خواهند کرد.
@tahllilesiasi
♦️ زمان آمریکا برای بازگشت به برجام رو به اتمام است
#گزارش_کوتاه
🔹 مارکو کارنلوس، دیپلمات سابق ایتالیا و سفیر پیشین این کشور در عراق در یادداشتی به دولت بایدن متذکر شده که با توجه به اراده ایران برای توقف اجرای پروتکل الحاقی، زمان برای بازگشت به برجام، اندک است.
🔸 وی بیان میکند که بایدن باید زودتر به اولویتهای سیاست خارجی دولتش یعنی بازیابی اتحادها، بازگشت به معاهدات تنظیم نظم جهانی بر مبنای لیبرالدموکراسی و مقابله با توسعهطلبی چین و روسیه، جامه عمل بپوشاند. در همین راستا باید برجام را به عنوان مهمترین دستاورد اوباما، حفظ کند. به باور کارنلوس در این راستا سه مسأله وجود دارد:
1️⃣ تحریمهای سخت
علیرغم اراده طرفین، دو بازیگر مهم منطقه یعنی عربستان و اسرائیل در کنار جناح «بازها»ی آمریکا خواستار حفظ تحریمها به عنوان اهرم فشاری برای تسلیم ایران هستند. در عین حال پیچیدگیهای تحریمها و چگونگی تعلیق یا لغو آنها مسأله جدی در تیم سیاست خارجی دولت بایدن است.
2️⃣ مذاکرات جدید
اروپا و آمریکا بر تکمیل برجام با مذاکره در دیگر موضوعات اشتراکنظر دارند. اختلاف در این است که ابتدا برجام احیا شده و سپس مذاکرات دیگر شروع شود و یا اینکه مذاکرات تکمیلی باید به عنوان جزیی از فرآیند احیای برجام در نظر گرفته شود. ایران با دومی قطعاً مخالف است و اولی را نیز در صورت تأمین نگرانیهای مشروع امنیتیاش، ممکن است بپذیرد.
3️⃣ اراده سیاسی تهران
انتخابات ریاستجمهوری ایران در پیش است. جریانی که منتقد مذاکره بوده و برجام را فریب غرب قلمداد میکند به دلیل رفتارهای آمریکا تقویت شده است. علاوه بر اینکه هماکنون نیز با افزایش غنیسازی و توقف پروتکل الحاقی، زمینه برای ایجاد سویههای نظامی در برنامه هستهای ایران فراهم شده است.
✅ به نظر میرسد فارغ از توافق اخیر با آژانس بینالمللی انرژی اتمی، سیاست ایران در توقف پروتکل الحاقی توانسته تهدید معتبری علیه سیاست مطلوب غرب در حوزه «عدم اشاعه» ایجاد کند که ضرورت بازگشت فوری آمریکا به برجام را نزد برخی تحلیلگران و دیپلماتهای اروپایی و آمریکایی، روشنتر سازد.
https://www.middleeasteye.net/opinion/time-running-out-us-rejoin-iran-nuclear-deal
اندیشکده راهبردی تبیین
@tahllilesiasi
فرا رسیدن میلاد با سعادت مولی الموحدین، حیدر کرار، حضرت علی (ع) و همچنین روز پدر و مَرد مبارک و خجسته باد.
@tahllilesiasi
📌راه #پاستور از تخریب #بهارستان میگذرد
گویا جریان #اصلاحات به این نتیجه رســیده است که یکی از راههای فتح پاستور تخریب گسترده مجلس یازدهم به عنوان یک مجلس اصولگراست تا از این طریق مردم را نسبت به این جریان بدبین کند. از همین رو هر روز
شاهد حملهی چهرهها و رسانههای اصلاحطلب نسبت به مجلس یازدهم هســتیم.
🔸محورهای عملیات روانی:
۱ .ادعای کاهش ســطح انتظارات از مجلس به عنوان یک نهاد قانونگذار با توجه به عملکرد مجلس یازدهم
۲ .متهم کردن مجلس یازدهم به نمایش گذاشــتن نمایی از شــتابزدگی خالی از تعقل، ناکارآمدی و عدم توجه به منافع ملی
۳ .انتقاد از واکنش مجلس به توافق ایران و آژانس هستهای طی چند روز گذشته به عنوان مصادق بارز فرصت سوزی
۴ .حمله به قالیباف به خاطر در جریان قرار ندادن نمایندگان مجلس نسبت به مصوبهی شورای عالی امنیت دربارهی توافق با آژانس و هم صدا شدن با نمایندگان تندرو
۵ .شعار خواندن ادعای نمایندگان دربارهی مبارزه با فساد به خاطر تصویب توزیع قیر رایگان در مجلس
۶ .ادعای عدم توانایی نمایندگان در رفع مشکلات معیشتی مردم و رسیدن عقل سلیم به این موضوع
۷ .القای حواله شــدن مشکلات مجلس به دوش دولت برای اجرای بازی دو سر برد توسط جریان اصولگرا
۸ .ادعــای به نمایش درآمدن ناکارآمدی مجلس در موضوع رســیدگی به بودجه سال ۱۴۰۰
۹ .انتقــاد از قالیباف در مدیریت مجلس و صــرف کردن وقت خود برای انتخابات ریاستجمهوری به جای رسیدگی به امور مجلس
@tahllilesiasi
🔴 پیام انفجار کشتی اسرائیلی در خلیج عمان
🔻 یک کشتی تجاری متعلق به رژیم صهیونیستی در خلیج عمان هدف حمله یک عامل ناشناخته قرار گرفت و منفجر شد. هنوز مشخص نیست علت این انفجار چیست اما مجموعه براهین موجود بر عمدی بودن این رخداد حکایت می کند.
🔻در این زمینه چند نکته باید ذکر گردد؛
1️⃣ در ماههای گذشته مکررا از منابع مختلف در خصوص عدم تحمل حضور رژیم صهیونیستی در اطراف ایران ( به هر گونه ای که باشد ) هشدار داده شده است.
2️⃣ منطقی نیست که رژیم صهیونیستی تجاوزات متعددی به محور مقاومت در سوریه بنماید لکن انتظار پاسخ در زمان و مکان مناسب نداشته باشد.
3️⃣ کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس باید ملتفت باشند عبور از خط قرمزهای جمهوری اسلامی قابل پذیرش نیست و دیر یا زود همکاران دولت اسرائیل به هر نحوی از انحاء متنبه خواهند شد
4️⃣ در سالهای اخیر در خلیج فارس کشتی های تجاری یا ناقل مواد سوختی ، دچار سانحه نشده اند که نشانه امنیت کامل این شاخاب برای تجارت بین الملل است.
5️⃣ به رسمیت شناخته شدن توسط برخی از دولتهای عربی خلیج فارس نمی تواند برای این رژیم تولید مشروعیت نماید و کشورهای اسلامی از کویت و پاکستان گرفته تا یمن و ایضا سوریه و لبنان حاضر به پذیرش آن نیستند.
6️⃣ دست هسته های مقاومت در نقاط حساس و آبراه های مهم برای ضربه زدن به منافع رژیم صهیونیستی کاملا باز است و دریای سرخ ، خلیج فارس ، دریای عمان ، دریای عربی و مدیترانه برای اسرائیلی ها می تواند هر لحظه ناامن شود.
🖌 #علیرضا_تقوی_نیا
@tahllilesiasi
سالروز وفات عقیله بنی هاشم، حضرت زینب سلام الله علیها را بر عموم شیعیان تسلیت عرض میکنیم.
@tahllilesiasi
🔴روایت دستاول آمریکاییها از حمله موشکی ایران به چشم شیر
🔹شبکه تلویزیونی سیبیاس آمریکا قرار است روز یکشنبه ساعت ۱۹ به وقت محلی روایتی دست اول از حمله موشکی ایران به پایگاه هوایی عینالاسد (چشم شیر) را از زبان بازماندگان این حمله بازگو کند.
🔹ژنرال مکنزی فرمانده نیروهای تروریست آمریکا در منطقه در این مستند ادعا میکند که دستگاههای اطلاعاتی آمریکا پیش از حمله موشکی به عینالاسد از تدارک ایران برای گرفتن انتقام سردار سلیمانی باخبر شده و هزار سرباز و ۵۰ هواپیمای نظامی را از این پایگاه خارج میکنند.
🔹مکنزی میگوید اگر آنها چنین کاری (تخلیه پایگاه) را انجام نمیدادند بین ۲۰ تا ۳۰ هواپیما و بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ نیروی نظامی خود را در حمله موشکی ایران از دست میدادند.
🔹مکنزی در بخش دیگری از این مستند با اذعان به اینکه "هرگز پیش از این چنین حملهای را به چشم ندیده و تجربه نکرده بود" میگوید: موشکهای آنها (ایران) دقیق هستند و به هر کجا که میخواهند اصابت میکنند.
🔹یک سرگرد آمریکایی به نام آلن جانسون نیز در این مستند صدای غرش موشکهای ایران در شبِ حمله به عینالاسد را به "صدای عبور یک قطار باری بزرگ" از کنار خود تشبیه میکند و میگوید: برای افرادی که در پایگاه باقی مانده بودند جز پناه گرفتن هیچ دفاعی در مقابل موشکهای ایران وجود نداشت.
🔹به گفته او، ۴۰ نفر از نیروهای آمریکایی در سنگری پناه گرفته بودند که تنها برای محافظت از جان ۱۰ نفر آنهم در مقابل تسلیحات بسیار سبکتر ساخته شده بود.
🔹جانسون میگوید با وجود گذشت بیش از یکسال از این حمله هنوز سردرد دارد و گوشش صدا میکند و شبها کابوس میبیند. او زنده ماندن خودش یک "خوششانسی" میداند.
@tahllilesiasi
هدایت شده از انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
🔴 رئیس جمهور قبال اعلام کردند دولت راستگویان را تشکیل می دهیم
🆘 @ANALYSTS
پاسخ معتبر و آچمز شدن غرب‼️
✍ احمد بنافی
🔹رافائل گروسی مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در مصاحبهای اظهار کرد که ایران و قدرتهای جهانی از جمله آمریکا اگر نتوانند به یک توافق نهایی بر سر برنامه هستهای تهران دست پیدا کنند، جامعه جهانی با یک شرایط کاملاً جدید در خصوص توسعه برنامه هستهای ایران روبرو خواهد شد. در این خصوص نکات زیر حائز اهمیت است:
1⃣این اظهارات رافائل گروسی را وقتی در کنار بیانیه پنجشنبه گذشته جوزف بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و بیانیه سهشنبه گذشته تروئیکای اروپایی میگذاریم، نشان میدهد متوقفسازی پروتکل الحاقی پاسخی معتبر از ناحیه جمهوری اسلامی ایران به طرف بدعهد بوده و به شکل فوقالعادهای آنان را به تکاپوی جدی وا داشته است.
2⃣ اکنون این ایران است که ابتکار عمل را در دست گرفته و غرب را در یک دوراهی قرار داده، به گونهای که یا باید به مسیر گذشته ادامه داده و کماکان فشار را در سقف نگه دارند، که از قضا این مسیر بیفایده بوده و مضاف بر اینکه با پاسخ عملیاتی ایران نیز مواجه میگردد و یا این که با انتخاب عقلانیت، مسیر عمل به تعهدات برجامی خود را در پیش گیرند.
3⃣ از این حیث برای آمریکائیها انتخاب مسیر دوم دردناک و سخت خواهد بود، چراکه پذیرش لغو تحریمها از اساس پروژه نرمالیزه کردن ایران را به نابودی خواهد کشاند؛ اینجاست که غرب باید بپذیرد که دیگر راه سومی وجود ندارد و آچمز شده است؛ چراکه تقریباً تمامی مسیرها و طراحیهای آنان علیه ایران و به عبارتی پروژه استاندارد کردن ایران دچار انسداد راهبردی شده است.
4⃣حال ممکن است آمریکاییها بازی جدیدی را راهاندازی کنند و با جنجالآفرینی و تغییر صورت مسئله به دنبال گرفتن قطعنامه به سراغ شورای حکام آژانس بروند. دقت در اظهارات گروسی این را به ذهن متبادر میکند. آنها ممکن است بخواهند همان رویکرد نخنمای گذشته را دنبال کرده و القا نمایند که ایران به سمت مسیر غیر صلحآمیز هستهای در حال عزیمت است و مباحث مربوط به بریکاوت (Breakout ) را مجددا مطرح کنند.
🔚مهم این نیست که غرب چه تصمیمی خواهد گرفت، مهم این است که جمهوری اسلامی مسیری را انتخاب کرده که تعیین کننده و همزمان آیندهساز بوده و توانسته برروی آن اجماع ایجاد کند. بیشک این اقدام، غرب را به هراس انداخته و زمانی موضوع مهمتر میگردد که ماهیت درونی این اقدام، از اساس معکوس کننده برنامههای غرب شده است؛ به این شکل که میخواستند برجام را به عنوان الگویی به سایر حوزههای مرتبط با امنیت ملی ایران سرایت دهند، اما اکنون مقاومت شکل گرفته در کنار پاسخهای جمهوری اسلامی و تجربههای انباشته شده ملت ایران، نتیجه داده و در حال تبدیل شدن به الگویی برای سرایت به حوزههای داخلی چالشدار نظام از جمله اقتصادی برای عبور از سختیها گردیده و این برای غرب فاجعهآمیز است.
@tahllilesiasi
هدایت شده از کاوش مدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناس صهیونیست:
📍این یک پیام از جانب ایران بود/هدف با دقت انتخاب شده بود...!
#عبری
🆔 @Kavoshmedia
📝چه کسی میتواند برنده انتخابات 1400 باشد؟
چند صباحی بیش تا انتخابات 1400 نمانده و همین چند صباح شاید دهها سال مسائل سیاست ایران را تعیین کند. مسئله اصلی انتخابات پیش رو مشارکت است، نه برای آنکه باز هم خیال حکومت از مردم راحت باشد، بلکه برای آنکه تنها دولتی با پشتوانه نمادینِ مردمی میتواند بر چالشهای داخلی و خارجی امروز فائق بیاید. بدون چنین پشتوانهای، هر دولتی شکل بگیرد اعتماد به نفس مواجهه با چالشها را نخواهد داشت، به زودی دچار مسائل ریز و درشت پراکنده خواهد شد و از پیش بردن یک برنامه منسجم و هدفمند باز خواهد ماند. این در شرایطی است که اعتماد مردم به تشخیص، صداقت و توانمندی سیاستمداران کم شده و بعید است این بار، با تعهد به ارائهی انواع خدمات توسط دولت، بتوان کمیت و کیفیت مشارکت را بالا برد.
عمدهی نامزدهای احتمالی انتخابات آتی در حال آماده کردن فهرستی بلند از خدمات نظیر آبادانی عمرانی، کارآمدی اداری، اقتدار و امنیت داخلی و خارجی یا حتی کاهش فاصله طبقاتی و افزایش تولید و رونق اقتصادی هستند. اما نمیتوانند جمعیتی مردمی، یعنی افرادی بدون وابستگی تشکیلاتی خاص به میدان بیاورند که آنها را بفهمد و از آنها در مجامع عمومی و خصوصی دفاع کند، در راستای برنامههایشان هزینه بدهد و در یک کلمه بار دولت را به دوش بکشد. به همین دلیل، نامزدهای احتمالی گفته و ناگفته در حال ساده سازی مسئله دولت و تقلیل آن به یک دستگاه اجرایی صرفند. منشأ این ساده سازی ناامیدی از جلب مشارکت مردم است، اما نباید به سادگی تسلیم این ناامیدی شد.
برای تشکیل دولتی با مشارکت مردمی فراگیر، باید نقاطی را که مردم در آنها با هم مشارکت داشتهاند دید. آخرین بار این مشارکت در سوگوارهی شهادت قاسم سلیمانی هویدا شد. سوگ مردم ایران در شهادت قاسم سلیمانی، یک سوگ ریشهدار بود. اینجا معلوم شد ایرانیان با وجودِ گروهبندیهای گوناگونِ عرفی، جایی به هم گره خوردهاند، جایی که قاسم سلیمانی ایستاده بود. گرایشهای گوناگون سیاسی اینجا به هم فرصت دادند. آیا میتوان قاسم سلیمانی را به نقطهی اتفاق و مشارکت در سیاست تبدیل کرد؟
پس از شهادت قاسم سلیمانی تعابیر مختلفی از شخصیت وی مطرح شد، تعابیری مثل مرد میدان، قهرمان، سردار دلها و ... . همه این تعابیر به وضوح از اینکه قاسم سلیمانی یک شخصیت سیاسی باشد فاصله میگرفتند. حتی در نقلقولهایی مستقیم گفته شد که او پیوسته تمایل خود به نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری را رد کرده است. در وضعیتی که نامزد شدن شخص او بلاموضوع بود، منظور از این نقلقولها آن بود که شخصیت او نمیتوانست شخصیت یک رئیس جمهور باشد. اما قاسم سلیمانی راهی را برای سیاست عمومی ما باز کرده است، چرا نباید این راه را رفت؟ اگر نخواهیم صرفاً با او عکس یادگاری داشته باشیم، اگر بخواهیم روح او را در سیاست حاضر کنیم، تبدیل به طرحی از شخصیت سیاسی یا دولت رسمی کنیم چه باید بکنیم؟
قاسم سلیمانی به خصوص پس از شهادتش، اگر باشد میتواند برنده انتخابات 1400 باشد. مردم مشارکتی نمادین در چنین انتخاباتی خواهند داشت و به دولت او امیدوار خواهند بود. این یک فرض است. با این فرض برخی به دست و پای شبیهسازی خود با او میافتند. اما با سیاهکاری نمیتوان به او ولو اندکی شبیه شد، تنها میتوان آب خود را در سیاست بُرد. اما اگر کسی بتواند «مقاومت» را به عنوان یک عنصر اساسی در سیاست بفهمد، دولتی با «مقاومت» و برای «مقاومت» تشکیل دهد، به او شبیه میشود.
مقاومتی که قاسم سلیمانی میفهمد نه صرفاً مقاومت در برابر امریکا یا داعش یا هر عنصر مهاجم خارجی است. این «مقاومت» یک مقاومت ذاتی است، تودار و توپُر است. بیش از هر چیز در برابر خویش مقاومت میکند، برای باز نگه داشتن نقطهای که در آن هست. اینگونه درکی از شیوهی عمومی به نتیجه رسیدن دارد، اینکه چگونه میتوان نیروهای پراکنده را جمع و تجمیع کرد و ذره ذره و گام به گام چیزی را ساخت که از آن همه باشد، همه خود را در آن ببینند و بیابند. این مقاومتی است بر و برای مردم بودن و مردم داشتن. اینگونه یک فرمانده نظامی برون مرزی، تبدیل به یک شخصیت ملی میشود.
این مقاومت به مشارکت ختم نمیشود، بلکه همان نقطه مشارکت است. چنین مقاومتی را باید در میان نامزدهای احتمالی انتخابات آتی ببینیم تا به مشارکت امیدوار باشیم. میتوانیم این مقاومت را فرابخوانیم، با جدی گرفتن آن فرض و طرح آن به عنوان یک طرح سیاسی، طرح دولت. این طرح نیاز به تفکر، همفکری، گفتگو و همکاری دارد. هر روز که به انتخابات 1400 نزدیک میشویم، یک روز از فرصت این طرح از دست میدهیم.
▪️امروز فرصت ماست
کانال علم و سیاست فارسی
@tahllilesiasi